Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Egyiptom

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Egyiptom   Hétf. Jún. 23, 2008 7:54 pm

-Bocsi Ayla, ezen ügyben túlságosan hülye vagyok, tudod énnekem nehezen mennek a logikai dolgok, rátok bízom, a kpzsenikre. *mosolyodi kel, majd hátralép, és cseppet sem zavartatja magát a mumuifkált hulla láttán.*

//Óh sorry, CHarlie bevallom buta votlam de mindketten túlörögtünk. Nah, kakiljuk le és folytassuk^^//
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Egyiptom   Hétf. Jún. 23, 2008 7:51 pm

[1. csoport]

*Stan okfejtésén elgondolkodik, mert van benne valami igazság. Bólint, de sajnos nem jut eszébe jelenleg más, csak egy indok, hogy miért is lehet ez az Ankh kereszt.* -Végülis lehet ez az Ankh kereszt, ami az itt eltemetettek elmúlt életét szimbolizálja. Szimbolizálja. *Veti ellen, de persze nem vitatkozni akar. Végül úgy dönt, hogy jobb ha a sarkára áll.* - Emberek! Emberek! Sosem tudjuk meg, hogy jó e a válasz, ha ki sem próbáljuk. Próbáljuk. Mondjuk ki egyszerre. Egyszerre. *Ha a többiek ráfigyelnek, akkor mindenkivel együtt kimondja azt hogy Ankh kereszt.*
Ayla Madyzyn

Hozzászólások száma: 3102
Kaszt:
Üzenőláda:
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Egyiptom   Hétf. Jún. 23, 2008 7:51 pm

/2 csoport/

*Ayla is elmosolyodij a fiú véleményén végülis neki is lehet igaza ki tudja*
-Nos akkor mi legyen?? Ketten már elmondzuk véleményunket valamit ti is tudtok biztosan

// ti meg ne gyerekeskedjetek már nem mindegy ki hogyan csinálja?? inkább a játékra koncentrálnátok!!//
Domajan Gurskovity
Diák

Hozzászólások száma: 940
Msn: csibi97@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Egyiptom   Hétf. Jún. 23, 2008 7:48 pm

(1. csoport)

* Domajan most úgy gondolja, hogy ő is beleszólhatna:*
-Dehogy is! Is! Ez a fáreók jele ez tisztséget jelzett a fáreóknál! Fáreknál! De ez akkor nem is élet nem is halál hanem valami más.... Más..... Ó de utálom ezt a visszhang féleséget! Féleséget!
*Leül és gondolkodni kezd, hogy mit is tanultak erről törből....*
Rosetta Waylan

Minősítés:
Hozzászólások száma: 6046
Msn: perlita6@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Egyiptom   Hétf. Jún. 23, 2008 7:47 pm

[1. Csapat]
*A naplós rész ezennel törlődik a fejében, ugyanis vagy a fiú fogalmazott ***-ul félreérthetően, vagy én vagyok a hülye. Szóval, a kobodl ány mikor meglátja a kis tárgyakat a sírokon kicsit elgondolkozik...Valójában, ezeket már ismerheti,ugyanis ékszeren is látta már őket. Már ha nem téveszti össze vaalmivel.Mikor hallja Estella ötletét bólint.*
- Szerintem is Ankh-kereszt, ezt végre ismerem is...is *Húzza el a száját.* -Az egyetlen dolog, amit igazán ismerek azok az ilyen tárgyak egyiptomból.. az ereklyék, ékszerek..ékszerek *Sóhajt egyet, nem mondták egyszerre a megoldást, így nem történhet semmi.. De honnan jöjjenek rá, hogy egyszerre kell?*

Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá.
Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.

Aurora Valanthe Mediaris
Vendég
Vendég

*Tovább mehettek. Ennek felettéb örül Miranda. Egy nagyobb terembe érkeznek, ahol három díszes láda van, amit soka szarkofágnak csúfolnak. A feladat, hogy kitalálják, mi az a hajlított izé-bizé a tetején. Egyetért Estellával, ezért nagyokat bólogat, mikor a lány kimondja a kereszt nevét. Reméli, a többieknek sincs kedve vitatkozni, menne már haza felé.*
Vendég
Vendég

//Na idehallgass kicsi szívem: én elkezdtem volna rendet teremteni, senki nem kérte hogy most itt mártírkodj, mellesleg én kezdtem el a Levisoával, erre te kioktattál amit jogosan tettél, én mondta mhogy csináld jobban, jobban csináltad erre megint azt mondod hogy csináljam jobbna.. nem értem, na mindegy kicsi és buta vagyok én ehhez...//

[2. csoport...]

*hay csendben marad, mivel senki nem hallgatta meg hátul áll és szépen várja hogy kijussanak.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Egyiptom   Hétf. Jún. 23, 2008 7:43 pm

[1.csoport]

*Estella ismét jó válasszal állt elő,bár Stan ebbe is belekötne,persze nem azért,hogy piszkálja a lányt.*
-Ez jónak tűnik,de én úgy olvastam,hogy az ankh az egyiptomiaknál életet jelent.Jelent.Itt meg halottak sírjain van.Van.Vagy esetleg a túlvilág miatt,a túlvilági élet miatt rakták rájuk?Rájuk.
*Itt már Estellához fordul,mivel ő az,aki a legokosabbnak tűnik a társaságból.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Egyiptom   Hétf. Jún. 23, 2008 7:42 pm

//csináld jobban Hayden Ashley! Senki nem tiltotta meg, de hogy pofázzál, akkor, amikor megpróbál az ember rendet teremteni egy totálkáosz helyen, azt ki kérem magamnak. És ha azt mondod, nem volt káosz, akkor kifejlesztek egy módszer, amivel neten keresztül megfojthatlak.//

~Ollééééé!...~ *gondolja, mikor úgy tűnik, hogy a feladványt megoldották. Amikor viszont meglátja a múmiát, két lépést hátrál, elkerekedett szemekkel. Majd meghallgatva kérdését, félhangosan gondolkodóba esik.*
-Mi lehet a méltósága egy múmiának? Ha mumifikálnak valakit, akkor az több évszázadon keresztül is elállhat... Néha, abban a reményben, hogy az illető a halála után is védve legyen, amulettet csomagolnak belé. Viszont, a szkarabeusz tette lehetővé, hogy újjáéledjen. *abbahagyja a motyogást, és megszólal hangosan, egyenlőre a többieknek intézve szavait*
-Szerintem szkarabeusz bogár. De lehet amulett. Nem tudom. *megvakarja a fejét, így széttúrva a haját, majd meghallva Ayla ötletét elmosolyodik*
-Remélem igazad van. Jobban hangzik mint az enyém..
Ayla Madyzyn

Kaszt:
Üzenőláda:
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Egyiptom   Hétf. Jún. 23, 2008 7:38 pm

/2 csapat/

*Nos miután sikeresen továbbjutottak Ayla látta, hogy közeledik valaki bár nem látta tisztán mert sötét volt mégis valahogy kirázta a hideg.*
-Ti is látjátok? *kérdezte majd ebben a pillanatban megszólalt egy rideg hang. Ayla kicsit megijedt a hang hallatán majd miután a bebugyolált ember feltette a kérdését így felelt a többieknek:*
-Nos szerintem fáraó a méltósága általában őket szokták úgy "eltartósítani" meg a kezükben így szokott állni az a jogar vagy micsoda.
*Miután elmondta gondolatait várt a válaszra*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Egyiptom   Hétf. Jún. 23, 2008 7:38 pm

[1. csoport]

*Sikerült továbbjutniuk, ennek örül a lány, pedig a válaszuk nem volt teljesen helyes. A következő teremben három koporsót pillant meg, amiken egy jellegzetes egyiptomi kereszt díszeleg. Kicsit elgondolkodik a helyes megoldáson aztán kérdőn szól a többiekhez.* - Szerintem az Ankh kereszt. Kereszt*Véli a lány, de ebben a válaszában nem biztos.Végighordozza tekintetét a csoporttársain, hogy ők mit szólnak hozzá. Közben Delila közelebbről is szemügyre veszi a múmiákat tároló szarkofágokat.*

A hozzászólást Estella Grimaldi összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 23, 2008 7:45 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Egyiptom   Hétf. Jún. 23, 2008 7:37 pm

[Kettes csopi]
Te egy múmia vagy! *sikolt rémülten a polyás férfira vagyis alakra.* Vissza! *sikoltja rá dühödten* ngedjen minket! *sikoltja ismét....*

//Sorry, kiégett a agyam... ésa jégbehűtött light-cola sem jön be -.-'//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Egyiptom   Hétf. Jún. 23, 2008 7:37 pm

[1.csoport]

*Stan látja,hogy két tag vitatkozik valamin,de ez nem a legjobb pillanat erre.Odaszól nekik.*
-Ezt lécci azután intézzétek el,hogy kijutottunk.Kijutottunk.Inkább azon gondolkozzatok ti is,hogy mi lehet ez a 3 kereszt a szarkófágakon.Szarkófágakon.

A hozzászólást Stanislav Ivaylo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 23, 2008 7:37 pm-kor.
Domajan Gurskovity
Diák

Hozzászólások száma: 940
Msn: csibi97@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Egyiptom   Hétf. Jún. 23, 2008 7:35 pm

(1. csoport)
//Rosetta az Domajan naplója és nem a tiéd!//

*Gurskovity majdnem megfullad amikor Rosetta elkezdi folytogatni, azután pedig hamis vádakkal kiabál rá! Domajan teljesen kiborul főleg amikor elveszik tőle a naplóját hát most megszólal:*
-Rosetta add vissza!Vissza! Az az én naplóm és nem a tiédbe írtam nézd meg alaposabban!Alaposabban!
*A fiú nem kiabál a lánnyal, ám megemeli a hangját és dühös tekintettel néz a lány szemébe.*
Ayla Madyzyn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Egyiptom   Hétf. Jún. 23, 2008 7:30 pm

/2 csapat/

// sikerült továbbjutnunk?? de melyik volt a helyes megoldás??//
Játékmester

Hozzászólások száma: 710
Kaszt:
Üzenőláda: A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Ayla Madyzyn (Eramir), Hua Xiangfeng (Naxeldir), Horváth Réka (Allidon), Lina Wierro (Allidon), Caryl Sheila Wulner (Allidon), Isabella Newton (Eramir)

Pozició
Titulus:

TémanyitásTéma: Re: Egyiptom   Hétf. Jún. 23, 2008 7:28 pm

[2.csapat]

*Egy pólyába csavart alak lépked bizonytalanul a diákok felé.Kezében két pálcát tart, a mellkasa előtt keresztbe téve.*
-Ha megmondjátok méltóságom tovább mehettek
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Egyiptom   Hétf. Jún. 23, 2008 7:24 pm

[1.csoport]

*Továbbjutottak valahogy,majd a teremben,ahova értek,Stan megpillant három koporsót.Közelebb megy hozzájuk és szemügyre veszi őket.*

//Szerintem még agyaltunk rajta,legalábbis én vártam pl Estella magyarázatát,hogy miért vigyük a fáklyát.//
Játékmester

Hozzászólások száma: 710
Kaszt:
Üzenőláda: A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Ayla Madyzyn (Eramir), Hua Xiangfeng (Naxeldir), Horváth Réka (Allidon), Lina Wierro (Allidon), Caryl Sheila Wulner (Allidon), Isabella Newton (Eramir)

Pozició
Titulus:

TémanyitásTéma: Re: Egyiptom   Hétf. Jún. 23, 2008 7:21 pm

[1. csapat]

*A csapat tagjai bár nem jöttek rá a helyes megoldásra az ötletességet díjazom.A fákylát azért viszik előszeretettel szellőzetlen helyekre, mert ahol a levegő oxigéntartalma vészesen csökken a fáklya lángja elalszik.Így biztosan tudhatják a kutatók, hogy azok a helyek veszélyesek lehetnek.A diákok hamarosan egy nagyobb terembe jutnak be a teremben 3 szarkofág található, mindegyiken található egy keresztre hasonlító ősi jelkép, ha egyszerre mondják ki a nevét a szabadban találják magukat.*
Ayla Madyzyn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Egyiptom   Hétf. Jún. 23, 2008 7:20 pm

/2 csoport/

*Miután sikeresen átjutottak a csónakkal márcsak az a kérdés hogy kinek adjon igazat, mindenkinek van egy meggyőző érve afelől, hogy melyik állat lehetne a megoldás kulcsa*
-Tehát mi legyen a válaszunk?? *Várta a többiek javaslatát*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Egyiptom   Hétf. Jún. 23, 2008 7:20 pm

//Kutyi legeltetésS. Mivel melegvan kutyeem 5 perc után szalad a lépcsőházba. 10 perc és re.//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Egyiptom   Hétf. Jún. 23, 2008 7:19 pm

//Chalie, miért nem írtad bele a többi társad? Én mrá eslőnek mondtam a megfejtést, amit megsúgom hogy eltaláltam, és nem értem hogy ti ott hármasban mi a frászkarikát csináltok, boldog lennék ha felvilágosítanál.//
Elisaveta Grozda Moraru-A
Diák

Hozzászólások száma: 867
Msn: vibex10@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)

Pozició
Titulus: Második évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Egyiptom   Hétf. Jún. 23, 2008 7:14 pm

// user-nek mennie kell... naon sajnálja.!//
http://www.vibex.gportal.hu ginny.gportal.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Egyiptom   Hétf. Jún. 23, 2008 7:12 pm

[1.csoport]

*Végighallgatja Estella gondolatmenetét,amiben lát logikát,de hozzáteszi.*
-Én azért elvinném az elemlámpákat is.Is.Meg persze kialudtak a fáklyáink.Fáklyáink.Miből gondolod,hogy nem történik ez meg újra?Újra.Ezen kívül tetszik a gondolatod.Gondolatod.
Rosetta Waylan

Minősítés:
Hozzászólások száma: 6046
Msn: perlita6@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Egyiptom   Hétf. Jún. 23, 2008 7:12 pm

[1.Csoport]

*Mikor Domajan lenyúlja az emlékkönyvét - ami melleslega táskájában van, szóal vegyük úgy, hogy a fiú onan vette ki- a kobold lány majdnem ráveti magát, hogy megfojtsa. Az arcán csak a düh látszik, s mikor visszakapja a könyvet átfutja a sorokat és azonnal becsapja, bedobja a táskájába vissza.*
- Hogy merészelted csak úgy elvenni tőlem és aztán bele is firkálni?! Firkálni. Nem volt más lapod, muszáj volt a naplómat elvenni?! Elvenni. *Á, kicsit se ingerült szerencsétlen, abban vannak a titkai, több mint egy éve leírva, és versei, rajzai, mindene... Estella magyarázásából valamelyest ért, Domajan felől sértődötten eéhúzódik a másik oldalra, majd csak várja, hátha valakinek eszébe jut valami. Estella örtletére, hogy a ffáklyát válasszák csak picit elgondolkozik, komolyan fogalma sincsen, hogy mit kéne tenni...*

Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá.
Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.

Aurora Valanthe Mediaris
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Egyiptom   Hétf. Jún. 23, 2008 7:10 pm

[2. csoport]

*Miközben hallgatja a többieket, a varázslatot nem szünteti meg, hiszen ki tudja... Mikor Elisa válaszol, helyeslően bólint egyet*
-Tőlem, megpróbálhatjuk... *mondja, majd visszafordul a gödörhöz, ami, talán leginkább az ő meglepetésére tele van vízzel, és a csónak ott lebeg a partnál, mellettük. Beszáll, majd megvárja amíg a többiek is beszállnak, és elindulnak a következő feladathoz...*

//ahol amint már tudjuk:

Elisa: *Miután kiszál a csónakból eltöpreng a kérdésen.*
- Nem tudom zi, hogy vagytok vele de a mugli filmekben mindig a ganajtúró bogár valami jelkép volt... igaz volt mikor egy kamra telele lett velük, és a bentlevők megfulladtak.... De a skorpiótól, illetve a kígyótól mindig féltek az emberek és az állatok is. Valakinek van tippje? * fordul a társasághoz. Nem akar ő bajba keveredni.*

Niema: *Niának eszébe jut valami. csattint a kezével.*-Figyeljetek! A keresztényeknél ugye van Mózes, vagy hogy is hivják, és ő amikor a pusztában vándorolt, akkor volt neki egy rézkigyója, avgy mije, és az a rézkigyó gyógyította be a sebeket, vagyis az a kigyó volt az életadó állat!-*Meséli izgatottan, ide-oda topogva.*-tehát a válasz a kigyó kéne legyen.-*mondja, és reméli, csapattársai egyet értenek vele.*

Charlie:
Ha átérnek, akkor eltöpreng a kérdésen, és végül Elisának ad igazat*
-Szeirntem is a ganajtúró bogár, mivel a kígyó, és a skorpió csípése/marása is halálos lehet az emberre. Mit szóltok?
//

Egyiptom

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
11 / 16 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Next

Similar topics

-
» Egyiptom