Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Japán

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Alexandro L. Bertolucci

Hozzászólások száma: 196
Msn: riki1997200@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Japán   Pént. Jún. 17, 2011 1:12 pm

// Jégkorszak II. - Az olvadás Cool //

*Küzd az egyik nagy darab fickóval, de mivel egyszerre nem tud mind a kettővel, egyik megtámadja Linát, aki végülis szerencsésen végzi. Mármint Lina. A lány elrohan Angivel, így most már szabadon küzd, és sikeresen meg is öli a másik nagy darab fickót, aki épp az ajtónak esik neki, vagyis annak az aljának, és ezért nem tud Lina bejönni. Mivel teljesen figyelemmel az eladót keresi, nem nagyon hallja, ahogy Lina ordít. Vagy is hallja, csak nem nagyon jut el az agyáig, hogy válaszolni kéne. Viszont, mikor a lány betöri egy dinnyével az ajtót már felfigyel rá. De nem ő egyedül, hanem az eladó is előugrik a rejtekéből.* - Most megvan! *Ordítja, és neki is támad a fickónak. Nem öli meg. Csak a nyakához tartja a penge élét.* - Lina, hozz egy rendőrt. Ezt az embert feljelentjük ember rablásért. *Mondja a lánynak, és a kardot vissza csúsztatja a tartójába, majd megfogja a férfi kezét, és hátra kötözi a kötéllel, azzal, amivel Angi is megvolt kötözve.* - Sssz! *Felszisszen mikor épp a elindul a férfi mögött. Eddig nem is vette észre azt a szép vágást a vállán. Grimaszol egyet, de nem gyógyítja be. Először inkább lecsukatja a fickót.*
Vissza az elejére Go down
Lina Wierro

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1245
Msn: linawierro@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Japán   Csüt. Jún. 16, 2011 6:40 pm

*Lina követi Lort, és rögtön fut is Angihoz. Kikötözné a ksiláynt, de mikro jön egy nagy malacka, felkapja a fejét. Egy mellette lévő széket kap fel, és neki dobja. Aztán fogja a tőrt, és nekidobja. Nem akart ölni... De Angiért bármi! A tőrtét fut, és letörli az egyik plafonból lelógó anyaggal. A tőrrel felszakítja a kötelet, és felkapja Angit. Villám gyorsan elszalad, de mielőtt kilépne az ajtón, aggódó szemekkel néz vissza Lorra. Japán barátnőjéhez Hayatohoz megy, és odaadja a lánynak Angit.* -Vigyázz rá! Küld egy SMS-t, ha van valami gond, de ha valaki jön, fuss! Vele együtt! Nesze! *egy mobilt nyom a lány kezébe, ha van valami gond, akkor a mobil automatikusan jelez.* - Legyen nálad. *majd elsuhan, és visszamegy Lorhoz. De az ajtó zárva.* -Lor! *dübög az ajtón keresztül.* - Lor!! *kiáltja, majd próbál valahogy bejutni. Majd visszafut az árushoz és egy nagy dinnyét vesz el* -Kifizetem! *ordít vissza majd a dinnyét nekidobja az ajtónak, mire az betörik...*

A szöszke lány teljesen megváltozott. Új haj stílust váltott, és maga a lány is megváltozott..A hősiesen visszaszerzett lovagja,Lor is "megbékélt" vele, tehát Prefektus lánykán teljesen új lappal indítja az új évet, 2012-t. Általában farmerekben, pólókban, esetleg sztreccsujjú lógós hosszújukat visel. Visszajött a humora és macskája is,Pihike is megnőtt, igazi vadmacska lett belőle.
http://www.limemuff.mlap.hu
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Japán   Szer. Jún. 15, 2011 2:18 pm

//fagy//

A szöszke lány teljesen megváltozott. Új haj stílust váltott, és maga a lány is megváltozott..A hősiesen visszaszerzett lovagja,Lor is "megbékélt" vele, tehát Prefektus lánykán teljesen új lappal indítja az új évet, 2012-t. Általában farmerekben, pólókban, esetleg sztreccsujjú lógós hosszújukat visel. Visszajött a humora és macskája is,Pihike is megnőtt, igazi vadmacska lett belőle.
Alexandro L. Bertolucci

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Japán   Szer. Jún. 15, 2011 2:04 pm

*Nem nagyon érti, hogy mit mond Lina, de most igazából nem is érdekli. Most Angire koncentrál, és arra, hogy megmentsék őt. Meg hát arra is, hogy vajon hány ember van ott bent. A lány szavaira csak bólint és el is indul. Persze nem ront be. Megáll az ajtó előtt.* - Nem kell. *Súgja vissza a lánynak, és magában szépen lassan visszaszámol 10-től.* - Érte. *Mondja, de ő nem szorítja meg a lány kezét. Inkább elengedi, és amint elérte magában a nullát, berúgja az ajtót.* - Ki az?!? *Kiáltja az eladó, majd hangos sikítás szerüséget hallanak, ami pedig az eladó melletti székről jön, ahol is Angi ül megkötözve.* - Engedje el! Most! *Ordít rá a férfira, és szinte egy szempillantás alatt oda rohan hozzá, és a férfi nyakához érinti a kard élét.* - Lina, engedd el Angit. *Szól a lánynak, miközben a tolató férfi nyakának szegezi a kardot.* - Fiúk! Segítsetek, baj van! *Ordítja el magát a férfi, de japánul, így Lorék nem érthetik azt. Erre egy függöny mögül 2 nagydarab férfi jön elő.* - Lina, meneküljetek! Én feltartom őket! *Kiált rá a két lányra, és máris előjük ugrik, hogy ne tudják megtámadni őket.*
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Japán   Szer. Jún. 15, 2011 1:44 pm

*Mikor elmennek a boltba, és a férfi azt mondja, nem tudj hol van elborul.* ~ nem igaz..~ *Mikor a vízfoltokat meglátja belenéz a vízbe. Magát nézi, nem egy szép, ezért ritkán néz "tükörbe"* -A csúnyaság ára. Ahogy látom. *zümmögi, majd kiengedi a haját, és a gumi alól egy pengét vesz ki. A a nadrágot felhajtja a combjáig, és egy nagy tőr markolatát veszi le a combjára erősített tartóból. A pengét belehelyezi, és mint egy csatot visszateszi a hajába.* - Mehetünk. *a pálcája pedig a zsebében van, amit bármikor elővehet.* -Lor, félek. *súgja a fiúnak, és egy könnycsepp gördül ki a szeméből. nem gondolta volna, hogy az élete legfontosabb személyével fog ilyen helyzetbe kerülni. De még szeret valakit. Angit.* - Angiért. *szorítja meg a fiú kezét, és egy bólintással jelez, hogy benyithat.*

Alexandro L. Bertolucci

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Japán   Szer. Jún. 15, 2011 1:31 pm

// Olvadás //

*Bólint egyet Lina szavaira, majd indulnak is Angi keresésére.* - Valamivel nyugtatgatni kellett, mert gondolom te sem akarod elmesélni neki az egészet töviről hegyire? *Teszi fel a költi kérdést a lánynak, miközben fut. Nem igazódik Linához, csak fut.* - Úgy tűnik itt nincs... *Mondja félig magának, félig a lánynak, és gondolkodni kezd. Mikor Lina nekidől sírva, átöleli, majd felemeli a lány fejét.* - Nem lesz gond. Gyere. *Mondja, majd ismét elindul, de most egyenesen abba a boltba, ahol vette a teát.* - Did he not see this girl? *Kérdi az eladótól, mivel ugye az nem tud bolgárul, csak angolul, meg persze japánul, csak ő azt nem ismeri...* - Sajnálom, de nem láttam. Most pedig ha megbocsátanak... *Mondja az eladó, majd elvonul, nagy valószínüséggel a raktárba.* - Látod ezeket a víz foltokat? Tuti ők voltak. *Súgja Linának, és a padlóra mutat.* - Gyere! *Súgja megint, és kirántja a kardját.* - Bemegyünk. *Mondja, és várja, hogy Lina is csináljon valamit. Esetleg pálcát rántson, vagy valami.*
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Japán   Vas. Jún. 12, 2011 2:38 pm

-De! WC-re kellett mennie, és kivittem, és aztán Jézusom! *kiált és Lor után fut. Mellé igazodik, és csak úyg rá kérdez.* -Hogy értetted azt, hogy akkorát nem hazudott? Hiszen csak... én... *hebegi, de ezt most tényleg nem érti. A viskónál megállnak, és csak beront.* -Angelika Wierro! *majd végig rohanja az egész "kórházat"* -Hol van? *kiáltja, és Lorhoz megy.* -Nincsen sehol! *majd a fiú karjaiba dől, és kicsit pityereg.* -Most mi lesz? Japán hatalmas... *kérdezi, majd kisétál a viskóból, és leül a lépcsőjére.* -Minden az én hibám. Téged is elszakítottalak egy időre Jawtól, és most Angi. *a kezébe temeti a fejét, és csak gondolkodik, hogy s mint.

//Fagylaltos bár//

Alexandro L. Bertolucci

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Japán   Vas. Jún. 12, 2011 12:03 pm

- Értem. De lehet, hogy nem hazudott akkorát. *Mondja Anginek, majd Linához fordul, aki kölyök szemekkel néz rá.* - Rendben. Akkor nem lesz gond. *Mondja, de lehet, hogy ezt le kellene kopognia. Látja ahogy a két lány távozik, ő meg lefekszik ugye az ágyra, és ott gondolkodik. Mikor Lina ráront, hogy Angi eltünt, azonnal felpattan.* - Mi?! Nem voltál vele? *Kérdi, miközben az ajtóhoz szalad, ott pedig a lábára veszi a cipőjét.* - Megkeressük, gyere! *Mondja, miközben már rohan is. Közben hátra fordul Linához és tervezget.* - Először elmegyünk abba a kórháznak nevezett viskóba, és ha ott nincs, akkor körbe kérdezősködünk! *Mondja kicsit hangosabban a kelleténél, és teljes sebességgel rohan a kórház irányába.*
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Japán   Vas. Jún. 12, 2011 11:46 am

-Hát tudod Lor, éppen azt kérdeztem, hogy Ti szeretitek e egymást. De nekem azt hazudta Lina, hogy nem. *Elvörösödik, és befogja Angi száját.* -Inkább egyél hugi. *majd Lor felé fordul, és kiskutya szemekkel néz rá.* - Ne haragudj. Nem szívesen hoztam volna fel a témát, de... Ő már csak ilyen. Hát tudod a fürdő szerintem levitte a lázát. *bólint, majd Angi megszólal.* -Kiviszel egy percre a mosdóba? *kérdezi Linától Angi.* -Persze. *majd felemeli, és a mosdóba viszi.* - Szólj ha van valami.. *majd becsukja a mosdó ajtót. Odakint nekidől a falnak, oylan Lorosan.* -ÁÁÁ! *Ordítja valaki, majd gyorsan benyit a mosdóba.* -Angi? Angi? Angi??? *kérdezgeti.* -Lor!!! Angi! Eltűnt! Sehol nincs! *kiáltja.*

Alexandro L. Bertolucci

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Japán   Hétf. Jún. 06, 2011 6:48 pm

*Hát épp elkapta azt, amiről Lináék beszélnek, de inkább úgy tesz mintha nem hallotta volna. Jobb így. Nem akarja, hogy megint olyan helyzetbe kerüljenek mint tegnap. És most már tényleg el kéne ezt felejteni. Mikor Angelica enni kezd Lor kérdezget.* - Na és miről beszélgettetek amig nem voltam? Jobban van már? Van láza? *Teszi fel szépen sorban a kérdéseit, miközben azt nézi ahogy eszik. Jó látni, hogy már jobban van.* - Reméljük nem jönnek érte. Szerinted? *Kérdi Linától, és, hogy Angelica biztos ne hallja, a fülébe suttogja. Nem nagyon érdekli, hogy ez most kicsit érdekesen néz ki. Inkább csak Angelicáért aggódik.* - Szólj ha jól laktál és akkor gyors elkészítem a gyógy teát, ami majd segít neked. *Mondja a kislánynak, majd mivel még látja, hogy eszik, addig kifekszik a pótágyra is pihenteti a szemét.*
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Japán   Hétf. Jún. 06, 2011 6:28 pm

*Mikor még nem érkezett meg Lor Angelica megkérdez valamit Linától.* - Ti szerelmesek vagytok egymásba? *jó hangosan kérdezi, és bár nem hallják Lor megérkezik. Ő is jó hangosan mondja a választ.* - Hát, voltunk. Csak tudod. közreállt a féltékenység, és aztán kiszeretett belőlem, és vége a mesének. * meséli, persze szomorúan.*ekkor benyit lor, és a keze elé rakja a kezét. Kiemeli Angit a vízből, és rak rá egy törölközőt. Így kikiséri, és etetni kezdi a banánnal.*~ remélem nem hallotta...~

Alexandro L. Bertolucci

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Japán   Hétf. Jún. 06, 2011 6:14 pm

*Bólint egyet Lina szavaira, elveszi a pénzt, és az összeszerelt kardot visszateszi oldalára (benne az elixirrel), majd gyors elsiet a legközelebbi boltba, ami nem nagyon tudja hol van, csak az utcán lévő emberektől kérdezget. Persze angolul, mert az olyan világnyelv amin szinte mindenki ért. A boltban kiválogatja ami kell, majd rohan is vissza a két leányzóhoz.* - Meghoztam mindent. Ti kész vagytok? *Kiált be a dojo másik feléből. Közben a lázmérőt kezébe veszi, és benyújtja a fürdőbe. Természetesen nem néz be, csak benyújtja a lázmérőt.* - Mérd meg mennyi a láza, addig én elkészítem a teát. Persze előtte ennie kell. *Mondja Linnak, és közben előszedi a banánt, meghámozza, és kirakja egy tálra, hogy már csak meg kelljen ennie Angelicának.*
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Japán   Hétf. Jún. 06, 2011 5:55 pm

-Szerintem is inkább a lázát kéne levinni. Csont sovány, olyna mint egy csontváz. * Majd a zsebébe kotor, és egy kis pénzt ad Lornak.* -Hozz kérlek oliva olajat,lázmérőt, és banánt. Másfél fürt banánt. Rendben? Én addig lehűtöm, majd az oliva olajjal kitisztítjuk a szervezetét. *magyaráz, majd az ölébe viszi Angelicát, és a kádhoz siet vele. Levetkőzteti, majd belerakja a kádba. Jó nagy vizet készít a kislánynak, közben a kezét szorítja* Látszik, hogy a kislány nem mer megszólalni. inkább csak előre tekint. Kék szeme megcsillan a víz tükrében.

Alexandro L. Bertolucci

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Japán   Hétf. Jún. 06, 2011 5:47 pm

- Az túl sok! *Csattan fel, és közben fel is ugrik, majd mikor többet hall már tényleg meglepődik.* - Ezek őrültek. Komolyan gondolják? *Kérdi inkább magától. Nem is érti, hogy hogy lehet ez. Mikor Lina a kezébe nyomja a kislány cuccait kicsit meglepedtem bambul, majd Lináék után siet. Mikor az leteszi az ágyra oda teszi az ágy mellé a táskát.* - Nem volt ez egy kicsi elhamarkodott? Az orvosok biztos jobban tudnak rajta segíteni. Bár az igaz, hogy nagyon lassúak... *Mondja a lánynak, miközben kirántja kardját, majd fogja magát és leül az ágy szélére. Letekeri a markolatot és óvatosan kiszedi belőle az elixirt, majd Lina felé fordul.* - Kéne egy kis zöld tea. Tudsz szerezni, vagy készíteni? *Kérdi a lánytól, miközben meglötyögteti az elixirt.* - Én tudom, hogy hogyan kell használni. *Mondja a lánynak nyugtatásképp.* - Bár előbb jobb lenne levinni a lázát előbb. *Fűzi még hozzá és gondolkodni kezd.*
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Japán   Hétf. Jún. 06, 2011 5:20 pm

- 42.2 C°-os ázam van. *jelenti ki.* -Ezt nekem nem is mondtad! *tágul ki a pupillája, és csak ijedten nézi a lányt.* -És kaptál gyógyszert? - Nem. Azt mondták, hogy majd kapok, ha a 400. gyerek megkapja az antibiotikumot. Aztán visszafelé számolnak, és ha elérkeznek a 45-ös számig kapok gyógyszert. *sóhajt, és csak Linát nézi.* -Úr isten! El kell vinni téged! ha kell, én csinálom meg a gyógyszert, meg minden. Csak gyere! *majd a kis cuccát összepakolja Angelicának. Aztán a cuccot odaadja Lornak, és felkapja a kislányt. A dojoig viszi, majd a kétszemélyes ágyra lefekteti.* -Itt biztonságba leszel.

Alexandro L. Bertolucci

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Japán   Hétf. Jún. 06, 2011 5:13 pm

*Bólint egyet a lánynak, majd csak szépen követi. Hamar oda érnek, és amikor belépnek, hát elég nagy zsivaj van. Körbe néz és csodálja, hogy ennyi gyerek van itt összezárva.* - Szerbusz Angelica. Azért jöttem, hogy segítsek rajtad. *Mondja egy kedves félmosollyal, majd kicsit megszorítja a kard markolatot.* - Remélem nem gond, ha én kicsit körülnézek a gyerekek közt. *Mondja a két leányzónak, majd szépen elindul körbe, majd néhány ágynál megáll, és megnézi a gyerekek lázát, ha van, akkor kerít valahonna egy nővért vagy valakit, és tovább sétál, majd mikor körbe ért újra Angelicára pillant.* - Mond csak, neked milyen magas lázad van? *Kérdi a kislánytól, miközben legugol mellé, és ha tud szerez valakitől egy lázmérőt.*
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Japán   Hétf. Jún. 06, 2011 4:43 pm

- Jól hozd. *sóhajt, majd egy sarknyit mennek, és rögtön oda is érnek. Csendesen lenyomja amkilincset, és hirtelen gyerek ezrek beszédét, sírását hallja. Rögtön a 45. ágyhoz megy, ahol beteg húga fekszik. Leguggol ágya mellé, és a békében szusszanó kislányt nézi. Simogatja piciny kezét, és csak mosolyog. Ő felkel, és ráköszön.* -Szia! *erre Angelica nyakába ugrik, és kis "kopasz" fejét megsimítja. Látja rajta, hogy a kislány izzad, szinte ég a teste.* -Hogy vagy? *kérdezi, bár biztos rosszul...* -Hát, melegem van. És elegem... *nevet a kislány, és csak bólint.* -Ő a lovagod? *súgja oda Angelica. Erre felkapja a fejét, és odasúgja.* - Volt. *bólint.* - Ugye megmentesz? *kérdezi Angelica, és csak mosolyog.*

Alexandro L. Bertolucci

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Japán   Hétf. Jún. 06, 2011 4:33 pm

*Bólint egyet Lina szavaira, majd mikor kérdez csak egy apró félmosoly húzódik a szájára.* - Levelet Lininek, hogy eddig mi van. *Na igen, ő nem felejtette el. Ő figyelmes(ebb). Ezután csak követi a lányt szépen csendben, mig oda nem érnek a dojohoz. Ott kicsit nézelődik, csodálja a japán épületet, majd beljebb lép, és ledobja a cuccát a kétszemélyes ágyra. Mikor meglátja, hogy Lina akar azon az ágyon aludni csak sóhajt egyet.* - Majd te alszol itt. Neked jobb ha ott alszol. *Mondja, miközben a kétszemélyesre utalgat, és amikor a lány elmegy átöltözni, át is rakja Lina cuccait a kétszemélyesre, ő meg megmarad a pótágyon. Mikor a lány kijelenti, hogy ne hozza a kardot sötéten kuncogni kezd.* - Ő a részem. Talán nem emlékszel mit meséltem róla? *Teszi fel a költői kérdését a lánynak. Nem sértésképp, csak úgy megjegyzi.*
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Japán   Hétf. Jún. 06, 2011 4:08 pm

* Mikor megérkeznek, még fenn marad kicsit, ezért nem látja rögtön Lor. Szépen lassan lesétál a lépcsőről, és Lor mellé áll.* -Nem nem vár senki. Egyenlőre muszáj lesz lepakolnunk, és aztán elmenni a házba.*jelenti ki, majd elindulnak.* -Lor. Kérdezhetek valamit? Tegnap este hallottam, hogy valamit írtál. Mit? *kérdezi.* -Bocsi, hogy megkérdezem, de olyan gyorsan írtad le, és aztán pihentél... *mosolyog a fiúra, majd a haját lófarokba köti, mert melege van. Fülledt az idő, lasssan lehet csapadék várható. Kis idő múlva a kikötőből kiérve ott van egy kisebb dojo, amifelé fordul.* -Itt szállunk meg arra a pár napra. * majd egy kulcsot emel ki a zsebéből és kinyitja a dojot. A szoba tataminnal van kirakva, meg ugye pár bútor. Ebből áll a szállás helyük* -A japánok kifejlesztették azt a dojot, ami hűsít. Alkalmazkodik az időjáráshoz, így hát mikor tél van a megfelelő meleg van, mikor nyár akkor meg hideg van. Nem csodálatos? *kérdi, hiszen neki ez felettébb érdekes. A pótágyat megkeresi és az lesz ugye az övé. A kétszemélyes ágy pedig Loré.* -Én itt alszom. Te a kétszemélyesben. *mosolyog a fiúra, bár mindenki tudja, hogy nem így akarná ezt, de nem akar kellemetlenséget okozni a fiúnak, hogy vele alszik... Na, tehát megágyaz a pótágyon, és rápakol. Még egy mellkas alatti toppot vesz ki a bőröndjéből, és egy sortot. Azt a fürdőben átveszi, és egy másik papucsba bújik. Egy celofánba csomagolt gyümölcsöt is visz a húgának.* -Mehetünk? Még ne hozd a kardod kétlem, hogy most kérnék DNS mintázásra. *majd elindul.*

Alexandro L. Bertolucci

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Japán   Hétf. Jún. 06, 2011 3:55 pm

*Hétfő délután. Lor hátán a csomagjai és már egy ideje így áll a hajó fedélzetén és várja, hogy megérkezzenek. A tegnapi nap nem épp úgy sikerült, mint ahogy akarta. Nem akarta, hogy ez a téma újra feljöjjön. Nem akarta még jobban megbántani Linát, de úgy tűnik ő már csak erre képes. Bár egyik lénye azt súgja neki, hogy csak erre képes, de van egy másik, aki hisz Lina szavainak, hogy nem törte össze a lányt. A hajó lassan befut a kikötőbe és a népek is gyülekezni ki a fedélzetre. Linát egyenlőre nem látja sehol, de nem baj. Majd lent megvárja. Elsőként leszáll a hajóról, majd megáll a rakparton és várja, hogy Lina előkerüljön az emberek közül. Nincs túl sok itt szóval hamar meg kel lennie, és ha megvan akkor rögtön maga mellé inti és máris az úti célról kérdezget.* - Na és hova kell mennünk? Vagy vár valaki? *Kérdi a lánytól ugyan abban a semmilyen hangnemben és ugyanazzal a semmilyen arcal. Kissé rideg, de mostanában megkomolyodott. Teljesen. Öltözete amúgy még mindig egy hosszú fekete nadrág, fekete cipő, fehér ing amin felső 3 gomb nincs begombolva, és persze a táska. Köpenye pedig abba van valahova rejtve, oldalán meg kardja, ami most itt a főszereplő.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Japán   Szer. Dec. 29, 2010 11:00 pm

*Nem tiltakozik a forró csók ellen, ugyan miért is tenné, sőt, viszonozza is, annak rendje és módja szerint.* - Említetted már párszos. *Mosolyog az orra alatt, majd ugye kikászálódik a kocsiból. A kéz és lábtörésre csak felsóhajt, és felnéz az éjszakai, tokiói égre... sajnos csillagokat esélytelen látni, szmog, meg minden.* - Miért is kellett megemlítenem? *Teszi fel a költői kérdést, és az őt körbevevő lányokon körbenéz, Anita szavaira pedig konkrétan felnevet. Na ha a mosolya őrjítő, akkor a nevetése mi?* - Hát, sajnos, rólam már lekéstek. *Vigyorodik el szélesen, majd elveszi a telefont, ha már elétartják.* - Arigatou. *Azért ennyi ráragadt már, ha már több napja itt dekkol, pár alapszó azért ráragadt japánul. És csak lesi a versenyt.* - Melyik Suzuki és melyik Tanaka? *Kérdez azért rá, ha már versenyt néz.*
Anita Whoreman
Diák

Hozzászólások száma: 126
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Japán   Szer. Dec. 29, 2010 10:28 pm

*Amikor a lány kap egy csókot, akkor, még gyorsan ráfog a srác tarkójára, és egy forró csókkal viszonozza a lágyat.*
- Tudod, hogy iszonyat őrjítő, amikor mosolyogsz?
* kérdi vigyorogva, majd amikor a fiú le száguldóőrültözi, akkor csak felkacag.*
- Tört nekem anno a kezem is. Meg mindenem... dehát... aki nem kockáztat nem is nyer nem igaz?
* Vigyorog, majd figyeli, ahogy egy öltönyös srác besétál két autó közé.* - Na ezt figyeld. Tanaka, és Suzuki versenyeznek. * Mondja villantva egy mosolyt a fiúnak, aztán egy pár iszonyatosan dögös japán csaj sétál oda, és Dean körül kezdenek gyülekezni. Anita csak elvigyorodik, és figyeli, ahogy barátnői körbedongják a gaijin srácot.*
- Imádnak téged. * Mondja, miközben az egyik lánytól elvesz egy telefont. EGy másik Dean elé tartja, aki így láthatja a verseny részleteit is egy kamerával közvetítve a telefonon.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Japán   Szer. Dec. 29, 2010 10:12 pm

*Végülis csak bekötik, ami megnyugtató, hogy nem gabalyodik bele teljesen.* - Köszi. *Mosolyodik el. Ritka látvány ez a fiú arcán - csak nem Anitának. Anita már határozottan hozzászokhatott a fiú mosolyaihoz. Aztán már nagyon nem mosolyog, amikor két kézzel kapaszkodik, ahova csak tud, pláne, amikor a kocsit csúsztatja a lány.* - Kisebb csoda, hogy nem magadat törted szét, csak a kocsijaid orrát... mindenesetre megnyugtató, hogy profi mellett ülök. *Morogja, de az arca továbbra sem árulkodik megnyugvásról. Bezzeg, amikor megáll a kocsi, hajjaj. Már megint gabalyodna bele az övbe, de a lány megelőzi, Dean pedig kihasználja az alkalmat, és egy röpke csókot lehet az ajkaira, ha már úgyis közel hajolt hozzá, miért is ne? Aztán kimászik, és fel is mászik a motorháztetőre, szétnézve.* - Nézni szívesen nézem, de remélem nem akarsz indulni... mert az azt jelenti, hogy ülhetek melletted. Egy száguldó őrült mellett ülni egy dolog. De sok száguldó őrült ellen versenyezni... au. *Vakarja meg a fejét, igen, le száguldó őrültezi a barátnőjét, na.*
Anita Whoreman
Diák

Hozzászólások száma: 126
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Japán   Szer. Dec. 29, 2010 9:53 pm

*Amikor a srác nem tudja rendesen megcsinálni az öveket, átnyúl, és gyorsan megmutatja, hogy hogyan.*
- Látod Szivi? Így.
*Azzal suhannak. Dübörög alattuk a sok sok lovas motor. A lány egy kanyart bizony szép íves csúszással vesz be, félig oldalra hajolva, és az oldalsó üvegen figyelve a célt, ahova megy. Amikor szépen becsúszik a kocsi, akkor elvigyorodik*
- Óhhh igen. Még mindig megy. Tudod hány kocsim orrát csaptam itt le amíg megtanultam az ideális ívet?
* Kérdi a fiútól halál komolyan, majd aztán egy parkoló felé veszi az irányt. Megáll egy sorompó előtt, ahol egy férfi üldögél, majd int neki, és japánul váltanak szót, mire a fazon csak lekezel Anitával, és felnyitja a sorompót. Itt már a lány csak kényelmes tempóban gurul be. Messziről érezni a basszust, ami a parkolóban szól valahol, és lassan a fények is látszanak, ami villog a helyen.*
- Megérkeztünk Kicsim. Itt vagyunk az Undercover versenyek kiinduló pontjában, és a szívében. * Azzal megáll egy helyen, és a srác övét kinyitja, a botot a kezébe adja.* - Itt láthatod, hogy hogy versenyeznek vérre.
* Villant egy vigyort a srácnak, majd int, hogy üljön fel nyugodtan a kocsi motorházára, és nézze meg az éppen induló futamot.* - Hidd el... olyan élményben lesz részed, mint még sosem.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Japán   Szer. Dec. 29, 2010 9:39 pm

*Hát Deannek nem megy igazán, sőt. Számoljunk már, hányszor ült ő kocsiban, és valószínűleg nullát kapnánk. A fémes koppanásra hátrapillant, és csak pislog párat. Ő ugyan nem tudja, mire dobta rá a botot, egyelőre bele van gabalyodva a biztonsági övbe.* - Hogy a ... damn... how the... bloody hell... *Morog az orra alatt, nem ő az ilyesmihez nagyon nem ért, úgyhogy ha Anita el akar indulni még az este folyamán, akkor ajánlott átnyúlnia a párjához, és bekapcsolni őt helyette, mer nem valószínű, hogy egyhamar kisilabizálja, hogy mi hol és merre. Aztán ha sikerül elindulniuk, belelapul az ülésbe.* - Nem kell kétszer mondanod. *Motyogja, és valóban, kapaszkodik is, ahova tud, és csak pislog kifelé az elsuhanó tájra... épületekre, autókra, emberekre. Niiiincs ő hozzászokva a száguldáshoz.*

Japán

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5  Next