Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Cirelin de Sovalon Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 17915 Msn: rigoevi@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Szakvezető
 | Téma: Vízi park - Medencék Hétf. Aug. 04, 2008 1:23 pm | |
| First topic message reminder :Az udvaron, a Kúriától nem messze a sziget déli részén egy medence együttest találhat az erre látogató. A medencék egy erős burokkal vannak körbevéve, amikor rossz idő van, így akár télen is használhatóak, vagy hűvösebb időben. Mindegyiket szép kő borítja, és a terület puha fűvel van borítva, egy a különlegessége, hogy a föld nem sározódik. Összesen három medence található itt. Az egyik egy mélyülő, 1 méteresből 1,5 méteresbe megy át. Itt akár úszni tanulni is lehet, mert a többségnek leérhet a lába, kivéve, ha kobold az illető. Van egy afféle pancsoló is, ez kimondottan szórakozásra alkalmas, játékra. Szinte mindig találni bent 1-2 felfújt labdát, trükkös kis játékokat, amik néha maguktól változtatják a helyüket. A kis medence, mint egy tengerpart kezdődik, még homokot is érezhet a lábán az itt szórakozó diák. Egyre mélyül, de csak 1,5 méteresig, és ez is már csak egészen a végében van így. A partján homok, mintha igazi tengerpart lenne. A harmadik medence kimondottan úszásra alkalmas, kifeszítve gömbökkel ellátott kötelekkel, amik széltében választják el több pályára a medencét. A medence 2 méter mély az egyik végében, a másik végében pedig 3 méter, tehát akár még fél-óriások is könnyedén úszhatnak itt, ha ilyesféle sporttal szeretnék magukat formában tartani.
írta Cirelin de Sovalon
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 14, 2011 11:38 am-kor. |
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendég Vendég
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Csüt. Aug. 07, 2008 2:02 pm | |
| *Akoni örömmel hallgatja kedvese válaszát. Nagyon boldog amiért ezt hallja, de ezekbe szinte biztos volt eddig is. Megpróbálta elfeledni gondjait, legalább erre a kis időre, de ez elég nehéz volt neki. Váratlanul érte Ayla érintése is, amikor megigazította a haját, de örült neki. Köszönetképpen megcsókolta a lányt, nem bírta elengedni őt. Nagyon rég voltak így eggyütt.*-Köszönöm a tanácsot. Még nem tudom mi lesz, de valahogy remélem elintézzük a dolgot. Mit szeretnél csinálni? Vagy neked elég hogyha itt ülünk a medence szélén? Mit szólsz egy kis úszáshoz? |
|  | | Ayla Madyzyn

Hozzászólások száma: 3107 Kaszt:  Üzenőláda:
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Csüt. Aug. 07, 2008 1:56 pm | |
| *Ayla végre hallja, amit a fiú szeretett volna mondani neki már tegnap is csak mégsem került rá sor.* -Hát Bátyus az csak képletesen báty, mert hát tudod Sethnek olyan vagyok mint a húga lennék. Tudod alapból ott van a gond, ahogyan mondtad, hogy nem vagy tünde, de még csak nem is csörgedezik benned olyan vér. Haragszok Sethre, hogy úgy viselkedett veled tegnap. Beszéltem is vele erről. Meggyőzni? Hát nehéz lenne, de szerintem, ha meg szeretnéd győzni akkor mond megneki, hogy beszélni akarsz vele négyszemközt. Nem sok esélyt látok arra, hogy megváltoztasd nézeteit, de egy próbát megér. *Beszéd közben végig a fiú szemébe néz.* -Nyugodj meg nekem nem számít, hogy mi vagy, haem az számít, hogy Te hogyan érzel irántam, ahogyan viselkedsz velem. Tudd meg, hogy én nagyon szeretlek és nem állhat közénk Seth sem a hülyeségeivel.*Mélyen a szemébe néz a fiúnak, haját megigazítja, hogy ne lógjon a szemébe.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Csüt. Aug. 07, 2008 1:47 pm | |
| *Akoni nagyon meglepődik hogy a vízbe húzták, de utána a csóktól rögtön jobban lett. Viszonozza a csókot, majd válaszol szerelmének. -Szia! Nem mondani hogy eddig túl jól telt vona a napom, de most nagyon boldog vagyok. Hiszen egész nap a tegnapin gondolkodtam. És azon hogy soha nem leszek elég jó neked. Persze remélem hogy ez nem így van. De szerinted hogy tudnám meggyőzni erről a bátyádat? Mert én nem szeretném azt hogy bármikor beszélek vele, ilyen feszült legyen a légkör. Szeretném hogyha elégedett lenne velem, bár gondolom ehhez először is tündének kéne lennem, ami nem vagyok.*EZek után kicsit elszomorodik, nem azon hogy nem tünde hanem amit mondott. De reméli hogy Ayla felvidítja.* |
|  | | Ayla Madyzyn

"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Csüt. Aug. 07, 2008 1:41 pm | |
| *Ayla nyugodtan üldögél a medencében és egy kicsit el is bambul, majd azon lesz figyelmes, hogy elsötétedik előtte minden és megszólal egy hang, akiét rögtön felismeri, de hogy ő is szórakozzon egy kicsit máshogy válaszol.* -Talán a Télapó? *Kezd bele a találgatásba.* -Neem, akkor odarakta volna hogy hohhó. Hát foggalmam sincs ki az.* Neveti el magát ő is majd megfogja a tuljdonos kezét és behúzza a medencébe. Miután felbukkan Akoni, odamegy Ayla és egy csókkal köszönti a fiút.* -Szia kedves. Hogy vagy? *Nevetgél közben és várja, hogy Akoni magához térjen a meglepetésből, ami a vízbe húzás nyújthatott neki.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Csüt. Aug. 07, 2008 1:31 pm | |
| *Akoni vágyik egy kis fürdésre, ezért a medencékhez megy. Persze gondolkodnia is kell, a tegnap történteken. És úgy gondolja hogy ez számára a legalkalmasabb hely. Szeretne találkozni Aylával is, mert már nagyon régen voltak kettesben. Akoni odaér a medencékhez. Egy virágmintás piros fürdőnadrág van rajta, és egy fehér poló, úszáshoz nem veszi fel kendőjét, ezért haja egy kicsit a szemébe lóg. Mikor lerakja törölközőjét, és leveszi polóját nem hisz a szemének. Óriási boldogság lesz rajta úrrá. Meglátja Aylát, és úgy érzi hogy minden gondja elszállt. Halkan odamegy hozzá, és amikor már ott van a szemére teszi a kezét, és megkérdezi.*-Na ki vagyok?~Biztosan kitalálja, mert én is hallom ahangomon ezt a felhőtle örömöt.*És egy kicsit el is nevette magát. |
|  | | Ayla Madyzyn

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Csüt. Aug. 07, 2008 1:26 pm | |
| *Ayla is lemászott ide mivel már nagyon rég fürdött vagyis medencében rég fürdött már és mivel új fürdőruhája van, így azt is fel kell avatnio valahol. Ez a hely tökéletesen megfelel neki és már érzi maga körül a víz simogatását. Fürdőruhája egyszerű mélyvörös színű. Nagyon szereti a vörös színt és azok árnyalatait. Türülközőjét felakasztja az egyik erre alakalmatos akasztóra, majd belesétál a mélyülő medence seklyebb részébe. Kellemes a víz és nem is érdekli, hogy milyen az idő, ha meleg van ha hűvösebb, ide mindig jó jönni. Háttal a bejáratnak ült le igaz így nem látja ki fog esetlegesen csatlakozni hozz.* |
|  | | Amaril Gwyneth Diák

Hozzászólások száma: 4851 Msn: amalia-tacita@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Szer. Aug. 06, 2008 4:40 pm | |
| -Mi megyünk. Szia. *Azzal a kúriába mentek gyorsan átöltözni.* |
|  | | Angel Yavor Diák

Hozzászólások száma: 36 Msn: freddie0701@hotmail.com
Pozició Titulus: Első évfolyam
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Szer. Aug. 06, 2008 4:26 pm | |
| *Angel először nem értette, hogy hogyan lehet egy macska az ember lelke, de aztán kezdte sejteni, hogy ez az ember lelkéhez legjobban illő állat. Miután ezen elgondolkozott, ő is elkezdett úszni, csak hogy végre megmozgassa petyhüdt izmait, amiket jó kondiban szeretne tartani, ahogy azt ezelőtt is tette.* |

Hozzászólások száma: 4851 Msn: amalia-tacita@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Ha játszani akartok vegyetek fel msn-re. Vagy dobjatok meg egy privivel. Ha lehet ne fejbe
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Szer. Aug. 06, 2008 4:03 pm | |
| -A daimon az ember lelke. Sok fajta van itt. Van macska, hópárduc. ~Leo. ~ *Mondja gazdájának a daimon. A lány és a macska elkezdenek úszni. Olyan sebesen, hogy csak na.* |
|  | | Angel Yavor Diák

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Szer. Aug. 06, 2008 3:54 pm | |
| *Először azt hiszi, hogy rosszul hallott*~Daimon, daimon... Egyáltalán nem ismerős~*Biztosra veszi, hogy másoknak ez alap dolog, de neki nem, úgyhogy megkérdezi, miután feljönnek a vízből. Ha nem lenne tiszta a víz, most nem látná őket, így azonban szinte biztos benne, hogy nem fulladoznak. Hamar fel is jöttek, tehát megkérdezheti*: -Ne haragudj, de mi az a daimon?-*Reméli, hogy nem kérdezett túl egyértelmű dolgot, de mégis azért fél egy kicsit.* |

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Szer. Aug. 06, 2008 3:48 pm | |
| -Szia. Amalia Tacita. Eramires főprefektus. *Muatatkozik be a lány.* -Ő a daimonom Villyi. *Mondja a lány. Egyzser csak ő és a macska a víz aljára buknak. Sokáig nem jönnek fel a felszínre.* ~Talán nem hiszi azt, hogy megfuladtunk.~ |
|  | | Angel Yavor Diák

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Szer. Aug. 06, 2008 3:39 pm | |
| *Angel lemegy a medencékhez, hogy megmozgassa izmait, amikor megpillantja, hogy a főprefektus, Amalia a vízben van és mellette, mintha egy macska úszna a vízen. Először köszön a lánynak*-Szia-*majd azt akarja kérdezni, hogy mi ez, a macskára pillantva, ám nem akar udvariatlan lenni, ezért az kérdezi, hogy*-Ő a tiéd?-*És bemegy a lány mellé a vízbe.* |

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Szer. Aug. 06, 2008 3:32 pm | |
| *Amalia és Villyi érkezik a medencékhez. Halottak arről a helyről. A lány kiteríti a törőlközőjét. Fürdőrühja barna színű és naracssárga virágokvannak elrejtve rajta. A lány és daimonja rögtön belemmenk a vízbe.* ~Hmm... Egész kelemes nem? ~ *Villyia hátán lebegett. Aki látja őket azt hiszi, hogy egy halott macska van a vízben.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Szer. Aug. 06, 2008 10:39 am | |
| -Igazán semmiség. Szia Lana!*Majd nézi ahogy a lány elmegy, és sajnálja hogy már megint egyedül maradt.*~De nincs mit tenni. Akkor megyek és úszok tovább. Egyszer vagy jön valaki, vagy elfáradok és felmegyek a szobámba.*Majd egy félórás úszás után fáradtan kiül a partra, napozik egy kicsit, majd miután nem jött senki, felállt felvette polóját, és papucsát, és felment a szobájába. |
|  | | Anastasiya Tereza Diák

Hozzászólások száma: 164 Msn: bogarencsi@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Aki játszani szeretne az írjon privátba vagy írjon msn-en.
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Szer. Aug. 06, 2008 10:35 am | |
| *Ana ugy döntött megmártózik egy kicsit és hódol kedvenc sportjának az uszásnak de sajnos fürdőruhát nem vitt igy ruhástól ment uszni.* |
|  | | Isabella Clerence Diák

Hozzászólások száma: 853 Kaszt:  Üzenőláda: Na hellóka!Új karival tértem vissza háborgatni titeket,remélem örültök!!!Írj üzit ha játszani akarsz
puszzantás,
Clar...akarom mondani Izzie xD
Pozició Titulus: Második évfolyam
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Szer. Aug. 06, 2008 10:30 am | |
| *A furcsa kérdés kissé összezavarja a lányt,és összeráncolt szemöldökkel válaszol a fiúnak,miközben kikászálódik a vízből.* -Hát gondoltam megnézem a területet.Ennyi.*Mondja egyhangúan aztán 10 percre kifekszik a napra.Jól esik neki a hideg után egy kis forróság.Hamar megszárad,nem úgy mint egypár ruhadarabja,ami még mindig nedves.Nem baj,legalább nem ég le vele annyira.Feláll a talajról és mosolyogva köszön el.* -Na megyek.Köszi ezt a rövid fürdést!*Aztán távozik,és elidnul a hálója felé megszárítkozni.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Szer. Aug. 06, 2008 10:23 am | |
| -Hát jól van, hogyha menned kell, akkor sajnos nincs mit tenni.*Kiúszik a medence széléhez, és a lány felé fordul.*-Csak úgy sétálgattál és úgy kerültél ide a medencéhez, vagy direkt ide akartál jönni? Nem mintha zavarnál, sőt örülök hogy itt vagy, csak úgy érdekel a dolog, mert ez elég érdekes. Bár valószínünek tartom hogy véletlenül jöttél ide, mert nem hoztál fürdőruhát.*Ismét a víz alá merül, nagyon élvezi, hogy végre fürödhet egy kicsit. Hawaii-n született, és eddigi életének a felét vízbe töltötte, ezért nagyon hiányzott neki. De most nagyon boldog. És annak is örül, hogy nem egyedül van.* |

Hozzászólások száma: 853 Kaszt:  Üzenőláda: Na hellóka!Új karival tértem vissza háborgatni titeket,remélem örültök!!!Írj üzit ha játszani akarsz
puszzantás,
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Szer. Aug. 06, 2008 10:19 am | |
| *Kezdi egyre jobban sajnálni hogy nem hozott fürdőruhát,bár a fiú ötlete kicsit őrülten hangzik,közelebb lép a medencéhez.Vesz egy nagy levegőt,és fejest ugrik a medencébe.Ruhástul...Jól esik neki,ahogy villámcsapás szerűen éri a hideg víz,először az arcánál,aztán beborítja az egész fejét.Végül nagy csobbanást hagyva maga után,beleérkezik egész testével a vízbe.* -Húú.Ez jól esett.*Mondja,aztán a fiú felé fordul.* -Nem mardhatok sokáig.Úgyhogy lassan ki is szálhatnánk.Legalábbis én.*Lesúlytóan közli a rossz hírt és a medence széléhez úszik.Akoni medencéberángatós ötlete cseppet sem lett volna jó,mert egyszer már megtörtént ez a lánnyal,és nem éppen szívélyesen köszönte meg az illetőnek tettét...* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Szer. Aug. 06, 2008 10:11 am | |
| -Szia Lana! Igen nagyon jó, mértnem jössz be? Ugye nem azt akarod mondani hogy fürdőruha nélkül jöttél a medencéhez? Bár szerintem az se baj, elég meleg van, szóval egy kicsit fürdünk, aztán kiülünk, és megszáradunk. Mit szólsz hozzá?*Majd egy rövid időre a víz alá bukik.*~Vajon mit szólna hozzá, hogyha kimásznék és belőkném.....? |

puszzantás,
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Szer. Aug. 06, 2008 10:08 am | |
| *Lana érkezik meg a medencéhez.Nem volt itt még tehát alaposan körülnéz.Fürdőruhát sem hozott,csak egy rövid időre jött szemlélni a terepet.Megpillant egy kedves ismerőst úgyhogy a mély medence felé veszi az irányt.* -Szia Akoni!Mi újság?Jó a víz?*Kérdezi mosolygós hangulatában,miközben újját a vízbe teszi.Kellemesen hűsítő érzés fogadja,és legszívesebben ruhástul beleugrana.Az ötlet nem éppen a legjobb,hiszen akkor csurom vizesen kéne a hálójáig másznia.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Szer. Aug. 06, 2008 10:02 am | |
| *AKoni megy a medencék felé. Tegnap is fürdött egy kicsit, és ma is vágyik a vízre. Szeret úszni. Virágmintás fürdőnadrág van rajta meg egy fehér poló. Kezében pedig a törölközője. Amikor odaér a medence mellé, leveszi polóját, és bemegy a vízbe. Mivel egyenlőre egyedül van, ezért a legmélyebb medencét választja, mivel egymagába nem nagyon tudna labdázni, vagy bármi mást a vízben. EZért elkezd úszni oda-vissza a medencében és várja hátha jön valaki nemsokára.* |
|  | | Sheila Leays Diák

Hozzászólások száma: 1602 Msn: brigi__14@hotmail.com/ t.bridget@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Kedd. Aug. 05, 2008 9:37 pm | |
| |
|  | | Johanna Hilary Anderson Diák
Hozzászólások száma: 17
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Kedd. Aug. 05, 2008 9:28 pm | |
| * Hallgatja a lányt és iagaz van abba amit mond. Még van ideje megismerni sok embert csak mindnet szépen időben. Miti s várhatna most mikor csak három napja érkezet? Azt hogy legyen sok ismerőse? Nah ez teljesen lehetetlen és képtelenség. De egyszer úgyis lesznek ettől nem kell félnie.* -Ennek örülök, hogy sok normálsi diák jár ide. Majd csak megismerem őket és talán barátság is kialakul.- *Ezen egy kicsit eltöprenget, majd a mondata végét egy mosollyal nyugtázta és utána folyatta is a mondandó valóját.* -Akkor nem mostanában érkeztél.- *Mosolyodott el. Hát igen sok olyan diák jár ide akik nem most érkeztek. De sajnos ő még új, de jövőre már nem lesz az. Csak élje túl ezt az évet és akkor minden rendben lesz. Tanulnia viszont kell majd. Csak ezzel egy a baj. Méghozzá az, hogy nem szeret sőt egyenesen utál. De a jelenre visszatérve továbbra is hallgatja új ismerősét.* -Ha gondold, majd talán elkisérhetlek oda. Tudom hol vanna ott a jó cuccok.- *Ajállotta fel a segítségét, majd tovább folytatta a mondandóvalóját.* -Nem szereted? Én sem. De nyáron muszáj, hiszen annyira meleg.- *Elhúzta a száját. Hát igen ilyenkor nem lehet mindig hosszúnadrágban és a pólóban, mert meg is főne benne. Közben hallja a választ és arra bólint egyet ezzel jelleve, hogy érti, majd hallja a lány szavait. Szabályokat megszokta szegni, de most kivételt tesz, hiszen van társasága.* -Tőlem mehetünk.- *Mondta neki, majd kijött ő is a medencénől és akkor a hideg szelet érezte ahogy véggi fut a hátán és egy kicsit összerándult, majd felkapta magára a ruháját ami vizes lett ,de se baj. Nem volt nála törlköző, majd legközelebb okosabb lesz.* -A konyha megfelelő és a tea is jól hangzik.- *Mondta mosolyogva, majd utána a két lány elindult befelé a kúriába magára hagyva az éjaszkát.* |
|  | | Sheila Leays Diák

Hozzászólások száma: 1602 Msn: brigi__14@hotmail.com/ t.bridget@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Kedd. Aug. 05, 2008 9:11 pm | |
| -Majd megismersz mindenkit.Sok jo fej emberke van.Már rég..szinte év eleje óta itt vagyok azt hiszem*válaszolja mosolyogva miközbe együtt úszkálnak* -London? Remek ott veszem a következő fürdőruhám.Amúgy köszönöm.Ez már egy elég régi darab csak nem hordom.Nem szeretem a fürdőruhákat annyira.*mondja miközbe megrántja vállát* -Én Amazonas vidékéről jöttem.*válaszolja és kicsit sajogni kezd a feje.Nem sok minden jut eszébe de ez biztosan.* -Már biztos elmúlt 10 menni kéne.Tilos ilyenkor kint lenni.Nincs kedved elmenni a társalgóba esetleg?*pislog nagyokat a kérdés közbe és kimászik a medencéből és a türcsijét maga köré tekeri a papucsot pedig felveszi és úgy néz a vízbe lévő lányra* -Ha ráérsz esetleg mehetnénk a kis konyhába és csinálnék teát*vigyorodik el miközbe ezeket mondja* |
|  | | Johanna Hilary Anderson Diák
Hozzászólások száma: 17
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Kedd. Aug. 05, 2008 9:01 pm | |
| * Igaza van szaktársának télleg lehetne melegebb, de ez is jó, hiszen az sem jó, ha túl forró, ezért ez most pont megfelelő. Egy idő után úgyis megszokják, szoval ezzel semmi probléma nem lesz.* -De most jó ez, hiszen olyan forróság van mostanság.- *Mondta neki, majd elgondolkodott egy kicsit. Hát igen elég meleg van erre felé a mai napokban. Lehetne mostmár egy kicist hűvösebb az idő. Mert igazság szerint a lány inkább a hideget szeret és nem a meleget, de hát most ez az évszak van. El kell viselni, mert utána már jobb lesz, hiszen jön az ősz és a hideg. Addig meg csak nem sül meg. Közben kérdésekkel bombáza új ismerőse. Már ismer pár diákot az iksolába, de viszont a szobájából még senkit. Ez pedig nem túl szernecsés, mert jó lenne, ha ott is lennének ismerősei, de majd csak sor fog kerülni arra is addig inkább a kúri többi lakójával ismerkedik mef.* -Nem régen. Pár napja. Azthiszem három napja tartózkodok itt az iskolában. És Te milyen rég óta koptatod az iksola padokat?- *Elgondolkodott egy kicsit ezen, hiszen dátum szerűen nem tudja mikor érkezett ide. Bár ez elég egyértelmű. Csak a memóriájával vannak néha napján egy kis gondok, de az megesik. Ő már csak ilyen. Közben hallja a következő kérdést is.* -Angliából. Londonban születtem, de egy ideje itt élek Bulgáriában. Amúgy a fürdőruhám Londonból van. És köszi a tiéd is jó.- *Válaszolt a kérdésre mosoylogva, majd rögtön foyltatta is tovább mondandó valóját.* -És te honna száramzol?- *Érdeklődött ő is egy kicsit a lány felől, majd csenben maradt és várta tovább a választ és közben úszot egy kicsit, majd a víz alól kidugva fejét ott termedt ahol az előbb volt. |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|