Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

KEZDŐTÉR

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szer. Jún. 17, 2009 1:46 pm

Vendégváró írta:
- Itt ehetsz. *Mutat az asztalra, ami tele van szendvicsekkel, üdítőkkel.* - Oroszország... jártam ott. *Gondolkozik, elmerengve... bár ő nagyon sok helyen járt életében.* - Meséljetek valamit, melyik szakra szeretnétek kerülni? *Kérdezi kedvesen, egyik fiatalról nézve a másikra. Szemeiben kíváncsiság tükröződik, ahogy figyel a leendő diákokra... jó érzés, ha hamarabb ismeri meg őket, mint bárki más az iskolában.*

//Sesti, vagy Woden, vagy ki vagy. Egyszerre csak egy karid lehet, pláne, hogy egyik sincs még beregisztrálva. Ha majd szeretnél multit, először majd olvass utána a szabályoknak, addig is döntsd el, melyiket szeretnéd.//

//elnézést de rosszba voltam belépve//
Vissza az elejére Go down
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Hozzászólások száma: 250

Pozició
Titulus: Nem játékos karakter
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szer. Jún. 17, 2009 1:43 pm

- Itt ehetsz. *Mutat az asztalra, ami tele van szendvicsekkel, üdítőkkel.* - Oroszország... jártam ott. *Gondolkozik, elmerengve... bár ő nagyon sok helyen járt életében.* - Meséljetek valamit, melyik szakra szeretnétek kerülni? *Kérdezi kedvesen, egyik fiatalról nézve a másikra. Szemeiben kíváncsiság tükröződik, ahogy figyel a leendő diákokra... jó érzés, ha hamarabb ismeri meg őket, mint bárki más az iskolában.*

//Sesti, vagy Woden, vagy ki vagy. Egyszerre csak egy karid lehet, pláne, hogy egyik sincs még beregisztrálva. Ha majd szeretnél multit, először majd olvass utána a szabályoknak, addig is döntsd el, melyiket szeretnéd.//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szer. Jún. 17, 2009 1:37 pm

-Köszönöm de azt hiszem nagyon megéheztem az út alatt úgyhogy ennék*válaszolja a farkaséhes fiú*

-Megtudná mondani merre van az étkező?*kérdezi a fiú*
Elena Denise Rossou
Diák

Hozzászólások száma: 3
Kaszt:

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szer. Jún. 17, 2009 1:12 pm

-A nevem Elena Denise Rosseou!*Mutatkozik be illendően majd leül ő is.Enni nem tud ahhoz még izgatott.-Oroszországból jöttem.*Mondja kedvesen.
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szer. Jún. 17, 2009 1:06 pm

- Lombföld? Az merre van? *Érdeklődik kedvesen, majd észreveszi a közeledő lányt... a robajra felkapja a fejét, és aggódva hozzásiet.* - Mutasd... mi tört el? *Kérdezi, majd egy reparo-val megjavítja, amit meg lehet.* - Gyere beljebb... téged hogy hívnak? *Kérdezi kedvesen, majd Wodenhez fordul.* - Amit szeretnél. Van itt enni-innivaló... de ha csak beszélgetni akarsz, arra is kapható vagyok. *Mosolyog a fiúra, miközben beljebbkíséri a lányt is.*

//Elena, a képedet mindenképpen törölni kéne. A regisztráció után küldd el a választott képet egy prefektusnak vagy diákképviselőnek, és onnantól kezdve az igazgatónő beteszi, de magadnak nem tehetsz be képet...//
Elena Denise Rossou
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szer. Jún. 17, 2009 12:58 pm

Elena is közelebb merészkedik a gyönyörű nőhöz és a fiúhoz persze csak óvatosan ,ügyelt hogy csípőfarmerjének macska által kiszakított ülepét ügyesen takarja.Csendben lépked tornacipőim de megint elejt valamit a fekete táska nagy robajjal esik a földre jól hallhatóan több dolog is összetört benne, a lány lehajol érte majd felméri a kárt. Aztán próbál úgy tenni mintha semmi sem történt volna.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szer. Jún. 17, 2009 12:55 pm

Woden Peorosznak hívnak Lombföldről jöttem*válaszol levegő után kapkodva a fiú*

-és most mit csináljak?*kérdezi a fiú*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szer. Jún. 17, 2009 12:40 pm

- A Nezabar területén, a Kezdőtéren. Itt várakozhatsz, amíg a Sorskerék el nem dönti, melyik szakra való vagy. *Mondja kedvesen, miküözben pálcájával belebegteti a fiú csomagjait, már ha vannak neki.* - Tessék, üljél le. *Kínálja hellyel, majd ő is leül, lábait keresztbe téve.* - Hogy hívnak? *Kérdezi kedvesen, kíváncsi tekintettel.* - Honnan érkeztél? *Kérdezősködik tovább, mindig szeret új emberekkel találkozni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szer. Jún. 17, 2009 12:37 pm

-köszönöm *mondja a kedves hölgynek*
-esetleg nem tudnámegmondani hol vagyok most?*kérdezi a fiú*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szer. Jún. 17, 2009 12:03 pm

- Nem tévedtél el. Kerülj csak beljebb. *Csendül egy kedves hang, ahogy a fiatal, fehér ruhás, fekete hajú nő érkezik, magassarkúja kopog.* - Gyere, hozd a csomagjaidat. Biztosan elfáradtál... idebent lepihanhetsz, és kaphatsz enni-, és innivalót is. *Mondja kedvesen, majd bevezeti a fiút. Szeret új emberekkel találkozni... mindig érdekes személyiségekkel fut össze, és biztos benne, hogy most sincs ez másképp...*

//Heló! Kaptál egy levelet, amit az arany színű Üzenetek gombra kattintva tudsz elolvasni. Kérlek, figyelmesen olvasd el, aban minden fontos dolog le van írva^^//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: ez a nezabar iskola?   Szer. Jún. 17, 2009 11:36 am

*hahó van itt valaki?

-hopsz eltévedtem *gondolja a fiú*
-hát akkor megyek is*mondja a fiú*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Kedd. Jún. 16, 2009 3:45 pm

*Egy kedves arcú nő jelenik meg a lány előtt, közelebb sétál hozzá, miközben int a kezével, mire a semmiből egy asztal kerül elő, két székkel. Az asztalon tányéron sütemények, szendvicsek, kancsókban pedig víz és gyümölcslé.* - Üdvözöllek a Nezabarban! Gondolom, hosszú volt az út, megéhezhettél... Már megpörgetted a Sorskereket? *A kerék felé pislog, majd ő maga leül az egyik székre, és int a lánynak, hogy foglaljon helyet a másikon.* - Ülj csak le, biztosan elfáradtál. Vegyél nyugodtan amiből csak szeretnél. Töltsek inni? *Már nyúl is, egy poharat vesz maga elé, és várakozón néz a lányra, melyik kancsóból öntsön.*

//Üdv a Nezabarban! ^^ Kaptál egy üzenetet, ezt a fenti, arany színű Üzenetek gombra kattintva tudod elolvasni, abban megtalálsz minden lényeges információt.//
Ashley Black
Diák

Hozzászólások száma: 1
Kaszt:

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Kedd. Jún. 16, 2009 3:37 pm

*Ashley is megérkezett. Haja rendezetlenül van felfogva, nagyon sietett. Egy farmer van rajta, rózsaszín pólóval, kezében pedig egy nyuszi szállító doboz. Egy húzogatós bőrönd, és a hozzá tartozó egy-két kisebb csomag kíséretében várakozik, kíváncsi már, hova osszák be.*
Elena Denise Rossou
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Jún. 14, 2009 8:48 am

*Egy fekete hajú kékszemű lány érkezik.Behozza gigantikus bőröndjét és macska szállító kosarát majd ráül a macskára,szegény állat keservesen nyervogni kezd és karmait Elena nadrágjába akasztja.A lány felugrik és indiántánchoz hasonló visítós ugrabugrát ad elő a macskával.Aztán körülnéz,leszedi magáról a cicát és suttogni kezd neki. -Jajj Lotte miért nem tudsz sehol normálisan viselkedni.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Jún. 07, 2009 2:05 pm

-Köszönöm
*És kiszemel magának 1 ágyat, amire le is fekszik. De nem alszik el, elmélkedik*
-Ez a vendégváró elég kedves... de valóban csak azt csinájla ami a neve is? Külsőre nemrossz...
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Jún. 07, 2009 2:00 pm

*Csak mosolyogva nézi a... nos, hát zabáló fiút, de nem veti meg, vagy ilyesmi. Bizonyára hosszú út áll mögötte, azért eszik ily mohón.* - Én csak a Vendégváró vagyok. *Mosolyodik el, majd feláll.* - De most ne haragudj, de dolgom van. Azoknak az ágyaknak valamelyikén lepihenhetsz, és aludhatsz, amíg be nem osztanak. Remélem jól fogod érezni magad a Nezabarban. *Mosolyog még egyszer kedvesen, majd elfordul, és eltűnik az egyik szobában.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Jún. 07, 2009 1:53 pm

-Köszönöm szépen! Olyan éhes vagyok, a felhőket is megtudnám enni.
*Ekkor Gnarog fog egy szendvicset.
A kedves, szépfiúból hirtelen egy "szörnyeteg" válik átvitt értelemben.
Az étellt úgy eszi, mint aki már 1 hete nem evett... tehát úgy eszik mint egy disznó. Miután megette, energiával teli lett. És visszaváltozott a régi, kedves Gnaroggá*
-Jajj de udvariatlan vagyok... az én nevem Gnarog Dougfral, a magáé?
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Jún. 07, 2009 1:51 pm

*Hát akkor nem segít, csak bekíséri a fiút, és leül az egyik székre úgy figyel rá.* - Két éve. Most ősszel fog indulni a harmadik évfolyam. *Mondja szelíden, füle mögé téve fekete haját.* - Most van a vizsgaidőszak. De téged nem fog ez most érinteni... majd csak jövőre kell vizsgáznod. *Mondja szelíd mosollyal, egyik lábát keresztbetéve a másikon.* - Nyugodtan egyél, nem mérgeztem meg a szendvicseket. *Kacsint a fiúra barátságosan.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Jún. 07, 2009 1:47 pm

-Köszönöm. Nem kell vinni a csomagot, egyedül is elbírom.
*Mondja nevetve, és valóban elbírja.*
-Mondja csak... Ez az iskola mióta létezik?
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Jún. 07, 2009 1:46 pm

- Fizetni? *Hökken meg a nő, majd kedves mosollyal megrázza a fejét* - Ugyan... mint az iskola leendő diákjának, nem kell fizetned semmit. Gyere csak nyugodtan. Segítsek vinni a csomagjaidat? *Kérdezi kedvesen, majd, ha beleegyezik a fiú, akkor varázspálcájával belebegteti a csomagokat.* - Nyugodtan egyél-igyál amennyi jól esik. *Mosolyog, de láthatóan jót derült azon, hogy a fiú fizetni akart... hisz őt az iskola fizeti, nincs szüksége plusz pénzre a diákoktól.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Jún. 07, 2009 1:43 pm

-Köszönöm, megyek is... csak...
*Megnézi a zsebeit*
-Egy garasom sincs... Éhes és fáradt vagyok, de nem tudok fizetni... Nincs pénzem
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Jún. 07, 2009 1:41 pm

- Nem tévedtél el. *Csendül egy kellemes hang, ahogy a Vendégváró odasétál a fiúhoz.* - Itt várakozhatsz, amíg nem osztanak be egy szakra sem. Gyere, ha fáradt, vagy éhes vagy, itt ehetsz, és kipihenheted magad. *Invitálja be a fiút az előtérre, ahol szendvicsek, és üdítők vannak az asztalon. Kedvesen mosolyog, mindig örül, ha látogatókat kap...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Jún. 07, 2009 1:34 pm

*Egy hosszú fekete hajú férfi jelenik meg a főtéren*
-Hmmm... van itt valaki? Állítólag itt van az az iskola... a francba, eltévedtem!
*Ezután megpróbál körülnézni, hátha találkozik valakivel*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Máj. 15, 2009 11:42 am

*Mindent elmondott? Nos, azt éppen nem, sok mindent lehetne mesélni az iskoláról még... de ha nem jut a lány eszébe más, akkor ő nem fogja erőltetni. Csak mosolyogva nézi, ahogy a lány átteszi az énekeskönyvébe a lóherét, de nem mond semmit egy darabig, csak ül mellette, mielőtt megint megszólalna.* - És, milyen sportágban vagy feketeöves? Mert gondolom, hogy küzdősport, de hogy mégis melyikben? Mert én ezekben nem vagyok annyira járatos... *Kérdezi kíváncsian, hát igen, ebben a munkakörben ő is sok minden érdekeset megtudhat, amit eddig nem tudott.*
Lora Aquanto
Diák

Hozzászólások száma: 8
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Máj. 15, 2009 11:39 am

* Érzi, hogy valaki a háta mögött van. Megfordul, és látja, hogy ismerős. Arcára kerül egy mosoly. Feláll és hallgatja a hölgyet.* ~ Hát igen, nincsenek ilyen könyveim...~*Gondolja, majd mikor felteszi a kérdést a hölgy, elkezd töprengeni. Úgy gondolta, hogy majd azt kérdezi meg, hogy mi történik akkor, mikor már végigjártuk a 7 évet és hasonlóakat, de a hölgy már ezeket elmondta. Még egyszer átgondolja, hogy miről lenne esetleg kérdése, de nem jut eszébe semmi.* Nincs kérdésem, már mindent elmondtál.*Mondja a bűbájos mosollyal az arcán. A lóherét már betette egy könyvbe, de az nem volt éppen Biblia. Énekeskönyvet hozott magával, úgyhogy eldöntötte, hogy átrakja.* Átrakom az énekeskönyvembe! *Mondta, és ezt meg is tette.*

KEZDŐTÉR

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
14 / 25 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25  Next

Similar topics

-
» KEZDŐTÉR
» Tó és tópart
» Párkapcsolati problémák kezelése kezdőknek