Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

KEZDŐTÉR

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 14 ... 27  Next
SzerzőÜzenet
Candra Mingan
Diák

Hozzászólások száma: 2
Kaszt:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Máj. 04, 2012 8:21 pm

Szinte alig hogy meg érkezett, már nagyon várta a találkozót az új társaival, akik kell egyűt fog tanulni. Nem kizárt boszorkány lesz belőle, mint a mostoha anyja. De most nem ez a legfontosabb az életében, hanem hogy hova fogják beosztani őt. Még a mostoha apja is ide járt, csak őt máshova rakja be a kerék. De nem akar ennyire előre menni, mert még várnia is kell.
Vissza az elejére Go down
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Hozzászólások száma: 265

Pozició
Titulus: Nem játékos karakter
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Ápr. 15, 2012 10:58 am

*A leányzó csendben és csinosan ácsorog a kapu előtt. Ekkor érkezik meg a hölgy, akinek az a feladata, hogy az érkező diákokat segítse át a nehéz dolgokon és elmagyarázza nekik, hogy hogyan is lehet bekerülni a Nezabarba. A leányzó bemutatkozik és elárulja, hogy New Yorkból jött, ahol egy divatcégük van. A nő szeme megcsillan és az arcára enyhe döbbenet ül ki.*
- Ez csodálatos! Akkor bizonyára kedvelni fognak itt a lányok, hiszen habár bentlakásos az iskola, itt is fontos a divat és az, hogy ki mennyire szép. *magyarázza bólogatások közben a nő a lánynak. Zara megjegyzésére, miszerint ő rossz és Naxeldires akar lenni, a nő felnevet.*
- Drágám! A Naxeldirba nem a rosszak járnak. A Naxeldir is ugyanolyan szak, mint a másik három. Mindegyik szakon belül lehetnek kedves és kevésbé kedves diákok. A Naxeldir szak tárgyai maximum kicsit sötétebbek, mint a többi három szak tárgyai, de ez nem jelenti azt, hogy akik oda járnak, azok rosszak. *magyarázza el a hölgy a dolgokat a kissé félretájékoztatott leányzónak.*
- No meg ilyen bájos mosollyal nem is tudom, hogyan lennél rossz. Háziállatot majd Nellondban tudsz venni. Nem jó ám akármilyen madár, levelezésre mi sólymokat, vagy baglyokat szoktunk használni. Az iskolában van egy Postatorony, ahol tudsz levelet küldeni. Nem kell neked is ezért venned egy madarat. De Nellondban valóban van egy Kisállatkereskedés, ahol sokféle állatkák tudsz venni. *válaszol hosszan a feltett kérdésre a nő. Zara közben megforgatja a kereket, ami forog-forog, majd valamelyik szakon végül megáll.*

//Helyesírásra érlek ügyelj, mert az nagyon rossz. Minden mondat végére !!-t raksz. Felesleges, elég a . is. Ajánlom, hogy a hozzászólásaidat először Wordben írd meg, onnan másold át ide, mert az kijelzi a helyesírási hibákat. Innentől kezdve már csak várnod kell a felvételi eredményedre, amit majd e-mailben kapsz meg.//
Zara Cavalli

Kaszt:
Üzenőláda: Zara Cavalli: A híres márka terwezők leánya. Cavalli az édesapja Zara pedig az anyja! Mindig diwatos, szolizini is jár és fekete a haja, kék szeme wan. Hamon Potter a szerelme, akinek én wagyok az usere!!

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Ápr. 15, 2012 10:43 am

*Zara áll. Érkezik egy néni,akira Zara rénéz!!*
-Üdvölőm! Zara vagyok. New Yorkból jöttem! Divarcégünk van!*Mondja Zara Cavalli és közben mosolyog nagyokat! Szép a mosoly Zara Cavallinak! Sokan szerezik a mosolyát!*
-Milyen dolgok?! Reméllem Naxis leszek!! Mer én rossz vagyok!!! *Mondja Zara Cavalli és közben mosolyog!*
-Nincs háziállatom! De kell egy madár, amivel levelezek! Hol vegyek madárt?!?! *Kérdezi meg Zara, aki a Cavalli cég örököse lesz majd, ha nagy lesz! Zara most odament a kereékhez, azt hitte, hogy sűvege lesz neki is mint Harry Potternek, Harry Potter leszármazottja Hamon Potter, aki Zara Cavalli szerelme! Zara megpörgeti a kereket és várja,hogy Naxeldíres legyen. De Neki jó az Allidon is, mert oda is járnak szép lányok!! És Zara szép! Zara miután megprögeti a kereket megigaíztja a szoknyáját*

//KÖSZÖNÖM!! Írónak készülök!! Elküldtem és megpróbálok nem wéwel írni, oks?!?!//
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Ápr. 15, 2012 10:34 am

*Egy csinos, középkorában járó hölgy érkezik az ifjú növendék elé. A nő arcán kedves, biztató mosoly honol, hiszen az ő feladata, hogy elindítsa a diákokat a Nezabar rögös útjain. Mikor kisétál a hatalmas kétszárnyú tölgyfaajtón, meg is látja az új diákot, aki az értesülései szerint Zara Cavalli. Oda is sétál hozzá, majd arcán kedves mosollyal megszólítja a leányzót:*
- Szervusz! Zara, ha nem tévedek. Üdvözöllek a Nezabar kapu előtt. Ám mielőtt belépsz, rengeteg dolgunk van még. *szólal meg csengő hangon a nő és még mindig kedvesen néz a lánykára, aki elég határozottnak tűnik. A nő végigméri Zarát, majd megjegyzi magában, hogy igen divatosan öltözködik, és biztos benne, hogy nem varázslószülők gyermeke. De persze ez már senkit nem zavar, így a nő nem is foglalkozik vele többet.*
- A feladatod egyszerű: meg kell forgatnom a Kereket itt az ajtó mellett, hogy megtudd, melyik szakra is kerültél. De előtte azért van néhány dolog, amit nem árt tudnod, de bátran kérdezhetsz is! *áll meg egy pillanatra a nő a beszédben és kíváncsian figyeli Zarát, hogy van-e valamilyen kérdése.*
~Biztosan van. Az új diákok el szoktak árasztani kérdésekkel.~*gondolja a nő egy kedves mosollyal az arcán.*

//Zara! A hozzászólásod egész jó lett ahhoz képest, hogy kezdő vagy. A w-ket cseréld sima v-re, mert hidd el, itt a szerepjátékos körben nem menő. Wink Várom a reagálásodat, valamint majd küld be a Felvételidet a főoldalon.//
Zara Cavalli

Kaszt:
Üzenőláda: Zara Cavalli: A híres márka terwezők leánya. Cavalli az édesapja Zara pedig az anyja! Mindig diwatos, szolizini is jár és fekete a haja, kék szeme wan. Hamon Potter a szerelme, akinek én wagyok az usere!!

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Ápr. 15, 2012 10:22 am

*Zara Cavalli megérkezik az iskolába és nagyon boldog!!! A legújabb Zara kabátja wan nála, amit édanyjától kapott, a divattterveőtől! Lábán a Roberto Cavalli nadrág és cípő van, haja feketén omladozik a szélben! A bőre pedig nagyon barna mer sokat szolizik! Anyukája már rá is szólt, de nem törődik vele, mer ő barna akar lenni! A hátán könyvek sokasága sorakozik egy Gucci táskában, mert a nagybácsikája a Gucci cégek elnöke. Nagyon gazdag és szeretne Naxeldíres lenni, mert oda a rossz lányok járnak és ő nagyon az, mert sokk smink van rajta és kevés ruha!*
Natanail Yosif

Minősítés:
Hozzászólások száma: 28
Msn: somika6@gmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Ha játszani akarsz nyugodtan küldj üzit Wink

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Ápr. 15, 2012 7:19 am

//Én Svesyn Tachros vagyok vagyis ő a multim Very Happy //
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Ápr. 14, 2012 11:18 pm

// Ameddig nem vagytok beosztva érdemes ezeket elolvasgatni: http://nezabar.hu/szabalyok.html , és úgy általában a főoldalt az Újaknak résznél és a Súgót! : ) Aki nem küldött a felvételi levelébe e-mai címet, azt nem tudjuk felvenni, hiszen nem tudjuk milyen címre küldjük a szükséges információkat, aki pedig már beküldött egy jó felvételit, ne tegye meg többé, egyetlen egyszer regisztrájatok, holnap elbírálásra kerül! //
Denisko

Hozzászólások száma: 1
Kaszt:

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Ápr. 14, 2012 11:11 pm

denis ált a csarnok kozepén es várta hogy be legyen osztva erre eszre veszi a jenifert koszonti hát helo en denis vagyok es el mosojgot
Radko Bojidar Todorov
Diák

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Ápr. 14, 2012 10:41 pm

*Radko félénken sétál be a nagy kapun, ötlete sincs, mire számítson, mert bár járt már varázslóiskolába, az nem ilyen elit vonatkozású volt. Nem igazán tudja mit csináljon, így hát vár. Testvérei, Lyudmil és Rosica is felvételt nyertek aminek mindannyian nagyon megörültek, hiszen eddig is együtt jártak iskolába. Már nagyon kíváncsi milyen szakra fog kerülni, reméli ugyanolyanra, mint testvérei. Mivel nincs mit csinálnia, úgy dönt körbetekint, nem lát semmit csak egy nagy kereket, de egyenlőre inkább nem ér hozzá, hiszen nem akar semmilyen szabályt megszegni.*

A hozzászólást Radko Bojidar Todorov összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 15, 2012 7:27 am-kor.
Natanail Yosif

Minősítés:
Hozzászólások száma: 28
Kaszt:
Üzenőláda: Ha játszani akarsz nyugodtan küldj üzit Wink

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Ápr. 14, 2012 2:41 pm

*Natanail megérkezik az iskola elé, bár nem biztos benne hogy jó helyen van összeszedi minden bátorságát, és körülnéz. Lát egy hatalmas kereket, nem tudja mire való, azt sem hogy miben fog ez neki segíteni, de sajnos rendkívül kíváncsi természetű fiúról van szó, így megpörgeti a kereket, hátha történik valami érdekes dolog, csak később gondol bele, hogy akár rosszat is csinálhatott volna, de szserencsére csak a sorskereket pörgette meg, valószínüleg úgy is ezt kérnék tőle, de ő ezt nem tudja, így folyamatosan fél attól, hogy valami rosszat csinált.*
~És ha kicsapnak? Miért kell mindenhez hozzányúlnom? Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, várjunk csak...~
*Elkezd kutakodni hátizsákjában, később ki is halászik egy szakadt, vizes borítékot, hangosan olvassa:*
-Az iskolába beérve a Vendégváró fogja eligazítani önt, majd a sorskerék megpörgetésével be lesz osztva egy szakra, onantóol kezdve teljes jogú tagja az iskolánknak, szívélyes üdvözlettel: Cirelin de Sovalon, Kaen el Jericho, Aurora Valanthe Mediaris, és Safira Desierto. Áhhhá!
*Kiált fel, szóval semmi rosszat nem csinált, csak megpörgette a Sorskereket, ami majd beosztja egy szakra, rápillant a kerékre, ami még mindig forog.*
~Remélem nincs semmi baja, és lehet év közben is jelentkezni diáknak, nem bírnám ki ha még egy évig várnom kéne, így is túl sokat vártam.~
Anelie Mei Xi

Hozzászólások száma: 56
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Ápr. 08, 2012 8:45 pm

*Egy aprócska fekete hajú lány sétál végig az úton. Anelie jég-kék szemei a környéket pásztázzák. Keres valami kapaszkodót, ebben a teljesen ismeretlen világban. Egyszer csak meglát egy másik lányt, aki szintén csomagokkal járja az iskola környékét. A tekintetük összetalálkozik, a másik lány tekintete ugyanolyan zavart, mint amilyen zavar az ő fejében van.* ~Most kéne hátat fordítani, még nem késő. Sose ment jól az ismerkedés.~ - *gondolja, de végül erőt vesz magán és megszólítja a lányt.* - Szia, te is most érkeztél? Az én nevem Anelie Long

Zoe Helmsley írta:
*Egy lány sétál végig az iskola környékén. Haja feltűzve és úgy érzi eltévedt. Jó lenne ha valaki eligazítaná így tehát elindul valamerre a csomagjaival és leteszi magát egy olyan helyre ahol jól lát mindent.* ~ Szép és csodás hely. Örülök, hogy apa elengedett ide..~*Gondolatai kavarodnak össze meg vissza így természetes,hogy türelmetlen.*
Zoe Helmsley
Diák

Hozzászólások száma: 1
Msn: még nincs. De majd csinálok ^^
Kaszt:
Üzenőláda: Játékra éhes vagyok szóval írhattok nyugodtan ^^

Pozició
Titulus:

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Márc. 29, 2012 9:57 am

*Egy lány sétál végig az iskola környékén. Haja feltűzve és úgy érzi eltévedt. Jó lenne ha valaki eligazítaná így tehát elindul valamerre a csomagjaival és leteszi magát egy olyan helyre ahol jól lát mindent.* ~ Szép és csodás hely. Örülök, hogy apa elengedett ide..~*Gondolatai kavarodnak össze meg vissza így természetes,hogy türelmetlen.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Hétf. Márc. 19, 2012 12:39 pm

*Egy kellemes megjelenésű, 35-ös nő jelenik meg. Hosszú, fekete haja kontyba van felcsavarva és egyszerű, fekete varázslótalár van rajta. Ahogy kisétál a nagy tölgyfaajtón, ami mögött a Nezabar Kúria található, egyből meglátja azt, amiért kijött. Egy új diák ácsorog a kapuban, így széles, kedves mosollyal siet oda, szinte csak úgy repül utána a talárja. *
- Szervusz! Nyilván Te vagy Exan Frostburn, jól sejtem? *kérdez rá a dologra a nő és mosolyogva veregeti meg az érkező vállát.*
- Gyere, csak gyere. Vár rád a Beosztás. Ne aggódj, nem kell félned. Itt van az ajtó mellett egy Sorskerék. Csak meg kell pörgetned, és megtudod, hogy melyik szakra oszt be. Gyere, gyere, bátran! *lelkesíti a nő az új diákot és odatolja a Sorskerék elé, ami valóban nem ijesztő. Egyszerű kerék, csak meg kell pörgetni...*
Exan Frostburn

Hozzászólások száma: 335
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Márc. 18, 2012 11:56 pm

*Egy magas férfi érkezik, sötét ében haját copfba fogta, leért majdnem a derekáig, hideg tündekék szemeit végigmérte a terület minden szegletén, a bőre fehér volt, az arca markáns, a mai lányok ideáljának számíthatott, tudta is ezt jól az illető, de soha nem élt vissza efféle előnyeivel. Csöndesen állt, türelmesen várakozott. Mulatságosnak tartotta, hogy a körülötte lévő emberek jóval kisebbek nála,egy halk hümmögéssel nyugtázta észrevételét, majd ledobta maga mellé nehéz fekete bőr táskáját és leült a földre, elővett a táskájából egy kis rágcsálnivalót és figyelte a körülötte lévőket, remélte, hogy jó helyre jött egyáltalán, néha elbizonytalanodott, világoskék szemeivel pásztázta a hozzá közelebb levőket hátha valamelyik útbaigazítaná. *
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Márc. 18, 2012 9:19 am

- Hát igen... *bujkál a nő szája szegletében egy titokzatos mosoly, amit talán a fiú nem tud mire vélni. De valóban... Habár a Kúriában már történtek különleges dolgok, mégis kellemes, családi hangulat árad a Kúria robosztuszos épületéből.*
- Valóban nagyon kellemes hely és sok diáknak ez az igazi otthona. Vannak olyan diákok, akik árvák, vagy rosszul bánnak velük a szüleik, vagy hasonló dolgok. Ők tényleg itt érzik magukat otthon. Remélem, hogy Te is találsz majd sok-sok kedves barátot! *neveti el magát a nő, habár inkább afféle kuncogásra hasonlít a hang, ami elhagyja a nő száját. Látja, hogy a fiúnak lelkiismeretfurdalása támadt a furcsa mondattól, de erre egyszerűen csak elmosolyodik. A kérdésre pedig egy nagyot bólint.*
- Természetesen. Nem csak Te vagy az egyetlen, aki varázstalan emberek gyermeke. De hidd el, a többiek sem fognak ezért kinézni, vagy kiközösíteni, sőt! Tőlük egy csomót tanulhatsz majd a mágikus világgal kapcsolatban!*magyarázza lelkesen a nő és a kerék felé pislog.*
- Pörgesd meg, lássuk, hogy hova kerülsz! *lelkesíti ismét a nő a diákot és kíváncsian várja, hogy vajon hol is áll meg a kerék.*

//Ne haragudj, de mennem kell. Köszönöm az eddigi játékot és remélem, hogy majd aktív, beosztott diákként is játszhatunk egy hasonlót. Smile //
Svesyn Tachros

Minősítés:
Hozzászólások száma: 249
Kaszt:
Üzenőláda: ha segítség kell, vagy csak játszanál, nyugodtan dobálj üzivel, csak ne fájjon Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Márc. 18, 2012 9:11 am

-Köszönöm.*Mondja Svesyn de valamiért olyan érzése támad mintha most lenne igazán otthon.*
-Ez az iskola olyan furcsa minél közelebb megyek annál erősebben érzek valami furcsa dolgot olyan ez mintha, mintha... hazamennék.*Fejezi be, de rögtön lesüti szemét, hiszen az igazi szülei kedvesek voltak vele, de itt a mágiaoktatás intézményének közelében érzi igazán jól magát.*
-Más diák is érzett már így?*Kérdezi, bár mindig is szeretett különleges lenni ő mégis jobban örült volna egy igen válasznak most.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Márc. 18, 2012 9:01 am

//Helyes, helyes, akkor szerintem még a mai nap megkapod a felvételit. Smile //

*Nagyon úgy tűnik, hogy a fiú igen csak meg van zavarodva, és hamarosan ki is derül, hogy miért. Nem tudott erről a világról. Egy halvány Ó hagyja el a nő száját és lágyan elmosolyodik.*
- Így már értem, hogy miért is vagy ennyire félénk.*jegyzi meg a nő, de cseppet sem gonoszkodó, öntelt, vagy éppen lenéző hangon. Egyszerűen megértő, hiszen gyakran találkozik ő itt ilyen diákokkal.*
- Igen, csak meg kell forgatni, de nyugodtan beszélgethetünk még, hogyha gondolod. Kérdezz bátran! *szólítja fel érdeklődésre a fiút a hölgyemény, és Svesyn nem is rest, egyből kérdezni kezd.*
- Amint megpörgeted a kereket, az valahol majd megáll. És onnan tudod, hogy hova is lettél beosztva. Látod? Minden szaknak megvan a maga színe: Allidoné a szürke, Belsirioné a barna, Eramiré a kék, a Naxeldiré pedig a piros. Amelyik színen megáll a kerék, abba a házba leszel beosztva. Persze, azért vagyok itt, hogy ezeket elmondjam, mert a színek alapján elég kevés diák tudna tájékozódni. *itt kicsit kacag a nő, majd folytatja:*
- Hogy miért nem tudtál erről a világról, azt nem tudom. Hogyha otthon sem varázsoltak soha, akkor gyanítom, hogy varázstalan emberek gyermeke vagy. Nem túl gyakori, de megesik, hogy varázstalan embereknek is születhetnek varázstudó gyermekei. Nyilván a szüleid is rájöttek erre, hiszen akkor nem küldtek volna ide. Honnan érkeztél? *tesz fel még egy kérdést a nő, majd a tantárgyakkal folytatja tovább:*
- Rengeteg tantárgyunk van. Jelenleg az ötödik évfolyam tanul itt, Te is oda fogsz kerülni, bár kétségkívül sokkal nehezebb dolgod lesz, mint a többieknek, hiszen nekem mindennel meg kell ismerkedned. Az órákról kapni fogsz majd egy listát és megkapod az órarendedet is. *mosolyog a nő, ahogy elmeséli ezeket a dolgokat, majd várja a forgatást, vagy esetleg a további kérdéseket.*

// ITT találsz információt az órákról!//
Svesyn Tachros

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda: ha segítség kell, vagy csak játszanál, nyugodtan dobálj üzivel, csak ne fájjon Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Márc. 18, 2012 8:54 am

//Már beküldtem Very Happy//
*Svesyn érdeklődve halgatja a nőt, most már bízik benne.*És akkor csak meg kell forgatni ezt a kereket?*Kérdezi nem múló kíváncsisággal, az arcán meglátszik mennyire vágyik a hölgy válaszaira, de nem zavartatja magát további kérdésekkel bombázza a hölgyet.*
-Mikor leszek beosztva egy szakra, milyen tantárgyak vannak itt, én miért nem tudtam erről a világról?*Kérdezi egy szuszra és mint a jó gyerek várja a nő válaszát.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Márc. 18, 2012 8:49 am

*A hölgy meglátja az ijedtséget a fiú arcán és lágyan elmosolyodik, még bizakodóbbra fogva a hangját. Svesyn rákérdez, hogy mikbe oszt be a Sorskerék, mire a nő elnevet magát.*
- Ne haragudj, nagyon jogos a kérdés. Az iskolánkban 4 szak működik: Az Allidon, ahova a dalmágusok és illuzionisták kerülnek, a Belsirion, ahova a harcos természetű diákok kerülnek, az Eramir, ahol az elemeké a főszerep, illetve a Naxeldir, ahova a sötét hatalmak elűzésével foglalkozók kerülnek. Ez a négy szak van tehát az iskolában. A Sorskerék a jellemedtől függően választ neked egy házat. Nem kell félned, mindegyik szak csodálatos dolgokat tanít majd neked, és persze a saját szakod tárgyaival párhuzamosan a többi szak tárgyait is tanulod ugyanúgy. Remélem, hogy a Sorskerék a neked legmegfelelőbbet választja ki. Hogyha úgy érzed, hogy tévedett, akkor se csüggedj el, bizonyára a Sorskeréknek oka volt arra, hogy abba a szakba osztott be, ahova kerülni fogsz. No menj, pörgesd meg bátran! *meséli el a nő a szakok leírását, jellemzőit és mond néhány apróbb információt is a fiúnak, akit ismét arra buzdít, hogy pörgesse meg a kereket.*

//Elméletben kaptál egy privát üzenetet (fent a sárga üzenetek gomb), amiben találsz egy linket, a felvételi linkjét. Ott kérlek küld be a felvételidet!//
Svesyn Tachros

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Márc. 18, 2012 8:41 am

*Svesyn meglátja a nőt az arcára enyhe ijedtség ül ki, hiszen még soha nem látott igazi varázslót, de ahogy meghallja a nő kedves hangját rögtön megnyugszik és követi a Sorskerék felé.*
-Mikbe oszt be?*Kérdezi nagy kíváncsisággal a fiú hiszen ilyen "kerekekről" nem volt szó.*-Én teljesen normális vagyok!*Jelenti ki a fiú enyhe bizalmatlansággal.*~Szóval a szüleim nem hiszik el hogy én nem csináltam semmi rosszat és átvertek ezzel a varázslóiskolás dologgal?~*Az arcizmait már nem tudja türtőzetni meglátszik rajta bizalmatlansága...*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Márc. 18, 2012 8:26 am

*Egy kellemes megjelenésű, 35-ös nő jelenik meg. Hosszú, fekete haja kontyba van felcsavarva és egyszerű, fekete varázslótalár van rajta. Ahogy kisétál a nagy tölgyfaajtón, ami mögött a Nezabar Kúria található, egyből meglátja azt, amiért kijött. Egy új diák ácsorog a kapuban, így széles, kedves mosollyal siet oda, szinte csak úgy repül utána a talárja. *
- Szervusz! Nyilván Te vagy Svesyn Tachros, jól sejtem? *kérdez rá a dologra a nő és mosolyogva veregeti meg az érkező vállát.*
- Gyere, csak gyere. Vár rád a Beosztás. Ne aggódj, nem kell félned. Itt van az ajtó mellett egy Sorskerék. Csak meg kell pörgetned, és megtudod, hogy melyik szakra oszt be. Gyere, gyere, bátran! *lelkesíti a nő az új diákot és odatolja a Sorskerék elé, ami valóban nem ijesztő. Egyszerű kerék, csak meg kell pörgetni...*
Svesyn Tachros

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Márc. 17, 2012 6:41 pm

*Svesyn megérkezik a Kezdőtérre ahol alig várja hogy találjon valakit aki segíthet neki bár hallot dolgokat de az egész csak még nagyobb összevisszaságot teremtett a fejében ezért valakivel beszélnie kell beleszól a levegőbe a rá egyébként nem jellemző félénk hangon*
-Hahó van itt valaki?
*Kérdezi bár ilyen hangon ritkán szokott beszélni azt hiszem elnézhetjük egy mugli születésű gyerektől.*
Isabella Newton

Hozzászólások száma: 702
Msn: isabellanewton@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Deyan Serenity párja

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 16, 2012 1:09 pm

//Töröltem Artemis és Lynn hozzá kapcsolódó hozzászólását, ugyanis ide csak a szak nélküli diákok és a Vendégváró írhat, senki más!//

Bella egy izgága, színes egyéniség, ami a szívén, az a száján. Szereti a változatosságot, az izgalmakat és mindig vevő egy jó kis bulira. Árva, Bristolban nőtt fel egy árvaházban, így a szüleiről nem sokat tud, de nem is érdekli. Szereti a zenét és ő maga is gitározik egy kicsit.
Mai viselet
Lynn Taylor

Hozzászólások száma: 17
Msn: -
Kaszt:
Üzenőláda: Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 16, 2012 11:10 am

// köszönöm, soha nem játszottam még Very Happy ezért nem ismertem a jelöléseket, de mostantól figyelek rájuk Smile//

* Lynn habozott egy kicsit, elbambult az egyszerű varázslaton, nem igazán látott még ilyesmit, de nagyon tetszett neki, hatására a rá jellemző ügyetlenséggel elejtette a nála lévő könyveket, majd idegesen elkezdte felszedegetni azokat a földről, leporolta őket, majd zavarodottan elmosolyodott. Rápillantott a sorskerékre, az elhaladó diákokra, majd összeszedte magát ráfókuszált az imént megjelent kis asztalkára, bizonytalanul helyet foglalt és válaszolt a kedves arcú nőnek.

- Nagyon kedves, köszönöm. A nevem Lynn Taylor, Goldshiréből érkeztem, egy szegény kis tünde falucskából (* udvariasan elfogadja a teát, de még nem iszik belőle*) már nagyon vártam, hogy ide bekerülhessek, szeretném ha otthon büszkék lennének rám, hogy ilyen jó hírnevű iskolába járok. Szegény családból származom, Apám tünde földműves édesanyám pedig ember, szerették volna ha én többre viszem mint ők . Goldshirében sajnos nem nagyon kedveltek az emberek fél tünde származásom miatt, nem is volt sok barátom, remélem itt majd hamar beilleszkedhetek * Ivott egy kortyot a forró teából, majd ismét elámult az iskola hatalmas monumentumait*

A hozzászólást Lynn Taylor összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 16, 2012 1:13 pm-kor.
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 16, 2012 10:30 am

// Szia! Kérlek használd az oldal egységes jelölését, tehát a *-ok között van a cselekvés, --vel kezdjük a beszédet és ~ között van a gondolat, egyébként nagyon ügyesen írsz, máshol már játszottál?
A felvételid megérkezett 1-2 napon belül "elbírálás" alá kerül : D //

*A leányzónak nincs szerencséje, éppen látja, ahogy névrokona távozik az épületből, Artemist ugyanis beosztották, tehát tovább mehet a Nezabar kúriájába megkezdeni a tanulást. Lynn-t viszont egy varázs visszatartotta, nem mehetett a diákok közé, ellenben egy kedves arcú, hosszú fekete hajú nő jelenik meg előtte.* - Üdvözöllek a Kezdőtéren gyermek. Ne légy türelmetlen, várd ki, míg a Sorskerék eldönti a sorsodat, és azután üdvözölheted csak az új iskoládat és az új diáktársaidat. Most gyere, ülj le velem egy csésze teára. *Mondja nyugodt, kedves hangon, és pálcájával intve megjelenik egy kanna meleg tea, egy tál sütemény, két csésze, két szék és persze az asztal is ott van a csészék és a kanna alatt.* - Szabad tudnom a nevedet? Bizonyára hosszú út áll mögötted.

KEZDŐTÉR

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 27 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 14 ... 27  Next

Similar topics

-
» Párkapcsolati problémák kezelése kezdőknek
» Gundan művészei (FanArt verseny 09|11)
» KEZDŐTÉR