|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 8:32 pm | |
| -Na jó, akkor... Válasszatok mit mondjunk. Kelta, azték, egyiptomi, latin, hieratikus, demotikus, ógörög ? Nemtom, ez abszurd, honnan kéne tudnom, hiszen holt nyelv... *összehúzza a szemöldökét, majd megvonja a vállát* -Egyszer élünk, most ti választotok, nem én, az biztos. *és ezzel a háttérbe vonul* |
|  | | Ayla Madyzyn

Hozzászólások száma: 3102 Kaszt:  Üzenőláda:
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 8:28 pm | |
| *Ayla töri a fejét hátha eszébejut valami használható dolog, de semmi*~Nem igaz, mintha már olvastam volna valami hasonlóról~* de nem ugrik be semmi még neki* *Charlie válaszát sem tertja kizártnak látszólag többet tud a dologban* |
|  | | Játékmester

Hozzászólások száma: 710 Kaszt:  Üzenőláda: A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Ayla Madyzyn (Eramir), Hua Xiangfeng (Naxeldir), Horváth Réka (Allidon), Lina Wierro (Allidon), Caryl Sheila Wulner (Allidon), Isabella Newton (Eramir)
Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 8:26 pm | |
| //őőőő, akkor egy cetli van a kő előtt és azon van a kérdés// |
|  | | Niema Miriel Diák

Hozzászólások száma: 809 Üzenőláda: Gyertek játszani!
"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél. "
Lakhely:Csíkszereda / Szakállas kobra háló
Pozició Titulus: Második évfolyam
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 8:23 pm | |
| /2. csoport/
*Áll a fal előtt, és bámulja a falba vésett mondatokat, de halvány lila göze nincs, mit, és milyen nyelven irhattak oda, úgyhogy tanácstalanul áll, csapattársai véleményére várva.*
//Úgye jól értelmeztem, hogy nem érthetjük " Soroljátok fel mindhárom holt nyelvet és kijuttok a piramisból." mondatot, mivel azok a holt nyelveken lettek felirva?// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 8:22 pm | |
| *megkönnyebbült sóhaj hagyja el a száját, majd könnyeden tovább lép a következő terembe. A hang hallatán megindul a cetli felé, majd alaposan megvizsgálja. Az elsőn mintha hireoglifákat ismerne fel. Tovább adja a lapot* -Talán... Az első egyiptomi? *megvonja a vállát* -Halvány lila gőzöm nincs. ~holtnyelvek? kelta, azték??? mittudomén.~ |
|  | | Ayla Madyzyn

"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

| Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 8:12 pm | |
| /2 csoport/
*Ayla izgatottan vár, hogy mi fog kisülni ebből nem tudja, hogy a válasza jó volt-e csdak tipp volt, de ha nem felelt meg miatta kerülnek bajba* -Nooos?? *kérdezi remegő hangon, majd megkönnyebbült mikor látta, hogy nem estek semmilyen csapdába hanem egy másik terembe kerültek* -Valakinek ötlete van?? Rám most ne számítsatok én csak jövőtől kezdem az elsőt nem sokat tudok még!! *és könyörgött hogy a társai tudják a választ*
// hahó megkukultatok vagy mi van?? egyedül játszok tovább??//
A hozzászólást Ayla Madyzyn összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 23, 2008 8:23 pm-kor. |
|  | | Vendég Vendég
| [1.csoport]
~Sikerült,hihetetlen,hogy mindig jó ötletei voltak a lánynak.~ *Jó volt az ankh,majd kijutottak és a zsupszkulccsal újra ott voltak az udvaron.Elköszönt mindenkitől Stan és visszament a szobája.*
//Köszi a játékot és a szakkört.// |
|  | | Játékmester

Hozzászólások száma: 710 Kaszt:  Üzenőláda: A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Ayla Madyzyn (Eramir), Hua Xiangfeng (Naxeldir), Horváth Réka (Allidon), Lina Wierro (Allidon), Caryl Sheila Wulner (Allidon), Isabella Newton (Eramir)
Pozició Titulus:
| [2.csoport]
*Miután megválaszolták helyesen a kérdést, hisz egy fáraó múmiája állt előttük egy hasonló terembe jutnak, mint az előző csoport. A teremben egy hatalmas kő található.Rajta három nyelvű írással ugyan az a szöveg.*
Soroljátok fel mindhárom holt nyelvet és kijuttok a piramisból. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 8:11 pm | |
| *Látszólag sikeres volt a válasz és kijutottak a piramisból. Egy kéken világító kúria makettet vesz észre, amihez odalép a daimónnal. Sejti, hogy egy zsupszkulcs, ezért ráteszi a kezét és visszakerül a kúria területére. Még nem tudják, hogy hová akarnak menni, egyszerűen elindulnak a hatalmas birtokon mindenfelé, és bóklásznak össze-vissza.*
//köszönjük szépen, jó volt a mese^^// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 8:05 pm | |
| *Megvonja a vállát, majd először a tanár, majd a múmia felé fordul. Végül megvonja a vállát* -Nem t'om. *mondja, majd megint a hajában kezd kotorászni* -Legyen akkor a fáraós. Ha nem jó, akkor meg futunk. *mondja, majd a múmia felé fordul* -Lehetséges, hogy a válasz a FÁRAÓ? *kérdi, pálcával a kezében, felkészülve a legrosszabbra* |
|  | | Rosetta Waylan

Minősítés:  Hozzászólások száma: 6046 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 8:03 pm | |
| *Mikor ők kijutnak a labirintusból kicsit meglepődik.* ~ Tényleg az Ankh kereszt volt? Végre valamit tudtam..Vagy csak a Tanár úr megunta a hülyeségünket és rásegített a dologra egy varázslattal...~ * Megjelenik a makett, ami igazából egy kéken izzó zsupszkulcs gyorsan megérinti. Ahogy visszarepülnek a.. Hova is? Udvarra onnan azonban még nem megy el.* _________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 7:58 pm | |
| *Csak okosan bólogat a háttérben, majd ezzel is felhagy, s a körmeit kezdi nézegetni. Perzse azért figyel a többiekre is, nehogy lemaradjon az össznépi Ankholásról, s ő is kimondja a többiekkel együtt. A keresztes megoldás után a szabadban találja magát. Egy újabb zsupszkulcs és a kúriában találja magát. Vááárja már a jó puha ágyikó.*
//Köszönömm, szupi volt // |
|  | | Játékmester

Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 7:56 pm | |
| [1.csoport]
*Az egyes csoport tagjai a szabadban találják magukat Domajan kivételével mindannyian megszabadulnak az átoktól.A fiú a mai nap még viseli tudatlansága büntetését, de holnap ismét a régi lesz.A csoportra egy a kúriát ábrázoló makett vár, mely kékes fénybe ízzik.Amint azt egyszerre megérintik, a kúriában találják magukat.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 7:56 pm | |
| [1.csoport]
-Rendben,én benne vagyok,mert nekem is ez lenne a legszimpatikusabb.Legszimpatikusabb.Ha meg nem jó,akkor próbálkozunk mással.Mással.*Felkészül,hogy a többiekkel együtt kimondja a kereszt nevét,majd amikor mindenki kész,Domajan javaslatára hangosan kimondják.* |
|  | | Domajan Gurskovity Diák

Hozzászólások száma: 940 Msn: csibi97@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 7:54 pm | |
| (1. csapat)
*Domajan felugrik és ránéz Rosettára, majd megszólal:* Ankh kereszt? Kerszt? Igen, de az biztos, hogy halált jelent? Jelent? Nem valamien túlvilági bügyüszt? Bügyüszt? Talán nem monduk elég hangosan nem igaz? Igaz? Talán ha egyszerre mondanánk akkor nagyon, de nagyon hangos lenne nem?Nem? *Kérdi, majd körbenéz és várja a reakciókat.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 7:54 pm | |
| -Bocsi Ayla, ezen ügyben túlságosan hülye vagyok, tudod énnekem nehezen mennek a logikai dolgok, rátok bízom, a kpzsenikre. *mosolyodi kel, majd hátralép, és cseppet sem zavartatja magát a mumuifkált hulla láttán.*
//Óh sorry, CHarlie bevallom buta votlam de mindketten túlörögtünk. Nah, kakiljuk le és folytassuk^^//
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 7:51 pm | |
| [1. csoport]
*Stan okfejtésén elgondolkodik, mert van benne valami igazság. Bólint, de sajnos nem jut eszébe jelenleg más, csak egy indok, hogy miért is lehet ez az Ankh kereszt.* -Végülis lehet ez az Ankh kereszt, ami az itt eltemetettek elmúlt életét szimbolizálja. Szimbolizálja. *Veti ellen, de persze nem vitatkozni akar. Végül úgy dönt, hogy jobb ha a sarkára áll.* - Emberek! Emberek! Sosem tudjuk meg, hogy jó e a válasz, ha ki sem próbáljuk. Próbáljuk. Mondjuk ki egyszerre. Egyszerre. *Ha a többiek ráfigyelnek, akkor mindenkivel együtt kimondja azt hogy Ankh kereszt.* |
|  | | Ayla Madyzyn

| Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 7:51 pm | |
| /2 csoport/
*Ayla is elmosolyodij a fiú véleményén végülis neki is lehet igaza ki tudja* -Nos akkor mi legyen?? Ketten már elmondzuk véleményunket valamit ti is tudtok biztosan
// ti meg ne gyerekeskedjetek már nem mindegy ki hogyan csinálja?? inkább a játékra koncentrálnátok!!// |
|  | | Domajan Gurskovity Diák

Hozzászólások száma: 940 Msn: csibi97@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 7:48 pm | |
| (1. csoport)
* Domajan most úgy gondolja, hogy ő is beleszólhatna:* -Dehogy is! Is! Ez a fáreók jele ez tisztséget jelzett a fáreóknál! Fáreknál! De ez akkor nem is élet nem is halál hanem valami más.... Más..... Ó de utálom ezt a visszhang féleséget! Féleséget! *Leül és gondolkodni kezd, hogy mit is tanultak erről törből....* |
|  | | Rosetta Waylan

Minősítés:  Hozzászólások száma: 6046 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 7:47 pm | |
| [1. Csapat] *A naplós rész ezennel törlődik a fejében, ugyanis vagy a fiú fogalmazott ***-ul félreérthetően, vagy én vagyok a hülye. Szóval, a kobodl ány mikor meglátja a kis tárgyakat a sírokon kicsit elgondolkozik...Valójában, ezeket már ismerheti,ugyanis ékszeren is látta már őket. Már ha nem téveszti össze vaalmivel.Mikor hallja Estella ötletét bólint.* - Szerintem is Ankh-kereszt, ezt végre ismerem is...is *Húzza el a száját.* -Az egyetlen dolog, amit igazán ismerek azok az ilyen tárgyak egyiptomból.. az ereklyék, ékszerek..ékszerek *Sóhajt egyet, nem mondták egyszerre a megoldást, így nem történhet semmi.. De honnan jöjjenek rá, hogy egyszerre kell?* _________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Vendég Vendég
| *Tovább mehettek. Ennek felettéb örül Miranda. Egy nagyobb terembe érkeznek, ahol három díszes láda van, amit soka szarkofágnak csúfolnak. A feladat, hogy kitalálják, mi az a hajlított izé-bizé a tetején. Egyetért Estellával, ezért nagyokat bólogat, mikor a lány kimondja a kereszt nevét. Reméli, a többieknek sincs kedve vitatkozni, menne már haza felé.* |
|  | | Vendég Vendég
| //Na idehallgass kicsi szívem: én elkezdtem volna rendet teremteni, senki nem kérte hogy most itt mártírkodj, mellesleg én kezdtem el a Levisoával, erre te kioktattál amit jogosan tettél, én mondta mhogy csináld jobban, jobban csináltad erre megint azt mondod hogy csináljam jobbna.. nem értem, na mindegy kicsi és buta vagyok én ehhez...//
[2. csoport...]
*hay csendben marad, mivel senki nem hallgatta meg hátul áll és szépen várja hogy kijussanak.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 7:43 pm | |
| [1.csoport]
*Estella ismét jó válasszal állt elő,bár Stan ebbe is belekötne,persze nem azért,hogy piszkálja a lányt.* -Ez jónak tűnik,de én úgy olvastam,hogy az ankh az egyiptomiaknál életet jelent.Jelent.Itt meg halottak sírjain van.Van.Vagy esetleg a túlvilág miatt,a túlvilági élet miatt rakták rájuk?Rájuk. *Itt már Estellához fordul,mivel ő az,aki a legokosabbnak tűnik a társaságból.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 7:42 pm | |
| //csináld jobban Hayden Ashley! Senki nem tiltotta meg, de hogy pofázzál, akkor, amikor megpróbál az ember rendet teremteni egy totálkáosz helyen, azt ki kérem magamnak. És ha azt mondod, nem volt káosz, akkor kifejlesztek egy módszer, amivel neten keresztül megfojthatlak.//
~Ollééééé!...~ *gondolja, mikor úgy tűnik, hogy a feladványt megoldották. Amikor viszont meglátja a múmiát, két lépést hátrál, elkerekedett szemekkel. Majd meghallgatva kérdését, félhangosan gondolkodóba esik.* -Mi lehet a méltósága egy múmiának? Ha mumifikálnak valakit, akkor az több évszázadon keresztül is elállhat... Néha, abban a reményben, hogy az illető a halála után is védve legyen, amulettet csomagolnak belé. Viszont, a szkarabeusz tette lehetővé, hogy újjáéledjen. *abbahagyja a motyogást, és megszólal hangosan, egyenlőre a többieknek intézve szavait* -Szerintem szkarabeusz bogár. De lehet amulett. Nem tudom. *megvakarja a fejét, így széttúrva a haját, majd meghallva Ayla ötletét elmosolyodik* -Remélem igazad van. Jobban hangzik mint az enyém.. |
|  | | Ayla Madyzyn

| Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 7:38 pm | |
| /2 csapat/
*Nos miután sikeresen továbbjutottak Ayla látta, hogy közeledik valaki bár nem látta tisztán mert sötét volt mégis valahogy kirázta a hideg.* -Ti is látjátok? *kérdezte majd ebben a pillanatban megszólalt egy rideg hang. Ayla kicsit megijedt a hang hallatán majd miután a bebugyolált ember feltette a kérdését így felelt a többieknek:* -Nos szerintem fáraó a méltósága általában őket szokták úgy "eltartósítani" meg a kezükben így szokott állni az a jogar vagy micsoda. *Miután elmondta gondolatait várt a válaszra* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |