Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Kaen el Jericho Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 11754 Msn: szinaypeter@msn.com Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Nekromágia tanár
 | Téma: KEZDŐTÉR Vas. Máj. 18, 2008 1:41 pm | |
| First topic message reminder :
Itt kezdhetsz játszani, ha még nem vagy beosztva szakra, csak simán regisztráltál. _________________ A Nezabar-i kúria renegát tündehercege. A több mint 700 éves aranytündéről kevesen tudják, hogy vámpír, többen pedig életükkel fizetettek e tudásért. A bájitalkészítés tudora, nekromanta nagymester.Cinikus, ám nem rosszindulatú, ha valóban segítségre szorul valaki, nem tagadja meg, ám a zafírkék pillantás mögött sötét titkok lappanganak...
|
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Domajan Gurskovity Diák

Hozzászólások száma: 940 Msn: csibi97@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Hétf. Jún. 16, 2008 8:53 pm | |
| *Gurskovity örömmal teljes hangon, ám teljes nyugottséggal szól a nőhoz:* - Jó estét hölygem! *Lassan a nő felé veszi pillantását és elmosolyodik... Egy picit vár azután újra megszólal:* - Ne mondjon semmit tudom, hogy eremiros vagyok! Nem tudom honnan ám most a kártyavár építése alatt elgondolkoztam és mintha valaki a fülembe súgta volna, hogy eramiros vagyok. Bár nekem ez áll a legközelebb a szívemhez....~főleg a szél~. *Ekkor felrakja az utolsó két kártyát és mostmár teljesen megfordul. Zöld és villogó szemeit eltakarja a hosszan elnyúl sötétzöld haja. ezt a promblémát egy könnyed mozdulattal "elsöpri".* |
|  | | Vendégváró Nem Játékos Karakter

Hozzászólások száma: 265
Pozició Titulus: Nem játékos karakter
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Hétf. Jún. 16, 2008 9:40 am | |
| *A nő hirtelen jelenik meg a gyermek mögött, ki éppena kártyavárat tökéletesítgeti. Nem ijeszti meg, még egy aprócska széllőkés sem mutatja jelenlétét, mely szétvihetné az ingatag lapokat. Nem szól semmi, csak ajkán egy kedves mosollyal áll a gyermek mögött és nézi ténykdését.* ~ Furcsa, hogy így foglalja le magát... Szegénynek elég sokat kell várnia a sorskerékre, de remélhetőleg gyorsan beosztják... ~ *Gondolkozik magában, s várja, hogy a fiú magától érezze meg, hogy figyeli, ne neki keljen szólni, s ne is ijessze meg szegényt. Ha már rekordot akar dönteni ne döntse le a várat őmiatta. Hosszú fehér ruhája szépen illik hófehér bőréhez, s sötét hajához, mel igen elegánsan van elrendezve. Mintha csak egy tünde lenne, olyan szép, még is füle egyértelműen jelzi, hogy csupán egy emberi nő. * |
|  | | Domajan Gurskovity Diák

Hozzászólások száma: 940 Msn: csibi97@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Hétf. Jún. 16, 2008 9:29 am | |
| *Domajan picit fáradtan lép ki a kicsi szobából. Nagyon keveset aludt az éjszaka, ám már nagyon várja, hogy megtudja, hogy hova osztották be! Vissza ballag a kicsinyke szobába majd megfésülködik. Mint egy árny úgy néz ki csupa feketében és a zöld villogó szemeivel. Sajna már megint nem lát senkit a teremben szomorkásan félresöpri haját a szeméből és el kezd fel-alá járkálni. Ideges léptei nagy zajt csapnak az üresen kongó teremben.~Nem is baj, megyek kártyázni~. El is ment megpróbálni megdönteni kártyavár rekordját(a 6 emeletet).* |
|  | | Cirelin de Sovalon Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 17915 Msn: rigoevi@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Szakvezető
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Vas. Jún. 15, 2008 8:02 pm | |
| //Domjan: A felvételidet megkaptuk, ma már sajnos nincs rá lehetőségünk, de holnap bekerülsz egy szakra. Addig még kitartás. // _________________ 567 éves éjtünde, épp ezért jellem téren nem kimondottan kedves, de tiszteli a tudást, és a tudni akarást. A férfi nemet szinte semmire sem tartja, ezt csak az iskola miatt próbálja visszafogni valamelyest. Az illúziók, dalok és tér-időmágia mestere, uralma alá tud hajtani az elme erejével szinte bárkit. Előtörténet
|

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Vas. Jún. 15, 2008 7:59 pm | |
| *A leendő kis diák már nagyon fáradt zöld csillogó szemét megtörli és ásít egy óriásit. Fáradt kézmozdulattal félresöpri hosszúkáz zöld haját szeméből és elmegy lepihenni. Lassan kimért lépéssekkel indul a kicsike szoba felé. Bőröndje egyforma koccanássokkal jelzi a gyermek útját. Mikor a kis szobába ér leül és és az ágyra dől. Most először jobban adódik alkalma végigondolni, hogy hogyan is tovább...* |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Vas. Jún. 15, 2008 6:25 pm | |
| *Gurskovity szomorúan tér vissza mivel nem diákoknak nem lehet elmenni sehova~csak vécére~* |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Vas. Jún. 15, 2008 6:10 pm | |
| *Másnap a vacsoráról visszatérve elgondolgodik azon, hogy felderíti az iskolát.... El is indul az első ajtó felé amit meglát, hogy elkezdhesse felfedező "túráját"* |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Szomb. Jún. 14, 2008 9:51 pm | |
| Gurskovity leteszi táskályát és ráül. Ásít egy nagyot majd fáradt hadarással szól a nőhöz: - Bocsánat én már nagyon álmos vagyok...- ásít egyet-.... Jó ájszakát szép álmokat... Ebben a pillanatban már fekszik rá a táskályára és el is alszik... |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Szomb. Jún. 14, 2008 9:27 pm | |
| *A kisgyerek kijön a WC-ről és oda megy a nőhöz lehajtott fejjel, s szól: -Bocsánat, hogy nem nagyon vártam meg, hogy befejezze a történetet, ám érdekes volt ~ szerintem nem biztos benne, hogy igazat mondok, de mindegy kezdek úgy érezni, mintha ő lenne itt az első barátom... de mit is beszélek, csak maradjon még ez az elképzelésem...~. De csak azt nem értem, hogy miért vannak a szakoknak kabala állatjuk?* |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Szomb. Jún. 14, 2008 9:08 pm | |
| *A nő kedvesen elmosolyodik, s belekezd az igazán lapokba.* - Az iskola nem rég lett újjáépülve, s négy szak működik rajta, négy szakvezetővel az élen. A dalnokok és bárdok, művészetek gyermekeinek szakja az Allidon. Ők a dallal varázsolnak, a fényűzés és maga a fénymágia jellemző rájuk. Igen cseles egy szak, nem mindig biztos, hogy igazat mondanak a szemedbe. Az Eramir, az elemi mágiák uralói, persze egy diák sem tulajdoníthatja magának mind a négy elemet magas fokon. Minden Eramir hallgató a későbbi években fogja kiválasztani a magának való elemet, mik lehetnek a tűz, a víz,a levegő és a föld. Mind-mind egyéniségüklhö illő, s igen nagy hatalom ilyenre szert tenni. A kissé elsőre ijesztő, de annál inkább csábító szak a Naxeldír, hova többségben sötét alakok járnak a holtak őrei. Persze ez nem a legfőnbb jellemző, minden szakon vannak kivételek, akik más miatt kerültek oda. A negyedik szak a Deridion. Oda járnak a bátrabb harcosok, akik leginkább a támadásból jeleskednek, a bestiamesterek, kik a lények tudói és igen jól el tudnak bánni velük... A szakállatok; Az Eramiré a viharmadár, az Allidoné a holló, a Deridioné az oroszlán, s a Naxeldíré a denevér. *Számol be kicsit kesze kuszán, lehet hogy kevert is, de erre azért nincs akkora esély. Nagyot nem tévedhetett, legalábbis a szakállatok stimmelnek.. Talána behatárolás rész szubjektív, ő így látja a dolgokat. A nő gonosz módon ezt még azelőtt hadarta el, mielőtt az ifjú elment5 volna WC-re. Egyet biccent, a mellékhelység felé, majd majdnem elkuncogja magát, ahogy a gyemrek el is siet oda. De eprsze nem teszi. * |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Szomb. Jún. 14, 2008 9:02 pm | |
| * Gurskovity összeszorított lábakkal szól a nőhöz: -Ó egy pillanat el kell mennem a mellékhelységbe... Ebben a pillanatban már fut is a WC feliratú ajtó felé.* |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Szomb. Jún. 14, 2008 8:45 pm | |
| // Köszi a tippet megfogadom és a csillag miatt boccs!//
*Egy picit megnyugszik mostmár tudja, hogy jó helyen vanfélre söpri hosszú zold haját és válaszol a nő kérdésére: - Hát igen is meg nem is.... Sokat meséltek már nekem az iskoláról, de a tudást mindig bővíteni KELL! Úgyhogy ha megkérem rá mesél nekem az iskoláról?* |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Szomb. Jún. 14, 2008 8:39 pm | |
| // Ne használj zárójeleket, nyugodtan írd anélkül, vesszővel elválasztva, ha úgy tetszik //
*A magas, tekintélytkívánó gyönyörű nő kissé felvonja a szemöldökét, mikor egy új gyermek fut oda hozzá, s köszön neki. Hallja, hogy a gyemrek hangja remeg, kissé félős ezért bátorítóan elmosolyodik.* - Köszöntelek a Nezabar előépületében. Itt kell várakoznod, míg a Sorskerék el nem dönmti, hogy melyik szakra kerülj. Hallottál már a Nezabar négy szakjáról, s állataikról? *Kérdez rá a nő, hátha egy cseppnyi mesével szórakoztatni tudja a fiút, s nem tűnik akkor hosszúnak a várakozás. Selymes hosszú haja egészen a derekáig leomlik vállán, s hátán, vékonyabb nyárias fehér ruhája minden mozdulatnál meglobban.* |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Szomb. Jún. 14, 2008 8:31 pm | |
| Gurskovity izgatottan lép be a terembe... Alig áll és már nagyon, de nagyon fáradt(nagy út áll mögötte). Egy szomorú pillantással körülnéz és az a gondoklat megy végig az agyán, hogy ez nem is olyan amilyenről ő hallott... talán rossz helyen játhat?. Meglátja a vendégvárót(mármint szerinte ő az) egyből oda szalad hozzá és leszólítja: - Jo... jojojojo- itt elakad a hangja és nyel egyet-... Jó napot kívánok hölgyem. |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Hétf. Jún. 09, 2008 3:24 pm | |
| *Krisztine összerezzen, mikor a csillag mellette elsuhan, s haját veszi. Ő nem tud a termetes rovarról, s hogy neki szólt a dolog, így hát inkább arrább hátrál* ~Jaj nekem, ez teljesen meg van huzatva. Itt vagdalózik mindenféle fegyverekkel. Meghalok, még mielőtt a suliba jutnék~ *Kínosan mosolyogva, reszkerő hangon hátrál* Áh, ugyan, nincs semmi gond...úgyis épp rövidebbre akartam vágatni *Bár valójában nem is akarta, csak a fiút nem akarja hergelni. Egyre csak hátrál* Tudod mit, én sem akarok nagyon várni, azt hiszem sétálok egyet *Majd megfordul tengelye körül, és már futva távozik. Még hátrakiált egy sziát, s siet el* |
|  | | Takeshi Shinobu Diák

Hozzászólások száma: 826 Kaszt:  Üzenőláda: Kevés időm van játszani 
Pozició Titulus: Első évfolyam
 | Téma: Re: KEZDŐTÉR Hétf. Jún. 09, 2008 3:08 pm | |
| * a fiú felkapja a feját * - Micsoda? Ősz öreg? Addig nem várhatok, sok dolgot kell véghezvinnem az életben! * Ekkor meglátja, hogy egy nagy darázs támadva jön Kisztine felé, és egy Shurikent (ninjacsillag) dob a darázsra. Pont Krisztine haja mellett suhan el, egy pár szálat levágva. * -Elnézést a hajadért. * Mondja Takeshi * |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Hétf. Jún. 09, 2008 3:04 pm | |
| *A lány kicsit elhagyja mosolyát, ahogy látja a fiú szomorúságát* Nos, nyugodj meg, nem tart már soká. Biztos megáll előbb, vagy utóbb *Kacsint a srácra, aki ezt nem is biztos hogy látja, hisz épp orrát lógatja* Csak nem pörög addig, míg meg nem öregszel. Viccesen is nézne ki. Itt vársz, s mikor bejutsz, már ősz öreg leszel *Kedvesen mosolyog, reméli, hogy felderíti kicsit a fiút, bár nem épp a humoráról híres* |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Hétf. Jún. 09, 2008 2:57 pm | |
| * Takeshi nem igazán érti ezt a viccet, ezért enyhén sértődött arcot vág. * - A varázslat szerintem nem az ember igaz erejének a forrása. Nálam nem. Varázslatot nem igazán tanultam, de kitérni a varázslatok elől azt igen. A verekedésért énsem vagyok oda. Szeretek harcolni, de csak akkor, ha szükséges. Ha valakit meg kell védeni, akkor szükséges. A szakokról meg annyit, hogy ez a sorskerék nem igazán akar megállni... * a fiú becsukja a szemét , és lehajtja a fejét * |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Hétf. Jún. 09, 2008 2:51 pm | |
| Hűha, akkor a szüleid sem lacafacáztak. Valóban elég hamar elkezdték az oktatásod. Alig hogy elkezdtél beszélni. Nah szép. Van is egy sejtésem, hogy melyik szak tetszene neked igazán, de inkább nem mondok semmit, majd eldől a dolog. Nah hát jól van. Nem tudom, én annyira nem vagyok oda a verekedésért. Jó, valóban, lány vagyok csak, nem is csoda. Engem jobban csábít ha a varázst használhatom. Egy kicsit én is tanultam a szüleimtől. Persze ez nem olyan mint a harcok, hogy 4 évesen el lehet kezdeni. Te talá még elkezdessz kis fakarddal kardozni, de én nem használhatok vicces kis hurkapálcikát..szóval érted *gúnyosan nyelvet is ölt a fiúra, bár nem éppen sértően* |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Hétf. Jún. 09, 2008 2:38 pm | |
| *A fiú elmosolyodik * - Igen harcművészet. A kardal hadonászás pedig a Kendo. Nagyon szép dolognak tartom. A kard a legnemesebb fegyver mindöközül. Harcművészetek közül pedig a Wing Chun kung fu, Kyokushin Karate, Jiu-Jitsu áll hozzám közel. A szüleim tanitottak mindenre 4 éves koromtól. Azóta mindennap keményen gyakorlok, hogy erősebbé váljak. |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Hétf. Jún. 09, 2008 2:35 pm | |
| *Kicsit hátralép, mikor a fiú előveszi kardját, hisz még nem ismeri eléggé,de aztán megnyugszik, mikor tisztogatni kezdi* Nos embernek én is ember vagyok, csak a szüleim varázslók. Egyszerű kis közvarázslők, és most eléggé ránk jár a rúd. Költözködések, pénzhiány s egyebek. Közben meg megérkezett a behívóm az iskolába. És hát természetesen jöttem is, hisz azért a fontosabb dolgokra, mint példaképp a tanulmányok, telik. Persze maj úgyis minden rendeződi ~Ugye Raugh? ugye rendeződnek majd a dolgok. Remélem hogy igen~ *Küldi gondolatait daimónjának* ~Persze Krisz, nyugodj meg, minden jóra fordul~ Szóval te harcművész vagy? Vagy mióta csinálod azt a...karddal hadonászást? *Krisztie nem nagyon van érte a fizikális harcokért, nem szereti bepiszkolni akezét* |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Hétf. Jún. 09, 2008 2:24 pm | |
| * A fiú felnéz a lányra. * - Igen értem. Ember vagyok, ez tény, de nem tartanak átlagosnak, legalábbis a mesterem nem. Vele jöttem bulgáriába. Japánban egy hajón találkoztam vele. Az ő hatására indultam útnak, és ezt felvételit pályáztam meg. * Takeshi megogja a katanáját,kihúzza és elkezdi megtisztítani * -És te? Hogy kerülsz ide? |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Hétf. Jún. 09, 2008 2:18 pm | |
| Hmm, érdekes, talán van benned valami, amiért idejött. Vagy lehet hogy csak éhes, és azért szegődött hozzád *Mondja kicsit gonoszkás arckifejezéssel* Nos látom, akkor te is inkább mugli származású vagy. A daimón a gazdája lelki kivetülése. Igazából ezek a lények egy másik dimenzióból származnak, de valahogy átkerültek, és ha valakinek az egyik szülejének legalább van daimónja, akkor a gyermekeinek is lesz *Magyarázza fontoskodó arccal* Amúgy a formájuk egy ideig változhat. Raugh sem mindig volt egér. Csak mostanában nagyon sok a gond, és én olyan kicsinek érzem magam *Ekkor egy kicsit komorrá válik arca, de utána megint mosolyog* Eddig például egy csodálatos aranyszőrű hermelin volt, remélem ez után majd visszatér régi formája *Kicsit nagyobb önbizalommal mosolyog már, mert tényleg reménykedik benne* Nos értettél mindent? |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Hétf. Jún. 09, 2008 2:08 pm | |
| - Az ismerettségünk pár órája alakult ki. Nem tudom miért szegődött hozzám. Addig lesz velem, ameddig akar. Mellesleg szabadna megtudnom a daimon jelentését? * Kérdezi szégyenkezve Takeshi * - Sajnos még sok mindent kell tanulnom. Ezért jöttem ide. * A fiú hátrébbmegy, és leül a fa tövébe * |

| Téma: Re: KEZDŐTÉR Hétf. Jún. 09, 2008 2:04 pm | |
| *A lány érdekesen nézi a madarat* Nocsak nocsak, egy állatbarát. Na és mondd csak, mióta ismered? Amúgy az én nevem Krisztine Kromorov. Örvendek a találkozásnak. *Közben a lánynak el kezd mozogni blúza mell zsebében valami. Ki is derül hamar, hogy mi az. Egy kis fehéregér. De hamar vissza is húzza fejét, ahogy meglátja a nagy madarat, nehogy megegye őt* Nos ő pedig az én daimónom. Csak most egy kicsit azt hiszem berezelt, de nem csodálkozom rajta *Teszi hozzám mosolyogva* Raughnak hívják. Ami egyébként farkast jelent, de azt hiszem, inkább nyuszinak kellene hívnom *Erre el is kelzd kuncogni, kezével takarva száját* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|