Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Anglia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21  Next
SzerzőÜzenet
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 11754
Msn: szinaypeter@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Nekromágia tanár
TémanyitásTéma: Anglia   Hétf. Márc. 24, 2008 1:56 pm

First topic message reminder :

Külön kérésre íme Anglia.

A Nezabar-i kúria renegát tündehercege. A több mint 700 éves aranytündéről kevesen tudják, hogy vámpír, többen pedig életükkel fizetettek e tudásért. A bájitalkészítés tudora, nekromanta nagymester.Cinikus, ám nem rosszindulatú, ha valóban segítségre szorul valaki, nem tagadja meg, ám a zafírkék pillantás mögött sötét titkok lappanganak...
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Vas. Júl. 26, 2009 11:53 am

_hát akkor jó...*mondja a fiú amjd itt ülnek aztán a fiú elég éhesen érzi magát..*-nem vagy éhes mert én már eléggé az vagyok..*mondja a fiú hiszen már dél rég elmúlt így a fiú feláll és húzza magával a lányt is..*-Gyere menjünk be enni léccike..*mondja kutyus szemekkel a fiú amjd elindulnak az épület felé kajálni...*

//Fagy//
Gwen Janessa Kingstone
Diák

Hozzászólások száma: 238
Msn: repulosgizi16@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda: "Könnyen jön,könnyen megy
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Egy nap majd majd véget ér
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Vas. Júl. 26, 2009 11:49 am

-Nem is szeretnélek..*Jegyzi meg halkan,majd megcsókolja a fiút*-Legalább annyit,mint nálam*Mondja nevetve Alice,majd mikor a fiú az ölébe ülteti,akkor a mellkasára hajtja a fejét,és szorosan bújik hozzá*-Így ülni itt veled...Máshoz nem*Mondja a lány a haja mögül*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Vas. Júl. 26, 2009 11:41 am

*Edward elmosolyodik a lányon*-Jobb is hogy még nem láttál olyannak ..*mondja majd az alsó nacis megjegyézésen elvigyorodik.. *_hát most mit mondjak rá..*kérdezi a fiú sunyin majd újra megcsókolja a lányt aztán azz ölébe ületeti és végig simiít a lány haján...*-Nah és mit csináljunk??*kérdezi mosoylogva a fiú*
Gwen Janessa Kingstone
Diák

Kaszt:
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Vas. Júl. 26, 2009 11:28 am

*Kicsit furcsán néz a fiúra,hisz nem is ilyennek ismerte meg.*-Nem tudom elképzelni rólad...*Mondja,majd megcsókolja a fiút,és persze a pólója alját végig fogja*-Azt nem hiszem el,hogy nem gondoltál semmi rosszra,de azt igen,hogy nem egy vizes tó partján akarnád,mert ez tuti igaz*Mondja nevetve,majd átkarolja a fiú nyakát,és közelebb húzza magához*-Ez van?Ennyi?*Kérdezi kikerekedett szemmel a lány,hisz nála azért kicsit több kommentál volt.Mikor a fiú megcsókolja akkor ő visszacsókol*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Vas. Júl. 26, 2009 11:24 am

*Edward csak elmosoylodik a kérdésen..*-Hát régen tökre hogy is mondjam kiméletlen voltam másokkal..*mondja gondoldva majd mikor a lány lehúzza a pólóját akkor csak elneveti magát*-Nyugi nem gondoltam semmi rosszra meg ha már azt akarnám nem egy vizes tó parton csinálnám...*mondja nevetve és reméli hogy nem bántottta meg vele a lányt majd a kövezkező mondaton csak ,magára néz..*-Ez van..*mondja nevetve majd megcsókolja a lányt*
Gwen Janessa Kingstone
Diák

Kaszt:
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Vas. Júl. 26, 2009 11:21 am

*Örül nagyon,hogy a fiúnak jobb kedve lett*-Milyen értelemben változtatlak meg?*Kérdezi mosolyogva,majd a másik mondatánál a fiúnak kicsit meglepődik*-Hééé...Nem ér leskelődni...*Mondja,majd lehúzza a pólóját,és begombolja az összes gombot rajta,csak ne legyen semmilyen kísértés a fiúnak*-Neked meg cuki az alsó nacid...*Mondja,és talán még önelégült arcot is vág mellé*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Vas. Júl. 26, 2009 11:18 am

[color=khaki]*Edward csak csókolgatja a lányt majd mikor az abba hagyja akkor csak elneveti magát majd mélyen belenéz a lány szemeibe..*-teljesen megváltoztatsz..*mondja majd aztán újra elkezdi simogatni meg csókolni a lányt majd elmosoyldik*-Jó a melltartód..*mondja nevetve majd óvatosan végig simít a lány hasán....-*
Gwen Janessa Kingstone
Diák

Kaszt:
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Szomb. Júl. 25, 2009 8:21 pm

*Csók közben csak mosolyog,hisz nagyon szereti a fiút,pláne mikor vele lehet.*-Hozzám?Milyen értelemben?*Kérdezi,vagyis inkább leheli a fiú szájába. Egyik kezével a fiú hajában játszik,a másikkal pedig a fiú hátát simogatja a pólója alatt,és közben csak csókolja a fiút*-Pihenjünk egy kicsit. Elzsibbadt a szám*Mondja nevetve,majd egy pár perces pihenő után újra megcsókolja a fiút,és felőle folytathatják ott,ahol abbahagyták*

//Fagy//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Szomb. Júl. 25, 2009 8:16 pm

*edward el van merülv azzal hogy a lányt csókolgassa szóval nem zavreja az biztos*-Hmm hogy mihez lenne kedvem ? mondjuk hozzád..*mondja a fiú suutogva szinte leheli a szavakat majd átkarolja egyik kezézével a lányt a derekánál a másikkal pedig a hasát simogatja neki csak csókolgatja a lányt ahol tudja..*
Gwen Janessa Kingstone
Diák

Kaszt:
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Szomb. Júl. 25, 2009 8:11 pm

-Oh köszönöm*Mondja nevetve,majd mikor a fiú a hasára fekteti, akkor ő letámadja*-Zavar?*Kérdezi reménykedve,majd az egyik könyökére fekszik,a másikkal pedig átkarolja a fiút*-Szeretlek,és annyira jó,hogy itt vagy*Mondja,majd megcsókolja a fiút nagyon gyengéden,lassan,és ajka szinte nem is érinti a fiúét. Majd felhúzz a fiú ingét,és elkezd játszani a kockáin.*-Mihez lenne kedved?*Kérdezi sunyin*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Szomb. Júl. 25, 2009 8:06 pm

*Edward csak elmosolyodik a lány kérdésére *-ahogy parancsolja hölygem ..*mondja a fiú és kezd jó kedve lenni majd a hasára fekteti a lányt és egy kicsit fejebb huzza anka a pólóját majd elkezdi csókolgatni a lány hasát...*
Gwen Janessa Kingstone
Diák

Kaszt:
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Szomb. Júl. 25, 2009 7:57 pm

-Nem az én érdemem.Én csak ide csöppentem,és olyan,mintha Alice lennék csodaországban*Mondja nevetve*-Igen,ez a hely nyugis.Azért szeretek idejönni. Lehet gondolkozni. Ha tudnád mióta ülök itt.*Mondja,majd elkezd játszani a fiú hajával. Nem mer próbálkozni, mert nem szeretne veszekedni megint, hisz túl sokat jelent neki a fiú*-Nem fekszünk úgy,hogy hozzád tudjak bújni?*Kérdezi reménykedve,hiszen már készen is van a terve*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Szomb. Júl. 25, 2009 7:53 pm

*A fiú viszonozza a csókot *-Szép házatok van..*mondja majd elteriti a plédet a fűben aztán ráfekszenek.. Majd a fiú a lány mellére hajtja a fejét és behunyja a szemeit.*-csendes nyugis ez a kis hely..*mondja csukot szemmel..*
Gwen Janessa Kingstone
Diák

Kaszt:
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Szomb. Júl. 25, 2009 7:48 pm

*Annyira szeret a fiúhoz bújni,annyira jó érzés*-Nem voltál,én voltam fáradt,és nyűgös.*Mondja kicsit szomorúan,majd végigsimít a fiú arcán*-Annyira fura hallani,hogy valaki ezt mondja,és az érzés is,de én is szeretlek.Mi lenne velem nélküled?*Kérdezi egy kicsit fátyolos szemmel Alice,majd még jobban odabújik a fiúhoz,majd megcsókolja.*Na, hogy tetszik a hely?Kicsit vizes tudom,de milyen?*Kérdezi,és kezd egyre jobb kedve lenni,ami remélhetőleg átragad a fiúra is*-Ne terítsem le a pokrócot?Nem ülünk arra?*Kérdezi egy tervet fontolgatva a fejében*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Szomb. Júl. 25, 2009 7:42 pm

*Edward mag sem tudja hogy miért nincs jó kedve igazából user próbálja a bánatot átadni a fiúba .És különben is a fiú nem akar veszekdni a lánynnal hisz az élet olyan gyorsan lepereg..*-Nem semmi én voltam túl perverz..*mondja a fiú majd átkarolja a lány vállát és oda húzza magához..*-Szeretlek és nem akarlak elveszíteni...*mondja a fiú komolyan..*
Gwen Janessa Kingstone
Diák

Kaszt:
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Szomb. Júl. 25, 2009 7:36 pm

*Lépéseket hall a háta mögött,és le is teszi a könyvet, mert csak egy ember lehet,akivel jó lenne,ha beszélnének az esti dolgokról*-Szia...*Mondja egyszerűen,hisz nem tudja,hogy hol kezdje.*-Figyelj...sajnálom az estit...Nem tudom mi ütött belém.És ígérem,nem lesz több ilyen*Mondja a lány,majd odabújik a fiúhoz,akin látszik, hogy nincs valami jó kedve*-Mihez lenne kedved?*Kérdezi nagyon kedvesen,aranyosan,hiszen próbálja valahogy jóvátenni a tegnap estét*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Szomb. Júl. 25, 2009 7:33 pm

*Edward is ébredezik .Mikor felkel megeszi a kaját majd megfogja a térképet és elindul a tó felé amikor oda ér megpilantja a fiúnak elég furcsa kedve van lehet user miat nah mindegy*-Szia ..*mondja miközben leül mellé és puszit nyom az arcára..*
Gwen Janessa Kingstone
Diák

Kaszt:
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Szomb. Júl. 25, 2009 7:01 pm

*Alice ébred fel, és látja,hogy a fiú még alszik. Óvatosan,hang nélkül felkel az ágyból,és elindul le a nappali irányába,majd betér a konyhába,és csinál valami ehetőt. Mikor kész van vele,betesz a fiúnak is, hogy egyen ha felkel. Majd visszamegy a szobába,és felöltözik,majd ír egy cetlit a fiúnak,hogy tudja,hogy elment sétálni. Mikor készen van mindennel,akkor lemegy,és elindul a birtokon lévő kiserdőbe, és elindul a fák között az apró tóhoz. Ott leül a partra,és nézi a vizet, ami mellett mindig nagyon sokat ült, és volt. Előveszi a Twilight saga következő részét,és elkezdi olvasni, és közben elfekszik a vizes fűben,ami annyira hiányzott neki.Vagyis az, hogy a tavuk partján a vizes fűben olvasson. Órákon át van itt,és nem is mozdul innen,és várja,hogy Edward lejön e vagy alszik e tovább,mert hagyott neki egy térképet is, hogyha van kedve lejöjjön ide*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Pént. Júl. 24, 2009 9:04 pm

*Edward tudta hogy leveszi a lányt a lábáról valahogyan majd mikor az megbékél akkor Edward elmosolyodik*-Ahha látom nem vagy álmos..*mondja neki mikor ásít a lány Edward a lány mellkasára hajtja a fejét és el is alszik pár másodperc múlva elégé fáradt meg minden úgy hogy ő elaludt..*
Gwen Janessa Kingstone
Diák

Kaszt:
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Pént. Júl. 24, 2009 8:58 pm

*Alice nem tudja,hogy a fiú nyakába ugorjon,vagy lemenjen a nappaliba*-Mondd!*Mondja elég undokan,de hát nem tudja másképp,elég mérges.*-Ja a viselkedésem miatt.Tök jó. Megértem ha el akarsz menni*-Mondja,és a mondat felénél elcsuklik a hangja*-Légyszíves...ne Ed...kérlek ne*Mondja elég halkan,majd megfordul,és megcsókolja a fiút*-Én sajnálom.Én vagyok egy elviselhetetlen hisztérika*Mondja egy apró mosollyal az arcán.*-Nem tudnék aludni.Még nem menne*Mondja,majd megcsókolja a fiút,újra meg újra*-Annyira sajnálom.És tudom mire gondoltál. De nem akarok aludni*Mondja egy nagyot ásítva*-Szeretlek*Mondja a fiúnak mosolyogva,de most már úgy igazán,és megcsókolja*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Pént. Júl. 24, 2009 8:52 pm

*Edward nem szól semmit. a lány reakciójára csak tovább nézi azokkal a kiskutya szemmekel *-nah kicsim.*moindja neki duruzsol va majd belenéz mélyen a lány szemibe valahogy meg kel próbálnia levennie a lábáról*--Amúgy meg ha érdekel már nem vagyok éhes elment az étvágyam..*mondja neki még mindig azon a bársonyos hangon majd hátulról micvel a lány hátat fordított neki .oda hajol hozzá és elkezdi csókolgatni a lány nyakát de nem úgy hjogy csikizze henm egészen szinte csak épp hogy hozzá ér majd elkezdi szinte lelehelni a szavakat*-tudom hülye voltam de mit szólnál ha lefeküdnénk?*höhö lefeküdnénk nah de ez egy tizenvalahány éves fiútól elkég félre érthetően hangzik nem de majd Edward -nak is leesett és gyorsan ki javítzotta magát*-mármint úgy értem hoigy az ágyab aludni..*mondja a lánynak még mindig suttogva..*
Gwen Janessa Kingstone
Diák

Kaszt:
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Pént. Júl. 24, 2009 8:44 pm

*Látja,hogy a fiú nem megy el. Nem érti,hogy miért,hiszen azt mondta,hogy ő éhes. Elindulna átöltözni,de megfogja Ed a karját,és visszahúzza.-Figyelj te. Sikerült. Lehet én viselkedtem furán, sajnálom,de menjél egyél valamit*Mondja,majd elindul az ablak felé,és szinte zokog*~Jól van Alice,megcsináltad.Ügyes vagy!~*Szidja magát. Mikor a fiú letörli az egyik könnycseppet az arcáról elfordul,és nézi az esőt kinn*-Elég egy hisztérika mára.Menjél,egyél,utána beszélünk.*Mondja,de a fiú nem akar elmenni.Mikor leemeli az ülőkéről,kapálózik,hiszen nem akar az ágy közelébe menni*-Magamra haragszom.*Mondja,majd hátat fordít a fiúnak*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Pént. Júl. 24, 2009 8:39 pm

[color=khaki]*Edward látja a lányon hogy szomorú .Aztán mikor a lány elmagyarázza merre kell menni a fiú nem indul meg csak áll és nézi a lányt .Mjad mikor az elakar menni átöltözni akkor Edward csak lahjatja a fejét és megfogja Alice karját*_hé figyelj nem kartalak meg bántani..*mondja neki aztán letörli a lány könnycseppét .Mivel a fiú megfogta a lányt így az nem tudott átöltözni max csak oda ülni az ablakba.. Aztán a fiú nemes egyszerűséggel felemelte a lányt mint amikor a menyasszont szokták és oda ment vele az ágyhoz *-Ne haragudj szeretlek..*mondja neki bársonyos hangján a fiú majd elkezdte círógatni a lány hasát..*
Gwen Janessa Kingstone
Diák

Kaszt:
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Pént. Júl. 24, 2009 8:31 pm

*Nem érti a fiú viselkedését. Előbb azt kérdezi, hogy haragszik e rá,majd otthagyja a lányt*-Elnavigállak.Én nem vagyok éhes*Mondja kicsit szomorúan*-Le a lépcsőn és balra. Nem tévedsz el. A nappaliból nyílik*Mondja egyszerűen,majd mikor a fiú kilép az ajtón elmegy a fürdőbe,és felveszi a pizsamáját*~Ezt vettem fel azt az átkozott ruhát?Ezért csináltam mindent?~Kérdezi magától,majd egy aprócska könnycsepp gördül le az arcán*-Ez van,amikor szerelmes az ember*Mondja magának,miközben letörli a kis cseppet az arcáról.Mikor kész van, vagyis haja kibontva,pizsi rajta visszamegy a szobába,és megágyaz,majd leül az ablakba*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Pént. Júl. 24, 2009 8:28 pm

*edward csak bólint*_oké akkor menjünk enni ..*mondja és fel is állna csak a lány hátradönti és megcsókolja .Edward is vissz csókol aztán feláll és húzza magával a lányt illetve az ajtóban előre engedi *-Nah megmutatod hol a konyha mert éhes vagyok..*mondja a fiú nevetve és elindul a lánynal együtt konyhába..*

Anglia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
9 / 21 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21  Next

Similar topics

-
» Anglia - Ki Mit Tud
» Anglia
» Merlin barlangja
» Larina Marley