Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

KEZDŐTÉR

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25  Next
SzerzőÜzenet
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Hozzászólások száma: 250

Pozició
Titulus: Nem játékos karakter
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Júl. 25, 2008 5:55 pm

*Egy hölgy bukkan fel a semmiből. Léptei finomak akár a selyem. Ruhája csak úgy lebben. Arcán mosoly van. Úgy üdvözli a gyermeket.*
-Üdvözöllek. Hamarosan beleszel osztva valamelyik szakra. Melyik szakra szeretnél kerülni?
*Lágy hangja mindenkit megnyugtat aki ideges vagy bármi baja van. Beszéd közben is csak mosolyog.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Júl. 25, 2008 5:43 pm

*Tamara két nagy bőrönddel érkezik a Kezdőtérre. Ma vették fel, és most kéne valamelyik szakra beosztani, csakhogy nem ismer itt még semmit illetve senkit. Kicsit elveszettnek érzi magát. Egy fekete-fehér macska is tartózkodik mellette. Az ő cicája, Kiara. Elég kicsike, alig múlt fél éves. Tamara, becenevén: Amy nem lát senkit még, aki eligazíthatná. Most ugyanis itt kell egy éjszakát tölteni-e valamelyik szobácskában, mielőtt beköltözik a végleges szakra. Áll és vár. Végül a böröndjeit magamellé rakja, és rájuk ül. Elbírják a lányt, és szerencsére nincs olyan benne, ami összetörne, illetve aminek valami baja lenne, megsérülne.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Júl. 18, 2008 11:40 pm

*Prefivel itt találkozni biztosan nem fog, ám egy magas, kecses léptű nő jelenik meg, s odasétál finom lépteivel a fiatal diákhoz. A Nezabar Előépületében vannak, hogy a Sorskerék is található. A fiatalnak mondható, sötéthajú, finom bőrű nő halványan elmosolyodk, látván a gyermeket, cókmókjaival.*
- Üdvözöllek itt, a Kezdőtéren. A Sorskerék // Amennyiben az oldalon már regisztráltál, www.nezabar.hu // még nem döntött sorsod felől, így itt kell töltened az éjszakád. Ott található egy kisebb szoba, hol lepakolhatsz, és kialudhatod magad. *Int egy baloldali kisebb szobába, majd folytatja.* - Álmos vagy gyermek? Mert ha nem, akkor szívesen beszélgetek, ha így óhajtod. Az a dolgom, hogy fogadjam az újonc diákokat. Mennyit halottál már a Nezabarról? *Kérdezi, majd egy finom pálcaintéssel elővarázsol egy asztalt, két széket, s az asztalon gözőlgő tea, ss két csésze áll. Ott van melette cukor, tej, citrom, ízlés szerint lehet válogatni. A nő még nem ül le, várja, hogy a fiú mit válaszol.*
Marc Dudas
Diák

Hozzászólások száma: 1

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Júl. 18, 2008 11:31 pm

Marchos és vár hogy egy prefi beossz valahova mer nehezek a csomagok....
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szer. Júl. 09, 2008 8:55 am

Nem is tudom. Talán az Allidon, a művészetek miatt, vagy a Naxeldir, a halotti mágia miatt... *mondja elgondolkozva.* Mind a kettő érdekel. Deridionos nem igazán akarok lenni, nem szeretem a harcot. Mondjuk értesültem róla, hogy itt most éppen harc van, szóval... *mondja, és keserűen nevet.* Az Eramirral nincs bajom, szeretem az elemi mágiát, de mégis inkább az Allidon, vagy leginkább a Naxeldir. *A szobára néz* Köszönöm. És viszlát. Remélem, még találkozunk *biccent, és Goronnal a nyaka körül, valamint Shadow-val a nyomában a szobába lép. Leteszi a cuccát, majd leszedi Goront a nyakából és leteszi a párnára. Shadow közben leszáll az ágy támlájára, Jeffrey pedig elfekszik az ágyon - vigyáz, nehogy rátegye a fejét Goronra -, és nem sokára elalszik.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szer. Júl. 09, 2008 8:35 am

*Végigpillant a diákon, majd a két kis állaton, majd csengő, barátságos hangon megszólal.*-Légy türelemmel. Nemsokára a Sorskerék dönt, hogy melyik szak lenne a számodra legmegfelelőbb. Hogy érzed, melyik lenne a Te szakod?*kérdezi kiváncsi hanglejtéssel, majd jobb irányba mutat, ahol egy kis szoba helyezkedik el.*-Ha elfáradnál ott nyugodtan megpihenhetsz. A kis teremben csak egy ágy és egy szekrény van , bár nem is kell nagyobbnak lennie, hiszen a diákok csak addig alkalmazzák míg be nem osztják őket egy szakra. Ami nem is oly sokára be fog következni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szer. Júl. 09, 2008 8:21 am

*Amikor a nő odalép hozzá, feláll a csomagjairól és biccent köszönésképpen* Jó napot. Jeffrey Gordon vagyok, és még nics szakom. Ők pedig Goron, a vadászgörényem, és Shadow, a hollóm. *mutatkozik be, és bemutatja az állatait is, majd várakozóan tekint a nőre* Körülbelül mikor fognak beosztani szakra?
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szer. Júl. 09, 2008 7:42 am

*Ahogy a fiú ül a teremben, egy hölgy közeledik felé. Szép, karcsú nő, szinte sugárzik.*
-Üdvözöllek! *Köszönti az idegen fiútés megáll mellette.*
-Köszöntelek a Nezabar Varázslóképző előépületében. Gondolom új diák vagy, azonban még nincs szakod. *Mondja a fiúnak derüsen, majd várja a reakciót.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Szer. Júl. 09, 2008 6:27 am

*Egy fiú közeledik az ajtó felé. Világosbarna haja belelóg borostyánszínű szemébe, de kiküszöböli a problémát, és arrébb simítja a kósza fürtöket. Kék farmernadrágot, fehér, rövid ujjú pólót és farmer mellényt visel.A csomagjait maga után vonszolja, majd nekidől a nagy ajtónak, és nehezen ugyan, de belöki. Belép a terembe, majd döbbenten megáll, és nem tud visszatartani egy elismerő füttyöt. Goron, a vadászgörény a nyaka köré van tekeredve, Shadow, a holló pedig a feje fölött köröz.* ~ Nem semmi egy hely. És ez még csak a legelső terem...! Milyen lehet a többi? ~ *vállat von, majd leül a csomagjaira, és várja, hogy odajöjjön hozzá valaki, aki segít eligazodni.*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Hétf. Jún. 30, 2008 7:42 pm

*Egy magas és kecses léptű nő jelenik meg a teremben, könnyed ruhája suhog halk léptei után, sötét haja selyemként követi őt. A nő igencsak komoly teremtés, már nem éppen gyermek, fiatalkorának végét éli, jó harmincas. Mindazonáltan igencsak elbüvölő,mintha csak egy angyal lenne, pedig még véla, se tünde vér nem is csörgedezik benne. Mikor meglátja a várakozót akkor azonnal felé veszi irányát,s oda is ér lassacskán.*
- Üdvözöllek gyermek a Nezabar előépületében. Még nincsen szakod ahogy látom.. *Vonja le a következtetést a ruhájára nézve. Kedvesen elmosolyodik, küldeje még is tiszteletet kívánó marad.*
Nargile Ljubjana
Diák

Hozzászólások száma: 1221
Msn: angell__xd@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Utálom az összes buszt, metrót, vonatot, villamost, kocsit, mindent, ami elvisz a barátaimtól, vagy elviszi a barátaim.
És mérhetetlenül szeretem azokat, amik odavisznek hozzájuk.

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Hétf. Jún. 30, 2008 7:32 pm

*Furcsa,könnyed,de mégis nehézkes-ideges léptekkel lépi át a számára oly idegennek tűnő bejáratot.Hajába belekap a menetszél,csomagjait erősen markolja meg, bár kissé nehézkesnek érzékeli őket,a világért sem tenné le a földre.Bizalmatlan a hellyel kapcsolatban,bár lehet,hogy csak izgul.Olyan vegyes érzések kavarognak benne,még maga sem tudja pontosan mi-micsoda.*~Jól jönne valaki,aki legalább a kételyeim egy kis részét eloszlatja.~*Végül megadja magát a cuccoknak és leteszi őket a földre, majd vár.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Vas. Jún. 29, 2008 10:01 pm

*Az autó, a kerekek által felkavart porfelhőbe burkolva állt meg a Nezabar főbejáratának kapujánál.* - Nos, fiam, megérkeztünk. Eddig kísérhetlek. A többi csak rajtad múlik. – *Szólt apám, egy sokat sejtető mosollyal a szája szegletében, és megveregette a vállam. Nem is veregetés volt ez, hanem inkább finom, de határozott tessékelés, hogy itt az ideje kiszállni. Volt alkalmam hozzászokni eddigi gyermekéveim alatt ehhez a határozott, ellentmondást nem tűrő bánásmódhoz. Kiszálltam, de ekkor apám a kezem után nyúlt, és a tenyerembe nyomott egy kis bársony tasakot, miközben annyit mondott:* - Vigyázz rá, még anyádé volt! És magadra is! - *Ezen kicsit meglepődtem, mert nem ismertem anyámat. Apám, és a mostoha anyám neveltek fel. Úgy tudtam, hogy anyám meghalt, mikor a világra hozott. Később, akármikor kérdeztem felőle apámtól, sohasem adott egyenes választ, hogy ki volt, de abból, amit elmondott róla, és főleg ahogyan mondta, úgy érzem, nagyon szerette, de valamiért titkolni akarta, még előttem is. Ahogyan kihámoztam a sokszor rosszindulatú pletykákból, apám egyik félrelépésének köszönhetem az életemet. Ezen kívül semmi biztosat nem tudok arról, hogy anyai ágon milyen felmenőkkel, és vérvonallal rendelkezem.*

*Meglepődve bontottam ki a kis tasakot, és még jobban elkerekedett a szemem, amikor megláttam, hogy a tasakban egy gyönyörű, zöld színű ékkővel díszített aranygyűrű lapul. Miközben nézegettem, hogy játszik a fény az ékkövön, észre sem vettem, hogy a kocsi elindul. Magamra maradtam hát. De nem fogok szomorkodni, hiszen ha most valami befejeződik, akkor valami új dolog a kezdetét veszi! Egyébként pedig nem biztos, hogy rosszabb dolog vár rám annál, mint amit a két bátyám művelt velem otthon, a farmon, Olavarria közelében. Ők voltak a család „édes” gyermekei, legalábbis a mostohám szerint, és idősebbek, és erősebbek is voltak nálam, főleg ketten együtt. Egyenként még el is bántam volna velük, de mindig együtt bosszantottak. Jó párszor végeztem a marhatrágya rakás közepén, vagy az istálló padlásán, ahova felzavartak, és elvették a létrát. Ilyenkor volt időm sokat gondolkodni, egyedül, a sorsom felől, miközben néztem, hogyan legelésznek a marhák a végeláthatatlan pampákon. Egy gondolat azonban mindig rám tört, amikor az életem dolgain volt alkalmam gondolkodni. Mindig azt éreztem, hogy bennem több van, mint hogy majd felnőtt fejjel az legyen a dolgom, hogy a marhacsorda ügyes bajos dolgaival foglalkozzam, nem mintha az nem lenne elég fontos dolog. De mégis, nekem nem lehet ez a sorsom! Nem ezt mondták a csillagok!*

*Tekintetem az előttem magasodó kapura emeltem.* ~ Hű, ekkora kaput még életemben nem láttam. ~ *Gondoltam, amikor alaposabban szemügyre vettem a Nezabar főbejáratának kapuját. Vállamra dobtam a hátizsákom, és közelebb léptem. Bár nem voltam alacsony a magam 177 cm-ével, de a kilincs még így is fejmagasságba esett. Kicsit tétováztam, de aztán nekiveselkedtem, lenyitottam a kilincset és teljes súlyommal nyomni kezdtem befelé. Amilyen hatalmas volt a kapuszárny, olyan könnyedén nyílt, minden nyikordulás nélkül, így a nagy nekiveselkedésnek köszönhetően majdnem berepültem, alig tudtam visszanyerni az egyensúlyomat. Bentről hűvös fuvallat csapott meg.*

*Odabent, a kinti vakító napsütés után, jóleső félhomály fogadott. Bele is telt egy rövid időbe, hogy a szemem hozzászokjon, és körülnézhessek…*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Jún. 27, 2008 5:34 pm

*ránevet a nőre* Már találkoztunk *mondja mosolyogva* Tudja, Marina Tatiana vagyok, és a daimónom, Pereus. És A Végtelen Történetet olvasom *elteszi a könyvet és behúzza a bőröndöt* De már megyek is. A Sorskerék épp az imént osztott be, és Naxeldires lettem *a vállára veszi a rózsaszín táskát és megfogja a bőrönd fogantyúját* Remélem még találkozunk. Viszlát! *köszön el mosolyogva, és belép az ajtón, amin edddig nem volt szabad*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Jún. 27, 2008 4:49 pm

*Egy fiatal nő világító vonalai rajzolódnak ki a sötét folyosón, ahogy közeledik a lány felé. Minél közelebb jön, arcvonásai annál jobban kivehetők a fényre érve. Halvány mosolyt ereszt az újonnan érkezett felé, majd alaposan szemügyre veszi, rókájával együtt, majd eddig háta mögött összekulcsolt kezeit széttárja*
Üdvözöllek! Mondd csak, ez a róka a tiéd? *Kérdi a ragadozóra mutatva, s szemét rajta tartva* Remélem nem vadállat. Ugye daimón?
*Majd a lányra tekint, aki könyvét bújja még talán*
Bocsájtsd meg nekem, ha megzevertalak. Mondd csak, mit olvasol?
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Jún. 27, 2008 4:39 pm

*alszik pár órát, és miután felébred, a ládájából találomra kihúz egy könyvet - igen, találomra, mivel elég sok könyvet hozott magával.* A Végtelen Történet *olvassa fel hangosan a címet, és megrántja a vállát* Jó lesz.
*Pereus elmélkedve nézi, majd egyszer csak meghallja a daimón hangját a fejében*
~ Te most olvasol? ~
~ Igen. Miért, nem tetszik? ~
~ Csak gondoltam szólok, hogy fordítva tartod a könyvet. ~ *Marina villámgyorsan megfordítja a könyvet* ~ Jól van, na, csak... elgondolkoztam. És nagyon türelmetlen vagyok. Mikor osztanak már be?! ~
~ Türelem. Előbb-utóbb majd csak beosztanak. ~
~ Én próbálok türelmes lenni, de nem megy! Egyébként meg fogalmam sincs, miért mondod ezt nekem. Pontosan tudom, hogy ugyan olyan türelmetlen vagy, mint én! ~ *egy ideig vár, majd mikor a daimón nem válaszol, újra megrántja a vállát, és mostmár tényleg olvasni kezd*
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Jún. 27, 2008 12:52 pm

*Csöndesen hallgatja a lányt.*
-Akinek van testvére az mindig azt mondja ,hogy bárcsak ne lenne,de akinek meg nincs az mind szeretne. Ilyenkor mindig összezavarodok.*Mosolyodik el és amikor a lány elindul a szobába elköszön tőle.*
-Szia és aludj jól. Nemsokára a Sorskerék berak egy szakba biztosan.*Jelenti ki ,majd egy csettintéssel eltűnteti az asztalt ,székeket és mindent,majd az ajtóhoz libben és várja a következő kisdiákot.*

//Azt ,hogy melyik szakra kerülsz a Sorskerék dönti el és téged erről e-mailben értesítenek.//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Jún. 27, 2008 12:28 pm

Sajnos nincs testvérem, de szeretnék *mondja mosolyogva, és elnyom egy ásítást* Tulajdonképpen tényleg álmos vagyok, szóval... akkor én megyek aludni. Remélem, még találkozunk a beosztás előtt. Viszlát! *biccent, és Pereusszal a nyomában bemegy a kis szobába, és becsukja maga mögött az ajtót. Elnyúlik az ágyon, és egy ideig a plafont bámulja, majd elalszik*

//Bocsi, a beosztás körülbelül hogy fog zajlani? Itt a fórumon, vagy csak kapok egy üzenetet, hogy hova kerültem?//
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Jún. 27, 2008 12:24 pm

*Figyelmesen hallgatja a lányt.*
-Igen nemsokára befognak ,majd osztani.*Mondja ,majd megveregeti a lány vállát.*
-Akkor nagyon sok helyen voltál már,szinte ,majdnem világott láttál.*Mondja nevetve.*
-Biztos nem vagy fáradt az utazástól? Nyugodtan elmehetsz aludni én meg fogadom az új diákokat.*Mondja.*
-És testvéred nincsen?*Kérdezi ,majd utána csöndesen kutatja az ajtót .hátha bejön egy új kis vendég.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Jún. 27, 2008 12:17 pm

Remélem, hamar beosztanak *mondja sóhajtva* Már nagyon izgulok *beszéd közben Pereust simogatja a bal kezével, a jobbal pedig a hajában lévő gyöngyfüzérrel játszik*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Jún. 27, 2008 12:09 pm

Hát... tulajdonképpen én is minden állatot imádok, de főleg a lovakat, és persze a rókákat *mondja, és rámosolyog Pereusra* Két éve Bulgáriában élünk a szüleimmel. Itt is születtem, de régebben éltem Görögországban és Macedóniában is.
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Jún. 27, 2008 12:05 pm

*Csöndesen hallgatja a lányt.*
-Igen ,ha szeretsz táncolni és szereted a zenét akkor a Sorskerék is az Allidonba fog osztani.*Mosolyog a kislányra.*
-A kedvenc állatom?*Nevet a nő.*
-Olyan nincs. Minden állatot nagyon szeretek.*Gondolkozik el.*
-És neked melyik állat a kedvenced?*Kérdezi ,majd elvesz egy süteményt és eszegetni kezd ,majd egy ujabb kérdés jut az eszébe.*
-És kicsi diák melyik országból jöttél?*Érdeklődik ,majd tovább eszegeti süteményét.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Jún. 27, 2008 11:54 am

Igen, tényleg nagy a különbség, de én tele vagyok ellentmondásokkal *mondja mosolyogva* Jó, talán az Allidon lenne a legjobb, de nem esek mély depresszióba, ha máshova kerülök *továbbra is mosolyog, majd benéz az ajtón* Köszönöm szépen *mondja, majd gyorsan beviszi a cuccát és újra kijön* Önnek mi a kedvenc állata? ~ Na ez most hogy jutott eszembe?! ~
Vendégváró
Nem Játékos Karakter

Pozició
TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Jún. 27, 2008 11:49 am

*Kicsit meglepődik a Marina válaszán.*
-Értem. De nincs oylan szak ahol a legjobban éreznéd magad? Mert azért sok külömbség van a táncos-zenés szaknál és az inkább harcosnál.*Mondja elgondolkodva ,de Ő nem említi melyik szak a szíve csücske.*
-Nagyon szép neved van Pereus. *Ránéz a lány bőröndére.*
-Tényleg! Hogy ezt így elfelejtettem.*Mondja ,majd feláll és egy csettintéssel egy ajtó jelenik meg.*
-Ezen az ajtón ,ha bemész ,egy kis szobát találsz ,ággyal és kisszekrénnyel. Ott lepihenhetsz és a csomagodat is leteheted. Nem tudni ,hogy mikor fogsz egy szakra bekerülni.*Mondja ,majd a kislányra mosolyog.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Jún. 27, 2008 11:44 am

Ja, és köszönöm az üditőt *kap észbe, és elszégyelli magát* Egyébként nem szoktam ilyen szétszórt lenni, csak most nagyon izgulok. Vagyis izgulunk, Pereusszal együtt. *félredönti a fejét, és erősen gondolkodik* Ha jobban meggondolom... Tényleg bármelyik szakon jól érezném magam, de talán az Allidon az, ami leginkább nekem való. Imádom a zenét. Valamint *teszi hozzá mosolyogva* Az ezüst a kedvenc színem.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: KEZDŐTÉR   Pént. Jún. 27, 2008 11:37 am

*megissza az üditőt, miközben elgondolkozik* Tulajdonképpen fogalmam sincs. Lesz, ami lesz. Én bármelyik szakon jól fogom érezni magam. *ránéz a rókára és elmosolyodik* Igen, szerintem is nagyon szép. Pereus a neve.

KEZDŐTÉR

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
20 / 25 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25  Next

Similar topics

-
» KEZDŐTÉR
» Tó és tópart
» Párkapcsolati problémák kezelése kezdőknek