Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Hétf. Júl. 21, 2008 3:03 pm | |
| *Olvier kissé megijeszti a lányt mikor csak úgy bejön. Az a szívéhez kap, majd lihegni kezd. Mosolyogva kapkod levegőért, majd leáll és köszön.* Szi-szija, Olvier. *küld egy bájos mosolyt a fiú felé, majd felsóhajt, kicsit csalókán mosolyogva.* Igen, egész hamar. *mosolyog továbbra is a fiú felé.* És akkor őőő... most, most lerajzolsz?*kérdezi kicsit ijedt arcot vágva. Hátralöki friss, levendula illatú haját, majd egy masnit tesz bele, amit a táskájából halászott elő. Egy kisebb copfot kreál így, és gyengén felnevet, kezét a szája elé tartva.* Hogy, s mint? *kérdezi újabb mosoly keretében.* ~Remélem most nem bénázom el...~ *motyogja magában, miközben a haját igazgatja.* |
|  | | Olvier Lefell Diák

Hozzászólások száma: 133 Msn: anna@bogyoka.hu Kaszt:  Üzenőláda: Az Ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel...
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Színházterem Hétf. Júl. 21, 2008 2:55 pm | |
| *Besétál, miközben a nagyon réginek tűnő épületet nézi körbe szemével. Egészen hangulatosnak találja a mozgó székeket. Aztán a székek mögött hirtelen meglát egy ismerős arcot. Rögtön oda is köszön, majd leül mellé a színpad szélére.* -Szia! Egész hamar eljött a következő találkozás. *Mondja mosolyogva, miközben még mindig a plafont és a falakat bámulja. Mindig is szerette az ilyen különös helyeket.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Hétf. Júl. 21, 2008 2:49 pm | |
| *Ash tipeg ide, Givenchy ruhájában, ami ezúttal fekete. Maga sem tudja miért ezt a gyászos, egyhangú színt választotta, dehát ez az ő sorsa. A ruha felettéb szép, combközépig ér, a derekánál feszes és félvállas. Végigsimít a kasmír-selyem ötvözeten, majd fekete balettcipőjében bemegy az ajtón.* ~Ide még nem törtek be... nyilván mert nem él bennük a művészet... Miért nem itt gyűlünk vajon? Mi a fene van az Amfiteátrumban, ami itt nincsen? Semmi... csak növények...~ *gondolja egy hullámos tincsét tekergetve. Leroskad az elsős sorba és elmélázva bámulja a színpadot. Persze látta Curtis hirdetését, ami nagyon elszomorította, és szer felett elöntötte félelemmel...* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Vas. Júl. 06, 2008 11:48 pm | |
| *Curtis gondterhelten vonul a színházterem ajtaja elé, s újabb papírt hozott magával. A korábbi hirdetést leszedi, majd az újabbat felrakja helyére:
Kedves diákok,
A színjátszókör bizonytalan ideig elmarad, hiszen mint mindenki tudja az iskolát ostromolják, vagy is támadások értak minket. A helyzetre tekintettel, azt hiszem inkább erre figyeljünk, de utána gőzerővel folytatjuk a játékokat. Sajnálom, és megértéseteket előre is köszönöm.
Curtis Glinterleer
Miután kitette, egy kicsit megáll, szemében szomorúség telepedett meg, majd pár perc hallgatag részvétcsend után visszavonul hálójába*
//természetesen a kegyenctámadás csak táborig folynak, Júli utolsó hetéig// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Vas. Jún. 22, 2008 11:52 am | |
| -Hát jó, akkor szia!*mondja, majd a ruhával a kezében felballag a szobájába. A rózsás izébe majd ellátogat a bál előtt, most a kutyájáőt kell kicsinosítania az eseményre. Merthogy Mamusz is jön.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Vas. Jún. 22, 2008 11:47 am | |
| Andrei Borislav. Jujj, most mennem kell, a szobámba! Tudod Lana ott vár rám, ksözi a tippeket, maj még a bál előtt tlaálkozunk! *kiáltja a lány után, majd megragadja a flitteres megoldást, és elviharzik.* Ja és tökjó a ruhád! *kiáltja még a folyosóról, majd végleg elszublimál.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Vas. Jún. 22, 2008 11:41 am | |
| -Rendben, akkor ha nem blöeee együtt ez marad. Hacsaaak...*ekkor kiragad egy ruhát a Prada kollekcíójából. Az egész tünemény taft-ból lett létre hozva, grafit szürke színben pompáll. Cipzár van az elején, ami a tökéletes összhatás végett méregzöld és mellette két oldalt ugyan ilyen színü csík pompállik. A ruha térd alatt végződik, s a vállainál szintén zöld dísz helyezkedik el.*.....Én ezt íííímádom! Ehhez tökéletes lesz a fekete cipőm, amit kinéztem, tudod a Versace.*ekkor Ash is választ magának ruhát....ami hát.*-Szerintem, ezt sokan egy egyszerű Cagának néznék, ami nem is baj hétköznapokban, de egy bálon! Öeh. A szoknyát pedig egy kínai piacosnak. Én az flitteresre szavazok.*mondja, s kiveszi az előbbi Givenchy-t, majd Ashley kezébe nyomja.*-Ebben nagyon csini leszel!*vissza néz a saját ruhájára, maga elé teszi és pördül egyet. Sokkalta jobb, mint az előző! Szerinted? Apropó....mi van azzal a sráccal, tudod a Naxissal? A nevét legalább elárulhatnád!*mondja, majd ismét pördül egyet szerzeményével maga előtt.*-Már csak a hajammal kéne kezdeni valamit. Nem ugrunk le majd a Virágzó megoldásba?*kérdezi, közben hátra dobja tincseit és mosolyog egyet.* http://i71.photobucket.com/albums/i127/roybot360/fashion2/prada-resort2008-10.jpg |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Vas. Jún. 22, 2008 11:20 am | |
| nem, nem gáz szerintem. Nagyon jó dolog ha valami sokrétű... például ez tökjó ötvözet. Nekem a parfümöm egy egyszerű de nagyszerű Chanel lesz, a retikülöm egy zöld-bézs Louis Vuitton a ruhámat még nem döntöttem el, a cípőm pedig a legújabb türkíz-pink Manolo lesz. Persze a 2009-es cipőkollekcióból, mivel még idén piacra lett dobva Dél-Franciaországban és Maine-ben. Apu elment Maine-be és onnan hozta, nemrég érkezett meg. Gondolkodtam egy Prada cuccon, de azok úgy szorítják a derekamat, szóval inkább maradok a Givenchy-nél, itt bizti lesz valami ebből az évből, vagy a jövőiből. *mosolyog, miközben a ruhákat néezege, és ekkro Mira talál egy tökjó ruhát.* Szép, nagyon jól áll. Asszem én megnézem ezt.. *mutat a 2008-tavaszi Givenchy kolekció egyik pánt nélküli, hátánál nyitott fekete, flitteres darabra, ami nagyjából a térdéig ér. Hirtele nmeglát egy Chanel szövést, amire visszateszi a Givenchy darabot, és elvesz ia CHanel-t ami két résztből áll, egy lila-rózsaszín szövött felsőből pánttal, és egy stötétkék fodros szoknyából. Egyből leragadja, majd magához tartja.* Ez király? Jogy néz ki? *kérdzei mosolyogva majd válaszol.* Van. Charlie Rex. Oooolyan helyes fiú!http://kepfeltoltes.hu/080622/ashleyruha_www.kepfeltoltes.hu_.jpg |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Vas. Jún. 22, 2008 10:59 am | |
| *Végre, végre, végre! Valaki, akinek van izlése. Igaz, 2005-ös, de legalább van.*-Nem, nincs még párom.*elgondolkozik, mégis ki lehet, az a bizonyos Naxis fiú, akit a lány emlegetett. Eszébe jut egy két arc, de nevet egyikhez sem tud csatolni.*-Igazából az utóbbi időkben csak a katalógusokat bújtam, ki se jöttem a szobából, esélyem sem volt ismerkedni. Viszont a parfümöm már kiválaztottam, a legújabb Givenchy a nyertes. A ruha, hűűű, hát az nehéz, mert a cipőm Versace lesz, de a Chanelnél volt a leg édibb ruha. Az meg olyan tré, ha más a márka. Nem?*kérdezi, majd megszemléli a kollekcíót, ami előtt ácsorog.*-Hmm, ez egész aranyos.*húzza ki a fekete, bal oldalán térd alá, jobb oldalán fölé érő, enyhét fodros aljú ruhát.*-Mit gondolsz, illik hozzám?*érdeklődik, hisz fontos más véleménye is, nem akarja leégetni magát a bálon.*-Jut eszembe....Neked van már párod? Biztos van, ha azt a helyes prefit nekem szánod.*itt megejt egy mosolyt, majd érdeklődő pillantásokkal várja Ash beszámolóját. Reméli, hogy a lány vágja, nem csak egy igen, nem választ akar hallani, hanem minden egyes izgis részletet.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Vas. Jún. 22, 2008 10:48 am | |
| *A szöszke kiscsaj hátrafordu lmajd Mirandára mosolyog.* Igen, én is itt vagyok. *kezdi kedvesen.* Tudod báliruhát keresek. *mosoly, majd körbepillant.* ~Vajon CHarlie-hoz kéne öltöznöm? Könnyebbe nmenne, ha megmondta volna mit vesz fel...~ *motyog magában, majd eljut az agyáig a következő Miranda-megszólalás.* Ashley Audry bernette, Allidon. Nem, még nem. De asszem ahogy elnézem neked sincs báliruhád, mi? Gyere keressük meg a 90-es évek részlegét, hátha találunk valami normális ruhát. *mosolyog, majd elhalad a fűzők és a tütük meleltt.* vagy vészhelyzet esetén ezekbe gyömöszöljük magunkat. *nevet fel, majd feletsz egy ma már annyiszor hajtogatott kérdést. Van már párod a bálra? Ha nincs akkro ismerek egy helyes Naxeldires fiút, aki szívesen elmenne veled szerintem, hiszen nincs párja. *darálja be a szöveget mint egy dumagép, majd megáll a 2005-ös Givenchy kollekció kissl felturbózott részlegénél.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Vas. Jún. 22, 2008 10:42 am | |
| *Az isten tudja miért, de itt kezdi az emberek felkutatását. Mondván, biztosan jár erre olyan, akinek van izláse és segít neki báli ruhát választani. Mivel, hogy ha másr párja nincs legyen szép a ruhája. Nincs párja. Hmm, eddig egyik bálon sem volt. Vagyis egyszer lett volna, de arra az ünnepélyre késve érkezett ezért a fiú is ugrott.*-Mi is volt a neve? Lewis? Netán George? Esetleg...öö...Bernart?*kérdezi magától, miközben minden egyes sarokba benéz, hátha belefut valakibe. Mikor már minden egyes kis zugot átkutatott, kezd elveszni a remény, miszerint találkozhat itt egy ismerős arccal, netán ismeretlennel. Viszont roppant szép díszleteket, ruhákat talál nem messze attól a ponttól ahol ő most áll. Igencsak felkeltik az érdeklődését, ezért oda megy, s bele merül a nézegetésbe. Mikor egy igen csinos - márha az őskorban vagyunk - rongyhoz ér, amihez egy pattintott kő társul bele botlik egy másik kézbe.*-Szió! Nem tudtam, hogy más is van itt! Mi járatban erre?*firtatja, majd észbe kap és a további kérdés özön előtt bemutatkozik.*-A nevem Miranda York, Deridion. Azt hiszem még nem találkoztunk.*Reméli ez tényleg így van, mert igen kínos lenne, ha csak ő nem emlékezne a lányra.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Vas. Jún. 22, 2008 10:37 am | |
| *Ash tipeg ide a remek hajával, ami még nincs teljesen elkészítve. Egy csomag savanyú cukrot szorongat a kezében, egy pár szemet már bekapott.* ~Ha Charlie nem jön értem fél ötre, esküszöm kitörö ma nyakát!~ *morog magában, majd megnyugszik és beszökell a színházterembe. Betipeg az öltözőbe, majd ruhákat kezd próbálgatni. A fent választott méregzöld elég gyagyi, most hogy így belegondo lezért a Givenchy, Gucci és Chanel darabok után érdeklődve kutat a ejlmezek és a ruhák közt....*~Remélem Charlie normális, viselhető ruhákat vesz fel, mertkülönben lecsapom!~ *fenyegeti a párját a tudatában.* |
|  | | Rupert Rankle Diák

Hozzászólások száma: 4343 Msn: rupert3569@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Jún. 19, 2008 7:17 pm | |
| *Nem sokára azonban ismét szükség lesz rá. Sabrina kér két kardot. Ezeket már látta valahol, így gyorsan elő tudja keresni. Az egyiket Curtnek a másikat pedig Hanának adja. Közben csatateret kérnek. Mi sem kell több. Azt bárki tud csinálni. Fogja a már féli güres ládát és kiborítja a pódiumra. Most aztán van csatatér. Erre közlik, hogy nem kell. Két tör és két gyűrű. Most, hogy minden kiborult gyorsan megtalálja a szükséges eszközöket és a személyek kezébe nyomja. Gyorsan keres egy partvist és a nyitott ládába söpör mindent , ami ott van. Kelléket jelmezt, koszt. Majd felállítja a ládát, a sarokba tolja és színész módjára sírást imitál, mintha a kellékes,már nem bírná tovább. Közben néha kukucskál és jót nevet az alakításon. Curtis szerelmes tekintete az ellenségre igen érdekes lett. Nehezen fojtotta vissza nevetését. De a haláljelenet sem volt semmi. Majd Curt felkel és elmegy, mert dolga van. Szerepen kívül elköszön tőle és tovább játszanak. Közben egyre többen végeznek és távoznak.*- Sziasztok. Jövő héten is leszünk. És akkor talán időben be tudjuk fejezni. Jó éjt.* Ő még nem távozik. Az időközben szétszórt és elhajigált dolgokat igyekszik valamely módon rendszerbe rakni. Majd mikor ezzel végzett, utolsóként hagyja el a termet és becsukja az ajtót. Ashley, meg jön amikor elég ruhát lopott.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Jún. 19, 2008 7:13 pm | |
| *Ashley elkezdi hitelesen rágni ak örmét.*Teszek öt babot Curtisre... *motyogja, majd mikor vége az egésznek viszszavonul az öltözőbe, és visszaöltözik.* Salut, menjetek csak én még maradok... *mondja kicsit szomorúan, majd visszamegy az öltözőbe és ruhákat próbálgat.* |
|  | | Hana Jessica Dentry Diák

Hozzászólások száma: 448 Kaszt:  Üzenőláda: Elsődleges mágiák: Illúziómágia, Látványmágia, Élőlényidézés, Természetmágia, Hangmágia, Dalmágia
Tiltott mágiák: Őselemi mágia, Sötét Hatalmak Elűzése, Hatalom mágia, Nekromágia, Asztrál-mentál mágia, Sötét Varázslatok Használata, Misztikummágia, Jósgámia
Faj: Ember
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Jún. 19, 2008 7:04 pm | |
| *Már nagyon várta, hogy mi lesz a vége a dolognak, így hát rögtön engedelmeskedik, amikor a kardpárbajra kerül a sor, igazából még sose vívott, így elég érdekesen tartja a kardot és furán harcol, de hála Curtisnek nem tűnik olyan nagyon-ánagyon bénának. Majd újabb utasítást kapnak, így azt kell végrehajtania. Azután tőrpárbajra kerül a sor, melyben ksi csatározás után, Curtis hagyja, hogy Hana leszúrja, így eljátsza a halálát. Ekkor Hana Lanához lép és ismét előveszi viccesen csábos nézését.* - Hercegnőm, azt hiszem megérdemlem eme finom kacsókat.*Azzal először megfogja az egyik kezét, puszit ad rá, majd a másikat és arra is. Ezek után az éppen elhalálozóra néz és egy gonosz kacajt erőltet. Miután végeztek, szépen segít elkapkolni majd ő is távozik, node nem az élők sorából, csak a teremből.* |
|  | | Isabella Clerence Diák

Hozzászólások száma: 853 Kaszt:  Üzenőláda: Na hellóka!Új karival tértem vissza háborgatni titeket,remélem örültök!!!Írj üzit ha játszani akarsz
puszzantás,
Clar...akarom mondani Izzie xD
Pozició Titulus: Második évfolyam
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Jún. 19, 2008 6:58 pm | |
| *A gazdag férfi felé fordul,aki megakadályozta a végső igen kimondását.* -Kecsegtetően hangzik ez az ajánlat...De a herceg mégis jóképűbb...Meg hát herceg.*Gondolkozik erősen,de a rendező közbeszól.Dühödten tör ki.* -HÁT ITT SENKI NEM BÍR NORMÁLISAN PARANCSOT OSZTANI?*Végül egy kis jógagyakorlattól lehiggad,és újra bájosan fordul a 2 kérő felé.Mégiscsak halgatt Sab utasítására,és lágy,nyugodt hangon szólal meg.* -Nos uraim.Mindkettőtök eme kacsóért rajond nemde?*Felemeli kezét,mint valami féltve őrzött gyémántot.* -Akkor harcoljatok érte!Amelyikőtök nyer,azé a jutalom.*Meglóbálta haját,és egy gyönyörű pilantást vetett a 2 fiú felé.Leül trónjára és onnan figyeli az eseményeket.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Jún. 19, 2008 6:51 pm | |
| *Mikor hercegnője igent mond, örömteli nagy szemekkel néz rá szerelmesen, majd mikor Hana mellé áll, s mélyen rászól, még mindig szerelmesen néz rá is, hisz ő hana. De rájön, hogy hana a rosszfiú, úgyhogy morcos tekintetet vesz fel* Nem úgy van az te galád. Áll ki vélem, ha mersz, s győzzön a jobbik, ki megnyeri a lány kezét *S már vonul is a közdőtérre, már ha addigra létrejön, s vívni kezd, ha kap kardot, ha nem. A kardcsattanásokat is ő adja ki, mint hang, mivel a fa kardok fémes pengése nem az igazi. Majd valószínű már megkapta a kardot biztosra, de már dobja is el, s visszamennek Hanával a hercegnő kegyeiért esedezni, gyűrűzni a kis galambot, majd tőrharcba keverednek, ha van tőr, ha nincs, majd ha megérkezik a tőr, a jófiú, vagy is Curt bekap egy döfést, s elterül* Óhh, te galád élet, hát így bánsz velem? Mindig jó voltam, s ezt kapom? Hercegnő...hercegnő *kiáltja elhaló hangon* Mindig szerettelek. Temess el kérlek *Majd holtan esik össze, de még felhördül egyszer* Még nem haltam meg. Üzenem fivéremnek, hogy *De ekkor már tényleg meghal, be sem tudja fejezni mondatát. S ha mindenki végzett, ős is kimegy elköszönve mindenkitől* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Jún. 19, 2008 6:44 pm | |
| ~Na végre én jövök!~ -Neeem! Ez katasztrofálisnál is katasztrofálisabb! Tényleg rendező vagy?*Néz homlokráncolva Sabra.* -Csak ilyen maszlagot tudsz csinálni!? Lehetetlen! Nem jóóó! Kellékes! Hozz mégegy gyűrűt és vidd el ezt a két kardot! Curt te pedig húzd fel a gyűrűt Lana kezére! És ekkor lép be Hana egy másik gyűrűvel Lanához! Ő is megkéri Lana kezét és Lana azt mondja Nem! Ekor kezdődik a harc! És 2 tőrrel ,nem karddal! Kellékes két tőrt! Gyerünk gyerekek! Gyorsan-gyorsan! Nem érek rá egész nap!*Ordit magából kikelve Leila,nagyon tetszik neki ez a szerep.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Jún. 19, 2008 6:38 pm | |
| -Istenem!!!! Ez sokkal rosszabb, mint egy szappanopera. Anáym ez katasztrófális. Kellékes két kardot kérek azonnal. *A kellékes felé fordul.* -Az egyiket Curtnek a másikat pedig Hanának. Aki győz azé lesz a hercegnő. Nincs apelláta és kész. A hercegnő és barátnője pedig izgulnak, hogy vajon melyik fog nyerni. Könyörgöm valami életet is vigyetek már bele. Ez így legalább nem száraz sztori. Kellékes egy kicsit variájon a színpaddal valamilyen küzdőteret csináljon. *Majd a kellékesre kacsint.* -Na ez így tökéletes lesz. *Mondja majd felszóllítja a színészeket.* -NA gyerünk csináljátok.
//Mikor véheznek elmegy a szobájába// |
|  | | Rupert Rankle Diák

Hozzászólások száma: 4343 Msn: rupert3569@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Jún. 19, 2008 6:31 pm | |
| *Időközben megtörtént a csere. Most úgy tűnik menni fog, bár reméli, hogy tényleg így is lesz. Most megint beleveti magát a ládába, hogy a lehető legkisebb kelléket, egy gyűrűt találjon. Már majdnem feladja, mikor talál egyet. Örömittasan kimászik a ládából vinné a színpadra, mikor szólnak, hogy nem kell. Dühösen földhöz vágja és ugrálni kezd rajta. Közben felkapja a tőrt és mikor már magába szúrná, felhangzik Sabrina rendezőnő szava, hogy mégiscsak kell a tőr. Sietősen előre rohan és Curt lovag kezébe nyomja a tőrt. Ekkor ismét visszatér az előző forgatókönyv. A tört inkább Curt kezében hagyja, hátha kedve támad kibelezni a hercegnőt. Hasra veti magát és megpróbálja valahogy kifeszíteni a gyűrűt a padlóba ütött lyukból. Végül feladja és egy tömítőgyűrűt szed le egy polcról. Most az lesz a jegyűrű. A herceg vízvezeték szerelő. Közben már ki is belezte szerencsétlen nőt és a jegyűrűt Rup igyekszik gyorsan odaadni. Majd megtörténik a halott-lány kérés. Eközben az események zajlanak , de Rup, most pihenhet, mert nem ugráltatják.*
//Még egy kör lemegy és végeztünk.// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Jún. 19, 2008 6:27 pm | |
| //Cöcö, ki mondta hogy azt kell csinálni amit a karim mond? Nem értem hogy miértn em lehet nemet mondani... Olyan nehéz? //
Óh, Hana te olyan jótétlélek vagy, imádlak. *mondja vdiáman Hana felé. Élénken becsoszog lana mellé majd megszólal.* Mindkettő herceg tök nyomi. Szerintem utazzunk el Luau-ra, és öltözzünk be ananászoknak, majd járjunk el egy polkát. Mit szólsz?* kérdezi 100%-kos mosollyal.* Szerintem szólj a vadásznak hogy ölje meg őket, és aztán majd eljuthatunk Luau szívébe. Na? *kissé dermedten áll mikor Curtist letámadják és valaki kacagni kezd, ezért beszalad az öltözőbe, magára vesz egy ananászjelemezt, és abban fut oda.* Óóóó anni-anni-ananáááász! Szeretünk de ez nem vitás! Óóóóó anni-anni-ananáááász! Imádunk, mert mellénk állsz! Óóóó anni-anni-ananász! Imádunk mert mindig őőőő... ehh... úgy imádsz! *fejezi be tétován a dalocskáját, és végezetül meghajol.* Mos tpedig felöltöm a másik jelmezt, egy percet kérek! *majd kifut az öltözőbe és felvesz egy tehenészlány-ruhát.* Nyaff-nyüff. Buta fiúk! *motyogja.*
|
|  | | Hana Jessica Dentry Diák

Hozzászólások száma: 448 Kaszt:  Üzenőláda: Elsődleges mágiák: Illúziómágia, Látványmágia, Élőlényidézés, Természetmágia, Hangmágia, Dalmágia
Tiltott mágiák: Őselemi mágia, Sötét Hatalmak Elűzése, Hatalom mágia, Nekromágia, Asztrál-mentál mágia, Sötét Varázslatok Használata, Misztikummágia, Jósgámia
Faj: Ember
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Jún. 19, 2008 6:26 pm | |
| *Hana természetesen megint nem tudja mit csináljon, de sebaj. Azt hitte majd valaki megmondja mit tegyen, de nem így lett, így hát amikor Curtis megkérdi a hercegnő kezét, hirtelen odatoppan mellé és megszólal.* - Te, hitvány féreg.*Kicsit megmásította a hangját, valamivel mélyebb, bár elég viccesre sikeredett, így majdnem el is neveti magát, de nem, visszatartja.* - Te akarod eme fennségesen gyönyörű hercegnő kezét megkérni? Te, aki még egy koldus kezére se vagy érdemes?*Gonoszkás kacaj, ami szintén viccesre sikeredett.* - Kedvesem.*Ekkor a fekvő lányra néz, kedvesen, aki épp igent mondott.* - Neee, drága, ne menj hozzá. Itt vagyok én, a hős, aki óriási vagyonnal kecsegtethet számodra, ha hozzám jössz. Válassz engem és ígérem tejben, vajban foglak füröszteni. A legdrágább ékkövek fognak díszíteni és még szebbé és úrnőbbé tenni, mint amilyen most vagy.*Mondja még mindig azon a vicces mélyített hangon, közben próbál a hercegnő szemeibe nézni.* |
|  | | Isabella Clerence Diák

Hozzászólások száma: 853 Kaszt:  Üzenőláda: Na hellóka!Új karival tértem vissza háborgatni titeket,remélem örültök!!!Írj üzit ha játszani akarsz
puszzantás,
Clar...akarom mondani Izzie xD
Pozició Titulus: Második évfolyam
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Jún. 19, 2008 6:20 pm | |
| *Vidáman nyugtázza az eseményeket,és megállapítja hogy a két rendező a kellékes,és az ő kék hercege nagyon jól alakít.De a karakter,akit játszania kell roppant dühödten forgatja a fejét ide-oda.Nem érti mit kevernek össze vissza,hát még akkor telik be neki a pohár,mikor hasba akarja döfni a hőn áhított szerelme.Ijedten esik hátra,is csak sikonyál.* -Gyilkos!Gyilkos!*Mire észbekap,hogy Curt a gyűrűt vette elő,zavartan pirul el,és édesded hangon válaszol.* -Igen édesem!!!*Mondja,bár kissé bizonytalanul kiáltja ki.Van más is aki tetszik neki...De egyelőre próbálja leplezni.Elég érdekes a leánykérés.A herceg,bár le van hajolva,a hercegnő hanyatt fekszik...Apró kacaj tölti be a színháztermet,végül elhalkul és várja a következő eseményt.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Jún. 19, 2008 6:14 pm | |
| *Curtis fájdalmasan felnyög, mikor Sabrina rajta mutatja be, hogy hogyan kell használni a műtőrt. Most miért? Az is nagyon fájdalmas tud lenni. Majd felkászálódik a színpadra vissza, és féltérdre ereszkedik, hogy lovaggáüssék, de jobb híján saját magát üti lovaggá műtőrével. Közben meghatódott képet vág. Majd hirtelen belezavarnak megint, felpattan, veszi a gyűrűt, majd megy hercegnőjéhez, s átnyújtja neki...gyűrű helyett a tőrt, méghozzá pont gyomorszájon szúrja a lányt. Észreveszi, hogy mit és hol csinált, s már hajítja is el a tőrt, s kezébeveszi a gyűrűt, s ábrándos tekintettel szerelmesen felpillant Lanára* Hercegnőm. Hozzám jössz, s leszel hitvesem? |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Színházterem Csüt. Jún. 19, 2008 6:09 pm | |
| *Leila nagyon jól érzi magát és megint idegesnek tűnik.* -Neeemm! Ezz sem jóó! Olvasd el a szöveget!*Dobja Sabnak a szövegkönyvet.* -Először a hercegnek kell megkérnie a hercegnő kezét!*Már dühében még mutogat is.* -Kellékes! Vigye innen azt a nyavajás tőrt és hozza ide a gyűrűt! Azzonnal! *Majd Curt felé fordul.* -Curt ,térdelj le a hercegnő előtt és kérd meg a kezét! Látod ,így kell csinálni.*Fordul Sabhoz.* ~Nagyon tetszik ez a színészkedés.~ |
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|