Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Anglia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21  Next
SzerzőÜzenet
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 11754
Msn: szinaypeter@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Nekromágia tanár
TémanyitásTéma: Anglia   Hétf. Márc. 24, 2008 1:56 pm

First topic message reminder :

Külön kérésre íme Anglia.

A Nezabar-i kúria renegát tündehercege. A több mint 700 éves aranytündéről kevesen tudják, hogy vámpír, többen pedig életükkel fizetettek e tudásért. A bájitalkészítés tudora, nekromanta nagymester.Cinikus, ám nem rosszindulatú, ha valóban segítségre szorul valaki, nem tagadja meg, ám a zafírkék pillantás mögött sötét titkok lappanganak...
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Petrovics T. Stoyanka
Diák

Hozzászólások száma: 130

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Pént. Aug. 22, 2008 5:44 pm

*Csak mosolyog a lány reakcióin, végül emgrázza a fejét.*
-Nem, nem foglak elküldeni a fenébe, ebben biztos lehetsz. És örülök, hogy te sem mentél haza. Ezek szerint nem csak én nem bírom az őseimet. *mondja, és látszik rajta, hogy ennek a ténynek valóban nagyon tud örülni. Közben elindul az említett céllövölde felé.*
-Hát, ha porig tudlak alázni, akkor már megéri a puszta ténye is annak, hogy itt lehetek! És igen, minden áron akarlak porig alázni. *mondja kissé sunyin, majd emgérkeznek az említett helyre. Biccent a jelenlevő diákoknak, majd a céllövöldésre néz.*
-Jónapot, szeretnénk lőni. Kaphatunk mi is külön puskát, vagy meg kell várni, amíg ők lelövik a köreiket? *kérdezi, jobb kezével közben társai felé mutatva, egyértelműsítve ezzel a célzását.*
Driana Stardew

Hozzászólások száma: 709
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Pént. Aug. 22, 2008 5:41 pm

*Viháncolva bólint Avrilnak* Hú de jól megy valakinek. Én akkor egy banános-eprest kérek. *Adja le a rendelést a vattacukisnak* Köszi Av. *Veszi át az édességet, majd elkezdi szemezgetni.* Finooom. *Majd fejráz Summernek* Nee, attól hányingerem van. Inkább menjünk dodzsemezni, Avril vezet, amilyen bolond. Négyen szerintem beférünk. *húzza maga után Leilát is.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Pént. Aug. 22, 2008 5:38 pm

*Végig méri a puskát majd a lövedékeket*-Ezaz. Nem köszönöm szerintem megoldom magam*mondja majd megpróbálja szétnyitni az elsőre mintha kicsit szorulna de másodikra kicsit jobban megnyomja így már le is nyílik igy behelyezi a töltényt*

\\Ugye légpuska?\\
*Majd becélozza a célpontot miután vissza casttiontta az elejét aztán lő csak próbálkozik mostanába nincs formába bár ő nem is nagyon élt effajta szórakozással így érthető is ha végzett átadja a puskát Ashnek*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Pént. Aug. 22, 2008 5:36 pm

Ugyan, teljesen elég, ha elküldessz a fenébe. Akkor megértem a célzást, és lelépek *mondja, de nevetve. Sejti, hogy erre nem fog sor kerülni, maximum viccből.* ~ Mennyire különböznek az emberek. ~ *gondolja, miközben magában összehasonlítja Petet Jackkel.* De végleg nem kopok ám le, hiába próbálkozol *mondja még mindig mosolyogva, miközben körbenéz, és azon gondolkozik, mit próbáljanak ki először. A kacsintást egy hatalmas mosoly kíséretében viszonozza.* Hát, akkor élvezzük egymás társaságát és a búcsút *mondja vidáman. A tegnapi rosszkedvének semmi nyoma, és ennek a legnagyobb oka minden bizonnyal Pet jelenléte. Szereti a fiút, persze nem olyan értelemben mint Jacket - nem, Pet "csak" a barátja, viszont tűzbe menne érte.* Én se mentem haza, nem vagyok hülye, hogy a szüleim társaságában töltsem a nyarat. Céllövölde...? Hát, ha minden áron porig akarsz alázni valamiben, akkor oké, kezdjünk ott *mondja nevetve.* Nem igazán tudok célozni, de ha megígéred hogy nem neveted ki a bénázásom, akkor rendben *Mosolyogva követi Petet. Valóban nem profi a céllövölde műfajában, de azért viszonylag elfogadható.* Jó napot *köszön a céllövöldésnek, és előre engedi Petet. Nem akar ő kezdeni, ezúttal a fiúké az elsőbbség... Pontosabban a fiúé, hiszen csak egy van.*
Ashlie Brogar Glevor
Diák

Hozzászólások száma: 423

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Pént. Aug. 22, 2008 5:35 pm

*Ash mosolyogva bólint egyet és elindul Mika után. Nem akar semmit sem kérdezni mert nem akarja lebuktatni magukat. Igaz már maga a diamon is elég feltűnő főleg az hogy egy szibériai tigris. Ash felmutatja a sárga kártyát.*-Én is szeretnék lőni!-*Mondja és haját füle mögé tűri.*
Summer Crannion
Diák

Hozzászólások száma: 137
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Pént. Aug. 22, 2008 5:35 pm

*Egy mosollyal pillant arra, amerre Leila néz.* -Oh, de jó, tényleg van. *Avril meghívására egy biccentéssel reagál.* -Köszi szépen, imádom a vattacukrot. Aztán van kedvetek egy ringlispillhez? *Közben az eladó nő felé pillant, és a listát nézi, mi is egyen.* -Én egy banán-eper keveréket kérnék. *Rendel, és mikor megkapja el is kezdi tömni magába a fincsi, jó hízlaló, tömlény cukrot.* -Egyszerűen imádom. Amúgy jó ez a hely, bár kissé tömeg van. *Rocko igyekszik lavírozni a lábak között, bár kissé szokatlan lehet a muglik számára egy róka, ahogy a tömegben sétál, de hátha nem szólnak miatta.*
Játékmester

Hozzászólások száma: 777
Kaszt:
Üzenőláda: A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Hua Xiangfeng (Naxeldir), Isabella Newton (Eramir), Evan Darian (Belsirion), Safira Desierto (Naxeldir)

Pozició
Titulus:

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Pént. Aug. 22, 2008 5:32 pm

*A céllövölde felé közelít pár diák.*
-Jónapot urak, hölgyek.*köszönti az érkezőket egy idősebb úr. A sárga jegyre pillant, majd előveszi a puskát, és 10 lövedéket.*
-Tudja használni vagy megmutassam?*kérdezi a fiút, és nyújtja felé a puskát.*
-Sok sikert mindenek előtt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Pént. Aug. 22, 2008 5:31 pm

// Többet szerettem volna lenni a progin ,de mennem kell. A szülők nem hagynak békén. Leila NJK.//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Pént. Aug. 22, 2008 5:30 pm

Hjajj, Driaaa! Itt! *mutat az egyik standra, majd előkotorja nemrég szerzett pénzét.* Egész jó meló ez a teázó... még fizum is van. Én fizetem, jó? Helló, szeretnénk 4 vattacuki-mukit. *kuncogja el magát, majd az árus kezébenyomja a megfelelő összeget.* Én egy kiwi-banán fúziót kérek. *mosolyog az eladóra vigyorog, és várja a többiek kérését.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Pént. Aug. 22, 2008 5:28 pm

*Hátra fordul majd köszön a lánynak*-Hello persze*mondja majd körbe néz*-Hova lehetne menni?*kérdezi közbe lassan megáll a szeme egy ponton hogy állsz a lövészettel?*kérdezi majd ha a lány jön akkor elindulnak a céllövölde irányába Mika megáll gondolja erre lenne jó ez a sárga jegy fel mutatja*-Elnézést Eldurrantanák párat*mondja majd reméli ez a dolog össze is fog jönni*
Petrovics T. Stoyanka
Diák

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Pént. Aug. 22, 2008 5:26 pm

*A lány ölelését egy hatalmas mosollyal és egy visszaöleléssel viszonozza, jól emgszorongatva a lányt. Mikor elengedi, akkor csak mosolyog tovább.*
-Nos, ezek szerin felköthetem a gatyámat, ha le akarlak rázni. Ejj, ejj, ez gond lesz.. *kissé eltöpreng, jó látványosan, majd felsóhajt, és legyint.*
-Azt hiszem, hogy nem próbálkozok a lehetetlennel, és inkább élvezem a társaságodat! *mondja, majd rákacsint a lányra. Végignézve a terepen, egyből kiszúr pár dolgot: hullámvasút, céllövölde, dodzsem.*
-Részemről is megvagyok, kössz. Igazából unottan teltek a napjaim, haza nem mentem a nyár alatt, inkább lődörögtem, sokat lógtam Nellondban, lassan az egész terepet ismerem. Mit szólsz egy céllövöldés kezdéshez? *érdeklődik, és már el is indul pár lépéssel az említett célpont felé. Tudja, hogy kevés az ideje, így minél hamarabb ki akar próbálni minél több dolgot.*
Ashlie Brogar Glevor
Diák

Hozzászólások száma: 423

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Pént. Aug. 22, 2008 5:25 pm

*Ash odalép Mikához és mosolyog. Hallgatja a tanárnő szavait és a jó kívánságot is. Mikor a tanárnő befejezi mondanivalóját Ash megszólal és szavait Mikának intézi.*-Veled tarthatok?-*Kérdezi és körbenéz.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Pént. Aug. 22, 2008 5:22 pm

*Lizbeth sajnos nem tart velük, de sebaj. Amikor megérkeznek, Ariana a szemével Petet keresi, de semmi szükség rá, hiszen a fiú is felé tart. Ahogy odaér, mielőtt bármit szólhatna, kap egy hatalmas, baráti ölelést. Ariana csak pár hosszú pillanat múlva engedi el, és akkor válaszol a kérdésre.* Szia Pet! Úristen, de rég láttalak! Semmi különös, és veled mi újság? *kérdezi nevetve.* Persze hogy jöttem, ezt ki nem hagynám. *Persze közben a tanárnőre is figyel - a varázslás hanyagolását mondani sem kell, hiszen mugli helyen vannak. Ariana speciel a szobájában hagyta a pálcáját, úgyhogy ezzel nem lesz gond.* Figyelj, egyébként sem szálltam volna le rólad amíg nem küldessz el a fenébe, szóval ezt kérdezni sem kell *mondja nevetve Petnek, aztán elindul valamerre a fiú oldalán.* Na, hova menjünk először?
Játékmester

Kaszt:
Üzenőláda: A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Hua Xiangfeng (Naxeldir), Isabella Newton (Eramir), Evan Darian (Belsirion), Safira Desierto (Naxeldir)

Pozició
Titulus:

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Pént. Aug. 22, 2008 5:21 pm

*A búcsú egy kisebb vidámparkhoz hasonlít. Van hullámvasút, körhinta, céllövölde, halhorgászat,ugrálóvár, dodzsem, és egy csomó bovli. Vattacukor szinte 50 méterenként kapható valahol. A diákok a búcsúra kijelölt terület egyik szélén ácsorognak mikor megérkeznek. Innét lehet menni minden felé.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Pént. Aug. 22, 2008 5:18 pm

*Megérkeznek Angliába, Mika végig hallgatja a tanárnőt majd a pálcáját inkább jó mélyre süllyeszti*~értem nuku mágia~*gondolja majd lassan körbe néz merre lehetne menni*
Petrovics T. Stoyanka
Diák

Pozició

*Amint megérkeznek, egyből Ariana mellé sorol be, és jól megböki, hogy a lány biztosan felfigyeljen rá.*
-Szeva. Na mi a pálya? Jöttél te is lazítani a tanév előtt? *kérdezi széles mosollyal, zsebredugott kezekkel, aztán fél szemmel és fél füllel a tanárnőre is hallgat. Egy óra varázslás nélkül.*
-Asszem ez könnyen fog menni. Főleg ha lesz mindenféle jó móka. *inkább csak maga elé mondja lelkesedésében, aztán kíváncsian fordul vissza Ariana felé.*
-Nem bánnád, ha esetleg csatlakoznék hozzád a móka alatt? *reménykedik, bár biztosra veszi a sikerét, mint mindig.*
Driana Stardew

Hozzászólások száma: 709
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

*Az udvarra érkezik meg, majd onnan az angliai búcsúba. Elöször körül sem néz, csak hallgatja Avrilt.* Jaj de jó, ez nagy szerencse! Úgy tudtam, hogy meghaltál, de úgy tűnik, hogy meg tudtak gyógyítani és most kutya bajod, minden jó ha a vége jó. De a polót megtartom, ha már megörököltem. *vigyorog barátnőjére, majd Summerhez és Leilához fordul* Jöttök lányok? Hol szerváljunk vattacukit?
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Pént. Aug. 22, 2008 5:15 pm

*Eleonóre érkezik meg egy eldugott bódé mögé a diákkkal. Még mielött azok szétszélednének így inti őket.*
-Nehogy meglássam, hogy valaki használja a pálcát. Minden varázs tilos.*teszi hozzá, majd elmoslyodik.*
-Jó szórakozást mindenki. ' óra múlva itt találkozunk.*mondja és útjára engedi a diákokat.*
Latiffa Milena
Diák

Hozzászólások száma: 202
Kaszt:
Üzenőláda: Íme az én új karicskám: Latiffa. Gondoltam, arab lány kevesebb van...Razz

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Szer. Júl. 23, 2008 10:38 am

*Kristy megérkezik már Angliába. Nagyot sóhajt,aztán ellenőrzi,megvan-e még Csimpi,és mikor látja,hogy a majom türelmetlenül áll,és vár,megsimogatja a buksiját,és kedvesn így szól.
-Jólvan te csimpánz.Akkor menjünk is.Itt Londonban már igazán ki tudok igazodni. Jajj! Azzal egy nagyot szippant a levegőből.
-Ismét a nagyvárosi levegő.Ez fantasztikus. Nagyon jó. Nemde Csimpi? Érdeklődik a majomtól,aki már vagy két méterrel elhagyta őt. A sok ember a sétálóutcán,amin közlekednek még azt gondolhatja róluk,hogy nem is együtt jöttek.*~Még azt hiszik,magamban beszélek. *~Erre a gondolatra egy csöppet elmosolyodik,de azonnal meg is szaporázza lépteit,mert otthon akar már lenni. Este fél hatra mindenképpen a Nezabarban szeretne már lenni,akkor lesz a dísszartartás,és a hálaadás is.*~Remélem a kegyencek végre örökre eltakarodtak az iskolától*~Gondolja reményteljes szívvel.
-Csimpikém várj már meg. Nem veszed észre,hogy lehagytál? Érdeklődik a majomtól. A nagy tömegben egy percre el is tűnik a lány szeme elől,de végül megkerül.A nagy sétálóutcáról egy kisebb sikátorba kanyarodik Kristy,ammár a mellette ugrándozó Csimpi társaságában. A kis utca végén ott a már jól ismert buszmegálló,aminek a várótarmébe azonnal be is állnak.*~Most mehetett el a busz,mert egy lélek sem jár erre.*~Gondolja,ám most a sarkon megpillantja a 111-es buszt.
-Na jó Csimpi,már keztem megijedni,hogy nem fog jönni a busz. Gyere ide mellém. inti a majmot,és megfogja kis kezét. Táskájából előkotorja bérletét,és felszökken a buszra,a majom már az ölében pihen. egy jó negyed óra utazás után jelez Kristy,a busz megáll,ő pedig leszáll a kis majommal a buszról.
-Innen már csukott szemmel is hazatalálnék. Állapítja meg Csimpi.
-Inkább ne próbáljuk ki jó? Válaszol nevetve a lány. A megjegyzést a majom csak egy grimasszal nyugtázza. Eközben azonban ők csak mennem és mennek. Végül Kristy örömmel kált fel.
-Ott van a mi rég nem látott kis villánk. Mondja,és szeme megtelik könnyel.Ekkor viszont már a kapuban állnak,a szolgálólány kedvesen ajtót nyit,és az események bent folytatódnak.*
Játékmester

Kaszt:

Pozició
Titulus:

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Szomb. Máj. 03, 2008 4:54 pm

//emberek a 2 új topic azért van, hogy oda írjatok. Aki a szellemvasútra jön, az oda írjon. XD//
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832
Kaszt:

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Re: Anglia   Szomb. Máj. 03, 2008 4:53 pm

//A labirintusba írjatok//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Szomb. Máj. 03, 2008 4:51 pm

-De de...ki tudja hogy merre van?
*Kérdezi félős hangon.*
-Itt van két épület szerüség...melyikbe menjünk?
*Kérdezi majd várja a többiek válaszát*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Anglia   Szomb. Máj. 03, 2008 4:49 pm

*Elköszön a szakvezetőjkétől majd a többiek felé néz*-Hát akkor azt hiszem mennyünk is, ténleg ilyen találkozo hogy mikor megyünk vissza nem lesz?*kérdezi kiváncsian de gondolja erre is van terv így nem is szórakozik sokat hanem elindul a vidámpark fele keresve a labirintust, persze közbe felzárkózik a többiekhez akik abba az irányba indultak*-Kiváncsi vagyok biztos jó lesz*mondja*
Jack Darkfield

Minősítés:
Hozzászólások száma: 8709
Msn: wat-kutya@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Anglia   Szomb. Máj. 03, 2008 4:45 pm

*Odron gyanakodva vet pár pillantást a sugdolózó Megan és Wendy felé, Jack figyelmét azonban más köti le. Egyrészt mesterére figyel, másrészt azt nézi, hogy ki hova megy.* ~Remek, kevesebben leszünk a szellemvasúton. És jön Megan is.~ *halványan elmosolyodik, már előre élvezi a dolgokat.* -Viszont látásra Mester! *köszön el illedelmesen szakvezetőjétől, érdeklődve figyeli, merre tűnik el, aztán végül a Vidámpark bejáratát veszi célba, legalább is irányba fordul. De valahogy a szellemvasútat megtalálni érzi, hogy egy fokkal nehezebb lesz. Érdeklődve pillant Meganra, hátha esetleg ő tudja, hogy a hatalmas terepen belül az merre is található.*

Kaen el Jericho
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 11754
Msn: szinaypeter@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Nekromágia tanár
TémanyitásTéma: Re: Anglia   Szomb. Máj. 03, 2008 4:43 pm

Nos akkor rendben, itt találkozunk, ha végeztek, jó szórakozást. *int búcsút, és elindul ő maga is a dolgára.*

A Nezabar-i kúria renegát tündehercege. A több mint 700 éves aranytündéről kevesen tudják, hogy vámpír, többen pedig életükkel fizetettek e tudásért. A bájitalkészítés tudora, nekromanta nagymester.Cinikus, ám nem rosszindulatú, ha valóban segítségre szorul valaki, nem tagadja meg, ám a zafírkék pillantás mögött sötét titkok lappanganak...

Anglia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
20 / 21 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21  Next

Similar topics

-
» Anglia - Ki Mit Tud
» Anglia
» Merlin barlangja
» Larina Marley