Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

KEZDŐTÉR

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 23 ... 27  Next
SzerzőÜzenet
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 11753
Msn: szinaypeter@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Nekromágia tanár
TémanyitásTéma: KEZDŐTÉR   Vas. Máj. 18, 2008 1:41 pm

First topic message reminder :

Itt kezdhetsz játszani, ha még nem vagy beosztva szakra, csak simán regisztráltál.

A Nezabar-i kúria renegát tündehercege. A több mint 700 éves aranytündéről kevesen tudják, hogy vámpír, többen pedig életükkel fizetettek e tudásért. A bájitalkészítés tudora, nekromanta nagymester.Cinikus, ám nem rosszindulatú, ha valóban segítségre szorul valaki, nem tagadja meg, ám a zafírkék pillantás mögött sötét titkok lappanganak...
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Aletha Apphia
Diák

Hozzászólások száma: 100
Kaszt:

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: izgatottan vár   Hétf. Dec. 15, 2008 7:14 pm

*Igaz még nem osztották be sehova, de már alig várja hogy elkezdődjön a tanulás. Reméli sok barátra tesz szert.*
Natalia Vika Svyatoslavna
Diák

Hozzászólások száma: 72
Kaszt:

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szer. Dec. 10, 2008 9:19 pm

*A lány belápett a szobába, kicsomagolt és lepihent, a hosszú út után.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Hozzászólások száma: 265

Pozició
Titulus: Nem játékos karakter
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szer. Dec. 10, 2008 9:13 pm

- Itt van a Kezdőtéren, csupán ott fordulj balra! *Mondja kedvesen a nő, és szépen odasétál az ajtóhoz. * - Itt van bent, Csak pihenj le, térj nyugodtan nyugovóra! *Mondja a nő, még mindig ugyanazzal a kellemes, megnyugtató hangjával. Szemei mintha 100 évesek lennének, ám bőre, és szépsége a 20 évesekével vetekedik.*
- Csupán itt legyél, mindig, míg meg nincs, hogy melyik szakodhoz tartozol!
// A Vendégszobának nincs külön helye, csupán itt írd le, hogy bementél és alszol, ennyi elég Smile) //
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szer. Dec. 10, 2008 9:11 pm

*-Köszönöm, de mere van a vendég szoba Question Még új vagyok és az unokanővérem nem mondott semmit, sem hogy mi hol van.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szer. Dec. 10, 2008 9:07 pm

- Üdvözöllek itt, Natalia. Futólag ismerem az unokanővéredet, de csupán futólag. Amennyiben a felvételizésed már bekerült az Igazgatók elé biztosan napok belül továbbmehetsz, hogy tanulhass a Nezabarban. Ám még sajnos ez nem tehető. Natalia, látom rajtad, hogy igazán fáradt vagy, kimerített a hosszú út. Kérlek pihenj le a vendégszobában, és nyugodtan maradj ott, míg meg nem történik a beosztásod! *Mondja a nő és szépen egy ajtóra mutat, ami mögött egy puha ágy lapul, egy arócska vendégszoba.*
- Nyugodtan vedd igénybe, és szólj, hogyha szükséged van rám, Natalia!
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szer. Dec. 10, 2008 9:02 pm

-Natalia Vika Svyatoslavna a nevem .Az unokanővérem is itt tanul, én is szeretnék itt tanulni*A lány már nagyon el fáradt, ki merült a hosszú út során.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szer. Dec. 10, 2008 8:59 pm

//Tehát most újra Razz // *Egy nő lép a terembe, és itt talál egy lányt, egyedül, csomagjaival.*
- Üdvözöllek kisasszony. Kérlek itt várakozz, amíg nem derül ki, hogy melyik szakra kerülsz! Esetleg megtudhatoma nevedet, kisasszony? És miért jöttél a Nezabarba? *Kérdezi meg a nő, kiváncsian hisz beszélgetnie kell vele, ameddig várakoznak. Eza dolga, hisz ő a Vendégváró személyzet.*
- A Nezabar tártkarokkal vár, ahogy a Felvételizés megtörtént és el lett döntve a szakod!
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szer. Dec. 10, 2008 8:54 pm

*Egy lány lép be az ajtón, kicsit fáradtan de vidáman*Unoka tesója után érdeklődik mert ő is itt tanul.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Kedd. Nov. 11, 2008 4:15 pm

*Könnyed szellő csak Kövi arcába,majd a semmiből egy szépséges nő lép színre.Fehér ruhája kecsesen libben utána,ahogy hangtalanul lépked.Járása könnyed,ahogy mosolya is,mikor észreveszi a fiút.A srác mellett ott vannak csomagjai,nem sok holmi,úgy tűnik nemigen görcsölős típus.Finoman int neki,nem akar egyből ráköszönni,még a végén megijeszti a kölyköt.* -Üdv itt a Nezabarban!Gyere csak beljebb,helyezkedj el. *Invitálja befele,ne a küszöbön álldogáljon.Nem rossz emberismerő,azt véli, hogy a fiú éhes lehet.És fáradt is,ez már tapasztalat.A diákok 90%-a lefárad,mire ideérkezik.Hát,nem egy kenguruugrásnyi az út az biztos..* Nézd csak,arra találsz sütit meg teát,vagy egyéb ennivalót,arra pedig az ideiglenes szobád van. *Mutat körbe a helységen,és bök azoknál a dolgoknál,amikről beszél is.* -Kérdés,kérés,csak egy gondolat,és máris itt vagyok! *Kacsint egyeta fiúra,majd amilyen könnyen jött,olyasn könnyen libben is el.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Kedd. Nov. 11, 2008 7:43 am

*Kövi megérkezik az előcsarnokba és várja hogy valaki beosszva vagy a segítségére siessen.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Hétf. Okt. 20, 2008 5:33 pm

//Kérlek ezt az előcsarnokba, vagy az udvarra írd, ott tud elédmenni szakod valamelyik vezetőségi tagja//
Fehér Mónika Eszter
Diák

Hozzászólások száma: 4

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Hétf. Okt. 20, 2008 1:44 pm

*Az ajtó kicsiny résén egy copfos Eszter érkezik meg, mögötte egy szép nagy bőrönd, amit ugyancska nehezen, nagy kínszenvedéssel tud csak behúzni a nagy csarnokba. Így, bentről még nagyobbnak tűnhet az iskola, eért hát a lány is csak ámul bámul tátott szájjal. Az Előcsarnokban csak pár diák tartzkodik, ami a korai óra miatt érthető teljesen, hiszen valószínűleg az meberek reggel hatkor inkább alszanak.* ~Atyaisten! Ez aztán nagy, mit ne mondjak.~ *Gondolja Ezster, majd nagy nehezen felocsúdik ámulatából, és elindul előrefelé, méghozzá egy lányhoz, aki ott álldogál, egyedül.* ~Csak segít, ha tud.~ *Azzal odalép melléje, és megszülítja.*
-Szia! Ezster vagyok, most jöttem. Tudnál segteni eligazodni?
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Okt. 02, 2008 8:18 pm

* A lány ágya mellett sűrű köd keletkezik, majd egy bájos,kecses,fehérruhás nő tűnik elő szinte a semmiből.A gyerek könyvtartásából már szinte kitalálja, milyen emberhez van dolga.Kedvesen mosolyogva szólítja meg halk hangon,nehogy megijessze. *- Üdvözöllek Nezabarban.Látom már is elhelyezkedtél * Jegyzi meg kedvesen,és talán a véletlenek összjátéka?Pont a neki szánt szobába telepedett le a jövevény.Hangja lágy.Odalépked a lány mellé szinte hangtalanul. * - Éhesnek tűnsz.Mint aki alig evett már valamit egy kihűlt szendvicsen és uborkán kívül.Arra * mutat egy irányba * találsz finom meleg teát meg sütit.Meg, szívesen beszélgetek is ám veled. * Mosolyog.Kedves barátsáhgos.Reméli,ő is ugyanezt kapja majd.Bár igen türelmes nő.Nehezn hozzák ki a sodrából. *
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 17908
Msn: rigoevi@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Szakvezető

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Okt. 02, 2008 8:14 pm

//Szia Senya! Két dolog. ^^ Egyrészt mivel már felvettél ide nem feltétlenül ide célszerű írnod, sőt, inkább az Udvarra, vagy az Előcsarnokba a kúria földszintjére érkezzen meg a karid. A másik, hogy nézd meg az üzeneteidet, kérlek, fent az üzenet gombra kattintva. Köszi. Smile//

567 éves éjtünde, épp ezért jellem téren nem kimondottan kedves, de tiszteli a tudást, és a tudni akarást. A férfi nemet szinte semmire sem tartja, ezt csak az iskola miatt próbálja visszafogni valamelyest. Az illúziók, dalok és tér-időmágia mestere, uralma alá tud hajtani az elme erejével szinte bárkit.
Előtörténet
http://www.nezabar.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Okt. 02, 2008 8:05 pm

*Lassan, nyikorogva kinyitja az ajtót. Senya tartózkodóan beles, majd mikor látja, hogy senki sincs bent, belép, óriásbőröndjét az első ágy mellé húzza, hátáról ledobja táskáját, és előkotorja belőle a - már régen kihűlt - melegszendvicsét, és félliteres gyümölcsléét. Lassan lecsavarja a kupakot, majd beleszagol az aromától illatos cseresznyeszín folyadékba. Hirtelen nagyot húz belőle, megtörli száját, és le rakja maga mellé a flaskát, s előveszi szendvicsét. Ellenőrzi, hogy a hosszú út alatt az uborka nem romlott-e meg benne, majd mikor már jónak találta , nagyot harap belőle, és élvezi az ízek harmóniáját. Szeretett komótosan, minden falatot kiélvezve enni. Mindig saját maga készítette el az ételét, nem engedte másnak. Túlságosan elővigyázatos volt, mind a mérgekkel, mind az étel minőségével szemben.
Mikor befejezte szendvicse majszolását, a maradékot visszacsomagolja, majd elpakolja táskájába, az innivalóval együtt. Elindul, hogy felfedezze, hova is érkezett.
Feláll, majd minden rosszra számítva körülkémlel. Egyenként vágja ki a szekrények ajtaját, és néz meg minden polcot, hogy üres-e. Végül az egyetlen könyvespolchoz sétál. Átnézi a címeket, majd az egyiket lassan, vigyázva kiveszi helyéről és elnyúl vele az ágyán.*
Míla Grozda
Diák

Hozzászólások száma: 16

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Szept. 20, 2008 8:21 am

*Míla felkel a kis szobában a kényelmes ágyból, majd úgy gondolja tornázik egy picit. Nekiáll és a szobában egy két gyakorlat végrehajtása után picit nehezebb tornász bemelegítések végrehajtása után kézenállást és majdnem tökéletes spárgát csinál. Feláll és kifújja magát.~hmm... éhes vagyok talán találok még egy szendvicset a táskámban.~ Gondolja és a táskájából kivesz egy szendvicset amibe jó ízűen bele is harap.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Aug. 31, 2008 6:51 pm

*Egy hölgy lép be a terembe.* -Üdvözölök. *Hangja lágyan cseng. Lépteit nem is lehet hallani. Nem tudja senki sem honnan tűnt elő.* -Most érkeztél igaz? Ha fáradt vagy ott egy szoba. Pihenj le. Szívesen beszélgetek veled. *Azzal két szék jelenik meg. Egy asztal is ott terem melyen apró sütik és teák vannak.* -Szolgáld ki magad. *Mondja miközben teát készít magának.*
Míla Grozda
Diák

Hozzászólások száma: 16

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Aug. 31, 2008 6:15 pm

*Míla lép a terembe egy rózsaszín harisnyanadrág, egy vörös szoknya és egy rózsaszín ujjatlanban ami meg van toldva egy rózsaszín melegítővel.~Vajon jóhelyen vagyok? Na várjunk itt hátha jön valaki.~. Gondolataiba merülve ráül barna pogyászára.*
Ivor Oleg
Diák

Hozzászólások száma: 251
Msn: bennyo0708@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: "Barát az, ki megértést kínál, ha az élet meggyötör, kinek mindig van annyi mosolya, mely derűssé varázsolja a napodat, ki elfogad olyannak, amilyen vagy, s boldog, hogy épp ilyennek lát."
Ha játszanál írj,vagy vegyél fel msn-re!

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szomb. Aug. 30, 2008 11:50 am

*Ivor megérkezett az iskolába és arra vár, hogy beosszák. Nem nagyon találja a helyét,de izgalmasnak találja a környezetet és az iskolát is.Legalábbis amit eddig látott belőle.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Aug. 29, 2008 8:32 am

Nasuada Yordana írta:
*Beröppent egy bagoly, csőrében levelet tartva. Leszállt a lány elé, ledobta levelét és tova is szállt. A lány tapogatva felvette és a nevét látta rajta. Izgatottan feltépte. Elégedetten olvasta, hogy felvették. A Vendégváró már előre tudta a levél tartalmát.*
-Nos, úgy tűnik lett még egy diákunk. Gratulálok.- *Szólt a hölgy.*
-Köszönöm, a teát is meg mindent. Azt hiszem keresek egy szobát magamnak. Viszlát.- *Mondta a lány.*
-Viszlát!- *Intett mosolyogva a Vendégváró.*

*Alexis belép a terembe, körbenéz és nem lát senkit, neki támaszkodik a falnak ledobja a csomagjait, és elkezd magában beszélni.-Mikor leszek végre beosztva?Már olyan kíváncsi vagyok hogy melyik szakra kerülök!-mondja és közben a mellette álló ki farkasra néz.A kis farkas vele jött az iskolába.Még egyszer körbenéz, de mivel még mindig nem lát senkit, ezért a falnak támaszkodva leül, simogatni kezdi kis barátja fejét, és úgy hogy várja mikor lesz végre beosztva.*
Nasuada Yordana
Diák

Hozzászólások száma: 22

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Hétf. Aug. 11, 2008 6:00 pm

*Beröppent egy bagoly, csőrében levelet tartva. Leszállt a lány elé, ledobta levelét és tova is szállt. A lány tapogatva felvette és a nevét látta rajta. Izgatottan feltépte. Elégedetten olvasta, hogy felvették. A Vendégváró már előre tudta a levél tartalmát.*
-Nos, úgy tűnik lett még egy diákunk. Gratulálok.- *Szólt a hölgy.*
-Köszönöm, a teát is meg mindent. Azt hiszem keresek egy szobát magamnak. Viszlát.- *Mondta a lány.*
-Viszlát!- *Intett mosolyogva a Vendégváró.*
Nasuada Yordana
Diák

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Aug. 08, 2008 8:00 am

-Köszönöm a sütit- *Válaszol a lány, majd néz egy darabig és megszólal.*
-Igazából még nem ismerek más varázslót vagy varázslényt már ha vannak egyáltalán. A szüleim vagyis csak az anyukámat ismerem, elég különös szerzet, de biztos, hogy ő nem tud varázsolni. Sosem volt egy anya típus. Mindig is más voltam, mint a többiek, de nem tulajdonítottam neki különösebb figyelmet. Egyszer nagyon mérges voltam és véletlenül leromboltam egy egész termet. Hát mondanom sem kell meglepődtem. Az interneten kezdtem keresgélni, hátha találok valamit a különös erőkről, meg varázslatról. Eddig nem igazán hittem benne. Szerencsére megtaláltam ezt az iskolát, bár ez tényleg nagy szerencsén múlott. Még most sem vagyok benne biztos, hogy fog menni a varázslás meg miegymás, de nagy izgalommal várom. *A lány gyorsan hadarta el mindezeket. Majd mikor befejezte gondolkodott, hogy mit is mondhatna még. Rápillantott az órájára.* ~Hát megjöhetne már a felvételi tesztem eredménye, lehet megbuktam. Annak nem örülnék. Főleg, hogy ennyit utaztam egyedül.~* A lány megint felhúzta a szemöldökét, mint mindig amikor töpreng valamin.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Aug. 07, 2008 6:25 pm

*A nő szótlanul hallgatja, amit a leányzó mesél neki, s aprócska mosoly kerül arcára, mikor végezetül Nasuada védekezni kezd, hogy nem tudja, miért is meséli el ezeket. Finoman hátradől a székben, a csészét, maiből lassan kifogy a tea lerakja.Tekintetével végig figyeli az ifjú hölgyet, majd megis szólal.*
- Semmi baj, hogy megnyiltál, azért vagyok itt, hogy beszélgessek veled. Tehát nem varázslók leánya vagy? Mennyit halottál mindezidáig az iskoláról? Tisztába vagy a szakokkal és jelentésükkel? *Kérdezi kedves hangján, nem hagyja abba a társalgást, főleg, mert a fény, amit a lány szemében látott nem túl bíztató, inkább itt az ideje, hogy más témát vessen fel. Végül is ez a Nezabar iskolájához tartozik, egyértelmű, hogy a nő erről kérdez. Egy kecses mozdulattal előveszi pálcáját, s finom csokis süteményt varázsol az asztalra, hátha kedve van a gyermeknek néhányat elvenni, a tea mellé. Ő maga is elvesz egyet a kezébe és szép lassan enni kezdi, egyáltalán nem sietve. *
Nasuada Yordana
Diák

Pozició

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Aug. 07, 2008 5:23 pm

*A lány óvatosan kortyolgatja a teát. Kis csend állt be. Méregeti a hölgyet pontosabban a Vendégvárót. A Vendégváró is próbálja megfejteni, hogy ki lehet ez a leányzó. A lány még nem tudja pontosan mit is mondjon, mert új még neki ez a varázsvilág. Aztán hirtelen belekezd.*
-Tudja, nemrég derült ki, hogy van varázserőm. Ez eléggé új nekem, de amikor megtudtam, hogy létezik ilyen iskola, egyből felkerekedtem.*A hölgy különös fényt vél felfedezni a szemében, valami szomorúság félét.* -Eddig nem voltam különösebben jó semmiben, de talán ez kivétel. Sok csalódás ért, mindenki lenézett. Bizonyítani akarok.* A lány hirtelen észbe kap, hogy ennyire megnyílt* -Nem is tudom miért mondtam ezeket el.
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Csüt. Aug. 07, 2008 4:16 pm

*A nő kissé elmosolyodik, látva először a gyermek értetlenségt, hogy hogyan is lett tiszta, és hogy hogy bukkant fel az asztal, a tea és minden más. Mikor a kisasszony a kezét nyújtja, a nő finoman kezet fog vele, nem túl erősen, csak jelzésszintüleg. Nem szokott hozzá a kézfogáshoz, így igencsak új neki ez a köszöntés. *
- Reméltem, hogy nem kelett rám sokat várnod. Én vagyok a Vendégváró, aki ügyel az ideérkezett diákpalántákra. Ha jól sejtem már felvételiztél az iskolára, csupán a sorskerék nem osztott be semmilyen szakra még. *Kedvesen elmosolyodik, miközben a pálcájával finoman int és a lány csészéjébe beleömlik a kancsóból a meleg tea. Magának is önt egy keveset, s cukorral és citrommal ízesíti. Várja a ány válaszát, addig nem szólal meg ismét, csak üldögél a székben a fiatalt nézve. Próbálja szótlanul megállapítani, hogy melyik szakra is való. Talán egy ígéretes új diák áll, jobban mondta ül előtte. *

KEZDŐTÉR

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
20 / 27 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 23 ... 27  Next

Similar topics

-
» Párkapcsolati problémák kezelése kezdőknek
» Gundan művészei (FanArt verseny 09|11)
» KEZDŐTÉR