Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Vízi park - Medencék

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 22 ... 44  Next
SzerzőÜzenet
Cat Morgan

Hozzászólások száma: 568
Kaszt:
Üzenőláda: Kicsi avatarom ^^

Cat troll; ha meglátod, nos, jó szórakozást ;D

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Szer. Máj. 09, 2012 9:03 pm

* Egy pillanatig még azon gondolkodott, hogy mit feleljen ezekre a kérdésekre, illetve kijelentésekre. * - Nos, örülök hogy tetszik. * Mosolygott, majd folytatta. * - A múltam igazából nem rossz, csak annyira beleéltem magam a sok jóba, hogy olyan dolgokat is tettem, amire nem vagyok büszke. Persze ne érts félre, semmi komoly. Mert tudod, ez úgy volt hogy engem sokan lenéztek, annak idején. Aztán rájöttem hogy ez így nem mehet tovább, és akkor kezdett ilyen lenni a stílusom. Viszont a hajam az nem régen zöld. Amikor ide érkeztem még vörös volt. * A mondóka végére már ismét ott díszelgett az arcán a vidám mosolya. Sokat mosolyog, ez meg is látszik rajta. Mindig mondták neki a családtagjai hogy szép a mosolya. Persze, ezt csak dicséretnek vette, nem pedig nagyon komolyan. * - Igen, ötödéves vagyok. Ugyanolyan diák vagyok mint te, csak a rangom egy másabb. * Mosolygott, de aztán szomorú vonásokat vélt felfedezni a fiú arcán, később meg is tudta miért. * - Ezt majd valamikor elmeséled? De most jobb ha felmegyünk a kastélyba, kezd hideg lenni. Sőt, nem kezd, hanem már elég hideg van. * Mondta, s elindult a kastély felé. * - Szia! Remélem holnap is találkozunk. * Köszönt el, és egy másik ösvényen kezdett el menni a hatalmas épület felé. Lehetséges hogy a mágikus kapuval megy haza, persze nem biztos, csak egy kósza ötlet. *
Vissza az elejére Go down
Hikaru Tudor Patrik

Hozzászólások száma: 47
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Szer. Máj. 09, 2012 8:54 pm

-Hát igen nem megszokott az ilyen kinézet de nekem semmi bajom vele miért mi van a múltad-all? *Örült hogy a lánynak tetszett a mutatvány*.-Ha jól tudom akkor te is ötödéves vagy. Nekem sem volt túl jó múltam.*Gondol vissza szomorúan remélte hogy a lány nem vette észre*.
Cat Morgan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Szer. Máj. 09, 2012 8:38 pm

- Nem, azért nem csak kettő, de kevesen. Nem megszokott látvány hogy egy 18 éves lány itt mászkál piercingel, tetkóval és zöld hajjal. De ezt csak magamnak köszönhetem, és a múltamnak. * Itt kicsit lehajtotta a fejét, de aztán ismét visszatért a jókedve. Ez általában így van. Valami rosszra vagy szomorúra gondol és azon csak egy pillanatig rágódik, aztán elveszik a gondolat a sok jó élmény emléke között. Patrik kitér egy festős témára. Cat ugyan nagyon tehetséges művész, de ezt nem mutatja ki. Úgy érzi, nem ez a hivatása. Persze azért szívesen beszél ilyen dolgokról. * - Igen, szoktam festeni, nagyon ritkán. De nem tartom annyira számon mikor, csak alkalomadtán. Persze, azért vannak olyan korszakaim amikor nincs jobb mint lefesteni pár dolgot, amit láttam, vagy éppen tapasztaltam. * Válaszolt a kérdésre őszintén. A fiú látszólag ismét egy jó kis mutatványt produkált amire Catnek mosolyra húzódott a szája. * - Látom nagyon szeretsz trükközgetni, nagyon ügyes kis mutatvány, nekem tetszik. * Dicsérte meg a kreatív ötletet. Ő is szeret ilyen akrobata mutatványokat csinálgatni, de most nincs nagyon kedve hozzá. *
Hikaru Tudor Patrik

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Szer. Máj. 09, 2012 8:13 pm

-Komolyan csak két személy mondta azt hogy szép a hajad?*Csodálkozott Patrik.* De te bemutatkoztál a tóparton. Nagyon szeretem a vizet ahogy látom te is szereted.*Örül neki hogy a lány viccként fogta fel a dolgot jó látni hogy szereti a humort*.-Te szeretsz festeni? Mert én imádok.*Megint ki ment a vízből de most egy hátrasszaltótt ugrott a vízbe. Remélte hogy a lánynak tetszik a kis mutatvány*.
Cat Morgan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Szer. Máj. 09, 2012 7:55 pm

- Bocs, direkt volt. * Kacsintott nevetve a fiúra majd tovább úszkált egy kicsit. Aztán felfigyelt Patrik bemutatkozására. Azt viszont nem tudja vajon mikor mondta el neki a nevét, mert látszólag tudja. Talán tegnap a tóparton, és csak Cat nem emlékezik rá. Valószínű. * - Asszem én se mutatkoztam még be. Cat Morgan vagyok. Teljes nevemen Cat Raluka Cassandra Morgan, de nem használom annyira nagyon, inkább csak bemutatkozás képpen. De akkor sem mindig. * Mondta el ő is rövid ismertetőjét bemutatkozási téren, majd a fröcskölésre és a hajas témára is reagált. A fröcskölésre természetesen nevetve visszaadta, a hajára való megjegyzésén pedig elkezdte igazgatni frizuráját. * - Komolyan? Köszönöm. Na, ezt is még csak te mondtad eddig. Na jó nem, még egy két személy. Szerintem is jó dolog hogy egyre több embert ismersz meg. * Tette hozzá végül. Egy percig nyugodtan merülget a víz alá, aztán mikor feljön a víz felszíne alól azt veszi észre hogy Patrik lemerült. Nem tudja ezzel mi a célja, de valamit sejt. A sejtése beigazolódott, a fiú ugyanis felemelte és beledobta a vízbe. Cat erre csak egy hatalmasat nevetett. Közben filózott azon is hogy saját maga nem túl súlyos e ehhez, aztán felhagyott ezzel a gondolattal. Ő ezt a vízbe dobálást nem akarja viszonozni. Egyrészt mert nem tudná. Hisz Cat valóban bátor és merész lány, de csak nem tud felemelni egy embert, ahhoz nem elég edzett. Másrészt pedig érdekesen nézne ki... Ettől eltekintve nagyon szereti ha így viccelődnek vele. Mondjuk, ezt eddig nem nagyon csinálták még vele, pedig jó buli. *
Hikaru Tudor Patrik

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Szer. Máj. 09, 2012 7:42 pm

*Patrik csak ül a medencénél mikor egy lány beleugrik a vízbe és lefröcsköli Patrikot*.-Köszi most száradt meg a hajam.*Mondja mosolyogva Patrik*.Egyből megismeri a lányt amikor feljön a vízből*.-Szia Cat a mikor múltkor találkoztunk elfelejtetem bemutatkozni a nevem Hikaru Tudor Patrik. *Miután elmondta ő is beleugrik a vízbe pont a lány mellé hogy mennyen egy kis víz a szemébe*.-De fura színű a hajad de nekem tetszik. Na végre egyre több diákot ismerek itt.*Patrik lemerül a víz alá és direkt felemeli a lányt és beledobja a vízbe.
Cat Morgan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Szer. Máj. 09, 2012 7:19 pm

* Cat egy olyan helyre megy most, ahol iskolai ideje alatt még egyszer sem járt. Vajon a túlzott önbizalom hiánya miatt nem jött ide, vagy pedig egyszerűen nem tudta hogy létezik egyáltalán ilyen hely. Részben mind a kettő igaz. Az önbizalma még mindig igen csak csekély, ami kicsit érdekes egy olyan lánynál mint Cat. Ezt a gondolatot félretéve sétálgat végig az ösvényeken, mígnem egyszer csak a vízi park területén lyukad ki. Fehér hajáról könnyen megismeri a fiút, akivel tegnap találkozott. Ebből azt szűri le hogy szeretheti a vizet, mert tegnap is a tóparton találkoztak. Egy kis ideig gondolkozik hogy megszólítsa e, de aztán egy jobb gondolat jut az eszébe. Bemegy egy szűk öltözőfülkébe, és átveszi fürdőruháját. Sietősen ledobja a cuccait egy padra, és már rohan is a fiú mellé. Ám direkt kikerüli és mellette ugrik bele a vízbe, azzal a céllal hogy viccesen lefröcsköli. Zöld haja csak úgy hullámzott a víz alatt, ez bárkinek feltűnhet. A végén még azt hiszik hínár, ezért fel is jött gyorsan. Amint kiveszi a fejét a vízből haját a füle mögé igazgatja. Ritkán látni Catet kiengedett zöld hajkoronával, de valamikor csak meg lehet figyelni így is. * - Szia! * Köszönti a fiút, remélve hogy érdekes megjelenése nem keltett benne ijedséget. Persze erősen kétli. Csak nem ijed meg senki sem egy ártatlan tréfától. Legalábbis akiket Cat megismert eddig élete során, azok közül egyik sem, pedig ugye minden ember különböző, és Cat is népszerű az országában. Ezt saját maga elszántságának köszönheti. *
Hikaru Tudor Patrik

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Szer. Máj. 09, 2012 6:48 pm

*Patrik úgy döntött hogy lemegy a medencékhez kicsit úszni. Gyorsan felkapott egy úszónadrágot felé egy rövidnadrágot, felvett egy pólót ,beledugta a lábát egy cipőbe vitt magával egy törölközőt s indult is. Azt hitte hogy elfog tévedni de nem így történ egyből megtalálta a vízi parkot,megcélozta az egyik medencét levette a rövidnadrágját,pólóját a cipőjét és ugrott is bele fele a vízbe. Úszkált egy kicsit utána úgy döntött hogy ugrik még egyet bele s kiment de valamilyen módon nem fázott beleugrott utána kiszállt és leült a medence szélére s a fehér haját ami most felállt szépen lelapította*.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Kedd. Szept. 06, 2011 8:58 pm

- Tényleg nem az. Te mit csinálnál, ha lenne egy lehetőséged eltépni a "láncaidat". Soroljam a napirendjét? Fejből tudom, mert amíg nem kapta meg a Mustangját én mentem érte. Reggel ötkor kel, hatkor közös reggeli, délelőtt etika és táncórák, délben ebéd, délután mindenféle muglis szutyok, aztán zene óra, utána pedig mágia oktatás. Ez körülbelül este hatig aztán hétkor vacsora. Egy óra kimenő, utána pedig tízkor takarodó. Te hogy viselnéd ezt az életmódot Scoop? Majdnem olyan, mint amikor nekem a beteg húgomra kellett a nap huszonnégy órájában figyelni. Szar az élet úgy ahogy van. Ahogy Tristan haverom mondaná... Csináld azt amihez kedved van, nincsenek szabályok és előbb-utóbb úgyis meghalsz teljesen mindegy, hogy mikor. *Vonja meg a vállát, majd a sok zsírra felnevet.* -Nem az. Hanem napi szinten vívott, futott, tanulta hogyan kell használni az ostort, célzást tanul, párbaj varázslatokat. Egyszóval felkészítették elég sok dologra, és jó párszor volt már, hogy ő húzott ki minket a csávóból. Félreértés ne essék. Bírjuk őt meg minden, de ha felbosszantjuk akkor szerintem ölni is képes. *A hóna alá csapja az újságot, majd felröhög.* -Tudod veled ellentétben én jó nevelést kaptam bár nem látszik meg. *Röhög fel persze ő csak visszaszólt...* -Ezeknél ki tudja. Az is lehet, hogy nem járnak, viszont Gisben változik valami, de nagyon. Komolyan néha kicsit szétszórt, és a szokásosnál is jobban rohangál.*Vonja meg a vállát, majd mielőtt feltápászkodna egy holló pottyant egy levelet Antoine ölébe.* -Basszus. Tudja. *Remegő kézzel bontja ki a borítékot, majd homlok ráncolva olvassa a levelet, és egy nagyot sóhajt.* - Mázli. Csak azt írta, hogy a második van Tristannal szóval szerintem a szobába ne gyere be, sőt kerüld is el, mert Gis tuti le fog járkálni. *Mondja, majd összegyűri a levelet, és tényleg elindul Alex után.* -Majd szólok neki, hogy mostantól ne kérjen bocsánatot. Asszem kezd az agyára menni a suli szóval jó lesz visszarángatni a saját kis világába. Azon meg gondolkozz, hogy miért vagy bunkó vele, mert Gis csak azzal bunkó, aki vele is bunkó. *Vállon veregeti a fiút, majd elindul a kúria felé.* - Nekem jó, bár mondom. Többnyire velem lesz Tristan meg Giselle szóval nem tudom mit fogtok ti művelni. *Vonja meg a vállát. Az utolsó mondatra nem reagál, mert user siet. Egyébként meg fent leül Tristanékkal sörözni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Kedd. Szept. 06, 2011 8:39 pm

*Természetesen felnevet ahogy kibeszélik a nőket még természetesen az is viccs, hogy Giselle és Kamen. Giselle és Kamen!? Szegény Branimir... Nemcsodálom ki lehet az a dolga amit senki nem mutogat...* - Mondom pattogós. Ha szöget tennénk a lába alá akkor ugrálna mint a majom a banánért..*Kuncog, pedig tényleg nem bunkó.. csak ugye a történtek utána Francia hölgyekről meg van a véleménye. Egyetlen egy nő alapján és vissza sírja az anyját. De hát nem tud mit tenni vele.* - Az egészsége séletmód nála, a sok zsír?*Felvonja a szemöldökét, tényleg vicces, de azért arrogánsan szólal meg. * - Tudsz számolni? Azt hittem nem tanítják a matekot..*Neveti el magát kötözködik.. de azért még mindig Gisen és Kamenen lovagol.* - De nem hiszem el, hogy együtt vannak Branimirnek van annyi esze, hogy nem dől be neki..*Azért még hitetlenkedik, de legalább lesz mit pletykálnia. Nem fogja zavartatni magát ha egy őrült Belsis elszabadul aki gyilkolni kezd. Majd A Szakvezetője Evan Daraian majd csináltat egy gumiszobát a szakjára és bezárja az olyanokat aki túl hamar lesznek ideg betegek...* - A Nilusi krokodilt? Megtudom mutatni úgyis el kell indulnuk, vissza felé szóval pattanj fel. Nem tudom, nem várom el a bocsánat kérést én se szoktam nehezemre esik szóval hagyjuk. Az meg, hogy így viselkedem vele nem tudom...*Gondolkodik el és várja, hogy elinduljanak a hálószobák felé.-* - Valamikor összefuthatnánk kellene valami programot csinálni.*Gondolkodik el, majd elindul és várja őt is mármint Crinet hogy elinduljon.* - A sőke fiú meg biztos meg lesz nyugalom.. max a lány szobába tévedt el..*Mondja nevetve, majd a daimón is fel kell aki nyugodtan pihent eddig és megy Alex mellett.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Kedd. Szept. 06, 2011 8:13 pm

- Hát mentálmágus a drága egy csipetnyi auror és nekromanta beütéssel. Egy szadista dög, de imádjuk. De ilyenekben nem szokott hazudni azt mondta, ha nem lennél vele folyton bunkó talán még bírna is. Basszus. Megint dumálok. Ez engem ki fog nyírni. *Forgatja a szemeit a srác. Na igen, ő olyan, mint Tyline-nál Camryel... *Az useres borotvás megjegyzésen másik user röhög, Antoine meg csak vigyorog.* -Pattogós? Á, nem csak rohadtul be volt táblázva eddig, és most élvezi, hogy van szabadideje. Egyszer három órán keresztül könyörögtünk a nevelőjének, hogy elengedje hegedűóráról, de nem jött össze. Szigorú a családja most pattant meg otthonról. Egyébként tényleg keveset alszik, enni meg akkor eszik, mikor épp felkel, de korán kel szóval nem nagyon látni meg hát vacsora, ebéd szerintem azt se az étkezőben fogyasztja. Amúgy azért ilyen vékony, mert kiskora óta egészséges életmódhoz van szoktatva, és naponta 3-4 órát edz. Én abba belepusztulnék. Látom nem sikerült még megismerned haver. *Az ujján számolgatja, hogy miket is mondott róla, és hogy mit is volt szabad és mit nem. Aztán mikor Gis esetleges pasijáról kérdeznek elvigyorodik.* -Háááááát. Eléggé úgy nézett ki. Tudod mikor Angliában voltunk Kamen egyik haverjával futottunk össze így feljutottunk a lakásba, mert csomagküldőt "játszottunk"... Na a lényeg. Amikor beléptünk a nappaliba akkor épp smároltak szóóval. Bár állítólag fogadás volt, és Gis imád fogadni, de szerintünk több volt. Na mindegy, de haver ha ezt hangoztatni mered akkor nem én fojtalak meg, mert én már a túlvilágon leszek. Hidd el nekem Giselle hamar levadászik téged, ha ezt hangoztatod. Egyszer a városban pletykáltam róla, és pár óra múlva már tudta! A rohadt madara. Biztos kémkedésre képezte ki, vagy nem tom. *Bosszankodik tovább. Na igen Antoine nincs jóban Edgarral...* -Ja, hát azt mesélte. Az elemi harcművészet. Abban aztán tényleg béna. De amúgy ne várj tőle húsz soros bocsánatkérést. Már annak is örülhetsz, hogy legalább bocsánatot kért, de komolyan. Mikor az én kocsimat rongálja akkor persze nem kér bocsánatot.*Csak dumál tovább aztán a következőkön már csak rázkódik a röhögéstől.* -Komoly változás. Amúgy nekem van egy spanyol csajom, aki már két éve nem látott. Lusta voltam átvezetni a spanyolokhoz.*Röhög a saját hülyeségén. Aztán csak vigyorog Alex szavain.* -Heh. Hát az igaz. Kis szélvész. Ja hát vannak beszólásai. *Felidézi a régi szép időket, és egyre nagyobb lesz a vigyor a képén.* -Amúgy, ha ki akarsz vele jönni akkor viselkedj vele úgy ahogy velem és kész. A hülyeséget díjazza, a bunkóságot már nem. Na szóval. Tudsz segíteni. Kell nekem egy Nílusi krokodil háló. * Az utolsó mondatnál elfintorodik, de legalább örül, hogy Tristannal együtt lakik.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Kedd. Szept. 06, 2011 7:42 pm

*Csak felkuncog a srácon aki szimpatikus számára, kb olyan hülye mint Danielle vagy annál rosszabb...* - Lehet okosan csinálja a kamuzást.. a nők mindent jól csinálnak.*Mondja a fiú nevetve a másiknak majd a tökéletes hajában túrkál, majdnem úgy mint a borotvás reklámban az a helyes srác... és igen az usernek ilyenkor olvadozik a nyála..* - Ő mindig ilyen pattogós? Most komolyan..Sose alszik, sose eszik olyan vékony mint a giliszta.. nem hiába neveztem el banyának..*Nevet fel és azokon is amiket Antoine mondogat. Azután fejét oldalra biccenti és természetesen érdkelődve figyel a másikra és ugye arra, hogy mit mondd Gisről.* - Nane.. Kamen és Gis együtt? Huhúú.. ha ezt elpletykáljuk akkor inkáb Branimir szúrjon le mint Marceau..*Nevet fel, és összeszűkíti a szemeit és beleharap az ajkaiba és elgondolkozik azon pletykálgatni kezd. Hallja miket mondd ugye és fel nevet, rajfa de már kínjában.. Giselle avagy hogyan bosszantsuk fel király kisasszony.* - Hagyjuk nem, dehogy majdnm rám szabadított egy követ Elemi órán. Én jó vagyok belőle, de ő meg úgy bénázik mint isten aki megteremtette a tyúkokat. Komolyan miért vannak nők a földön? Nem lehetnének, ők majmok? Melles akkor arról tanulnánk, hogy az emberi faj miből keletkezett nem pedig arról, hogy bénáznak mások..*Szemforgatva jegyzi meg, és megint csak felnevet a beszélgetésükön.* - Csajt, Na az lehetséges, Én is fűűzőgetnék, d emost komoly változáson megyek át. Úgy hívják a Brenda féle kezelés.. amibe beletartozik miért ne legyünk bunkók a kifinumolt Francia hölgyekkel akik azért mennek az agyunkra, mert.. nem tudják magukról, hogy..*Nem fejezi be a mondatot, de nem az a gondolat van a pontpontpont mögött amit gondoli kell.. Csak idegesíti Antoine-t.* - Ezért nem bírom vele tartani a tempót. Tudod.. én nem vagyok gyors, max ha tüzet kell használnom. Tökéletesen használom a Piromániás képességemet ahogy a drága főprefektus mondaná.*Mondja nevetve, majd lassan az órájára pillant központi termekbe kéne menni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Kedd. Szept. 06, 2011 6:41 pm

*Ha hallotta volna a gondolatot elég csúnyán nézne, de így csak vigyorog. Felkapja a földről az újságot, és tovább válaszolgat.* -Haver, aki Marceau mellett nőtt fel az mindenre számít. Meg egyébként is a húgom miatt eléggé figyelnem kell így ráérzek, ha valaki kamuzik, de semmi vész. *Vonja meg a vállát, majd kezet fog Alexszel.* -Höh. Amint leszálltunk a vonatról ott toporgott Gis, hogy mozogjunk már, mert még le kell vadásznia a szívszerelmét meg a szívszerelmének a haverját. *Röhög fel, aztán gyanúsan körbepislog.* -Basszus... Kinyír, ha meg tudja, hogy ezt mondtam. Szóval vedd úgy hogy nem mondtam semmit, oké? Mert ha bármit is fecsegek róla azt megbánom. *Még egyszer körbenéz hátha egy holló épp most száll el. Kicsit paranoiás...* -Oui. Bad Angels banda, Giselle Marceau az Angyalkánk. Egyébként meg pas de régles, pas de régles... *Hadovál össze-vissza félig bolgárul, félig franciául.* -Torzon borz? Ez jó. Mindennek nevezték már, de torzon borznak soha. Volt Amboise szeme-fénye, Angyal, lökött, elmebeteg, büszkeség és még sorolhatnám, de torzon borz soha. *Kuncog Antoine, majd elnyomja a cigijét.* -Halálra kínzott? Úgy érted rád szabadított egy kínok kínját? Azt kinézem belőle. Khm. Pedig az állításai igazak haver, bááár... Az egoista éned még nem mutatkozott, se a bunkó és a perverz, de a többi stimmel. Amúgy ugye nem vagy b**i? *Megint csak röhögni tud, aztán gyanúsan méregeti Alexet hátha az a lányok helyett a fiúkhoz vonzódik. Egyébként Gisnek elhisz mindent, amit mond, mert a lány elég jó emberismerő...* -Bakker Tristan! Én megfojtom. *Csóválja dühösen a fejét.* -Tuti, hogy most is valami csajt fűzöget. *Fintorog aztán Alex kérdez valamit.* -A szobám? Ja, igen. Az van. Itt a kulcsom is. *Mutatja fel a pár perces keresés után a Nílusi krokodil háló ajtajának a kulcsát.* -Mindent tudok csak tájékozódni nem. Marceau rohadt gyors, és elvárja, hogy a haverok bírják vele tartani a tempót. Amúgy csak egy tantárggyal kapcsolatban béna. Vagyis hát izé, na. Egy egymásra épülő tantárgy sorozatból, de van egy újdonsült angliai haverja, aki tanítani fogja. *Megint csak szövegel, de be nem áll a szája neki.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Kedd. Szept. 06, 2011 6:27 pm

~Úristen, ez milyen arrogáns..~*Psztel lerendezi Alex az állatkát, mert morog egyet, de ugye fetreng és pihen. Na ez az amit Alexnek is kéne csinálni.* - Akkor rosszull... Egyébként csak ugrattalak Azt hittem beveszed, mert vannak hülyék akik elhiszik..*Nevet fel, és ugye kezet ráz a másikkal ha hagyja.* - Ha szerencsétlen lennél már rég az előcsarnokban sziporkázva és türelmetlenül várnál, hogy jöjjön valaki érted.*Alex is pöfékel, majd lehuppan a földre és a víz felé bámul. Most lenne jó fürödni.. De ahogy a nevét kiejtik összeszűkült szemekkel felvonja a tekintetét.* - Khm..Angyalkánkkal? áhháá... Gisell az elszányt banya aki olyan mint egy torzon borz és idegesíti és aki majdnem halálra kínzott a múltkori órán.*Mondja még mindig érdeklődve és kuncog ugye.* - Üdv!, bár nem tudom miket mondott neked, de egyet tudnod kell. Nem igaz amit az a lány állít, mert például vannak olyanok akikkel normális vagyok.*És ez igaz is.. Azután jön a kérdés. Szőke Franciát? Szőkét látott már női alak formában..tele a suli szőkékkel szal.*- Giselle hamar fel tud idegesíteni, az aurája zavart.. Olyan béna egyes dolgokban, hogy..*Csak szídja és szídja, de jogosan tényleg nem bírná..!?* - Nem nem láttam, bár a suliban elég sok szőke fiú lány rohangál. Ő sem figyelne oda rá, de a fontos dolgokat el kell intézni.* - Meg van már a szzobád? Ha nincsen természetesen arról beszélt.*Mondja magyarázva, majd ugye elnyomja a cigijét, és felnéz az égre.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Kedd. Szept. 06, 2011 6:04 pm

*A dobozt hamar megtalálja, majd kissé bambán néz, mikor Alex odajön hozzá. Szemügyre veszi az állatot is, de nem szól semmit csak akkor beszél, mikor Alex közli, hogy tilos a dohányzás.* - Tudtommal nem tilos haver. Fel vagyok világosítva, hogy mit lehet, és mit nem, de ez nem tartozik a tiltólistához. Ne nézz már hülyének. A haverom itt főprefektus nem vagyok egy nyomorék, szerencsétlen, megszeppent új diák. *Röhög fel a fiú, majd szépen kivesz a saját készletéből egy szálat, és meggyújtja. Vidáman pöfékelni kezd kissé olyan az arckifejezése, mint a pipázó Bilbónak a Gyűrűk Urában.* -Egyébként meg ne akard tudni honnan jöttem. Mondjuk úgy, hogy Nyugat-Európa. És hallottam már rólad. Te vagy a Szkúp gyerek, aki ki kezdett az Angyalkánkkal. *Kacarászik a fiú. Na igen. Giselle-től részletes beszámolót kaptak a legtöbb emberről akit csak a lány ismer.* -Egyébként örvendek a szerencsének. Antoine Sébastien Crine, de többnyire Antoine, vagy Crine. Aki néha fel tudja bosszantani Gist, és életben marad az jó ember. *Ördögien vigyorog. Hát neki is volt pár halálközeli élménye Giselle által...* -Miért keresném? Inkább azt mondd meg haver, hogy láttál-e egy szőke franciát, aki sapkát visel? Lehagytuk a haveromat én meg rohadtul nem tudom merre van a Nílusi krokodil háló, és sötétedésig nem akarok itt lenni Marceau meg ki tudja merre jár... Dumált valami ügyintézésről, de tudod ki figyelt oda.* Legyint a szabad kezével, és kifújja a füstöt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Kedd. Szept. 06, 2011 5:52 pm

~Ne menjünk már ki...~*Nyavajog egy fehér farkas a Naxeldires Prefektus fiú mellett, önmagával beszélget csöppet sem furi nála. A fiú szótlanul figyeli a mellette sétáló állatot, és csak morog.. Még nem heverte ki a levelet és azt sem ami történik körülötte. Mind ez miért? Mert egy bolond, hogy nem vallja be magának soha nincsen igaza. Cigijét előveszi farmer zsebéből és rágyújt, úgy indul a medencék felé és hallja a kiabálást is. Szemforgatv nézi a srácot, aki a zsebeiben kutat így ördögi vigyort csal az arcára.* - Lehet nincs beosztva..*Jegyzi meg halkan..*~Lehet új..~*Morog a daimón egyet a fiú gyors lépésekbe kezd, így természetesen csak figyeli a többieke tis akik kint vannak.*- Mit keresel? Cigarettázni szigorúan tilos, de ha ezt neked nem mondták még akkor én most mondom. Honnan szalajztottak téged? Még soha nem láttalak itt. Alexander, Naxeldir és Egoista Prefektus. Ő meg Willon.*Mutatja be a farkast aki elfekszik a földön, majd elővesz egy hiányos cigis dobozt. Természetesen a zsebében a fiúnak ott van még egy, de ezt nem kell tudni neki.* - Ezt keresed?*Teszi fel gonoszan a kérdést. Most, hogy próbára teszi az újoncot vagy csak szemétkedik? Nem kérdés. Mindenesetre, nem vigyorog csak belül kuncog.*

A hozzászólást Alexander Seth Scoop összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd. Szept. 06, 2011 6:14 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Kedd. Szept. 06, 2011 5:39 pm

*Egy barna hajú srác csak fekszik az egyik nyugágyon, bár a hajszíne nem nagyon látszik a fején lévő egy hetes brit újságtól. Sikerült elhagynia a haverjait, mellesleg az egyik barátja a szakjának a főprefektusa. Puff. Szép kezdés, de nem gond, hiszen Tristan meg leállt csajozni szóval Gis őt is ott hagyta. Antoine meg valahol rossz felé fordult szóval megszívta. Na mindegy. Ő szép nyugisan fekszik a fején az újsággal, és horkol, mint állat. Jó, hát meg lehet érteni szegény srácot. Egész nap utaztak a haverjával ráadásul még a rendőrök is üldözték őket Németországban szóval király napjuk volt. Az emberek user szerint elmenekültek a környékről, mert hát ki akarja hallgatni egy idióta francia horkolását miközben újsággal a fején alszik?! Senki... Néha-néha felhorkant álmában, és dúdolni kezd. Pár perc múlva felpattannak a szemei, és felül.* -Hol a cigim?! Hol a cigim?! Tristan passzolj ide egy üveg bort! *Üvöltözik félkómásan. Az újságpapír a földre kerül, Antoine meg mint egy elmebeteg a zsebeiben keresi a cigis dobozát.*
Lina Wierro

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1245
Msn: linawierro@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Kedd. Aug. 23, 2011 7:10 pm

*Látja ahogy egy lány veszi ide az irányt, méghozzá az ismert Lisa. Egyszer találkozott vele. Vizesen felbukkan a vízben és eldugult hangon köszön.* - Szia! *majd újra lebukkan a víz alá és úszkál. Végül egy kis kő kerül a kezébe amit a felszínen néz meg. Kijöna medencéből és törölközőjére huppan. Már kicsit besötétedett, de még tisztán látja mi van a kövön.* - TF. Mi az a TF? *majd csak elrakja a követ ami szivárvány színben tündököl. Újra a medencébe csobban ahol újabb kövek után kutat. Nem talál egyebet, csak száraz leveleket és piszkot. Zavarja a dolog így újra szemügyre veszi a követ.* - Áh ez csak egy közönséges kavics, ami jól átvette a klóros vizet. *nyögi, majd eldobja és törölközőjét magára csavarja. Papucsát lábára veszi és macskáját simogatni kezdi közben a könyv újra kézhez kerül. no meg a beszéd is szerepet kap.* - Na és mizujs? Várod az ötödik évfolyamot? *kérdezi, és próbálja a kisebb vitát eltaszítani legutóbbi ütközésük során.*~ Áh, hogy volt képem még ilyenkor is a tanulásról beszélni?~ *majd göndör vízben úszó haját csavargatni kezdi, amiből később kút válik. Csak ömlik eblőle a víz. Az egyre sötétedő eget pedig csak nézi.*

//Mennem kell..fagyika,méghozzá vanílliás.//
http://www.limemuff.mlap.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Kedd. Aug. 23, 2011 6:56 pm

*Szép, meleg nyári nap nap. Szinte senki sincs az Udvaron, és nagy reményei szerint itt a medencéknél sem. Egy fekete ruhában van, ami alatt fekete és fehér bikinije van. Lábán egy fekete papucs van. Oldalán egy fekete táska, szemén egy fekete napszemüveg. Szőke, kissé göndör haja kiengedve lóg, és így közelíti meg a medencét. Mikor észreveszi Lina cuccait felvonja az egyik szemöldökét és sóhajt egyet. Most már nem megy vissza, ha már eddig eljött ki fogja bírni ezt a lányt. Leteszi a táskáját a földre, abba beleteszi a napszemüvegét, előveszi belőle a törülközőjét, azt leteríti a földre, leveszi a ruháját és ráhajtogatja a törülközőre. Megkeresi a medence legmélyebb pontját, és ott ugrik egy fejest. Aztán felúszik a víz tetejére, vesz egy mély levegőt és újra lemerül. Kinyitja a szemét és bár homályosan, de látja, hogy Lina hol úszkál. Ő elmegy az ellentétes irányba, és addig a víz alatt marad, amíg levegőre nem lesz szüksége. Ekkor felmegy a víz tetejére, és kicsit megdörzsöli a szemét* - Meglátszik régen voltam már úszni. Most mintha kevesebb ideig is bírtam volna... *Morogja maga elé és egy újabb mély levegőt vesz a merülés előtt.*
Lina Wierro

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1245
Msn: linawierro@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Kedd. Aug. 23, 2011 6:26 pm

*Lina egy fehér bikiniben napozik egy törülközőn. Mellette egy fekete tunika azon peidga megszokott kép, édesapja képe. ma van a születésnapja. Lina már rendesen feldolgozta ellentétben Angival a húgával aki még mindig nem fogta fel. Lina már beletörődött a nyomorba,felőle összedőlhet a világ.Nos,tehát sütkérezik míg jó meleg az idő és próbálja kihasználni a nyarat és a tanulás nélküli napokat. Macskája,Pihi pedig a közeli fa árnyékában kapott helyet ahol hűsíti magát egy kicsit,bár amennyire csak lehet.. Szegény macskának milyen melege lehet... Egyébként Lina éppen egy jókora vastag könyvet olvas aminek a címe Hogyan védjük ki a sötét mágiát?. Igen, Linának ez a gyengéje a Sötét Mágiák Használata. Inkább kivédi őket,nemhogy használja. Ezt a könyvet a könyvtárból kölcsönözte, lassan el sí kezdi a többit is. Természetmágia kell még,Dalmágia és Drágakőmágia: igen felszeretne készülni, leginkább a tavalyi anyagot nézi át. Pálcája is ott "nyaral" valahol a törülközőn, egy vizes búvárszemüveg kíséretében. A lány még mindig némán olvas, mikor szél érinti meg a hátát. Ebben a minutumban felpattan és becsukja a vastag könyvet és egy fehér pöttyös táskába süllyeszti. Felkapja a papucsát és a búvárszemüvegét. Az egyik közeli medencéhez megy ahol a lábmosónál leveszi a papucsot. Fejére húzza a búvárszemüveget és egy fejessel a vízben köt ki.* - Ez már jól esett.. *és delfin úszásban "felméri a terepet" a víz alatt.*
http://www.limemuff.mlap.hu
Xerxésia Clearwater

Hozzászólások száma: 106
Msn: ciaradelafresque@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Kedd. Aug. 23, 2011 2:58 pm

*Xer mivel észreveszi hogy ismét elájul a nagy igyekezetben és gyözni akarásban Lorr, így gyorsan utána kap és kisemeli fejét a vízböl, majd kiviszi a partra. Mivel csak egy pillanat volt, azért még nem próbálja újra éleszteni vagy ilyesmi, csak az arcát kezdi kicsit pofozni hogy magához térjen, de nem erösen, csak épp egy kis erövel hogy felébredjen. Majd ha felébred végre csak ennyit mond.* -Akkor én gyöztem asszem, de ha meghaltál volna itt nekem ,akkor meg biztos te, de bocsi, ezt nem engedhettem meg. *mondja, majd a lány törülközöjével felitatja arcáról a vizet, majd lassan felülteti.* -Ma már kétszer kellett megmentenem téged, szóval legközelebb én választok helyszínt, jó? *néz a lányra szemrehányóan, majd folytatja.* -Most pedig elkísérlek a szobádba, jobb lesz ott a hüvösben neked, meg elötte eszünk egy szendvicset is, jó? *vázolja hogy ezek után mi lesz, majd már össze is pakol mindent és egyik kezében a cuccokkal, a másikban pedig a lányt segítve lassan elsétálnak a Kúria felé.*
Lorraine Betranche

Hozzászólások száma: 336
Msn: foldibianka15@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: "Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy"
(Thomas Alva Edison)

Ferme les yeux et le monde devient celui que tu veux

Chopin Nocturne in C sharp Minor

Titulus : A BENE klub alelnöke
Titulus : Anyuci pici lánya
Titulus : Kis kémiás

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Kedd. Aug. 23, 2011 2:44 pm

-Ez remek akkor szerintem kezdhetjük is.* De mielőtt elkezdenék felmerül Xer öccse és ahogy az izmos leányzó kiejti ezt a szót furcsa arckifejezése lesz. *Rossz emléked van róla? Értem. Bocsi, akkor szerintem hagyjuk is a témát. Aztán visszatérnek a játékhoz. Mindketten egyszerre merülnek le a víz alá. Lorr is kinyitja a szemét. Ő sem szeretne csalás miatt veszíteni. Bár nem is gondolja Xerxésiáról, hogy ilyet tenne. Egy sportoló megtanulja tisztelni az ellenfelét. Aztán telik az idő. Lorr is utál veszíteni ezért nem hagyja magát. Túl nagy a büszkesége. Már érzi, hogy mindjárt megfullad, de nem adja fel. Aztán hirtelen újra elveszíti az eszméletét.Majd elkezd süllyedni.*
Xerxésia Clearwater

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Kedd. Aug. 23, 2011 2:20 pm

-Okes, játszhatunk... lehet hogy abban jobb vagy mint én... *mondja fellelkesülve ö is, majd hallgatja még ahogy a családról beszél a lány.* -Hát, Franciaországban még nem voltam, csak afféle átutazóban, és az nagyon jó ha sok a rokonod. Nekem csak egy öcsém van...*mondja kimérten, csendesen, alig halhatóan, hisz újra felrémlett az öcse amilyen akkor volt mikor azok az idegen elvitték, ezzel a tudattal kel és fekszik minden egyes nap minden áldott percében, de az még korai hogy beszéljen róla bárkinek is, úgyhogy a családról ennyit.* -Na, jó, akkor háromra kezdhetjük is.....1, 2, 3... *és azzal mindketten a víz alá buknak, Xer ki is nyitja a szemét, mert nem akarja hogy esetlegesen egy csalás miatt veszítsen, majd csak telik az idö, de ö csak nyugodtan tartja benn a levegöt, hamarosan érzi hogy kezd az fogyni, de még bírja, s mivel végsökig kitart, csak várja és várja hogy elfogyjon a levegö, no meg persze azt is hogy a lány meddig bírja, mert nem szeret veszteni.*
Lorraine Betranche

Hozzászólások száma: 336
Msn: foldibianka15@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: "Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy"
(Thomas Alva Edison)

Ferme les yeux et le monde devient celui que tu veux

Chopin Nocturne in C sharp Minor

Titulus : A BENE klub alelnöke
Titulus : Anyuci pici lánya
Titulus : Kis kémiás

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Kedd. Aug. 23, 2011 2:13 pm

*Durcásan nézi Xer-t, mivel ő még szaltózni is tud. Aztán elkezdenek beszélgetni. *-Oké menjünk, úszni talán még nem felejtettem el. Az egyik ismerősöm szinkronúszó és volt, hogy 4 percig is a víz alatt volt. Biztos akkora tüdeje van mint ez a medence. Én már 1 perctől is meghalok. Amúgy bocsi, de tényleg nem hallottam amiket az előbb mondtál. Akkor valószínűleg már épp beájultam. Franciaországból szárazom. Ott él az egész bagázs. Megszámlálhatatlanul sokan vagyunk. És te honnen jöttél?* Nincs kedved olyat játszani, hogy ki tud tovább lennttmaradni a víz alatt. *Bár Lorr tudja úgyis veszíteni fog most valahogy mégis megjött hozzá a kedve.*
Xerxésia Clearwater

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Kedd. Aug. 23, 2011 2:02 pm

*Hálistennek Lorr végre jobban lesz, így gyorsan felszökken és már át is öltözik, majd ugrik egy félresikerült fejest és kijön a vizböl. Mivel Xer mindezt már a partról nézi, így csak mosolyog egy nagyot, de látszik rajta hogy kacagna legszívesebben, csak hát igen csak jólneveltségében még sem teszi.* -Rá se ránts, én sem profiként kezdtem, úgyhogy csak gyakorlás kérdése. Gyere, csak uszkáljunk egy kicsit a vízben....*mondja, majd megfogja és magával húzza Lorrt, itteni elsö igazi ismerösét, majd ha Lorr nem tud úszni csak sétál mellette, de Xer mivel tud lassan halad mellette és tovább cseveg.* -Mivel nem hallottad valószínüleg a kérdéseim, igy mégegyszer megkérdem, ha nem gond. Honnan valósi vagy? Honnan jöttél? Vannak testvéreid?

Vízi park - Medencék

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 44 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 22 ... 44  Next

Similar topics

-
» Park
» Kirinashi Nikumi park
» Karakterek - Hogy néznének ki South Park változatban? (XD)
» Medencék
» Hawaii Vulkánok Nemzeti Park