|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendég Vendég
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Márc. 14, 2009 1:17 pm | |
| *Elmosolyodik Jane szavaira, és ő is hasonlóan vélekedik.* Én is nagyon-nagyon köszönöm, hiszen nekem is meg kell ezt csinálnom valamikor, és valóban, így mind a ketten elintézünk egy dalmágia házi feladatot. És akkor ezentúl ha valaki talál valami páros házit, szól a másiknak, hogy hahó, lecke van, nyomás? *Kérdezi költőien, nevetve. A Nellondban tett kis kitérő nagyon is felvidította a szőkeséget, majd miután ismét eldobta Vodkának a botot úgy dönt, leül a földre, nem szeretne hanyattvágódni, és kék-zöld-lila foltokban tündökölni. Törökülésbe, kényelmesen elhelyezkedik, és hallgatja, figyeli a lányt, de nem álmosodik el túlságosan. Pedig próbálja rávenni magát az alvásra, hogy segítse Jane-t, de a kérdésre, immár mosoly nélkül megrázza a fejét, de egy ásítást azért elereszt, amit jobb kézfeje mögé rejt.* |
|  | | Jane Scott Diák

Hozzászólások száma: 4037 Msn: renikee2@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda:
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Márc. 14, 2009 1:03 pm | |
| -Köszönöm szépen, életmentő vagy. *Mondja Jane a lánynak, hiszen valóban hálás neki.* -Tudod mit? Akkor ezentúl együtt fogjuk megcsinálni a páros házikat. *Mondja Jane a lánynak, majd kezdi is a dalt.* -Persze, szívesen kezdem én. Utána meg cserélünk, és akkor én leszek az alany, így mindketten kivégezzük ezt a házit. *Mondja mosolyogva, és kezdi is a dalt. Mély levegőt vesz, erősen koncentrál, mintha egy emberélet múlna rajta. Kell a motiváció, az inspiráció, így tuti, hogy nem szúrja el. Mély sóhajtás, Jane nyitja a száját, és kezdi a dalt.* -Mikor napnyugtakor az éj leszáll, S a szemekre álompor hull alá, Egy új ajtó megnyílék S egy határ újra eltűnék... *Úgy tűnik, hogy valami nincs rendben, ugyanis nem történik semmi. Lyranak álmosodni kellene, vagy valami, de ugyanolyan élénk, mint eddig volt...legalábbis így látszik.* -Lyra, érzel valami különlegeset? *Kérdezi Jane, bár sejti a választ...* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Márc. 14, 2009 12:55 pm | |
| *Miközben Vodka a fadarabot keresi, Lyra elővesz egy hajgumit pulóvere zsebéből, és néhány fürge mozdulattal összefogja a haját egy copfba.* Köszönöm, én is megvagyok, sőt, mostmár egész jól vagyok.. *Mondja mosolyogva, és legszívesebben elfelejtené mindazt, ami múlt héten történt. Jane kérdésére bólint, majd hallgatja, miről is lenne szó. Miután megérti, miről is lenne szó, még szélesebben elmosolyodik, és elveszi a visszatérő kutyától a botot, hogy újra eldobja, a lehető legmesszebbre, és Vodka megint szaladjon. Ezt a házit még ő sem csinálta meg, pontosabban még ő sem gyakorolta, és lévén milyen zöldfölű, igencsak ráférne egy kis gyakorlás, így hát ismételten bólint.* Tudod vicces, mert én is pont azon gondolkodtam, hogy keríteni kéne valakit, akivel az ilyen, és ehhez hasonló páros leckéket el tudnám készíteni. *Mondja, miközben halkan felkuncog, majd a dalról megállapítja, hogy szép, sőt gyönyörű .* Kezdesz te? Először ki szeretném tapasztalni, milyen is, ha alany vagy, pedig nem szeretek alanykodni, de közben figyelem, hogy csinálod, ha közben el nem alszok.. *Mondja a lánynak kuncogva.* |
|  | | Jane Scott Diák

..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Márc. 14, 2009 12:46 pm | |
| ~És megint bejött..~ *Mosolyodik el a lány, amikor meglátja barátnőjét Lyrát, és a mellette ugrándozó kis beagle-t.* -Szia, hogy vagy? *Kérdezi Jane miután válaszol a lány kérdésére.* -Köszi én megvagyok. Lehetne egy órisái kérésem? *Kezdi Jane, s bociszemekkel néz a lányra. Megvárja, hogy bólintson, s akkor kezd bele a mondanivalójába.* -Tudod, arról lenne szó, hogy van néhány házim, amihez segítség kellene. Épp a dalmágiával küzködök, de egyedül nem tudom megcsinálni, mert párba kell gyakorolni. *Mondja a lány, majd felolvassa a feladat szövegét.* -Szóval, ez az Álom dala, amit általában akkor használnak, ha valakinek olyan fájdalmai vannak, hogy sok alvásra van szüksége vagy műtétek után. Szóval ezt a dalt kellene gyakorolni. Segítesz nekem? *Kérdezi a lány, miközben olvassa fel a dalt.* -Mikor napnyugtakor az éj leszáll, S a szemekre álompor hull alá, Egy új ajtó megnyílék S egy határ újra eltűnék.
Új birodalom az hol mostan állsz, Tégy itt akármit is, csak rajtad áll. Egyedül vagy nincs választás És élsz vagy halsz, nem látja más.
A tengerén úszol álmoknak, Felhőin repülsz álmaidnak. Ez a világ végtelen, Kiismerése képtelen. ~Milyen szép...~ *Gondolja Jane, s feláll.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Márc. 14, 2009 12:41 pm | |
| *Lyra sétál mosolyogva, napok óta először boldogan a medencék felé. Egy pajkos kiskutya, Vodka ugrándozik mellette, a beagle-nek is szüksége volt már egy kis friss levegőre. Már jó idő van kint, kezd kitavaszodni, de még mindig nincs olyan jó idő, hogy pulóver, vagy legalábbis hőburok nélkül induljon útnak. Kivételesen a pulcsi ellett döntött. Egy fekete, szegecses nadrágot visel szürke tornacipővel, és khaki zöld pulóverrel, ami ritka dolog, de mostanában kezd kicsit megváltozni a stílusa, talán Asen miatt, ki tudja. Mindenesetre hosszú szőke haja nem ér el a derekáig, előző este ollót ragadott, és körülbelül 15 centit levágott a hosszú hajzuhatagból. Frufruja füle mögé simítva, így most mind két sötétzöld szemével lát, még Alexejnek sem lenne oka beszólogatni a lánynak. A Vízi - parknál egy ismerőst vesz észre, akinek nagyon megörül, és odaballag.* Szia! Hogy vagy? *Köszön, miközben a kezében lévő fabarabot eldobja jó messzire, a kutya pedig fogja magát, és utána lohol.* |
|  | | Jane Scott Diák

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Márc. 14, 2009 12:34 pm | |
| *Jane könnyed léptekkel halad a medencék felé. Kijött a jó idő, bár fürdésre még nem alkalmas, de nem baj. Egy vékony pergamennel és egy pennával érkezik meg a legnagyobb medence elé, s leül az egyik napágyra. Emlkészik, hogy nyáron mennyit poénkodtak ki Lexszel, és a többi barátnőjével..* ~Milyen régen találkoztunk...~ *Gondolja a lány, s megrázza a fejét. Nem búslakodik, inkább a jövőre gondol. Egyetlen célja, hogy elérje a vizsgamentességet, ezért hajt egész évben, hogy nyáron ne kelljen neki a könyveket bújnia. Éppen egy dalmágia házi került a kezébe, de ehhez szüksége van egy partnerre is.* ~Gyakoroljátok párban a dalt...az álom dalát..~ *Olvassa el Jane a feladatot, s közben körbenéz, hátha jön valaki arra. De sajnos nem talát senkit, s megint elhatározta, hogy a Mohamed és hegy történetét alkalmazza.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Csüt. Márc. 12, 2009 7:10 pm | |
| //Úgy látszik fagyunk mert Lara eltűnt.// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Csüt. Márc. 12, 2009 6:08 pm | |
| -Most nincs kedvem.-*Mondja és odasétál az egyik medencéhez.Cipőjét leveszi és bele lógatja lábát.Később veszi talárját.*-Szerencsére én előre felvettem a fürdőruhám.-*Mondja és belemászik a medencébe.Hátára fordul és elkezd úszni majd daimónja bele ugrik vízbe.Óriási hullámot indítva Yorára.Yora teljesen elázik.*-Ezt most muszáj volt?!-*Háborog és tovább úszik a farkassal.* |
|  | | Lara Corvin Diák

Hozzászólások száma: 495 Msn: vadvyrag@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Csüt. Márc. 12, 2009 6:03 pm | |
| -Jó, értem.... nem akarsz ússzni egyet?- *Kérdi a lánytól rövidre zárva a Deyen ügyet.* -Szóval a naplóval nincs semmi, de én örülök, hogy a kezed meggyógyult!- *Mondja öszinkén, majd talárzsebébe nyúl bikiniéért.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Csüt. Márc. 12, 2009 5:43 pm | |
| -Ja, Deyannal nincs semmi.A naplóval nem is tudtam foglalkozni élvezem hogy mászkálhatok.Arra a napra is csak a kezem emlékeztet.-*Mondja és fejével kezére bök és folytatja a kenyér evését.*-Már jobban vagyok a háziknak gőzerővel neki álltam.De velem se történt semmi különös.-*Meséli és Vijjnek csippent a kenyérből.* |
|  | | Lara Corvin Diák

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Csüt. Márc. 12, 2009 5:38 pm | |
| *Bólint egyet az ajánlatra, majd helyet foglal.* -Hát, igazság szerint írtam egy levelet, és arra rögtön 2 választ is kaptam, és egyik sem vidított fel túlzottan.- *Vall színt. Szemeit lesüti... nehéz időszak ez. * -Na és veled mi van? Deyen? Láttam múltkor csúnyán elküldted.- *Mondja felvont szemöldökkel.* -A naplóval mire jutottál?- *Érdeklődik. miközben ő is majszolni kezdi a kenyeret.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Csüt. Márc. 12, 2009 5:26 pm | |
| *Yora órákig leüldögélt.Aztán előveszi a dobozt és elkezd enni, ekkor megérkezik Lara.*-Szia Lara.-*Mondja miközben egy szendvicset majszol.*-Kérsz?Eper lekváros.-*Mondja és a dobozra mutat.*-Csak kijöttem ide még délután.Veled történt valami?-*Érdeklődik és tovább majszolja a szendvicset.*-Adsz nekem is?-*Kérdi vágyakozva a farkas.*-Nem most nem kapsz.-*Mondja és Larát nézi hogy kér-e valamit.*-Ülj le.-*Mondja és rámutat a plédre.* |
|  | | Lara Corvin Diák

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Csüt. Márc. 12, 2009 5:20 pm | |
| *Lara megteszi szokásos esti sétáját. A medencékhez is kinéz, ott Yorát pillantja meg. Oda is sétál* -Szia! Hát te?- *Kérdi meg, majd a plédre pillant.* -Vársz valakit?- |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Csüt. Márc. 12, 2009 3:00 pm | |
| *Yora hosszas keresgélés uán megtalálja a medencét.Egyenlőre még nem úszik.Egy nagyobb csomagot hozott magával meg egy dobozt.Kivesz a csomagból egy plédet és fa alá teríti.Daimónjával ráül és nézelődik.A dobozt letszi maga mellé és vár hogy talán valaki erre téved.* |
|  | | Joanna Tähti Diák

Hozzászólások száma: 121 Msn: AvBforever@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: ...!!!...!!!...!!!...
Pozició Titulus: Első évfolyam
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Csüt. Feb. 19, 2009 9:14 pm | |
| *Várja a választ, de helyette más jön. Kicsit lehangolja, hogy már 10 van, de nem kell a balhé, meg a bünti. Hamar átöltözik és kissé szomorúan megy oda a fiúhoz.* - Sajnálom, de most nem mehetünk. *Mondja, bár nem ezt szeretné, de sajnos így jött össze. Elpakolja a dolgait, majd maga mellé hívja Zerot.* - Tényleg sajnálom, hősöm. *Mondja már a búcsúzkodásnál. Add egy cseppet, hosszú csókot a fiúnak és utána szorosan átöleli.* - Majd még találkozunk, most rohanunk.*Mondja gyorsan, majd add még egy csókot, de ez már rövid.* - Szia. *Köszön el, és a következő pillanatban már messze jár Zeroval. Minden második lépésénél visszanéz, és ezt teszi addig amíg már nem látja a hősét.*
|
|  | | Boros Dániel Diák

Hozzászólások száma: 833 Msn: boros_dani@hotmail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Játékért msn-es riasztás, vagy privis értesítés.
Titulus: Kida fogadott bátyója
Titulus: MESE kapitánya
Titulus: Host Klub Királya
||||
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Csüt. Feb. 19, 2009 9:05 pm | |
| *Arcára egy elég széles vigyor kerül, és gondolkozóba esne, ha csak nem az órája csipogását hallaná. Kicsit elgondolkozik, hogy miért is lehet az, majd a fejére csap.* -Hát persze. 10 óra van. Ideje lenne mennünk. *Ajkait elhúzza, és kikászálódik a partra.* -Ha ráérsz, akkor elmehetnénk a konyhára. Megéheztem az úszásban. *A választ még megvárja, majd elindul az öltöző felé.* |
|  | | Joanna Tähti Diák

Hozzászólások száma: 121 Msn: AvBforever@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: ...!!!...!!!...!!!...
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Csüt. Feb. 19, 2009 9:00 pm | |
| *Meglepődve érzi Dani kezeit az arcán. Befejezi a fröcskölést és a következő szavak hatására „olvadozik”. Jól esik neki a mondat és viszonozza is a már rég várt, hosszú és lágy csókot. Viszont azért piszkálja a lelkiismeretét, hogy ilyen gonosz volt.* - Hmmm… ~De még mennyire…~*Gondolja magában. És lágyan ő is megcsókolja a fiút.* - Bár most azért nekem kéne téged. *Mondja, miközben viszonozza az ölelést.* - Hiszen elég szemét voltam… Szóval kérhetsz bármit. *Mondja és várja, mit is választ a fiú.*
|
|  | | Boros Dániel Diák

Hozzászólások száma: 833 Msn: boros_dani@hotmail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Játékért msn-es riasztás, vagy privis értesítés.
||||
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Csüt. Feb. 19, 2009 8:43 pm | |
| *Azért felé is jön némi mennyiségű víz, ami elől kezeit a maga elé emelve próbál védekezni, több kevesebb sikerrel. Miután Jo a víz alá bukik, befejezi a fröcskölést, és közelebb lép hozzá. Pár pillanatot kell csak így állnia, és újra láthatja a lány arcát. A további fröcskölésekre már csak mosolyog. Kezével felnyúl Jo arcához, és finoman arrébb simítja a vizes hajszálait.* -Tudod, hogy neked nem tudnék ártani. *Arcára mosoly kúszik, és közelebb hajolva egy lágy, és hosszadalmas csókot nyom az ajkaira. Pár perc elteltével szólal meg ismét.* -Remélem ezzel kiengeszteltelek. *Egy újabb mosoly és átöleli a lányt.* |
|  | | Joanna Tähti Diák

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Csüt. Feb. 19, 2009 8:36 pm | |
| *Örül annak a mosolynak amelyet most hőse arcán lát, a következő szavaknál már ugyan sejti mi lesz. Kicsit most bánja meg, hogy mit tett, de a fiú gyönyörű tekintetének köszönhetően, másra most nem is figyel. Most inkább mást tenne, de hamar nagymennyiségű víz kerül rá. Egy percig összehúzódva áll, majd mosolyogva kiegyenesedik, kezei pedig a vízben.* - Ó nem aggódom, sőt. *Mondja játékosan, majd ő is elkezdi fröcskölni a fiút. Viszont nem olyan erősen. Kicsit már túl sok víz jön felé, így nem tehet mást, mint beveti a nyuszi menekülést. Hamar alábukik a víz alá és lent marad ameddig csak a tüdejében lévő levegő engedi. Majd pár másodperc múlva, hamar felbukik és enyhén, gyenge kezeivel elkezdi fröcskölni a fiút.* - De ez nem ér. *Nyávogja, de közben mosolyog is.* - Te erősebb vagy.
|
|  | | Boros Dániel Diák

||||
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Csüt. Feb. 19, 2009 8:20 pm | |
| *Arcára egy kis mosoly kúszik mikor Jo közeledik felé. A kérdésre csak még szélesebb mosoly kerül az arcára.* -Hát... Mivel ilyen kegyetlen voltál velem az előbb... *Mondatát nem fejezi be, ellenben közelebb lép a lányhoz, és bájos szemekkel néz Jo szemeibe. Közelebb hajol hozzá, és egy rövid csókot nyom az ajkaira. Eközben persze kezei a lány háta mögé kerülnek, és fejét elvéve, egy nagy adag vízzel kapja hátba Jo-t.* -És ne aggódj ez még csak az első fele. *Játékosan rákacsint a lányra, közben pár métert hátrál. Karját kicsit megnyújtja. Aki jobban ismeri az sejtheti, hogy most bizony árvizek lesznek. Nem is késlekedik sokáig, és karját kinyújtva fröcsköli tovább a lányt.* |
|  | | Joanna Tähti Diák

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Csüt. Feb. 19, 2009 8:10 pm | |
| *Most egy kicsit gonosz, de minden játékban van egy cseppnyi gonoszság. Kezeivel kivédi a felé repülő vízcseppek egy kevés részét, de különösebben nem zavarja őt ez. Mindez alatt viszont a huncut mosoly rajta van az arcán, még akkor is amikor kezeit hátra kulcsolja. Nem ijed meg, viszont majd hagyni fogja magát, hiszen most van is mit visszakapjon. Jo nem ugrik bele a medencébe, inkább leül a szélére és csak a lábait mártóztatja meg a vízben.* - Igazad van, akkor mindjárt követlek. *Mondja mosolyogva, bár nem áll szándékában beleugrani. Szépen, lassan beleengedi magát a vízben, azalatt ússza Dani azt a pár métert. Utána hallja a szavait és furcsállja a komolyságát.* - Hmm… Vizi szörny? Akkor jobb, ha sietek. *Mondja és egy-kettőre a fiú előtt van.* - Na, mihez lenne kedved, én hősöm? *Mondja neki játékosan, hátha mosolyra bírja ezt a komoly arcú fiút.*
|
|  | | Boros Dániel Diák

||||
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Csüt. Feb. 19, 2009 7:58 pm | |
| *Arcára egy kis pír szökik a bóktól, és válaszol is.* -Köszi. *Kicsit megvakarja a tarkóját, és a kérdésre egy pillanatra összébb vonja a szemöldökét, de nincs sok ideje mivel a mellkasát egy lökés éri,és ő ennek hatására a vízben köt ki, egy elég nagy csobbanással. Pár pillanat múlva fellöki magát a víz felszínre, és haját eligazítja a szeme elől.* -Na megállj... Ezt még visszakapod. *Mondja arcán sunyi vigyorral, természetesen nem most, de valószínűleg a mai nap folyamán.* -Amúgy egész kellemes. *A hátára fordulva úszik egy pár métert, végül lábait leteszi, és feje, illetve válla még így is bőven kiér a vízből.* -Na gyere, megvédelek ha megtámadna valami kegyetlen viziszörny. *Mondja komoly hanggal, és tekintettel, bár kevés esélye lesz annak, hogy itt bármilyen szörnnyel is összefussanak.* |
|  | | Joanna Tähti Diák

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Csüt. Feb. 19, 2009 7:47 pm | |
| *A lány elvisítja, magát mikor Dani elindul. Út közben nagy hamar kinyitja a szemét és figyeli, hogy merre mennek. A medence szélénél mosolyogva száll le a fiú hátáról és ugyan ezzel a mosollyal néz rá. Kezeit most hátul kulcsolja össze, már azt hitte a vízben fog kikötni és nem itt. na de még száraz, viszont már vörös is, nem mástól mint a bóktól.* - Köszike. *Mondja, a leglányosabb hangján, ami csak van. Majd mikor már visszakapja eredeti színét, megnézi, hogy azért kivel is áll szemben.* - Na de te sem panaszkodhatsz. *Mondja és ezzel egyetemben visszatért játékossága.* - Klassz fürdő naci. *Dicséri meg a fiú ízlését.* - Készen állsz, hogy beáztasd? *Kérdezi huncut mosollyal, majd megpróbálja belelökni a fiút a vízbe. Persze követni is fogja, csak sikerüljön neki az enyhe, szeretett lökés.*
|
|  | | Boros Dániel Diák

||||
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Csüt. Feb. 19, 2009 7:35 pm | |
| -Velem sem történt semmi izgalmas, szétnéztem a képtárban, de akár az unalom... *Hát igen többre számított, de az is lehet, hogy nem nézett körbe elég alaposan. Jó mondatára csak bólint egyet, és egy ideig követi az útját szemével, majd mikor eltűnik az öltözőknél visszafordítja a fejét, és felpillant a csillagokra. Pár perc múlva két puha kart érez a nyaka körül. Kezét ráteszi az egyikre, és finoman végig simít rajta. A kérdésre széles mosoly terül el az arcán, és ugyan olyan halkan, suttogva válaszol.* -Persze. *Egy gyors felállással a hátára veszi Jo-t. Így sétál el vele a medence széléig, és elveszi alóla a kezeit, amit támaszként voltak ott.* -Jelentem következő megálló a medence széle. *Mondja mosolyogva és megfordul, hogy a lánnyal szembe lehessen. Ajkait egy füttyszó hagyja el.* -Meg kell mondanom remek alakod van. *Mondja miközben még párszor végigjárja szemével a lány testét.* |
|  | | Joanna Tähti Diák

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Csüt. Feb. 19, 2009 7:26 pm | |
| *Örül, hogy akkor most nincs gond és együtt nevet a fiú viccén. Zero most szépen lefekszik a páros mellé és onnan figyel mindent. A lány is megsimogatja a kutyus fejét, majd leveszi a kabátját.* - Hát átlagos… Nem történt semmi érdekes. Na és neked? *Kérdezi és figyelmesen végighallgatja a választ. Majd miután befejezik a beszélgetést, Jo feláll.* - Figyelj, megyek leveszem a fölösleges cuccokat és mindjárt itt vagyok. *Mondja, majd bemegy egy öltözőbe. Néhány perc múlva, már a fekete- kék bikinijében van rajta csak. Távozik is az öltözőből és ekkor nagyszerű ötlet merül fel a fejében, amit meg is valósít. Lassan és csendben közelít Danihoz, aki most háttal ül neki. A lány lábán nincs semmi, szóval lépteit alig lehet hallani, olyan ultra csendesek. Amint közel ér a fiúhoz, átöleli és játékosan a fülébe, súgja:* - Mehetünk?
|
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |