Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

KEZDŐTÉR

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 14 ... 27  Next
SzerzőÜzenet
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 11753
Msn: szinaypeter@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Nekromágia tanár
TémanyitásTéma: KEZDŐTÉR   Vas. Máj. 18, 2008 1:41 pm

First topic message reminder :

Itt kezdhetsz játszani, ha még nem vagy beosztva szakra, csak simán regisztráltál.

A Nezabar-i kúria renegát tündehercege. A több mint 700 éves aranytündéről kevesen tudják, hogy vámpír, többen pedig életükkel fizetettek e tudásért. A bájitalkészítés tudora, nekromanta nagymester.Cinikus, ám nem rosszindulatú, ha valóban segítségre szorul valaki, nem tagadja meg, ám a zafírkék pillantás mögött sötét titkok lappanganak...
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Svesyn Tachros

Minősítés:
Hozzászólások száma: 249
Msn: somika6@gmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: ha segítség kell, vagy csak játszanál, nyugodtan dobálj üzivel, csak ne fájjon Smile

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Márc. 18, 2012 9:11 am

-Köszönöm.*Mondja Svesyn de valamiért olyan érzése támad mintha most lenne igazán otthon.*
-Ez az iskola olyan furcsa minél közelebb megyek annál erősebben érzek valami furcsa dolgot olyan ez mintha, mintha... hazamennék.*Fejezi be, de rögtön lesüti szemét, hiszen az igazi szülei kedvesek voltak vele, de itt a mágiaoktatás intézményének közelében érzi igazán jól magát.*
-Más diák is érzett már így?*Kérdezi, bár mindig is szeretett különleges lenni ő mégis jobban örült volna egy igen válasznak most.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Hozzászólások száma: 265

Pozició
Titulus: Nem játékos karakter
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Márc. 18, 2012 9:01 am

//Helyes, helyes, akkor szerintem még a mai nap megkapod a felvételit. Smile //

*Nagyon úgy tűnik, hogy a fiú igen csak meg van zavarodva, és hamarosan ki is derül, hogy miért. Nem tudott erről a világról. Egy halvány Ó hagyja el a nő száját és lágyan elmosolyodik.*
- Így már értem, hogy miért is vagy ennyire félénk.*jegyzi meg a nő, de cseppet sem gonoszkodó, öntelt, vagy éppen lenéző hangon. Egyszerűen megértő, hiszen gyakran találkozik ő itt ilyen diákokkal.*
- Igen, csak meg kell forgatni, de nyugodtan beszélgethetünk még, hogyha gondolod. Kérdezz bátran! *szólítja fel érdeklődésre a fiút a hölgyemény, és Svesyn nem is rest, egyből kérdezni kezd.*
- Amint megpörgeted a kereket, az valahol majd megáll. És onnan tudod, hogy hova is lettél beosztva. Látod? Minden szaknak megvan a maga színe: Allidoné a szürke, Belsirioné a barna, Eramiré a kék, a Naxeldiré pedig a piros. Amelyik színen megáll a kerék, abba a házba leszel beosztva. Persze, azért vagyok itt, hogy ezeket elmondjam, mert a színek alapján elég kevés diák tudna tájékozódni. *itt kicsit kacag a nő, majd folytatja:*
- Hogy miért nem tudtál erről a világról, azt nem tudom. Hogyha otthon sem varázsoltak soha, akkor gyanítom, hogy varázstalan emberek gyermeke vagy. Nem túl gyakori, de megesik, hogy varázstalan embereknek is születhetnek varázstudó gyermekei. Nyilván a szüleid is rájöttek erre, hiszen akkor nem küldtek volna ide. Honnan érkeztél? *tesz fel még egy kérdést a nő, majd a tantárgyakkal folytatja tovább:*
- Rengeteg tantárgyunk van. Jelenleg az ötödik évfolyam tanul itt, Te is oda fogsz kerülni, bár kétségkívül sokkal nehezebb dolgod lesz, mint a többieknek, hiszen nekem mindennel meg kell ismerkedned. Az órákról kapni fogsz majd egy listát és megkapod az órarendedet is. *mosolyog a nő, ahogy elmeséli ezeket a dolgokat, majd várja a forgatást, vagy esetleg a további kérdéseket.*

// ITT találsz információt az órákról!//
Svesyn Tachros

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda: ha segítség kell, vagy csak játszanál, nyugodtan dobálj üzivel, csak ne fájjon Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Márc. 18, 2012 8:54 am

//Már beküldtem Very Happy//
*Svesyn érdeklődve halgatja a nőt, most már bízik benne.*És akkor csak meg kell forgatni ezt a kereket?*Kérdezi nem múló kíváncsisággal, az arcán meglátszik mennyire vágyik a hölgy válaszaira, de nem zavartatja magát további kérdésekkel bombázza a hölgyet.*
-Mikor leszek beosztva egy szakra, milyen tantárgyak vannak itt, én miért nem tudtam erről a világról?*Kérdezi egy szuszra és mint a jó gyerek várja a nő válaszát.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Márc. 18, 2012 8:49 am

*A hölgy meglátja az ijedtséget a fiú arcán és lágyan elmosolyodik, még bizakodóbbra fogva a hangját. Svesyn rákérdez, hogy mikbe oszt be a Sorskerék, mire a nő elnevet magát.*
- Ne haragudj, nagyon jogos a kérdés. Az iskolánkban 4 szak működik: Az Allidon, ahova a dalmágusok és illuzionisták kerülnek, a Belsirion, ahova a harcos természetű diákok kerülnek, az Eramir, ahol az elemeké a főszerep, illetve a Naxeldir, ahova a sötét hatalmak elűzésével foglalkozók kerülnek. Ez a négy szak van tehát az iskolában. A Sorskerék a jellemedtől függően választ neked egy házat. Nem kell félned, mindegyik szak csodálatos dolgokat tanít majd neked, és persze a saját szakod tárgyaival párhuzamosan a többi szak tárgyait is tanulod ugyanúgy. Remélem, hogy a Sorskerék a neked legmegfelelőbbet választja ki. Hogyha úgy érzed, hogy tévedett, akkor se csüggedj el, bizonyára a Sorskeréknek oka volt arra, hogy abba a szakba osztott be, ahova kerülni fogsz. No menj, pörgesd meg bátran! *meséli el a nő a szakok leírását, jellemzőit és mond néhány apróbb információt is a fiúnak, akit ismét arra buzdít, hogy pörgesse meg a kereket.*

//Elméletben kaptál egy privát üzenetet (fent a sárga üzenetek gomb), amiben találsz egy linket, a felvételi linkjét. Ott kérlek küld be a felvételidet!//
Svesyn Tachros

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Márc. 18, 2012 8:41 am

*Svesyn meglátja a nőt az arcára enyhe ijedtség ül ki, hiszen még soha nem látott igazi varázslót, de ahogy meghallja a nő kedves hangját rögtön megnyugszik és követi a Sorskerék felé.*
-Mikbe oszt be?*Kérdezi nagy kíváncsisággal a fiú hiszen ilyen "kerekekről" nem volt szó.*-Én teljesen normális vagyok!*Jelenti ki a fiú enyhe bizalmatlansággal.*~Szóval a szüleim nem hiszik el hogy én nem csináltam semmi rosszat és átvertek ezzel a varázslóiskolás dologgal?~*Az arcizmait már nem tudja türtőzetni meglátszik rajta bizalmatlansága...*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Márc. 18, 2012 8:26 am

*Egy kellemes megjelenésű, 35-ös nő jelenik meg. Hosszú, fekete haja kontyba van felcsavarva és egyszerű, fekete varázslótalár van rajta. Ahogy kisétál a nagy tölgyfaajtón, ami mögött a Nezabar Kúria található, egyből meglátja azt, amiért kijött. Egy új diák ácsorog a kapuban, így széles, kedves mosollyal siet oda, szinte csak úgy repül utána a talárja. *
- Szervusz! Nyilván Te vagy Svesyn Tachros, jól sejtem? *kérdez rá a dologra a nő és mosolyogva veregeti meg az érkező vállát.*
- Gyere, csak gyere. Vár rád a Beosztás. Ne aggódj, nem kell félned. Itt van az ajtó mellett egy Sorskerék. Csak meg kell pörgetned, és megtudod, hogy melyik szakra oszt be. Gyere, gyere, bátran! *lelkesíti a nő az új diákot és odatolja a Sorskerék elé, ami valóban nem ijesztő. Egyszerű kerék, csak meg kell pörgetni...*
Svesyn Tachros

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Márc. 17, 2012 6:41 pm

*Svesyn megérkezik a Kezdőtérre ahol alig várja hogy találjon valakit aki segíthet neki bár hallot dolgokat de az egész csak még nagyobb összevisszaságot teremtett a fejében ezért valakivel beszélnie kell beleszól a levegőbe a rá egyébként nem jellemző félénk hangon*
-Hahó van itt valaki?
*Kérdezi bár ilyen hangon ritkán szokott beszélni azt hiszem elnézhetjük egy mugli születésű gyerektől.*
Isabella Newton

Hozzászólások száma: 702
Msn: isabellanewton@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Deyan Serenity párja

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 16, 2012 1:09 pm

//Töröltem Artemis és Lynn hozzá kapcsolódó hozzászólását, ugyanis ide csak a szak nélküli diákok és a Vendégváró írhat, senki más!//

Bella egy izgága, színes egyéniség, ami a szívén, az a száján. Szereti a változatosságot, az izgalmakat és mindig vevő egy jó kis bulira. Árva, Bristolban nőtt fel egy árvaházban, így a szüleiről nem sokat tud, de nem is érdekli. Szereti a zenét és ő maga is gitározik egy kicsit.
Mai viselet
Lynn Taylor

Hozzászólások száma: 17
Msn: -
Kaszt:
Üzenőláda: Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 16, 2012 11:10 am

// köszönöm, soha nem játszottam még Very Happy ezért nem ismertem a jelöléseket, de mostantól figyelek rájuk Smile//

* Lynn habozott egy kicsit, elbambult az egyszerű varázslaton, nem igazán látott még ilyesmit, de nagyon tetszett neki, hatására a rá jellemző ügyetlenséggel elejtette a nála lévő könyveket, majd idegesen elkezdte felszedegetni azokat a földről, leporolta őket, majd zavarodottan elmosolyodott. Rápillantott a sorskerékre, az elhaladó diákokra, majd összeszedte magát ráfókuszált az imént megjelent kis asztalkára, bizonytalanul helyet foglalt és válaszolt a kedves arcú nőnek.

- Nagyon kedves, köszönöm. A nevem Lynn Taylor, Goldshiréből érkeztem, egy szegény kis tünde falucskából (* udvariasan elfogadja a teát, de még nem iszik belőle*) már nagyon vártam, hogy ide bekerülhessek, szeretném ha otthon büszkék lennének rám, hogy ilyen jó hírnevű iskolába járok. Szegény családból származom, Apám tünde földműves édesanyám pedig ember, szerették volna ha én többre viszem mint ők . Goldshirében sajnos nem nagyon kedveltek az emberek fél tünde származásom miatt, nem is volt sok barátom, remélem itt majd hamar beilleszkedhetek * Ivott egy kortyot a forró teából, majd ismét elámult az iskola hatalmas monumentumait*

A hozzászólást Lynn Taylor összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 16, 2012 1:13 pm-kor.
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 16, 2012 10:30 am

// Szia! Kérlek használd az oldal egységes jelölését, tehát a *-ok között van a cselekvés, --vel kezdjük a beszédet és ~ között van a gondolat, egyébként nagyon ügyesen írsz, máshol már játszottál?
A felvételid megérkezett 1-2 napon belül "elbírálás" alá kerül : D //

*A leányzónak nincs szerencséje, éppen látja, ahogy névrokona távozik az épületből, Artemist ugyanis beosztották, tehát tovább mehet a Nezabar kúriájába megkezdeni a tanulást. Lynn-t viszont egy varázs visszatartotta, nem mehetett a diákok közé, ellenben egy kedves arcú, hosszú fekete hajú nő jelenik meg előtte.* - Üdvözöllek a Kezdőtéren gyermek. Ne légy türelmetlen, várd ki, míg a Sorskerék eldönti a sorsodat, és azután üdvözölheted csak az új iskoládat és az új diáktársaidat. Most gyere, ülj le velem egy csésze teára. *Mondja nyugodt, kedves hangon, és pálcájával intve megjelenik egy kanna meleg tea, egy tál sütemény, két csésze, két szék és persze az asztal is ott van a csészék és a kanna alatt.* - Szabad tudnom a nevedet? Bizonyára hosszú út áll mögötted.
Lynn Taylor

Hozzászólások száma: 17
Msn: -
Kaszt:
Üzenőláda: Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 16, 2012 10:15 am

Lynn végre megpillanthatta közelebbről is az iskola magasló tornyait, már alig várta, hogy beléphessen, megismerhessen új embereket. Bár az út az iskoláig nem volt túl barátságos és a vadőr társasága sem volt éppen kellemesnek mondható, az iskolába belépve mégis jóérzés töltötte el.
~jó helyen vagyok~ állapította meg, majd jobban szemügyre vette az iskola belsőterét.
sürgő, forgó diákok igyekeztek termeikbe, hatalmas könyvekkel a hónuk alatt. Lynn zavarodottan állt a teremben, remélte, hogy más diákok is most várnak a beiratkozásra és majd hozzájuk csapódhat
Artemis Taylor

Hozzászólások száma: 267
Msn: Skype-om van azon elérte persze ha elkéritek a cimem :D
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 16, 2012 9:30 am

//hamarosan rendben lesz a regem//*a lány egy kicsit meg könnyebbül majd fel emeli a fejét*kérhetek még egy csésze teát?*kérdi a nötöl és türelmesen vár.mellette a böröndje egy kicsit mozog igy a lány fel emeli és kiveszi belöle a kiskutyáját ami szoba tiszta és kistermetű*
remélem nem baj,hogy öt is elhoztam nem volt szivem otthon hagyni!otthon azaz a tündéknél igaz azt mondták,hogy szivesen várnak vissza de nem tudom...*mondja és ad egy kekszet a kutyusnak*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 16, 2012 8:47 am

// De nem a fórumon kell egy csoporthoz csatlakozni, hanem a főoldalon beküldeni a felvételit : ) Meg van a hiba! Gergő Norbert-ként már regisztráltál, e-mailben ki is lett küldve, hogy hogyan léphetsz be hozzá. Gergő Norbert karakterhez lépj be, és hogyha lány karaktert akarsz kijátszani, akkor menj a Név és képváltoztatási fórumba, amit a Csevegőben találsz és oda írd be, hogy Artemis Taylorként szeretnél játszani. Hogyha nem tudod a jelszavad, akkor küldj egy üzenetet Aurora Valanthe Mediaris karakternek, és elküldök egy újat.//

*Mikor a lány könnyei megsokszorozódnak a Vendégváró azonnal közelebb lép és biztatóan a leányzó vállára teszi a kezét.* - Hogyha a nemed miatt eldobott magától, a szíve nem lehet nemes. Itt megtalálod a helyedet, és ne bánkódj miatta, mert nem érdemelt meg, és nem véletlenül vetett ide a sorsod ebbe a mágus iskolába... Évek múltán atyádhoz már büszkeséggel térhetsz vissza, erős nőként, és akkor ő fog könnyeket ejteni, hogy egy ilyen kincset eldobott magától. *Feleli a lánynak, majd végigsimít kedvesen az arcán, letörölve a könnyeket, majd a Sorskerékhez fordul... Hogyha a leányzó felkészült, akkor lassan be is léphet a kúriába.* // Hogyha Gergő Norbertként névváltoztatást kérsz Artemis Taylorra a fórumban, akkor már a kúriában is játszhatsz. //
Artemis Taylor

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 16, 2012 8:41 am

//elsönek a Gergő Norbert nevet dobta ki igy azzal regeltem :S//
Artemis Taylor

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 16, 2012 8:37 am

//Gratulálunk!

Sikeresen csatlakoztál a "Naxeldir hallgató" csoporthoz a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola fórumon.
A csatlakozást a csoport moderátora, vagy a fórum adminisztrátora kezdeményezte. A további információkért vedd fel velük a kapcsolatot.

A csoporttagság további információi:
http://www.nezabar.net!Kérlek ne küldj több felvételit a főoldalon, a karaktered már kész, és a felvételi leveled is ki lett küldve!{----Ezt kaptam emailben//Majd meg probálom mégegyszer elküldeni a felvételit*mondja lehajtott fejel a lány*igen nemes ember volt az apám csak éppen én nem tetszettem neki mert mindig is fiut szeretett volna aki tovább viszi a nemesi rangot*mondja egy kicsit szipogva hiszen csak ugy záporoznak a könnyei*

Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 16, 2012 8:11 am

// Semmilyen felvételidet nem találom, ezért kérlek küldd be még egyszer, hogyha tényleg beküldted a főoldalon: www.nezabar.hu , keresd meg a Felvételi, azon belül Felvételi teszt menüpontot és küldd be a felvételidet. : ) //

- Sajnálom kedvesem, hidd el, hogy itt megtalálod majd a helyedet. *Figyeli a leányzó szavait, amikor a lány elveszi a kekszet egy másik jelenik meg a süteményes tálon, újratölti magát.* - Artemis Taylor... Neves az ember családodé, ugye? *Kérdez rá, de nem akarja megbántani, vagy túl sokat kérdezni, hát inkább mással áll elő.* - Esetleg újra megpróbálhatnád beadni a felvételidet, talán elkeveredett, esetleg a postamadarad eltévedt út közben és nem is érkezett célba. Azt nem jósolnám meg, hogy melyik szakra fogsz kerülni, ez legyen a jövő zenéje, de a Naxeldir... Nem, nem hiszem. Egy tündék között nevelkedett fiatal lánynak meglepő lenne ez a szak. Tudod miben rejlik a tudásuk? Tényleg oda vágysz? *Kérdezi, mert egy szerény, kezes leányzót ismert meg így ennyi idő alatt, ami inkább Allidont, vagy esetleg Eramirt sejtető, esetleg persze a Belsirion, de neki nincsen joga persze eldönteni, hogy ki hova kerüljön, a Sorskerék dolga ez, és a Sorskerék mindig megtalálja a legnagyobb értékét az embernek, hogy jó szakra oszthassa be, ahol megtalálja a helyét.*
Artemis Taylor

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 16, 2012 7:22 am

Artemisz taylor-ként felvételiztem elméletileg a "Naxeldir hallgató"-ide fel is vettek de nem tudom ,hogy mit csináljak!*mondja szényenlösen és vesz még kekszet.*igen a tündék neveltek fel mert a szüleim egy dobtak maguktol mert apámnak nem tetszett,hogy lánya született és a tünde földön szabadultak meg,igy azok neveltek fel*mondja fejét lehajtva a nönek nem akarja,hogy lássa miként egy-két könnycsepp hullik a szeméböl ki*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Márc. 15, 2012 8:44 pm

// Segítség, most akkor Artemis Taylorként, vagy Livia Anettként fogsz felvételizni? : ) //

*Figyeli a másikat, és érdeklődve felvonja a szemöldökét, mikor tünde földet hallja meg.* - Valóban? Tünde földről? Véred egy velük, fél-vér vagy, vagy esetleg csak sorsod vetett közéjük és ők neveltek fel? *Kérdezi, feltételezve minden eshetőséget, hiszen a Tündék nem kimondottan nyitott nép, a bajbajutott gyermekeket talán befogadják, de átutazókat azért annyira rendszeresen nem vonnak be az életükbe, hát érdekes lehet, hogy ez a lány miért is onnan érkezett. A Vendégváró biztosan örülne, hogyha tudná, hogy a másik szépnek tartja, de hát tudatlanul is kedves mosollyal figyelmez a másikra.* - Csak nyugodtan vegyél többet is. A Kezdőtér nem szokott zsúfolva lenni, hiszen a diákok, akik felvételiztek az iskolába néhány napon belül meg is tudják az eredményét, nem kell sok időt itt tölteniük. Hogyha leadtad a papírjaidat akkor te sem fogsz már sokáig ezek között a falak között bezárva lenni. Kinyílik majd előtted a világ és megismerheted a Nezabart és a diákokat.
Artemis Taylor

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Márc. 15, 2012 8:45 am

Tünde földröl érkeztem egyedül éltem már egy jo pár éve és akkor hallottam erről az iskolárol igy hát felkerekedtem,hogy eljöjjek ide és ne érezzem magam egyedül*válaszol szégyenlösen és vesz egy szem sütit melyet a teával eszi és körbe néz a teremben*
Itt mindig ilyen kevesen vannak?*kérdi érdeklödve a Nőre nézve és magában eltünödve gondolja milyen gyönyörü ez a nö Ő hozzá képest*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Márc. 15, 2012 8:36 am

-Szép neved van. Biztosan nagyon várod már, hogy beosszanak...*Mondta a hölgy, majd nagyot kortyolt a teájából, mely kicsit le is égette a nyelvét. Szerencsére jól tudta leplezni ezt.*-Biztos, hogy be fogsz illeszkedni! Nagyon kedves diákok járnak ide, még nem találkoztam olyannal, akinek nem ment volna.*Mondta kedvesen az idős hölgy, majd újra Liviára nézett, aki bizonyosan a teáját iszogatta. A Vendégváró intett pálcájával, mire az asztalon egy kis harapnivaló, rágcsa, teasütemény jelent meg.*-Vegyél ilyet is nyugodtan! Egyébként honnan érkeztél a Nezabarba?*Kérdezte, majd körbelépegetett a terembe, s gyönyörű éneket dalolt, mely mondjuk nem biztos, hogy az Anette lánynak tetszett. A szám arról szólt, hogy milyen rossz volt az embereknek a sorsa, köztük a hölgynek is, s hogy mennyiben meg lehet változtatni ezt egy váratlan utazással, melynek következtében aztán az iskola igazgatója, Kaen el Jericho megtalálta, bár az utóbbi rész már nem, tartozott bele a dalba, csak a Vendégváró gondolta magában.*
Artemis Taylor

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Márc. 15, 2012 8:03 am

Livia Anette vagyok*mutatkozik be egy kicsit szégyenlösen majd helyet foglal mert eléggé elfáradt a hosszu uton és szivesen fogadja a csésze teát amit át nyujtanak neki*köszönöm*halkan meg köszöni*remélem hamar be fogok illeszkedni ide az iskolába a többiek közé mert igy egyedül egy kicsit rossz*mondja és néz a Nőre*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szer. Márc. 14, 2012 7:41 pm

*A lány hangja visszhangzik a Kezdőtérben, ám még is meghallja valaki, méghozzá egy fiatal nő, még is a tekintetéből valahogy bölcs kor sugárzik, szinte kortalanság. Szintén fekete hajú ő maga is, kedves mosollyal sétál a lányhoz, és bátorítóan érinti meg a vállát.* - Üdvözöllek a Nezabarban, gyermek. Hogy hívnak? // Kérlek egy minimum két tagú (de azért ne túl hosszú), lehetőleg bolgár nevet találj ki a karakterednek, ne Ensszy23-ként mutatkozz be. // *Kérdezi kedvesen, miközben egy pálcaintéssel megjelenik egy asztal, két szék, egy kancsó tea és két csésze.* - Biztos hosszú volt az utad, megszomjazhattál, kérsz egy csészével? Én az iskola Vendégvárója vagyok, ameddig nem született meg a döntés a szakodról, csak velem tudsz kapcsolatba lépni. *Magyarázza kedvesen és a szék felé int, hátha a lány le kíván ülni, akkor persze tölt neki egy csésze finom teát.*
Artemis Taylor

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szer. Márc. 14, 2012 7:28 pm

Sziasztok nem rég érkeztem uj vagyok még itt*lép a terembe egy kicsit szégyenlösen egy feket haju lány és néz szét ki tartozkodik a teremben*
Riycko

Hozzászólások száma: 1
Kaszt:

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szer. Feb. 29, 2012 6:15 pm

"Jól fogod magad érezni. Hamar megbarátkozol az ottaniakkal, aztán észre sem veszed, és már el is felejtetted az itteni barátaidat" Ismételgetem magamban apám búcsú szavait.Én,gyorsan barátkozni? Mintha nem is az ő gyereke lennék. Ennyire nem ismerne? Egész életemben nehezen ismerkedtem, bár sokan keresik a társaságom, de nem igazán tudok megbízni új emberekben. Fogalmazzunk úgy, hogy előbb meg kell bizonyosodnom róla, hogy az illető érdemes-e a társaságomra, és csak utána árulok el magamról dolgokat." * Méltatlankodott, közben állított a zsebében lapuló zenelejátszó hangerején, majd leült a lába mellet heverő bőröndök egyikére.* - Na, most akkor várunk egy kicsit, amíg ezen a hiper-szuper helyen valaki rám talál-* ujjaival jelezte magának, apja szavainak ironikus értelmezését.*
Adrián Szalvatore
Diák

Hozzászólások száma: 2
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Jan. 22, 2012 4:46 pm

*Új varázsló tanonc érkezett a nevess iskolába, akit meglepett a ok új ismeretlen arc. Akinek segítségre lenne szüksége, hogyan mennek itt a dolgok*

KEZDŐTÉR

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 27 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 14 ... 27  Next

Similar topics

-
» Párkapcsolati problémák kezelése kezdőknek
» Gundan művészei (FanArt verseny 09|11)
» KEZDŐTÉR