Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Bálszépe Divat- és Szépségszalon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
SzerzőÜzenet
Lina Wierro

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1245
Msn: linawierro@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon   Vas. Dec. 11, 2011 1:34 pm

*Mikor kész lett,sürögni, forogni kezd és csak mosolyog a tükörben.*-Fantasztikus! Káprázatos! Mikre képesek a nellondiak! *nevet, majd a fodrászhoz fordul.*-Mennyivel tartozom?*majd a kapott összeget kifizeti, és Lizához megy. Neki sokkal nagyobb műveletre volt szüksége, mint neki, azaz hosszabb ideig tart az ő átalakítása, de mikorra készen lesz ő is, rögtön felkapja cuccát, és megy tovább.* -Menjünk át a másik részlegbe, ahol a ruhák vannak. *Hosszas léptek után megérkeznek egy üzlethez, azaz a butikhoz. A lila színű részleghez megy, ahol rögtön szemére akad egy tunika, ami alatt egy narancssárga felső van. Rögtön magához veszi, és megy tovább, a farmerekhez. Ott egy sima csőnadrágot vesz(Amiből van vagy száz..) amihez egy szép öv is társul. A cipőket sosem hagyná ki: ott egy edzőcipőt vesz ki, amihez ajándékba jár egy baseball sapka, aminek külön örül. Rögtön fizet, és megkeresi Lizát.*

A szöszke lány teljesen megváltozott. Új haj stílust váltott, és maga a lány is megváltozott..A hősiesen visszaszerzett lovagja,Lor is "megbékélt" vele, tehát Prefektus lánykán teljesen új lappal indítja az új évet, 2012-t. Általában farmerekben, pólókban, esetleg sztreccsujjú lógós hosszújukat visel. Visszajött a humora és macskája is,Pihike is megnőtt, igazi vadmacska lett belőle.
Vissza az elejére Go down
http://www.limemuff.mlap.hu
Belle Stormwork

Hozzászólások száma: 316
Msn: nagika20@gmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Szia van kedved játszani?
bárkivel játszok Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon   Vas. Dec. 11, 2011 1:18 pm

//Olvad//

*Csak bólogat Linára,és iszik egy pár kortyot egy palackos vízből.*-Őmm igen befestem.Stílust váltok "egy kicsit." *mondja kicsit fejét lehajtva.*-Jut eszembe,benézhetnénk egy pár ruhaboltba.*mosolyog.Majd mikor beérnek,ő is elmondja,hogy mit szeretne.*-Én valahogy úgy képzeltem el,hogy fekete,és egy kicsit hullámos legyen.Az alja tépett,és kb...*előveszi az újságot.* -Ilyen .
-Rendben,azonnal.
http://www.cukianimals.fanoldal.hu
Lina Wierro

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1245
Msn: linawierro@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon   Vas. Dec. 11, 2011 10:39 am

* Útközben egy fekete bőrdzsekit is magára húz, hogy ne fagyjon meg.* - Én valami rövid hajat szeretnék.. Elegem van a hosszú hajból. *mondja,és közben kezével fésülgeti haját.* - Tehát be akarod festetni feketére a hajad? *kérdezi, pár fintorral, ugyan is ő utálja a hajfestéket.. Úgy szép, ha már kész, de az, hogy ő valaha festeti a haját.. Kivan csukva. Kis idő múltán megérkeznek, a szalon ajtaját kinyitja, ami már világító égőkkel van tele.* - Megérkeztünk.*suttogja, majd leveszi kabátját, és felakasztja a fogasra. Egy szabad székbe ül, és mondja is a kívánságát..*-Körülbelül vállig érő frizurát szeretnék, oldalsó frufruval.Egy kicsit göndörítse be a hajvégeket. * halkan dúdolgat, és ahogy látja..Páran vannak csak a szalonban.* - Öm.. Ha lehet befestené a körmömet egy erős lila festékkel? És egy kis lila sminket szeretnék a szemhéjamra. Köszönöm. *Igen, szeretne úgy kinézni, ahogy ritkán szokott..*

//Fagy, Liza eltűnt.//

A szöszke lány teljesen megváltozott. Új haj stílust váltott, és maga a lány is megváltozott..A hősiesen visszaszerzett lovagja,Lor is "megbékélt" vele, tehát Prefektus lánykán teljesen új lappal indítja az új évet, 2012-t. Általában farmerekben, pólókban, esetleg sztreccsujjú lógós hosszújukat visel. Visszajött a humora és macskája is,Pihike is megnőtt, igazi vadmacska lett belőle.
http://www.limemuff.mlap.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon   Hétf. Okt. 31, 2011 5:31 pm

- Nos ez kezdetnek nem is rossz. Egy fokkal jobb. *Jegyzi meg Tamás miközben végig nézi fejcsóválva a lány öltözetét, majd hozzá lép és egyszerűen letépi az ing karját.* - Ajánlom legközelebb a 5 kategóriával drágább ingek közt keresgélj. Ott is meg van ez a szabás és szín, viszont egy bunkó sem tudja letépni a karodról a ruhát. Kezdj vetkőzni addig én választok neked egy könnyű társasági ruhát. *Persze mint az előbb most is a fehérneműknél kezdi. Egy szépen hímzett méz sárga selyem bugyit kap le az egyik polcról, hozzá fehér selyem harisnyát halványan átlátszót. Majd egy fodros selyem ruhát szintén méz színben, aminek elől nem volt nagy dekoltázsa és bele vart melltartó rész volt. De erre a nagyon mély hátsó dekoltázs miatt volt szükség. Ami éppen derék környékig ért. A szoknya rész pedig 5 centivel a térd alá. Alatta fehér fodros alsó nemű adott szép ívet a szoknyának.* - Remélem ezt végre fel veszed

/ A jelek szerint fagy/
Sarah Lairs

Minősítés:
Hozzászólások száma: 317
Kaszt:
Üzenőláda: Welcome to my life
A kutyánál nincs tökéletesebb teremtmény. Felvidít és szórakoztat, barát és harcos egyben. És nem kér mást, csak hogy szeressük. Lucifer's Angel

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon   Hétf. Okt. 31, 2011 5:15 pm

*Eltöpreng a fiú kérésére, majd eszébe jut Siegfried, emg az, hogy ő mennyire előkelő, emg nemesi családból származik, meg minden, aztán eszébe jut, hogy ők minden bizonnyal bálokban is megjelennek, és éppen ezért úgy dönt, hogy biccent egyet, majd kezet nyújt a fiúnak.* -Legyen! DE akkor valami bálozós ruha legyen. Ne habos-babos, hanem valami könnyed, amiben tudok mozogni, de a te ízlésedet is visszaadja, megbeszéltük? *krédez vissza, majd ha a fiú igent mond, akkor nekiáll válogatni, és összedob valami közepesen alternatív szettet, ami neki igazán tetszene, persze a felemás cipő benne van, meg a fekete nadrág is, meg a színes felső is, meg a laza szabású ing is, ezekhez ragaszkodik, de aztán várja a fiú ötletét arra a bizonyos ruhára.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon   Hétf. Okt. 31, 2011 5:00 pm

- Sejtettem, hogy ez lesz. *Csóválja a fejét Tamás miközben hárítja a lány feléje nyújtott ruha kazalját.* - Egyezzünk meg. Meg nézünk egy olyan ruhát amit te választasz és ha elfogadható minőségű akkor meg vesszük, utána megnézünk egy olyat amit én választok neked. Bele bújsz, meg csodálunk téged benne és azt is meg vesszük. Áll az alku? *Nyújtja Tamás újra a lány felé a vörös ruha gyűjteményt.* - Legalább lásd magad egy kicsit olyannak amilyen lehetnél. Akarom, hogy lásd meg magadban azt a gyémántot akit én látok benned. És legalább hadd élvezzem a vásárlást én is hogy kicsit öltöztethetlek, ha már a vetkőztetéstől ennyire elzárkózol *Mondja szemtelenül nagyot kacsintva*
Sarah Lairs

Minősítés:
Kaszt:
A kutyánál nincs tökéletesebb teremtmény. Felvidít és szórakoztat, barát és harcos egyben. És nem kér mást, csak hogy szeressük. Lucifer's Angel

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon   Hétf. Okt. 31, 2011 4:53 pm

*A fiú szavait hallva csak felszaladnak a szemöldökei, végül elmosolyodik, és biccent, aztán amikor hallja a számokat, akkor eltöpreng, majd biccent.* -Nem is rossz egy dzsigolótól. Egész jó. *mondja aprót biccentve, majd amikor azokat a bizonyos ruhákat hozza el a lánynak, akkor az csak ránéz a fiúra, majd felhúzza egyik szemöldökét, és átveszi a ruhadarabokat, nem, még nem ment be a próbafülkébe. Fintorogva szemléli meg mind a szoknyát, mind a felsőt a dekoltázsával együtt, majd megrázza a fejét, és visszanyomja a fiú kezébe.* -Nem, ez nem az én stílusom, akkor sem, hogyha jól áll nekem. Ha tényleg ajándékozós kedvedben vagy, akkor.. *és eltűnik a próbafülkében, visszaöltözik a sima ruhájába, majd kb 3-4 mintás pólót hoz ki, a fekete nadrágot, meg a karmelegítőt, és eprsze a pólók vegyesen női szabásúak meg férfi szabásúak, valamint két pár converse tornacipőt is elővarázsol még.* -Akkor ezeket kérem. Az meg nem én vagyok, ergo nem fogom felvenni. *pislog angyalian, hát igen. Ki mondta, hogy könnyű meg egyszerű lesz vele vásárolni menni?*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon   Hétf. Okt. 31, 2011 4:28 pm

- Nooos ki kell jelentenem a vonalaid egészen nőiesek. Viszont ez a ruha nem áll jól neked. *Mondja Tamás miközben alaposan végig méri a lányt.* - Lassan fordulj még körbe.. *Kérte, és úja jó alaposan megnézte a lányt. Már volt egy pár barátnője, szeretője és egyéb hölgy az életében. Ebből jön az a képessége, hogy alaposan ismeri a női méreteket , és ruhákat, de még a parfümöket is.* - 165 centi körül vagy, a melltartód körülbelül 75Bs, és mondjuk 34es nadrágokat hordasz! *Mondja miközben felkel a székről és ő is a női ruhák felé indul.* - Kérlek vetkőzz le! Majd én be adok neked egy pár ruhát! Kérlek vedd fel mind, gyere ki és nézd meg magad! *Tamásnak pedig nem csak a nők terén van jó ízlése és szeme. Hanem a női ruhák terén is. Kiválaszt egy elképesztően szexi vörös csipkés bugyit a hozzá illő melltartóval és egy nagyon különleges vörös bársony dress-t. Egy úgy mond egybe szoknya ami kb a lány comb közepéig érhet, és a dekoltázsa is rafinált.* - Tessék ezt vedd fel, és minden darabot! *nyújtja be a fülkébe a ruhát*
Sarah Lairs

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon   Hétf. Okt. 31, 2011 4:09 pm

*A lány hagyja magát betessékelni, és, ahogy itt a pénz kezd el bszélni, úgy húzza el a száját, nem szhereti az efféle világias dolgokat, de a férfi részleg felé sandítva, majd a női pólók terén is egészen jó dolgokat szúr ki a szemével, és ahogy körbenéz, máris rengeteg embert lát maga körül, akik ott forognak. Kicsit felvonja a szemöldökét, majd határozott léptekkel indul meg első körben a női részleg felé, legyen meg nekik is az örömük. Különösen a mintás, vicces feliratú pólók kötik le első körben a figyelmét, aztán a kendőket kezdi el szemlélni, lepillantva farkasára, hátha talál valamit neki, majd átgrasszál a férfipulthoz, nem zavartatva magát, amikor hallja a különböző eladónők hangját, maga körül, hanem emgragad egy megfelelőnek tűnő fekete nadrágot, és már viszi is a próbafülkébe a sok-sok más holmival egyetemben, majd nem sokkal később megjelenik valami Avril Lavigne kezdeti korszaka-szerű öltözékben fekete nadrágban, csíkos kézmelegítővel, converse tornacipőben, ami persze szép, színes, egyik zöld, a másik piros, felsője egy mintás póló, valamiféle vicces mintával, rajta valami laza, világos színű, drapp-szerű könnyed ing, női fajta, a nyakában pedig egy csíkos nyakkendő, megkötve.* -Nah, milyen a stílusom? *fordul vagy kettőt a fiú előtt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon   Hétf. Okt. 31, 2011 4:00 pm

*Tamás maga előtt tessékeli be a tarka barka öltözetű lányt a boltba, és rögtön hangosan elkiáltja magát* - A legjobb a legdrágább, és a legdivatosabb ruhát akarom a hölgynek! MOST! *Majd a zsebébe nyúlva egy kisebb halomnyi arany érmét varázsol elő és a kiszolgáló pult közepére csapja. Az arany hangosat koppan. Hallani, hogy szép summa.* - Ha elégedett vagyok akkor ez csak a kezdő részlet! *És csodák csodája, a pénz tényleg beszél. Sarah-t azonnal körbe fogják a csinos és rendkívül jól öltözött eladónők. Míg az egyik Tamáshoz lép oda.* - Uram kérem foglaljon helyet amíg a hölgy választ!
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon   Pént. Szept. 09, 2011 9:14 pm

//Ejnye lányok, remélem nem akartok 10 után is itt játszani. : )//
Amelia Ellwood
Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 48
Msn: foldibianka15@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Nellondi polgár
TémanyitásTéma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon   Pént. Szept. 09, 2011 9:11 pm

-A temetőbe? Az remek helyszín. Énis pont így vagyok vele. Ott töltöm az időmet egyedül a halott lelkekkel. Néha mintha hallanám őket. * Majd Amelia ásít egyet már kezdd álmos lenni, de még nem szól Darannak. Más esetben szívesen maradna. De most tényleg nagyon fáradt.*-Esetleg nem tarthatnék veled a temetőbe holnap?Vagy szeretnél egyedül maradni? Ne háborgassalak?
Daran Fila Chirs

Hozzászólások száma: 191
Msn: nagypanni97@hotmail.hu
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon   Pént. Szept. 09, 2011 9:03 pm

* Daran elgondolkodik a kérdésen.*- Nem is tudom. Talán lenézek a temetőbe, szeretek ott üldögélni, ott sneki nem háborgat.* Elmosolyodik.*- És te ?
Amelia Ellwood
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon   Pént. Szept. 09, 2011 9:01 pm

*Már későre jár Amelia nem nagyon tud gondolkozni, de azért felhoz valamit.*-Amúgy holnap mit is fogsz csinálni?* Kérdezi a felettébb primitív kérdést, majd máshogy helyezkedik a fotelban.*
Daran Fila Chirs

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon   Pént. Szept. 09, 2011 8:52 pm

* Daran elmosolyodik azon hogy a lány ejt érte egy könnycseppet.*- Szerintem is beszéljünk valami vidámabb dologról.* Bólint Daran.*
Amelia Ellwood
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon   Pént. Szept. 09, 2011 8:37 pm

*Daran nagyon kedves. És Amelia nem is hiszi, hogy rossz ember lenne. Aztán elmeséli a történetét. Ami nagyon meghatja Ameliát. Majd egy könnycsepp hullik le az arcán. *-Hát én még nem találkoztam vámpírokkal szerencsére. De ez a történet. Borzalmas amit átéltél. Teljesen megértelek.* Amelia tényleg tiszta szívéből megérti a lányt. Majd pár percig néme csendben ül, mert annyira lesokkolta ez a dolog és mert szerinte most Darannak is szüksége van egy kis csöndre.*-Tudod mit beszéljünk a holnapodról. Talán az egy kicsit vidámabb. Gondolom most neked is jól esne egy kis vidámság. Vagy tévedek?
Daran Fila Chirs

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon   Pént. Szept. 09, 2011 8:25 pm

* Amelia nagyon kedves a lánnyal, ő nem szokta meg ezt a bánásmódot.*- Igazából még Írországban történt. Találkoztál már vámpírral vagy vérfarkassal? Külön-külön sem jó móka velük találkozni de ha egy hibriddel találkozol össze az még rosszabb. A barátnőm hibrid volt, ő volt az egyetlen barátnőm. De egy nap amikor a telihold feljött átalakult és megtámadott, ő tette ezt velem. Meg kellett ölnöm. Igazából tudom hogy ez a seb sohase fog begyógyulni, de nem is akarom hogy begyógyuljon. Ez az egyetlen dolog ami a múltamhoz köt, és itt van velem.
Amelia Ellwood
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon   Pént. Szept. 09, 2011 8:18 pm

*Elborzadva nézi, ahogy Daran pulóverén átüt a vér.*-Te jó ég.* Mondja kissé hangosan. Pedig szinte soha nem szokta felemelni a hangját. Mivel beszéd közben szinte mindíg a földet bámulja, így nem vette észre amikor Daran elkezdett vérezni. Majd benyúl a lepel ruhája alá és egy hosszú anyagdarabot húz elő. *-Tessék remélem ez megfelel. *Majd segít neki bekötni a sebet.*-Van kedved beszélni róla?* Kérdezi a lámytól. Sosem üti bele más dolgába az orrát. Csak ha az illető is szeretne beszélni róla.*
Daran Fila Chirs

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon   Pént. Szept. 09, 2011 8:13 pm

* Daran kicsit megdöbben mikor a lány hirtelen azt mondja hogy muszáj volt elszöknie.*- Persze, beszéljünk másról.* Daran elhúzza a száját és megkérdezi amit nagyon nem akart.*- Nincs véletlenül nálad fásli vagy bármi amivel be lehetne kötözni a sebemet?* Hogy a lány ne nagyon lepődjön meg a kérdésen a bal alkarjára pillant amin a pulóver már kicsit átázott a vértől.*
Amelia Ellwood
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon   Pént. Szept. 09, 2011 8:08 pm

*Hát igen. Amelia nem csoda, hogy hisz a lélekvándorlásban. Mindíg is voltak látomásai. Volt, hogy csak pár pillanatig tartottak, de voltak hosszabbak is. Miközben Darannal beszélget hirtelen pár percre elsötétül előtte a világ. Képeket kezd látni a különleges múltú lányról. Valamilyen régi időben. Voltaképp ez is még az oka, hogy megszökött a zárdából. Hiszen neki bizonyítéka is van arra, amiben hisz. Míg a zárdában Isten imádatát nem tudták bizonyítani, csak hittel valami olyanban amihez kézzel fogható tény nem kötötte őket. Persze ezzel Amelia most nem azt akarja mondani, hogy nem hisz Istenben. Csak mellette még másban is hisz. A szűzi lány mostmár biztosan tudja, hogy nem véletlenül találkozott ma Darannal. Aztán meghallja, hogy a lány már embert is ölt. Más esetben elfgoná a rettegés. De most semmi ilyet nem érez. Hiszen, mint elmondta a saját életének védelmében tette. *-Muszáj volt elszöknöm értsd meg.* Csúszik ki Amelia száján e mondat és közben ilyesztően mereng a semmibe szemeivel.*-Jajj, bocsáss meg, de hirtelen elfogott egy rossz érzés ahogy a zárdára gondoltam. Az anyám hagyott ott húsz évvel ezelőtt. Amikor megszülettem. Azóta persze már kiderült, hogy ő meghalt. Már nem érzek gyűlöletet iránta. Sőt semmit nem érzek. Azon a helyen borzalmas dolgokat műveltek velem. Ha nem lenne gond esetleg beszélhetnénk valami vidámabb témáról nem gondolod?
Daran Fila Chirs

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon   Pént. Szept. 09, 2011 7:55 pm

* Daran nagyon furcsa dolgot kezd érezni közte és az apáca kinézetű lányka között. Olyan mintha már évek óta ismernék egymást.* - Igazából hatéves korom óta a nagymamám nevel. A szüleim egy betegségben haltak meg. A mamám tudatta velem hogy boszorkány vagyok, de engem nem különösebben érdekelt a dolog, inkább a harcművészeteteket kedvelem. * Elhallgatott. Látta a lány arcán a kíváncsiságot.*- Nem kell megkérdezned. Igen. Öltem már embert. De ha nem tettem volna meg akkor most én nem élnék. * Rápillantott a bal alkarjára de nem tett semmit csak még erősebben megszorította. Ekkor érezte hogy a fásli amivel reggel átkötötte elkezdett átázni de nem érdekelte csak ült tovább mintha semmi nem történt volna.*- És te hogy hogy apácazárdában nevelkedtél ?* Igazándiból kíváncsi volt a lány múltjára, hátha megtalálta az ő igazi lelki társát.*
Amelia Ellwood
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon   Pént. Szept. 09, 2011 7:45 pm

*Valamiféle furcsa köteléket érez Amelia, Daran és közte. Lehet, csak a sorsuk hasonló. Vagy akár előző életükben ismerték egymást. Bár a szűzi lánynak a több órás hittanórákon nem a lélekvándorlást tanítottak. Ő mégis ezt érzi magához a legközelebb. Talán más számára nem túl hihető ez a nézet, de Amelia egyre többször fedez fel olyan tényeket amelyek talán bizonyítani tudnák ezt. Hiszen mostis amikor meglátta ezt a lányt már érezte, hogy megkell ismernie. Amikor egyébként senkivel sem szokott szóba állni. És talán Daran is kissé furcsa, mint Amelia. És kiközösített. Nem akar belevájkálni a múltjába a barna hajú lánynak, ezért még nem is kérdez rá csak ennyit mond.*-Nos, biztos érdekes lehet a múltad. Nem kell róla mesélned, ha nem szeretnél.* Annak reményében, hogy Daran kiönti neki a lelkét. Mert ő aztán tényleg tud titkot tartani. Hiszen alig beszél. Maximum Istenhez szól.*
Daran Fila Chirs

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon   Pént. Szept. 09, 2011 7:36 pm

* A lány tömegnyi kérdést zúdít Daranra. Bár a lány nem sokat szokott a múltjáról elárulni, mégis úgy érzi megbízhat ebben a lányban.*- Igazából az ország nagyon szép. Nyáron szinte minden zöld, télen pedig hófehér. Végül is nem sok mindent lehet. Én mindig a nagymamám rózsakertjében játszottam, bár volt olyan nap hogy kint a dombokon. Igazából amikor gyerek voltam sok sárkány élt a környéken így nagyon nehezen tudtam kimozdulni otthonról.* Eltöpreng de szinte azonnal fojtatja.*- Igazából nem volt szép életem. Egyébként már hallhattál rólam egy-két dolgot. Sokan csak úgy emlegetnek " A lány akinek a múltját ködfátyol borítja, a lány aki egyik pillanatról a másikra érkezett a nezabarba, a lány akinek vér tapad a kezéhez", pedig egyáltalán nem ismernek, nem tudják mit éltem át.* Ennél a mondatnál önkénytelenül megmarkolja a bal alkarját.*
Amelia Ellwood
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon   Pént. Szept. 09, 2011 7:29 pm

*Amelia most úgy érzi, hogy egy lelkitársra akadt Daran személyében. Még akár jó barátok is lehetnének. Mindenesetre Amelián nem múlna. *-Tényleg Írországból? Nahát ez remek. Nos én sajnos csak utálatot érzek Írország iránt. Szinte sosem jártam a zárdán kívül. És ott semmi szép nem volt. De mondd milyen kívülről az az ország? Mit lehet ott csinálni? És te miért jöttél a nezabarba? * Teszi fel a kérdéseket az apáca kinézetű lányka. A több heti némaság után csak úgy áradnak belőle a szavak. Pedig más esetben alig lehet bármit is kihúzni belőle.*
Daran Fila Chirs

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Bálszépe Divat- és Szépségszalon   Pént. Szept. 09, 2011 7:08 pm

* Daran szeme elkerekedik mikor a lány Írországot említi.*- Képzeld én is Írországból jöttem. Egy kis faluból, ahol kevesebb az állat mint a sárkány.* nevetni kezd. Lehuppan az egyik fotelba és kényelembe helyezi magát.Igazából nem úgy ül mint egy lány hanem mint egy fiú.*- Ismerős érzés. Engem is sok helyről kinéztek már a viselkedésem, az öltözködésem, vagy a cselekedeteim miatt.*

Bálszépe Divat- és Szépségszalon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 10 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Similar topics

-
» Bálszépe Divat- és Szépségszalon
» Monique Divatszalon