Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

KEZDŐTÉR

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25  Next
SzerzőÜzenet
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Hozzászólások száma: 250

Pozició
Titulus: Nem játékos karakter
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Máj. 14, 2009 2:16 pm

*A lány szavaira bólogat, és örül, hogy nincs ellenére a lánynak a beszélgetés.* - Hm, valóban, a Deridion inkább a harcos szak. De az összes foglalkozik mágiával, nem csak az Eramir, az Eramir szak az elemi mágiára koncentrál. Az Allidonra bárdok járnak, akik főleg a zenéjükkel varázsolnak, mert azzal is lehet. És a Naxeldirt se lehet első látásra megítélni, mert igaz, hogy sötét mágiát is tanulnak, de ők se mind gonoszak. *Magyaráz kedvesen, majd elgondolkozik. Kicsit furcsálja, hogy a lány tegezi, de sebaj, elvégre nagyon szimpatikus.* - Változó. Az első évfolyamon van a Bájitaltan, a Sötét Varázslatok Használata, a Legendás Lények Ismerete, Elemi Varázslatok Ismerete, és Bűbájtan. Második évfolyamon van Dalmágia, Illúziómágia, Jósmágia, Rúnamágia, Harcművészet Léletana, Aurormágia, Látványmágia, Elemi Harci Mágia és Bestiatan. De ezeknek a száma majd bővül jövőre, ha már lesz harmadik évfolyam is. *Mondja, majd rámosolyog a lányra.* - Van még kérdésed?
Vissza az elejére Go down
Lora Aquanto
Diák

Hozzászólások száma: 8
Kaszt:

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Máj. 14, 2009 2:07 pm

*A lányon még mindig kedves mosoly van, majd mikor feltesz néhány kérdést a hölgy, nagyon megörül. Imád beszélgetni, de próbálja visszafogni magát, mert ahol élt, nem igazán kedvelték a sok beszédet.* Lora Aquanto vagyok. Ausztriából érkeztem, azon belül Bécsből. Sokat gondolkoztam azon, hogy melyik szak áll legközelebb hozzám, és nem igazán tudtam eldönteni. Feketeöves vagyok, és ez volt az, ami döntött. Tehát Deridionos. Viszont csak azt tudom a szakokról, hogy például az Eramir az mágiával foglalkozik, az Allidon művészettel és a Naxendir pedig valami sötét dologgal... * Mondja bizonytalanul, és megvakarta a fejét. * És nagyon szeretek beszélgetni, úgyhogy örülök is annak, hogy ennyi kérdést tettél fel! * Mondja, majd figyeli a hölgyet, és eszébe jut, hogy ő is kérdezne pár dolgot... *És azt nem tudod, hogy milyen tantárgyak vannak? Mert én csak egyet tudok, hogy bájitaltan is van. Valahogy nem tudtam meg ezeket a dolgokat... * Mondja, majd figyeli tovább a hölgyet, és a bájos mosoly még mindig ott ragyog kerek arcán.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Máj. 14, 2009 1:57 pm

*Leül egy székre, és onnan nézi mosolyogva a falatozó lányt. Ő maga nem eszik, már megebédelt pár órával ezelőtt, nem éhes, ráadásul ezek az ételek nem is neki vannak fenntartva. Nézi a lányt, és visszaemlékezik, amikor ő volt ilyen fiatal... rég volt már az. Oké, nem olyan idős, de neki mégis régen volt, amikor ilyen gondtalan élete volt.* - Örülök, hogy ízlett. *Biccent mosolyogva a lány felé, miközben házimanók sorakoznak be, akik eltakarítják a tányérokat. Ő még mindig ül, éss figyeli a lányt.* - Hogy hívnak? *Kérdezi kedvesen, némi kíváncsisággal a szemeiben. Mindig szeret a leendő diákokkal beszélgetni, szó mi szó.* - Honnan érkeztél? És melyik szakra szeretnél kerülni, ha megkérdezhetem? Bocsánat, hogy ilyen sokat kérdezek, de kevesen állnak meg itt beszélgetni... a legtöbben már egyből az iskolába mennek. *Mosolyog, ezútal egy kicsit bocsánatkérően, és szemeiben kíváncsisággal fürkészi tovább a lányt.*
Lora Aquanto
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Máj. 14, 2009 1:51 pm

*Álmélkodását cipőkopogás szakítja félve. A hang eredete felé néz, majd boldogan néz a megérkező hölgyre. Nagyon kedves hölgynek tűnik, az arcát meg is jegyzi. Köszön neki, majd odasétál a szoba ajtaja elé, és látja, hogy a szobában az asztal telis-tele van jobbnál-jobb és finomabbnál-finomabb ételekkel. Mivel megbízik a hölgyben, ezért végül elengedi a szorongatott bőröndöt. Belép a szobába, és alaposan körbenéz. Nagyon tetszik neki az egész érkezés és az, hogy olyan az egész fogadtatás, mintha valami igazán fontos személy lenne, pedig nem az, csak egy még tudatlan lány. Leül az egyik székhez, és bár nem éhes, az étel láttán megkívánta. Elkezd inni-enni. Az étel olyan finom, hogy azt nem lehet leírni. A gyümölcslé pedig friss és zamatos. Nagyon tetszik neki még mindig minden, és érzi, hogy jó helyet választott tanulásra. Viszont tudja, hogy nem érkezett a legjobb időben, hisz a diákok most vizsgáznak. Minden esetre szeretne még a következő évben sokat tanulni, és csak aztán évet lépni. Most nem tudna mit kezdeni egy feladatlappal... Az étel és az ital fogyasztása közben a gondolata már szinte bennt vannak az épületben... És az tény, hogy szeretne Deridion szakos lenni, de sajnos ezt nem ő dönti el, vagyis végül is ő, de nem az akarata. Mikor befejezte az evést, felállt az asztaltól és megköszönte. * Nagyon finom volt! *Mondja, miközben megtörli a száját.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Máj. 14, 2009 1:38 pm

*Egy kedves arcú nő érkezik a frissen érkezett diák elé. Fekete haja meg-meglibben kissé sietős lépteitől. Ő maga elég magas, hiába, nem lehet alacsony, hiszen talán észre sem vennék akkor az érkező diákok... Talpig fehérben van, léptei nyomán egyenletes kopogás hallatszódik. Valóban szép a környezet, de ugyanakkor félelmetes is... a nő jól tudja, mi minden történhet odabent a falakon belül... gyakorlatilag minden. De most ezzel nem akarja terhelni a lányt, a lényeg, hogy kellemesen töltse el azt az időt, amit a beosztása előtt itt tölt, vele.* - Üdv a Nezabarban. *Üdvözli csengő hangon, kedves mosollyal a lányt. Majd megáll, kézmozdulatával befelé invitálva a lányt.* - Gyere be, itt elfoglalhatod magad, amíg be nem osztanak szakra. Van étel, ital, és, ha pihenni vágysz, akkor ágy is. *Invitálja kedvesen.* - Segítsek behozni a csomagajidat? *Ajánlkozik, majd ha igen, akkor segít behurcolkodni a lánynak.*
Lora Aquanto
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Máj. 14, 2009 1:32 pm

*Egy bájos mosolyú lány érkezik meg az iskola elé. Kezében van a bőröndje, és úgy szorongatja, mint valami kincsesládát. Most a bőröndjében van az élete, nem csoda... Benne vannak a ruhái, ha nem lennének, nem lenne miben lennie... Na meg aztán ott vannak a képek a szülőkről és hasonló dolgok. És még ott van a táskája is, amiben benne van a tolltartó, a füzetek és egyéb órára kellő dolog. Mindent előkészített, mert abban bízik, hogy holnap már ott lehet az órán. Nem túl magas lány, 160 cm körül lehet. Nagyon izgatja az egész iskola, hiszen még nem volt ilyenben része. Körülnéz, és látja az iskola gyönyörű falát. Legszívesebben máris berohanna a kapun, de még nincs szakja, ezért nem tesz semmit. Megcsapja orrát a friss növények hangja, és a virágok üdítő illata. Mélyeket szippant a kellemes illatban, majd csodálja még egy kicsit a épületet. Mikor megfordul, egy park szerűséget lát. Az út le van kövezve, és annak mentén gyönyörű sárga virágok pompáznak.*
~ Megérte eljönni.~
* Gondolja magában, majd elfelejti szomjúságát, éhségét. Ez az illat teljesen betölti a lelkét, és érzi, hogy már egyáltalán nem is fáradt. Közelebb megy egy szép virághoz és közelebbről is megszagolja. A fák lombjain még ott van a harmat, amiben megcsillan a nap gyönyörű sugara.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Hétf. Máj. 11, 2009 8:20 pm

*Mosolyogva biccent a fiúnak, majd feláll.* - Rendben van, jó éjszakát. Talán pár napon belül be is osztanak szakra. *Mondja kedvesen, majd figyeli, ahogy a fiú lefekszik aludni. Utána összepakol kicsit, majd ő is elvonul lefeküdni és elaludni.*

//rendben van^^ ha nem is így, de az iskolában diákként biztosan megkereslek Wink //
Thomas Saying
Diák

Hozzászólások száma: 11
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Hétf. Máj. 11, 2009 8:11 pm

*Megeszi az utolsó szendvicsét,aztán feláll.*Köszönöm szépen a vacsorát,szerintem már a kutyám is megjött. De már fáradt vagyok,úgyhogy lefekszem.Viszont látásra,és jó északát!*mondja,aztán megfordul,és egy mosollyal az arcán besétál a szobába,ahol a kutya már várja. A fiú átöltözik lefekszik,ezután a kutya szépen felugrik az ágyra a lábrészhez,és mind a ketten elalszanak.*

//köszönöm a játékot,de jön az esti procedúra,és most szokatlanul fáradt vagyok. Remélem még lesz szerencsém veled játszani. Jóéjt!//
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Hétf. Máj. 11, 2009 8:05 pm

*Mosolyogva bólint, egyáltalán nem nézi falusi parasztnak... amióta itt van, azóta találkozott már igen bunkó emberkékkel is... de örül, hogy most egy normális fiúval hozta össze a sors, majd csak bólogat a szavaira.* - Értem... nos, nem túl jó dolog szerintem, ha valaki állandóan költözik... persze, világot lát az ember, de a gyereknek kell a stabilitás. *Mondja ki a véleményét, majd a kérdésre megint elmosolyodik.* - Sokfelé jártam én is, éppen ezért mondom, hogy nem jó a folyamatos költözés. És szeretek találkozni új emberekkel, ezért kerültem ebbe a feladatkörbe.
Thomas Saying
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Hétf. Máj. 11, 2009 8:00 pm

~Ha mindenki ilyen kedves lesz mint ez a nő,akkor jó dolgom lesz.~Nem baj ha csak szendvics van,otthon sem kapok mindig királyi lakomákat*Mosoly jelenlétében elkezd enni.~Istenem,te hülye vagy?! Lakomákat?! Miféle gyépés használ ilyen szavakat? Te nem vagy normális! Biztos most falusi parasztnak néz ez a kedves nő!~*A nevem Thomas Saying,és Amerikából...vagyishát mindenhonnan érkeztem,mert folyton költöztünk az apukámmal.És "ön" hogy került ide? mármint honnan jött ez a foglalkozás? miért pont önt jelölték ki?
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Hétf. Máj. 11, 2009 7:45 pm

*Elmosolyodik, és bólint egyet a fiú felé, értette a célzást.* - Nagyon jó helyed lesz itt. Biztosan találkozol majd olyanokkal, akik a barátaid lesznek, és a tanárok meg... nos, azt nem mondom, hogy kedvesek, de megtanítják, amit tudnod kell. *Közben int a fiúnak, hogy kövesse, és még mindig mosolyogva megrázza a fejét.* - Nem, nem baj, nyugodtan bejöhet, én nem vagyok allergiás rá. Meg sok kutya van a Nezabar területén is. Foglalj helyet. *Az utolsó mondatnál egy egyik székre mutat, és leül a fiúval szemben, keresztbe tett lábakkal.* - Szendvicsekkel tudok szolgálni sajnos, itt nincsenek olyan fogások, mint bent az iskolában. De vannak gyümölcslevek. *Mutat az asztalra, és érdeklődve néz a vendégre ismét.* - Mi a neved? Honnan érkeztél? *Érdeklődik kedvesen.*
Thomas Saying
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Hétf. Máj. 11, 2009 7:40 pm

Köszönöm szépen,Remélem jó helyem lesz itt. Egy kicsit azért éhes vagyok.*mondja,vagyis inkább célozgat.*Az ugye nem baj ha a kutyám bejön?Csak mert van aki allergiás a szőrére,és mivel Border Collie,ezért... Na mindegy,sokat fecsegek. Mien étel van?
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Hétf. Máj. 11, 2009 7:36 pm

*Egy fekete hajú, gyönyörű nő jelenik meg a diák előtt, kedvesen mosolyogva felé.* - Üdvözöllek a Nezabarban. Látom, sok csomagod van... szeretnél enni vagy inni valamit? *Kérdezi kedvesen, miközben segít bevinni a fiú holmijait, majd rámutat egy kis szobában lévő ágyakra.* - Itt pihenhetsz, amíg nem osztanak be szakra... *Mutat rá, majd csak áll, és vár, hátha van valami kívánsága a most érkezettnek.*
Thomas Saying
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Hétf. Máj. 11, 2009 7:29 pm

*Egy fiú is érkezik a kezdőtérre. Apjától sokáig búcsúzkodott,ezért már majdnem besötétedett.A vállán egy Nagy Táska,amit lerak,és körülnéz,nézi hogy van e itt valaki,vagy este a cuccán fog aludni.
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Kedd. Ápr. 21, 2009 5:24 pm

*Meghallgatja a lány válaszát, nem tűnik valami beszédesnek, pedig már egy ideje próbálja szóra bírni.*
Ha esetleg elfáradsz, nyugodtan menj be abba a szobába, pihenj csak le, ételt is találsz. *Mondja egy közeli fa ajtóra mutatva.*
Viszont ha megbocsátasz, én most elmegyek, viszont sok sikert az iskolához, remélem, hamar beilleszkedsz, és megtalálod itt a helyedet. *Köszön el a lánytól, majd a következő pillanatban már ott sincs, csak úgy hirtelen eltűnik..*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Kedd. Ápr. 21, 2009 5:09 pm

*A lány még mindig mosolyog, majd válaszol.*Én Paraguay-ból érkeztem.*Még minig mosolyog, majd belegondol, hogy milyen jó lesz.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Kedd. Ápr. 21, 2009 4:40 pm

*A nő bólint a lány válaszára. Ritka az ilyen. A legtöbb újonc vagy éhes, vagy álmos, az is előfordul, hogy a kettő együtt, de az, hogy se nem éhes se nem álmos, az tényleg ritka. A legtöbben a félelem és az idegesség miatt esznek, aludni meg, de hisz ez elég egyértelmű, elfáradnak a hosszú út során. *
Allidon. Cirelin de Sovalon úrnő a szak vezetője, és egyben a bűbájtan és az illúziómágia tanár is. Mind a négy szak nagyon jó, mindenhol kedves emberek vannak, de úgyis a sors kerék fog dönteni a sorsod felől, mindenesetre ha választhatnál, véleményem szerint jól választanál. *Feleli a lánynak mosolyogva.*
Honnan érkeztél? *Kérdezi még, hisz van ideje, nem is kevés, így ha lány unatkozna, vagy csak beszélgetni szeretne, ő ráér.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Kedd. Ápr. 21, 2009 4:32 pm

*Észreveszi, hogy egy hölgy közelít felé.*Egyenlőre nem vagyok álmos, se éhes köszönöm! Legszívesebben Allidon szakra kerülnék.*A lány mosolyogni kezd, és elteszi a szendvicset. Nagyon várja már, hogy beosszák.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Kedd. Ápr. 21, 2009 4:25 pm

*Egy gyönyörű, magas, barna hajú nő jelenik meg az imént érkezett leányzó előtt, aki nem láthatta, honnan jött ide Vendégvárónk, mindenesetre nem kicsit lepődhet meg a dolgon. A nő mosolyog, mint mindig, és a kislányhoz szól.*
Üdvözöllek a Nezabarban. *Köszönti, miközben végignéz rajta. Egy szendvicset eszeget, de ha szeretne finomabbat, amolyan házi csemegét enni, azt is megkostolhatja.*
Gondolom kifáradtál a hosszú út során, ha éhes vagy, vagy ha szeretnél kicsit lepihenni, csak szólj nyugodtan, és elintézem neked. *Mondja mosolyogva és egy kedves kacsintás kiséretében.*
Esetleg gondolkoztál már rajta, melyik szakra kerülnél szívesen? *Kérdezi, hiszen mindenki izgatottan szokta várni a sorskerék döntését, és azt, melyik szakra is kerül, kik lesznek társai, tanárai.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Kedd. Ápr. 21, 2009 4:13 pm

*Egy szőke hajú lány lépdel a kezdőtérre. Lepihen egy kicsit, mert nagyon kifáradt a hosszú út alatt. Előveszi táskáját és elkezdi enni szendvicsét. Iszik is egy keveset. Eszébe jut, hogy milyen jó lesz itt. Legjobban Allidon szakra szeretne kerülni. De ezt nem ő dönti el. Eszegeti tovább a szendvicsét.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Ápr. 19, 2009 2:55 pm

*A leányzó válaszát hallva elmosolyodik. persze, az újonnan érkezett diákok vagy éhesek, vagy egy falatot nem bírnak lenyelni, de köztes eset, az szinte sosincs. Mindegyikük izgul, és várja, hogy végre megismerhessék társaikat, de leginkább, hogy végre megtudják, melyik szakra is kerültek.*
Rendben drágám, akkor kövess kérlek. *Mondja a leányzónak mosolyogva, majd kecsesen elsétál a legközelebbi ajtóig, és benyit. Nincs ott más, csupán egy ágy, egy pihe-puha ágy, ami csak arra vár, hogy valaki belefeküdjön, rajta puha párnákkal, és egy éjjeliszekrény.*
Itt lepihenhetsz, és megvárhatod, hogy melyik szakra is kerülsz. Van esetleg kérdésed? *Kérdezi még Raynától, aki remélhetőleg követi.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Ápr. 19, 2009 2:34 pm

-Jó napot! *Köszön a lány apró fáziskéséssel a nőnek.-Köszönöm de most nem tudnék enni viszont egy kis pihenés jól esne.*Mondja kedvesen és nagyon örül hogy végra valaki foglalkozik vele,hálás az ötletért.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Ápr. 18, 2009 3:48 pm

//Köszönöm a választ,de hogyan tudom megváltoztatni a Luna Lovegood nevet??Bocsánat ha értetlen vagyok,de nekem ez még új!//
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Ápr. 18, 2009 3:21 pm

//Luna, ha minden igaz, kaptál egy üzenetet, azt olvasd el, az "Üzenetek" gombra kattintva. Utána kérlek felvételizz a Főoldalon az ott leírtak szerint, és mindenképpen válassz magadnak másik nevet, ugyanis létező szereplő nevét nem használhatod, de az előtörténethez mindenképpen írd oda, hogy Luna Lovegood néven már regisztráltál a fórumon, és onnantól számítva pár napon belül már játszhatsz is Very Happy //
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Ápr. 18, 2009 3:13 pm

[i][b]Segítsetek Légyszíves!!! El vagyok veszve.

KEZDŐTÉR

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
15 / 25 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25  Next

Similar topics

-
» KEZDŐTÉR
» Tó és tópart
» Párkapcsolati problémák kezelése kezdőknek