Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Cirelin de Sovalon Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 17915 Msn: rigoevi@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Szakvezető
 | Téma: Vízi park - Medencék Hétf. Aug. 04, 2008 1:23 pm | |
| First topic message reminder :Az udvaron, a Kúriától nem messze a sziget déli részén egy medence együttest találhat az erre látogató. A medencék egy erős burokkal vannak körbevéve, amikor rossz idő van, így akár télen is használhatóak, vagy hűvösebb időben. Mindegyiket szép kő borítja, és a terület puha fűvel van borítva, egy a különlegessége, hogy a föld nem sározódik. Összesen három medence található itt. Az egyik egy mélyülő, 1 méteresből 1,5 méteresbe megy át. Itt akár úszni tanulni is lehet, mert a többségnek leérhet a lába, kivéve, ha kobold az illető. Van egy afféle pancsoló is, ez kimondottan szórakozásra alkalmas, játékra. Szinte mindig találni bent 1-2 felfújt labdát, trükkös kis játékokat, amik néha maguktól változtatják a helyüket. A kis medence, mint egy tengerpart kezdődik, még homokot is érezhet a lábán az itt szórakozó diák. Egyre mélyül, de csak 1,5 méteresig, és ez is már csak egészen a végében van így. A partján homok, mintha igazi tengerpart lenne. A harmadik medence kimondottan úszásra alkalmas, kifeszítve gömbökkel ellátott kötelekkel, amik széltében választják el több pályára a medencét. A medence 2 méter mély az egyik végében, a másik végében pedig 3 méter, tehát akár még fél-óriások is könnyedén úszhatnak itt, ha ilyesféle sporttal szeretnék magukat formában tartani.
írta Cirelin de Sovalon
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 14, 2011 11:38 am-kor. |
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Rupert Rankle Diák

Hozzászólások száma: 4343 Msn: rupert3569@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Ruppancs XD (Már egészen megszoktam)
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Vas. Aug. 24, 2008 2:50 pm | |
| *Rupert sétál a medencékhez. Még nem volt itt úgy, hogy valamit tett is volna. Csupán megnézte milyen is. Viszont most már annyira az agyára ment a meleg, hogy valamit mindenképp tennie kell. Ezért lejött fürdeni. Távolról úgy látta, hogy nincs ott senki. Táskáját leveszi a válláról és lekapja pólóját. Gyorsan a táskába tömködi és már rudja is le papucsát. Ekkor evszi észre, hogy tévedett. más is van itt. Most már ciki lenne újra felöltöznie, pedig nem szereti mutogatni magát. póló nélkül, most még feltünőbb tetkója. immár mindegy. felveszi a papucsot és odasétál. Nem messze a láyntól evszi észre, hogy egy ismerősről van szó.*- Szia Ann. De rég láttalak.* A lánnyal elég közel állnak egymáshoz ahhoz, hogy ne feszengjen.*- Hogy s mint. hogy, hogy ilyen melegben nem fürdesz.* És már le is dobja táskáját. Leveszi a nadrágot is, hogy mindjárt megmártózzon a vízben. De először a lányra figyel.* |
|  | | Ann-Tabitha Serenity Diák

Hozzászólások száma: 2586 Msn: ritaveronika@axelero.hu Kaszt:  Üzenőláda: Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^
MSN: ritaveronika@axelero.hu
Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com
Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom
Életem reménye: HHGY (L)
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Vas. Aug. 24, 2008 2:42 pm | |
| *Ann érkezik meg a Medencékhez. Egy kis pihenés ugyan is senkinek sem árt. Leült az egyik medence szélére, és játszani kezdett a víz felszínével. Ovatosan kuporodott le, mert nem akarta teljesen összevizezni a ruháját. Maximális vízmennyiség mellett játszani a vízzel...nem semmi elgondolás. De a lánynak ez sikerült. Csak a ruhájának a szegéje, illetve széle lett vizes. Itt üldögélt és valami dalt dudorászott, közben pedig az eget kezdte el kémlelni.* |
|  | | Ayla Madyzyn

Hozzászólások száma: 3107 Kaszt:  Üzenőláda:
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Aug. 23, 2008 2:15 pm | |
| |
|  | | Jane Scott Diák

Hozzászólások száma: 4037 Msn: renikee2@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda:
..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
Titulus: Dilibogyóó Lyrával^^
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Aug. 23, 2008 1:46 pm | |
| -Nem, semmi gond...régen történt, és már sírtam miatta eleget. Azóta sok szép emlékem lett, sok új barátom, és nem bánkódok többet. Ha mindig a rossz emlékeken bánkódnék, akkor mindig sírnék. Bár ez most nem is tudom, hogy jött elő. De igen, a vanilía fagyi volt a kedvence, ahogy az enyém is. *Mondja Jane, s ismét a londoni fagyizóban találja magát.* ~Az első pillantása...a mosolya...elmúlt...vége, ki kell vernem a fejemből...bár nehéz lesz, de meg kell próbálnom...~ *Gondolatai civakodnak egymással, majd az erős és eltökélt Jane győz, s ismét érzi a víz hűvösségét.* -Khm, de kimehetünk. Már nekem is elég volt a pancsolásból. *Mondja Jane, s nagy nehezen kimászik a medencéből, s egyből a törölközője után nyúl, ami mögötte van. Maga köré tekeri a pillangós strandtörölközőt, és várja, hogy Ayla merre akar menni.* |
|  | | Ayla Madyzyn

"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Aug. 23, 2008 1:39 pm | |
| *Ayla kicsit hülyén érezte magát, hiszen nem karta, hogy a lánynak rossz emlékei törjenek fel. Látta, ahogyan a víz alá bukik és biztosan nem azért mert felfrissülésre vágyott.* -Ne haragudj nem akartam, hogy szomorú legyél. *Mondja miközben lehajtja fejét.* -Gondolom akkor a vanilia fagyi volt a kedvence.*Folytatja és egy kicsit zavarodottan néz Janere. Másfelé tereli a szót.* -Nincs kedved egy kicsit sétálni? Már teljesen kiáztam itt a vízben. *Nyögi be és kikecmereg a vízből miközben türcsijéért hajol le és csavarja körbe magán.* -Persze előbb felkéne menni átöltözni. Mégsem rohangálhatunk fürdőruhában össze vissza.*Mondja és elmosoylodik.* |
|  | | Jane Scott Diák

..egy hazug világban egy meg nem értett zseni vagyok, akinek a nevét majd vastag betűvel emelik ki a történelem könyvekben...
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Aug. 23, 2008 1:30 pm | |
| -Ezzel nem vagy egyedül...én is romantikus alkat vagyok, és sokkal szívesebben olvasok mugliregényeket, mint mágus könyveket. *Mondja, majd visszatér a vanilíás témához.* -Szóval, még mielőtt eljöttem volna a Nezabarba, előtte fél évvel megismerkedtem egy helyes sráccal. David Jonas-nak hívták, és egy fagyizóban dolgozott. Nővéremékkel sokat jártunk arra, és egy nap, odajött hozzám, és beszélgetni kezdtünk. Majd mindig találkoztunk, és az első találkozásunk után pár nappal elcsattant az első csók. Nagyon boldogok voltunk együtt, addig amíg...*elcsuklik a hangja, de folytatja.* -Autóbalesetet szenvedett. Ugye, ő mugli volt, és az orvosok azt mondták, hogy minden rendben lesz. A műtét után viszont komplikációk léptek fel, és hirtelen leállt a szíve. Próbálták újraéleszteni, de hiába...17 évesen kellett meghalnia, mert egy részeg autós úgy gondolta, hogy vicces lenne áthajtania a szemben lévő sávba...hát ennyi a történet. *Fejezi be Jane, egy-két könnycsepp lepereg az arcán, de nem feltűnően. Gyorsan lemerül a víz alá, hogy Ayla ne lássa meg a csillogó könnyeket a szemében.* |
|  | | Ayla Madyzyn

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Aug. 23, 2008 1:21 pm | |
| *Látja, hogy Jane egy kicsit elkalandozik másfelé és erre kicsit megmosolyogja, majd mikor a vanilia dolgot említi kicsit értetlen arcot vág. Jól sejtette az user megkérdezi tőle. ^^* -Vanilia?? Ki szereti? Tán nem csak egy srácról beszélsz? Jaj mesélj! *Mondja és epedezve várja, hogy meséljen Jane is a dolgokról. Ha már ő is kifejtette élményeit. Néz a lányra, de közben látja, hogy elvörösödik is és Ayla tudja, hogy itt bizony fiú van a dologban.* -Amúgy tényleg annyira szeretem hallgatni az ilyesfajta történeteket. Nem tudom miért valahogyan mindigis érdekel. Biztos romantikus alkat vagyok és hát lekötnek a szerelmes történetek.*Elhallgat és várja a történéseket.* |
|  | | Jane Scott Diák

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Aug. 23, 2008 1:16 pm | |
| *Hallgatja a lányt, s teljes mértékben meg is érti őt.* ~Igazi álom~ *Majd eszébe jut David, akit még Londonban ismert meg, és kicsit elkalandozott. Ismét otthon érezte magát, amikor a fiúval találkozott.* -És a vanilía a kedvence. *Magyarázza Jane, bár kizárt dolog, hogy Ayla értené, hiszen semmi előjele nem volt ennek a vanilíás beszólásnak. Majd kinyitotta a szemét, és újra a medencében érezte magát.* -Istenem, ugye hangosan mondtam, hogy szereti a vanilíát?? *Kérdezi Jane, ám ez csak olyan megerősítő kérdés, hiszen tudja. És majdnem elsüllyed a víz alá, érzi, hogy arca vörösen lángol, és tudja, hogy Ayla rá fog kérdezni Davidre.* |
|  | | Ayla Madyzyn

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Aug. 23, 2008 1:11 pm | |
| -Igen igen félt, de azért nem bátorít mert nem szereti az embereket. Sok rossz dolgot, ami az életben érte végülis az emberek miatt volt. Meg tudom érteni, csak azt próbáltam megértetni vele, hogy nem mindenki ilyen. Na és ez nem jött össze.*Egészíti ki még a történetet.* -Nem nem voltam ott. Vagyis nem emlékszek rá. Csak emlékeznék, ha nem érezted jól magad és Seth is ott volt! Ilyeneket észben tartom. Megsúgom, hogy azért ez sem így van mindig.*Kuncog eggyet és válaszol a következő kérdésre.*-Juj hát nem is tudom. Megismerni őt a játékteremben ismertem meg mikor többen is voltak ott és ismerősök által. Aztán meg sokat beszélgettünk és sok közös vonás is van bennünk. Majd jött az a bizonyos érzés a részemről. Jaj komolyan annyira jó. Nem akartam igaz elhamarkodni és abban sem voltam biztos, hogy ő is viszont érezne. Így vártam.*Miközben beszél kicsit babrálja a haját, kicsikét a kezeivel is magyaráz. Szemei csillognak és mosolyog is beszéd közben.* Aztán egy napon, mikor kettesben voltunk szintén a játékteremben valahogyan volt egy pillanat, mikor úgy éreztem, hogy nem tudom magamban tartani és hát ős is adta a jeleket. Például a szemeiből a csillogás, vagy hogy a hajam igazgatta, mert a szemembe lógott. Annyira édes. na és akkor elmondtam neki. Ő is mondta, hogy már régóta tetszek neki, csak nem tudta elmondani nekem. Nem volt rá alkalma.*Meséli el és teljességiben rózsaszínben látja a világot. Ha kilépne avízből biztosan a föld felett lebegne.* |
|  | | Jane Scott Diák

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Aug. 23, 2008 1:00 pm | |
| *Jane teljes mértéken koncentrál a lányra, bár egy kicsit bonyolultan mondta el, hogy mi is volt a veszekedések oka a barátjával.* -Igen, igen. Látásból ismerem Seth-et, sőőt...azt hiszem egyszer beszélgettünk is. Igen, egyszer ő segített ki a vízből mikor majdnem összeestem. Azt hiszem, te is ott voltál, vagy tévedek? Na de mindegy is. Azt megértem, hogy Seth félt téged, de attól még nem kéne visszahúznia, hanem pont bátorítania, mint egy bátyjnak, és ha szükséged van rá, akkor segítsen. De örülök, hogy megoldódtak a gondjaid, és, hogy végre minden happy Akonival. Majd egyszer mutasd ám be nekem! *Mondja pimaszul, s közben mosolyog.* -Hogy jöttetek össze? *Faggatja Jane Aylát.* |
|  | | Ayla Madyzyn

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Aug. 23, 2008 12:53 pm | |
| -Alldillonos. Akoni Konana. Hát hogy új-e?? Nem is tudom nekem már réginek számít! *Mondja kuncogva és érzi, hogy kezdi visszanyerni eredeti arcszínét.*-Igen én is pontoisan ezt mondogattam magamnak, hogy kicsik azok igen, de ez sajnos nem volt túl kicsi és komplikált volt. Igen annak nem, hogy összejöttünk. Nem tudom, hogy ismered-e Sethet? Seth Svarog. Na mi ketten úgy tekintünk egymásra mintha testvérek lennénk. Igaz ő tünde én meg félig vagyok az, de sebaj. Na neki nem tetszett, hogy úgymond egy emberrel kezdtem el járni. Nem nagyon kedveli azt a "fajtát" és féltett is, hogy meg fog bántani meg ilyesmik. Tudod, hogy van az ilyen dolog. Nem is akarta elfogadni az egészet és ebből kerekedett ki egy óriási vita köztem és Seth között, aztán Akonival is veszekedtem mert úgy éreztem, hogy nem érdemlek meg egy ilyen fiút. Próbáltam összebarátkoztatni őket, de az sem sikerült végül én kibékültem mindkettőjükkel, de hát még mindig nem sikerült kettőjüket valahogyan öszebarátkoztatni.*Fejezi be hosszú mondandóját, majd vá, hogy Jane mit reagál rá.* |
|  | | Jane Scott Diák

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Aug. 23, 2008 12:43 pm | |
| -Akoni...hmm, nem ismerős a név. Milyen szakos? *Érdeklődik Jane, hiszen úgy talán be tudja azonosítani a fiút.* -Új diák? Nemrég érkezett? Sajnos nem tudom, hogy ki ő. De a lényeg, hogy boldogok vagytok. *Mosolyog.* -Ne aggódj, kisebb veszekedések, még a legjobb házasságban is előfordulnak. De, hogy érted azt, hogy sokan nem örültek? Mármint annak, hogy összejöttetek? *Kíváncsiskodik a lány, hiszen igazán érdekli a dolog. Majd látja, hogy Ayla kicsit elpirul, amikor Akoniról mesél.* ~Milyen aranyos...látszik, hogy tényleg szeretei a fiút.~ *Gondolja Jane, s a vizes haját, egy egyszerű mozdulattal hátrasimítja, hogy ne lógjon az arcába.* |
|  | | Ayla Madyzyn

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Aug. 23, 2008 12:38 pm | |
| -Értem. Ját kell idő hozzá, de nem baj megéri. Igen van...*Vörösödik el még jobban.* -Akoninak hívják nem tudom ismered-e...*Kicsit elmerül a vízbe, hogy lehűtse magát.* -Megvagyunk eléggé jól, bár igaz volt veszekedésünk, meg kavarodás is. Sajnos nem mindenki nézte jó szemmel a dolgot, de már nem érdekel és meg is tudtuk beszélnio a dolgokat, így most boldogok vagyunk. Végülis ez a legfontosabb. Úgy gondolom.*Kicsit a haját babrálja és zavarban is van, bár nincs miért hiszen barátokközt van^^ ,de valahogyan mégis zavart.* |
|  | | Jane Scott Diák

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Aug. 23, 2008 12:30 pm | |
| *Jane elköszön Lextől, majd Ayla felé fordul. Kicsit ő is elpirul a lány kérdésén, de nincs titkolnivalója.* -Igazából most nincs senkim...időm se lett volna rá, hiszen vizsgák, meg még akadtak egyéb elintéznivalóim is. Na és neked van barátod? vagy esetleg van kiszemelted? *Kíváncsiskodik a lány, s közben úszkál egy picit.* |
|  | | Ayla Madyzyn

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Aug. 23, 2008 12:19 pm | |
| -Szia! *Köszön el Alexandrától.* -Hát igen, biztos jó lehetett, bár már kérdezősködtem, hogy milyen lehetett, de sajnos eddig csak olyanokkal találkoztam, akik nem voltak ott, tehát még mindig nem tudom, hogy ez a tegnapi búcsú mit takart. Mugli búcsú, hát érdekes lehetett varázslat nélkül. Nem is tudom, hogy lehet varázslat nélkül meglenni. Rejtélynek számít. *Hanyattfekszik a vízen és nézi az eget.* -Tényleg mindig kíváncsi voltam, de a fiúkkal, hogy állsz mostanság? *Kérdi a lánytól, majd el is pirult egy kicsit a kérdés miatt, de nagyon még saenkivel sem beszélt ilyenről, csak Bellával.* -Persze ha személyes késrdés megértem, csak kaváncsiság hajt egy picit.*Most inkább a lányra néz és várja a választ már ha kap.* |
|  | | Alexandra Sirov Diák

Hozzászólások száma: 1452 Kaszt: 
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Aug. 23, 2008 12:08 pm | |
| *Eszébeötlik valami, gyorsan elköszön a két leányzótól és vizesen kikászálódik a partra. Még integet nekik, fontos elintéznivalóra hivatkozva pedig elsiet a szobájába.* |
|  | | Jane Scott Diák

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Aug. 23, 2008 12:07 pm | |
| *És egy nagy csobbanás, s Jane tiszta vizes lett. Eddig a haja még nem kapta meg a megfelelő vízmennyiséget, ám Ayla gondodkodott erről is, ami cseppet sem bánt.* -Köszi. *Mondta Lexnek a fürdőruha dicséret miatt.* -Hmm, velem semmi különös. Épp most mondtam Lexnek, hogy az egyik legjobb barátnőm hagyta el az iskolát...Anne Wagner...hogy miért?? Ez hosszú történet, inkább hagyjuk. Annyi a lényege, hogy meg kell találnia önmagát. *Jane nem volt biztos benne, hogy a lányok rájöttek- e valóban Anne távozásának igazi okára, ám nem szívesen firtatta tovább ezt a témát. Inkább Ayla kérdésére felelt.* -Igazság szerint én elmentem volna, de épp közbejött valami. Pedig mindig is szerettem a búcsúkat...otthon, mindig nagy buli szokott lenni, fellépőkkel, kirakodóvásár, mézeskalács, és minden finomság. Majd legközelebb megyek el én is. *Mondja mosolyogva Jane.* |
|  | | Ayla Madyzyn

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Aug. 23, 2008 12:02 pm | |
| *Ayla mosolyog a lányokon, hogy jól elvannak és a fröcskölés miatt sem haragszik meg.* -Rendben van jövök csak ledobom a törölközőm.*Mondja és azzal, ahogyan mondta ledobta és, hogy egy kis örömet szerezzen a lányoknak bombaként csobban a vízbe élénkpiros fürdőrucijával. Ezzel egyidejűleg a lányok kaphattak jó nagy vízzuhatagot. Majd Ayla feljön a víz tetejére és nevet egy sort.*-Remélem felfrissültetek! Tehát akkor mi újság veletek? *Teszi fgel újra a kérdést és egy kicsit pancsikol a vízben. Kellemes és nyugtató. Teljesen elemében érzi magát, nem hiába, hiszen hidromágusnak szeretne tanulni. Nem árt, ha szereti a vizet!^^*-Tényleg tegnap voltatok a búcsúban? *Kérdi tőlük, hogy valamilyen témát dobjon fel.* -Én sajnos kihagytam, mert nem éreztem túl jól magam, pedig szívesen elmetemvolna.*Kicsit elszomorodott.* -Na de majd máskor. |

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Aug. 23, 2008 11:54 am | |
| *A bugyogó, hullámzó H2O igazi felfrissülést kínál, a felhôtlen kikapcsolódás mellett. Lex hátára fekszik, a hullámok megtartják, sôt egy kicsit el is sodorják a lányt, de nem hagyja magát s szépen visszaúszkál Janehez. Ekkor üti meg füleit egy ismerôs hang. Felé fordul és integetni kezd.* - Üdv! *Rég futottak össze, talán anno egyszer az Étkezôben.* Dehogy baj. Gyere mártózz meg te is. *Hívogatja a lányt és ô is fröcskölni kezdi, ahogy Jane.* Jól, legalábbis én... Na és te? *Kérdez vissza, majd szaktársára pillog.* - Nem akartalak megijeszteni. *Halkan felkuncog a sikoly hallatán.* Köszi, tied is csinos. *Mosolyodik el.* Öhm, Anne elment? *Vág értetlen arcot, ô errôl bizony, hogy nem tud semmit.* De... Hogy hogy, haza vagy...? *Kérdi óvatosan, majd csak kérdôn tekint a lányra. Ha az nem akar vagy tud errôl most beszélni, akkor persz nem kötelezô.* |
|  | | Jane Scott Diák

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Aug. 23, 2008 11:50 am | |
| *Még mindig csendben relaxál, majd halk lépteket hall, de nem is gondolta volna,hogy hozzá jönnek. Majd hátulról pár csepp víz éri a lányt, mire egy kis nyávogás szerű sikoly hagyja el a torkát.* ~Mi a fene...~ *Gondolja, majd hátrapillant.* -Áhh szia Lex. Már azt hittem, hogy...hogy nem is tudom. *Mondja nevetve, hiszen igazán hirtelen érte a vizes fröcskölés.* -Nahát, milyen jól néz ki a bikinid. *Mondja a lánynak.* -Velem, igazán nincs semmi. Kicsit rossz kedvem volt ugye Anne miatt. Biztos te is tudod, hogy elhagyta az iskolát...*Itt fejezi be Jane, mert a végén megint elsírná magát. Majd ismét halk lépteket hall, s háta mögött megpillantja Aylát, ramires prefetustársát.* -Szia Ayla! Dehogy zavarsz. Huppanj be ide mellénk. *Mondja Jane, s lefröcsköli a lányt.* |
|  | | Ayla Madyzyn

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Aug. 23, 2008 11:45 am | |
| *Ayla sétálgat befelé erre a számára már jól ismert helyre. Tekinget körbe vajon kik is lehetnek itt? Meglát két ismerőst, akikkel rég beszélt már. Közelebb lépked, majd köszönti őket.* -Sziasztok lányok! Remélem nem baj, ha csatlakozok hozzátok! Éppen erre jártam és úgy gondoltam, hogy bekukkantok ide is, hátha találkozok valami ismerősfélével.*Nevetgél egy kicsikét.* -Na és, hogy vagytok mostanság? *Kérdi tőlük, majd leül a medence szélére és belelógatja lábait.* |

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Aug. 23, 2008 11:41 am | |
| *Medencék, szines strandlabdák, homok, meleg. Erre még voltaképp nem is merészkedett a lány, ám hallott már róla, hogy valami Vízi park féleség leledzik egy ideje a Kúria területén. Hát most itt van és kipróbálja. Valójában az idôjárás cseppet sem kecsegtetô, de itt a burok alatt teljesen más a helyzet. Lex kiszemel magának egy füves területet hova ledobja törölközôjét, valamint felesleges ruhadarabjaitól is megszabadul: farmernadrág, papucsok és egy piros felsô. Tehát fekete vörös virágmintás bikinijében marad. Haja eleve magas lófarokba fogva, csak pár rövidebb tincs kunkorodik szemtelenül füle mögött. Kicsit körbenéz, s a hullámmedencében egy ismerôs alakot pillant meg. Odasiet felé, s belemerül a habokba. Hátulról közelíti meg Jane-t, s szépen lefröcsköli a lányt, bár voltaképp ígyis vizes.* - Szia Jane! *Köszönti mosologva.* Ugye milyen szuper ez a hely? Nem is oly rég tudtam meg, hogy van Vízi park is... Miújság? *Magyaráz és kérdez néha pedig kicsit merül, de csak nyakig.* |
|  | | Jane Scott Diák

| Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Aug. 23, 2008 11:32 am | |
| *Jane a Madárposta toronyból egyből a Vízi park felé vette az irányt. Még soha nem járt itt, de annyian áradoztak már erről a helyről, hogy neki is meg kellett néznie. Ahogy belépett a parkba egy csodálatos látvány tárult a szeme elé. Rengetek medence, igazi élménypark.* ~Nahát, amióta itt vagyok, még nem jártam erre...mit hagytam én ki...~ *Gondolja Jane, s egyből leveszi a nadrágját, és a fekete topját, s fürdőruhában elindul a medencék felé. Megpillant egy fiút a középső medencében, ám látja, hogy épp relaxál, így nem zavarja. A hullámmedencébe megy bele, közben haját felkontyolja.* ~Hmm, ez isteni...már csak egy jó társaság hiányzik.~ *Gondolja a lány, s élvezi a víz hűsítő erejét.* |
|  | | Emil Preston Diák
Hozzászólások száma: 9
Pozició Titulus: Első évfolyam
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Szomb. Aug. 23, 2008 9:33 am | |
| *Emil érkezik meg a medencékhez.Ha nem tud mit kezdeni magával,akkor mindig ide jön.Szeret itt lenni,a vízben ki tudja élni magát.Belemászik a középső medencébe,nekidől a szélének és becsukja a szemét.Elgondolkodi,milyen sorsa lesz itt az iskolában.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Vízi park - Medencék Pént. Aug. 22, 2008 9:16 pm | |
| * olvasgat az egyik medence szélénél, mikor valami veszekedésre fel emeli tekintetét a könyvről, ekkor veszi észre hogy egy ismeretlen lány jelenetet rendez, de mivel nem érti így csak szemöldökét húzza fel* -nyugalom! *suttogja Leo Lizbethnek* -jó jó, tudod milyen vagyok utálom, ha elfelejtik az illemet! *Lizbeth majd mit se törődve a helyzettel inkább úgy dönt elindul a kékfátyol vízeséshez, össze szedi magát majd elindul daimonjával a vízesés fele de elöbb Jeremyhez szól*-ő okés úgyis indulóba vagyok köszi! *biccent Jeremy felé majd tényleg elindul a vízesés felé* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|