Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Színházterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Színházterem   Pént. Feb. 22, 2008 8:41 pm

First topic message reminder :

Theatre de la Nezabar

Különlegesség: Az ajtó csak azoknak látszik, akikben él a művészet szelleme. Aki csak jön megnézni, mert nincs jobb dolga, az sajna nem lát semmiféle ajtót.

Leírások:
Színházterem: Hatalmas ajtók állnak a folyosón a falból. A kúria egyik elfeledett része. Belül lebegő székek vannak és a terem mindig annyira szélesedik ki ahány néző van. A helyek száma is így nő tehát soha nem látni álló embereket. A színpad hatalmas és vörös kasmírfüggöny leplezi a darabot kezdés előtt.

Jelmez- és ruhatár: Egy hatalmas szoba a színfalak mögött. Mágikus jelmezek vannak itt és mágikus ruhák. Ha valaki belép kereteket láthatnak amiket üveg borít amin belül ruhák vannak. Ha hozzáérünk az üveghez kijön a ruha és ha a tükörbe nézünk nem az akkori ruhánkat láthatjuk hanem hogy hogyan festenénk abban a ruhában. Ám mikor ez az illúzió végzik, ránk kerül a ruha és amit kimondunk megtörténik a ruhában tehát ha kisebb vagy nagyobb méretet akarunk netán derékban szűkebbet vállban szélesebbet a ruha cselekszik a kérésünkre. Az előadás végén amint visszaérünk ide az a ruha terem rajtunk amiben idejöttünk és a jelmez visszaáll az üvegbe.

Öltözők: Férfi és női. Mindkét szobában egy hatalmas paraván van és egy kis tükrös asztal ami elé ha leülünk és kimondjuk az általunk alakított nevét olyan smink készül nekünk így tökéletes színjátszásunkhoz élethűség is passzol majd.

írta Avril Sheila Roseberg

kép by Timothy Waylan

A hozzászólást Avril Sheila Roseberg összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 28, 2009 7:53 am-kor.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Felaern Yhendorn

Hozzászólások száma: 1255
Kaszt:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Máj. 22, 2008 5:16 pm

//Egy 10 percig nem leszek,de nem lesz több, osszatok be bárminek, csak ne törpének,ahhoz túl magas vagyok Razz //
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Máj. 22, 2008 5:14 pm

*ELmosolyodik*-HÁt én nem vagyok nagy színházas igazábol csak kiváncsi voltam*-Üdv Mika Alasein*köszön Lee-nek akit ha jól tudja még nem is ismer de nem baj majd megismeri*-Nekem mindegy mi vagyok én csak gondoltam kipróbálom magam*
Rupert Rankle
Diák

Hozzászólások száma: 4343
Msn: rupert3569@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Máj. 22, 2008 5:13 pm

*Hírtelen megfordul, mikor a vállát valaki megveregeti.* -Jaj. Bocsi. Nem vettelek észre. Még nem találkoztunk. Rupert Rankle a nevem.* Közben még valaki érkezik. Ez jó jel, mivel egyre többen vannak.*- Szia Aisa. Még csak ennyien vagyunk.* közben jön Lee és Elrohir is. Ma Arabella helyett Lee vezeti. *- Ha lehet akkor most inkább farkas lennék. Ha nem akkor maradok törpe.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Máj. 22, 2008 5:09 pm

-Én se voltam még de kiváncsi vagyok milyen.*Válaszol neki de mielött bármit mondhatna Lee rohan be.*-Szia!*Köszön neki mosolyogva.*-Nekem mindegy ki leszek. De mivel nincs túl sok lány gondolom vagy piroska vagy a nagymama.
Felaern Yhendorn

Hozzászólások száma: 1255
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Máj. 22, 2008 5:06 pm

*Az ajtó könnyedén kirajzolódik előtte, s belép. Egy hófehér hajú, magas tünde lép be. Lépte kecses, már-már törékenynek hat, de persze erről szó sincs, csupán gyengépp felfogású társai láthatják így. Kellemesen elhelyezkedik a székben, s figyeli a játékot*

//Bocsánat, hogy csak most írok,most volt időm Razz//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Máj. 22, 2008 5:05 pm

*Lee rohan be a terembe. Kicsit liheg majd így szól*-Skacok a mai színjátszókör kicsit más lesz ugyanis Arabella nem tud itt lenni de én majd mindent megoldok!*Mosolyodik el majd felteszi az első kérdést ami eszébe jut. Elolvasta azt ami kinn van az ajtón dehát nagyjából tájékozódoptt*-Ki melyik szereplő szerten elenni?*Kérdezi a többieket mosoylogva*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Máj. 22, 2008 4:59 pm

*Rupert nem vette észre így hülyéskedésből megütögeti a vállát*-Hello.*mondja mosolyogva*-Mika Alasein*mutatkozik be ha még esetleg nem ismeri a fiu majd látja Aisa-t is *-Szia velem semmi csak gondoltam benézek ide, multkor nem volt időm de azt hallom elég jó móka*mondja mosoylogva*-Veled mivan hogy vagy?
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Máj. 22, 2008 4:57 pm

*Aisa lépp be a terembe kiváncsi a színház szaköre és ezért úgy gondolta hogy megnézzi milyen is az. Láttja hogy Mika és Rupert van itt oda megy hozzájuk.*-Sziasztok! Mi a helyzet? Többiek?*Kérdezi mert mást nem látt.*
Rupert Rankle
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Máj. 22, 2008 4:55 pm

*Rupert nyit be. Bekukkant, de senki nincs itt. ~Már megint.~ Kezdene sopánkodni magának, de inkább most félreteszi. Becsukja maga mögött az ajtót és a színpadhoz megy. Farmert és fekete pólót visel. Most nem siet felvenni a jelmezt, mert legutóbb is elsiette, bár reméli, most nem marad el.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Máj. 22, 2008 4:49 pm

*Mika érkezik meg a színház terembe, kiváncsi kik jönnek még el, lassan bemegy barátkozik a hellyel, mellette Zorrat sétállgat a fiu neki támaszkodik a fallnak és kiváncsi hogy jönnek e még ma*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Máj. 22, 2008 7:10 am

*Curtis érkezik a nagy ajtókhoz, és egy kisebb hirdetést biggyeszt ki. Gondosan kisimíthatja a lapot, majd a sarkait kis cellux darabkákkal leragasztja. A papíron ez áll:
"Csütörtökön 18 órától a multkori színdaram, vagyis Piroska és a hét törpe folytatódik. Bátran jelentkezhettek még szerepre, hisz nem biztos, hogy a régiek itt lesznek, és amúgy is van még hely, van még szerep. Reklámozd barátaid közt is, hogy minél többen legyetek. Játék az élet, játsz te is, míg éled"*

//néhány dolog, elnézést, de ma nem leszek itt. Ha összegyűlik a társaság, és kedvetek van, akkor folytassátok a Piroska és a hét törpét. A történet fő vonala:

- Piroska elindul a mamájához, hogy visszavigye neki a borosüvegét, mert legutóbb, mikor theszrálon száguldva jött a nagymama ott felejtette, amit már csak azért is lát, mert kedvenc kártyapartytársai sorra elhunynak. Tehát Piroska elindul, és a hidat épp felrobbantották a törpök, mert már elavult, és saját örök emlékükként egy sokkal modernebb, eltúlzott hidat akarnak csinálni, és az összes törp beképzelt, viszont mivel az öreg törpök nagyjából egymagasak a kis Piroskával, ezért azt hiszik, hogy ráhajthatnak. Mindegyik magát dicséri, befogadják Piroskát, próbálják puhítani, majd mikor rájönnek, hogy a csajszi nem enged, inkább gyorsan megépítik a hidat, mert a kis Piroska folyton csak eszik, és lassan kieszi őket a vagyonukból. Valójában szigoróan vigyáznak, hogy Piroska mennyit ehet, és hogy a törpök közé került, nem vigyázott erre senki, szóval elkészül a híd, Piroska elgurul a nagymamáig, bekopog, a farkas nyit ajtót, eddig ott volt, és a nagyival kártyázott, más partner híján...

Jelenlegi helyzet:

Piroska a törpéknél zabál képzeletben egy hatalmas sonkát, valójában egy gumicukor koponyátXD Flaska már kiürül lassan. Nagymami és a Farkas kártyáznak, csipszet zabálnak, és "páleszt vedelnek" ez színházi kellék csak, szal víz, és mindenhol tányércserepek a törpök házávan, mert Kuka megpróbált megteríteni, de ez csak harmadszorra műanyag tányérokkal sikerült.

Remélem összejön a csapat. Jó játékot//
Sheila Leays
Diák

Hozzászólások száma: 1602
Msn: brigi__14@hotmail.com/ t.bridget@hotmail.com
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Máj. 15, 2008 6:00 pm

-Igen szerintem is*mondja és rájuk néz*
-Akkor majd jövőhéten*mondja mosolyogva*
-Sziasztok*mondja és elindul a hálójába*
Rupert Rankle
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Máj. 15, 2008 5:29 pm

*Miközben beszélget Sheilával Bella lé.*-Szia.Nem láttál mást közeledni?* Bár ha igen akkor nem lenne meglepődev ő sem, de azért megkérdiözben leveszi ajt, mert úgy néz ki ez most elmarad.* -Ohh. Bocsi Sheila. Nem, nem baj. Bárki jöhet mehet bármikor. Nincsenek kötöttségek. És remek muri.* A jelmezt visszateszi oda, ahonnan elvette és viszasétál Sheila mellé.*- Szerinetm ez most elmarad. Túl kevesen vagyunk. Kár, mert jó lett volna.*

//Nekem mennem kell. Majd jövő héten játszunk. Sziasztok.//
Arabella Jagusia

Minősítés:
Hozzászólások száma: 5022
Msn: zsokica15@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: arabellajagusia

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Máj. 15, 2008 5:26 pm

- Szia Sheila, a nevem Arabella. Nem az nem gond *mondja mosolyogva a lánynak, majd leül az egyik padba és elgondolkozik egy kicsit* ~vajon lesz ma próba, hisz még csak ketten vannak~ *gondolja majd tekintetét a lányra emeli, majd vissza az ajtója. Reméli azért többen is lesznek*
Sheila Leays
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Máj. 15, 2008 5:19 pm

-Én Sheila vagyok*mondja és észrevesz egy lányt és odamegy*
-Szia Sheila vagyokk bár órán már találkoztunk*mondja mosolyogva.*
-Előzőleg nem voltam itt.Nem tudom hogy ez baj e*kérdezi kíváncsian a lányt*
Arabella Jagusia

Minősítés:
Hozzászólások száma: 5022
Msn: zsokica15@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: arabellajagusia

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Máj. 15, 2008 5:17 pm

*Bella lép daimónjával a terembe, ahol még csak 2 diák tartózkodik. Elég fura a helyzet, hisz múltkor sokkal többen voltak. Lehet, hogy elfelejtették a mai próbát, vagy csak nincs idejük jönni. Mindenesetre ő is eljött, hisz kiváncsi a darab folytatására.* - Sziasztok *köszön a bentlévőknek, majd szemét az ajtóra szegezi, és várja hátha érkezik még valaki*
Rupert Rankle
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Máj. 15, 2008 5:14 pm

*Végre érkezik valaki. Már a kalapot és a szakállat le is vette, hogy ne nézzen ki hülyén.*- Szia. Dehogy zavarsz. Végre jött valaki. Már azt hittem én vagyok hülye. A nevem Rupert.* Mejet szorít maga mellett, hoyg együtt várják az érkezőket.* - A múltkor is remek szórakozás volt, remélem most is az lesz. Már ha lesz.*
Sheila Leays
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Máj. 15, 2008 5:12 pm

*Sheila érkezik a terembe.Körbenéz mert még nem járt itt soha.Hallott a színdarabról és ez miatt jött.Meglátja Rupertet és mellé ül *
-Szia.zavarlak?*kérdezi miközbe lábát lóbálja*
Rupert Rankle
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Máj. 15, 2008 4:57 pm

*Elsőként érkezik. Belép a terembe. Kicsit elcsodálkozik rajta, hogy még nincs itt senki. Vállat von ,besétál és elkezdi kereseni az előző jelmezt, hogy minél hamarabb kezdhessék. Elcsodálkozik, hogy még csak egyedül van, de mindegy. Majd jönnek a többiek is. Hiszen még nincs vége a mesének. Addig is a szinpad szélére ül és várja az érkezőket. Felmerül benne, hoyg esetleg rosszul tudta, de mindegy.*
Vaszilij Potrevszkij

Minősítés:
Hozzászólások száma: 348
Kaszt:
Üzenőláda:
Az én színem a darkkhaki.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Máj. 08, 2008 6:49 pm

//Én is köszi, és nagyon tetszett, szal tuti itt leszünk jövő héten is. Smile//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Máj. 08, 2008 6:43 pm

//köszi a játékot, és akkor majd jövőhéten folytatjuk. Majd jobban belehúzunkXD. Egész jó volt:)//
Wendy Deverell
Diák

Hozzászólások száma: 107
Kaszt:

Pozició
Titulus: Második évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Máj. 08, 2008 6:38 pm

Bocs nagymuter. *kacsint az öregasszonyra, és a maradék csipszet Artemis szájába tömi, amitől a nyuszi fuldoklórohamot kap, és szemen köpi Dellát, és Wendy/Pircsi mögé menekül. Pircsi eközben azon agyal hogy miért nem hat a bája vajon morgóra, de lehet, hogy először valami nyugtatólövedék kéne ellene. Lepattan Kuka mellé, és afektálóan teszi keresztbe a lábát. Végül úgy tűnik, hogy az istennek nem akarják kiszolgálni, ezért felpattan, és kinyitja a törpék hütűjét. Kivesz egy nagy adag füstölt oldalast, meg disznótorost, és nekiáll. Mint az oroszlánok, 1 kilót megeszik együltő helyében. A valóságban persze felfalja Vaszilij gumicukrát.* Na épül már az a híd? Mert mennék már a nyanyához, hogy irassa rám a házat. *Amikor Rupert elé fekszik, akkor egy fakanállal megsimogatja, hogy ne keljen hozzáérnie.* Né’d már, ezt meg mi lelte? Fényérzékeny vagy kisbarátom, hogy az asztal alá bújsz? *nem is szemét, áá, nem*

//folyt köv. a jövő csütörtöki részben, amelyben Piroska rálő a farkasra.. //
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Máj. 08, 2008 6:37 pm

*Amikor a farkas lecsapja a lapokat az asztalra, kicsit meglepödik, mert hát eléggé más a játék. A félrecsúszott álarc mögé próbál betekinteni, hogy a pókerarc semmissé váljon, de akkor kitalál valamit.* - Kisfiam, van valami folt ott a homlokodon. *Szólal meg nagymamás hangon és elkezdi a kötényével sikálni a fakras fejét. De a Jedis mozdulat miatt úy tesz, mintha tényleg müködne a varázslat. Bamba képet vág, már-már olyan nyálcsöpögtetöset, mintha semmi nem lenne a fejében.* - Nem tudok semmit. *Mondja monoton hangon, közben tekintete a távolba réved.* - Nem eszem a chipsböl. *De akkor hirtelen nekiugrik a chipses zacsinak, megfordul a széken, pont ellentétes irányban a farkassal és elkezdi habzsolni.*
Rupert Rankle
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Máj. 08, 2008 6:34 pm

*Mikor a csajszi észreveszi, hogy a kfferját stíröli azonnal maga mellé rántja. Először megilletődik, majd minél jobban a lány oldalához simul. Szorosan mellette lépked, majd egyszer csak a lány szemébe néz.*-Grrrrr*bugja sejtelmesen, mellé pedig szemöldökét emelgeti. Úgy tünik, nem jön be neki, mert inkább a kaját választja. Erre aöldre rogy és pityeregni kezd. Kuka nem messzőle összetör pár tányért. Gyorsan felkel, mielőtt még megvágná magát. Kiskutya módra a nő lábához fekszik és Szende modorjában pislogni kezd a Piroskára. Reméli jön a lánynak és több lehet köztük, mint.... Dehát semmi sincs köztük. Akkor ennél mindenképp több lesz. Ennek nagyon megörül, és tovább pislog a lányra.*
//Bocsika usernek mennie kell. Nagyon jó volt. További jó szórakozást.//
Vaszilij Potrevszkij

Minősítés:
Hozzászólások száma: 348
Kaszt:
Üzenőláda:
Az én színem a darkkhaki.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Színházterem   Csüt. Máj. 08, 2008 6:31 pm

*A kezébeveszi a kapott lapokat, és a pókerarc tökéletesen megy neki, mivel a farkas álarc mögött semmilyen gesztikuláció nem látszik, könnyű dolga van.* -Lapot! *Csap megint az asztalra.* -21, nyertem! *Teríti a lapjait, aztán észbe kap, hogy más a játék, és a fejére csap, amitől enyhén félrecsúszik az álarc.* -Upsz. *Elvigyorodik, majd kezébe veszi megint a lapokat és Jedi mozdulattal a kezét elhúzza Estella arca előtt.* -Nem láttad a lapjaimat, hagysz nyerni, és nem eszel a chips-emből. *Wendy-re egy rosszalló pillantást vet, hisz az étel szent dolog, a megdézsmálását nehezen tűri.*

//Mi olyan háromnegyedik tudunk maradni, szal ha most be akarjuk fejezni akkor pörgés, ha nem akkor következőre folyt. köv.//

Színházterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
37 / 40 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next