Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Vízi park - Medencék

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 23 ... 44  Next
SzerzőÜzenet
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 17915
Msn: rigoevi@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Szakvezető

TémanyitásTéma: Vízi park - Medencék   Hétf. Aug. 04, 2008 1:23 pm

First topic message reminder :

Az udvaron, a Kúriától nem messze a sziget déli részén egy medence együttest találhat az erre látogató. A medencék egy erős burokkal vannak körbevéve, amikor rossz idő van, így akár télen is használhatóak, vagy hűvösebb időben. Mindegyiket szép kő borítja, és a terület puha fűvel van borítva, egy a különlegessége, hogy a föld nem sározódik.
Összesen három medence található itt. Az egyik egy mélyülő, 1 méteresből 1,5 méteresbe megy át. Itt akár úszni tanulni is lehet, mert a többségnek leérhet a lába, kivéve, ha kobold az illető.
Van egy afféle pancsoló is, ez kimondottan szórakozásra alkalmas, játékra. Szinte mindig találni bent 1-2 felfújt labdát, trükkös kis játékokat, amik néha maguktól változtatják a helyüket. A kis medence, mint egy tengerpart kezdődik, még homokot is érezhet a lábán az itt szórakozó diák. Egyre mélyül, de csak 1,5 méteresig, és ez is már csak egészen a végében van így. A partján homok, mintha igazi tengerpart lenne.
A harmadik medence kimondottan úszásra alkalmas, kifeszítve gömbökkel ellátott kötelekkel, amik széltében választják el több pályára a medencét. A medence 2 méter mély az egyik végében, a másik végében pedig 3 méter, tehát akár még fél-óriások is könnyedén úszhatnak itt, ha ilyesféle sporttal szeretnék magukat formában tartani.

írta Cirelin de Sovalon

A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 14, 2011 11:38 am-kor.
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Lorraine Betranche

Hozzászólások száma: 336
Msn: foldibianka15@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: "Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy"
(Thomas Alva Edison)

Ferme les yeux et le monde devient celui que tu veux

Chopin Nocturne in C sharp Minor

Titulus : A BENE klub alelnöke
Titulus : Anyuci pici lánya
Titulus : Kis kémiás

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Kedd. Aug. 23, 2011 1:55 pm

*Eltelik pár pillanat és Lorr már észhez is tér. Először azt pillantja meg ahogy Xer a törölközőjével élesztgeti.* -Mi? Mi? Hol vagyok? Jajj, te jó ég biztos nem ittam eleget. Már sokkal jobban vagyok. Köszi, hogy újraélesztettél.* Mondja vicceskedve. Aztán lepakol és elmegy az öltöőbe, hogy felvegye a fürdőruháját. Pár perc sem telik el és Lorr máris a medencénél terem. Aztán rááll a stratkőre és ugrik egy fejest ami inkább hasasra sikerül. *Lorr piros hassal jön kis a medencéből és jajjgat.*-Na jó elegem van. Még ilyet. Leül egy padra és inkább Xer-t figyeli nehogy kárt tegyen magában.*
Xerxésia Clearwater

Hozzászólások száma: 106
Msn: ciaradelafresque@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Kedd. Aug. 23, 2011 1:48 pm

*Ahogy lassan sétálgatnak meg beszélgetnek, Lorr láthatóan sápadt lesz és leül egy székra, majd gyakorlatilag el is ájul, lefordulva a székröl. Xer mindent ledob a kezéböl és gyorsan elövesz egy kis törölközöt a lány táskájából, mivel ahogy az elájult kiesett a kezéböl és megpillantja, szóval gyorsan felkapja, a jó hideg vizbe mártja és gyakorlatilag lehet hogy eröszakosan de fellocsolja a leányzót.* -Na, de megijesztettél? Jól vagy? Lorrr? ....Lorrr? *szólongatja a leányzót, majd még egyszer a jó hüvös vizbe mártja a törülközöt és a nyakába szorítja meg a homlokára felváltva hogy észhez térítse. Ha a lány felébred, akkor jól leteremti, hogy igy megijesztette.* -Ettél te egyáltalán ma valamit, vagy csak ittál? *kérdi töle, majd ha a lány már nem annyira fehér és jobban érzi magát leveszi nadrágját és megmártózik ö is a jó hideg vizben. Egy-kétszaltót is kipróbál, meg jó mélyre is lebukik, majd fel, hogy mindene jól áthüljön, majd újra kimászik, immáron csuromvizesen, és megnézi Lorrt, majd csak hagyja hogy a forró fuvallatt lassan megszárítsa.*
Lorraine Betranche

Kaszt:
Üzenőláda: "Amikor azt gondolod, hogy már minden lehetőséget kimerítettél, még mindig van legalább egy"
(Thomas Alva Edison)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Kedd. Aug. 23, 2011 1:39 pm

*Az erás lány miután leül a székre nem hogy jobban lesz, hanem egyre gyengébbnek érzi magát. Ide oda dőlöngél majd végül a egyik pillanatban még Xer dús kebleit látja maga előtt és irígykedik a másikban pedig már azt sem tudja hol van egy ideig még elsötétülve lát némi fényt. Majd lecsukja a szemét és elsötématül a világ.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Szer. Aug. 17, 2011 4:52 pm

*Hát tényleg nagy szerencse, hogy Lini nem érintkezett semmilyen úton-módon a vízzel. Ő csak szép csendben hallgatja a másikat, néha-néha bólogat.* - Á, értem. És mi van azzal a két lánnyal? Kösz, de nekem felesleges bókolni. A bókokat tartogasd a másik lánynak.* Hegyezi a fülét, kíváncsian hallgatja a beszámolót, majd kuncog egy sort. Nézi, ahogy a fiú, ki-be ugrál a vízben meg úszkál. Őt különösebben nem érdekli az úszás. Aztán Alex a lábaihoz könyököl, ő meg ösztönből elhúzza a lábait. Maga sem tudja miért csinálta, de kényszeredetten cselekedett.* -Érdekes életed lehet. *Sokat nem fűz hozzá igazából sokáig nem tudnának beszélni ezekről, majd mikor rákerül a sor megvakarja a tarkóját majd belekezd.* - Anyám rendezvényszervező, apám hulla, a nagyanyám auror, a mostohám borász, a mostohám testvére szintén divattervező, a húgom és az unokatestvéreim bosszantóak. Azt hiszem senkit nem hagytam ki. Aztán Párizs mellett van egy nagy birtokunk. Van egy sivatagi rókám és egy sas madaram. Szeretem a történelmet, a lovaglást, a vívást és a rajzolást. Más tényleg nem jut eszembe. Ja igen. A nagynéném itt van Nellondban és természetesen ő is auror. Én meg egy családi vállalkozást akarok majd beindítani. *Ontja magából ő is rendesen a szót, majd mikor Alex leül mellé rápillant aztán ugye a rajzolás a téma.* -Nyolc éve rajzolok, de azt hiszem már meséltem. Én többnyire azt rajzolom, ami jön. Ihlet kérdése... És nem, nem megyek a vízbe. Nem szeretnék... *A végére már csak halkan motyogást lehet hallani.*

//Fagy//
Alex Carmelo

Hozzászólások száma: 52
Msn: helgafarkas@hotmail.hu
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Szer. Aug. 17, 2011 4:26 pm

*Örül,hogy nem fröcskölte le,mert lehet,hogy annak rossz vége lenne..Figyelmesen hallgatja a lányt,majd elkezd mesélni kicsit.*-A Nagy Ő?*kuncog*-Rám talált,de mégse.Rég találkoztam vele.De volt egymásik lány is,vele meg tiszta olyan volt,mintha lelkitársak lennénk.És jól is néz ki.De te se panaszkodhatsz...*célozgat kissé,majd újra beugrik.Elmerül a vízben,és búvárkodik kicsit.Majd újtra felbukkan a víz alól,és úszik pár hosszt.Egyik hossz mellúszás,a másik hát,de van gyors és pillangó is.Aztán újra a lány lábaihoz könyököl,megigazítja haját,és csak mondja a magáét.*-Nem sokat tudsz rólam,egy pár infó:a nagy Sangria bor gyártulajának fia vagyok,Barcelonában lakok,és rengeteget úszkálok.Van egy ideghesítő pasifaló húgom,olyan plázacica-féle.Az anyám divattervező,az apám borász.Hatalmas birtokunk van,egy óriási házzal.És imádom a kutyákat.Dióhéjban ennyi.Te is mesélnél magadról?*közben újra kiül Lini mellé,és megpillantja a rajzlapokat és a ceruzákat.*-Te is rajzolsz?Én is szoktam.Legjobban portrét és aktot szeretek,meg állatokat.Biztos nem jössz a vízbe?*a lába közben a vízben,nehogy túlságosan felmelegedjen.A nap melegen süt,néha egy-egy kisebb szellő.Szép idő van.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Szer. Aug. 17, 2011 4:13 pm

*Lini drága sincs nagyon egyedül, sőt talán épp akkor érzi jól magát, ha nincs körülötte hatalmas nyüzsgés. Ha lefröcskölték volna valószínűleg a támadója úgy járt volna, mint Réka öccse és Tom... Persze utána a szőke lány ki is békült Tommal, Ádámot meg azóta sem látta. Aztán ugye Alex kiül mellé, és egyből beszélgetni kezdenek.* -Szerintem igenis hideg. Egyébként szerintem kihagyom, nem akarok tüdőgyulladást kapni.* Fintorog a lány. Igazából nem nagyon érdekli Alex felsőteste... Van saját barátja akkor minek bámuljon másokat?* -Mi újság? Azonkívül, hogy a "legkedvesebb" ismerősömtől kaptam egy képeslapot, amin közölte velem, hogy én meg a bátyja ne keressük, mert valami haverjával van a Riviérán semmi más. És veled? Rád talált a nagy Ő? *Kérdi kuncogva, figyeli a srácot, de semmi más. Nem vonzódik hozzá. Nem az ő esete. Meg hát eleve hűséges, mint egy kiskutya szóval eszébe se jut. Vigyorogva figyeli Alex hülyéskedését, majd mikor Alex megismétli magát felröhög.* -Egyszer már kérdezted, már válaszoltam rá. Szóval mesélj valamit, én meg hallgatlak.* Mosolyog, bár igaza is van mivel ő vajmi keveset tud a spanyol srácról.*
Alex Carmelo

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Szer. Aug. 17, 2011 3:43 pm

*Allis srácunk nem sokáig marad egyedül,mert erre jön egy szőke lány.Először fel sem tűnik neki,aztán beugrik...Tyline.Igen,ő az.És épp rajzolgat.Csibészesen elmosolyodik,és egy jó kis ötlet jut eszébe.Lefröcsköli.Aztán mégse teszi meg.Inkább csak leül mellé.Persze nem a létránál mászik ki,csak a medence szélén.Lecsüccsen mellé,és válaszol.*-Szia!Nem is hideg a víz.Szerintem pont jó.Nem jössz?*mosolyodik el,és igenlő válasz esetén behúzza a vízbe.Vagy belöki.Ahogy esik,úgy puffan.Nemleges válasz esetén nem próbálkozik.*-Amúgy miújság?*kérdezget,és feláll egy percre.Odébbáll,ott rázza szét a haját.Aztán fésülő mozdulatokkal nagyrészt helyrehozza.És mint mindig,most is jól néz ki.A víz kifejezetten jól áll neki.Izmos testén a vízcseppek lassan gördülnek le.Gyorsan visszaugrik egy kecses fejessel,majd újra elmerül.Közben végignéz Linin.Most is csinos,mint mindig.De nem az az éhes tekintet.Csak a hagyományos "megnézlek" pillantás.Odakönyököl a lány lábához.Aztán elrugaszkodik,és a vízben csinál pár szaltót.Kicsit bohóckodik neki,szereti,ha a lányok nevetnek.Majd kiül mellé.*-És amúgy miújság?
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Szer. Aug. 17, 2011 3:33 pm

*Egy szőke leányzó ücsörög a parton. Nem, ő nem fürdőzni jött. Még mindig egy lila hajú srácot keres, akivel először itt találkozott, majd csúnyán összevesztek (na jó... a lány elverte) azóta pedig nem sikerült bocsánatot kérnie tőle.Néha mikor teheti lejön ide, hátha ott találja, de eddig nem sikerült rálelnie. Szép nyugodtan ül a parton, egy vázlatfüzet felé görnyedve persze jó távol a medencétől, mert tanult a múltkori esetből. Igazából fel sem figyel Alexre pedig páran vannak itt még rajtuk kívül, de ez most lényegtelen. A szőkét annyira lefoglalja a rajzolás, hogy még a vízcsobbanásra se figyel fel. Mostanában elég rosszkedvű az unokatestvére miatt, na meg a nénikéje se támogatja az ötletét. Rányomja a ceruza hegyét a papírra, épp egy hollót próbál rajzolni, mikor kitörik a ceruzahegye. Szitkozódik egy sort, persze halkan, mert nem káromkodós típus, aztán magához húzza az eddig mellette heverő táskát és elkezd abban kotorászni. Megint átkozódik, majd felnéz, és ekkor látja meg Alexet, aki épp a vízbe ugrál. Vigyorogva a fejét rázza.* -Szia. Te hogy bírsz ilyenkor fürdeni? Talán egy órája néztem, és akkor már hideg volt a víz. Legalábbis szerintem hideg volt...*Szólítja meg végül az Allist, ha már nem tud firkálgatni.*
Alex Carmelo

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Szer. Aug. 17, 2011 3:18 pm

*Alex járkál erre,rajta egy kockás ing és kedevenc farmerja. A farmer alatt természetesen egy fürdőnadrág,olyan feszülős fajta. A szél kissé fújdogál,de amúgy nagy meleg van.Ezért is jött ide.Meg amúgy is szeret csúszdázni.És kíváncsi is volt.A szél néha megfújja szőke haját,és fiúkánk néha sóhajt egyet-egyet.Igen,már megint a lányokon jár az esze.De mit várhattunk volna egy tüzes vérű spanyoltól? Közben kilép nadrágjából,ingét is kigombolja.Aztán megnézi,milyen a víz.Kicsit hűvös,de nem zavarja.Belépdel lassan,elmerül,feje is a víz alatt.Kicsit elbúvárkodik így,majd felmegy levegőért.Szétrázza haját,mint egy kutya,és úszik pár hosszt.Nézi a békés természetet,és nagyokat ugrál néha a vízbe.Szaltó,fejes,vízibomba..Csak társaság kéne.Mondjuk egy lány.De fiú is jöhet.Neki tewljesen mindegy.*
Lorraine Betranche

Kaszt:
(Thomas Alva Edison)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Kedd. Aug. 16, 2011 5:37 pm

*Lorr merengve ül a medencébe. Nézi ahogy a szél apró hullámokat ver a vízen. Már szinte félálomban van, amikor hirtelen megpillant egy felé közeledő lányt aki köszön neki. Először azt hiszi egy ismeretlen ember, de mikor ráeszmél, hogy ő az egyik légi legjobb barátnője alig hisz a szemének.*-Szia Violet. Te jó ég ezer éve nem láttalak. Mit keresel itt?*Teszi fel a kérdéseket a lány , de a meglepődöttségtől alig jut eszébe valami. Pedig rengetek mondanivalója lenne.*-Köszi, most találtam a szekrényben pedig már azt hittem elveszett, de a tiéd is szép.*Aztán mikor végre magához tért és felfogta ki is ül mellette lefröcskölte a lányt vízzel üdvözlésképpen.*

//Most fagyunk//
Violet Anne Heart
Diák

Hozzászólások száma: 5
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Kedd. Aug. 16, 2011 5:23 pm

* Violet egész nap azt tervezte, hogy kinéz a vízi parkba, de csak most jutott rá ideje. Már kezdett hűvösödni a levegő, így a meleg vizes medence felé vette az irányt. Tudta, hogy nem lesz kedve majd elmenni az öltözőkig, így már otthon felvette a fürőruháját. Így csak le kellett kapnia a pántos lila ruháját, és már mehetett is a vízbe.
Ebben a pillanatban észrevette, hogy ott ül a medence szélén Lorraine. Odaúszott, majd leült mellé.*
- Szia Lorraine. Örülök, hogy látlak. Milyen szép a zöld fürdőruhád.* – kezdte a társalgást.*
*Azt hitte először, hogy Lorraine észre se veszi, annyira elmélyült a a gondolataiban. De aztán végül odafordult hozzá.*
Lorraine Betranche

Kaszt:
(Thomas Alva Edison)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Kedd. Aug. 16, 2011 4:58 pm

*Bár már hamarosan beköszönt az ősz az idő mégis csak most lett igazán nyárias. Lorraine kihasználja az alkalmat és ellátogat a Vízi parkba. Talán esti fürdőzés is lesz belőle ha nem unja meg az egyedül pancsolást a medencékben. De azért az erás reméli akad majd társasága. Azért csak most megy ki, mert nem akarta, hogy fehér bőre leégjen. Elég neki azis, hogy a haja még mindíg úgy néz ki mint egy pudli. Ha ahhoz még be is vörösödne egy ideig biztosan nem menne ki az utcára. Lorr ma egy zöld ruhát visel egy fekete szandállal. Mikor odaér leteszi a holmiját, mint ahogy azt pár napja tette amikor itt járt. Kipakol és elmegy az öltözőbe, hogy felvegye a fürdőruháját, ami szintén zöld. Miután felveszi elmegy a melegvizes medencéhez. Már nem süt annyira a nap és most nincs sok kedve úszni. A másik oka annak, hogy nem megy úszni pedig az, hogy nem akarja, hogy találkozzon egy jóképű idegennel ilyen állapotban. Majd ha végre talál valakit aki hajlandó lesz vele elmenni a szépségszalonba, nem kell többet szégyenkeznie. Addig pedig inkább meghúzza magát úgy, hogy ne vegyék észre.*
Valeriel Ravenwood

Msn: perlita6@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Csüt. Aug. 11, 2011 2:14 pm

*Eszegeti az édességet, és szépen be is nyomja az egészet, egészen gyorsan. Ahhoz képest, hogy milyen kis karcsú, eltünteti gyorsan. A kérdésre kicsit biccent, aztán a tömegre és a Freddie-s kérdésre nyel egy aprót.* - A tömeg legyen inkább a közönség, tisztes távolságban. *Kuncog fel a lány, aztán zavartan válaszol.* - Nem... Nem tudom, nem hiszem. Hiszen akkor nem Chanty-val foglalkozna, nem ő lenne a... kiválasztott boszorkánya. *Sóhajt egyet, aztán a barátos kérdésre kicsit elpirul megint.* - Nem nagyon... Azaz... Daniel egyszer megcsókolt. *Teljes rákvörösség, ahogy visszagondol a dologra, de igazából lehet, hogy megcsókolta, de úgy nem jöttek össze, hogy naponta találkoznának, mint egy pár, csak... Egy csók volt. Aztán döbbenten pislog Lorraine felé, először az alvajárás miatt, aztán amiatt, hogy pudlinak titulálja magát.*
- Még csak nem is hasonlítasz egy pudlihoz, tök szép a hajad és majd megnő! *Mondja ellenkezve a lány, neki igen is tetszik, nincs vele igazán semmi baj.* - Az én hajam nem fog lenőni, mágikus festés, de hogyha tényleg el akarsz menni befestetni a hajad szívesen elkísérlek, persze. Itt Nellondban van egy nagyon jó szalon, könnyedén megcsinálják neked olyanra, amilyenre szeretnéd. Szín, fazon, bármi. A sminkeket is tőlük szoktam ellesni, nagyon kedves a tulaj. *Kicsit felkuncog, ahogy visszagondol, hogy mi-mindent lesett már el onnan. Aztán mivel már meg is ette a fagyit, üldögéltek is kicsit, lassan talpra áll. Ebben a pillanatban kordul a gyomra is.* - Persze, hogy éhes. Ó, egy brownie... *Ábrándosan maga elé képzeli a csupa-csoki-sütit aztán elindulnak Lorraine-nel kajálni, hiszen mind a ketten éhesek.*
Lorraine Betranche

Kaszt:
(Thomas Alva Edison)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Csüt. Aug. 11, 2011 2:00 pm

Már az utolsó falatoknál tart a fagyinál. Amikor rájön, hogy még mindíg éhes, és mivel Valriel felteszi a kérdést, hogy nincs e kedve elmenni a konyhába így arra azonnal igent mond.*-Oké. Menjünk. Teis éhes vagy?* Még egy ideig ülnek a padon míg eldöntik, hogy elmennek e a konyhába. Addig pedig beszélgetnek.*-Nem szereted a tömeget? És Freddie biztos nem táplál irántad érzéseket? És volt már barátod? Amúgy saját magad fested a hajad vagy a szépségszalonban csinálják? Mert énis gondolkozok rajta, hogy befestessem e. Tudod nemrég alvajárás közben belenyírtam a hajamba. Azóta ilyen borzalmas. Pedig előtte szép hosszú volt. Most meg olyan mint egy pudli. Ha majd kezd lenőni a hajad eljönnél velem a szépségszalonba?*Kérdezi vágyakozva. Hiszen már szégyelli a haját.*
Valeriel Ravenwood

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Csüt. Aug. 11, 2011 1:49 pm

*Ugye jót kacagnak a viziszörnyes dolgon, és természetesen nem toppan be egy merész lovag se megmenteni őt a sikoltozására. Lusta nezások, hihetetlen. Aztán teljesen elképed az ötleteken, de inkább viccnek veszi, mint komolyan, vagy csak olyan ábrándozásnak. Szóval bárhogy is veszi, semmiféleképpen sem komolyan.*
- Jaj, de buta vagy! A szerelmet nem lehet kikényszeríteni! Sose szeretne, hogyha ártanék Chanty-nak, és akkor sem, hogyha börtönbe zárnám... És úgy... amúgy se. *A vége kicsit kétségbeesett lesz, de közben a vörös leányzó már el is szalad fagyiért, hát nyújtózik csak egyet, és vár. Tündéri teremtés, csodálatosan kedves és ártatlan jellemmel, és még sem talál rá a hercege. És szépen belehabarodik más hercegébe. Persze ez lehet csak gyermeki, mesebeli szerelem, és amúgy is igen plátói, hiszen sosem merne kezdeményezni Freddie felé, főleg addig, ameddig Chanty-val van. Sose lenen ilyen gonosz.*
- Igen, holnap. Én nem szoktam menni, túl nagy a tömeg, tudod. De neked pont jó lesz az a tömeg. *Mosolyodik el, örül, hogy elterelődik a téma Freddie-ről, hiszen, igazából olyan butaság, amiről ábrándozik. Aztán megrázza újra a fejét, mikor Lorr rászól, és nevetve kezdi el enni a fagyiját.* - Persze, itt vagyok, figyelek. Nagyon finom, köszönöm. Akarsz még elmászkálni a nem olyan titkos konyhához, vagy esetleg csak sétáljunk? *Kérdezi, aztán keveset nyalogatja a fagyit, majd csak ábrándosan körbeforog egész testével, szinte piruetteket szórva, de lassan, hogy azért a fagyi ne essen ki a kezéből. *
Lorraine Betranche

Kaszt:
(Thomas Alva Edison)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Csüt. Aug. 11, 2011 1:29 pm

-Egy víziszörny.Ha-ha-ha-ha.*Lorraine ezen jót nevet. Valerielnek jó nagy a fantáziája, állapítja meg Lorraine. Utána hallgatja, ahogy a lila lány Freddie-ről tart beszámolót.*-Miért nem varázsolod el azt a másik lányt a világ végére és csapsz le Freddie-re? Vagy elrabolhatnád és fogságban tartthatnád míg bele nem egyezik, hogy a tiéd lesz.*Csak azután veszi észre mekkore elmebeteg ötletet adott Valerielnek miután már a szavak elhagyták a száját. Dehát visszavonni már nem tudja, úgyhogy gyorsan elmegy jégkrémet venni. Mikor elindul meglátja az olasz fagyis bódét, úgyhogy meggondolja magát és inkább fagyit vesz.*-Két nagy adagot kérek. Köszönöm.*-Majd oda nyújtja a pénzt. Utána pedig visszarohan a padhoz annak reményében, hogy Valeriel még nem hagyta ott elmebeteg ötleteinek köszönhetően.*-Holnap lesz a szakkör? Rendben. Köszönöm. Amúgy teis ottleszel? *Miközbben Lorraine a fagyiját nyaldossa látja, ahogy újdonsült barátnője még valamilyen álom világban lehet. Pirosló arccal lépdes előtte, de Lorr ezen csak kuncogni kezdd.*-Hahó? Te hol jársz? Jobb lesz ha visszatérsz a földre mert elolvad a finom fagyi.
Valeriel Ravenwood

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Csüt. Aug. 11, 2011 1:17 pm

- Miért is kéne bármi más, mint a napfény adta csillogás? *Kérdezi, furcsán rímelve, de hát az a csillogás éppen a szemére vetül, szóval a kaját az arcára fekteti, hogy eltakarja a napfényt. Abszolút nem figyel, így Lorraine könnyedén le tudja fröcskölni a hideg vízzel. Azonnal felsikkant és felül, de ahelyett, hogy megölné a lányt, vagy üldözné, inkább vele együtt felnevet.* - Segítség, egy viziszörny rám permetezte gyilkos jéggé fagyasztó mérgét! *Sikoltozik, hagosan, a kezéből tölcsért formálva, hátha meghallja valaki, de persze ahogy kimondta, azonnal újra felnevet. Szárnyaló fantázia. Bár nem úgy tűnik, mintha bárki be akarna toppanni, legyőzni a szörnyet és elnyerni a királykisasszony kezét. A lány azért biccent ahhoz, hogy szívesen vele tart, és lassan fel is álldogál a padról, picit megrázva a haját, hiszen az az egyetlen, ami még vizes rajta. Meg persze ahol le lett locsolva.* - Meriel! *Felel, hangosan felnevetve, a kacagása gyermekien őszinte, szépen csengő, mintha szélcsengők finom koccanása lenne.* - Ó, jégkrém? Persze, imádom, de ha már te hívsz meg, akkor válassz te nekem. És... összejönni? *Megint gyermeteg, zavart lesz a hangja, kicsit elfúló, de nem bír válaszolni.* - Olyan, de olyan helyes! *Nyögi ki, teljesen belelkesülve, pedig tudja jól, tudnia kéne, hogy Freddie sose lesz az ő lovagja. De hát gyermeteg remények.* - Holnap, azt hiszem holnap lesz a következő. Biztosan összefutsz ott valakivel, aztán hogyha a szakkör le is foglal titeket, utána tovább beszélgethettek. *Kicsit még piros, most már nehezen lehet kiölni a fejéből Freddie arcát és hangját, szóval úgy lép, mintha táncolna, egy álomvilág kellős közepén.*
Lorraine Betranche

Kaszt:
(Thomas Alva Edison)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Csüt. Aug. 11, 2011 12:56 pm

-Hát jó akkor majd a nap megszárít. Látom jól elvagy a padon. Nemis kell neked semmi csak napsütés semmi több.* Mikor Lorr látja, hogy a lány nem figyel csak fekszik és talán már a szemét is becsukta belerakja a kezét a hideg vízbe és lelocsolja vele Valeriel-t.*-Légyszi ne ölj meg.*Majd hangosan felnevet, utána pedig elfut a holmijához, hogy visszavigye a törölközőjét. Aztán visszamegy a lila lányhoz, hátha már el is felejtette amit az imént művelt vele Lorr. Utána válaszol Valriel kérdéseire.*-Igen a szerelem városa. Ott ismerkedtem meg az ex életem szerelmével, de ezt most hagyjuk is. Manókhoz? Szóval akkor lenne kedved velem jönni? *Kérdezi érdeklődve.* Hát lehet, hogy majd egyszer összefutok azzal a Maleriellel vagy kicsodával de addig beérem veled is.*Mondja kissé vicceskedve. Utána pedig felajánlja, hogy menjenek és vegyenek egy jégkrémet.*-Meghívhatlak egy jégkrémre? De azért szerettél volna összejönni azzal a Freddie-vel? Szakkörön? Még nem?*~Miért is nem?*-Ez egy jó ötlet! És nem tudod véletlenül mikor lesz a következő szakkör?
Valeriel Ravenwood

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Csüt. Aug. 11, 2011 12:43 pm

*Megrázza a fejét, amikor Lorr felajánlja a törölközőt, jó elfagyoskodik őt, majd megszárad. Hogyha itt lenne a pálcája azért egy hőburkot biztos csinálna, de hát egy szál fürdőruhában jött, mezítláb, szóval nem, még a pálcája sincs itt. Észreveszi, hogy Lorraine mozgásban lenne, csinálna valamit, de csak elnyúlik a padon és napozgat, nem válaszol semmit se, mert igazából neki nagyon jó így, a napon pihengetni. Főleg, hogy most lassan meg is szárad, és végre nem fázik.* - Észak-Franciaország? Akkor Párizs nem lehet olyan távol.. A szerelem városa, ugye?... Esetleg benézhetnénk a manókhoz... *Gondolkozik félhangosan, a manók nem olyan titkos konyhájára gondolva, de aztán csak elmosolyodik, mikor visszakérdez a hajával és a szemével kapcsolatban.* - Igen, mindenki szőke és kék szemű. És nem kell annyira törnöd magad, hogy elképzelj, csak találkozz Meriellel, és már láthatod milyen lennék szőke hajjal. *A lány halkan felkuncog, lehet, hogy Lorraine ebből semmit sem ért, de nem is baj. Aztán jön a Freddie ügy, és azonnal eltűnik a kuncogás, inkább zavartan nyöszörögve takargatja el gyerekesen az arcát, hiszen érzi, hogy elvörösödött. És ettől még jobban elvörösödik.* - Nehm... *Nem tudja folytatni, eddig jó hogyha háromszor találkoztak, az elsőnél még olyan jól elvoltak, énekelt Freddie, ő meg táncolt, a másodiknál pedig már Chanty-nak csapta a szelet, a harmadiknál már együtt is voltak... Szóval nagyon nagyot puffant ez a drága romantikus lélek.* - Bár úgy lenne. *Nyöszörgi picit tovább, aztán kihúzza magát és gyorsan megrázza a fejét, hogy elhessegesse a gondolatot. Aztán Lorraine-nek csak eljut az agyáig, hogy nem csak fiúkkal lehet ám elutazgatni, hanem lányokkal is, szóval nem kell olyan vadul párkeresőt beindítania.* - Voltál már szakkörön? *Bukik ki belőle a határozottan nem ideillő kérdés, mert hát tökre nem erről beszéltek. De az ő buksijában szépen levezette, hogy ismerősöket a legjobb Szakkörön szerezni, ott úgy is egy csomóan vannak összezárva, és elég valaki mellé csapódni és hozzászólni. Még mindig egy helyben üldögél, igazán nem válaszolt, hogy ő hova is menne, hogyha Lorraine megindul, akkor maximum követi őt.*
Lorraine Betranche

Kaszt:
(Thomas Alva Edison)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Csüt. Aug. 11, 2011 12:25 pm

*Lorranine viszont hozott magával törölközőt így gyorsan elsuhan érte és betekeri magát vele.*-Bocsi, de csak egy törölközőm van, de ha kéred kölcsönadhatom.*Aztán most a lányra bízza a választást, hogy mit csináljanak.*-Szerinted most mit csináljunk? Menjünk el enni? Vagy menjünk be egy másik medencébe?Amúgy észak Franciaországból jöttem. A családom elég nagy. És néha elviselhetetlenek.*Mikor úgy érzi megszáradt, a törölközőt kiteríti arra a padra amire a strandkendőjét is tette.Utána pedig leül a lány mellé*-Szőke? És mind kék szemű? Bocsi, de tégen nem tudlak elképzelni szőkén, de ha először nem lila hajjal láttalak volna, ez biztos másként lenne.*Lorr felkapja a fejét mikor a téma a fiúkra irányul. Nem mintha olyan nagyon akarna egy barátot csak hát már hiányzik neki egy megértő ölelés. A vörös hajú lány észreveszi, ahogy Valeriel kicsit elpirul mikor kiejti a száján Freddie Lightstone nevét. Ígyhát rá is kérdez.*-Netán közelebbről is ismeritek egymást?*Mondja incselkedő hangon.*-Hát végülis mindegy, hogy fiiú e vagy lány csak jöjjön valaki, mert egyedül elég unalmas utazni. Amúgy van pár barátnőm, de őket még megse kérdeztem. De buta vagyok.*
Valeriel Ravenwood

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Csüt. Aug. 11, 2011 12:12 pm

*Egyáltalán nem zavarja, hogy Lorraine szaladgál, éppen csak néhány másodperc kell, amíg leesik neki, hogy a lány már nincs is mellette, és követi. Szóval szépen követi, és kilépve a vízből természetesen halványan dideregni kezd.* - Igazából Londontól kicsit távolabb lakunk, de elég sokszor jártunk bent. De Franciaország is szép, melyik részéről származol? *Kérdezi révetegen miközben lassan összefonja a karjait, hogy a tenyereivel melegítse magát. Nem hozott semmit, törölközőt se, szóval csak úgy leül egy padra, úgy, hogy a nap rásüssön és az melengesse.* - Szőke, az egész családunknak szőke ezért festettem be dacból. Majdnem kivágtak az ablakon, amikor megtudták, de aztán mindenki megszokta, és ez jobban is illik hozzám. *Mosolyodik el, kicsit beszédesebb lesz, talán már jobban figyel szaktársa felé.* - Hát, ismerek pár fiút, a bátyáimon kívül... Nézzük csak, Daniel, Daniel Soyler, ő erás. Vilen, bár őt már rég nem láttam, ő naxis. Freddie... *A lány határozottan elpirul, és olyan kicsit ábrándosan-nyöszörgősen mondja ki a nevét.* - Freddie Lightstone, Ő... Ő Allis. Most csak ők jutnak eszembe, és persze a testvéreim, Nath, Gabriel, James, Law. *Ezek közül James és Law igazából csak unokatestvér, de ez sose zavarta őket, hiszen testvérekként tekintet mindre.* - Mindenképpen fiúval szeretnél hazautazni? Barátnőd sincsen? *Kérdezi most kivetve hatalmas kék szemeit, miközben dörzsölgeti a karját, hogy száradjon a víz ő pedig melegedjen.*
Lorraine Betranche

Kaszt:
(Thomas Alva Edison)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Csüt. Aug. 11, 2011 11:53 am

*Lorrnak kezd melege lenni amikor már több tíz perce vannak a vízben és a nap is kezd újra kisütni. Ígyhát megkérdezi a lányt van e kedve átmenni másik medencébe.Reméli Valeriel nem tartja idegesítőnek amiért nem tud egy helyben megmaradni fél óránál tovább. Feláll majd ismét a lépcső felé veszi az irányt.*-London? Jajj nagyon szeretem Londont. Főleg az óriáskereket. Gyönyörű a kilátás. És te ott élhetsz. Milyen szerencsés vagy.* Majd beugranak neki a képek a gyönyörű fővárosról.*-Amúgy eredetileg milyen színű a hajad? Nem mintha így lilán nem lenne jó. Csak hát a kíváncsiság nagy úr.*Ezen kissé elmosolyodik.*-Sajnos nincs. Vagyis nem hinném, hogy eljönnének. És fiú barátod van? Az az igazság, hogy amióta itt vagyok még egyetlen fiúval sem beszéltem.*Mikor kilép a medencéből nagyon elkezd fázni és megkéri a lila leányzót, hogy gyorsan szaladjanak el a törölközőikért mert különben szétfagy.*
Valeriel Ravenwood

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Csüt. Aug. 11, 2011 11:43 am

*Felé kapja a fejét, amikor megkérdezi, hogy milyen szakon van, és lassan végignéz magán, és bizony, nincs rajta kitűző.* - Ja persze, Eramir. *Mosolyodik el kedves ábrándossággal, aztán először a pillantásaival a gerjesztett hullámokat figyeli, aztán újra a medencéket pásztázza. Az értetlenségre, hogy Lorraine nem tudja, hogy honnan otthonról jött, csak megbillenti a fejét, hát igen, azt nem mondta, hogy honnan is származik, feledékeny leányzó, vagy inkább halványan figyelemzavaros, hogyha nem a táncról vagy az énekről van szó.* - London mellől, Anglia. Gyönyörű hely, gyönyörű! A testvéreimmel együtt utazunk mindig, sosem megyek egyedül. *Hát igen, hogyha Lorraine tudná, hogy ki az az Ariana Ravenwood, vagy James Ravenwood, most akkor se jönne rá, hogy róluk is lehetne szó, bár ők unokatestvérek. Csak a szeme és arcvonásai hasonlítanak halványan, de a szőke hajat levetette, mivel a család 8-10 emberének mindnek szőke a haja. Különc lánynak különc haj kell.*
- Nincsen barátod, aki veled tartana? *Kicsit megütközve tér vissza a földre, mert hát ő sose utazik egyedül, itt a kúriában is csak azért van egyedül, mert egyik pillanatban még Nath-tel van a Színházteremben, a másikban pedig már egészen máshol táncikál, szinte transzba esve. Viszi a lába és néha véletlen elhagyják, de hát na.*- Vajon a nellondiaknak és van strandjuk, vagy a Nezabar kérhetne belépőt ezért a strandért? *Jön az újabb, ábrándos és merőben hülye kérdés a leányzó szájából.*
Lorraine Betranche

Kaszt:
(Thomas Alva Edison)

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Csüt. Aug. 11, 2011 11:30 am

*Lorr elfogadja a lány segítségét ami a bikini bekötését illeti. Majd lehunyja a szemét a majdnem meleg vízben és kizárja a külvilágot, de sajnos nem sokáig mivel egy hűvös szellőtől reszketni kezd.*-Amúgy te milyen szakon vagy? Bocsi, de nem látok rajtad semmilyen kitűzőt.*Kérdezi a lánytól érdeklődve. Közben kezével a vízet izgatja és szép lassan hullámok keletkeznek.*-Otthnról? És hol laksz ha szabad megkérdeznem. Én Franciaországból jöttem. Szeretnék visszamenni oda még a nyár folyamán. Csak hát nincs olyan még aki velem tartana, és hát mindjárt vége a nyárnak.* Ahogy ezt a mondatot kimondja kissé elszomorodik. Mivel ha a napokban nem indul el a hazájába talán egy évet is várhat mire újra lehetősége nyílik elmenni. Majd meghallja, ahogy Valeriel a levegőbe merengve feltesz egy kérdést.*-Hogy miért? Hát ez egy jó kérdés. De én azért örülök neki.
Valeriel Ravenwood

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Vízi park - Medencék   Csüt. Aug. 11, 2011 11:20 am

*Érdeklődve figyeli a lányt, ahogy kutat, és hogyha olyan hátul összekötős bikinije van, akkor szépen ügyes kezekkel beköti azt, ha persze Lorraine engedi és nem érzi magát annyira zavarba, hogy inkább egyedül csinálná. Kicsit megbillenti a fejét, amikor a leányzó köszön neki, bemutatkozik, és megkéri, hogy maradjon vele.* - Köszönöm. *Feleli ábrándosan, miközben még mindig a szaktársa arcát nézi. Bár lehet, hogy nem is tudják egymásról, hogy szaktársak, hiszen Valeriel speciel nem szokta kitűzni a jelvényét, fürdőruhára főleg nem. Szépen követi őt a másik vízbe, és lecsüccsen mellé, miközben elgondolkozó tekintettel válaszol.*
- Hát... Nem rég jöttem otthonról vissza, és ott rémes idő volt, szóval mivel már augusztus közepénél járunk lassan, nem állíthat meg egy hóvihar sem. *Ahogy kiejti a száján, ha hóvihar nem is, de a hideg szél feltámad és végigfúj rajtuk. Val szépen lejjebb csúszik a vízben, hogy már csak az állától látsszon ki, miközben kék szemeivel elgondolkozva pásztázza a vizet. Úgy tűnik, hogy bemutatkozni már is elfelejtett.* - Miért van egy iskolának élményparkja? *Bukik ki belőle ez a mondat, szép, dallamos, érdeklődő hangon, de még mindig elnéz a medencék felé, mintha inkább a helyhez szólna. De persze csak Lorraine van még itt.*

Vízi park - Medencék

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 44 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 23 ... 44  Next

Similar topics

-
» Park
» Central Park
» Kirinashi Nikumi park
» Karakterek - Hogy néznének ki South Park változatban? (XD)
» Medencék