Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

KEZDŐTÉR

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 13 ... 25  Next
SzerzőÜzenet
Adrián Szalvatore
Diák

Hozzászólások száma: 2
Kaszt:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Jan. 22, 2012 4:46 pm

*Új varázsló tanonc érkezett a nevess iskolába, akit meglepett a ok új ismeretlen arc. Akinek segítségre lenne szüksége, hogyan mennek itt a dolgok*
Vissza az elejére Go down
Ozrovszky Mélia
Diák

Hozzászólások száma: 7
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Jan. 20, 2012 10:14 pm

*Egy új lány érkezett az iskolába. Új hely, új emberek közzé akik számára ismeretlenek , el tévedt útbaigazítást szeretne kérni , de nem ismer senkit. Mozdulatlanul áll és vár türelmesen hátha valaki útbaigazítja*
Gwendolyn Azoma

Hozzászólások száma: 9
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Szept. 09, 2011 6:50 am

* A fehér ruhás nő folyton gérdezgeti Gwent. A lány illedelmesen válaszól.* - Gyönyörű hely. Az óceán, a fák, a virágok meg a sziklák igazán lenyűgöző együttest alkotnak. És az emberek is kedvesek.* Mesélte. ~ Kivéve persze az anyámat!~ * Elmondta, hogy most türelmesenek kell lennie. A lány szófogadóan bólintott.* - Szerintem ez a kérdés mág túl korai. Nem tudnék megfelelő választ adni. Gyakorlatilag még semmit sem láttam az iskolából. De ha már feltétlen választ kell adnom, akkor legyen az, hogy új és felettébb érdekesnek ígérkezik. * Mondta ki amit érzett.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Hozzászólások száma: 250

Pozició
Titulus: Nem játékos karakter
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Szept. 08, 2011 4:28 pm

* Mosolyogva hallgatja a lányt.* - Hát az tényleg messze van. Szép hely? * Folytatja a csevegést. A kérdésre nyomban válaszol a fehér ruhás nő.* - Ha megáll a sorskerék akkor megtudod a szakodat, én meg mondom neked. De addig még várni kell. *Ismét bátorítóan mosolyog a lányra.* - És eddig, hogy tetszik a Nezabar? * Tesz fel egy kérdést, hátha ezzel beindul a beszélgetés. Közben sokszor pillant ő is a sorskerékre.*
Gwendolyn Azoma

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Szept. 08, 2011 4:09 pm

* A nő utasítására a lány mepürgeti a kereket. Az forogni kezd és nem áll le. A fehér ruhás eközben kérdez. Gwen csak áll és a kereket bámulva válaszol.* - Igen. Egyenesen Új-Zélandról, de nem vagyok fáradt. * Közli, pillantását le nem veszi a forgó tárgyról. Egyre izgatottabb.* - Lenne egy kérdésem. Ha megáll a sorskerék, mit kell tennem? * Kérdi és ezúttal a nő szemébe néz. Izgatott, de nem mutatja ki. Ugyanaz a nyugodt pillantása van, mint amikor e terembe először tette be lábát.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Szept. 08, 2011 3:36 pm

*Gwen odalép a kerékhez és nem csinál semmit, a fehér ruhás nő mosolyogva ezt mondja.*-Csak forgasd meg.*Adja ki az utasítást kedvesen. Aztán bátorítóan kacsint egyet. Mikor a lány megpörgeti a kereket, az csak pörög és pörög.*-Most már csak várni kell, hogy mikor dönti el, hogy melyik szakra kerülsz.*Folytatja.*-Messziről jössz? Mert ha fáradt vagy nyugodtan feküdj le a szopbában.*Vár egy kicsit.*-De ha bármilyen kérdésed lenne nyugodtan szólj, állok rendelkezésedre.*Teszi hozzá és rápillant a kerékre, az még mindig pörög és pörög.*
Gwendolyn Azoma

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Szept. 08, 2011 3:26 pm

*A kérdésre csak kis idő után válaszol.* - Az Allidon azért, mert szeretem a zenét, a Naxeldir pedig azért, mert szeretek jó lenni a rosszak között.* Nevette el magát. Amikor a nő azt mondja, hogy menjen és forgassa meg a sorskereket, Gwendolynnak nagyot dobban a szíve. Csakis erről szólt neki az anyja. * - Máris? Rendben. * Összegyűjti az erejét és feláll. Le nem veszi a tekintetét a sorskerékről. Szerencsés jövőt remél tőle. Bízik az ítélőképességében és elfogadja döntését, bármi legyen is. Amikor odaér a szerkentyű elé, a mellette álló fehér ruhás nőre pillant. Várja az utasításokat.*

//Rendben.//
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Szept. 08, 2011 3:06 pm

*Hallgatja a lányt.*-Tehát az Allidon és a Naxeldir, és miért pont ezek érdekelnek?*Kérdezősködik tovább, próbálja tovább vinni a beszélgetés fonalát. A névre csak biccent egyet. Aztán föleáll.*-Akarsz még valamit enni, inni, mert ha nem akkor gyere pörgesd meg a sorskereket. Ez fogja eldönteni, hogy melyik szakra kerülsz majd.*Mutat rá a sorskerékre mosolyogva és a lány reakcióját figyelve.*-Ha megpörgeted nem lehet tudni, hogy mikor dönt, van akinel azonnal, másoknak hetket kell várniuk rá, ez mindenkinél más.*Teszi hozzá, mert ez érdekelni szokta a diákjelölteket.*

//Szívesen. Ha esetleg valami kérdésed lenne még, nyugodtan tedd fel, nem ciki.//
Gwendolyn Azoma

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Szept. 08, 2011 2:58 pm

*Figyelmesen hallgatja a fehérruhás nőt. Minden információt magába szív, és elraktároz.* - Hm... így, ezeket hallva, az Allidon és a Naxeldir szakok érdekelnének. *Mondta és egy kis ideig elhallgat. Sosem szeret sokat beszélni, főleg nem értelmetlen dolgokat. Inkább cselekszik. Amikor a nő a nevét kérdezte lesütötte a szemét, mert szégyelte, hogy elfelejtett bemutatkozni. * - Természetesen! Gwendolyn Azoma, de a Gwen, vagy a Lyn is megteszi. * Mosolyodik el.*

//Rendben, értem. Köszönöm az infót.//
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Szept. 08, 2011 2:45 pm

*Mosolyogva bólint amikor a lány is helyet foglal az asztalnál.*-Értem. De nem vagy tudatlan, sok diák érkezik ide, aki semmit se tud az iskoláról. És mégis az iskola jó tanulói lettek. Bizonyára te is az leszel, csak még várni kell, hogy melyik szakra kerülsz.*Mondja kedvesen.*-Négy szak van az Allidon a dalnokok, illúziók és bűbájok szakja. Az Eramir az az elemek szakja. Tűz, víz, levegő, föld. A Naxeldir ott előfordulnak sötétebb dolgok is, de nem csak rossz lelkek kerülnek oda. És van a Belsirion szak oda a harcos jellemű diákok kerülnek.*Magyarázza a szakokat.*-És így ezeket tudva, melyik szak tetszik a legjobban?*Kérdezi a fehér ruhás nő.*-És egy névvel megtisztelsz?*Folytatja a kérdezősködést.*

//Hát így konkrétan nem te választod ki a szakodat, hanem ahogyan kitöltötted a felvételi tesztet úgy fog eldölni, hogy melyik szakra kerülsz. Ennek az eredménye maximum egy héten belül meglesz. Smile//
Gwendolyn Azoma

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Szept. 08, 2011 2:28 pm

*Gwendolyn kissé megilyed, amikor egy fehér ruhás nő jelenik meg mellette. Elfordul az ablaktól és tisztelete jeléül bólint.* - Köszönöm.* Követi a nőt és ő is helyet foglal az asztalnál. Elveszi a legkisebb szendvicset és harap belőle eggyet. Már nagyon éhes volt, ezért igencsak jól esik neki az étel.* - Nem, nem hallottam róla. Az anyám ide kűldött, de nem mondott semmit. Egy héttel ezelőttig még azt sem tudtam, hogy létezek varázslók és boszorkányok ezen a világon. Azt mondták a szüleim, hogy mindez csak mese. Erre most ide küldött. Teljesen tudatlan vagyok. *Felel és még eggyet harap a szendvicsből.*

//Igen, már megírtam. Kérdésem csak az, hogy akkor én választhatok-e szakot, vagy nem? Ezt nem igazán értettem.//
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Szept. 08, 2011 2:08 pm

*Hamarosan egy fehér ruhás nő lépdel a lány elé, mosolyogva köszönti őt.*-Üdvözöllek gyermek a Nezabarban. Látom most érkeztél itt ezen az asztalon van szendvics és tea, ha esetleg megéheztél. Abban a szobában van egy ágy majd ott alhatsz amíg vársz, hogy melyik szakra kerülsz.*Mutat az asztalra meg a szobára. Majd elindul az asztal felé és leül az egyik székre.*-Gyere te is!*Hívogatja a diákjelöltet.*-És gondolkoztál már azon, hogy melyik szakra akarsz kerülni? Vagy még nem is hallottál róla?*Teszi fel a szokásos kérdéseket.*

//Üdvözöllek a Nezabarban. Beküldted már a felvételit? Ha nem akkor a www.nezabar.hu felvételi menüpontjában megteheted. A jeleket jól használod ügyes vagy! Smile Ha valami kérdésed van tedd föl nyugodtan.//
Gwendolyn Azoma

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Szept. 08, 2011 1:29 pm

*A lány határozottan lép be a terembe, mintha már ezerszer járt volna itt. Pedig most jár először errefelé. Az anyja ide küldte és ő semmit sem tudva az itteni körülményekről, boldog, hogy messze elkerülhetett otthonától. Az a hely már csak fájdalmat okozhat neki. Gwendolyn körülnéz, és lát is személyeket a terembe, de nem szándékozik zavarni senkit. Az ablakhoz sétál és azon át kémleli a bár ismeretlen, mégis megnyugtató tájat. Csodálatosnak találja a környéket, de ezt csak egy halvány mosollyal mutatja ki. Türelmesen vár, hogy valaki elárulja neki, mit kell ezentúl tennie.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Szept. 03, 2011 12:17 pm

- Akkor sok sikert. Valahogy biztosan elleszel itt, és nemsokára beosztanak szakra. *Biccent a lány felé elköszönésképpen. Az ajtó, ami időközben eltűnt, most újra megjelenik a falban, a nő pedig felé indul, és már nyúlna a kilincshez, amikor a lány megint megszólal. Megfordul, és bólint.* - Persze. Mivel úgysincs itt senki rajtad kívül, nem zavarsz vele senkit. Azt természetesen nem támogatjuk, ha a hangoskodás alatt törsz, zúzol és tombolsz, de az éneklés teljesen belefér, szóval nyugodtan. *Vár még egy kicsit, hátha a lány még szeretne valamit, aztán ha nem, akkor kilép az ajtón, és eltűnik az iskolában.*

//Na most tökély, és szívesen Smile Ha bármi gondod van, kérdezz még nyugodtan.//
Ella Brightmore
Diák

Hozzászólások száma: 6
Msn: nikkolcica@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:
~Jégkirálynő~

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Szept. 03, 2011 12:07 pm

-Köszönöm a segítséget. Majd lekötöm magam valamivel. Viszlát. *Elindul a szobája felé de még mindig nem tudja mit kezdjen magával.* ~Nem is gyakoroltam még mióta itt vagyok. Azt hiszem énekelni fogok~ *Az szobaajtóból még vissza fordul. És a nőre néz.* -Mennyire lehet erre felé úgymond "hangoskodni"? Van valahol lehetőségem énekelni?

// Hát oké, majd még gondolkozom mit tudnék összedobni. :] Köszi a segítséget! //
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Szept. 03, 2011 11:59 am

- Hát, sajnos itt nem sok elfoglaltság akad. Pihenj le megint, ha gondolod, jó, ha előre feltöltöd magad energiával az iskolára. Én itt vagyok, ha beszélgetni szeretnél... Talán tudok szerezni valami játékot, kártyát, vagy ilyesmit. Esetleg egy könyvet... Az azt hiszem, van a szobában, ahol lefeküdtél, nem? *A kis szoba ajtaja felé fordul, kérdően, majd vissza a lányhoz.* - Ne aggódj, minden rendben lesz. A Sorskerék van, hogy nehezen dönt, de még nem volt olyan, akinek nem adott volna szakot. Az iskolában pedig a prefektusok elvezetnek majd a szobádhoz, és megkezdheted a tanulmányaidat.

//Jobb egy fokkal, de ez igazából egy E/3-ban írt összefüggő leírás lenne, nem hozzászólás. ^^ Nézz meg párat más diákoknál. Smile Egyébként a jeleket jól használod, ügyesen játszol. Smile//
Ella Brightmore
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:
~Jégkirálynő~

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Szept. 03, 2011 11:40 am

*Ella hirtelen megijed. Erre aztán igazán nem számított. Nagyokat pislog, majd a nőben felismeri a tegnapi idegent akivel elcsevegett és aki úgy a segítségére sietett. * -Köszönöm nem vagyok éhes. Izgulni nem izgulok, csak már kíváncsi vagyok erre az egészre. A szerencsém nem lobogtat fényes jövőt előttem. És ezenkívül, azt sem tudom mit csináljak amíg várok, hogy eldöntsék a sorsomat. *A csípőjére rakja a kezét, majd inkább még is összefonja őket a mellkasa előtt, hogy tükrözze a zárkózottságát. Vagy inkább azért hogy, leplezze a félelmét?*

// Köszönöm a választ. Akkor így már értem. Akkor várok :] Remélem így megfelel az aláírás. //
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Szept. 03, 2011 11:24 am

*Ellának várnia kell egy kicsit, egy-két percet, viszont utána megjelenik egy ajtó a falban, és sietős léptekkel megérkezik a tegnapi nő.* - Szervusz! Minden rendben van? Látom, a Sorskerék még mindig nem döntött... ne aggódj, nemsokára elhatározásra jut, és beléphetsz az iskolába. *Mosolyog rá kedvesen, bíztatóan, és csípőre teszi a kezeit.* - Most keltél, igaz? Szendvicset esetleg, vagy valami innivalót? A manók azonnal ideküldik, ha szükséged van valamire, csak szólj. Ugye nem izgulsz túlságosan?

//Ott hibásan van írva, mivel az adminok sem ülnek mindig a gép előtt, két-három napon belül megkapod a felvételi eredményét, várj türelmesen. Smile És légyszíves ne írj idézetet az aláírásba, oda a karakterről szóló leírás való, idézet az üzenőládába.//
Ella Brightmore
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:
~Jégkirálynő~

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Szept. 03, 2011 11:03 am

*Nagy ásítás kíséretében, kilép az ajtón oda ahol még tegnap este álldogált az ismeretlen nővel. Nyugtalansággal eszmél rá arra, hogy még mindig nem jött senki, aki beosztotta volna őt valahová.* ~És igen... Megint egyedül vagyok.~

// Még mindig nem kaptam értesítést, pedig a felvételinél valami olyasmit olvastam hogy pár óra legfeljebb 1 nap, és tegnap reggel adtam be. Félek hogy esetleg elírtam az email címem... //

A hozzászólást Ella összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 03, 2011 11:35 am-kor.
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Szept. 02, 2011 3:26 pm

*A lány válaszaira bólint, és próbál megnyugtató pillantásokat vetni rá.* - Itt rengeteg barátra tehetsz szert, és a szakod olyan lesz mint a családod. Nem kell azt hinned, hogy nem lesz egyetlen rokonod sem. Hát, lehet vérbeli alig, de a legjobb barátok nem maradnak ki. * teszi a lány vállára a kezét, majd újabb mondat veszi kezdetét.* - Nos, ha megakarod tudni, melyik szakra kerülsz, akkor csak bátran, pörgesd meg jól ezt a kereket! *nevet, majd nézi, mit hoz a sorskerék.* - A sorsodat láthatod. *mutat a kezével az eredményre.* - Most pedig, elvallnak útjaink. Ha éhes vagy, itt a teríték, ha álmos volnál gyermek, akkor a szobád csak reád vár. Sok szerencsét a továbbiakban! *majd hátrál, és egy fehér ködben eltűnik.*

// Szépen használod a jeleket, gratulálok^^ Hamarosan értesítést kapsz az E-mailodra a felvételi eredményéről! Kívánok sok jót a továbbiakban Smile//
Ella Brightmore
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:
~Jégkirálynő~

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Szept. 02, 2011 3:10 pm

-Igen, Írország egy szép hely. Kevésbé fűznek hozzá szép emlékek. *Érzi, hogy könnyek szöknek a szemébe, de megrázza a fejét, hogy elhesegesse belőle a gondolatokat* ~ Az érzelem nyilvánítás ilyen formáját nem támogatjuk~ -Talán igaza van nagyapámnak, hogy itt egy új élet veszi kezdetét. Ő az utolsó élő rokonom, de már neki sincs sok hátra, 82 éves, és már minden baja van. Az ágyból se tud felkelni.*Elindul a fehér ruhás hölgy után, és közbe jobbra-balra nézeget, szemléli új otthonát, majd sóhajt egy nagyot.* ~Kiváncsi leszek mi fog kisülni ebből~ -Hogy mi? ... Hát, Belsirion nem hiszem. Nem vagyok éppenséggel egy harcos lelkű ember. Sőt. Naxeldirt is kétlem, ugyanis nem tartom magam sötétnek vagy gonosznak. Ami felmerül a gondolataimban, az az Eramir vagy az Allidon. De inkább az Allidon, ami közelebb áll hozzám. De ezek mind csak tippek, én nem értek ehhez. *Mosolyog, és elpirul*

// Ez megnyugtató, köszi :] Van valami amit rosszul csinálok? Szívesen meghallgatom a kritikus véleményeket, azért vagyok itt hogy tanuljak. //

A hozzászólást Ella összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 03, 2011 11:34 am-kor.
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Szept. 02, 2011 2:58 pm

- És ez csak az iskola egyik zuga. *kacsint a lány felé, majd megköszörüli a torkát.* -Oh, Írország? gyönyörű lehet. *a nő eszében hirtelen felugrott a másik válasz, tehát így válaszolt is, nehogy miatta legyen rossz véleménye az iskoláról az újoncnak.* - Nos, ha jóllaktál, akkor ideje megpörgetned a Sorskereket, ami eldönti melyik szakra kerülsz. Négy szak van. Az Allidon a dalnokok, illúziókkal, és bűbájokkal foglalkozó szak. De ott van az Eramir. Az sem rossz. Az elemek szakja. Tűz,föld, víz és a levegő. Naxeldir, nos ott sötétebb dolgok is előfordulnak, de nem mondhatjuk azt, hogy csak gonosz lelkek kerülnek oda. és a legutolsó szak, a Belsirion. Ott a harcos lelkű diákok vannak, akiknek mindenük a harc és a hozzátartozó dolgok. *magyarázza,majd odavezeti az ifjút a sorskerékhez.* - Van már sejtésed, hova kerülsz?

// Ha a felvételibe az Ella Brightmoret adtad meg, akkor nincs semmi baj, mert akkor úgy kapsz felhasználó nevet.Smile//
Ella Brightmore
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:
~Jégkirálynő~

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Szept. 02, 2011 2:37 pm

~Hát ez meg...~ *Hirtelen megijed a furcsa jelenségtől, majd megnyugszik mikor látja hogy végre valaki a segítségére igyekszik* -Jó napot, én Ella Brightmore vagyok. Írországból jöttem, ami elég messze van innen, de nem vagyok fáradt. *Hirtelen felkap egy almát az asztalról, a bőröndjét az egyik szék mellé állítja, ő pedig lehuppan a székre és keresztbe veti a lábait egymáson. Körül néz, majd tömören ennyit mond* -Szép hely.

// Köszi, kedves vagy. :] A felvételit kitöltöttem el is küldtem, alig várom hogy beosszanak. Egy kérdés. Nem tudtam hogy milyen nevet kell megadni "Felhasználó név"nek, ezért csak simán Ellát adtam, hol lehet megváltoztatni Ella Brightmore-ra?//

A hozzászólást Ella összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 03, 2011 11:34 am-kor.
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Szept. 02, 2011 2:30 pm

*Egy fehér köd jelenik meg a terembe, és egy fehér ruhás nő jelenik meg. Bájos arcával köszönti az új jövevényt.* - Üdvözöllek gyermekem! *mosolyog, és egy szempillantás alatt egy asztal jelenik meg a nő mögött, tele teasüteménnyel, és gőzölgő kancsóval. Egy tálban gyümölcs is található, tehát bőségesen van étel.* - Ha éhes vagy, akkor gyere ülj le, szolgáld ki magad.* -Bár az utolsó szó nem igazán tett igazat, a kancsó felröppent és egy pohárba csurog a meleg tea.* - Hosszú utad volt? *kérdezi, majd leül egy székre, és szemléli az új arcot, és próbál segítőkész pillantást vetni. Közben ha a jövevény megissza a teáját, a pohár újra töltődik gőzölgő teával. Egy szoba ajtaja is nyikorogni kezd, amire csak kuncog.* - Ha gondolod, nyugodtan lepihenhetsz.

// Üdvözöllek a Nezabarban Smile Ha még nem felvételiztettél a főoldalon megteheted a felvételi menüben. www.nezabar.hu Eddig kiválóan használod a jeleket. Ügyes vagy Smile//
Ella Brightmore
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:
~Jégkirálynő~

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Szept. 02, 2011 2:13 pm

*Belép a terembe, és megszeppenve nézi a sok új arcot. Tanácstalanul álldogál, nem tudja mit kéne mondania, vagy egyáltalán hova került. Az anyja elvesztése után egyedül maradt, és ezt a helyet tanácsolták neki mentő övként ahol új életet kezdhet... immáron egyedül*

A hozzászólást Ella összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 03, 2011 11:33 am-kor.

KEZDŐTÉR

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 25 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 13 ... 25  Next

Similar topics

-
» KEZDŐTÉR
» Tó és tópart
» Párkapcsolati problémák kezelése kezdőknek