Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Pént. Jún. 24, 2011 11:48 am | |
| *Alex sejthette hogy meg fog bántódni Susan, de még is meg tette. A lányra néz kijelentésére csak bólint. Most mit tehet? Hiába ott vannak neki a fiúk a srác emészt. Barátok volnának vagy csak haver neki?* - Ne.. ne haragudj elvesztettem a fejem..*Ennyit jelent ki a lánynak, de meg is érti ha nem szeretne vele találkozni. Össze van zavarodva mindd érzelmileg mindd a gondolatában nem tudja hová tenni a dolgokat. A lány távozása után csak nézi hosszasan csak bámulja míg el nem tűnik azután fejéhez nyúl és szokás szerint vakarni kezdi és visszatér a hotelba majd lehuppan az ágyára..* - Egy barom voltam..*Arcát a két keze közé temeti, és lelki ismeret furdalása lesz ő nem ezt tervezte, nem ezt akarta...* - Mindenki tudja, hogy az vagy.*Fürdőszobából lép ki Chase, Alex csak nemlegesen bólint meg se lepődik a fiú igazán. Legszívesebben leugrana valahonnan hogy milyen idióta néha, és ha suli után így akarta volna közölni neki? Akkor biztos Dorianék szétkapják az iskolában szóval még így is jó h távol van. Mindenesetre lehunyja a szemeit és mély álomba próbál merülni és próbálja el felejteni ezt a zavaros ügyet.*
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Csüt. Jún. 23, 2011 3:08 pm | |
| *Hát morogni akar, akkor morogjon olyan mint egy óvodás... Nem válaszolnak a kérdésére, mire megvonja a vállait, hát akkor ne. Neki aztán 'oly mindegy. Amikor Alex sóhajt és megkérdezi, hogy kit érdekel az az úr, csak meglepetten pislog.* - Ő vigyáz rám... *Mondja a lány, miközben leszegi a fejét és úgy nézi a maga előtt lévő utat. Hallgatja a fiú szavait, de nem is igazán érdekli, nemsokára úgyis lelép innen. Mr. Watson pedig bizonyára már végzett, ha vagy ha még nem is akkor hamarosan tuti fog. Aztán ugye ellöki magától, de a fiú de az átkarolja a derekát és a lány már előre rosszat sejt. A fiú megakarja csókolni, mire a lány csak makacsul leszegi a fejét, sőt még el is rántja így Alex, aligha fogja megcsókolni. Lerázza magáról a másik kezeit, majd úgy néz fel Alexanderre. Zöld szemei égnek, ahogy ránéz, a szája is mintha megrándulna.* -Azt hittem ezt már egyszer megbeszéltük. *Jelenti ki a lány, miközben tartja a három lépés távolságot a másiktól. Aztán mégis közelebb lép és egy hatalmas pofont kever le a fiúnak... Eközben az emlegetett úr is odamegy a lányhoz.* -Minden rendben Miss Watson? *Kérdezi a férfi, mire a lány csak bólint. Visszapillant Alex-re, szemei már csillognak a könnyektől de nem fog sírni.* - Én most távozom. A soha viszont nem látásra... *Mondja a lány, miközben elegánsan meghajol, pukedlizik. Aztán elindul vissza a kávézó felé. A fiú most elég rendesen megbántotta, csalódott benne. A lány azt hitte, hogy a másik elfogadja, hogy Ő másba szerelmes.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Csüt. Jún. 23, 2011 2:53 pm | |
| *Nem néz a lányra, de a szavait hallgatja. Hogy csak morog magában néha inkább mérgelődésnek lehet hallani. Alexander csak biztos a dolgában, nem is mondd semmit a kérdésére vállat von rá. Nem számolt arra, hogy tényleg találkoznak itten ő Chasel van itt aki bizonyára már kivette a szobát amit foglalt aztán úgy is el lesznek nagy valószínűséggel. Brenda külön kérésére holnap elmennek egy piramisba, mert a lány nagyon nem akar menni ilyen helyre be. Csak összeszűkülnek a szemei a következő mondatra amit Susan mond és figyeli az urat. Csak sóhajt és felhorkant.* - Kit érdekel az az úr?*Biccent a fejével, de különösen nem érdekli a férfi. A kérdésre vállat von.* - Apám szokás szerint azzal a hárpiával van, nem nevezném őt fogadott anyámnak van egy természete, de hagyjuk.. is. Brenda még suliban, majd csatlakozik hozzánk vmikor. Asszem ennyi.*Ezzel válalt von, de még mindig zavarja az a férfi majd a lány szemeibe néz mélyen. Egyik kezével megfogja Susan derekát és magához húzza majd reflex szerűen megcsókolja.*
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Csüt. Jún. 23, 2011 2:24 pm | |
| -Pedig India csodálatos. *Sóhajtja a lány, miközben a kezében lévő csipkés kis napernyőt kinyitja és úgy sétálgat tovább. Darwin a szemeit forgatja, amikor a fiú vállat von. Ő csak tájékoztatta, hogy nem előnyős így megbámulni a lánykát. Susan végül a fiúra pislant, majd annak szavaira csak felkacag, ami azt illeti tényleg viccesnek találja a másikat.* -Tényleg ennyire naív vagy? Vagy csak szimplán ennyire nagyképű vagy és azt hiszed, hogy Te vagy a középpontban? *Kérdezi meg fejcsóválva, mindenesetre Alexnek hatalmas szerencséje van, hogy a lány nem hallja meg a gondolatait, ugyan is akkor egy pofonnal lenne gazdagabb az ifjú. Látja, hogy a fiú arca ridegséget tükröz, de különösebben nem foglalkozik vele. Ő csak sétálni jött, amég az apja tárgyal és szerencsétlen módjára Alexanderbe tévedt. A lány sem néz a másikra, ő tökéletesen el van a piramisok bámulásával. Aztán Alex következő szavaira a hölgyemény szemöldöke a magasba siklik. Nem igazán érti a fiú szavait, mindenesetre hátrapillant... Mintha szemezne valakivel utána pedig Alexre néz és úgy szólal meg.* -Ejnye Alex, nagyon buta vagy. De...Nézd csak... Látod azt az úriembert ott. Észre sem vetted, hogy követ minket? *Kérdezi a lány, miközben kicsit közelebb húzza a fiút, hogy megtudja neki mutatni neki az illetőt. Utána el is löki magától a másikat.* -Megvannak a módszereink. *Csak ennyit, mond egy árushoz sétál, majd az ott lévő csecsebecséket kezdi el nézegetni.* -És neked merre járnak a család tagjaid? *Teszi fel a kérdést, miközben félig a másikra pislant. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Csüt. Jún. 23, 2011 1:55 pm | |
| - Indiában még nem jártam. Nem is tudom szeretnék e el jutni valahova..*Nyögi ki nagy nehezen a fiú miközben azon tűnődik mik nyújthatnak még ilyen szép látványt ő néki. ő Susant figyeli teljes körvonalát, amilyen ruhában vanés igen egyértelmű mit bámul a lányon.* - Ugyan biztos vagyok benne, hogy keresel minden sarkon nem hiába itt találkoztunk. Vagy a puszta véletlen. Ahol ott vagyok általában t e is.*Mondja kaccsintással a lánynak, és vigyorog pimaszul amikor a daimónra figyel, csak vállant von rá. Makacsul, azért is jobban bámulja. Hallgatja, hog megy nyaralni és közben kijelenti, hogy a fiúkkal mire szemetforgat.* ~Egyszer fel kell nőni mindenkinek..~*Susanra céloz a mondatában arca most ridegséget tükrözz. Felhúzta az álarcot, nem egyáltalán nem látszik, hogy féltékeny lenne Alex, hiszen nincs mire. Vagy ha még is? Akkor Dorianra, meg a másikra.. Nem jegyzi ő meg a neveket, de a célját mindneképpen el akarja érni. Szürke szemeivel az égre pillant nem néz most Susanra, és úgy hallgatja a lányt.* - Látom apád is kímérten de figyel rád.. *Csak ennyit jegyez meg, és persze ekkor a földre tekint.*
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Kedd. Jún. 21, 2011 11:00 pm | |
| *Nézi a piramisokat, miközben sétálgat, nincs nála óra így nem tudja, hogy meddig marad el az apja. De még egy ideig biztos el lesz, addig meg el lesz ezzel a hülye gyerekkel, vagy ha nem bírja akkor majd lelép valahova. Aztán a fiú kitér a piramisokra, mire csak a szemét forgatja.* -Azok, de India jobb. ott nincs ennyire meleg. *feleli a lány, miközben felsóhajt. Nos, igen a tanga vonaláig ki van vágva a ruha, így majdnem az egész háta szabadon van, igaz a haja lelóg a feneke, alá de azért az meg nem takar olyan sokat.* -Hiányozni? Nem, igazán. *Feleli a lány és az igazat megvallva nem is hiányzik neki a fiú. Ő neki maximum két személy tud hiányozni, de az nagyon. Az egy dolog, hogy Susan nem látja, ahogy a fenekét nézik, viszont Darwin azért nem hülye, így csak morrant egyet a fiúra. Egy amolyan "vigyázz magadra, öcsi" stílusban.* -India jobb. *Jelenti ki ellentmondást nem tűrően. Na, igen ő Indiáért van oda, igaz Egyiptomot is szépnek találja...* - Nyaralni? Végülis igen, apával minden évben elmegyek valahova, általában Indiába, de oda majd a Fiúkkal megyek. *Feleli a lány, miközben zöld tekintetét a másikra függeszti.* -De már inkább lennék Bulgáriában, alig bírom ki Dorian nélkül. Apa kérdezte is, hogy miért nem hívtam el...*Meséli a lány, miközben szépen lassan megissza az italát.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Kedd. Jún. 21, 2011 10:28 pm | |
| *Szinte már örül, hogy a haverja elment és Susannal van kettesben. Meghívná szívesen, de látja vesz a szőkeség jégkását magának majd a piramisokat bámulja. Oh a régi piramisok mily csodásak és szépek, ahova jó bemenni!* - Szép látványt nyújtanak azok a piramisok. Bent biztos jó lehet..*Feleli könnyedén majd az égre pillant.* - Én? hát izé.. Vasárnapig. Hétfőn már jövök vissza. Csak nem hiányzom?*Kérdezi meg csipkelődve és közben néha néha hátra pillant ugye tudjuk mit bámul Alex, ezt Susan nem láthatja mivel ő a piramisokat nézi.*~Csodálatos..~*Persze az esze elmegy ilyenkor nem kell foglalkozni vele.*- Amúgy jó ez a hely én imádom. Családdal másik városban szoktunk lenni közelebb a piramisokhoz..*Feleli a lánynak, majdő is vesz egy jégkását.* - És te? Először azt hittem, te is nyaralni jösz ide.. mondom magamban soha nem szabadulok meg a diáktársaimtól..*Arcán ördögi vigyor úgysem sértődik meg Susan. A lány tudhatja, hogy csak viccel a másik.*
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Kedd. Jún. 21, 2011 10:11 pm | |
| *Arra, hogy a fiú szemei sértődötten villannak meg nem mond semmit. Nagyon önző tud lenni a lány az az egy biztos. Arra, hogy nem hallotta még a Dorothy-t csak vállat von.* -Én megmondtam, hogy nem ismersz. Látod? Még a nevemet sem tudtad... *Mondja a lány, miközben elmosolyodik. Hogy ezzel mennyire égeti Alex-t az kérdéses... Aztán a lány Chase fordul, majd annak szavaira csak mosolyogva bólint.* -Oh, már egy csomószor. Franciaországot magam is bejártam. *Válaszolja a lány, miközben az arca is felderül egy kicsit. Aztán Alex megszólal, de Chase leinti, mire a lány csak rápislant. Mármint Chase-re, annak szavaira csak elmosolyodik, majd úgy válaszol* -A gond az, hogy nem csak neki. *Feleli egy ártatlan mosollyal az arcán. Ha Chase akarna sem tudná haragudni, mindenesetre Chase ugyebár távozik, egy kicsit meghajol a lány aztán ugye elindulnak.* - Szóóval ő volt Brenda barátja. Értem. *Feleli a lány, aztán ugye vesz jégkását, vagy valami ahhoz hasonló cuccot, így a lányka nem érti, hogy a fiú minek akarja meghívni.* -Nem köszönöm. És meddig maradsz itt? *Teszi fel a kérdést, de szinte oda sem néz a másikra. Helyette inkább az épületeket vizslatja, kicsit ámulatba ejtik a távoli piramisok...* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 20, 2011 11:17 pm | |
| ~Nem hiszem el megőrjít ez a lány..~*Szemei sértődöttek amikor megkérdezi a szőkeség, a dolgairól. Hogy kisfiúsan viselkedik e talán, de jól érzi magát most. Amikor puszit ad a lánynak, ugye a másik nem viszonozza de finom illata van amiből kicsit sziporkázott, azután megjelent a barátja Chase. Bemutatja a lányt neki, aki pukedlizik természetesen illedelmes úri hölgy, azután oda hajol Alexhez és suttog valamit.* - Ezúttal vissza szívtam amit az előbb gondoltam. Nem rossz csak Brenda ne tudja meg mert akkor tudod..*Kicsit fenyegetőzik hiszen a barna hajú fiú fűrkészi Susant. Alex kicsit se morog, és a két úrfi között feszültség bontakozik ki.* - Dorothy, nem is hallottam még..*Ha igen el is felejtette, de tény furcsálja a nevét a lánynak.* - Ön nekem ismerős, legalább is az apám nagy valószínűséggel volt már tárgyaláson az enyémmel..Nem is tudom Franciaországban járt már az apja?*Kérdezi meg, tőle Chase és minél sármosabb mosolyt próbál elővarázsolni, amikor bemutatkozott neki csókon lehelte a kezét mint "az úri" ember mondjuk hát az ő tanult illemet.. Alex meg nem. Ha a lányra néz, egyszerüen közelsége megnyugtatja és biztos pont ő számára.* - Nem, dehogy is.*Feleli bőszén Chase majd a feje búbját megvakarja, és látszólag nagyon is el van miközben észre veszi Susan testtartását egyfolytában hol a lányra hol a haverjára néz. Majd amikor megszólal a lány, gyilkos pillantással nézz rá.* - Én nem is!*Mielőtt tovább mondaná Chase lecsitteli és helyette felel.* - Óh én értem..csak tudja az a baj, hogy néha nem tudja az illemet. Pedig 18 évesen illene megtanulni nem de bár? Alexander, meg soha nem fog szabadulni mert van kiről példát vegyen csak az a baj, hogy ők tűz és víz..*Természetesen Brendára gondol, de már így is nem mer megszólalni inkább csak árgus szemekkel figyel.* - Nem dehogy is nyugodtan! Miss Watson Örültem! Alex, te meg viselkedj.*Itt ördögien vigyorgott mint egy igazi vérengző.* ~De jó, hogy elment..~*Csomagokat elvitte majd, Susanhoz sétál könnyedén és kicsit felszabadultan.* - Én már 13 éve ecsetelm neki ugyan ezt, de ő hajthatatlan.. Néha belegondolok csak a pénze miatt, van vele de nem tudom..*Szemetforgat, de el is akarja terelni a témát Chaseről végre kettesben vannak.* - Meghívhatlak valamire?*Kérdezi meg Susant ne csak áldogáljanak addig körbe sétálják a környéket.*
//Fagylalt//
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 20, 2011 10:43 pm | |
| *A szőkeség nem tudja miféle gondolatok szaladnak át a másik fejében, de talán jobb is. A fiú válaszára csak némán biccent egyet, majd egy ravasz mosoly jelenik meg az arcán és úgy szólal meg.* -És szerinted én észben tartom a Te dolgaid? *Teszi fel a lány, miközben kicsit félrebiccenti a fejét. Aztán a fiú egy puszit nyom az arcára, hagyja, de nem viszonozza. A lánynak egyébként olyan virág illata van, kellemes és édesnek mondható. Aztán egy másik fiú érkezik, mire a lány csak felvonja a szemöldökét.*~ Ejnye illemből egyest kap az ifjú...~*Gondolja a lány, mire Darwin csak felhorkant. Amikor Alex elkezdi bemutatni a férfit, akkor a lány feláll és pukedlizik egyet, no meg a kezét nyújtja. Igen, benne meg van az illem és el is várja, hogy ezt viszonozzák.* -Csak Miss, ha kérhetem. Üdvözlöm az urat Susan Dorothy Watson. *Mondja a pukedlizés közben. Nos, ami Alexnek furcsa lehet az talán a Dorothy. Általában nem szokott így bemutatkozni a lány csak ha az apjával van... Apropó, ha Chase annyira gazdag, akkor bizony sokat mondhat neki a lány vezetékneve. Susan a következő szavakra csak a szemöldökét ráncolja. Ugyan már ő ne lenne buja...? Mindenesetre most csak felhúzza az orrát és úgy néz a két fiatalra.* -Sajnálom Alexander, hogy az úr mellett ilyen szemérmetlen lett. *Mondja a lány, miközben arcán ott van a csábos mosoly. Aztán a csábos tekintet Chase-re siklik, majd úgy szólal meg a lány.* -Csak nem szöget nyelt az úr? *Kérdezi már már erotikus démoni hangon. Hogy mire érti a lány, természetesen a testtartására. Aztán, hogy erre mit szól vissza? Az még kérdéses, de egy biztos a lány burkoltan kérdezte meg a fiút. Ha az bután fog neki visszaszólni azzal csak saját magát égeti le, az már biztos. Valamint Dorothy apucija sem lenne túlzottan boldog, ha megtudná, hogy az édeslányával hogyan beszélnek. Hát igen eléggé tisztában van a lány a hátterével, ravasz az biztos. Aztán még mielőtt Alex visszaszólhatna Chase mondataira a lány megelőzi.* -Nos a lányok észre vették, ám túlságosan is kihasználja a dolgokat. No, meg nagyon a lenti központ irányítása alatt áll az úr, gondolom érti mire gondolok Mr. Cooper. *Mondja a lány mosolyogva. Oh, igen ezt nevezik bájnak. Darwin a mosolyra csak biccent egyet, ő inkább alulról figyeli a dolgokat, amolyan háttértáncos szerepet tölt be a színdarabban.* -Viszont, ha nem bánja akkor én most elrabolnám a kedves barátját. Tessék, vitesse fel a csomagokat vagy valami. *Mondja a lány, miközben pénzt vesz elő és azt tűzi bele a férfi ingzsebébe. Csak stílusoson, mindenesetre Alex-et próbálta védeni a lány. Aztán, ha Chase nem tartja fel őket továbbra is akkor a szöszi szépen sétálni kezd, miközben Alexre pillant.* -Szegény Brenda... Sikerült egy ilyen arrogáns barmot kifognia. *Feleli a lány, miközben egy utcai árusnál jégkását vásárol magának és azt kezdi el iszogatni.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 20, 2011 10:12 pm | |
| *Amikor a lány megszólal zöld szemei a lánynak megvillannak, amikor a szemébe néz és kérdezi a fiút. Nos mit kereshet itt Alex? Természetesen ő maga se tudja hiszen ugyan ezt kérdezte Chasetől. Jó hogy van pénzük az apjával gazdag, de ennyire tényleg nem. Alexander csak végig néz a lányon..*~Gyönörű~*Mint mindig, gondolatai máshol vannak.* - Ezt kérdezt attól a férfitól aki mindjárt ide érkezik. Én is ezt kérdeztem tőle, de tudod inkább jól érzem magam. Egyébként itt van a szállodánk a közelben és mintha nem tudnád nyaralni jöttem ide. De múlt héten megmondtam.*Mondja mosolyogva, a lánynak és ha emgengedi Susan akkor Alexander, egy puszit ad a lány arcára. Persze barátilag.* ~Jó az illata.~*Közben mélyen kicsit beszippantja lány illatát is, majd visszatér vele szembe.* - Látom nem nyugszol, amiről beszélgettünk..*Mintha nem is figyelne rá a fiú jelenleg letagadja, hogy Chasel van..*~Húzzon már a szállodába..~*Ránézett a férfire, aki elvette a srác bőröndjét, majd Susanhoz fordult, és a sexy mosolyát elővett.* - Ne haragudj, ő az az illető akiről ecseteltem. Mrs Watson ő Mr. Chase Cooper, Húgom barátja és persze akiről fecsegtem.*Mutatja, be a szőkehajú lánynak, a fiút. Természetesen nem mindenkinek adatik meg a gazdag környezet, de itt aztán el lehet rohangálni. Mindenesetre azért körbe pislog még, nem számított ismerősre itt így is eléf emberrel találkozik.* - Értem, és az apád míg üzletel a kicsilány nem rosszalkodik.*~Elméletben~*Gondolja magában, majd vigyorog pimaszul amikor éppen a másikra lépnek.* - Te Chase.. már elegem van az oktatásodból! Menjél és játsz magaddal, ha már valaki nem jött el..*Célozgat, miközben vigyorog és persze kötöszködik a fiúval akinek rideg testtartása nem enged, a feszítésből.* - Persze, gyerekes válasz.. Amíg nem nősz fel és ilyen komolytalan vagy nem lehet mit kezdeni veled. Csoda, hogy téged még nem vettek észre a lányok.*Úgy áll mintha ő lenne István a király, míg Alex inkább nem szólal meg de már így is eleget hallgatta. Úgyis egy hétig együtt lesznek, itt legalább pár perc nyugtott hagyna neki. Csak sóhajtozik a lány mellett és darwin felé egy mosolyt küld köszönés képpen.*
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 20, 2011 9:34 pm | |
| *Csak ül, mint valami díva...mint aki vár, hogy fotókat vagy épp festményt készítsenek róla.... Darwin meg csak fekszik a lány mellett és nézelődik.* - Mi lenne a csinálnánk is valamit? Kezdek unatkozni. *Morogja a daimon, de a lány sóhajjal le is rendezi a dolgot. Gondolati nem egészen járnak itt, gondolkodik valamin, hogy min? Az maradjon az ő titka, talán csak néz ki a fejéből. Végül egy igen csak ismerős hang szólítja, mire zöld szemei sötéten villannak meg. Tekintete először csak mered előre, majd végül a fiúra pislant.* - Te meg mi a francot keresel itt?! *Bukik ki a lány száján, miközben szemöldöke a magasba siklik. Hogy mennyire illetlen az ilyen beszéd egy aranyvérű lánytól? Nos, eléggé főleg ha annak a lánynak az apja Richard Watson... Mindenesetre a lány vonásai kicsit megenyhülnek, majd bódító tekintetét ismét a másikra szegezi.* - Nem drága neked ez a hely? *Kérdezi a lány, miközben kicsit kihúzza magát.* -Egyébként kérdésedre válaszolva, apámmal vagyok. Épp valami üzleti dolgot beszél meg a Zeft Café-ban. *Mondja a lány, aztán csak vállat von. Azt most nem figyeli, hogy esetleg más is van a fiúval, elvégre honnan tudná Ő, hogy kivel meg minek van itt a másik.* - Szóval mit keresel te itt? *Teszi fel a kérdést, miközben karjait összefonja maga előtt és úgy pislant a másikra.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 20, 2011 9:14 pm | |
| - Nem hiszem el, hogy el kellett rontani ezt a kis trécselést. Ne legyél már mindig tapintatlan, rosszabb vagy mint...*Veszekszik Alex a barna hajú sármos férfivel aki csak vigyorog és közben csípkelődik. Bizony Alexander nemrég jött el Párizs belvárosából ahol Tylineal volt meg a húgával aki olyan kis naiv.. az ajándéknak örült amit kapott lánytól, a tőr egyenlőre ugyanúgy van a dobozban nem is vette ki majd ha lenyugodik az állapot. Örült, hogy láthata a lányt, és maradhatott volna továbbra is, de hát az atyaúristen nem várhat..* - De figyelj már! Ne csajozzál annyit, komolyan. Egy igazi nő kéne melléd aki megfogna téged. Aki tisztel és minden óhajodat végre hajtja. Ugyan már.. most kislányokkal akarsz kikezdeni? te sem vagy normális!*Hangja rekedt volt és dühvel teli. Chase Cooper volt az az ember aki általában rá tudott pirítani a srácban, kivéve ebben a témában mert olyan makacs, a fiú hogy csak na.. Mindenesetre egymás mellett mennek, húzzák a bőröndjüket Kairó utcáin haladva a gazdag negyedben. Miért pont ide jöttek? Egyértelműen Chase, foglaltatott szállodát, de amíg nem lesz Brenda elférnek ketten is egy szobában. Másra nem tud Alex gondolni, csak a pihenésre meg egy kis időt legalább eltölthetett Tylineal is, ha bár látja mindennap a lányt és ez most egy mosolyt csal az arcára.* - Ne leyél túl komoly.. és rideg.. egyébként, nem tehetek róla, hogy nem tudott ma eljönni barátnőjének a buliján ott akar lenni.*Mondja tovább, miközben ahogy haladnak és nézelődik, jobbra balra.* - Komolyan hogy nézek ki ebben az övezetben?*Még mindig kérdezősködik, és csak szemforgatva néz haverjára.* - Hogyan? Most komolyan ne hisztizz Alex. Csak lazíts pihenj! Elvégre azért vagyunk itt.*Mondja neki, de már a fiú sem bírja lassan sokáig. Kicsit elválik társától és előre szökdel, a tömegben és nézi az emberek zömét. Ki tündököl egy gyönyörű, fehér ruhában lévő lány. Bárhol felismerné, ezt az illuzionistát. Odasétál hozzá a bőröndökkel kicsit sznob, de nem kell vele foglalkozni. Öltözete Alexnek egyébként, fehér nadrág és fehér ing azóta átölzött gyorsan.* - Ki ez a szép lány fehér ruhában? - Arca kicsit megnyugvást érezz, hogy látja Miss Watsont, de nem számított erre a találkozásra. - Szia amúgy! Hát te, mit keresel itt?*Kérdezi meg tőle, és szürke szemeivel mélyen a lány zöld szemeibe néz.*
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 20, 2011 8:44 pm | |
| [Kairo utcáin, "Gazdag" negyed... http://www.germanblogs.de/pub/germanblogs/reise/Kairo_Zitadelle_005.jpg]
-Dorian-t is elhívhattad volna magaddal, igazán kíváncsi vagyok már rá. Mert hallani azt már hallottam róla sok mindent... *Szólal meg egy 39 év körüli férfi, miközben zöld szemeivel a mellette haladó szőke hajú lányra pillant. Annak arcán egy apró mosoly szalad át, majd ugyanazokkal a zöld szemekkel visszapillant az apjára.* - Ne aggódj lesz még időd megismerni. *Válaszolja mosollyal az arcán, miközben megemeli egy picit a magán lévő fehér ruhát, hogy gyorsabb iramra válthasson. Hogy mit keres Susan Watson Egyiptomban? Nos, ez nagyon egyszerű... Apucinak dolga akadt és felajánlotta, hogy a kislánykáját is szívesen elviszi magával.* - A jövő hónapban dolgom lesz Indiában, oda is eljöhetnél. *Mondja a férfi, aki egyébként egész jóképűnek mondható. -Ne legyél mááár ilyen szemét... Gyere játszani... *Mondja Darwin, aki egyébként Richard daimonjának a fülét tépkedi. Mindenesetre ezt a hópárduc nem igazán tűri el és ezt ki is jelenti.* - Menj már valahova... *Közli, eközben a szőkeség és az apja egy kisebb társasághoz érnek. Csupa úriember, látszik rajtuk, hogy gazdagok és nemesek.* -Üdvözlöm az urakat. Nos, akkor át is vonulhatnánk a teázóba, vagy esetleg egy whisky-t is megihatnánk. *Mondja a férfi, mire lány arcán egy apró mosoly szalad. Ejnye hát már be sem mutatja a lányát... Pedig régen, régen amikor mindig vitte magával a férfi akkor mindig első volt, hogy a lánykát mutatta be.* -Dorothy drágám velünk tartassz, vagy inkább sétálsz? El leszel te addig, igaz? *Kérdezi a férfi fontoskodva, mire a lány szelíden biccent egyet.* - Ejnye Richard hát képes vagy elküldeni egy ilyen gyönyörű teremtést? *Kérdezi egy magas sötét hajú férfi, miközben kezével megfogja Susanét és egy csókot lehel rá. A lány ezt egy pukedlivel hálálja meg.* -Üdvözletem az úrnak, Susan Dorothy Watson. De ne aggódjon szívesen sétálok én. *Mondja a lány egy elbűvölő mosollyal az arcán. Próbál kibújni, az igazat megvallva nem sok kedve van az üzletről beszélgetni. Elég azt Dorianéktől hallgatni...* -További szép napot. *Köszön el a lány, miközben még pukedlizik egyet, majd már indul is el a másik irányba. Darwin csak vicsorogva pislog fel a lányra.* ~ Itt legalább becsülik a macskákat, királynak érzem magam. Az lehet, de te nem vagy macska. De igen, csak nagymacska. De itt csaka kopasz macskákat becsülik meg~*Hangzik le telepatikusan a beszélgetés, miközben a lány a pálmafák alatt sétálgat.* -Egész szép, bár India az valahogy más milyen. Ez talán nyugisabb, nem gondolod? *Kérdezi a lány, majd csak leül egy padra és úgy kezd el nézelődni. Tetszik neki a hely, jó egy kicsit kimozdulni az iskolából... Szőke haja egészen a feneke alá ér le, ám most kicsit be van neki loknizva. Száján a vérvörös festék, valamint hajában is ott van a két virág. Néhányan fel is figyelnek a lányra, van aki még füttyög is neki, de a szőkeség túlzottan nem foglalkozik velük. Némán ücsörög és figyeli az embereket, bár eza környék kifejezetten nyugodtnak mondható. No, nem hiába a gazdag negyedben van a lány...*
|
|  | | Aleksandar Grozda

Minősítés:  Hozzászólások száma: 107 Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Egyiptom Kedd. Jún. 14, 2011 7:07 pm | |
| *Nincs is sok dolga, szóval nyugodtan pihengethet ám, mint aki jól végezte a munkáját. Réka is úgy dönt, ahogy ő, szóval legalább nem különcködik. Bevackolja magát Gigi mellé, miközben a karmaival szórakozik, ki-be, ki-be ereszti őket, de persze másfél füllel figyeli az eseményeket... Nem tudja, milyen kulcsról van szó, sőt, igazából csak azt tudja, hogy ők nagyjából semmi érdemlegeset nem csináltak azon kívül, hogy macskává változtak, így most azt is kipróbálhatják, milyen a cica-lét. Füleit ide-oda mozgatja, próbál megbarátkozni ezzel a szőrös, négylábú testtel, de hát sehogy sem megy neki, na meg azért reméli, hogy nem kell örökre így maradnia. Kifinomult hallását is próbálgatja, és igen zavarja a körülötte lévő zűrzavar. Amikor végül csak sikerül legyőzni a két formát, meg megjön az aurorbácsi, és rendbeszedi a helyzetet, négy lábra pattan, és odaoldalazik hozzá, leülve a lábánál, és nagyot ásít. Nem várakoztatja meg nagyon az alak, hamarosan ismét az emberi bőrében találja magát. Nyelvét kinyújtja, és undorodva lekapirgál róla néhány szürke szőrszálat, köpködve és prüszkölve oldalra. Elhúzza a száját, és egész testében megrázza magát, hogy újra normális arckifejezést tudjon vágni, majd Gigit felkapva, az utolsó pillanatban a sötét fickákerbe kapaszkodva landol az udvaron. Amikor a lába a talajt éri, elengedi Gigit, és fáradtan az egyik padra rogy. A diákok távozására, lányok önfeledt csacsogására a szemét forgatja, majd egyik lábát lazán átdobva a másikon hagyja, hogy Gigi elaludjon az ölébe, ő pedig szemeit lehunyva hagyja, hogy a meleg, esti szellő az arcát simogassa...*
//Én élveztem . *-* // |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Kedd. Jún. 14, 2011 6:36 pm | |
| *Fekszik és teljesen nyugodtan nézi a küzdelmet, ami nem tart tovább pár percnél. Yan és Tyline hamar leverik a tolvajok, a láda teteje pedig kirobban. A szellemre nem kicsit lepődik meg, de mikor az visszaváltoztatja őket egy nagy mosoly húzódik a szájára.* - Köszönöm! *Mondja a szellemnek, miközben végig néz magán.* ~ De jó újra emberként. ~ *Gondolja egy mosollyal az arcán. Az Auror mondandójára nem nagyon figyel. Még mindig utálja őket. Mikor előkerül a kesztyű szép lassan odasétál és megérinti, majd ismét becsuklya a szemét, hogy ne nagyon érezze a rántást, és amint kinyitja a szemét, újra az Udvaron vannak. Ott még Tyline után siet, és oda adja neki levelet, amire még Camryel kérte meg. Ezután szépen elköszön mindenkitől, Huan ölelésére kicsit elpirul, de ezt talán már nem látja senki. Végül pedig ő is visszaindul a szobájába, ott pedig rajzolni fog.*
// Köszi a szakkört, nagyon jó volt! Ha tudnád MSN-en mi volt a mese kapcsán jót nevetnél. XD // |
|  | | Nicolas Demerest

Minősítés:  Hozzászólások száma: 504 Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Egyiptom Kedd. Jún. 14, 2011 6:34 pm | |
| //Nálam is, hasonló babázós indokok miatt. Iszonyat bejött a mese, pörgős, stílusos, és nagyon szép vonalvezetésű volt. Képet tessék néha mellékelni, de amúgy imádtam, nagyon megtanult valaki mesélni^^ Csak így tovább!//
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Kedd. Jún. 14, 2011 6:31 pm | |
| *A varázslat hatásos volt, úgy tűnik, ami határozottan megnyugtató érzés, és azt bizonyítja, hogy igen, képes megvédeni magát. Ráadásul még az aurornál is gyorsabb volt. Ami azért nem rossz teljesítmény, főleg, hogy nem elsősorban erre képzi magát. Nem gyenge azért a természetmágia, az biztos. Főleg, ha valaki jó ismerője. Aztán jön a szellem, aki visszaváltoztatja a még macskaalakban lévőket, és utána az auror is megdicséri őket. Aztán irány vissza a suliba. Csend, nyugalom és béke. Vagy legalábbis valami olyasmi. Minden esetre ő nem fáradt el különösebben, szóval lehet, hogy még mászkál egyet valamerre...*
//Köszi a mesét, nagyon tetszett! ^^ // |
|  | | Cheinory Wen-Sorbenn

Minősítés:  Hozzászólások száma: 29 Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Egyiptom Kedd. Jún. 14, 2011 6:29 pm | |
| //Fél kézzel babát büfiztetek, szóval a záró nálam is kimarad, de köszi a mesét, élveztem. // |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Kedd. Jún. 14, 2011 6:28 pm | |
| //Zárót én se írok, de köszönöm a mesét szerintem jó volt csak a macskákból egy darabig nem szeretnék látni egyet sem XD Mindenesetre köszi még egyszer nagyon tetszett ^^Jóéjt mindenkinek (: //
|
|  | | Liziuzayani Nkhotakota

Hozzászólások száma: 122 Kaszt:  Üzenőláda: Hua Xiangfeng multija:)

| Téma: Re: Egyiptom Kedd. Jún. 14, 2011 6:26 pm | |
| *A többiek szépen elintézték a két embert. Minden megtörtént ahogy kellett. Csak az ígéret nem volt egészen az, ami, de mindegy. Visszateleportálnak a birtokra. Elindul vissza a suliba, kicsit kedvszegetten. Nem is volt ez most olyan jó szakkör. Bár lehet, hogy csak neki nem tetszett. De akkor is. Na mindegy, az biztos hogy nem lesz auror, és kész.*
//Köszi a mesét, jó volt // |
|  | | Huan Migel Santiares

Hozzászólások száma: 140 Msn: tamka7@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Bárkivel szívesen játszok^^

| Téma: Re: Egyiptom Kedd. Jún. 14, 2011 6:25 pm | |
| //Zárót nem írok, csak annyit, hogy Huan egy öleléssel elköszön Rékától, és megy is a suliba vissza. A sebeoit pedig kezel^^ Köszi a szakkört, oltári volt^^ Jó éjt mindenkinek!// |
|  | | Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832 Kaszt: 
Pozició Titulus: Mesélő
 | Téma: Re: Egyiptom Kedd. Jún. 14, 2011 6:20 pm | |
| *Mikor a két delikvens meghallja, hogy a kulcs odalett elsápadnak. Az auror előrántja pálcáját, de két diák gyorsabb volt nála és az egyik rózsaillatot, a másik pedig kínzóátkot ereszt a nőre és a férfira. Döbbenetükben ők nem is tudnak védekezni, és a nő elkábul, a férfit pedig eléri a kínzás. Az auror rögtön odafut hozzájuk, komoly csapdavarázst ereszt rájuk és elkapja a bitorlókat. A következő pillanatban kirobban Amon ládájának teteje és ugyanaz a szellemalak emelkedik ki belőle, mint amelyik az urnából kiemelkedett Nicolaséknak, a déli folyosón.* Megvédtétek kincseimet. Nem olyan könnyű elpusztítani engem mondja a lény és visszaváltoztatja a macskaembereket, akik visszanyerik eredeti formájukat. Ezután az auror szólal meg.* Szép! A sötét úrnő úgy tűnik érti a dolgát és remekül képez titeket! A kincseket bízzátok ránk! *Mondja a férfi és mágikus védelem alá helyez minden tárgyat, nem lehet semmit elmozdítani a helyéről. Ezután kinyújtja ismét a kezét és visszateleportáltat mindenkit a birtokra, a két fosztogató pedig bizonyára nem sokáig fog már élni...*
//Köszönöm a részvételt! További szép estét!// _________________ A kalandmester irányítói: Kaen el Jericho, Cirelin de Sovalon, Aurora Valanthe Mediaris, Emily Kyra Beawer
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Kedd. Jún. 14, 2011 6:16 pm | |
| [Észak]
*Felemelkednek, és ahogy Aleksandar is, úgy ő is furcsán pislog a másikra. Nem nagyon érti, hogy mi van, és eléggé zavarja, hogy még mindig macska. Mikor felérnek és meglátja Yanékat csak nyávog a bajsza alatt, hogy ők emberek. És mikor észre veszi a tolvajokat meglepődik.* - Most minden rajtatok múlik. *Mondja a 3 emberkének, majd szépen lefekszik, és így kényelmesen elhelyezkedve figyeli az eseményeket. Természetesen azért vigyáz, hogy őt ne kapja el semmilyen támadás, meg szurkol a Nezásoknak.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Kedd. Jún. 14, 2011 6:10 pm | |
| [Észak] *Tyline megenged magának egy mosolyt.* - Ezt jól csináltuk. *Mondja vigyorgva Yannak, mikor végre visszaváltoztak. A büdösbogarak ide nem tudták követni őket, és Tyline nagy örömére visszaváltoztak.* -Nos, akkor én hallgatózok. *Mondja a lány, hogy Yan várjon még a lépcsőzéssel. Kicsit fülel, de most nem akar mágiát használni. Ez az elővigyázatosság azzal végződik, hogy Tyline végül felmegy a lépcsőn, és kiszúrja a többieket. A kincsek nem szédítik meg. Látott ő már ehhez hasonlózt, legalábbis elképzelt már ilyesmit. Szóval a két ember pakolászik.* ~Hogy mi mindent megtesznek a kincsekért.* Csóválja a fejét a lány. Tyline meghallja Huan nyivákolását.* -Kívánj sok szerencsét! *Válaszol a fiúnak, és végig megy a varázsigéken, amiket ismer.*-Torqutio. *Mondja az igét az egyik alakra.*
//Aurormágia, elsődleges ,Az átok hatására a kínzott ember éles fájdalmat érez ott, ahová a kínzást irányítottuk. Ez többféle módon jelentkezhet, akár görcs, akár sejtpusztulás révén. (Pl. a körmök felszakadása.)
|
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|