Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

KEZDŐTÉR

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25  Next
SzerzőÜzenet
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Hozzászólások száma: 250

Pozició
Titulus: Nem játékos karakter
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Kedd. Márc. 17, 2009 3:57 pm

*A nő érdeklődve hallgatja a lányt, majd titokzatosan elmosolyodik.*
-Valóban így van. A diákjaink igen erős varázslatokat tanultnak és bizony, tényleg elég sok erős diákunk kerül ki innen. A szakokkal kapcsoltban, valóban van ez a kettő, amit mondtál. DE összeségében 4 szak van: Az Allidon, a Deridion, az Eramir és a Naxeldir. Tulajdonságaid és képességeid alapján fog majd beosztani az Idő Kereke egy bizonyos szakba. És ha esetleg először úgy érzed, hogy nem i jó helyre kerültél, majd megtalálod azokat a tulajdonságaidat, amik miatt a Kerék oda osztott. Sajnos a szakok között nincs átjárhatóság, így valóban meg kell találnod magadban azokat a tulajdonságokat, amik az adott szakra jellemzőek. Biztos vagyok benne, hogy jó helyre fogsz kerülni-*kacsint bátorítóan a lányra a hölgy.*

//Bocs, mennem kell. Játszd ki, hogy megforgatod az Idő Kerekét, aztán majd várj, hogy beosszanak! További sikeres játékot! Smile //
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Kedd. Márc. 17, 2009 3:53 pm

*Kicsit gondolkodik, hogy mit is hallott az iskoláról.*
-Úgy hallottam, hogy a legjobb varázslók kerülnek ki innen, és nagyon erős varázslatokat tanulnak a diákok. Nem tudok túl sokat róla...
*Töpreng egy kicsit, majd eszébe jut még pár dolog.*
-De a szakokat tudom! Vagyis nagyjából... Van Allidon, Eramir és még van...
*Több nem igazán jutott eszébe.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Kedd. Márc. 17, 2009 3:49 pm

*A nő egy pillanatig nem válaszol, majd bólint egyet.*
-London! Nahát! Az biztos szép hely lehet. Habár még nem jártam ott, de azért hallottam róla. És ismered már a Nezabart? Mit hallottál róla? -*édeklődik kicsit titokzatosan a hölgy. Valószínű azért, hogy ha Vandának olyan információja van, ami esetleg nem helyt álló, kijavítsa, mielőtt még belép az iskolába. Vagy esetleg hozzátegyen még pár hasznos információt. Így titokzatosan mosolyogva várja, hogy mit felel a lány.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Kedd. Márc. 17, 2009 3:47 pm

*Kedvesen pillant a hölgyre.*
-Londonból.
*Kissé rövid választ adott, de nagyon hirtelen történt ez az egész, mármint az, hogy a hölgy megjelent.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Kedd. Márc. 17, 2009 3:41 pm

*A hölgy összefűzi kezeit hosszú, fehér talárja ujjába és úgy néz le a lányra. Elég magasra nőtt, talán eléri a 180 centit is, így kicsit furcsa és ijesztő látvány lehet. hosszú, barna hajával játszadozik a lágy szél. Szeme fekete, ridegen néz Vandára, ajka viszont piros, élettel teli. Amikor Vanda bemutatkozik, a piros ajkak mosolyra húzódnak, majd a nő biccent egyet.*
-Üdvözlöm, Vanda! Köszöntünk itt a Nezabarban! Még nem vagy beosztva egy szakra sem, de ez már csak idő kérdése- *kacsint kedvesen a lányra a nő. Az előbbi rideg tekintete eltánt, helyébe melegség költözött, úgy néz a lányra.*
-Honnan érkeztél? -*érdeklődik kedvesen.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Kedd. Márc. 17, 2009 3:38 pm

*Észre veszi, hogy egy intelligens és kecses hölgy érkezik elébe. Összecsukja a könyvét és rápillant a hölgyre. ~Hmm...Nezabar...Jól hangzik.~ Visszateszi a könyvet a táskájába.*
-Üdv! Vanda Shirkle vagyok!
*Mondja kedvesen, remélve, hogy a hölgy nem fog ridegen felelni.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Kedd. Márc. 17, 2009 3:34 pm

*Egy magas, hosszú, barna hajú nő érkezik Vanda elé. Megfordulhat a lány fejében, hogy ez valóban varázsiskola, hiszen egyből tudták, hogy jött. Ahogy a nő kilép az ajtón, magas, kecses alakja igazi szépség, mégis merev, szinte parancsoló. A lányhoz sétál, majd megáll előtte. Biccent egyet, majd jégkékszemét a lányra mélyeszti és végignézi.*
-Köszöntöm a Nezabarban!- *csnedül hideg, jeges hangja.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Kedd. Márc. 17, 2009 3:24 pm

*Megérkezik, és arra gondol, hogy milyen lesz itt. Körülnéz, de nem lát senkit. Vár egy kicsit, hátha jön valaki. Leteszi a cuccát a földre és elővesz egy könyvet. Elkezdi olvasgatni, addig is, elfoglalja magát.*
Lina Sonload-arch-A
Diák

Hozzászólások száma: 181
Kaszt:
Üzenőláda: Szívesen játszok bárkivel, csak vegyél fel msnre! Allidonosok előnyben! Razz

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Márc. 14, 2009 12:22 pm

*Furcsán néz a lányra, hisz azt hitte, hogy rajta nevet. Furcsán nézett rá, majd a képzeletében húzott egy vonalat a "fucsaság" nevében.*
-De miért nevettél? Milyen szárnyak? Nem rajtam nevettél?
*Elhalmozta a lány kérdéseivel, de csak azért, mert ha ideges, nagyon sok kérdést tesz fel.*
Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1171
Msn: bogicica11@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Márc. 14, 2009 12:18 pm

*hamar abbahagyta a kuncogást ,mivel most döbben rá hogy Lina nem látja a szárnyait és hírtelen utána szól*-BOCSÁNAT*majd a lány megál nés figyelmesen halgat*-Elfelejtettem hogy nem látod a szárnyaimat . bocsánat !!!-*bocsánatkérően néz a lányra.*
Lina Sonload-arch-A
Diák

Kaszt:
Üzenőláda: Szívesen játszok bárkivel, csak vegyél fel msnre! Allidonosok előnyben! Razz

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Márc. 14, 2009 12:05 pm

*A kuncogás nagyon rosszul esik neki, és inkább nem válaszol a lány kérdésére. Feláll a székről és bemegy a szobába. Nem érti, hogy mi olyan vicces, ezért inkább meg se szólal, hátha rajta kuncogott. Leül az ágyra és maga elé néz.*
Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Márc. 14, 2009 11:19 am

-Lényegében félig az vagyok mivel anyukám Tündér apukám Ember.És te ember vagy ?*kérdezte a válasz után és viccesnek tartotta hogy nem vette észre a lány a szárnyait de végul csak egy kis kuncogás jött ki a torkán. Pedig meg akarta jegyezni ,hogy ez vicces dolog volt.de nem sikerült*
Lina Sonload-arch-A
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Márc. 14, 2009 11:08 am

*Szerencsésnek vélte Mirandát, hogy látott már ennél szebb tájat is. Mivel tündérföldről jött, gondolta, hogy akkor tündér.*
-Te akkor nem ember vagy?
*Nézett furcsán a lányra, hisz azt hitte, hogy amikor ide jön valaki, akkor mindíg ember. Gondolt arra, hogy természetesen ember is lehet...*
Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Márc. 14, 2009 11:04 am

-Én a tündérekfüöldjéről jöttem ott még ennél is szebb a táj .*mosolyogva néz a lányra majd ujra a tájat nézi.*
Lina Sonload-arch-A
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Márc. 14, 2009 10:47 am

*Miközben nézi a tájat, rápillant a lányra is.*
-Köszönöm. Olyan gyönyörű a táj! Még soha nem láttam ilyen szépet! A városban csak püfölő autók és füst volt... Te honnan jöttél?
*Kereste a lány tekinteték, hátha a fa nézéséből rá is fog nézni.*
Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Márc. 14, 2009 10:44 am

-köszönöm .Neked is szép neved van . Én is így vagyok a szakoklkall . *mondja ,bár furcsának látja hogy ő csak egy fát néz miközben az egész táj gyönyörű , és így szólal meg . *-ugye milyen szép a táj ?
Lina Sonload-arch-A
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Márc. 14, 2009 10:40 am

*Kevésbé mosolyogva válaszol Mirandának.*
-Nem tudom, milyen szakon szeretnék lenni... Végül is, majd a sorskerék a helyes útra irányít. Szép neved van!
*Odaül a lány mellé és elkezd enni. Nagyon tetszik neki ez a hely, és néha megáll az evéssel, és percekig csak nézi a tájat.*
Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Márc. 14, 2009 10:36 am

-Szia én Miranda vagyok.*mosolyog a lányra és öörül végre valaki megszólította *-Gyere ülj le az asztalhoz rreggelizzünk meg.*imbitálja evésre a lányt ,majd kérdezni kezd .*Be vagy már osztva valamiféle szakra? Ha nem mi szeretnél lenni?*kiváncsi pillantást vet a lányra*
Lina Sonload-arch-A
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Márc. 14, 2009 10:31 am

*Nagyon örül, hogy még két lány csatlakozik. Mosolyogva néz rá az utána következő lányra. ( Mirandára)*
-Szia! Én Lina Sonload vagyok. Téged hogy hívnak?
*Még mindíg mosolyogva nézi a lányt.*
Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Márc. 14, 2009 9:29 am

*befut a terembe ,hogy megkköszönje a tegnapi segítséget és hogy ismerkedjen majd meglátja a hölgyetés odasiet hozzá*-jónapot! Csak megszeretném köszönni a tegnapi eligazítás .*köszönte meg majd a nő mögé nézett és látta mennyien vannak itt ,és ezt gondolta magában -itt biztos találok barátokat*
Sonja Willinger
Diák

Hozzászólások száma: 458
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 13, 2009 9:08 pm

*Sonja elmosolyodik és egy egy köszönés után elindul a szoba felé ahova ledobta holmiait és ledőlt.Szeretett volna olvasni még egy picit ami sajnos nem jött össze mivel rögtön mély álomba merül.*
//Felőlem is bocs mert nekem is mennem kell és azért is ha nem jó helyre feküdtem le!//
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 13, 2009 9:04 pm

- Végülis, a bárdok valóban titokzatosak - általában. De nem mondhatjuk, hogy mind az. Viszont lehet, hogy valóban Allidonos leszel; ha úgy érzed, hogy az áll hozzád közel, biztos, hogy a Sorskerék is így fogja gondolni. *Mondja mosolyogva Sonjának.* - De miért nem szerettek emiatt? Mindenkinek lehetnek titkai. Nem is lenne jó, ha mindenkinek elmondanál mindent. A tigrisek pedig gyönyörű állatok, méltóságteljesek, fenségesek... *Továbbra is mosolyog, lassan talán már unalmassá is válik.* - És hol van ez a sziget? Ezek szerint mind a ketten gyönyörű helyről származtok. És ha csak egy hetet laktál ott, akkor előtte hol? *Kíváncsiskodik még Miranda felé, majd feláll.* - Nos, egyetek csak nyugodtan, de későre jár. Ha kibeszélgettétek magatokat, pihenjetek csak le a szobában. Szervusztok. *Köszön el mosolyogva, és elsétál.*

//Ne haragudjatok, mennem kell ^^" De ti ketten még nyugodtan játszatok egymással Smile//
Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 13, 2009 8:56 pm

-Ingen szép hely , ott sosints senni rossz de többet nem mondhatok mivel csak egy hetet laktam ott onnan ide jöttem *monta *-acicám pedig Daimond és nagyon aranyos.
Sonja Willinger
Diák

Hozzászólások száma: 458
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 13, 2009 8:55 pm

-Egyébként már nem azért de engem nem nagyon szeretttek a régi sulimban mert nagyon titokzatos vagyok és ez zavarta őket.Ezért gondolom hogy az Allidion illene hozzám mert úgytudom hogy ők titokzatosak vagy tévedek?
*Kérdezte kiváncsian majd a kérdés elhangzása után mosolyogva válaszol.*
-Hát nagyon szeretem a baglyokat, a tigriseket najó nemtudok választani.
*Mondta majdnem nevetve és Miranda felé fordul.*
-A tündérek országa biztos gyönyörü és engem is izgat a dolog!Én egy szigetröl jövök és azonbelül is egy erdőböl aminek a közepén áll egy apró de nagyon takaros falu és én onnan származok.
*Mosolygott és kiváncsian pillantott Mirandára.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 13, 2009 8:49 pm

- A tündérek országából? Szép hely lehet. Mesélj róla! *Mondja mosolyogva, majd tovább kérdezgeti Mirandát.* - És hogy hívják a cicádat? Biztosan nagyon aranyos. Hogy néz ki? *Természetesen Sonja sem marad ki a kérdésekből, hiszen a vendégváró nő most felé fordul.* - Tyr. Szép neve van. És mondd csak, melyik állatod szereted a legjobban? Mármint, mi a kedvenc állatod? *Teszi fel a kérdést, miközben mind a két lánynak önt a teából, majd magának is, és belekortyol.*

KEZDŐTÉR

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
16 / 25 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25  Next

Similar topics

-
» KEZDŐTÉR
» Tó és tópart
» Párkapcsolati problémák kezelése kezdőknek