|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendégváró Nem Játékos Karakter

Hozzászólások száma: 250
Pozició Titulus: Nem játékos karakter
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Csüt. Aug. 07, 2008 4:16 pm | |
| *A nő kissé elmosolyodik, látva először a gyermek értetlenségt, hogy hogyan is lett tiszta, és hogy hogy bukkant fel az asztal, a tea és minden más. Mikor a kisasszony a kezét nyújtja, a nő finoman kezet fog vele, nem túl erősen, csak jelzésszintüleg. Nem szokott hozzá a kézfogáshoz, így igencsak új neki ez a köszöntés. * - Reméltem, hogy nem kelett rám sokat várnod. Én vagyok a Vendégváró, aki ügyel az ideérkezett diákpalántákra. Ha jól sejtem már felvételiztél az iskolára, csupán a sorskerék nem osztott be semmilyen szakra még. *Kedvesen elmosolyodik, miközben a pálcájával finoman int és a lány csészéjébe beleömlik a kancsóból a meleg tea. Magának is önt egy keveset, s cukorral és citrommal ízesíti. Várja a ány válaszát, addig nem szólal meg ismét, csak üldögél a székben a fiatalt nézve. Próbálja szótlanul megállapítani, hogy melyik szakra is való. Talán egy ígéretes új diák áll, jobban mondta ül előtte. * |
|  | | Nasuada Yordana Diák

Hozzászólások száma: 22
Pozició Titulus: Első évfolyam
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Csüt. Aug. 07, 2008 4:05 pm | |
| *A lány valami neszt hall, mintha valaki szólt volna és lassan feltekint. A lábnyomok helyén vakítóan fénylett a padló. Hirtelen körbenézett. Meglátott egy gyönyörű, bájos fekete hajú nőt, akinek kezében varázspálca lengedezett.* ~Valószínűleg ő tüntette el a nyomokat. Hé már én is tiszta vagyok!~ *Az ismeretlen hölgy egy fehér asztalnál ült, amin inycsiklandozó sütik voltak és mellesleg tea is. Bátorítóan a hölgy bólintott és sejtelmesen mosolygott. Nasuada észbe kapva megszólalt kissé rekedtes hangon és válaszolt a kérdésre.* -Öhm... Jó napot kívánok! A nevem Nasuada Yordana. Nem rég érkeztem.- *A lány a hölgy felé nyújtotta kezét egy mosoly kíséretében. A nő barátságosan megszorítja a kezét.* -Köszönöm jól esne egy kis tea. Igen rút volt az út. Azt hiszem kissé megfáztam, de nem súlyos._ |
|  | | Vendégváró Nem Játékos Karakter

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Csüt. Aug. 07, 2008 3:42 pm | |
| *Egy középkorú nő jelenik meg a váróteremben, magas, hosszú sötét hajjal megáldott, gyönyörű nő. Pedig valójában csupán egy egyszerű ember, semmilyen különleges vér nem keveredett belé. Pálcáját ott tartja a kezében, s első pillantásai végigjárnak a sáros lábnyomokon a teremben. A lábnyomokat követve észre is veszi, hogy egy fiatal lány várakozik itt, nagy bőröndjeivel. Néhány pálcaintéssel eltünteti a koszt, majd közelebb sétál, finom léptekkel, s fehér ruhája kellemes libegésével kísérve.* - Üdvözöllek gyermek. Mióta várakozol itt? *Kérdezi kedves hangján, majd egy szempillantás alatt a pálcáját a lány bőröndjére, majd cipőjére szegezve letisztítja mind a kettőt. Miközben várja a választ még néhány pálcaintéssel idehoz egy hófehér asztalt, rajta teáskancsóval, két csészével, cukorral, tejjel, citrommal, s persze hozzá két széket.* - Üllj le, kérlek. Kérsz egy kis teát? *Kérdezi toávábbra is kedvesen, miközben ő maga helyet foglal, s már csak a lány leültére vár.* |
|  | | Nasuada Yordana Diák

Hozzászólások száma: 22
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Csüt. Aug. 07, 2008 3:32 pm | |
| *Nasuada Yordana mérgesen csapja be az ajtót.* ~Oh ez az eső!~ *Felvont szemöldökkel tekint le.* ~Na ne! Térdig csupa sár vagyok. A cipőm csak úgy ragad a sártól.~ * Lassan hátra tekint és nagy sárpacákat lát.* ~Hopsz! Na szép belépés!~ *Gondolkozva vissza fordult és csak most vette észre hogy hova is került. Nagy mosollyal tekintett körbe.* ~Na nem is lesz ez olyan rossz. Kíváncsi vagyok miket fogok majd tanulni és hogy milyen szakon leszek. Már kitöltöttem a felvételi tesztet. Úgyhogy most biztos várhatok egy darabig.~ *Kissé szomorúan levágta a hatalmas bőröndjeit, ami ugyancsak sáros volt. Ráült török ülésben és egy halk sóhaj után a két kezére támasztotta a fejét.* ~Azért remélem találok barátokat. Meddig kell még itt várnom?~ |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Szer. Júl. 30, 2008 9:46 am | |
| Persze!-*mondja kedvesen, majd elsétál a szoba irányába. Még a kezdőtér padlóján helyezkednek el Tamara bőröndjei, és azokat is viszi magával Tamara.* -Nah, és te honnan jöttél ide, a Nezabarba?-*szelíd mosollyal fordult Samantha felé.* |
|  | | Nikolina Tereza
Hozzászólások száma: 2
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Szer. Júl. 30, 2008 9:05 am | |
| *Amikor a másik lány köszön neki, Samantha is bemutatkozik* - Szia! Az én nevem Samantha Long. * Amikor a fehér ruhás nő megjelenik kicsit megijed. De aztán megnyugszik. Amikor megtudja, hogy Tamarával fog egy szobában lenni, megkönnyebbül, mert a másik lány nagyon kedvesnek látszik. Örül, hogy nincs egyedül.* - Köszönöm. *Rámosolyog Tamarára* - Akkor megmutatod a szobámat? |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Kedd. Júl. 29, 2008 6:16 pm | |
| -Jó napot!-*köszön a semmiből előtűnő nőre.* -Hát...Télleg iszonyú lassan történik az egész.-*helyeslően bólint vendégvárójuk válaszára. A két lány csak némán áll egymás mellett. Tamara már biztosabb a dolgában, mivel már lassan három napja tartózkodik a szobában. Örül, hogy nem lesz egyedül, hanem az ismeretlen leányzó is vele tartózkodik majd egy szobában.* |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Kedd. Júl. 29, 2008 6:07 pm | |
| -Jóestét.*köszön egy hírtelen megjelent fehér ruhás nő.* - Még mindig nem osztottak be? Hmmm.. Ez nem szokott ilyen lassan megtörténni.*moslyog rá a nő.* -Remélem ez nem szegi kedvedet. Áhh látom van még egy új diákunk aki még nincs beosztva.*moslyog a nő mst a másik lányra.* - Tamara biztos megmutatja neked a szobát ahol a beosztásig lakhatsz. Legalább nem leszel egyedül.*moslyog a lányokra a fiatal nő.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Kedd. Júl. 29, 2008 5:46 pm | |
| *Egy új lány érkezik a kezdőtérre. Tamara ennek örül, mivel egyedül volt eddig. Feláll, és csomagjait a helyükön hagyva lépked a lány felé. Most reménykedve, hogy az első barátnőjére talál odasétál az ismeretlenhez.* -Szia!-*szólítja meg félénken.* -Tamara Gordon vagyok.-*kedvesen mondja neki, és várja a következményeket.* |
|  | | Nikolina Tereza
Hozzászólások száma: 2
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Kedd. Júl. 29, 2008 5:00 pm | |
| *Samantha bőröndjét cipelve megérkezik. Félénken körülnéz. Nem tudja mit tegyen. És izgul is, hogy melyik szakra kerül majd.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Szomb. Júl. 26, 2008 8:19 am | |
| [Ez még a tegnap esti]
*Kedves volt, hogy a kisasszony teával, illetve forró csokival kínálta. Egyből felelt is rá Amy.* -Köszönöm. Inkább egy teát kérek.-*köszönte meg a vendéglátója kínálását.* -Hát....Szó mi szó elég fáradt vagyok. Nem bánja ha inkább máskor folytatjuk ezt a beszélgetést?-*kérdezte, majd a vendéglátő hölgy egy jelezte: nem bánja. -Viszlát!-*udvariasan elköszönt, majd Tamara fogta a csomagjait, majd a kijelölt szoba felé sétált. A kis Kiara szintúgy követte.*
[A reggeli ébredés]
*Tamara nagyon jól ébredt az iskola szobájában. A forrón ragyogó nap sugarai sütöttek le rá, mikor felkelt. Alány egyből cicáját kereste, aki már az aplakpárkányon díszelgett. Épp mosakodott. Mikor meglátta a mozgást, egyből gazdája ölébe huppant a párkányról. Tamara mégegyszer körülnézett a szobácskában. Nem volt nagy, de épp megfelelő.Három ágy, kis éjjeli szekrény, egy asztalka, hozzá két szék és persze a csomagjai az ágy mellett. Az ágyon egyszerű, vörös, szennysárga pöttyös ágytakaró, alatta a hófehér ágyneművel. Tamara felkelt az ágyból, és felöltözött. Ma egy világos kék farmert, és egy fehér pólót vett magára. A szobából egyből kiköltözött. Mivel sejtette, hogy nem csak a számára kellett ez a helység, megigazított mindent, ugyanúgy, mint volt. Kiszellőztetett, hogy ne legyen állott szag, és utánna vette a már összepakolt csomagjait, és a cicával együtt kilépett a szobából. Ismét odasétált, ahol tegnap tartózkodott. Böröndjeit lerakta magamellé, és ráült. Várta hátha jön a vendéglátó hölygike, vagy azt, aki beosztja leendő szakára.*
A hozzászólást Tamara Gordon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 30, 2008 9:47 am-kor. |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Júl. 25, 2008 8:56 pm | |
| -Megkínálhatlak egy forró csokival? Vag yesetleg egy teával? *Barátságosan kérdezi tőle.* -Ha le szeretnél faküdni ott van egy kis szoba. Pihenj meg ott. Pakold le cuccaidat. Hamarosan be leszel osztva egy házba nyugodj meg. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Júl. 25, 2008 7:14 pm | |
| *~Télleg! A nevem!~ Tamara a fejéhez csap, majd mintha mi sem történt volna tovább cseveg a nővel.* -Tamara Gordon vagyok.-*mutatkozik be, majd a számára csodálatos nő fellől kérdez.*-És ön?-*majd a négy elem közül a számára legtitokzatosabbat válaszolja.* -A tűz. |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Júl. 25, 2008 6:33 pm | |
| -Szóval érdekel a négy elem. Melyik áll a legközelebb hozzád? *Kérdezi mosolyogva. Két szék kerül elő a semmiből.* -Ülj le. Meg tudhatom a nevedet? *Ő maga leül. Alányt figyeli. Figyelmesen végigméri. Ki tudja talán még találkoznak.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Júl. 25, 2008 6:09 pm | |
| *Amy csak figyel! Egy hölgy bukkant elő a semmiből, és Tamara felé veszi az irányt. A hangja lágyan és nyugtatóan cseng, szinte egy kis, finom csengőhöz hasonlóan. Felkelt a böröndökről.* -Jó napot!-*köszönt vissza határozottan.* -Szerintem..-*kicsit habozott, majd felemelkedő hangon mondta ki.* -Az Ermari az én szakom!-*a lány oda szeretett volna tartozni, ám hozzá tette.*- De nekem végülis mindegyik szak megfelel.-*ezt csendesebben tette hozzá. Mikor ezeket kimondta fekete-fehér kiscicája, Kiara a csomagok tetején termett.* |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Júl. 25, 2008 5:55 pm | |
| *Egy hölgy bukkan fel a semmiből. Léptei finomak akár a selyem. Ruhája csak úgy lebben. Arcán mosoly van. Úgy üdvözli a gyermeket.* -Üdvözöllek. Hamarosan beleszel osztva valamelyik szakra. Melyik szakra szeretnél kerülni? *Lágy hangja mindenkit megnyugtat aki ideges vagy bármi baja van. Beszéd közben is csak mosolyog. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Júl. 25, 2008 5:43 pm | |
| *Tamara két nagy bőrönddel érkezik a Kezdőtérre. Ma vették fel, és most kéne valamelyik szakra beosztani, csakhogy nem ismer itt még semmit illetve senkit. Kicsit elveszettnek érzi magát. Egy fekete-fehér macska is tartózkodik mellette. Az ő cicája, Kiara. Elég kicsike, alig múlt fél éves. Tamara, becenevén: Amy nem lát senkit még, aki eligazíthatná. Most ugyanis itt kell egy éjszakát tölteni-e valamelyik szobácskában, mielőtt beköltözik a végleges szakra. Áll és vár. Végül a böröndjeit magamellé rakja, és rájuk ül. Elbírják a lányt, és szerencsére nincs olyan benne, ami összetörne, illetve aminek valami baja lenne, megsérülne.* |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Júl. 18, 2008 11:40 pm | |
| *Prefivel itt találkozni biztosan nem fog, ám egy magas, kecses léptű nő jelenik meg, s odasétál finom lépteivel a fiatal diákhoz. A Nezabar Előépületében vannak, hogy a Sorskerék is található. A fiatalnak mondható, sötéthajú, finom bőrű nő halványan elmosolyodk, látván a gyermeket, cókmókjaival.* - Üdvözöllek itt, a Kezdőtéren. A Sorskerék // Amennyiben az oldalon már regisztráltál, www.nezabar.hu // még nem döntött sorsod felől, így itt kell töltened az éjszakád. Ott található egy kisebb szoba, hol lepakolhatsz, és kialudhatod magad. *Int egy baloldali kisebb szobába, majd folytatja.* - Álmos vagy gyermek? Mert ha nem, akkor szívesen beszélgetek, ha így óhajtod. Az a dolgom, hogy fogadjam az újonc diákokat. Mennyit halottál már a Nezabarról? *Kérdezi, majd egy finom pálcaintéssel elővarázsol egy asztalt, két széket, s az asztalon gözőlgő tea, ss két csésze áll. Ott van melette cukor, tej, citrom, ízlés szerint lehet válogatni. A nő még nem ül le, várja, hogy a fiú mit válaszol.* |
|  | | Marc Dudas Diák
Hozzászólások száma: 1
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Pént. Júl. 18, 2008 11:31 pm | |
| Marchos és vár hogy egy prefi beossz valahova mer nehezek a csomagok.... |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Szer. Júl. 09, 2008 8:55 am | |
| Nem is tudom. Talán az Allidon, a művészetek miatt, vagy a Naxeldir, a halotti mágia miatt... *mondja elgondolkozva.* Mind a kettő érdekel. Deridionos nem igazán akarok lenni, nem szeretem a harcot. Mondjuk értesültem róla, hogy itt most éppen harc van, szóval... *mondja, és keserűen nevet.* Az Eramirral nincs bajom, szeretem az elemi mágiát, de mégis inkább az Allidon, vagy leginkább a Naxeldir. *A szobára néz* Köszönöm. És viszlát. Remélem, még találkozunk *biccent, és Goronnal a nyaka körül, valamint Shadow-val a nyomában a szobába lép. Leteszi a cuccát, majd leszedi Goront a nyakából és leteszi a párnára. Shadow közben leszáll az ágy támlájára, Jeffrey pedig elfekszik az ágyon - vigyáz, nehogy rátegye a fejét Goronra -, és nem sokára elalszik.* |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Szer. Júl. 09, 2008 8:35 am | |
| *Végigpillant a diákon, majd a két kis állaton, majd csengő, barátságos hangon megszólal.*-Légy türelemmel. Nemsokára a Sorskerék dönt, hogy melyik szak lenne a számodra legmegfelelőbb. Hogy érzed, melyik lenne a Te szakod?*kérdezi kiváncsi hanglejtéssel, majd jobb irányba mutat, ahol egy kis szoba helyezkedik el.*-Ha elfáradnál ott nyugodtan megpihenhetsz. A kis teremben csak egy ágy és egy szekrény van , bár nem is kell nagyobbnak lennie, hiszen a diákok csak addig alkalmazzák míg be nem osztják őket egy szakra. Ami nem is oly sokára be fog következni.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Szer. Júl. 09, 2008 8:21 am | |
| *Amikor a nő odalép hozzá, feláll a csomagjairól és biccent köszönésképpen* Jó napot. Jeffrey Gordon vagyok, és még nics szakom. Ők pedig Goron, a vadászgörényem, és Shadow, a hollóm. *mutatkozik be, és bemutatja az állatait is, majd várakozóan tekint a nőre* Körülbelül mikor fognak beosztani szakra? |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Szer. Júl. 09, 2008 7:42 am | |
| *Ahogy a fiú ül a teremben, egy hölgy közeledik felé. Szép, karcsú nő, szinte sugárzik.* -Üdvözöllek! *Köszönti az idegen fiútés megáll mellette.* -Köszöntelek a Nezabar Varázslóképző előépületében. Gondolom új diák vagy, azonban még nincs szakod. *Mondja a fiúnak derüsen, majd várja a reakciót.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Szer. Júl. 09, 2008 6:27 am | |
| *Egy fiú közeledik az ajtó felé. Világosbarna haja belelóg borostyánszínű szemébe, de kiküszöböli a problémát, és arrébb simítja a kósza fürtöket. Kék farmernadrágot, fehér, rövid ujjú pólót és farmer mellényt visel.A csomagjait maga után vonszolja, majd nekidől a nagy ajtónak, és nehezen ugyan, de belöki. Belép a terembe, majd döbbenten megáll, és nem tud visszatartani egy elismerő füttyöt. Goron, a vadászgörény a nyaka köré van tekeredve, Shadow, a holló pedig a feje fölött köröz.* ~ Nem semmi egy hely. És ez még csak a legelső terem...! Milyen lehet a többi? ~ *vállat von, majd leül a csomagjaira, és várja, hogy odajöjjön hozzá valaki, aki segít eligazodni.* |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Hétf. Jún. 30, 2008 7:42 pm | |
| *Egy magas és kecses léptű nő jelenik meg a teremben, könnyed ruhája suhog halk léptei után, sötét haja selyemként követi őt. A nő igencsak komoly teremtés, már nem éppen gyermek, fiatalkorának végét éli, jó harmincas. Mindazonáltan igencsak elbüvölő,mintha csak egy angyal lenne, pedig még véla, se tünde vér nem is csörgedezik benne. Mikor meglátja a várakozót akkor azonnal felé veszi irányát,s oda is ér lassacskán.* - Üdvözöllek gyermek a Nezabar előépületében. Még nincsen szakod ahogy látom.. *Vonja le a következtetést a ruhájára nézve. Kedvesen elmosolyodik, küldeje még is tiszteletet kívánó marad.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |