|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendégváró Nem Játékos Karakter

Hozzászólások száma: 250
Pozició Titulus: Nem játékos karakter
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Szomb. Szept. 03, 2011 11:59 am | |
| - Hát, sajnos itt nem sok elfoglaltság akad. Pihenj le megint, ha gondolod, jó, ha előre feltöltöd magad energiával az iskolára. Én itt vagyok, ha beszélgetni szeretnél... Talán tudok szerezni valami játékot, kártyát, vagy ilyesmit. Esetleg egy könyvet... Az azt hiszem, van a szobában, ahol lefeküdtél, nem? *A kis szoba ajtaja felé fordul, kérdően, majd vissza a lányhoz.* - Ne aggódj, minden rendben lesz. A Sorskerék van, hogy nehezen dönt, de még nem volt olyan, akinek nem adott volna szakot. Az iskolában pedig a prefektusok elvezetnek majd a szobádhoz, és megkezdheted a tanulmányaidat.
//Jobb egy fokkal, de ez igazából egy E/3-ban írt összefüggő leírás lenne, nem hozzászólás. ^^ Nézz meg párat más diákoknál. Egyébként a jeleket jól használod, ügyesen játszol. // |
|  | | Ella Brightmore Diák
Hozzászólások száma: 6 Msn: nikkolcica@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
~Jégkirálynő~
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Szomb. Szept. 03, 2011 11:40 am | |
| *Ella hirtelen megijed. Erre aztán igazán nem számított. Nagyokat pislog, majd a nőben felismeri a tegnapi idegent akivel elcsevegett és aki úgy a segítségére sietett. * -Köszönöm nem vagyok éhes. Izgulni nem izgulok, csak már kíváncsi vagyok erre az egészre. A szerencsém nem lobogtat fényes jövőt előttem. És ezenkívül, azt sem tudom mit csináljak amíg várok, hogy eldöntsék a sorsomat. *A csípőjére rakja a kezét, majd inkább még is összefonja őket a mellkasa előtt, hogy tükrözze a zárkózottságát. Vagy inkább azért hogy, leplezze a félelmét?*
// Köszönöm a választ. Akkor így már értem. Akkor várok :] Remélem így megfelel az aláírás. // |
|  | | Vendégváró Nem Játékos Karakter

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Szomb. Szept. 03, 2011 11:24 am | |
| *Ellának várnia kell egy kicsit, egy-két percet, viszont utána megjelenik egy ajtó a falban, és sietős léptekkel megérkezik a tegnapi nő.* - Szervusz! Minden rendben van? Látom, a Sorskerék még mindig nem döntött... ne aggódj, nemsokára elhatározásra jut, és beléphetsz az iskolába. *Mosolyog rá kedvesen, bíztatóan, és csípőre teszi a kezeit.* - Most keltél, igaz? Szendvicset esetleg, vagy valami innivalót? A manók azonnal ideküldik, ha szükséged van valamire, csak szólj. Ugye nem izgulsz túlságosan?
//Ott hibásan van írva, mivel az adminok sem ülnek mindig a gép előtt, két-három napon belül megkapod a felvételi eredményét, várj türelmesen. És légyszíves ne írj idézetet az aláírásba, oda a karakterről szóló leírás való, idézet az üzenőládába.// |
~Jégkirálynő~
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Szomb. Szept. 03, 2011 11:03 am | |
| *Nagy ásítás kíséretében, kilép az ajtón oda ahol még tegnap este álldogált az ismeretlen nővel. Nyugtalansággal eszmél rá arra, hogy még mindig nem jött senki, aki beosztotta volna őt valahová.* ~És igen... Megint egyedül vagyok.~
// Még mindig nem kaptam értesítést, pedig a felvételinél valami olyasmit olvastam hogy pár óra legfeljebb 1 nap, és tegnap reggel adtam be. Félek hogy esetleg elírtam az email címem... //
A hozzászólást Ella összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 03, 2011 11:35 am-kor. |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Szept. 02, 2011 3:26 pm | |
| *A lány válaszaira bólint, és próbál megnyugtató pillantásokat vetni rá.* - Itt rengeteg barátra tehetsz szert, és a szakod olyan lesz mint a családod. Nem kell azt hinned, hogy nem lesz egyetlen rokonod sem. Hát, lehet vérbeli alig, de a legjobb barátok nem maradnak ki. * teszi a lány vállára a kezét, majd újabb mondat veszi kezdetét.* - Nos, ha megakarod tudni, melyik szakra kerülsz, akkor csak bátran, pörgesd meg jól ezt a kereket! *nevet, majd nézi, mit hoz a sorskerék.* - A sorsodat láthatod. *mutat a kezével az eredményre.* - Most pedig, elvallnak útjaink. Ha éhes vagy, itt a teríték, ha álmos volnál gyermek, akkor a szobád csak reád vár. Sok szerencsét a továbbiakban! *majd hátrál, és egy fehér ködben eltűnik.*
// Szépen használod a jeleket, gratulálok^^ Hamarosan értesítést kapsz az E-mailodra a felvételi eredményéről! Kívánok sok jót a továbbiakban // |
~Jégkirálynő~
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Szept. 02, 2011 3:10 pm | |
| -Igen, Írország egy szép hely. Kevésbé fűznek hozzá szép emlékek. *Érzi, hogy könnyek szöknek a szemébe, de megrázza a fejét, hogy elhesegesse belőle a gondolatokat* ~ Az érzelem nyilvánítás ilyen formáját nem támogatjuk~ -Talán igaza van nagyapámnak, hogy itt egy új élet veszi kezdetét. Ő az utolsó élő rokonom, de már neki sincs sok hátra, 82 éves, és már minden baja van. Az ágyból se tud felkelni.*Elindul a fehér ruhás hölgy után, és közbe jobbra-balra nézeget, szemléli új otthonát, majd sóhajt egy nagyot.* ~Kiváncsi leszek mi fog kisülni ebből~ -Hogy mi? ... Hát, Belsirion nem hiszem. Nem vagyok éppenséggel egy harcos lelkű ember. Sőt. Naxeldirt is kétlem, ugyanis nem tartom magam sötétnek vagy gonosznak. Ami felmerül a gondolataimban, az az Eramir vagy az Allidon. De inkább az Allidon, ami közelebb áll hozzám. De ezek mind csak tippek, én nem értek ehhez. *Mosolyog, és elpirul*
// Ez megnyugtató, köszi :] Van valami amit rosszul csinálok? Szívesen meghallgatom a kritikus véleményeket, azért vagyok itt hogy tanuljak. //
A hozzászólást Ella összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 03, 2011 11:34 am-kor. |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Szept. 02, 2011 2:58 pm | |
| - És ez csak az iskola egyik zuga. *kacsint a lány felé, majd megköszörüli a torkát.* -Oh, Írország? gyönyörű lehet. *a nő eszében hirtelen felugrott a másik válasz, tehát így válaszolt is, nehogy miatta legyen rossz véleménye az iskoláról az újoncnak.* - Nos, ha jóllaktál, akkor ideje megpörgetned a Sorskereket, ami eldönti melyik szakra kerülsz. Négy szak van. Az Allidon a dalnokok, illúziókkal, és bűbájokkal foglalkozó szak. De ott van az Eramir. Az sem rossz. Az elemek szakja. Tűz,föld, víz és a levegő. Naxeldir, nos ott sötétebb dolgok is előfordulnak, de nem mondhatjuk azt, hogy csak gonosz lelkek kerülnek oda. és a legutolsó szak, a Belsirion. Ott a harcos lelkű diákok vannak, akiknek mindenük a harc és a hozzátartozó dolgok. *magyarázza,majd odavezeti az ifjút a sorskerékhez.* - Van már sejtésed, hova kerülsz?
// Ha a felvételibe az Ella Brightmoret adtad meg, akkor nincs semmi baj, mert akkor úgy kapsz felhasználó nevet. // |
~Jégkirálynő~
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Szept. 02, 2011 2:37 pm | |
| ~Hát ez meg...~ *Hirtelen megijed a furcsa jelenségtől, majd megnyugszik mikor látja hogy végre valaki a segítségére igyekszik* -Jó napot, én Ella Brightmore vagyok. Írországból jöttem, ami elég messze van innen, de nem vagyok fáradt. *Hirtelen felkap egy almát az asztalról, a bőröndjét az egyik szék mellé állítja, ő pedig lehuppan a székre és keresztbe veti a lábait egymáson. Körül néz, majd tömören ennyit mond* -Szép hely.
// Köszi, kedves vagy. :] A felvételit kitöltöttem el is küldtem, alig várom hogy beosszanak. Egy kérdés. Nem tudtam hogy milyen nevet kell megadni "Felhasználó név"nek, ezért csak simán Ellát adtam, hol lehet megváltoztatni Ella Brightmore-ra?//
A hozzászólást Ella összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 03, 2011 11:34 am-kor. |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Szept. 02, 2011 2:30 pm | |
| *Egy fehér köd jelenik meg a terembe, és egy fehér ruhás nő jelenik meg. Bájos arcával köszönti az új jövevényt.* - Üdvözöllek gyermekem! *mosolyog, és egy szempillantás alatt egy asztal jelenik meg a nő mögött, tele teasüteménnyel, és gőzölgő kancsóval. Egy tálban gyümölcs is található, tehát bőségesen van étel.* - Ha éhes vagy, akkor gyere ülj le, szolgáld ki magad.* -Bár az utolsó szó nem igazán tett igazat, a kancsó felröppent és egy pohárba csurog a meleg tea.* - Hosszú utad volt? *kérdezi, majd leül egy székre, és szemléli az új arcot, és próbál segítőkész pillantást vetni. Közben ha a jövevény megissza a teáját, a pohár újra töltődik gőzölgő teával. Egy szoba ajtaja is nyikorogni kezd, amire csak kuncog.* - Ha gondolod, nyugodtan lepihenhetsz.
// Üdvözöllek a Nezabarban Ha még nem felvételiztettél a főoldalon megteheted a felvételi menüben. www.nezabar.hu Eddig kiválóan használod a jeleket. Ügyes vagy // |
~Jégkirálynő~
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Szept. 02, 2011 2:13 pm | |
| *Belép a terembe, és megszeppenve nézi a sok új arcot. Tanácstalanul álldogál, nem tudja mit kéne mondania, vagy egyáltalán hova került. Az anyja elvesztése után egyedül maradt, és ezt a helyet tanácsolták neki mentő övként ahol új életet kezdhet... immáron egyedül*
A hozzászólást Ella összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 03, 2011 11:33 am-kor. |
|  | | Akira Chouko

Hozzászólások száma: 29 Kaszt:  Üzenőláda: Minden illúzió csupán annyira valódi, amennyire az alkotója elhiszi azt.

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Szer. Aug. 31, 2011 5:05 pm | |
| - Most jut eszembe én még nem is tudom a nevedet. *Hirtelen bízik ebben a nőben. Valószínűleg erre szakosodott. De remekül csinálja. Még egy ilyen "senkiben sem bízik" típussal is szót ért. //Igen! Király vagyok!  Khm, akarom mondani köszönöm a tanácsokat.  // |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Szer. Aug. 31, 2011 4:59 pm | |
| *Csendesen, mozdulatlanul hallgatja a fiú beszámolóját. Rengeteg titok van már a birtokában, de még nem adott ki egyet sem. Neki az a dolga, hogy hallgasson, figyeljen, vigasztaljon, bátorítson - hogy barát legyen arra a rövid időre, amíg a diákok a beosztásukat várják. Hogy előkészítse őket arra, ami rájuk vár. Aztán soha többet nem látja őket - ahogy ők sem a nőt, aki életükben egyszer oly kedves és megértő volt velük. Persze nem bánják. Miért is bánnák? Hiszen csak egyszer találkoztak. Akira kezébe ad egy újabb zsebkendőt, ahogy az érte nyúl.* - Biztos vagyok benne, hogy el fogod érni célodat. Itt remek tanárok vannak, és segítőkész diákok. Sikerülni fog, hidd el. Csak bíznod kell önmagadban. *Mosolyodik el, Akira vállára téve a kezét.*
//Nagyon jól csinálod Már csak arra figyelj, hogy mindig jelen időben írj Amúgy ügyes vagy ^^// |
|  | | Akira Chouko

Hozzászólások száma: 29 Kaszt:  Üzenőláda: Minden illúzió csupán annyira valódi, amennyire az alkotója elhiszi azt.

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Szer. Aug. 31, 2011 4:41 pm | |
| *Akira kezd megnyugodni, de még mindig szipog.* - Az igazság az, hogy engem egy utcai banda fogadott be. Nagyon szerettem őket, olyanok voltak, mint a testvéreim. *Ismét elkezd könnyezni, de erőt vesz magán és letörli szemét* - Jirou, aki a vezér volt mindig kedvesen bánt velem. Rengeteget tanultam tőle. Olyan volt ő számomra, mint a bátyám. Kiváló illuzionista volt mégis megölték miközben a családot védte. *Megint sűrűbben kezdtek potyogni a könnyei. Már nem látott semmit így ismét zsebkendőért nyúlt.* - Engem bízott meg vele, hogy a vezér legyek. Éppen ezért vagyok itt, hogy olyan jó illúziókat készíthessek, mint amire ő is képes volt.~De miért mondom el mindezt neki?~*Ismét a teára nézett és megint átváltott gyanakvó típusra.*
//Azt hiszem értem mire gondolsz. Mégpróbálkozok.// |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Szer. Aug. 31, 2011 4:12 pm | |
| *Válaszokat nem kap, ugyanakkor a jövevény egyik pillanatról a másikra maga elé bámulásból zokogásba vált át. Egy pillanatig a nő sem tud mit tenni, majd kinyújtja maga mellé a tenyerét, amiben egy csomag zsepi jelenik meg. Kihúz egyet Akira számára, a többit pedig az asztalra helyezi. Azt az egyet egy kecses mozdulattal átnyújtja a mellette zokogónak, míg óvatosan végigsimít annak hátán.* - Nyugodj meg, kedvesem. Bár nem tudom, mi a gondod, hidd el, minden jóra fordul idővel. Szeretni fogod ezt a helyet, és itt is szeretni fognak téged. Tessék, igyál egy kis teát, jót tesz! *Tölt ki neki egy pohárba, és átnyújtja. Hangjában van valami megnyugtató, valami lágy él, amitől Akira szépen fokozatosan elkezd megnyugodni. Ha a teába belekortyol, akkor pedig még erősebben érezheti ezt a hatást - talán valami került bele, amíg nem figyelt oda.*
//Kíváncsi vagyok Ha elfogadsz egy tanácsot, használhatnál több cselekvést, azaz csillagok közötti szöveget, és kevesebb gondolatot. Leírhatod úgy is, mit érez a karaktered, hogy hogyan látja egy külső szemlélő, hogy ő mit gondol másokról. Például...
*XY nem érti, hova tűnt a csésze. Most, hogy a nő említette, az ő agyán is végigfutott - mi is érdekli igazán? Olyan akar lenni talán, mint Jirou?* ~Jirou, mért engem válaszottál vezetőnek?~ *Látszik rajta, hogy tekintete elködösülve mered a semmibe, majd egyszer csak zokogni kezd, minden átmenet nélkül.*
Persze bővebben. De ez csak egy példa, és egy tanács, azért mondom, mert látom, hogy tudod, miről van szó, mármint a játék terén, szóval remélem nem zavarlak össze // |
|  | | Akira Chouko

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Szer. Aug. 31, 2011 3:46 pm | |
| ~Ez meg hova tűnt? De most, hogy említette, engem mi is érdekel igazán? Olyan akarok lenni, mint Jirou. Nála ügyesebb illuzionistát nem láttam. Én is olyan akarok lenni, hogy megvédhessem a barátaimat, akik igazából a családom. Jirou, miért engem választottál vezetőnek?~*Akira elkezdett zokogni.* //Köszi a tanácsokat. Egy mese szereplőről mintáztam keverve magammal így elég érdekesre sikerült.  // |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Szer. Aug. 31, 2011 3:33 pm | |
| *Nem sértődik meg a viselkedésen, hiszen sok ilyen diákkal találkozott már. Sokan félnek, mikor először vannak itt, ki a múltja miatt, ki az újtól való félelmében. Aztán hogy hogyan boldogulnak a továbbiaknak? Nos, nem sokan maradtak meg visszahúzódó énjüknél.* - Nocsak. Tán a holtak világa, esetleg a misztikus dolgok vonzanak? Vagy inkább a dalok felé húz a szíved? *Mosolyog a diákra. Bár az nem kért semmit, ő azért elszürcsölget egy csésze gyümölcsteát.* - Biztosan tetszeni fog a hely, hidd el, itt nem fogsz unatkozni, akármelyik szakra kerülsz is. *Teszi le a poharát az asztalra, mire az egy pukkanás kíséretében eltűnik - ki tudja, hová?*
//Remek Nos, itt lesz ideje és lehetősége megváltozni, ne félj Az én karakterem is elég félősnek indult, de mára már messze nem az. // |
|  | | Akira Chouko

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Szer. Aug. 31, 2011 2:56 pm | |
| *Akira leül ugyan a kanapéra, de nem kér se inni, se enni. ~Ez a nő barátságosnak látszik. Talán túlságosan is. Nem szabad megbízni benne. Egek már megint ilyen gyanakvó vagyok. ~ - Szerintem Allidonos vagy Naxledires leszek.*Ismét szótlanul üldögél és ezért gyűlöli is magát.*~Ez a nő annyira barátkozni akar velem én meg csak próbálom eltaszítani magamtól.~ //Hát már utána jártam a dolognak teljes mértékben így viszonylag jártas vagyok ebben. Már elküldtem a felvételit már csak a válaszra várok. De hogy miért alkottam magamnak egy félős karaktert?  //
A hozzászólást hanon22 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 31, 2011 4:42 pm-kor. |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Szer. Aug. 31, 2011 2:34 pm | |
| *A félős diákhoz mégis odalép egy magas, gyönyörű nőszemély. Fehér köpeny van rajta, hosszú fekete haja csillog az ablakon besütő napfényben. Kedvesen mosolyog le az új diákjelöltre.* - Nem kell félned. *Szól hozzá bíztató, kedves hangon. Csillogó szemei is arról árulkodnak: nem, itt tényleg nincs mitől félnie, itt szívesen fogadja mindenki.* - Szia! Üdvözöllek itt, a Nezabarban. Amíg a sorskerék dönt jövőbeli szakodról, érezd nyugodtan otthon magad! *Int a terem egy másik része felé, ahol egy roppant kényelmesnek tűnő széles kanapé, ágynemű, egy kis tea, limonádé és egy tál áll tele süteményekkel, mindez egy kézzel faragott, aranyos kis asztalkán, Na jó, a kanapé nem az asztalon van, hanem mellette. Ha a diák követi, a nő elindul az ülőalkalmatosság felé, és le is ül, persze csak akkor, ha a diák is így tesz.* - Mit gondolsz, melyik szakra kerülsz majd? *Érdeklődik mosolyogva, miközben süteménnyel kínálja a jövevényt.*
//Szia. Látom a jeleket ismered, szuper Beküldted már a felvételit? Ha még nem, a főoldalon megteheted: www.nezabar.hu // |
|  | | Akira Chouko

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Szer. Aug. 31, 2011 1:19 pm | |
| *Akira félősen lépked be a terembe. Ámul azon, hogy milyen szép is az épület, hiszen ő eddig utcagyerek volt. Nem mer oda menni senkihez. Inkább fordult egyet és a legközelebbi sarokban leül.* |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Kedd. Aug. 30, 2011 9:05 pm | |
| *Goran kitölti a teát. A nő megfogja a poharat is iszik belőle. Majd válaszol.*-Az én nevem Vendégváró és kész.*Büszke a nevére, mert szerinte jó érzés az, hogy ő Vendégváró. Azt kötve hiszi, hogy lenne még egy Vendégváró a világon.*-A sorskerék a neked leginkább megfelelő szakot válassza majd. Az Allidont, a Belsiront, az Eramirt vagy a Naxeldirt. tudod, hogy melyik szak miról nevezetes?*Cseveg tovább, majd amikor a magánéletéről kérdeznek így válaszol.*-Nincs férjem és nincs gyermekem se, pláne olyan aki az iskolába járna.*Nem szereti ezt a témát. Mert nincs miről mesélnie.* |
|  | | Goran Polyak Diák

Hozzászólások száma: 14 Kaszt: 
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Kedd. Aug. 30, 2011 8:58 pm | |
| *Bár a nő mosolygós, és szép arcú, Goran mégis kicsit furának tartja őt, talán a hófehér ruhája miatt. Amikor meghallja a nő bemutatkozását, el is mosolyodik, ő valamiféle névre számított.* - Örvendek Vendégváró.- *Nevetve beszél és folytatja.*- Öhm, gondolom ez amolyan hivatali pozíció, de a rendes nevét nem árulná el? Vagy az talán titok?- *Goran elég közvetlen, pláne akkor, ha valami igazán érdekli, és most felettébb kíváncsi a nő keresztnevére, legalább azzal legyen tisztában, hogy ha majd látja őt az épületben, akkor mégse vendégváróként emlegesse őt. Közben azért nem feledkezik meg arról sem, hogy kitöltse a teákat, az egyik poharat át is nyújtja a nőnek, majd, mivel hellyel kínálják, leül az asztalhoz és kortyol a teából.* - Még nem gondolkodtam ezen, de remélem, jó helyre kerülök. - *Egy vigyor jelenik meg az arcán, ismét kortyol a teából.* - Öhm, és mondja, Ön férjnél van, vannak itt tanuló gyermekei?- *Ha már a nő kérdezett, Goran úgy gondolja, ő is szeretne megtudni pár dolgot erről az asszonyságról.*
//rendben ^^// |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Kedd. Aug. 30, 2011 8:52 pm | |
| *Figyeli a fiút, mosolyogva. Néha olyan mintha ez a nő mindig boldog lenne, mintha mindig mosolyogna. De hát ki tudja?.*-Örvendek Goran. Engem Vendégvárónak hívnak, én várom az újakat.*Mutatkozik be.*-Persze, megiszom veled egy pohár teát.*És odalépked az asztalhoz, leül egy székbe is ismét megszólal.*-Foglalj helyet Goran.*Kínálja meg a fiút egy hellyel. Majd folytatja a csevegést.*-És gondolkoztál már azon, hogy melyik szakra szeretnél kerülni?-Kérdezi a szokásos kérdéseket, hiszen neki az a dolga, hogy beszélgessen a diákokkal.* //Bizonyára napokon belül megkapod az emailt. Addig is türelem.// |
|  | | Goran Polyak Diák

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Kedd. Aug. 30, 2011 8:36 pm | |
| *Nézelődés közben annyira megfeledkezik magáról, hogy az orrát kezdi túrni, ami elég rossz szokás, és nem ártana, ha leszokna róla, főleg azért, mert szeretne elvegyülni a gazdagabb diákok között. Éppen egy tartóoszlopot kémlel, mikor léptekre figyel fel, és amikor oldalra fordítja a fejét, egy fehér ruhás, kedves arcú nőt pillant meg. Nem kis meglepettség látszik az arcán, hisz azt hitte, hogy itt majd bizonyára vén banyákkal fut össze, de ez a nő se nem túl ráncos, se nem csúnya, akár még szépnek is nevezhető.* ~ Ejha, micsoda helyre kerültem.~ *Tekintetével végig méri a nőt, ajkaira egy halvány mosoly kúszik.* - Huh, de jó, hogy erre jött, már azt hittem, hogy rossz helyre csöppentem, de akkor mégis csak jó helyre érkeztem. Goran vagyok, kegyedben kit tisztelhetek?- *Gyorsan felpattan a bőrönd tetejéről, mielőtt még bunkónak néznék, utazástól ragadós mancsait a nadrágjába törli, majd jobb kezét kézfogásra nyújtja.* - Éhes az nem vagyok, de szívesen innék egy pohár teát. - *Már lép is az asztal felé, de esze ágában sincs egyedül inni, ezért visszafordul a nő felé.* - Önnek tölthetek?-
//Köszi ^^ Igen, tegnap elvileg beküldtem, remélem, hogy jó emailt adtam meg, néha szokásom elrontani a végét. XD // |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Kedd. Aug. 30, 2011 8:18 pm | |
| *Nem kell sokat várnia az új diáknak. Mert egy fehér ruhás nő jelenik meg hamarosan. Mosolyova üdvözli.*-Üdvözzöllek gyermek. Ez itt a Nezbar. Bár még nem mehetsz be, hiszen még nem döntött a sorskerék.*Folytatja.*-Nyugodtan nézelődhetsz, de ha esetleg valami kérdésed van nyugodtan szólj. Ott bent lesz a szobád, ott aludhatsz majd. Ha esetleg megéheztél. Itt az asztalon van szendvics és tea.*Mutat rá egy kis asztalra, ami talán az előbb még nem is volt ott.*-És megtudhatnám a nevedet?*Fecseg tovább kedvesen.* //Üdvözöllek itt a Nezabarban. Látom ismered a jeleket és jól is használod. Bekülted már a felvételit? Mert www.nezabar.hu oldalon felvételi menüpontban megteheted. // |
|  | | Goran Polyak Diák

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Kedd. Aug. 30, 2011 8:06 pm | |
| *Nagyot nyújtózkodva lépdel beljebb az épületbe, laposakat pislog, mivel elég sokat utazott, és eléggé elfáradt ahhoz, hogy frissülten lépkedhessen, kiegyenesedett derékkal. Most inkább tűnik görbének, nyegle és hanyag testtartása miatt. Miután kifújja magából a levegőt, és szusszan kicsit, tekintetét körbe vezeti a teremben és kicsit elámul mindattól, amit lát. Otthoni lakóhelye, és az iskola közt igen nagy a különbség, tekintve, hogy Goran nem éppen gazdag családból való, és akkor látott utoljára ennyi csillogó holmit, amikor megállt az egyik ékszerüzlet kirakata előtt, hogy megcsodálja az ott ékeskedő díszeket.* ~Jöhetne már erre valaki.~*Bőröndjén támaszkodva körbepillant, majd unalmában a táska tetejére ül, és onnan bámulja a környezetét.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |