|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Rose Emily Scott Diák

Hozzászólások száma: 1681 Kaszt:  Üzenőláda: "Mindenki boldog akar lenni, senki sem akar fájdalmat.. ez érthető, de gondolj bele, szivárvány sem létezik eső nélkül." ^^
I could really use a wish right now ... <3
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Színházterem Pént. Jún. 12, 2009 1:50 pm | |
| *Elmosolyodik Maria-n és Lucas-on. Pár percig nézi őket, majd, hogy megtörje a csendet, felpattan.*- Felmegyünk a színpadra?* kérdi, úgy, mint egy csintalan kisgyermek. Nem is várja meg a lány válaszát, elkezdni szedni lábait, majd felfut a színpadra. Közben Lucas is lepattan Maria öléből és gazdája után iramodik. Rose a színpadról lekiállt Maria-nak.*-Gyere csak, nézzünk szét...* motyogja, majd el is tűnik egy vörös függöny mögött.* |
|  | | Maria Love Diák

Hozzászólások száma: 275 Kaszt:  Üzenőláda: Most már tele van a fejem attól a nyamvadt kis tojásokkal.
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Színházterem Pént. Jún. 12, 2009 1:44 pm | |
| -Velem aztán semmi sincs.* Mosolygott, és megsimogatta az ölében űlő kis állatot.* ~Helló kishaver. Mi a neved? Jóóóól van picike!~ - Jól,jól.... * motyogta, és hátra simította egyik rakoncátlan tincsét, ami kimaradt a konytból. Csend. Ő nem szerette a csendet. Jobban szerette a hangos zajokat, a jó murikat. Semmiből se maradna ki. Szívesen csapna egy kis zsivajt, de képes volt megfegyelmezni önmagát.* |
|  | | Rose Emily Scott Diák

Hozzászólások száma: 1681 Kaszt:  Üzenőláda: "Mindenki boldog akar lenni, senki sem akar fájdalmat.. ez érthető, de gondolj bele, szivárvány sem létezik eső nélkül." ^^
 | Téma: Re: Színházterem Pént. Jún. 12, 2009 1:36 pm | |
| *Az érkező lányt nyomban ő sem vette észre, ám amikor leült pár székkel elébb, akkor már észrevette. Ki is kapcsolta iPod-ját és elmosolyodott.*- Szija! Köszönöm, elég jól.Te?* tette fel a mindennapi kérdést.*- Mi a szitu a vizsgákkal?* kérdezte érdeklődve, miközben Lucas odaszaladt az érkező lányhoz és felszökött Maria ölébe.*-Úgy látom, kedvel ...* mondta mosolyogva Rose, majd a színpadra pillantott, ahol veszélyesen kínos volt a csend.* |
|  | | Maria Love Diák

Hozzászólások száma: 275 Kaszt:  Üzenőláda: Most már tele van a fejem attól a nyamvadt kis tojásokkal.
 | Téma: Re: Színházterem Pént. Jún. 12, 2009 1:31 pm | |
| *Maria nézelődött a teremben. Egy fekete mellényt, alatta egy fehér blúzt viselt, és rövidnadrágot. Barna haja két kis mini konytban volt. Hangszerhasználatatának magas szintű tudásának hála, látta az ajtót.* - Hümm.... * Leült az egyik székre, és hátradölt rajta. Hátra tekintett, és észrevette Rose-t. Ezt csak annak a szabadon kiengedett hajnak köszönheti. Feltábászkodott, és odaslattyogott hozzá.* - Hellóka, Rose. Hogy s mint? * kérdezte, és lehuppatn mellé. |

| Téma: Re: Színházterem Pént. Jún. 12, 2009 1:21 pm | |
| *Az allidonos prefektus járt erre pár hónapja, de úgy döntött, hogy megint benéz ide, az étkezől érkezett. Egy sötétkék farmer meg egy bézs nő ing van rajta, haja meg elengedve. Lucas jött most csak vele, Fred felbuszulta magát, és a hálóban maradt. Rose beült szépen egy üres székbe, bekapcsolta iPod-ját és elkezdett hallgatni egy számot - Ashlee Simpson- Boyfriend. Közben Lucas-t elengedte, hogy vidáman szaladgáljon a székek alatt. * |
|  | | Miranda Wilson Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1171 Msn: bogicica11@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Színházterem Szer. Máj. 13, 2009 7:40 pm | |
| *Mira ránéz a kicsit nevedgélő lányra majd majd egy biccentéssel köszöni a jó tanácsot ... majd a lány következő szavaira figyelget.egy ideig csak bólogat válaszként majd rendesen is válaszol...* -Ó ... nem jártam még itt.ÉS igazából csak 3 hónapja húzom itt az igát *mondja elnevetve magát és miko a lány ujjabbat kérdez picit elpirul de válaszol.* -Hát már van egy fiúúúú ... ÉS a családom megvan nélkülem is.Bár a hugom hiányzik ... *mondja a multvarévedve kicsit ...*
//málnafagyi// |

| Téma: Re: Színházterem Szer. Máj. 13, 2009 7:26 pm | |
| *Mosolyog a lányon,és daimon-ja veszekedésén.Amikor a daimon megszólal,morgott egyet,majd előkapta rózsafa varázspálcáját és megpöckölte a daimon-t.*-Nah,ezt nem szeretik... *mondta Mirára mosolyogva.*-Nekem is van,csak már kezd lekopni szerencsére...* mondta,egy újabb mosoly kíséretében.*-Amúgy meg... *Tette hozzá,majd a daimon-ra mutatott.*-Silencio!*kiáltott rá,mire az elnémult és csak tátogott.*-Róla ennyit... Jártál már itt?Egyáltalán,mióta vagy itt?Bár,hülye kérdés... Biztos rég,hiszen prefi vagy... *mondta vigyorogva,majd a színpadra nézett.*-Jó lenne,ha lenne egy kis előadás... Szép álom... *mondta,majd felnevetett.*-És pasik terén hogy állsz?*kérdezte,miután feleszmélt a nevetésből.*-És a family?*kérdezte mosolyogva,majd tekintete Mira daimon-ján időzött el.* |

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1171 Msn: bogicica11@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Színházterem Szer. Máj. 13, 2009 7:17 pm | |
| *Egy másik diák tűnik fel a színen .Egy fekete farmer és búzs színű kardigán volt rajta ,Legalábbis ahogy Mira látta kicsit távolabról.A lány nagyon stílusos volt így ez már jó pont volt mira szemében .Mira látja közeledni és ekkor már kicsit fel is emelkedik. Mikor közeledik meglátja a lány Allidonos kitűzőjét és a többit amin ot volt a Prefektus és a DT-s jelvény is .Miranda már látta a lányt az órákon és persze ismerek egymást mint Prefik.De mivel Rose is bemutatkozik ő is bemutatkozik.* -Miranda Wilson.DE jobb szeretem ha csak Miráznak .Eramir ... *A Prefektus jelzést ő sem mondja hisz látszik a kitűzőjén .Miranda látja hogy a lány leül mellé így ő is visszarakja a a popóját a székre .A lány ismét megszólal így Mira is mét válaszol is ... azaz csak akarna mert Larnin megelőzi a ketrecben...Hát persze hogy nincs ... * -Jajj Larnin !MOst én beszélgetek! *mondja a kotnyeles kis daimon aki eközben telepatikusan Mirától gumicukrot is kér .... Mira már megőrül LArnintól de mégis odadob eggy mosolyt Rose-nak ....* |

| Téma: Re: Színházterem Szer. Máj. 13, 2009 7:02 pm | |
| *Rose már teljesen beleunt a tanulásba,és elhatározta,hogy elindul egy kicsit körbenézni a Labirintusban.Most az Északi - Szárnyhoz vette az irányt.iPod-ját hallgattva dúdolt egy ismerős dallamot,közben meg halkan lépdelt.Egy fekete farmer volt rajta,és egy hosszú,bézs kardigán.Haja összekötve,frufru-ja szokás szerint elengedve,és alig lát tőle,de nem zavarja,már megszokta.Belép egy nagy ajtón,még nem járt erre.Elcsodálkozik.Egy nagy színházterembe lépett be.Wáo!De klassz!síkított fel mosolyogva a lány,majd beljebb lépett.Egy ismeretlen,mégis ismerős lányt pillantott meg egy széken.Odalépett hozzá.Ismerte,tudta,hogy Eramiros prefektus,viszont még személyesen nem nagyon beszéltek.Rámosolygott,majd bemutatkozott.*-Rose Emily Scott,Allidon...*mondta mosolyogva,majd leült a lány mellé.Azt,hogy prefektus meg hogy DT-tag.nem hadarta el,hiszen jelvényein jól látszott.*-Mi van itt?Előadás nincs?*kérdezte felhúzott szemöldökkel,majd körbenézett és várta a lány válaszát.* |

| Téma: Re: Színházterem Szer. Máj. 13, 2009 6:52 pm | |
| *Mira épp zenét dúdolva lépdel a Labirintusban Larninnal eggyüt aki persze most a ketrecében ücsörög és labdázik.Mirán eggy sárga póló és egy fehér pulcsi volt rajta egy sárga szoknyával és fehér kiegészitőkkel.Hirtelen megpillant egy nagy ajtót amit még nem látott. ám igaz eddig nem is járt erre .Belép a hatalmas színházterembe és körülnéz majd leül eggy nézői széke ....* |
|  | | Ann-Tabitha Serenity Diák

Hozzászólások száma: 2586 Msn: ritaveronika@axelero.hu Kaszt:  Üzenőláda: Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^
MSN: ritaveronika@axelero.hu
Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com
Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom
Életem reménye: HHGY (L)
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 20, 2008 6:42 pm | |
| ~Megszólalt az okostojásunk...~ *gondolja Ann, de persze csak a szerep kedvéért* -Szerinted a hajlits előre 20-szor, majd hátra 20-szor jobb bemelegítés lenne? Vagy 50 darab törzsdöntés? Vagy 50-szer jobbra törzsfordítás, majd 50-szer balra törzsfordítás?- *súgja oda az Akoni által alakított okostojásnak a véleményét* -Ugyan...Ez eléggé megmozgat...Nyugi.- *vágja még oda flegmán az okostojásnak, majd a maga dolgával foglalkozik, azaz nem a tanárral ellenkezik. De hát a két jó madár meg is kapja a magáét. Majd mikor hallja, hogy sajnos búcsózni kell, egy kicsit szomorú, hiszen tetszett neki, de hát egyszer minden jónak vége zsakad...* -De kár, hogy vége! Köszönjük Jess, jó volt!- *teszi hozzá mosolyogva, majd kimegy a többiekkel együtt.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 20, 2008 6:39 pm | |
| -Ezzel tisztába vagyok, és a tanár szava szent is, de akkor is tanárnő, ez nem így működik.*Mondja, majd mikor Jess kimondja, hogy vége az órának, akkor egy kicsit kifújja magát.*-Húúú, soha nem akarok ilyen lenni, ez azért szörnyű lehet, bár jó vitáznia a tanárral. És Jess, amikor elkezdtél ilyen cicababa nyelven beszélni, az nagyon jó volt. Örülök hogy itt lehettem, sziasztok!*Odalép Aravishoz, és kérdez tőle valamit.*-Nincs kedved velem jönni? Szükségem lenne egy kis segítségre.*Majd miután a lány beleegyezett, már indultak is.* |
|  | | Jessica Dream Diák

Hozzászólások száma: 2707 Kaszt:  Üzenőláda: :.:. Az aki másért harcol,
Az aki önzetlenül hajszol.
Szemben a világgal,
Puszta kézzel akaratból. .:.:
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 20, 2008 6:33 pm | |
| -Kövessétek Ann példáját...-*förmed a két diákra majd Akonira néz.*-Nagyon okos...nagyon okos...De ha enynire okosak vagyunk akkor tudnunk kéne, hogy a tanár irányít mindent és amit ő mond szent szó...szóval egy kettő a földre és mennyen az a 80 felülés!-*mikor Aravis kiveri a hisztit szája szélén mint Jess elmosolyodik majd mint a tanárnő a kispadhoz sétál.* -Nagyon csinibibi ám az új kütyüd...a hajcsid is tök szupcsi...-*mondja nyávogva majd felpattan padról és erősebb hangnemre vált.*-Irány a föld...és a 80 fekvő...-*AHogy rápillant órájára kedves hangnembe vált.*-Noss az órának sajnos vége...Örültem, hogy eljöttetek és a szerepeteket is valami eszeveszettül jól játszottátok...remélem következő csütörtökön is találkozunk...SZiasztok!-*azzal mikor minden kis színészpalánta kiment a teremből elmosolyodik int egyet MEx-nek és ő is kifárad a Színházteremből.* |
|  | | Aravis Anton Diák

Hozzászólások száma: 1601 Msn: mint az e-mail Kaszt:  Üzenőláda: Titulus: A Belsi kis éjjeli baglya
Ha vámpír lennék, csak olyan párra vágynék, mint te.^^
/by drága Spiritem/
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 20, 2008 6:23 pm | |
| -Hogyan 80? , Ann futás? - képed el - hát én nem akarok semmi megerőltetőt, mert tegnap csináltattam pircinget. *Húzza fel trikóját és mutat a köldökében fekvő frissen berakott kis kőre.* -Hát ha Ann izomlázat akarsz, akkor csak hajrá! -Igen Akoninak mindenben igaza van. - bár arca nem épp arról árulkodik értené a dolgot, szépsége az van, de esze? Talán mint egy szőkéé. *Haja a pircing vizsgálatánál enyhén bekócolódott. Gyors odafut az egyik tükörhöz megigazgatja haját, közben végigméri teste arányait és visszatipeg, mint egy modell.* - Úgy gondolom tanárnő, hogy nekem jó az alakom, nincs szükségem ilyen gyakorlatokra - majd leül a kispadra. - Az is elég ha nézem a többieket, úgyis olyan koszos a padló, hogy nem vagyok hajlandó bemocskolni magamat és ráfeküdni. -pedig a padló makulátlan tiszta. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 20, 2008 6:15 pm | |
| *Hallja, hogy ez a bemelegítés.*-Ez? Ez nem bemelegítés, én úgy tudom, hogy a bemelegítésbe gimnasztika, nyújtás, meg ilyesmik tartoznak bele, nem pedig felülés. És különben is, azt akarja, hogy holnapra izomlázunk legyen, vagy esetleg megsérüljünk. Hiszen mint tudjuk, az izomlázat a tejsav...*Nem tudja befejezni a mondatot, hiszen látja, hogy Ann belekezd a felülésekbe.*-Te meg mit csinálsz? Hiszen ez így nem jó, te sportember vagy, tudnod kéne, hogy a bemelegítés nagyon fontos, már pedig ez nem az.*Lassan felháborodva mondja a dolgokat. Reméli, hogy jól játssza a szerepet, de ebben nem biztos.*
//A mondatot azért nem fejeztem be, mert nem tudom mi a vége, csak annyit tudok, hogy valami ilyesmivel kapcsolatos, de sajnos nem vagyok jó bioszból.// |

Hozzászólások száma: 2586 Msn: ritaveronika@axelero.hu Kaszt:  Üzenőláda: Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 20, 2008 6:07 pm | |
| *Ann örül annak, hogy nem zavarták el. Ezek szerint tehát újak is jöhetnek. Hiszen nem nagyon volt ő még itt. Viszont az nem szokatlan a számára, hogy másképp viselkedik fent a Gepárd hálóban, mint akármilyen órán, illetve csak úgy otthon és egy rendezvényen. Tehát ez is részben színészet...Hiszen nem csak a viselkedése, de a hangja, a ruhája, és a beszéde is a szituációnak megfelelően változik meg, illetve változtatja meg a lány...Hallja Jes-től, hogy ő lesz a sportos, ebből a szempontból szerencséje is van a lánynak, mivel karcsú, mozgékony, sportos és elég erős is, legalább is az életkorához képest...Tehát ez nem nehéz szerep Ann számára, na és persze egyépként is szeret mozogni...* -Köszönöm a szíves fogadtatást, és köszönöm, hogy nem küldötök elazért mert késtem, és ne haragudjatok rám...- *mondja egy mosollyal miközben már fönt is van, és bele is kezd a szerepbe, hiszen ő a sportos csajszi* -Azon se kellene csodálkoznotok, ha 40 kör futással kezdenénk- *mondja a társainak, és már bele is kezd a gyakorlatba, amit a tanár mondott, és már csak az hallatszik, ahogyan a levegőt fújja, amikor felül. Rövid idő telik el és már 20 felülésnél is jár.*
A hozzászólást Ann-Tabitha Serenity összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 20, 2008 6:42 pm-kor. |

Szemben a világgal,
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 20, 2008 5:58 pm | |
| *Mindeközben egy újabb lány érkezik. Elmosolyodik majd rögtön mondja is...*-Szia! Egy mugli suliban vagyunk ahol testnevelés óra van...nem tom mennyire ismered ezt, de itt sportolnak a muglik...én vagyok a tanár, Aravis a cicababa, AKoni az okoskodó...és te leszel sportos...-*azzal Aravisék felé fordul mikor Ann is feljön.... Elhúzza a tanárnő a száját majd Akonira szúrósan néz.*-Ez a bemelegítés kisfiam...És mivel ti ketten látom nagyon akartok még többet így 80 fekvőtámasz...!*mosolyogva Ann-ra pillant, olyan bíztató jelleggel is, mivel tudja, hogy a lány nagyon sportos és ő igenis meg fogja csinálni!* |
|  | | Aravis Anton Diák

Hozzászólások száma: 1601 Msn: mint az e-mail Kaszt:  Üzenőláda: Titulus: A Belsi kis éjjeli baglya
/by drága Spiritem/
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 20, 2008 5:52 pm | |
| *Aravis biccent Akoni felé és követi a színpadra. Ő is átöltözik, egy hófehér trikót kap magára és kivételesen nadrágot, pedig ő csak szoknyát hord. Kicsit neheztelve húzza magára a nagyon rövid fekete sortot. Ez megfelelő lesz a szerepéhez. ~Muglisuli?~ Érdekes, ő nem járt ilyenbe, de van fogalma róla. A cicababa szerep talán már nem is áll annyira távol tőle, bár mégis fényévnyire van jellemétől. Innentől már szerepét játsza.* *Arca rögtön megváltozik, leporolja a már amúgy is tiszta ruháját és megigazítja hosszú ezüst haját.* ~Tesi óra? Na neee, hány felülés?~ arca elkomorodik. -Hogy én annyi felülést - felel hetykén a tanárnak. ~Hát mégis mit képzel.~ - Igaza van Akoninak, talán be is kellene melegíteni.- bár ez magától sose fordult volna meg a fejében. *Ha a tanár továbbra sem enged a felülésekből, tuti, hogy elkezd nyavalyogni.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 20, 2008 5:42 pm | |
| *Aravis érkezik meg, mivel Akoni csak most ismerte meg a lányt, így gyanítja, hogy ő se ismeri Akonit.*-Szia! Akoni Konana, Allidonos.*Majd Jess kiosztja a szerepeket.*-Ohhh, vissza a mugli suliba? De jó, úgyis rég jártam ott, bár a tesi órákat mindig is szerettem. Szóval remélem nem lesz túl nehéz.*Mondja, miközben megy fel a színpadra. Aztán, gyorsan átöltöztek, hogy élethű legyen a játék, és Akoni odaállt Jess mellé.*-De tanárnő, nem bemelegítéssel kéne kezdeni? Hiszen ezt írja minden testedzéssel foglalkozó könyv.*Kezdi Akoni. Még sose okoskodott, így kissé nehezére esik a dolog, de bízik benne, hogy menni fog a dolog.* |

| Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 20, 2008 5:35 pm | |
| *Ann is megérkezik, gyorsan köszön, bemutatkozik, majd várja, hogy mi lesz a mai szituációs gyakorlat. Akart ő már korábban is jönni, mármint ideérni, de sajnos elaludt, így késett a színjátszóról. Látja, hogy a többiek kezdenek, ezért nagyon figyel. Most kivételesen egy fekete nadrág, és egy fekete pulcsi van a lányon, hiszen a szoknyáját vagy a blúzát nem akarja, hogy összekenődjön,, vagy mégrosszabb, esetleg elszakadjon. És ebben igaza is lett, mert a ruhájára úgy néz ki, hogy megpróbáltatás vár* ~Testnevelés óra...Mugli...Mondhatod ezt egy negyed tündének, aki magántanítvány volt...Viszont az unokatesómék meséltek róla. Ők ugy is emberek...Najó...tehát inprovizálni fogok egy cseppet...~ *gondolja magában, de az vígasztalja, hogy talán más is van itt, aki inkáb improvizál.*
A hozzászólást Ann-Tabitha Serenity összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 20, 2008 6:43 pm-kor. |

Szemben a világgal,
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 20, 2008 5:32 pm | |
| -Hm..ez így érdekes lesz...-*s no lám, megérkezik Aravis is.*-Hát mivel úgy látom, hogy nem jönnek többen el is kezdhetjük...nem volt megbeszélve semmi...az se volt így, hogy én tartom a színjátszót de most be kell érnetek velem...nem tudok új előadást így egy régebben rosszul sikerültet játszunk el! A helyzet: A muglik körében ismert testnevelés óra van...itt sportolnak a diákok. Van egy tanár aki most én leszek...ez mindenféle képen meg akarja nagyon mozgatni a diákokat. Van egy cicababa aki jelen esetben Aravis lesz...és van egy okoskodó diák aki jelen esetben Akoni lesz! Nos akkor kezdjük!-*azzal felmegy a színpadra megvárja a többieket és...*-Na gyerekek...a mai órát hatvan felüléssel kezdünk...!- |
|  | | Aravis Anton Diák

/by drága Spiritem/
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 20, 2008 5:23 pm | |
| *Aravis is megérkezik, futva. Mert hát ugye megint késett kicsit. Sose sikerül mostanában időben érkezni, a gondolatati még mindig az udvaron ragadtak, Deyan karjaiban. A szerelemtől majd kicsattan, boldogsága határtalan. Most semmi és senki nem szegheti kedvét. Bitzos benne a döntése jó volt és el van varázsolva. Pillangói vidáman legnik körbe, érzik ők is gazdájuk jó kedvét.* -Sziasztok! - köszönt mindenkinek, majd bemutatkozik - akivel még nem találkoztam, akkor most gyors bemutatkozok Aravis Aton, deridionos - majd kezével megfogja hosszú, csipkés szoknyáját és lány módjára meghajol.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 20, 2008 5:11 pm | |
| *Az ajtó nyílik, és Jess lép be rajta.*-SZia!*A lány leül, majd egy kérdést tesz fel Akoninak.*-Hát, senki. Pedig annyira jó lenne, ha kezdenénk, kíváncsi vagyok, hogy ez milyen is, mert még sose voltam ilyen színjátszókörön. Remélem hamarosan ideérnek még páran, és főleg Rupert.*Mondja mosolyogva Jessnek, majd újra az ajtóra néz egy rövid időre.* |

Szemben a világgal,
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 20, 2008 5:06 pm | |
| *Jess és Mex is megérkeznek....kicsit késve ugyan de ahogy belép látja, hogy senki nincs egyedül Akoni...*-Óh szia!-*köszön az egyetlen jelenlévőnek majd leül egy székbe...*~Fura...Aylára nem jellemző a késés...csak néha.~*vigyorodik egyet magában majd az ajtó felé pillant.*-Komolyan még senki nem jött?-*most szemét Akonira szegezi majd elhúzza száját....mindeközben szokásos helyére letelepedett Mex és onnan nézi a dolgokat.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 20, 2008 4:51 pm | |
| *Akoni jön le a színházterembe. Farmer, és kék póló van rajta. Úgy gondolta, hogy ehhez nem kell talár, hiszen lehet hogy úgyis beöltöznek majd. Amint belép, körbenéz, de nem lát senkit.*~Ohh, az első színjátszó délutánomon első vagyok, de jó. Mondjuk, jó lenne ha lenne már valaki, hiszen ki tudja, lehet hogy ma nem is lesz, csak én nem tudok róla. Na de mindjárt kiderül. Gondolom Rupert hamarosan ideér, ha lesz itt valami. Addig is leülök.~*Így is tett, leült az ajtóhoz lévő egyik legközelebbi székre, és várt. Szemét az ajtóra szegezte, hiszen nem akart lemaradni egy belépőről sem. Reméli, hogy elég sokan lesznek, hiszen úgy az izgalmas a dolog. Persze nem úgy gondolja, hogy százan csak mondjuk egy hét-nyolc ember.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |