|
|
| Szerző | Üzenet |
|---|
Miranda Wilson Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1171 Msn: bogicica11@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Szomb. Márc. 14, 2009 10:44 am | |
| -köszönöm .Neked is szép neved van . Én is így vagyok a szakoklkall . *mondja ,bár furcsának látja hogy ő csak egy fát néz miközben az egész táj gyönyörű , és így szólal meg . *-ugye milyen szép a táj ? |
|
 | |
Lina Sonload-arch-A Diák

Hozzászólások száma: 181 Kaszt:  Üzenőláda: Szívesen játszok bárkivel, csak vegyél fel msnre! Allidonosok előnyben! 
Pozició Titulus: Első évfolyam
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Szomb. Márc. 14, 2009 10:40 am | |
| *Kevésbé mosolyogva válaszol Mirandának.* -Nem tudom, milyen szakon szeretnék lenni... Végül is, majd a sorskerék a helyes útra irányít. Szép neved van! *Odaül a lány mellé és elkezd enni. Nagyon tetszik neki ez a hely, és néha megáll az evéssel, és percekig csak nézi a tájat.* |
|
 | |
Miranda Wilson Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1171 Msn: bogicica11@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Szomb. Márc. 14, 2009 10:36 am | |
| -Szia én Miranda vagyok.*mosolyog a lányra és öörül végre valaki megszólította *-Gyere ülj le az asztalhoz rreggelizzünk meg.*imbitálja evésre a lányt ,majd kérdezni kezd .*Be vagy már osztva valamiféle szakra? Ha nem mi szeretnél lenni?*kiváncsi pillantást vet a lányra* |
|
 | |
Lina Sonload-arch-A Diák

Hozzászólások száma: 181 Kaszt:  Üzenőláda: Szívesen játszok bárkivel, csak vegyél fel msnre! Allidonosok előnyben! 
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Szomb. Márc. 14, 2009 10:31 am | |
| *Nagyon örül, hogy még két lány csatlakozik. Mosolyogva néz rá az utána következő lányra. ( Mirandára)* -Szia! Én Lina Sonload vagyok. Téged hogy hívnak? *Még mindíg mosolyogva nézi a lányt.* |
|
 | |
Miranda Wilson Diák

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Szomb. Márc. 14, 2009 9:29 am | |
| *befut a terembe ,hogy megkköszönje a tegnapi segítséget és hogy ismerkedjen majd meglátja a hölgyetés odasiet hozzá*-jónapot! Csak megszeretném köszönni a tegnapi eligazítás .*köszönte meg majd a nő mögé nézett és látta mennyien vannak itt ,és ezt gondolta magában -itt biztos találok barátokat* |
|
 | |
Sonja Willinger Diák

Hozzászólások száma: 458 Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Márc. 13, 2009 9:08 pm | |
| *Sonja elmosolyodik és egy egy köszönés után elindul a szoba felé ahova ledobta holmiait és ledőlt.Szeretett volna olvasni még egy picit ami sajnos nem jött össze mivel rögtön mély álomba merül.* //Felőlem is bocs mert nekem is mennem kell és azért is ha nem jó helyre feküdtem le!// |
|
 | |
Vendégváró Nem Játékos Karakter

Hozzászólások száma: 250
Pozició Titulus: Nem játékos karakter
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Márc. 13, 2009 9:04 pm | |
| - Végülis, a bárdok valóban titokzatosak - általában. De nem mondhatjuk, hogy mind az. Viszont lehet, hogy valóban Allidonos leszel; ha úgy érzed, hogy az áll hozzád közel, biztos, hogy a Sorskerék is így fogja gondolni. *Mondja mosolyogva Sonjának.* - De miért nem szerettek emiatt? Mindenkinek lehetnek titkai. Nem is lenne jó, ha mindenkinek elmondanál mindent. A tigrisek pedig gyönyörű állatok, méltóságteljesek, fenségesek... *Továbbra is mosolyog, lassan talán már unalmassá is válik.* - És hol van ez a sziget? Ezek szerint mind a ketten gyönyörű helyről származtok. És ha csak egy hetet laktál ott, akkor előtte hol? *Kíváncsiskodik még Miranda felé, majd feláll.* - Nos, egyetek csak nyugodtan, de későre jár. Ha kibeszélgettétek magatokat, pihenjetek csak le a szobában. Szervusztok. *Köszön el mosolyogva, és elsétál.*
//Ne haragudjatok, mennem kell ^^" De ti ketten még nyugodtan játszatok egymással // |
|
 | |
Miranda Wilson Diák

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Márc. 13, 2009 8:56 pm | |
| -Ingen szép hely , ott sosints senni rossz de többet nem mondhatok mivel csak egy hetet laktam ott onnan ide jöttem *monta *-acicám pedig Daimond és nagyon aranyos. |
|
 | |
Sonja Willinger Diák

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Márc. 13, 2009 8:55 pm | |
| -Egyébként már nem azért de engem nem nagyon szeretttek a régi sulimban mert nagyon titokzatos vagyok és ez zavarta őket.Ezért gondolom hogy az Allidion illene hozzám mert úgytudom hogy ők titokzatosak vagy tévedek? *Kérdezte kiváncsian majd a kérdés elhangzása után mosolyogva válaszol.* -Hát nagyon szeretem a baglyokat, a tigriseket najó nemtudok választani. *Mondta majdnem nevetve és Miranda felé fordul.* -A tündérek országa biztos gyönyörü és engem is izgat a dolog!Én egy szigetröl jövök és azonbelül is egy erdőböl aminek a közepén áll egy apró de nagyon takaros falu és én onnan származok. *Mosolygott és kiváncsian pillantott Mirandára.* |
|
 | |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Márc. 13, 2009 8:49 pm | |
| - A tündérek országából? Szép hely lehet. Mesélj róla! *Mondja mosolyogva, majd tovább kérdezgeti Mirandát.* - És hogy hívják a cicádat? Biztosan nagyon aranyos. Hogy néz ki? *Természetesen Sonja sem marad ki a kérdésekből, hiszen a vendégváró nő most felé fordul.* - Tyr. Szép neve van. És mondd csak, melyik állatod szereted a legjobban? Mármint, mi a kedvenc állatod? *Teszi fel a kérdést, miközben mind a két lánynak önt a teából, majd magának is, és belekortyol.* |
|
 | |
Sonja Willinger Diák

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Márc. 13, 2009 8:44 pm | |
| -Trynak hívják. *Válaszolt mosolyogva és leült a székre és vett egy pohár teát és azt kezdte el szürcsölni.* |
|
 | |
Miranda Wilson Diák

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Márc. 13, 2009 8:38 pm | |
| -én a tündérek országából érkeztem .*mondta majd kiváncsi pillantásokat vet Sonja felé és ismét megszólal *-milyen szép bagoly , bárcsak itt lenne a cicám olyan elbűvölő egy cica! |
|
 | |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Márc. 13, 2009 8:34 pm | |
| *Kissé összeráncolja a szemöldökét; becsülendő dolog az állatok és az erdő szeretete, de nem igazán tudja összekapcsolni az Allidon szakkal. Mindenesetre elmosolyodik, és bólint a lánynak.* - Ez igazán szép. És melyik a kedvenc állatod? *Teszi fel a kissé talán sablonnak számító kérdést, miközben a széket közelebb repteti a lányhoz.* - Ülj csak le nyugodtan, mint mondtam, bármit vehetsz az asztalról. Van tea, és egyszerű víz, meg mindenféle szendvicsek és sütemény. Hogy hívják a baglyodat? *Ez mind természetesen Sonjának szól, majd rámosolyog még Mirandára is.* - Szívesen. És honnan érkeztetek? |
|
 | |
Miranda Wilson Diák

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Márc. 13, 2009 8:33 pm | |
| --bocsánat nem akartalak megilyeszteni,látom hogy megilyedtél.*monta és nosolygott a lány ra majd így foltatta *-engem Mirandának hívnak ,egyégként aranyos a bagylyod *monta majd a nőhöz fordult és rámosolygott majd ezt monta neki *-köszönjük!-monta még mindig sugárzó mosollyal* |
|
 | |
Sonja Willinger Diák

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Márc. 13, 2009 8:22 pm | |
| -Engem Sonjának hívnak. *Mondta annak a lánynak aki odaugrott elé és annak aki olyan kedvesen fordult hozzá.Mint mindeg most is nagyon titokzatos volt viszont úgydöntött elárul egy titkot.* -Nagyon szeretem az állatokat és az erdőt.Azt hiszem hogy nekem az Allidion lenne való. *Fordult mosolyogva a kedves nőhöz és megsimogatta baglyát mert érezte hogy remeg.* |
|
 | |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Márc. 13, 2009 8:14 pm | |
| *És valóban nagy a forgalom; egy harmadik diák is érkezik ide, a nő pedig kedvesen rámosolyog.* - Szervusz! Ülj csak le, nyugodtan vehetsz bármit az asztalról. *Miközben beszél, int a kezével, és egy újabb széket varázsol elő.* - Ha elfáradtál, abban a szobában le tudod tenni a csomagjaid, és le tudsz pihenni, van ott egy ágy. Hogy hívnak? Mit gondolsz, melyik szak áll hozzád a legközelebb? A Sorskerék hamarosan be fog osztani. *Beszél bíztatóan Sonjához, majd Miranda felé fordul.* - Hm, a feketemágiát... Végülis valamennyire látszik, elvégre ez egy feketemágusképző iskola. De persze, innen is ugyanúgy kerülhetnek ki fehér mágusok... Viszont ezek alapján talán a Naxeldir a legvalószínűbb számodra.
//Miranda, arra kérlek, hogy egymás után csak egy hozzászólást írj. Ha már elküldted, de még változtatnál, van egy "Szerkeszt" nevű gomb ott az "Idézet" mellett, arra kattints, és át tudod írni.// |
|
 | |
Miranda Wilson Diák

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Márc. 13, 2009 8:11 pm | |
| *meglát egy lányt közeledni és odasiet hozzá majd megkérdezi ..*--hogy hívnak?*de kösszönni elfelejtett ezért utólag pótolja be *-Szi a én Miranda vagyok. |
|
 | |
Miranda Wilson Diák

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Márc. 13, 2009 8:07 pm | |
| -én legjobban a FEKETEMÁGIÁT kedvelem ,bár nem ez látszik rajtam az a kedvencem*válaszol lelkendezve mivel végre valaki rá figyel de a másik diák hova megy kérdi magától ,,de mindegy ő leginkább a nővel akart beszélgetni ,mivel most csak ő rá figyel ,persze látja hogy azért lopva körülpillant a termen a nő ,de ez nem zavarta.* |
|
 | |
Sonja Willinger Diák

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Márc. 13, 2009 8:03 pm | |
| *Körülnéz a környéken és megpillant 3 nőszemélyt.Kicsit félt hisz még csak most lépett be.Amien titokzatos volt eddig vagyis otthon ugyanolyan most is.A baglya összehúzódott a vállán.Ő is ugyanúgy izgult.* -Üdv! *Köszönt végül és csillogó szemmekkel néz végig az asztalon lévő ételre és italra.* |
|
 | |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Márc. 13, 2009 8:01 pm | |
| *Nos igen; az egyik leányzó bemutatkozik, de a többi kérdésre nem válaszol. Sebaj, akkor újra.* - És mondd csak, Miranda, szerinted melyik szak állna hozzád a legközelebb? *Kérdezi kedvesen a nő, közelebb hajolva a lányhoz, ráfigyelve.* - Van a Naxeldir, a misztikum és a halottkeltés területe... Sokan azt mondják, nagyon sötét, de hát ott van a misztikumos oldala is. Aztán van az Allidon; bárdok, titokzatosak... Illuziómágia, dalmágia, és egyebek. A Deridion, a harcos szak, meg az Eramir, ami inkább az elemekre fektet hangsúlyt. Nos? *Mosolyog, de nem mondja meg, az ő szívéhez melyik szak áll a legközelebb. Ez maradjon titok... Most úgyis a lányról van szó, ez az ő nagy napja.* |
|
 | |
Miranda Wilson Diák

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Márc. 13, 2009 7:57 pm | |
| - az én nevem Miranda Wilson .*válaszolja majd kiváncsi pillantást vet a másik diákra * |
|
 | |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Márc. 13, 2009 7:42 pm | |
| *Kissé csodálkozik, mikor a leányzó először magázza, aztán pedig tegezésre vált. A tegezés láttán meg is rándul az arca, de nem szól érte, csak mosolyogva helyet foglal.* - Egyél csak. *Ismétli a lánynak, és várja, hogy nyugodtan vegyen el valamit. Nagy most a forgalom, hiszen időközben egy másik lány is érkezik... A vendégváró rámosolyog, és egy újabb széket varázsol elő.* - Szervusz! Gyere, egyél te is velünk, amíg várakozol. Ott lepakolhatsz, ha szeretnél, és le is pihenhetsz. *Mutat a szoba felé, majd mind a két diákra pillant.* - És mit gondoltok, melyik szak áll hozzátok a legközelebb? Meséljek esetleg a szakokról? Hogy hívnak benneteket?
//Üdvözöllek titeket a Nezabarban! Légyszíves kattintsatok fent az arany színű "Üzenetek" gombra, kaptatok egy levelet, azt olvassátok el, sok dolgot meg tudtok belőle. ^^// |
|
 | |
Miranda Wilson Diák

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Márc. 13, 2009 7:32 pm | |
| *meglátja az asztalt majd mivel nagyon éhes leül az egyik székéhez és megpillant egy csodaszép nőt de fél oda menni mivel még nagyon ismeretlen neki a hely,és nem tudja mit tegyen ,majd erőtveszmagán és mind közelebb ül a csodaszép nőhöz.* |
|
 | |
Miranda Wilson Diák

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Márc. 13, 2009 7:27 pm | |
| *félve lép be ,majd körültekint és ezt mondja magának-milyen furcsa lények vannak itt !!!!* |
|
 | |
Lina Sonload-arch-A Diák

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Márc. 13, 2009 7:27 pm | |
| *Rápillant az elegáns nőre, aki előtte lesz. Leül az asztalhoz, de előtte azért megkéri a hölgyet.* -Nem foglal helyet?*azzal a másik székre nézett.* -Biztos te is éhes vagy! Leül a helyre és nézegeti a szép asztalt.* |
|
 | |
|