Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Színházterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 43  Next
SzerzőÜzenet
Ayla Madyzyn

Hozzászólások száma: 3102
Kaszt:
Üzenőláda:
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Szept. 18, 2008 6:41 pm

*Ayla nézi az óráját.* -Igen vége. Köszönöm, hogy eljöttetek és sziasztok! Jövőhéten majd találkozunk. Sziasztok! *Köszön el a többiektől és végülis boldogan lép ki a nagy teremből ő is.*

A remény éltet. Ha élni akarsz remélj, s minduntalan higgy benne, mert a hited táplálja mindazt, ami meghatározza személyiséged vagyis aki TE vagy! Benned van a hit, a remény, az élet, csupán elő kell csalogatnod abból a sötét kis helyről, amit gondosan elzártál s máris kiderül az ég!

Előtörténet
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Szept. 18, 2008 6:36 pm

- nos azt hiszem túl bonyolult szitut hoztam ide, midenesetre köszönöm mindenki részvételét! Jövőhét ugyanebben az idő pontban ugyanitt. *Biccent egyet mindenkinek majd távozik*
Lilia Radoslava
Diák

Hozzászólások száma: 1025
Kaszt:
Üzenőláda: Aki játszani akar, az szóljon nyugodtan... Smile

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Szept. 18, 2008 6:35 pm

* Lilia a játék után feláll az előbb elfoglalt helyéről, végigsimit nadrágján, majd elindul az ajtó felé. *
- Sziasztok! Mennem kell... majd a jövöhéten! * gyors búcsút int, és már nincs is a teremben. *
Rupert Rankle
Diák

Hozzászólások száma: 4343
Msn: rupert3569@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Szept. 18, 2008 6:34 pm

*Végül eljön a fél és a szakkörnek vége. Rupert már nem dől a műfának és lassan a lépcső felé megy. Lesétál a lépcsőn.*- Hát érdekes volt.* Csak ennyit mond. Majd int a többieknek és elsiet, mivel dolga van. *
Lilia Radoslava
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Szept. 18, 2008 6:26 pm

* Lilia megrebegteti szempilláit, ezzel is próbálva bűvölni a fiút. *
- Nagyon köszönöm a bókot! Nem is gondoltam volna hogy egy ilyen menő srácnak pont én fogok tetszeni! * mondja mosolyogva, miközben kihúzza magát, majd a szinpadon kivül ülőkre pillant egy kérdőjelet formálva a szemével, hgoy jól játszik-e. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Szept. 18, 2008 6:23 pm

*Továbbra is feszít, és szebbik mosolyát veszi elő, és kedvesen néz a lányra.* Köszi, és is jól vagyok, csak ledöbbentem a szépségedtől. *szeme és gondolatai Jessicán járnak*
Rupert Rankle
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Szept. 18, 2008 6:22 pm

*Rupert úgy tesz, mintha valamit el venne az asztalról és elveszi az üzit. Elolvassa és szélesen elmosolyodik. a lányra néz és némán eltátog egy oké-t. FEláll és elsétálva megborzolja Gavril fejét, jelezve a fiúnak, hogy megvan.

Másnap

Rupert a tölgyfa alatt áll. Meglepinek táskájában egy tábla csoki várja a lányt. Csak áll a fa alatt és várja a lányt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Szept. 18, 2008 6:17 pm

-már egyszer elküldtelek, majd talán a jövőhéten. *ekkor int egyet Jessnek* -szia nem ülsz ide? *közben egy mosoly ejt meg Rupertnek és a fecnin egy üzenetet nyom oda neki* -holnap találkozzunk a tölgyfánál, moziba nem akarok menni! ^^
Ayla Madyzyn

Kaszt:
Üzenőláda:
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Szept. 18, 2008 6:15 pm

*Ayla csak néz és mosolyog.* -Jess te is kezdj bele, ha máshogy nem állj le beszélgetni Bethel vagy Lillianával.*Kicsit segít a lánynak, hogy ne csak álldogálljon ott.*

A remény éltet. Ha élni akarsz remélj, s minduntalan higgy benne, mert a hited táplálja mindazt, ami meghatározza személyiséged vagyis aki TE vagy! Benned van a hit, a remény, az élet, csupán elő kell csalogatnod abból a sötét kis helyről, amit gondosan elzártál s máris kiderül az ég!

Előtörténet
Jessica Dream
Diák

Hozzászólások száma: 2707
Kaszt:
Üzenőláda: :.:. Az aki másért harcol,
Az aki önzetlenül hajszol.
Szemben a világgal,
Puszta kézzel akaratból. .:.:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Szept. 18, 2008 6:08 pm

*Feláll helyéről és a színpad egyik falának támaszkodik. Miel mindenki jól elvan a másikkal így csak áll és mosolyogva nézi a jelenete.*
Lilia Radoslava
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Szept. 18, 2008 6:04 pm

* Lilia nagy ívben hátradobja vörös haját, kacéran néz a fiúra, és persze kivillantja fogpaszta mosolyát. *
- Hát helló drága! Köszönöm jól! Örülök hogy találkoztunk. És te hogy vagy? * az elhangzott mondat után pillantása a másik fiúra is átszalad *
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Szept. 18, 2008 6:02 pm

*Gavril Rupert mellet érkezik, de rögtön lecsap Liliára.* Szia Hogy vagy? *Feszít mint galamb a hullámpalán, és laza mint állat.*
Rupert Rankle
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Szept. 18, 2008 6:00 pm

*Rupert is felsétál az emelvényre és azon gondolkozik, hogy hol is marradt abba. Hát persze. Második napon a suliban ráhajtott a lányra. Odahúz egy széekt, mintha egy asztalnál ülne. Igyekszik nagyon lazának tünni.*- Nah, akkor mi a válaszod. Meggondoltad. Eljösz velem este moziba?* Ezt úgy mondja, mintha a lány előző nap nem küldte volna el a búsba.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Szept. 18, 2008 5:57 pm

*mivel értesült a szerepéről, már előre így elindul a színpadra közben biccent a többieknek. leo megáll a színpad előtt és onnan nézi a fiatalokat.Beth mint a nagy ő leül az egyik asztalhoz, teázni kezd. Közben valami fecnire kezd firkálgatni egy tollal.*
Ayla Madyzyn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Szept. 18, 2008 5:55 pm

*Ayla gondolkodásából eszmél fel.* -Nos tehát, ha mindenkinek stím akkor kezdhetitek és kérlek fáradjatok fel a színpadra.*Invitálja és terelgeti őket.* -Izgulni nem kell biztos mindenkinek jól fog menni a dolog. Majd elhallgat és nézi a kis színészpalántákat.*

Előtörténet
Jessica Dream
Diák

Kaszt:
Szemben a világgal,

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Szept. 18, 2008 5:47 pm

//Sorrend: Ayla, Rup, Gavril, Lizbeth, Lillia, Jess//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Szept. 18, 2008 5:47 pm

*Thom picit nem megfelelőnek tartja a történetet de nem ad hangot neki.*~Gyakorolnom kéne~*Gondolja és észrevétlenül kiballag.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Szept. 18, 2008 5:46 pm

Nekem világos a dolog, a jellemet meg még kifundálom. A főszereplő nélkül mi lesz? Atanast nem látom sehol. *Majd tovább figyel, Jessica mosolyát viszonozza, és próbál közelebb araszolni hozzá, és továbbra is szemez vele.*
Rupert Rankle
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Szept. 18, 2008 5:44 pm

*Rupert kissé meglepődik. Ayla ki is jelenti, hogy ha nem így volt szólajank. Rupert meg is teszi.*- Várj. A múltkor nem úgy volt, hogy a fiú beleszeret egy lányba, aki történetesen épp most jött össze a haverjával, azaz velem. És ebből aztán lesz valami. A végére már én sem emlékszem.* Még mindig ül. Ekkor azonban eszébe jut, hogy talán nem ártana a színpad felé vonulni. megemeli magát és Lilia mellett a színpadhoz sétál.*- hát igen. Te leszel a ...khm... suerelmem.De csak szakmailag.*Ez után csendbe marad, mert még a végén valami olyat mond, amit nem kéne a lánynak.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Szept. 18, 2008 5:43 pm

*Időközben egy vendég érkezik a színház terembe. Talárja felső bal felénél ott díszelegnek a jelvények* - Szép napot! beállhatok? jó napot kolléga! *biccent egyet Ayla felé, közben daimona halad mellette. Haja vöröses barnán libben, még smaragdzöld szemei a terem szegleteit pásztázza* - a szituációt tudom, jó magam műve, és köszönöm hogy elváltad helyettem a levezetést.
Jessica Dream
Diák

Kaszt:
Szemben a világgal,

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Szept. 18, 2008 5:43 pm

*Egyre többen és többen jönnek. Jess csak sóhajt egyet majd Ayla-ra pillant aki már a szerepeket osztogatja. Mindenkinek biccent egyet de Gavril-en megragad a tekintete. A fiú feltűnően szemez vele. Ő ennek nem is mond ellent, egy mosoly kíséretében figyeli a fiút.*
-Nekem minden ok...eddig is ez volt a szerepem- *mosolyodik el*
Ayla Madyzyn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Szept. 18, 2008 5:38 pm

*Igen bólogat a fiúnak.* -Gavril beállsz?? *Kérdi az érkező fiútól.* -Én is beállok és akkor kezdhetjük is elmondom a szerepeket mégegyszer. Nos akkor Rupert ugye a macsó barátja, Jess az egyik csajszi, Lilia akkor kérlek legyél a másik lány, Gavril bevállalod a macsó szerepet? Így akkor már nem is kellek hozzá.* Lyukad ki végül a dolgokra.* -Nos akkor kezdhetjük. A történet a következő, de csak azoknak foglalom össze akik nem voltak múltkor.A történet arról szól, hogy van egy vonzó fiú az iskolában eléggé híres is, körül veszik a lányok. Egy nap eszébe jut hogy most már tényleg lekéne ragadni valakinél, felkeresi az egyik rajongóját aki tetszik neki és meg kérdi hogy járna e vele a lány természetesen bele egyezik. Másnap meggondolja magát hogy neki nem egy hanem két csaj kell, harmad nap a harmadik, így megy ez megy folyamatosan. Természetesen a lányoknem tud róla hogy ugyanazzal a gyerekkel járnak még nem a srác az egyik randin mindent szépen össze kuszáll és így a lányok rá jönnek hogy nem ök az egyetlenek. Szóval mennek a kavarások, még nem a végén a fiú valóban bele nem esik az egyik lányba aki ráadásul most hagyta el mert rájött hogy átvágták. Vissza akarja szerelmét szerezni de csak egy féle képpen tudja. Remélem érthetően mondtam el. Minden stím? *Kérdi és áll a színpaddal mszembe.*-Jaj szóljatok, ha nem így volt múltkor, mert teljesen ügyetlen vagyok az ilyenekben...

//Ha nem jól mondtam valamit tényleg szóljatok ám! Nem vagyok teljesen képben...
Razz //

Előtörténet
Lilia Radoslava
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Szept. 18, 2008 5:35 pm

* Lilia egy mosoly kiséretében Ruperthez intézi szavait. *
- Szia. Szóval öhm.. ahogy látom megjött a főszereplő.. és hát a szerep szerint ha megjön akkor én leszek az aki veled.. khm..
* a lány idegesen köszörüli a torkát, sosem játszott még szindarabban. Táncolt már, és tánc közben játszott el érzelmeket, de akkor nem kellett beszélni. Zavara egyre gyorsabban nő, ami az arcán is meglátszik. Gyorsan lehajtja fejét, hogy haja valamennyire eltakarja kipirult arcát. *
Rupert Rankle
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Szept. 18, 2008 5:29 pm

*Közben jönnek páran. Rupert kicsit elkalandozott, és csak most veszi észre, hogy mennyien vannak.*- Szia Lilia.* A lányra néz és mosolyog. Még él benne a tegnapi dolog. Azonban még nincsenek annyian, hogy az elég legyen. Elgondolkodik egy kicsit.*- Szerintem elegen vagyunk. Ha te is beállsz Ayla, akkor megvan a macsó, a barát, és két lány. Úgy számolom. És akkor el tudjuk játszani. Feljebb is ül, hisz úgy néz ki lassan kezdenek.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Szept. 18, 2008 5:27 pm

*Gavril végre megérkezik a színházterembe.* Bocsi a késésért, bár tegnap szóltam Amának, hogy késni fogok egy kicsit személyes dolgok miatt. *Majd az ismerős arcok felé veszi az irányt, észrevehetetlenül pedig egy lánnyal szemezget.*

Színházterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
30 / 43 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 43  Next

Similar topics

-
» Színházterem