Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 6:58 pm | |
| [Csapat egggy]
*Arca elfehéredik, mikor egyik csapattársa letérdel és Íziszhez kezd imádkozni. Odamegy a fiúhoz és vállon veregeti.*-Gratulálok, remélem most a rossz utat mutatta meg! Meg!*Felhúzza szemöldökét, majd ismét megszólal.*-Nagyon úgy tűnik, hogy ez nem csak visszhang volt, bár eddig nem tudtam, hogy dadogok. Dadogok. Biztos kezeltettem volna. Volna. *Szája elé kapja a kezét, és csóválni kezdi a fejét.*-Nem lehet. Lehet. Eddig is pösze voltam, de az ekkora beszédhiba. Beszédhiba. Most járhatok logopédushoz. Logopédushoz.*durcás arccal a falnak támaszkodik, megvárja míg csapattársai elindulnak, hogy a sor végére kerülhessen. Egy asztalhoz érnek, amin lámpák és fáklyák vannak.*-Szerintem a fáklyák a nyerők. Nyerők. Ha az kialszik újra meg tudjuk gyújtani, de elemet nem tudunk cserélni. Cserélni. *Mondja, majd ismét elhúzza a száját, az ismétlés miatt.* |
|  | | Elisaveta Grozda Moraru-A Diák

Hozzászólások száma: 867 Msn: vibex10@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)
Pozició Titulus: Második évfolyam
| // Akkor a másikhoz.// - Ha.... HA hullámokat idéznénk meg nem jó? Igaza van Charlie-nak... nem bírja ki a KArnas. Vagy lehetne forgószelet igézni... és akkor fent lehetni tartani a csónakot és elrepítenénk vagy nem t'om mit lehetne csinálni. |
|  | | Rosetta Waylan

Hozzászólások száma: 6147 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
| [1. csapat] *Rosetta se veszi nagyon észre az átkot, mivel csendben lépeget. Mikor kialszik a fáklya cseppet megijed, a zöld szeme szépen körbevillog és a végén az elemlámpákra és a fáklyákra néz. Igazán cinkes, de ismét egy akadály.. Azt sem tudja, hogy mi az az elemlámpa.* - Ez.. Micsoda, micsoda? *Kérdezi, és szinte a szájára tapasztja a kezét, ahogy hallja hogy kétszer mondta kényszerből az utolsó szót. A kérdés Estellának irányul, hozzá közeledett és szépen felemlte a lányra a tekintetét kérdőn. Egyrészt, hogy miért ismételget,másrészt, hogy mi a fene az az elemlámpa... Inkább csak vár, többet nem szól, a többiek talán tudják mit kell csinálni, ő ezt sem.. Pexh.* _________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Vendég Vendég
| // Vingardium Leviosával csak lebegtetni lehet, mozgatni nem.// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 6:56 pm | |
| //Én mondtam hogy átlibbentem... vagy talán nem látszott jól az ige?// |
|  | | Domajan Gurskovity Diák

Hozzászólások száma: 940 Msn: csibi97@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 6:55 pm | |
| (1. csoport)
*Domajan elszégyelli magát az átok miatt, ám ő se tud túl sokat csak úgyahogy fordítani .~csinálni kellene valamit , de most inkább kivárom az én időmet ~. Gurskovity leghátul marad a csoportban és ott szomorkodik. Amikor meglátja a hét elemlámpát és a hét fáklyát nem szól bele, ám szerinte a fáklyákat kellene választani .*
A hozzászólást Domajan Gurskovity összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 23, 2008 6:58 pm-kor. |
|  | | Ayla Madyzyn

Hozzászólások száma: 3107 Kaszt:  Üzenőláda:
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

| Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 6:55 pm | |
| /2 csoport/
//hoppá tényleg//
A hozzászólást Ayla Madyzyn összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 23, 2008 6:56 pm-kor. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 6:52 pm | |
| [ 1.csoport]
*Stan örül,hogy jó volt a válasz,bár ő is tudta volna,ha a lányok nem mondják be olyan hamar.Továbbmenve azonban elalszanak a fáklyáik és elérnek egy asztalhoz.7elemlámpa és 7fáklya.* ~Na vajon most mit találnak ki a lányok?Megvárom,mit gondolnak ők.~
//Jó,ne kötöszködjünk plz,csak írjuk,köszi az ötletet.// |
|  | | Játékmester

Hozzászólások száma: 777 Kaszt:  Üzenőláda: A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Hua Xiangfeng (Naxeldir), Isabella Newton (Eramir), Evan Darian (Belsirion), Safira Desierto (Naxeldir)
Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 6:51 pm | |
| //srácok a gödörben nincsen víz, nem tudtok átmenni, ezen gondolkozzatok// |
|  | | Vendég Vendég
| [2. csapat]
*Charlie a csapat többi tagjával érkezik a helyhez. Örül, hogy végülis a tanár hozzájuk csatlakozott, így nagyobb baj esetén ott tud lenni, és az amúgy is nyugodt fiúnak ez még egy kevéske kis biztonságérzetet is kelt. Lenéz a gödörbe, ahol meglátja a csónakot* ~Akár le is mászhatnánk, de nem lenne egyszerűbb feltölteni a gödröt vízzel?~ *gondolatait elismétli a többieknek, majd megtoldja* -Karnassal próbálkozhatnánk, de azzal nem tartana el egy életig? *megvonja a vállát, és remélve hogy a többiek csatlakoznak hozzá, elkezdi a varázslatot, a lehető legnagyobb erejű vízsugárral. Reményei szerint a csónak a vízen felemelkedik, és ha felér a gödör tetejéről, akkor könnyedén át tudnak hajókázni. Ha átérnek, akkor eltöpreng a kérdésen, és végül Elisának ad igazat* -Szeirntem is a ganajtúró bogár, mivel a kígyó, és a skorpió csípése/marása is halálos lehet az emberre. Mit szóltok?
// a csónak nem egy gödör alján van, már nem azért?! Vagy csak én értettem félre, hogy mindenki lelkesen bemászik a csónakba, és elhajókázik a nem létező vízen??...// |
|  | | Vendég Vendég
| [1. csoport]
*Haladnak tovább, mert látszólag jó volt a válasz. Estellának fel sem tűnik, hogy egy kis átkot kaptak, mert nem igazán nyitja szóra a száját. A kanyargós folyósókon haladva hirtelen kialszik a fáklyák fénye. De aztán 7 fákylát és 7 elemlámpát pillant meg, amelyek közül ki kell választaniuk a helyeset. Estella sejti, hogy melyik a jó és miért az, de az előző feladatot ő oldotta meg, ezért ezt most inkább másra hagyja. Odalép a fényforrásokhoz, de daimónjával együtt csak figyeli a többieket.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 6:50 pm | |
| [team zwai, two kettő^^]
*megszólal ismét.* Electra, a szkarabesuz szent állat volt Egyiptomban, pont mint a macska, bár az csak az emebr segítője volt, olyan mint manapság egy Daimón. Szóval visszatérve, a hieroglifákon mindig fény övezi, és szent állat. Az más hogy a mai világban ürüléket turkál. *mosolyodi kel kcisit fintorogva.* |
|  | | Ayla Madyzyn

"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

| Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 6:49 pm | |
| /2 csapat/
-Na én teljesen összezavarodtam! Most akkor melyik legyen? *majd gondokodva kicsit érthetetlen arccal megvakarta a fejét*
A hozzászólást Ayla Madyzyn összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 23, 2008 6:50 pm-kor. |
|  | | Niema Miriel Diák

Hozzászólások száma: 809 Üzenőláda: Gyertek játszani!
"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél. "
Lakhely:Csíkszereda / Szakállas kobra háló
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 6:47 pm | |
| /2. csapat/ *Niának eszébe jut valami. csattint a kezével.*-Figyeljetek! A keresztényeknél ugye van Mózes, vagy hogy is hivják, és ő amikor a pusztában vándorolt, akkor volt neki egy rézkigyója, avgy mije, és az a rézkigyó gyógyította be a sebeket, vagyis az a kigyó volt az életadó állat!-*Meséli izgatottan, ide-oda topogva.*-tehát a válasz a kigyó kéne legyen.-*mondja, és reméli, csapattársai egyet értenek vele.*//Stan, Caleb ötlete volt  // |
|  | | Játékmester

Hozzászólások száma: 777 Kaszt:  Üzenőláda: A játékmester jelenlegi használói, akiket kereshetsz, ha mesére vágysz: Hua Xiangfeng (Naxeldir), Isabella Newton (Eramir), Evan Darian (Belsirion), Safira Desierto (Naxeldir)
Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 6:47 pm | |
| [1. csapat]
A kis csapat helyesen válaszolt, de mikor Domajan letérdelt kisebb átkot kaptak a fiú miatt mindannyian a mondataik utolsó szavát meg kell hogy ismételjék.A szobor megmutatja a helyes utat, jó 15 méter haladnak egyre mélyebbre a piramisba, mikor a fákyláik fénye kialszik.Ebben a pillanatban egy kis asztalon meglátnak 7 elemlámpát és 7 fákylát.Ki kell választaniuk a megfelelő fényforrást és meg is kell magyarázni, hogy miért választották azt.* |

Hozzászólások száma: 940 Msn: csibi97@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Ha valaki játszani szeretne nyugodtan szóljatok
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 6:45 pm | |
| //Ez tényleg jó ötlet így nem keveredünk bele .')// (1. csoport) |
|  | | Ayla Madyzyn

| Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 6:43 pm | |
| /2. csoport/
*Ayla tanácstalanul állt, mit is tegyen ??* -Hát, hogy őszinte legyek foggalmam sincs,de szerintem a skorpió nem éppen életadó. Egyetértek legyen a szkarabeusz |
|  | | Electra Letalis Diák

Hozzászólások száma: 83 Msn: electra.haha@hotmail.com Üzenőláda: Valaki forrón szereti... Én úgy, ha lángol... ^^)
Pozició Titulus: Első évfolyam
| - Jól mondod, és úgy hívták szkarabeusz... De miért lenne életetadó? Valamit olvastam, a fene egye meg... Mindegy! Válasszuk azt... Többiek? *Érdeklődve pillant hátra, s reméli nincs ellenvetés.* |
|  | | Vendég Vendég
| [2.csapat]
*Gyorsan odaugrik a csónakba.*Valaki libbentse át Áhh majd én! Viongardium Leviosa!!*ha átér elsőként veszi el a pergament, majd felolvassa. Elgondolkodik, majd megszólal.* Ez egyértelmű ganajbogár. Természetesen a ganajbogár! *mondja a társainak, majd pálcáját előforgatja azt és hirtelen a kezéberántja azt, és támadó állásba helyezkedik* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 6:41 pm | |
| //Rosetta ötlete nagyon jó,mi lenne,ha mindenki kiírná a hsz előtt,hogy melyik csapat tagja?!// |
|  | | Niema Miriel Diák

Hozzászólások száma: 809 Üzenőláda: Gyertek játszani!
"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél. "
Lakhely:Csíkszereda / Szakállas kobra háló
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 6:41 pm | |
| /2 csoport/
*Niema nagy boldogan eregel előre, egésszen addig, mig a gödörhöz nem ér és meg nem pillantja a csónakot.*-Ezen most át kell kelni?-*Néz csapattársaira, majd kis gondolkodás utn belemászik a csónakba. Remélhetőleg csapattársaival együtt. Végül megérkeznek. Nia kiszál, és észreveszi a három állatot, meg a feladványt.*-Válaszd ki az életadót, ezt meg hogy érti?-*Kérdezi, majd ezerrel próbál gondolkodni, közben tanácstalan pillantásokat is vet társaira.*-Nem tusom, tényleg féltek, de attól még lehetnek életadók.*Morfondirozik.* |
|  | | Elisaveta Grozda Moraru-A Diák

Hozzászólások száma: 867 Msn: vibex10@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Gyertek, gyertek játszani! Vajon mit is játszani? Na jó gyertek csak nyugodtan játszani és stresszeljétek pici Elisámat:)
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 6:38 pm | |
| 2. csapat *Miután kiszál a csónakból eltöpreng a kérdésen.* - Nem tudom zi, hogy vagytok vele de a mugli filmekben mindig a ganajtúró bogár valami jelkép volt... igaz volt mikor egy kamra telele lett velük, és a bentlevők megfulladtak.... De a skorpiótól, illetve a kígyótól mindig féltek az emberek és az állatok is. Valakinek van tippje? * fordul a társasághoz. Nem akar ő bajba keveredni.*
A hozzászólást Elisaveta Grozda Moraru összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 23, 2008 6:43 pm-kor. |

| Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 6:34 pm | |
| (1. csoport)
* Domajan odalép a pergamenhez és elolvassa, hogy mit ír rajta... nem az anyanyelvén van írva, ám valamit összerakott belőle~talán imátkozzunk íziszhez?~. Letérdel és elkezd imátkozni hangosan:* -Kérlek jó és szép Ízisz segíts meg, s mutasd meg a helyes utat ha az a nehezebb is a helyeset. Kérlek ó nagy istennő! *Mondja az "imáját", bár ez nem is ima, mivel ami eszébe jut azt modja, de szeinte egy próbát megér!*
A hozzászólást Domajan Gurskovity összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 23, 2008 6:47 pm-kor. |
|  | | Rosetta Waylan

Hozzászólások száma: 6147 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 6:34 pm | |
| [1. Csapat] // Csak hogy látszódjon//
*A kobold lány csak érdeklődve tekinget a kisebb tömeg mögött, azaz néha előre furakodva. Gondolkoznia nem nagyon kell, mert már ketten is mondják a választ, Miranda igencsak lelkesen. Őszintén bevallva a kobold lány nem tudta volna, hogy Anúbisz a sakálfejű isten, hisz nem ismeri nagyon az egyiptomi mitológiákat és isteneket... Ő ebben igazán nem jártas. Valószínű, hogy számára ez csak egy séta lesz, mert nem tud majd hozzászólni semmihez.. No mindegy, így is érdekes a piramis...* ~ Bár a falumba lehetett volna ilyenekről olvasni.. Estella nagyon gyorsan tudta, lehet, hogy majd valamikor mesélne nekem.. Talán.. Hát, eséj meg van rá. ~ *Reménykedő és csodálkozzó pillantásokat vet barátnője irányába, bár a lány nem tudhatja miért. Ha megnyílik a további út, akkor a kobold lány továbbra is csendesen halad.*
_________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
A hozzászólást Rosetta Waylan összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 23, 2008 6:36 pm-kor. |
|  | | Játékmester

Pozició Titulus:
 | Téma: Re: Egyiptom Hétf. Jún. 23, 2008 6:33 pm | |
| [2.csapat]
A kis csapat előtt egy hatalmas gödör terül el, a gödör mélyén egy csónak hever át kell jutniuk valahogy a túloldalra.Ha át jutnak rájuk is egy kérdés vár.Három bűvös körben a földön három lény mozgolódik.Egy skorpió, egy kígyó és egy ganajtúró bogár.A kérdés a következő.
"Válaszd ki az életadót" |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|