Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

KEZDŐTÉR

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25  Next
SzerzőÜzenet
Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1171
Msn: bogicica11@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Márc. 14, 2009 10:44 am

-köszönöm .Neked is szép neved van . Én is így vagyok a szakoklkall . *mondja ,bár furcsának látja hogy ő csak egy fát néz miközben az egész táj gyönyörű , és így szólal meg . *-ugye milyen szép a táj ?
Vissza az elejére Go down
Lina Sonload-arch-A
Diák

Hozzászólások száma: 181
Kaszt:
Üzenőláda: Szívesen játszok bárkivel, csak vegyél fel msnre! Allidonosok előnyben! Razz

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Márc. 14, 2009 10:40 am

*Kevésbé mosolyogva válaszol Mirandának.*
-Nem tudom, milyen szakon szeretnék lenni... Végül is, majd a sorskerék a helyes útra irányít. Szép neved van!
*Odaül a lány mellé és elkezd enni. Nagyon tetszik neki ez a hely, és néha megáll az evéssel, és percekig csak nézi a tájat.*
Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Márc. 14, 2009 10:36 am

-Szia én Miranda vagyok.*mosolyog a lányra és öörül végre valaki megszólította *-Gyere ülj le az asztalhoz rreggelizzünk meg.*imbitálja evésre a lányt ,majd kérdezni kezd .*Be vagy már osztva valamiféle szakra? Ha nem mi szeretnél lenni?*kiváncsi pillantást vet a lányra*
Lina Sonload-arch-A
Diák

Kaszt:
Üzenőláda: Szívesen játszok bárkivel, csak vegyél fel msnre! Allidonosok előnyben! Razz

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Márc. 14, 2009 10:31 am

*Nagyon örül, hogy még két lány csatlakozik. Mosolyogva néz rá az utána következő lányra. ( Mirandára)*
-Szia! Én Lina Sonload vagyok. Téged hogy hívnak?
*Még mindíg mosolyogva nézi a lányt.*
Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Márc. 14, 2009 9:29 am

*befut a terembe ,hogy megkköszönje a tegnapi segítséget és hogy ismerkedjen majd meglátja a hölgyetés odasiet hozzá*-jónapot! Csak megszeretném köszönni a tegnapi eligazítás .*köszönte meg majd a nő mögé nézett és látta mennyien vannak itt ,és ezt gondolta magában -itt biztos találok barátokat*
Sonja Willinger
Diák

Hozzászólások száma: 458
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 13, 2009 9:08 pm

*Sonja elmosolyodik és egy egy köszönés után elindul a szoba felé ahova ledobta holmiait és ledőlt.Szeretett volna olvasni még egy picit ami sajnos nem jött össze mivel rögtön mély álomba merül.*
//Felőlem is bocs mert nekem is mennem kell és azért is ha nem jó helyre feküdtem le!//
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Hozzászólások száma: 250

Pozició
Titulus: Nem játékos karakter
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 13, 2009 9:04 pm

- Végülis, a bárdok valóban titokzatosak - általában. De nem mondhatjuk, hogy mind az. Viszont lehet, hogy valóban Allidonos leszel; ha úgy érzed, hogy az áll hozzád közel, biztos, hogy a Sorskerék is így fogja gondolni. *Mondja mosolyogva Sonjának.* - De miért nem szerettek emiatt? Mindenkinek lehetnek titkai. Nem is lenne jó, ha mindenkinek elmondanál mindent. A tigrisek pedig gyönyörű állatok, méltóságteljesek, fenségesek... *Továbbra is mosolyog, lassan talán már unalmassá is válik.* - És hol van ez a sziget? Ezek szerint mind a ketten gyönyörű helyről származtok. És ha csak egy hetet laktál ott, akkor előtte hol? *Kíváncsiskodik még Miranda felé, majd feláll.* - Nos, egyetek csak nyugodtan, de későre jár. Ha kibeszélgettétek magatokat, pihenjetek csak le a szobában. Szervusztok. *Köszön el mosolyogva, és elsétál.*

//Ne haragudjatok, mennem kell ^^" De ti ketten még nyugodtan játszatok egymással Smile//
Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 13, 2009 8:56 pm

-Ingen szép hely , ott sosints senni rossz de többet nem mondhatok mivel csak egy hetet laktam ott onnan ide jöttem *monta *-acicám pedig Daimond és nagyon aranyos.
Sonja Willinger
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 13, 2009 8:55 pm

-Egyébként már nem azért de engem nem nagyon szeretttek a régi sulimban mert nagyon titokzatos vagyok és ez zavarta őket.Ezért gondolom hogy az Allidion illene hozzám mert úgytudom hogy ők titokzatosak vagy tévedek?
*Kérdezte kiváncsian majd a kérdés elhangzása után mosolyogva válaszol.*
-Hát nagyon szeretem a baglyokat, a tigriseket najó nemtudok választani.
*Mondta majdnem nevetve és Miranda felé fordul.*
-A tündérek országa biztos gyönyörü és engem is izgat a dolog!Én egy szigetröl jövök és azonbelül is egy erdőböl aminek a közepén áll egy apró de nagyon takaros falu és én onnan származok.
*Mosolygott és kiváncsian pillantott Mirandára.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 13, 2009 8:49 pm

- A tündérek országából? Szép hely lehet. Mesélj róla! *Mondja mosolyogva, majd tovább kérdezgeti Mirandát.* - És hogy hívják a cicádat? Biztosan nagyon aranyos. Hogy néz ki? *Természetesen Sonja sem marad ki a kérdésekből, hiszen a vendégváró nő most felé fordul.* - Tyr. Szép neve van. És mondd csak, melyik állatod szereted a legjobban? Mármint, mi a kedvenc állatod? *Teszi fel a kérdést, miközben mind a két lánynak önt a teából, majd magának is, és belekortyol.*
Sonja Willinger
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 13, 2009 8:44 pm

-Trynak hívják.
*Válaszolt mosolyogva és leült a székre és vett egy pohár teát és azt kezdte el szürcsölni.*
Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 13, 2009 8:38 pm

-én a tündérek országából érkeztem .*mondta majd kiváncsi pillantásokat vet Sonja felé és ismét megszólal *-milyen szép bagoly , bárcsak itt lenne a cicám olyan elbűvölő egy cica!
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 13, 2009 8:34 pm

*Kissé összeráncolja a szemöldökét; becsülendő dolog az állatok és az erdő szeretete, de nem igazán tudja összekapcsolni az Allidon szakkal. Mindenesetre elmosolyodik, és bólint a lánynak.* - Ez igazán szép. És melyik a kedvenc állatod? *Teszi fel a kissé talán sablonnak számító kérdést, miközben a széket közelebb repteti a lányhoz.* - Ülj csak le nyugodtan, mint mondtam, bármit vehetsz az asztalról. Van tea, és egyszerű víz, meg mindenféle szendvicsek és sütemény. Hogy hívják a baglyodat? *Ez mind természetesen Sonjának szól, majd rámosolyog még Mirandára is.* - Szívesen. És honnan érkeztetek?
Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 13, 2009 8:33 pm

--bocsánat nem akartalak megilyeszteni,látom hogy megilyedtél.*monta és nosolygott a lány ra majd így foltatta *-engem Mirandának hívnak ,egyégként aranyos a bagylyod *monta majd a nőhöz fordult és rámosolygott majd ezt monta neki *-köszönjük!-monta még mindig sugárzó mosollyal*
Sonja Willinger
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 13, 2009 8:22 pm

-Engem Sonjának hívnak.
*Mondta annak a lánynak aki odaugrott elé és annak aki olyan kedvesen fordult hozzá.Mint mindeg most is nagyon titokzatos volt viszont úgydöntött elárul egy titkot.*
-Nagyon szeretem az állatokat és az erdőt.Azt hiszem hogy nekem az Allidion lenne való.
*Fordult mosolyogva a kedves nőhöz és megsimogatta baglyát mert érezte hogy remeg.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 13, 2009 8:14 pm

*És valóban nagy a forgalom; egy harmadik diák is érkezik ide, a nő pedig kedvesen rámosolyog.* - Szervusz! Ülj csak le, nyugodtan vehetsz bármit az asztalról. *Miközben beszél, int a kezével, és egy újabb széket varázsol elő.* - Ha elfáradtál, abban a szobában le tudod tenni a csomagjaid, és le tudsz pihenni, van ott egy ágy. Hogy hívnak? Mit gondolsz, melyik szak áll hozzád a legközelebb? A Sorskerék hamarosan be fog osztani. *Beszél bíztatóan Sonjához, majd Miranda felé fordul.* - Hm, a feketemágiát... Végülis valamennyire látszik, elvégre ez egy feketemágusképző iskola. De persze, innen is ugyanúgy kerülhetnek ki fehér mágusok... Viszont ezek alapján talán a Naxeldir a legvalószínűbb számodra.

//Miranda, arra kérlek, hogy egymás után csak egy hozzászólást írj. Smile Ha már elküldted, de még változtatnál, van egy "Szerkeszt" nevű gomb ott az "Idézet" mellett, arra kattints, és át tudod írni.//
Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 13, 2009 8:11 pm

*meglát egy lányt közeledni és odasiet hozzá majd megkérdezi ..*--hogy hívnak?*de kösszönni elfelejtett ezért utólag pótolja be *-Szi a én Miranda vagyok.
Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 13, 2009 8:07 pm

-én legjobban a FEKETEMÁGIÁT kedvelem ,bár nem ez látszik rajtam az a kedvencem*válaszol lelkendezve mivel végre valaki rá figyel de a másik diák hova megy kérdi magától ,,de mindegy ő leginkább a nővel akart beszélgetni ,mivel most csak ő rá figyel ,persze látja hogy azért lopva körülpillant a termen a nő ,de ez nem zavarta.*
Sonja Willinger
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 13, 2009 8:03 pm

*Körülnéz a környéken és megpillant 3 nőszemélyt.Kicsit félt hisz még csak most lépett be.Amien titokzatos volt eddig vagyis otthon ugyanolyan most is.A baglya összehúzódott a vállán.Ő is ugyanúgy izgult.*
-Üdv!
*Köszönt végül és csillogó szemmekkel néz végig az asztalon lévő ételre és italra.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 13, 2009 8:01 pm

*Nos igen; az egyik leányzó bemutatkozik, de a többi kérdésre nem válaszol. Sebaj, akkor újra.* - És mondd csak, Miranda, szerinted melyik szak állna hozzád a legközelebb? *Kérdezi kedvesen a nő, közelebb hajolva a lányhoz, ráfigyelve.* - Van a Naxeldir, a misztikum és a halottkeltés területe... Sokan azt mondják, nagyon sötét, de hát ott van a misztikumos oldala is. Aztán van az Allidon; bárdok, titokzatosak... Illuziómágia, dalmágia, és egyebek. A Deridion, a harcos szak, meg az Eramir, ami inkább az elemekre fektet hangsúlyt. Nos? *Mosolyog, de nem mondja meg, az ő szívéhez melyik szak áll a legközelebb. Ez maradjon titok... Most úgyis a lányról van szó, ez az ő nagy napja.*
Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 13, 2009 7:57 pm

- az én nevem Miranda Wilson .*válaszolja majd kiváncsi pillantást vet a másik diákra *
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 13, 2009 7:42 pm

*Kissé csodálkozik, mikor a leányzó először magázza, aztán pedig tegezésre vált. A tegezés láttán meg is rándul az arca, de nem szól érte, csak mosolyogva helyet foglal.* - Egyél csak. *Ismétli a lánynak, és várja, hogy nyugodtan vegyen el valamit. Nagy most a forgalom, hiszen időközben egy másik lány is érkezik... A vendégváró rámosolyog, és egy újabb széket varázsol elő.* - Szervusz! Gyere, egyél te is velünk, amíg várakozol. Ott lepakolhatsz, ha szeretnél, és le is pihenhetsz. *Mutat a szoba felé, majd mind a két diákra pillant.* - És mit gondoltok, melyik szak áll hozzátok a legközelebb? Meséljek esetleg a szakokról? Hogy hívnak benneteket?

//Üdvözöllek titeket a Nezabarban! Légyszíves kattintsatok fent az arany színű "Üzenetek" gombra, kaptatok egy levelet, azt olvassátok el, sok dolgot meg tudtok belőle. ^^//
Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 13, 2009 7:32 pm

*meglátja az asztalt majd mivel nagyon éhes leül az egyik székéhez és megpillant egy csodaszép nőt de fél oda menni mivel még nagyon ismeretlen neki a hely,és nem tudja mit tegyen ,majd erőtveszmagán és mind közelebb ül a csodaszép nőhöz.*
Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 13, 2009 7:27 pm

*félve lép be ,majd körültekint és ezt mondja magának-milyen furcsa lények vannak itt !!!!*
Lina Sonload-arch-A
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Márc. 13, 2009 7:27 pm

*Rápillant az elegáns nőre, aki előtte lesz. Leül az asztalhoz, de előtte azért megkéri a hölgyet.*
-Nem foglal helyet?*azzal a másik székre nézett.* -Biztos te is éhes vagy!
Leül a helyre és nézegeti a szép asztalt.*

KEZDŐTÉR

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
17 / 25 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25  Next

Similar topics

-
» KEZDŐTÉR
» Tó és tópart
» Párkapcsolati problémák kezelése kezdőknek