|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Játékmester

Hozzászólások száma: 710 Kaszt:  Üzenőláda: A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Ayla Madyzyn (Eramir), Hua Xiangfeng (Naxeldir), Horváth Réka (Allidon), Lina Wierro (Allidon), Caryl Sheila Wulner (Allidon), Isabella Newton (Eramir)
Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. 23 Jún. 2008, 19:28 | |
| [2.csapat]
*Egy pólyába csavart alak lépked bizonytalanul a diákok felé.Kezében két pálcát tart, a mellkasa előtt keresztbe téve.* -Ha megmondjátok méltóságom tovább mehettek |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. 23 Jún. 2008, 19:24 | |
| [1.csoport]
*Továbbjutottak valahogy,majd a teremben,ahova értek,Stan megpillant három koporsót.Közelebb megy hozzájuk és szemügyre veszi őket.*
//Szerintem még agyaltunk rajta,legalábbis én vártam pl Estella magyarázatát,hogy miért vigyük a fáklyát.// |
|  | | Játékmester

Hozzászólások száma: 710 Kaszt:  Üzenőláda: A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Ayla Madyzyn (Eramir), Hua Xiangfeng (Naxeldir), Horváth Réka (Allidon), Lina Wierro (Allidon), Caryl Sheila Wulner (Allidon), Isabella Newton (Eramir)
Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. 23 Jún. 2008, 19:21 | |
| [1. csapat]
*A csapat tagjai bár nem jöttek rá a helyes megoldásra az ötletességet díjazom.A fákylát azért viszik előszeretettel szellőzetlen helyekre, mert ahol a levegő oxigéntartalma vészesen csökken a fáklya lángja elalszik.Így biztosan tudhatják a kutatók, hogy azok a helyek veszélyesek lehetnek.A diákok hamarosan egy nagyobb terembe jutnak be a teremben 3 szarkofág található, mindegyiken található egy keresztre hasonlító ősi jelkép, ha egyszerre mondják ki a nevét a szabadban találják magukat.* |
|  | | Ayla Madyzyn

Hozzászólások száma: 3102 Kaszt:  Üzenőláda:
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. 23 Jún. 2008, 19:20 | |
| /2 csoport/
*Miután sikeresen átjutottak a csónakkal márcsak az a kérdés hogy kinek adjon igazat, mindenkinek van egy meggyőző érve afelől, hogy melyik állat lehetne a megoldás kulcsa* -Tehát mi legyen a válaszunk?? *Várta a többiek javaslatát* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. 23 Jún. 2008, 19:20 | |
| //Kutyi legeltetésS. Mivel melegvan kutyeem 5 perc után szalad a lépcsőházba. 10 perc és re.// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. 23 Jún. 2008, 19:19 | |
| //Chalie, miért nem írtad bele a többi társad? Én mrá eslőnek mondtam a megfejtést, amit megsúgom hogy eltaláltam, és nem értem hogy ti ott hármasban mi a frászkarikát csináltok, boldog lennék ha felvilágosítanál.// |
|  | | Elisaveta Grozda Moraru-A Diák

Hozzászólások száma: 867 Msn: vibex10@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)
Pozició Titulus: Második évfolyam
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. 23 Jún. 2008, 19:14 | |
| // user-nek mennie kell... naon sajnálja.!// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. 23 Jún. 2008, 19:12 | |
| [1.csoport]
*Végighallgatja Estella gondolatmenetét,amiben lát logikát,de hozzáteszi.* -Én azért elvinném az elemlámpákat is.Is.Meg persze kialudtak a fáklyáink.Fáklyáink.Miből gondolod,hogy nem történik ez meg újra?Újra.Ezen kívül tetszik a gondolatod.Gondolatod. |
|  | | Rosetta Waylan

Minősítés:  Hozzászólások száma: 6046 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. 23 Jún. 2008, 19:12 | |
| [1.Csoport]
*Mikor Domajan lenyúlja az emlékkönyvét - ami melleslega táskájában van, szóal vegyük úgy, hogy a fiú onan vette ki- a kobold lány majdnem ráveti magát, hogy megfojtsa. Az arcán csak a düh látszik, s mikor visszakapja a könyvet átfutja a sorokat és azonnal becsapja, bedobja a táskájába vissza.* - Hogy merészelted csak úgy elvenni tőlem és aztán bele is firkálni?! Firkálni. Nem volt más lapod, muszáj volt a naplómat elvenni?! Elvenni. *Á, kicsit se ingerült szerencsétlen, abban vannak a titkai, több mint egy éve leírva, és versei, rajzai, mindene... Estella magyarázásából valamelyest ért, Domajan felől sértődötten eéhúzódik a másik oldalra, majd csak várja, hátha valakinek eszébe jut valami. Estella örtletére, hogy a ffáklyát válasszák csak picit elgondolkozik, komolyan fogalma sincsen, hogy mit kéne tenni...* _________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. 23 Jún. 2008, 19:10 | |
| [2. csoport]
*Miközben hallgatja a többieket, a varázslatot nem szünteti meg, hiszen ki tudja... Mikor Elisa válaszol, helyeslően bólint egyet* -Tőlem, megpróbálhatjuk... *mondja, majd visszafordul a gödörhöz, ami, talán leginkább az ő meglepetésére tele van vízzel, és a csónak ott lebeg a partnál, mellettük. Beszáll, majd megvárja amíg a többiek is beszállnak, és elindulnak a következő feladathoz...*
//ahol amint már tudjuk:
Elisa: *Miután kiszál a csónakból eltöpreng a kérdésen.* - Nem tudom zi, hogy vagytok vele de a mugli filmekben mindig a ganajtúró bogár valami jelkép volt... igaz volt mikor egy kamra telele lett velük, és a bentlevők megfulladtak.... De a skorpiótól, illetve a kígyótól mindig féltek az emberek és az állatok is. Valakinek van tippje? * fordul a társasághoz. Nem akar ő bajba keveredni.*
Niema: *Niának eszébe jut valami. csattint a kezével.*-Figyeljetek! A keresztényeknél ugye van Mózes, vagy hogy is hivják, és ő amikor a pusztában vándorolt, akkor volt neki egy rézkigyója, avgy mije, és az a rézkigyó gyógyította be a sebeket, vagyis az a kigyó volt az életadó állat!-*Meséli izgatottan, ide-oda topogva.*-tehát a válasz a kigyó kéne legyen.-*mondja, és reméli, csapattársai egyet értenek vele.*
Charlie: Ha átérnek, akkor eltöpreng a kérdésen, és végül Elisának ad igazat* -Szeirntem is a ganajtúró bogár, mivel a kígyó, és a skorpió csípése/marása is halálos lehet az emberre. Mit szóltok?// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. 23 Jún. 2008, 19:06 | |
| [1. csop]
*Észreveszi, hogy csoporttársai elég különösen beszélnek, pontosabban a mondatok utolsó szavát megismétlik. Mégsem szól semmit. Mikor Rosetta hozzá intézi a kérdését, halkan és hűvösen megszólal.* - Mugli használati tárgy a fáklya helyett. Helyett *Sejtette, hogy vele is ez fog történni, ezért már meg sem lepődik.* - Világítóeszköz, ami elemmel működik. Működik. *Nem tudja, hogy ezzel most mennyire segitett szobatársának, minden esetre ő megpróbálta elmagyarázni, hogy mi is az az elemlámpa. Miranda megjegyzésére csak egy alig láthatót legyint, amit valószinű hogy csak a daimón vesz észre. Stan megjegyzése sem tetszik neki. Várja, hogy a többiek mit mondanak, esetleg a végén megszólal. De végül úgy látja, hogy nem mondanak többet a csoporttársai.* -Szerintem a fákylát kéne választani, mert az ősi Egyiptomban nem létezett elemlámpa és ez a kirándulás arról szól, hogy felfedezzük az ókori szokásokat. Szokásokat. *Fejti ki véleményét. |
|  | | Domajan Gurskovity Diák

Hozzászólások száma: 940 Msn: csibi97@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. 23 Jún. 2008, 19:04 | |
| (1. csoport)
*Gurskovity a fejéhez kap és elmosolyodik. Odarohan Rosettahoz és a zsebébe nyúl. Mint mindig ma is nála van a naplója. El kezd bele írni: EZ EGY ÁTOK AMIT ÉN HOZTAM A CSOPORTRA, DE AZ A LÉNYEG, HOGY HA ÍRUNK AKKOR KI TUDJUK KERÜLNI! NEM IGAZ? Ír a papírra, majd megütögeti Rosetta hátát és a kezébe nyomja a kis könyvecskét |
|  | | Ayla Madyzyn

"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

| Téma: Re: Egyiptom Hétf. 23 Jún. 2008, 19:04 | |
| /2 csoport/
-Nos öhm igen ez jó kérdés... tanár úr? esetleg egy kis segítség? *és elpirul bár ebből nem sok látszik mégis érzi, hogy elönti a forróság* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. 23 Jún. 2008, 19:03 | |
| [1.csapat]
-Mi lenne,ha mindkettőt elvinnénk,senki nem tiltotta meg.Meg.Én tuti elvinném mindkettőt,már ha lehetséges és nem akadályozza meg valami átok vagy hasonló.Hasonló. ~Mi a rák ez,mért mondok kétszer szavakat?~ |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. 23 Jún. 2008, 19:01 | |
| //Szupi, akkor szurkolni fogok a kitalálásához, oké? Csak okosan^^// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. 23 Jún. 2008, 18:58 | |
| [Csapat egggy]
*Arca elfehéredik, mikor egyik csapattársa letérdel és Íziszhez kezd imádkozni. Odamegy a fiúhoz és vállon veregeti.*-Gratulálok, remélem most a rossz utat mutatta meg! Meg!*Felhúzza szemöldökét, majd ismét megszólal.*-Nagyon úgy tűnik, hogy ez nem csak visszhang volt, bár eddig nem tudtam, hogy dadogok. Dadogok. Biztos kezeltettem volna. Volna. *Szája elé kapja a kezét, és csóválni kezdi a fejét.*-Nem lehet. Lehet. Eddig is pösze voltam, de az ekkora beszédhiba. Beszédhiba. Most járhatok logopédushoz. Logopédushoz.*durcás arccal a falnak támaszkodik, megvárja míg csapattársai elindulnak, hogy a sor végére kerülhessen. Egy asztalhoz érnek, amin lámpák és fáklyák vannak.*-Szerintem a fáklyák a nyerők. Nyerők. Ha az kialszik újra meg tudjuk gyújtani, de elemet nem tudunk cserélni. Cserélni. *Mondja, majd ismét elhúzza a száját, az ismétlés miatt.* |
|  | | Elisaveta Grozda Moraru-A Diák

Hozzászólások száma: 867 Msn: vibex10@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)
Pozició Titulus: Második évfolyam
| // Akkor a másikhoz.// - Ha.... HA hullámokat idéznénk meg nem jó? Igaza van Charlie-nak... nem bírja ki a KArnas. Vagy lehetne forgószelet igézni... és akkor fent lehetni tartani a csónakot és elrepítenénk vagy nem t'om mit lehetne csinálni. |
|  | | Rosetta Waylan

Minősítés:  Hozzászólások száma: 6046 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
| [1. csapat] *Rosetta se veszi nagyon észre az átkot, mivel csendben lépeget. Mikor kialszik a fáklya cseppet megijed, a zöld szeme szépen körbevillog és a végén az elemlámpákra és a fáklyákra néz. Igazán cinkes, de ismét egy akadály.. Azt sem tudja, hogy mi az az elemlámpa.* - Ez.. Micsoda, micsoda? *Kérdezi, és szinte a szájára tapasztja a kezét, ahogy hallja hogy kétszer mondta kényszerből az utolsó szót. A kérdés Estellának irányul, hozzá közeledett és szépen felemlte a lányra a tekintetét kérdőn. Egyrészt, hogy miért ismételget,másrészt, hogy mi a fene az az elemlámpa... Inkább csak vár, többet nem szól, a többiek talán tudják mit kell csinálni, ő ezt sem.. Pexh.* _________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Vendég Vendég
| // Vingardium Leviosával csak lebegtetni lehet, mozgatni nem.// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. 23 Jún. 2008, 18:56 | |
| //Én mondtam hogy átlibbentem... vagy talán nem látszott jól az ige?// |
|  | | Domajan Gurskovity Diák

Hozzászólások száma: 940 Msn: csibi97@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. 23 Jún. 2008, 18:55 | |
| (1. csoport)
*Domajan elszégyelli magát az átok miatt, ám ő se tud túl sokat csak úgyahogy fordítani .~csinálni kellene valamit , de most inkább kivárom az én időmet ~. Gurskovity leghátul marad a csoportban és ott szomorkodik. Amikor meglátja a hét elemlámpát és a hét fáklyát nem szól bele, ám szerinte a fáklyákat kellene választani .*
A hozzászólást Domajan Gurskovity összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 23 Jún. 2008, 18:58-kor. |
|  | | Ayla Madyzyn

| Téma: Re: Egyiptom Hétf. 23 Jún. 2008, 18:55 | |
| /2 csoport/
//hoppá tényleg//
A hozzászólást Ayla Madyzyn összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 23 Jún. 2008, 18:56-kor. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. 23 Jún. 2008, 18:52 | |
| [ 1.csoport]
*Stan örül,hogy jó volt a válasz,bár ő is tudta volna,ha a lányok nem mondják be olyan hamar.Továbbmenve azonban elalszanak a fáklyáik és elérnek egy asztalhoz.7elemlámpa és 7fáklya.* ~Na vajon most mit találnak ki a lányok?Megvárom,mit gondolnak ők.~
//Jó,ne kötöszködjünk plz,csak írjuk,köszi az ötletet.// |
|  | | Játékmester

Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. 23 Jún. 2008, 18:51 | |
| //srácok a gödörben nincsen víz, nem tudtok átmenni, ezen gondolkozzatok// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. 23 Jún. 2008, 18:51 | |
| [2. csapat]
*Charlie a csapat többi tagjával érkezik a helyhez. Örül, hogy végülis a tanár hozzájuk csatlakozott, így nagyobb baj esetén ott tud lenni, és az amúgy is nyugodt fiúnak ez még egy kevéske kis biztonságérzetet is kelt. Lenéz a gödörbe, ahol meglátja a csónakot* ~Akár le is mászhatnánk, de nem lenne egyszerűbb feltölteni a gödröt vízzel?~ *gondolatait elismétli a többieknek, majd megtoldja* -Karnassal próbálkozhatnánk, de azzal nem tartana el egy életig? *megvonja a vállát, és remélve hogy a többiek csatlakoznak hozzá, elkezdi a varázslatot, a lehető legnagyobb erejű vízsugárral. Reményei szerint a csónak a vízen felemelkedik, és ha felér a gödör tetejéről, akkor könnyedén át tudnak hajókázni. Ha átérnek, akkor eltöpreng a kérdésen, és végül Elisának ad igazat* -Szeirntem is a ganajtúró bogár, mivel a kígyó, és a skorpió csípése/marása is halálos lehet az emberre. Mit szóltok?
// a csónak nem egy gödör alján van, már nem azért?! Vagy csak én értettem félre, hogy mindenki lelkesen bemászik a csónakba, és elhajókázik a nem létező vízen??...// |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |