Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Bálterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 12 ... 23  Next
SzerzőÜzenet
Jack Darkfield

Minősítés:
Hozzászólások száma: 8702
Msn: wat-kutya@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Bálterem   Hétf. Ápr. 13, 2009 8:14 pm

*Ha képes lenne rá, minden bizonnyal elpirulna a lány szavaitól, mondván egészen kedves, hogy csak miatta maradt itt egész végig.* -Ez tényleg kedves tőled, és köszönöm. *biccet somolyogva, a kacsintásra meg csak felszalad egyik szemöldöke.* -Persze, ezek után zenés-táncos bájitaltan korrepetációkat fogok neki tartani, biztos élvezné. *mondja kissé gúnyosan, aztán ugyebár a szám lelassul, sőt, véget is ér. A lány felszisszenésére elmosolyodik, és végigsimít annak arcán.* -Ne aggódj, keménykötésű fickó vagyok. *Odron beleköhög, de kit izgat? Miután a lány megölelte, és még puszit is nyomott az arcára, Jack csak int neki, majd Chris felé lépdel, és vele együtt tűzés le Nellondba.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Bálterem   Hétf. Ápr. 13, 2009 8:10 pm

- Hát persze, csak miattad. Mégis mi másért táncolnék veled? *Kérdezi még mindig mosolyogva, csillogó szemekkel, jól elvan, majd megvonja a vállát.* - Chris is profi lenne, ha sokat gyakorolnál vele. Szóval hajrá. *Még rá is kacsint a fiúra, majd a füléhez hajolnak, meg belesuttognak, ő meg lelkesen bólogat.* - Jaja, meg azé a jó sok emberé, akik még itt vannak.. De kétlem, hogy pont azt figyelik, ki kivel táncol. Tojásügy? *Összeráncolja a szemöldökét, hiszen ő nem volt kint, fogalma sincs, mi történt... De a vizes dolgon felszisszen, éppenséggel tudja, hogy Jack nem igazán tud úszni. Sőt. Jack egyáltalán nem tud úszni. Ariana is lassít persze, hiszem vége a számnak, a táncnak, minden.* - Akkor jó utat Nellondba, a következő bálon meg szavadon foglak... *Mosolyog, a kézcsókra is, aztán újra pukedlizik.* - Jó éjt, Jack. *Köszön el, aztán röviden megöleli Jacket is, puszit nyom az arcára, majd letámadja Christ. Ő nem rövid ölelést kap, egy frászt, jól meg lesz szorongatva, aztán Ariana neki is jó éjt kíván, és eltűnik a szobája felé.*
Vissza az elejére Go down
Kyo Nobory
Diák

Hozzászólások száma: 181
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Bálterem   Hétf. Ápr. 13, 2009 8:03 pm

*Kyo végre fellélegez, mikor mindektten lelépnek, ketőt láyn sok enki egyszerre, de legalább barátkozott egyet, bár kcsiti kelelmetlennek találta a helyzetet, nah miondegy. Egy újabb vállvonás mellett távozik jóümaga is a helyszínről, jár egyet még, amíg lehet, amíg nincs takarodó.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda: Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Bálterem   Hétf. Ápr. 13, 2009 8:02 pm

-Milyen kedves tőled, hogy miattam táncolsz velem. *mondja, bár sejti, hogy ebbe a mondatba belevegyült egy cseppnyi egoizmus is, de ha jól megnézzük, a lány is ezt mondta, csak más megfogalmazásban. Ariana nevetésére csak somolyog sejtelmesen.* -Igaz, tényleg élveztem, de meg kell, hogy mondjam, egy profival az embernek mégiscsak könnyebb dolga van.. De hékás.. *kisé gonoszkásan, hamiskásan néz a lányra, majd egy hirtelen jött ötlettől vezérelve közelebb hajol a füléhez, és halkan suttog bele.* -Ugye ez megmarad a mi kis titkunk? *kérdezi, és végezetül nyom egy puszit a lány orcájára is, aztán kiegyenesedik, és csak a szemei csillognak sejtelmesen.* -Hogy mi történt? Hát, ahogy te is mondtad.. rajtam nem lehet kiigazodni. Viszont rengeteg minden történt velem, most például ez a tojásügy, ez a kaland, ahol majdnem belefulladtam a vízbe, mert Jozef mókás hangulatában volt. *mondja kissé sötétebben, mert nem szívesen gondol vissza, aztán a szám lassan végetér. És ezzel Jack lépései is lelassulnak.* -Nos, nekem még van egy röpke utam Nellondba, szóval, ha megbocsájtasz, akkor köszönöm szépen a táncot, nagyon is jó volt, és remélem a következő bálon is lehet hasonlóban részem. *mondja, miközben a lány jobbját megfogva mélyen meghajol, ahogyan illik tánc után, még egy kézcsókot is kap Ariana.*

Helena Leays
Diák

Hozzászólások száma: 65
Kaszt:
Üzenőláda: Sheila Leays Tulajdona

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Bálterem   Hétf. Ápr. 13, 2009 7:59 pm

-Még semerre nem jártam*válaszolja afiúnak majd a lány távozásánál megint elneveti magát.*
-Látom ez se tudja hogy kell sugdolózni*mondja miközbe még mindig jót kacarászik ezen az értelmetlen viselkedésen.*
-Én is megyek mert mennem kell a hálójához.Tudod hogy van ez.Szia*mondja mosolyogva majd elindul sürgősen a lány után.De ki tudja hogy vslójában merre megy*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Bálterem   Hétf. Ápr. 13, 2009 7:56 pm

- Eddig nem táncoltam, és nem is igazán terveztem, de te tartoztál vele, és nem akartam hogy rosszul érezd magad, amiért nem tudtad megadni... *Mondja még mindig ugyanúgy mosolyogva, miközben valahogy egyre többen távoznak. Ariana meg hagyja magát átölelni, vezetni, aztán a Chris-es megjegyzésre felnevet.* - Ugyan, annyira nem béna, na... Különben is, nem úgy tűnt, mintha nem élvezted volna a táncotokat. Csak Arnuil meg ne tudja. *Mondja kissé csipkelődve, és igen, ő tanult táncolni, tehát tán csak nem lép rá Jack lábára. Eddig még nem történt meg, reménykedjünk benne, hogy ez után sem fog.* - És mi történt veled, hogy hirtelen ennyire... nos, nem is tudom megfogalmazni. Valahogy, kedvesebb vagy, mint amilyen lenni szoktál, tegnap is feltűnt. Vagy csak annyira szeretném, hogy normálisabb legyél, hogy már képzelődöm? *Ezt a lehetőséget is felveti, de vigyorogva, látszik, hogy viccel.* - Bár... nem is Jack Darkfield lennél, ha ki lehetne rajtad igazodni.
Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1171
Msn: bogicica11@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Bálterem   Hétf. Ápr. 13, 2009 7:53 pm

*Mira nem állja ezt a helyzetet így inkább elmegy de mielött lelépne Kyo fülébe súgja hogy jöjjön a Makákóhálóba ha akar vele találkozni majd elfut a a hálójába aladni hiszen már későre jár*
Kyo Nobory
Diák

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Bálterem   Hétf. Ápr. 13, 2009 7:50 pm

*Kissé elgondolkodzik, amdj váalszol.* -Hát, attül függ, hogy hol. Ahonnan én jöttem, az egy kis falu, az nem zsúfolt, de a nagy városok, mitn Tokyo, ott alig lehet emgmozdulni, eprsze csak képletesen. *VÁlaszol legjobb tudománya szerint, majd elgodlkozika kérdésen. Nemsokára már bizonyára lelép, úgyhogy ere készül lelkileg rá.* -Ti hol jartatok, ami a elgérdekesebb ehly volt eddig? Mármitn,a mtita elgjobbnak, legérdekfesítőbbnek gondoltok?*Teszife la krédést, míg egy utolsó pohárkával iszik még.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Bálterem   Hétf. Ápr. 13, 2009 7:47 pm

*Dean felé egy rövid biccentést küld.* -További szép estét, majd még beszélünk, és majd hozd az albumot. *kacsint Dean felé, majd Ariana szavaira cseppet emglepődik, és kihúzza magát, miközben a lányt somolyogva vezeti fel a táncparkettre.* -Első és utolsó? És abban a kegyben tiszteltetsz, hogy ezt neked adod? Igazán kegyes, meg kell mondjam, furcsa dolog. Minden esetre nagyon örülök, hogy ez valóban így alakult, és ebben a kegyben lettem részesítve. *rövid fejbiccentést, majd egy újabb adagnyi zene csendül fel, és ha Jack jól hallja, egy újabb keringő. Ez pedig annyit jelent, hogy Arianát szépen átöleli, és lassan emgkezdődik a zene, a tánc, és a fiú, ahogy illik, vezeti is a lányt.* -Meg kell mondjam, Chris után egészen felüdülés ez a tánc.. *mondja egy kissé somolyogva, merthát Ariana mégiscsak jobban tud táncolni, mert ő tanult, Chrissel ellentétben, akivel más miatt érdekes meg jó táncolni.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Bálterem   Hétf. Ápr. 13, 2009 7:42 pm

*Csak félredöntött fejjel, halványan mosolyogva nézi a két fiú táncát, majd körülbelül éppen akkor fordul vissza Dean-hez, mikor azok ketten befejezik, így nem is látja, hogy Jack elindul felé. A hangra a fiú felé fordul, és mosolyogva felel.* - Üdvözlöm, Darkfield úr. A túra előtt kérem szépen körülbelül ugyanitt voltam, magához a kalandhoz meg nem volt hangulatom, inkább kellemesen elbeszélgettünk a kedves unokatestvérével. A tánc pedig nem a következő lesz, hanem az első és az utolsó, de természetesen megkaphatja. *Mosolyogva áll fel, és nagy koncentrálás után sikerül egy tökéletes pukedlit, vagy mi a fenét bemutatnia. Dean sajnos távozik, tehát még a tánc előtt megöleli, újra, bár nem olyan energikusan mint Arithia, nehogymár felborítsa.* - Jó éjt. *Köszön el, majd hagyja, hogy Jack a táncparkettre vezesse. Szóval a bálterem közepe felé, na.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Bálterem   Hétf. Ápr. 13, 2009 7:40 pm

*Szóval a sokat emlegetett Chrisszel találkozik. Pontosabban csak látja, és kritikus szemekkel végig is méri a fiút. Láthatóan jól elvannak Jackkel, hát csak vállat von, és ismét a többi táncolót, és a szállingózó embereket nézegeti... majd Jack meg is jelenik, felkérni Arianát, és ő biccent egyet a lány felé.* - Na látod, sikerül behajtanod rajta a táncot. *Mondja a lánynak, majd talpra kászálódik, Jacknek pedig biccent egyet.* - Kellemes további táncolást. Azt hiszem én elmegyek a szobámba, a viszontlátásra. *Majd sántikálva, szőrmókjával a nyomában elhagyja a báltermet.*
Helena Leays
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Bálterem   Hétf. Ápr. 13, 2009 7:38 pm

-Nem tudom csak megkérdeztem mivel mint már mondtam sose voltam még ilyen bálba*válaszol a fiúnak egy halvány mosollyal majd a zenekarra néz és a táncolókra.*
~lerohad a lábam..akkor se megyek el..ez a kis szutyok ...wááh~*gondolja magába...szokásosan miközbe megint végigméri a lányt és ruháját.A lány egész lénye idegesíti Helenát.Egésszen jol tűrtőzteti magát.Ilyenkor már rég neki szokott menni az illetőnek de úgy érzi nincs kedve jelenetet rendezni egy bálon,ahol egyes emberek mint az elötte álló Miranda..rontják a levegőt.
~Szégyent hoz a szakjára..cöh~*tűnődik még mindig miközbe szemeivel keresgéli azt a bizonyos személyt.*
-Mennyi ember..tényleg Kyo!Japán nem zsúfolt?*kérdezi érdeklődően a fiút*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Bálterem   Hétf. Ápr. 13, 2009 7:30 pm

*Ő pedig tűri a taposást, és vezeti a fiút, majd a kérdésre eltöpreng. Vagyis az eltöprengésre töpreng el.* -Nos, valami olyat, ami illik hozzád, ami elég erőt sugároz.. De szerintem lent kitalálhatod, biztos van egy csomó féle dolog, amiből válogathatsz. *aztán a szám végetér, és Jack megfogja Chris kezét, és, ahogy illik, meghajol előtte. Aztán felegyenesedik, de még nem engedi el a kezét, mert ismét eltöpreng. Legalább is erre lehet fogni a dolgokat.* -Nos, akkor mehetünk is, csak még egy tánccal tartozom Arinak is, szóval pár perc, és indulhatunk is. Addig nyugodtan foglalj helyet, fogyassz valamit, én meg sietek vissza. *kacsint sejtelmes somolygással a fiúra, majd elengedi a kezét, sarkon fordul, és ocelotja közvetítésével, aki remekül röhög a dolgokon, Ariana elé lépdel.* -Áh, széphölgy. Még a kirándulás előtt szerettem volna táncolni veled, de valahogy sehol sem találtalak, és a túrára sem jöttél el, ígyhát sajnálatos módon meg kellett várakoztatnom téged. De ennek vége. Enyém lehet a következő táncod? *kérdezi halovány somolygással, szemei halványvörösen kezdenek izzani, miközben röviden emghajol a lány előtt, balját háta mögé, jobbját a lány felé nyújtva, ahogyan egy igazi angol lovagnak illik. Sármos, elegáns, amilyennek ki kell néznie, ami miatt annyi női szívet tudott elcsavarni. Nyakában ott virít a tojás ezüst láncon, aminek a fiú még nem nagyon látja hasznát, de majd eljön az az idő is.*

Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1171
Msn: bogicica11@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Bálterem   Hétf. Ápr. 13, 2009 7:28 pm

- Én addig maradok amig még elvagyok itt .
*mondja vállatvonva de kedvesen a fiúnak majd eszébe jut hogy Larnin mennyire akart jönni és nem engedte és látta hogy ott volt még egy két daimon de ekkor veszi észre Larnint a társaságban mivel lehet hogy larnin kinyitotta a kalitkáját ...namindegy legalább jól elvan a kis daimon*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Bálterem   Hétf. Ápr. 13, 2009 7:25 pm

*Vidáman táncolnak bár a srác arca komoly de belül nagyon örül elvégre meg is van az oka hiszen azzal van akit szeret és minden jó a tánc a zene is tökéletes az alkalomhoz ahoz képest hogy régen nem szerette a bálokat most imádja, egyszerüen elvarázsolja a lány*-Én is,és jó hogy velem voltál*mondja mosolyogva mást se bír mondani néha a csend többet mond minden szónál szemei a lány szemeibe nézne és cask táncolnak és táncolnak úsznak a zenével, aminek lassan vége is lesz, a srác lassan átkarolja a lányt és megcsókolja, utána lassú nyugodt szerető mosoly ül ki az arcára*-Köszönöm a táncot és mindent és Hogy vagy..*mondja lágy hangon alig hallhatóan majd ő maga is bele eggyezik a távozásba, lassan mennek ki a teremből a ruhatárhoz majd onnan valószínüleg teázni hogy hova az még titok. De fiatal az este.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Bálterem   Hétf. Ápr. 13, 2009 7:25 pm

*Próbálja ő nyugodtan, dehát életében nem vett táncórákat, az a pár tánc Jackkel meg Arival nem számít sokat... Majd barátja újabb szavaira vállat von kicsit.* - Nem gond, tényleg, mehetünk. Én is szívesen szereznék tetoválást, csak még ki kéne találni, mit és hova... *Közben végetér a tánc, mire elengedi Jacket, és körbenéz, Sheidy közben már elköszönt tőle... ő pedig megint Jackhez fordul.* - Nos, ha akarsz, tőlem bármikor mehetünk... ha tényleg mindkettőnket leengednek Nellondba ugyebár.
Kyo Nobory
Diák

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Bálterem   Hétf. Ápr. 13, 2009 7:19 pm

*Kyo kcsiit durvának tartja a beszülást, ám helena meg sme hallotta, kcisit ennek öül, elglaább nem kpanak össze egymással, remélgetőleg legalábbis.* -Hogy mikor elsz vége? Hát, gondolom 22 körül, 1-2 perccel 122 előtt,a vagy a kijárási tillom-ig lehet lenni, átlalában úgy szokott lenni,d e nem tudom potnosan. *Vonja meg a vállát.*-De akkor lehet elmenni, amikor csak akarsz. *Mosolyodik el.* -PErsze ez cska termsézetes.* -Miért krédezted? *teszi eme kérdést fel még Helenatóül majd Miranda felé fordul.* -És te meddig maradsz? *Kérdezi tőle is meg azért, hogy tudhassa.*
Alexandra Sirov
Diák

Hozzászólások száma: 1452
Kaszt:

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Bálterem   Hétf. Ápr. 13, 2009 7:18 pm

*Ő is végrehajt egy pukedlit, előhalássza illemből tanult stikáit, hogy igazi, báli módra zavarják le ezt a táncot. Mindigis szerette az ilyen estéket, bálokat, nem esik nehezére az illemet gyakorolni, percizen lépkedni, mozdulni. Szemeit sejtelmesen lesüti, ahogy közelebb lép a fiúhoz, hagyja, hogy megfogja kezét, a szabadon levőt pedig vállára helyezi. Miután elhelyezkedtek szépen a zene ritmusára táncre perdülnek, szinte úsznak a dallammal. Egész ügyesen vezet a fiú, mellette Lex könnyedén veheti a lépéseket, egész szabályosan fordulnak, siklanak. Mosolyog, boldog. Nem lát senkit és semmit körülöttük, csak Mika arcát, lábaira se figyel már.*
- Gyönyörű... *Helyesel kicsit halkan, majd elcsendesedik és csak nézi őt.* Aham, nagyon jó... Jól érzem magam. *A szám végéig táncolnak, megállva pedig Lex ágaskodása egyértelműen csókot követel. Remélhetőleg, majd a lány távozásra kéri a fiút, higy eléggé kifáradt már, s az estét még továbbra is együtt tölthetik, kicsit nyugodtabb környezetben, mondjuk egy tea mellett. Ha minden klappol, akkor felszedik a ruhatárban letett kis retikült és elköszönve távoznak a bálteremből.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Bálterem   Hétf. Ápr. 13, 2009 7:17 pm

*A kondulásokra felkapja a fejét. Ő már tudja, mit jelentenek, de azért tolmácsol Dean-nek is.* - Nem sokára bálkirály, meg bálkirálynő választás... Ezek szerint a többiek végeztek. *És igen, térnek is vissza az emberek, Jack pedig eléggé ideges... Ariana felvonja a szemöldökét, de ekkor az Úrnő már beszél. Unokatestvérét vigyorogva tapsolja meg, pláne, hogy a fiú láthatóan elég kába, alig fogja fel a dolgokat... Kíváncsi, ki lesz a bálkirálynő, hogy aztán majd el tudja dönteni, melyik felet sajnálja jobban. Ekaterinát nem ismeri, tehát őt fogja sajnálni, az tuti... Aztán nem is néz rájuk, figyelmét a szőrmókja köti le, aki elég érdekes nyikkanást ad ki magából. Ariana rápillant, majd arra néz, amerre Pereus mered... És enyhén leesik az álla, majd felnevet, és hátradől.* - Na jó... Ez... sok. *Jegyzi meg. Igen, természetesen a Jack-Chris párost fedezte fel. Odron szavaira egyszerűen felnevet, és csak int neki, nézi ő, köszöni szépen, majd Dean-re pillant.* - Nem kell, tényleg, tudok hozni magamnak. *A "családban marad" dologra még jobban vigyorog, és lelkesen bólogat.* - Na kíváncsi vagyok, művelt-e valami a ködfenyvesben, vagy ő is csak annyiért kapott címet, mint én... Mindegy. A fiú Christopher Strife, legj... *Itt egy kicsit megakad, egyszerűen nem tudja befejezni...* - Az egyik legjobb barátom, Naxeldires prefektus. És várok én, bár már felmennék...
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Bálterem   Hétf. Ápr. 13, 2009 7:14 pm

- Az jó lesz, ha segítesz elfutni... *Majd amikor hoz magánaka lány inni, felvonja a szemöldökét.* - Szólhattál volna, hoztam volna. *Ekkor már szálingóznak is vissza az emberek, és ő csak figyel, mindneki egyben van, már amennyire meg tudja ítélni. Az eredményhirdetéskor tapsol, és a bálkirálynál biccent egyet Ariana felé.* - Gratulálok, családban marad a cím. *Majd hangosan felnevet, amikor meglátja unokatestvérét az egyik fiúval táncolni... érdekes egy látvány.* - Hát, azt hsizem, várnod kell, hogy táncolhass Jackkel... amúgy ki az a fiú? *Int fejével Jack táncpartnere felé^^ Közben Odron rikkantását ő is meghallja, de csak hátrakacsint a hajdanvolt ocelotra, és máris megint a táncparkettet stíröli.*
Helena Leays
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Bálterem   Hétf. Ápr. 13, 2009 7:12 pm

*Helena végighallgatja kik lesznek a királyi páros ma este.Nem túlságosan érdekli de hát na..csak megérdemelnek egy tapsot.Hallja hogy a kiscsaj valamit mond de csak a végén néz oda.*
-Bocs mit mondtál?Nem figyeltem.Ha meg osztás volt akkor keresgélj még valami aztán szólj ha megvan..addig felkészülök rá lelkileg.*mondja miközbe az új üres poharat visszateszi az asztalra.*
~Lehet itt van csak nem vettem észre???~*töpreng magába miközbe zöld szemeivel a termet nézegeti és keresgél.Minden egyes embere megakadnak a szemei akit csak meglát.*
~nincs itt..de miért nincs? vagy vak vok?~*tűnődik kicsit mérgesen és megigazítja a cipőjét.*
-Nem tudod hánykor lesz vége a bálnak?*fordul kivételesen tényleg kedvesen a fiú felé majd a lányra is egy kérdő pillantást vet*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Bálterem   Hétf. Ápr. 13, 2009 7:11 pm

*Érzi, hogy Chris eléggé bizonytalanul lép, ezért lassítja a tempót.* -Csak nyugi, ne görcsölj. Csak lazán. Tudod, egy-kéthár, egy-két-hár, egy-két-hár.. Próbáld megérezni a zene alaplüktetését, és arra lépni, a lábaid majd emgtalálják az utat. *Utálja a zenét, és a táncért sem rajong, de egy efféle hagyományt nem szívesen szakítana meg. Aztán csak somolyogva megrázza a fejét.* -Semmi gond, nem vészes. Csak mondom, nyugodtan. És amúgy meg nagyon is szeretném. De ha inkább lennél Sheidyvel, mintsem velem, én azt is megértem, akkor lemászok egyedül, tényleg nem gond. *és egy cseppet sem zavarja, hogy Chrissel megint a nézőközönség szeme láttára táncol. A diákok úgysem vesznek észre mindent, egy efféle párost meg nem biztos, hogy kiszúrnak a teremben. Talán senki sem veszi észre. Minden esetre Jack egyelőre remekül érzi magát, Odron pedig kellemesen mozizik, szemeivel Ari után kutatva, és, ha megleli, akkor oda is rikkant neki.* -Hé, Ari, ezt nézd! *és fejével int a páros tánca felé.*

A hozzászólást Jack Darkfield összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 13, 2009 7:12 pm-kor.
George Darkrain - archiv
Diák

Hozzászólások száma: 520
Msn: bakosbalazs@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Sziasztok!
Ha szeretnétek játszani, akkor írjatok nyugodtan Smile
Naxisok előnyben, de írhat bárki Smile

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Bálterem   Hétf. Ápr. 13, 2009 7:11 pm

*Mikor Lyra végül visszautasítja a táncot, akkor nem csalódik, hiszen ha a lány majd nem akar tőle semmit, akkor keres magának másvalakit, nem olyannak ismerhetik őt az emberek, mint aki összetörne egy ilyen dologtól. Igen ám de msot nincs ekdve túlságosan más valakit keresni, hiszen nincs is msot bent szerinte olyan lány aki erre alkalmas lenne, éppen ezért mikor lyra elmegy ő is elköszön Andrey-től csak úgy röviden, aztán szépen határozott léptekkel elhagyja a termet, mert most nincsen jobb dolga.*

//Georggal kevesebbet voltam, de azért vele is köszi Very Happy//

A hozzászólást George Darkrain összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 13, 2009 7:13 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Bálterem   Hétf. Ápr. 13, 2009 7:09 pm

*Amikor aztán visszaérnek a bálterembe, akkor még beszélget egy kicsit Rose-al*
Hát igen jó program volt, valahogy sejtettem, hogy nem egy sima séta lesz belőle*mondja a lánynak, majd amikor az eredményhirdetésre kerül a sor, akkor elhallgat, majd mind a két győztest megtapsolja, és tudja, hogy ez milyen jó érzés, hiszen a farsangon ő volt a bálkirály, bár akkor még Lyraval volt együtt. Amikor aztán az igazgatók elindulnak kifelé, akkor amikor elmennek mellettük, akkor mindannyiuknak illedelmesen köszön, majd aztán nemsokára Rose is bejelenti a távozását, így tőle is elköszön, de ezek után már nem nagyon van miért maradnia, ezért inkább ő is elköszön még azoktól akikkel közben beszélgetett, majd fogja magát, és elhagyja a termet.*

//Köszi, jó volt a program Smile//

A hozzászólást Zoro Baisotei összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 13, 2009 7:12 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Bálterem   Hétf. Ápr. 13, 2009 7:07 pm

*Enyhén megdöbben, mikor feltűnik neki Jack és Chris tánca. Egy ideig pislog, majd ökölbe szorítja a kezét, de rögtön a háta mögé is rejti, hogy ne legyen annyira feltűnő... Kissé lemondóan hajtja le a fejét, de csak egy pillanatra, majd egy halk, szintén lemondó sóhaj tör ki belőle, aztán megrázza a fejét. Neki bezzeg még ennyi se jut. Ha ő próbálkozna, neki Chris biztosan nem mondana igent a táncra... Akkor meg már meg sem próbálja, mert minek? Ekaterina végül nem kér inni, és már távozik is. Lawrence ettől nem szomorodik el, legalább megszabadul tőle, de faképnél hagyni mégsem kellett volna...* - Örülök, hogy megismerhettem, kisasszony. További szép estét. *Köszön el, és kissé meghajol, majd csak leül valahol oldalt, a térdére támaszkodik, és a kezébe temeti az arcát. Éljen a depresszió.*

Bálterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 23 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 12 ... 23  Next

Similar topics

-
» Az iskola bálterem
» Bálterem
» Bálterem
» Bálterem
» Bulgária