|
| | Bálszépe Divat- és Szépségszalon | |
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Marina Raya Diák

Hozzászólások száma: 168 Kaszt: 
Pozició Titulus: Első évfolyam
 | Téma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szer. Júl. 15, 2009 5:09 pm | |
| *Tetszett neki, hogy az eladót boldognak látta és ő rjata is látszott ugyanez a boldogság.Örömmel ment a szalagokhoz.Amikor odaért nagyon elcsodálkozott, hisz ennyit még sohasem látott.*-A méregzöld nagyon tetszik.Abból veszek kettőt és az ezüstből ugyanígy.Nem is. Legyen inkább mindkét színből három.A rózsaszínből pedig kettőt szeretnék.Sokan ma más nem szeretik a rózsaszínt.Hát én ezzel nem így vagyok.Szeretem az összes színt.Ezért néha furcsán néznek rám az emberek.De engem nem zavar.*Mondta majd egy kicsit nevetett is.Majd kiválasztott egy arany színűt is ami illett csincsillája mogyoróbarna bundájához.Mikor már elég ruhával és egyéb dologgal volt megpakolva, a pulthoz indult és fizetni próbált.Bár sejtette, hogy talán az eladó még próbál eladni neki valamit, de mostmár igazán mennie kéne, mert elfog fogyni a pénze, ha tovább marad itt.*-Akkor ez mennyibe fog kerülni?*Kérdi Gwentől és időközben a pénztárcájában kotorászva keresgél egy nagyobb összeget.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szer. Júl. 15, 2009 4:54 pm | |
| *Roppant boldog, hogy Marinának a cipők és a talárok is tetszenek, régen volt már ilyen jó vásárlója. Nem is hitte volna még a reggel folyamán, hogy ma ekkora szerencséje lesz, hisz ha eldobunk egy követ, tuti nem jó ízlésű embert talál el, az ilyen manapság kincs számba megy.*-Hogy hajba valót? Hát hogyne.*A csuklójánál kapja el a lány kezét, majd rángatni kezdi egy távoli polchoz, ahol szalagok tömkelege hívogatja a vásárlókat. A szivárvány minden színének összes árnyalatában megtalálhatók itt a szalagok, kendők, így Marina kedvére válogathat mindenből.*-Szerintem ez a méregzöld remek lenne a szoknyához, az ezüst meg természetesen az estélyikhez. Milyen színűt szeretnél még? Tudod, a hajadhoz még remekül menne a rózsaszín. Hogy állsz ezzel a színnel?*Érdeklődik hatalmas mosollyal az arcán. Az ő idejében mindenki rajongott a rózsaszínért, de a mai fiatalság egyre inkább nem kedveli.* |
|  | | Marina Raya Diák

| Téma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szer. Júl. 15, 2009 4:46 pm | |
| -Igen Allidon.*Mondja majd mosollyal mutat kitűzőjére.Nagy örömmel követi Gwendoline-t a polcok és fogasok közt, pont úgy, mint egy kisgyerek mikor a karácsonyi ajándékát bontja.Csillogó szemmel nézte az egész boltot moistmár, hiszen ilyen helyen, mint rájött, még sohasem járt.A talár és a cipők egyből elnyerték tettszését, ám mégis kellett volna neki még valami.*Esetleg néhány csinos hajba való szalagot vagy kendőt is tudna mutatni?*Kérdezte, hogy tudjon tovább maradni és mostmár teljesen megfeledkezett a pénzről.A valóságba csincsillája zökkentette vissza aki idkőzben visszamászott a lány táskájába.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szer. Júl. 15, 2009 4:36 pm | |
| *Nagy öröm neki, hogy Marina jó ízlésű és nem ragaszkodik az először kiválasztott darabokhoz. Azok teljesen ismeretlen tervezőtől vannak, s még az is lehet, uram bocsá', hogy kínaiak.*~Ma, mikor nem látja az a nő, akkor kihajítom az összes márkátlan ruhadarabot. Ez így nem állapot, kérem!~*Karon ragadja a lánykát és a talárok elé sétálnak. Három féle fazon van, s igaz egy sem Givenchy vagy éppen Chanel, de még nem is Versace, mégis van egy olyan, aminek kicsit korszerűbb a szabása, deréknál szűkített.*-Ha jól látom, akkor allidonos vagy, épp ezért ez lesz a neked való. Ez egy kicsit nőiesebb, mint a többi és modernebb is, remélem tetszeni fog.*Azzal a kezébe nyom egyet, s mivel utálja a talár témát, rögvest a cipők felé veszi az irányt.*-Milyen stílusút szeretnél? Van itt sportosabb szekció is, erre pedig az elegáns részleg. Ezekhez a darabokhoz szeretnél választani? Mert a szoknyához itt van ez a gyönyörű fekete Versace szandál, az estélyikhez pedig ez a Gucci illene a legjobban.*Meglóbálja a kezében tartott ezüst magassarkút, s várja, hogy a lány válasszon. Persze az sem kizárt, hogy egyik sem nyeri el tetszését és a hatalmas választék többi darabja közül kerül ki a "nyertes".* |
|  | | Marina Raya Diák

| Téma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szer. Júl. 15, 2009 4:27 pm | |
| -Hát akkor rendben.*Mondja kissé nyögvenyelősen.Azzal hagyja magát, hogy Gwendoline "kezelésbe" vegye.A rakott szoknya egyből megtetszik neki, még jobban is, mint az amit ő választott.Ugyan nem akart sok pénzt költeni, de üsse kavics, a szüleinek ír egy levelet, hogy kéne még pénz.Általában adnak neki, de azért nincs elkényesztetve.Az estélyik közül kiválasztja azt amelyik térdig ér és azt amelyik már a földet súrolja.Ha már itt tart belemerül a vásárlás élményeibe.*-Talárt valami újat vagy épp jó minőségűt is tudna mutatni? És kellene néhány cipő is. Az sem baj ha esetleg drága.*Mondta majd egy selytelmes mosolyt küldött az eladó felé hiszen érezte bizonyára ő is, hogy itt sok pénz elfog menni.Mindazonáltal tudta, hogy örömet szerezhet Gwendolinnak ha itt vásárol.Mivel Marina felfedezte rejtett pénztartalékait, így annyi pénzt költhetett amennyit jónak érzett.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szer. Júl. 15, 2009 4:16 pm | |
| *Nem kell már sokáig várakoznia, hisz egy Allidonos lányka sétál be a boltba, minden bizonnyal vásárlási célzattal. Az ember azt hinné, hogy egy ilyen neves márkákkal tömött boltban mindenki a csodálatos ruhák közt tölti a lehető legtöbb időt, de Marina nem így tesz, csak levesz pár ruhadarabot és már indul is a pénztárhoz.*-Á-á-á, kislány. Nem hiheted, hogy ilyen könnyen szabadulsz Gwendoline Bienvenue karmai közül. Hisz pompás az alakod, bájos a pofid, és csak ezeket kéred? Máig sem tudom, hogy miért vannak itt ezek a márkátlan förtelmek, de a bolt vezetője ragaszkodik hozzájuk. És ezek az ormótlan talárok. Ha rám hallgatsz kislány, akkor egyiket sem veszed fel. Ugye megengeded, hogy egy kicsit segítsek?*Kisétál a pult mögül, majd megragadja Marina vállait és egyenesen a Givenchy-k felé lökdösi a lánykát.*-Azt hiszem, hogy ez a márka hangsúlyozná ki a legjobban az alakod. Rakott szoknya itt is van, bár ez fekete-zöld, ami sokkal jobban illik a szemedhez. Estélyit is találsz, azt hiszem még ezüstöt is.*Azzal leakasztja a bizonyos rakott szoknyát és három ezüst estélyit, amik közt csupán annyi a különbség, hogy eltérő a hosszuk. Reméli, elnyeri a lány tetszését valamelyik darab, hisz szentségtörés lenne valami kevésbé minőségit vásárolnia. Inkább ad kedvezményt, ha nem futja ezekre.* |
|  | | Marina Raya Diák

| Téma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szer. Júl. 15, 2009 4:05 pm | |
| *Marina sétálgat Nellond utcáin amikor megpillantja a "Bálszépe Divatszalon" feliratot.Még nem járt ebben a boltban és úgygondolta, kéne magának pár ruhát szereznie.Benyit a boltba daimonjával és csincsillájával.Talán nem kellett volna behoznia őket, de kint sem szívesen hagyná társait.Így csak reménykedik benne, hogy az eladót ez nem zavarja.Szóval benyitott a boltba és hangosan köszönt, majd a talárok felé indult ám körbe is nézett.*-Jó napot!*Majd a talárok felé vitte a lába.Közben, hozzá furcsa módon a szoknyákat is megnézte.A talároknál elvett a polcról egy ezüst-arany színűt,hogy legyen mégegy olyan mint amilyet kapott mikor az iskolába érkezett.Egy fekete-vörös színekben pompázó rakott szoknyát is levett a polcról.Majd az estélyi ruhákhoz sétált.Egy térdig érő lenge ezüst ruhát választott magának.Majd a pulthoz sétált.*-Ezek mennyibe kerülnek? |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szer. Júl. 15, 2009 3:49 pm | |
| *Hatalmasat ásít a pult mögött ülve, hisz egész nap senki nem látogatott el a boltba. Ennek rengeteg oka lehet, többeközt az is, hogy a mai fiatalságnak nincs ízlése. Persze nem mintha Gwen olyan öreg lenne, még be sem töltötte a huszonhármat. Ennek ellenére már van két könyve, ami a bestseller legeslegtetején foglal helyet a mai napig. Természetesen mindkét alkotás róla szól, na meg a divatról, amihez igazán kiválóan ért. Épp ezért jött ide dolgozni...Na jó, nem éppen ezért, hanem mert az iskolából elküldték, mondván nem egy divatbolondnak kéne tanítani azt a nemes tárgyat. Ugyan, a legtöbb diák ellógta az óráit. És ez egyébként is diszkrimináció.*~Jaj, jöhetne már valaki. Ha fél órán bhelül nem jelenik meg itt egy diák, tanár, vagy ennek a koszfészek városkának valamelyik lakója, akkor én isten biza, bezárok.~*Efféle gondolatok járnak a fejében, miközben rendületlenül várja a vásárlókat.* |
|  | | Ann-Tabitha Serenity Diák

Hozzászólások száma: 2586 Msn: ritaveronika@axelero.hu Kaszt:  Üzenőláda: Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^
MSN: ritaveronika@axelero.hu
Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com
Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom
Életem reménye: HHGY (L)
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Csüt. Júl. 09, 2009 2:08 pm | |
| ~Dior... Atyám és anyám... borogassatok...~ *gondolja a lány* ~és mi a fenét vegyek fela randimra? Ha az a szörnyi nem lenne, akkor a Dior...áhhh...hülyeség...- *a lány remegni kezd, miközben mindent szorgalasan próbálgat* -és mi legyen rajtam a tanévnyitón? Na és a bál?~ *aztán csak kinyögte, ami a lelkét nyomta* -És valami fekete szoknya? Mondjuk láttam egy Gucci darabot is... Selyem volt az anyaga...~ *sóhalt a lány, hiszen épp ideje, hogy valami divatos ruhát vegyen magának* -Postáztatni is lehet a ruhákat? Kiszállításra gondolok... Mert ha a kezemben viszem- *na igen, Ann megtanulta már az elegancia, a finomság művészetét* ~Remélem érthető voltam~ *gondolja a lány, miközben magát nézegeti a ruhában a tükör előtt.*
//Fagy, amig a boltos néni lesz// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Csüt. Júl. 09, 2009 1:31 pm | |
| *Leül a karosszékébe, s mint annak idején a nagynénje őt, úgy nézegeti most Ann-t. Mindig is ki akarta próbálni, hogy milyen öltöztetni egy nálánál kisebbet, s most végre eljött az alkalom, meg kell ragadni.*-Hm, azt hiszem, hogy a Gucci állna a legjobban, s ebben az időben is az a legkellemesebb viselet. Bár a szépségért meg kell szenvedni, ezért akár a Givenchy is lehet. Az lenne a legjobb, ha megpróbálnád mind a hármat. Igaz, a divat szakértője vagyok, így mégsem tudok dönteni. Ki tudja, lehet hogy még a végén tévednék. Azt pedig nem szoktam, így jobb, ha biztosra megyünk. Sőt, még ezeket is vedd fel, kérlek.*Egy világos Burberry-t és egy fodros Diort is leakaszt az állványokról.*-Pompásan fogsz festeni.*Összeütögeti tenyereit, nem tudja máshogy kezelni a nagy izgalmat.*-Hogy koktélruhák? Hát hogyne, a legjobbak, s persze báli ruhákból is csak a legújabb divat szerintiek. A férfiosztályunk pedig legalább annyira jó, mint a női, nehogy máshova menj, ha szmokingot szeretnél. Csak nem a kis barátodnak lesz? Ó, bűbájos. Na, kész vagy már. Sipirc próbálni. Egy kishölgynek nem szabad halogatni a ruhapróbát, minden ilyen alkalmat meg kell ragadni. Gyerünk, gyerünk.*Sürgeti Ann-t, majd hátraszalad, hogy a lehető legjobb koktélruhákat mutassa be a lánynak.*
http://www.dollartree.us/images/burberry%20gold.jpg Burberry http://www4.pictures.gi.zimbio.com/Christian+Dior+Cruise+2009+Collection+Runway+3tve4kB7gATl.jpg Dior |

Hozzászólások száma: 2586 Msn: ritaveronika@axelero.hu Kaszt:  Üzenőláda: Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
 | Téma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Csüt. Júl. 09, 2009 1:16 pm | |
| ~Ilyen kesztyű kellett volna nekem az operabálra... Bár idén is lesz... És... Áhhh... A tavalyi diva szerint nem mehetek el bálozni... lesz egy igen helyes kísérőm, csak ruhánk nem? Idegesítő...~ *gondolja a lány, ahogy egy kesztyűt pillant meg egy asztalkán* ~Gianni Versace... Bár csak én is láthatnám~ *sóhajt fel a lány* ~Hogy neki milyen szerencséje van... És én meg most vagyok a menyországban~ *néz rá a nőre, majd a sok-sok gyönyörű ruhára. Na persze, itt nem nézelődni szoktak. és ezt gyorsan Ann tudtára is lesz hozva, hizsen betessékelik próbálni* ~De gyönyörű... Vajon miben tetszenék én Davidnak?~ *gondolkodik el Ann, miközben egyik ruhát próbálgatja a másik után. Nézegeti a szeméhez és a hajához a ruháket, ahogyan veszi fel azokat sorban, majd kimegy Gwendoline elé is, hogy ő mit szól* -Ön szerint? Nem is tudom... Mindegyik annyira szép...- *mondja a lány, miközben még mindig nem hiszi el, hogy csak most jött el ide* ~Miért csak most jöttem ide? Miért? Miért?1 *kérdezi magától egy kicsit önvádlóan* -Ugye báliruháik is vannak? Kosztümök? Koktélruhák? Esetleg öltönyök?...deinkább szmoking kellene- *kíváncsiskodott a lány. Abban már biztos volt, hogy most egy ruha tulajdonosa lesz, de kell neki majd egy báliruha is, ezért is tette fel a kérdéseit.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Csüt. Júl. 09, 2009 12:51 pm | |
| *Hosszú ideig nem jön senki, ezért úgy dönt, hogy olvasni kezd...nem is akármit, a saját könyvét. Rengetegszer olvasta már, nevetett a poénokon, egyetértően bólogatott a divat tippekre, együtt érzően sírt a megható részeknél. Miért is ne tette volna, hisz mind megtörtént vele, vagy ha nem, akkor is ő találta ki. Épp a legizgalmasabb részhez érkezik, mikor nyílik a szalon ajtaja. Remélni se merte volna, hogy még a nap folyamán ellátogat valaki ide, hisz a mai fiatalok olyan tramplik. Csak egy-kettőbe szorult némi jó ízlés.*~Hah, végre. Remélem tudja, hogy kivel van dolga. Nem viselem túl jól, ha nem ismernek.~*Kuncog egyet magában, majd feláll, hogy üdvözölje a lányt.*-Szép Napot, kishölgy. Minden bizonnyal tudod, hogy...*Épp kezdené a magáról szóló mesét, amiben egész a születésétől kezdve elmeséli az életét, kitérve a könyvei egy-egy fontosabb fejezetére, de ekkor Ann mondandója félbeszakítja. Még nagyobb mosoly jelenik meg az arcán, s odasiet, hogy átkarolhassa az ifjú Allidonost.*-Ó, drágám, igen én vagyok az. Ismerem az érzést, egyszer én is találkoztam Gianni Versace-val. Gondolom, örülnél egy dedikált könyvnek.*Még szinte ki se mondja a szavakat, már a pult mögött dedikál. Most az egyszer eltekint az ártól, hisz Ann igazán nagy rajongója.*-Lássuk csak, kis szívem, mi is állna jól neked. Egy Givenchy? Vagy Gucci? Ó, tudom már, egy bájos kis Chanel.*A ruhák közé rohan, s az említett márkák ruháiból hoz egy-egy példányt.*-A nyárra való tekintettel ezt a helyes kis Guccit ajánlom, de a többit is próbált fel. Ez illik legjobban a hajadhoz.*Lóbálja meg a fehér, virágokkal díszített ruhát.*-Habár, ez a Givenchy kihangsúlyozná az alakod. De a Chanel is fergeteges. Gyerünk, gyerünk próbálni. Egy-kettő.*Tessékeli be a lánykát a próbafülkébe. Rajong azért, ha öltöztethet valakit.*
http://www.catwalkqueen.tv/gucci-unicef-02.jpg Gucci, harmadik http://modelmode.files.wordpress.com/2008/06/givenchy-gown-1950.jpg Givenchy http://m.blog.hu/sh/shoetime/image/lilykatechanel.jpg Chanel |

| Téma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Csüt. Júl. 09, 2009 12:32 pm | |
| *Ann érkezik meg a Bálszépe Divatszalonhoz. Ez nem csoda, hiszen csak lány a szentem. A szörnyikéjével már egyszer beszélt, de most még egyszer elmondja neki, hogy ő mit is szeretne* ~ha bármihez hozzáérsz... csak hozzáérsz... Nem hogy lepisiled például... Én repülésre oktatlak öregem... és ez nem csak ígéret- *a szörnyike értelmesen pislog a lányra, annak ellenére, hogy nagy ívben teszrá, hogy mit is mondott most Ann. Ahogy közvetlenül az ajtó elé érnek a lány szeme a kirakatra tapad* ~Úr Isten... Atyám... Ilyet utoljára Pázsizsban... Ez meg az Olasz divat remeke~ *sopánkodik az abalk előtt a lány. A lába remegni kezd, és a kezei is, de nem azért mert beteg, hanem ennyire izgetott* ~Ezt meg kell, hogy nézzem~ *és egy fordulással, már nyitja is ki az ajtót. Aztán a boltban fogadja a második meglepetés. Ugyan is Gwendoline Bienvenue-t pillantja meg* ~Gwendoline Bienvenue, a regényíró. Atyám... Olvastam a könyvét... Egy stár itt? De hogy?... Vajon adna nekem egy autógrammot, vagy csak egy beírást az emlékkönyvembe~ *olyan mint egy kisgyerek ilyenkor. és mint általában egy fiatal a kedvence előtt, ő is dadogni kezd* -Jóóóó napot! Ann-Tabitha Serenity... nem reméltem. hogy... Nem hittem hogy valaha...- *kapkodja a lány a levegőt* ~Oké... Oké... Nyugi... Nyugi...~ *gondolja a lány, és egy kicsit összerendezi a ruháját* -Öröm Önt élőben megismerni- *mondja sokkalta összeszedettebben.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Csüt. Júl. 09, 2009 12:13 pm | |
| *És ez is eljött. Az első munkanap. Kedvenc írónőnk sétál be a pult mögé, kezében persze egy nagy kupac könyv, amit majd a vásárlók figyelmébe ajánl, roppant jutányos áron. Hisz ki ne szeretne minél olcsóbban hozzájutni Gwen első és második könyvéhez, ami minden bizonnyal a bestseller lista legtetején foglal a mai napig helyet. Ma is, mint mindig, roppant divatos, egy takaros kis Givenchy szettingben feszít. Lehet, hogy nem a legkényelmesebb viselet, de a szépségért meg kell szenvedni.*~Ó, hihetetlen, hogy ide kerültem. Én írónő vagyok, sztár. Erre nem is egy egész boltot kapok, ahol a Bienvenue márkát népszerűsíthetem, hanem csak egy vacak kis segéd vagyok. Arcátlanság.~*Efféle gondolatok tömkelege cikázik át nem túl barázdált agyacskáján. Régóta bosszankodik már emiatt, mára már épp a beletörődő stádiumban van, de azért egy kis bosszankodásnak még most is itt a helye.*-Na, jöhetnének már a kedveskéim. Azok a cuki Gucci-k olyan édesen mutatnak majd rajtuk.*Motyogja maga elé. Egyik rossz tulajdonsága, hogy nem igen tud csöndben maradni.*-Gyertek csak, gyertek.*A lehető legkedvesebbik mosolyát veszi fel, úgy várja az ifjú divatfanatikusokat. * |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Vas. Ápr. 19, 2009 4:09 pm | |
| //Srácok, bocsánat, de a boltok csak akkor látogathatóak, ha tartózkodik itt boltos... beszéljétek meg valamelyik boltossal, és akkor játszhattok itt, de egyébként nem.// |
|  | | Nagy Klaudia Diák

Hozzászólások száma: 469 Msn: kazincimarta@nadlanu.com Kaszt:  Üzenőláda: Játékot, játékot és mágtöbb játkot! csak szólj és megyek!
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Vas. Ápr. 19, 2009 4:08 pm | |
| *Ránéz a ruhákra. * -A sárgát utálom, de az a kék jó. *Jegyzi meg, majd később kimennek. * |
|  | | Maximilian Smith Diák

Hozzászólások száma: 688 Kaszt:  Üzenőláda:
Ha beismered, hogy léteznek szabályok, vesztettél!
 | Téma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Vas. Ápr. 19, 2009 4:05 pm | |
| *Elgondolkodik, majd a lánnyal megy tovább.* -hát... mondjuk az a sárga. *nem tudja hogy a lány szereti-e a sárga színt, de ahogy tudja most az a divat és a menő. elvigyorodik és néz tovább. majd meglát egy kék pólót is.* -meg az a kék is! *bök felé, majd kíváncsi a lány véleményére. majd egy idő után nem vesznek semmit, csak elmennek.* |
|  | | Nagy Klaudia Diák

Hozzászólások száma: 469 Msn: kazincimarta@nadlanu.com Kaszt:  Üzenőláda: Játékot, játékot és mágtöbb játkot! csak szólj és megyek!
 | Téma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Vas. Ápr. 19, 2009 4:00 pm | |
| *Nézelődik. * -Nem is tudom.. Talán valami nyári ruhákat... *Gondolkodik el, majd odamegy egy ruhához. * -Szerinted melyik néz ki jól? *Fordul a fiúhoz. Nem reméli, hogy nagyon jártas az ilyen dolgokban, de talán csak tudja melyik néz ki jól. * |
|  | | Maximilian Smith Diák

Hozzászólások száma: 688 Kaszt:  Üzenőláda:
Ha beismered, hogy léteznek szabályok, vesztettél!
 | Téma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Vas. Ápr. 19, 2009 3:55 pm | |
| *Klauval ér be ide. nem kell őt húzni, jön magától is. mikor belépnek akkor szétnéz, de nem mond semmit egy ideig.* -nah szóval.. milyen ruhát is akaszt venni? *kérdi a lánytól nagy szemekkel nézve és tovább nézelődik. és várja hogy Klau merre vezeti.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Vas. Jan. 18, 2009 8:25 am | |
| *Nem a legkorábbi időpont a nyitásra de ez is megteszi. A fél-véla hajadon kissé lassacskán de kinyit. Fáradalmas éjszakája volt. A rengeteg árú, rengetek papír munka rendesen próbára tette. Amint feloltotta a fényeket és elrendezte a kirakatot szépen int pálcájával egyet. Kiadós kávé jelenik meg a pulton. Igen, erre most szüksége van eléggé. Bele is kortyol egy kicsit.* ~huh remélem ma korán fekhetek...~ *Leül az egyik közelre eső székre és tártkarokkal fogadja a vendégeket. Remélhetőleg lesznek.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szomb. Nov. 15, 2008 7:50 am | |
| *Épp hogy a hajnal árnyéka utat enged a fénynek, már is egy fél-véla hajadon áll a bolt bejárata előtt. Egy hosszú fekete szövetkabát van rajta, hosszú éjszínű haja vállára omlik olykor-olykor a fél fellibbentése után. Elég fura tekintettel matat a zsebébe.* ~ uhh hol hagytam a kulcsot? enélkül hogy megyek be a boltba? nem törhetek be varázslattal, ki hívnám magamra a mágiaügyi minisztériumot, aztán a főnöknő kirúgna mint annak a rendje...~ *arc mimikája kissé rémülté kezd vállni, s egyre csak kutatgatja zsebeit. Nem sokáig. Lassan a előhúz a zsebéből egy nagy réz kulcsot s beleilleszti az üveges ajtó zárjába.* ~húú ezt megúsztam...~ *Törli le másik kezével a verejtéket homlokáról majd szépen benyit a boltba.* ~ehh mennyi raktározásra való, hagyott rendesen ruhát...~ *Kissé talán mérgelődik is magában, de semmi komoly. Lassan elindul a kapcsoló fele és feloltja s kirakat lámpáit, s még az eladói pult felettit is.Lassan leveti kabátját. Így már csak egy egy egyszerű, fehér fűzős ruha van rajta.* ~vágjunk bele...~ *Arca rögvest mosolyra terül. Mindig is szórakoztatta a ruhákkal kapcsolatos munkák. Így szépen ahol csak tud kézzel csinálja a dolgokat, de a rendrakást csak is pálcával intézi.* ~ez az kész is volnánk...~ *Eltelik ugyan egy kis időbe de a bolt ismét tiszta, színek szerint rendezett, s enyhe virág illatban pompázik. A kirakatban meleg télies ruhák vannak, fekete fehér színben meleg színekkel megvilágítva, hátha pont ezek vonzák ide a kíváncsiskodó illetve vásárló népet. Sylmera nem sokáig teketóriázik, már is előtte a próbababa s kézzel neki áll szabni valami egyedi pulóvert. Persze az el nem maradt pálca suhintást, bepótolja előtte mire a tábla fordul jelezve, hogy a bolt tárt karokkal vár mindenkit.* |
|  | | Amaril Gwyneth Diák

Hozzászólások száma: 4851 Msn: amalia-tacita@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
 | Téma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szomb. Okt. 11, 2008 5:56 pm | |
| *Mikor hallja, hogy a másik hölgy fogja kiszolgálni elmosolyodik.* -Tökéletes lett. Azóta itt fogok vásárolni. Kell még egy hisz kabátból sose elég. *Még mindig mosolyog a fél-véla lány. Közben elkezdi mérni a lány méreteit. Kiváncsi, hogy milyen lesz ez a kabát. Mikor megkapta a kabátott elköszön és vissza megy a kúriához. Ma már igen fáradt.* |
|  | | Aylossa Serendin Boltos

Hozzászólások száma: 41 Kaszt: 
Pozició Titulus: Boltos
 | Téma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szomb. Okt. 11, 2008 5:51 pm | |
| *Teát és sütit természetesen vesz magához, közben Melody mint mindig nagy rohanás közepette távozik.* -Rendben, akkor kiküldjük. *Kiált még utána, aztán Aisától és Olgától is elköszön.* -Gyeretek máskor is. Viszont én most hátramegyek kicsit, Sylmera úgyis ügyesen csinálja a dolgokat. *Mosolyodik el, majd elköszönöm Amaliától is, és hátra megy kicsit pakolászni.* _________________ Külsőre kimodnottan fiatal nő, maximum 25 évesnek látszik. Barna göndör haja, mesés arca azonnal elárulja, hogy tisztavérű véláról van szó. Alapvetően kedves természet, és imádja a szépet. Előtörténet Cirelin de Sovalon multija
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szomb. Okt. 11, 2008 5:48 pm | |
| -Rendben köszönöm szépen. További szép estét!*Mondja mosolyogva majd távozik lehet még bennézz valamelyik boltba. Bár kezd hüvösödni és már sötétedik is.* |
|  | | Melody Grey-Kingston Tanár

Minősítés:  Hozzászólások száma: 138 Kaszt: 
Pozició Titulus: Szaktanár
 | Téma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon Szomb. Okt. 11, 2008 5:45 pm | |
| Nem baj, jó lesz nekem az a hosszú szövetkabát is! *bólogat, aztán a homlokára csap.* Jajistenem! Már ennyi az idő! Kérem küljön az iskolába egy darabot, 39-es a méretem. Melody Grey-Kingston vagyok, utánvétellel fogok fizetni. Viszlát! *elsüvít mint az ágyugolyó.* _________________ Kedves pillantású, bájos fiatal hölgyemény. Épp most végezte el a tanárképzőt, bár a jog felé is kacsintgatott. Barátságos, hisz kora miatt nem áll távol a diákoktól, szívesen beszélget, nyitott mindenki felé. Szőke hajkoronája szépen keretezi csinos metszésű arcát. Általában könnyed, lenge, egybe részes ruhákat hord.Különlegessége, hogy halhatatlan, de még nem ért a kardvíváshoz és nem tudja ezt önmagáról. Kaen el Jericho multija. Előtörténet
|
|  | | | | Bálszépe Divat- és Szépségszalon | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |