|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Ann-Tabitha Serenity Diák

Hozzászólások száma: 2586 Msn: ritaveronika@axelero.hu Kaszt:  Üzenőláda: Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^
MSN: ritaveronika@axelero.hu
Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com
Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom
Életem reménye: HHGY (L)
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 20, 2008 6:07 pm | |
| *Ann örül annak, hogy nem zavarták el. Ezek szerint tehát újak is jöhetnek. Hiszen nem nagyon volt ő még itt. Viszont az nem szokatlan a számára, hogy másképp viselkedik fent a Gepárd hálóban, mint akármilyen órán, illetve csak úgy otthon és egy rendezvényen. Tehát ez is részben színészet...Hiszen nem csak a viselkedése, de a hangja, a ruhája, és a beszéde is a szituációnak megfelelően változik meg, illetve változtatja meg a lány...Hallja Jes-től, hogy ő lesz a sportos, ebből a szempontból szerencséje is van a lánynak, mivel karcsú, mozgékony, sportos és elég erős is, legalább is az életkorához képest...Tehát ez nem nehéz szerep Ann számára, na és persze egyépként is szeret mozogni...* -Köszönöm a szíves fogadtatást, és köszönöm, hogy nem küldötök elazért mert késtem, és ne haragudjatok rám...- *mondja egy mosollyal miközben már fönt is van, és bele is kezd a szerepbe, hiszen ő a sportos csajszi* -Azon se kellene csodálkoznotok, ha 40 kör futással kezdenénk- *mondja a társainak, és már bele is kezd a gyakorlatba, amit a tanár mondott, és már csak az hallatszik, ahogyan a levegőt fújja, amikor felül. Rövid idő telik el és már 20 felülésnél is jár.*
A hozzászólást Ann-Tabitha Serenity összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 20, 2008 6:42 pm-kor. |
|  | | Jessica Dream Diák

Hozzászólások száma: 2707 Kaszt:  Üzenőláda: :.:. Az aki másért harcol,
Az aki önzetlenül hajszol.
Szemben a világgal,
Puszta kézzel akaratból. .:.:
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 20, 2008 5:58 pm | |
| *Mindeközben egy újabb lány érkezik. Elmosolyodik majd rögtön mondja is...*-Szia! Egy mugli suliban vagyunk ahol testnevelés óra van...nem tom mennyire ismered ezt, de itt sportolnak a muglik...én vagyok a tanár, Aravis a cicababa, AKoni az okoskodó...és te leszel sportos...-*azzal Aravisék felé fordul mikor Ann is feljön.... Elhúzza a tanárnő a száját majd Akonira szúrósan néz.*-Ez a bemelegítés kisfiam...És mivel ti ketten látom nagyon akartok még többet így 80 fekvőtámasz...!*mosolyogva Ann-ra pillant, olyan bíztató jelleggel is, mivel tudja, hogy a lány nagyon sportos és ő igenis meg fogja csinálni!* |
|  | | Aravis Anton Diák

Hozzászólások száma: 1601 Msn: mint az e-mail Kaszt:  Üzenőláda: Titulus: A Belsi kis éjjeli baglya
Ha vámpír lennék, csak olyan párra vágynék, mint te.^^
/by drága Spiritem/
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 20, 2008 5:52 pm | |
| *Aravis biccent Akoni felé és követi a színpadra. Ő is átöltözik, egy hófehér trikót kap magára és kivételesen nadrágot, pedig ő csak szoknyát hord. Kicsit neheztelve húzza magára a nagyon rövid fekete sortot. Ez megfelelő lesz a szerepéhez. ~Muglisuli?~ Érdekes, ő nem járt ilyenbe, de van fogalma róla. A cicababa szerep talán már nem is áll annyira távol tőle, bár mégis fényévnyire van jellemétől. Innentől már szerepét játsza.* *Arca rögtön megváltozik, leporolja a már amúgy is tiszta ruháját és megigazítja hosszú ezüst haját.* ~Tesi óra? Na neee, hány felülés?~ arca elkomorodik. -Hogy én annyi felülést - felel hetykén a tanárnak. ~Hát mégis mit képzel.~ - Igaza van Akoninak, talán be is kellene melegíteni.- bár ez magától sose fordult volna meg a fejében. *Ha a tanár továbbra sem enged a felülésekből, tuti, hogy elkezd nyavalyogni.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 20, 2008 5:42 pm | |
| *Aravis érkezik meg, mivel Akoni csak most ismerte meg a lányt, így gyanítja, hogy ő se ismeri Akonit.*-Szia! Akoni Konana, Allidonos.*Majd Jess kiosztja a szerepeket.*-Ohhh, vissza a mugli suliba? De jó, úgyis rég jártam ott, bár a tesi órákat mindig is szerettem. Szóval remélem nem lesz túl nehéz.*Mondja, miközben megy fel a színpadra. Aztán, gyorsan átöltöztek, hogy élethű legyen a játék, és Akoni odaállt Jess mellé.*-De tanárnő, nem bemelegítéssel kéne kezdeni? Hiszen ezt írja minden testedzéssel foglalkozó könyv.*Kezdi Akoni. Még sose okoskodott, így kissé nehezére esik a dolog, de bízik benne, hogy menni fog a dolog.* |
|  | | Ann-Tabitha Serenity Diák

Hozzászólások száma: 2586 Msn: ritaveronika@axelero.hu Kaszt:  Üzenőláda: Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^
MSN: ritaveronika@axelero.hu
Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com
Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom
Életem reménye: HHGY (L)
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 20, 2008 5:35 pm | |
| *Ann is megérkezik, gyorsan köszön, bemutatkozik, majd várja, hogy mi lesz a mai szituációs gyakorlat. Akart ő már korábban is jönni, mármint ideérni, de sajnos elaludt, így késett a színjátszóról. Látja, hogy a többiek kezdenek, ezért nagyon figyel. Most kivételesen egy fekete nadrág, és egy fekete pulcsi van a lányon, hiszen a szoknyáját vagy a blúzát nem akarja, hogy összekenődjön,, vagy mégrosszabb, esetleg elszakadjon. És ebben igaza is lett, mert a ruhájára úgy néz ki, hogy megpróbáltatás vár* ~Testnevelés óra...Mugli...Mondhatod ezt egy negyed tündének, aki magántanítvány volt...Viszont az unokatesómék meséltek róla. Ők ugy is emberek...Najó...tehát inprovizálni fogok egy cseppet...~ *gondolja magában, de az vígasztalja, hogy talán más is van itt, aki inkáb improvizál.*
A hozzászólást Ann-Tabitha Serenity összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 20, 2008 6:43 pm-kor. |

Szemben a világgal,
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 20, 2008 5:32 pm | |
| -Hm..ez így érdekes lesz...-*s no lám, megérkezik Aravis is.*-Hát mivel úgy látom, hogy nem jönnek többen el is kezdhetjük...nem volt megbeszélve semmi...az se volt így, hogy én tartom a színjátszót de most be kell érnetek velem...nem tudok új előadást így egy régebben rosszul sikerültet játszunk el! A helyzet: A muglik körében ismert testnevelés óra van...itt sportolnak a diákok. Van egy tanár aki most én leszek...ez mindenféle képen meg akarja nagyon mozgatni a diákokat. Van egy cicababa aki jelen esetben Aravis lesz...és van egy okoskodó diák aki jelen esetben Akoni lesz! Nos akkor kezdjük!-*azzal felmegy a színpadra megvárja a többieket és...*-Na gyerekek...a mai órát hatvan felüléssel kezdünk...!- |
|  | | Aravis Anton Diák

Hozzászólások száma: 1601 Msn: mint az e-mail Kaszt:  Üzenőláda: Titulus: A Belsi kis éjjeli baglya
Ha vámpír lennék, csak olyan párra vágynék, mint te.^^
/by drága Spiritem/
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 20, 2008 5:23 pm | |
| *Aravis is megérkezik, futva. Mert hát ugye megint késett kicsit. Sose sikerül mostanában időben érkezni, a gondolatati még mindig az udvaron ragadtak, Deyan karjaiban. A szerelemtől majd kicsattan, boldogsága határtalan. Most semmi és senki nem szegheti kedvét. Bitzos benne a döntése jó volt és el van varázsolva. Pillangói vidáman legnik körbe, érzik ők is gazdájuk jó kedvét.* -Sziasztok! - köszönt mindenkinek, majd bemutatkozik - akivel még nem találkoztam, akkor most gyors bemutatkozok Aravis Aton, deridionos - majd kezével megfogja hosszú, csipkés szoknyáját és lány módjára meghajol.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 20, 2008 5:11 pm | |
| *Az ajtó nyílik, és Jess lép be rajta.*-SZia!*A lány leül, majd egy kérdést tesz fel Akoninak.*-Hát, senki. Pedig annyira jó lenne, ha kezdenénk, kíváncsi vagyok, hogy ez milyen is, mert még sose voltam ilyen színjátszókörön. Remélem hamarosan ideérnek még páran, és főleg Rupert.*Mondja mosolyogva Jessnek, majd újra az ajtóra néz egy rövid időre.* |

Szemben a világgal,
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 20, 2008 5:06 pm | |
| *Jess és Mex is megérkeznek....kicsit késve ugyan de ahogy belép látja, hogy senki nincs egyedül Akoni...*-Óh szia!-*köszön az egyetlen jelenlévőnek majd leül egy székbe...*~Fura...Aylára nem jellemző a késés...csak néha.~*vigyorodik egyet magában majd az ajtó felé pillant.*-Komolyan még senki nem jött?-*most szemét Akonira szegezi majd elhúzza száját....mindeközben szokásos helyére letelepedett Mex és onnan nézi a dolgokat.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 20, 2008 4:51 pm | |
| *Akoni jön le a színházterembe. Farmer, és kék póló van rajta. Úgy gondolta, hogy ehhez nem kell talár, hiszen lehet hogy úgyis beöltöznek majd. Amint belép, körbenéz, de nem lát senkit.*~Ohh, az első színjátszó délutánomon első vagyok, de jó. Mondjuk, jó lenne ha lenne már valaki, hiszen ki tudja, lehet hogy ma nem is lesz, csak én nem tudok róla. Na de mindjárt kiderül. Gondolom Rupert hamarosan ideér, ha lesz itt valami. Addig is leülök.~*Így is tett, leült az ajtóhoz lévő egyik legközelebbi székre, és várt. Szemét az ajtóra szegezte, hiszen nem akart lemaradni egy belépőről sem. Reméli, hogy elég sokan lesznek, hiszen úgy az izgalmas a dolog. Persze nem úgy gondolja, hogy százan csak mondjuk egy hét-nyolc ember.* |
|  | | Rupert Rankle Diák

Hozzászólások száma: 4343 Msn: rupert3569@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 13, 2008 6:35 pm | |
| *Rupert bácsi feltápászkodik, majd kihúzza magát és leporolja a ruháját. Majd immár remegés nélkül teljese saját hangján szólal meg.*- Semmi vész Olvier. Amúgy is vége lenne nem sokára. Akkor most egy tíz perccel hamarabb fejezzük be. Szia Amalia. Majd legközelebb találkozunk.* Köszön el tőlük és hozzálát rendet rakni. Utána pedig maga is elmegy és becsukja maga mögött az ajtót.* |
|  | | Amaril Gwyneth Diák

Hozzászólások száma: 4851 Msn: amalia-tacita@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 13, 2008 6:28 pm | |
| *Amalia miközben szedi le az elrontott sminket az arcáról észre se veszi Rupertet ahogy meglöki.* -Hééé. *Kiált fel és egy mozdulattal fellöki a fiút. Majd fel áll. Segít a fiúnak fel állni és lemegy a színpadról.* -Én is megyek szia. Jó volt köszi. Majd találkozunk. *Villyi biccent neki egyet. Majd egy könnyed mozdulattal kilépnek az ajtón.* |
|  | | Olvier Lefell Diák

Hozzászólások száma: 133 Msn: anna@bogyoka.hu Kaszt:  Üzenőláda: Az Ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel...
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 13, 2008 6:19 pm | |
| *Még idejében félrelép a férfi esése elől, így kimarad a balesetből, és nyugodtan nevethet rajta. Ekkor a busz megáll, ő pedig kicsit lendül, majd elindul az ajtó felé.* -Viszlát, örülök, hogy megismertem önöket! *Mondja átvitt értelemben, majd amint kilép, elmosolyogja magát, majd távozik a színpad széléig.* -Bocsi, de most már mennem kell *Mondja a másik két megjelentnek, majd felhúzza a vállát, jelezve, hogy nem tud mit tenni, és megfordul, ruganyosan lelépked a lépcsőkön a színpadról, elhalad a levegő székek mellett, és kilép a színházteremből.* |

Hozzászólások száma: 4343 Msn: rupert3569@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 13, 2008 6:14 pm | |
| *Rupertnek egy kicsit fáj már a háta a sok görnyedéstől, de még tartja a szerepét. Olvier hírtelen feláll. Rupert bácsi ettől egy kicsit megszeppen, de gyorsan megint szigorú arcot vág. A fiú átadja a helyét. Csoszogós lábakkal olyan gyorsan kotor a székért, ahogy csak tud, de mielőtt odaérne, meghallj a fiú mondatát. Megáll és válla fölött átnézve a fiúra szegezi tekintetét, mellyel, ha ölni lehetne, most nem állnának így itt.*- Még, hogy én vén. De suhanc, haszontalan, fattyú. Majd enyhén felemelt kézzel a fiú felé csoszog, aki a szöszi mellett áll. Rupert színpadiasan esik egyet és jól meglöki Amaliát, aki nem sokkal ez előtt dobta el a telefonját.* |

Hozzászólások száma: 4851 Msn: amalia-tacita@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 13, 2008 6:11 pm | |
| -Maga csak ne nézegessen. *Mondja. Valahonnan előkerít egy papírzsepit és elkezdi letörölni a rúzst az arcról. A fiú mellé keveredik. Nem néz rá inkább tovább szépíti magát.* -Hallja nem csak nekem van erről véleményem. De ne álljon meg. *Elővesz egy mobil félét amit a kellékeknél talál. Üzeneteket kezd rajta írni. Bár fogalma sincs miez így hát csak nyomogatja a gombokat.* -Ez a vacak megint elromlott. *Azzal egy mozdulattal ledobja amivel pontosan a fiú lábát találja el.* |

Hozzászólások száma: 133 Msn: anna@bogyoka.hu Kaszt:  Üzenőláda: Az Ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel...
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 13, 2008 6:00 pm | |
| *Hirtelen kihzza magát, ahogy meghallja az öreg újabb mondatait, és, mintha fölénye lenne méltóságteljesen feláll, majd kezével finom mozdulatokkal int a szék felé.* -Parancsoljon, foglaljon helyet! *Mondja ironikus hangon* -Ammilyen vén nagyobb szüksége van rá *Mormogja el orra alatt, majd hátrább lép a széktől, így pont a szőke nő mellé kerül. Végignézi a szenvedését, felhúzza a szemöldökét, majd úgy dönt, szórakozik egy kicsit, és úgy tesz, mintha támogatná, az amúgy tejesen őrült szöszit.* -Így van, azonnal állítsa meg a buszta! *Kiáltja előre a sofőrnek* |

| Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 13, 2008 5:55 pm | |
| *Rupert bácsi lassan a Amalia baba felé néz. Görnyedt hátával a szemmagasságában a lány hátsó térfele kerül. Rupert bácsi kéjes arcot vág és kidugott nyelvvel nézi a panorámát. Majd megrovóan néz és egyik kezével rácsap saját kezére és csak ennyit mond.*- Nem.* Majd remegő tagokkal visszanéz a fiúra. Csúnyán néz rá, de száját kibiggyeszti.*- Mi? Még, hogy nem volt. Te tudod jobban vagy én? Felvágós kis ficsúr. Te… pernahajder. Inkább nézed, ahogy az idős álldogál, minthogy átadnád. Kérlek. Add át nekem. Ne bámuld már az ablakot, te…te…te… Áhh.* még mindig csúnyán néz a fiúra. Majd jön egy bukkanó és az öreg úr megijed. ~még ilyen sápítozást.~ Lassan megfordul és elvigyorodik a nőn.*- He he.* mondja kéjesen.* |

| Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 13, 2008 5:53 pm | |
| *Egy szemüveget húz fel. A fiúra pillant eléggé lenézően.* -Manapság kiket nem engednek fel ilyen járművekre. Kifogom rúgni azt a sofőrt. Minek nem jött értem előbb. Fel kellet szállnom egy ilyen mocskos helyre. *Mondja a magáét. Ő se állna fel az öreg úrnak hisz nem ez a feladata. Tovább nézegeti magát a tükörben. Egyszer csak egy nagyot huppan a busz és a rúzs kifut.* -Wáááá. *Kezd el sipítozni miközben egy papírzsepit kezd el keresni.* -Nincs valakinek pzs-je. *Ezt a szót még egy könyvből olvasta. Ha jól tudja zsebkendő rövidítése.* -Ha lehet gyorsan. *A buszsofőr felé pillant.* -Ki lesz rúgva. Teszek róla. Apám milliárdos. *Fenyegeti meg a volánnál ülő embert.* |

| Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 13, 2008 5:47 pm | |
| *Először meghallja a szőke nő mondatát, amire majdnem elneveti magát, persze mint szereplő, és talán nevetne is, ha nem jelenik meg mellette hirtelen egy öreg férfi. Olvier egy gúnyos, lenéző mosolyt varázsol arcára, majd így válaszol az öregnek* -A maga idejében még nem is volt busz *Majd elégedett arccal fejét az "ablak" felé fordítja, hogy ne kelljen a férfit néznie* |

| Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 13, 2008 5:39 pm | |
| *Mivel Alexisnek mennie kellett Rupert áll be bácsinak. Görnyedt háttal áll a fogas mellett és remegő kézzel fogja meg a fogast, ami most cső, de úgy, hogy az egész fogas beleremeg. Ránéz Olvier-re.*- Én annak idején átadtam a helyemet. De ti mai fiatalok. Fúj. Arcátlanok. Miért nem adod át nekem?* Vág bele Rupert, csak hogy haladjanak.* |

| Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 13, 2008 5:37 pm | |
| *Amalia meghallja a szerepét. Felhúz a színpadra egy széket mégis kell neki. Gyorsan keres egy tükröt és egy rúzst. Leül és elkezdi magát sminkelgetni. Villyi is most egy egyszerű macskaként mutatkozik gazdája ölében. A lány néha megigazítja haját. Táskájában is elkezd kotorászni. Egyre többen lesznek az egyszer biztos. Ezt szóvá is teszi.* -Túl sokan vagyunk. Sofőr! Szállítson le pár embert. *Hangja teljesen más. Nagyon vékony. Mikor ezt elmondta folytatja a sminkelgetést.* |

| Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 13, 2008 5:32 pm | |
| *Bólint egyet, magában jelezve, hogy megértette a feladatot. Kisétál a színpadhoz, ahol a feljárónál a lányokat előreengedi. Látott már buszt, még nagyon régen, de most valahogy mégis különösen érzi magát. Helyet foglal a számára kijelölt széken, és várja, hogy a többiek is elhelyezkedjenek* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 13, 2008 5:30 pm | |
| -Ó...Persze hogy tudom mi az a busz.Ó.Néni.Okkés *Fogja magát és felmegy a színpadra.Mikor a többiek is ezt teszik.Közben daimónja azért marad lent.* |

| Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 13, 2008 5:24 pm | |
| *Rupert úgy látja, hogy végül is elegen gyűltek itt össze. Igaz kicsit megkésve, de megvannak.*- Rendben, akkor fogjunk is bele. A mai is egy helyzetgyakorlat lesz, ami annyit tesz ki, hogy van egy adott szituáció és mindenkinek ki kell játszania egy személyt. Eddig vili?* Egy kis csend a kérdéseknek.*- Ma egy buszos jelenet lesz. Aki nem tudná a busz egy mugli eszköz az utazásra. A lényeg, hogy az emberek nem férnek el benne. Ennyit a buszról és a más kikészített fogas fog most nekünk busz kapaszkodójaként szolgálni. És mellette van egy szék, amin egy fiatal fog ülni.* Ekkor jön Amalia.*-Szia. Akkor Olvier legyen a suhanc, aki a széken ül. Alexis a néni, aki minden áron le akar ülni. Amalia, te Leszel a szöszke. Nyávogó, beképzelt és hasonlók.* mosolyog a lányra.* Én bedig az üzletember, aki folyton a telójába beszél. Akkor kezdjük is.* mutat a színpad felé.*
//Átírtam.// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Nov. 13, 2008 5:23 pm | |
| /bocsi, de sajna nekem is mennem kell. majd legközelebb/ |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |