Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Házimanók Titkos Konyhája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
SzerzőÜzenet
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 11754
Msn: szinaypeter@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Nekromágia tanár
TémanyitásTéma: Házimanók Titkos Konyhája   Vas. Nov. 18, 2007 11:58 am

First topic message reminder :

A manók világába nyerhetsz betekintést, hogyha arra vetemedsz, hogy beteszed a lábad a Labirintus észak-keleti részében található konyhába. Ez inkább hasonlít egy ipari konyhára, mintsem egy egyszerű muglikonyhára. Már az is nagy eltérés, hogy az itt dolgozók mindegyike házimanó. Az ajtó érdekes módon nincs zárva, így lazán bejuthat mindenki, aki akar. Jó, ha titokban tartod kilétedet, hiszen ez a manók saját felségterülete és a tanárok kontárkodását se nézik jó szemmel. Természetesen a gazdájukra hallgatnak. Hogyha észreveszik, hogy ott vagy, nagyon dühösek tudnak lenni és hamar kitessékelnek, de ami rosszabb még büntetés is jár érte. Ha feltűnsz nekik, légy udvarias és ne hősködj! A legfontosabb, hogy sose parancsolj nekik, hiszen nem te vagy a gazdájuk és a manók sok mindenre képesek a saját maguk érdekében.
A számos ember méretű kondérokban és nagy serpenyőkben, rengeteg fajta étel készül nap, mint nap. Éppen ezért, a konyhában mindig van pár dolgos kéz, legyen nappal vagy akár éjszaka. Itt minden kellék megtalálható, ami a sütéshez, főzéshez és ahhoz kell, hogy ez a csöppet sem kicsi konyha ellássa az iskolát.
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Juron Riensyn

Hozzászólások száma: 242
Kaszt:
Üzenőláda: Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem hogy tudjunk táncolni az esőben.

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Házimanók Titkos Konyhája   Szomb. Okt. 30, 2010 7:09 pm

*Halk, kényelmes, könnyed léptekkel sétál le, majd löki be az ajtót. A kabasólyom azonnal leröppen a válláról, és körbenéz a teremben, majd vijjogva száll vissza Juron vállára, aki mosolyogva simogatja meg a madarat, és beljebb lépdel, letéve az egyik székre a batyuját. A vándor bot most is a kezében pihen, azt le nem tenné, a vállán ott a sólyom, az öltözéke pedig barna, mint mindig. A fiú szemeiben lelkes, kíváncsi, barna fény csillan meg, miközben beljebb merészkedik.* -Új helyre találtunk, nem gondolod? *a sólyom csak vijjog egy kissé, miközben szárnyait emelgeti, a fiú pedig szinte nevetve lépdel oda a hűtőhöz, és nyitja ki, vagy a kamrát, vagy amit itt talál, és valami vacsora-szerűség után néz. Mivel nem lát senkit sem, legalább is elsőre nem fedez fel senkit, nagy bátran indul meg a remélt élelem felé.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Házimanók Titkos Konyhája   Pént. Okt. 29, 2010 10:30 am

*Ahogy Lina elszégyelli magát, kicsit Gaea is szégyenkezik. Nem akarta kellemetlen helyzetbe hozni a másikat, csak ezt azért simán használhatná. Rúnamágiás dolog, ami neki sem megy ugyan mindig, mint ahogy a papír cetlin látszik is, De ez van. Nem lehet mindig minden tökéletes.* - ne haragudj! Nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni, és lehet, hogy nem jutott csak az eszedbe. Én meg itt játszom az agyam és az eminenst. *Fintorog egyet, majd Lina után elindul kifele a konyhából, de nem jut messze.* - Igen, oda kellene, … csakhooogy … *Kezd el zsebek és tatyó után kotorászni.* - Én buta fent felejtettem a levelet. Így meg csak elennél tőlem a húst, és mehetnék vissza újból a konyhába, amiből meg csak az lenne, hogy belefutnék most már a manókba. *Egy újabb fintor, majd kifele mutat a szabadba.* - nincs kedved kicsit kimenni a levegőre? Vagy tudod mit? Sétáljunk fel e szobákhoz, és hozzuk el a levelet. … Bár lehet hogy jobban járnék, ha csak a húst tenném le. *Filózik hangosan, közben pedig már elhagyják a konyhát, és átmenve az előtéren irányt vesz a szobákhoz vezető lépcsők felé. Reménykedik benne, hogy Lina elkíséri egy darabon, vagy teljesen. De a levél feladása most, kicsit későbbre tolódik. Talán majd az óra előtt, … ha belefér természetesen.*

// Köszi a játékot Lina! ^^ Nagyon tetszett a feldobott ötlet. Smile //
Lina Wierro

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1245
Msn: linawierro@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Házimanók Titkos Konyhája   Pént. Okt. 29, 2010 10:09 am

* Nézi a varázslatot, de aztán szégyenkezve néz Hópehelyre, és aztán előre.* ~ Ezt nem kellett volna...~ * Pihit felkapja, belerakja a kis helyére, és kilép az ajtón, remélhetőleg jön Gaea is.* - Hova megyünk? Talán a madárpostához? Úgy látom pácolt hússal indulsz valahova. A postamadarak imádják ezt! * Mosolygott, majd Pihi nyávogott egyet.*

// köszi a játékot!//

A hozzászólást Lina Wierro összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 29, 2010 11:38 am-kor.
http://www.limemuff.mlap.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Házimanók Titkos Konyhája   Pént. Okt. 29, 2010 9:39 am

*Nézi Lina ténykedését, és csak les nagyokat.* - Miért nem alkalmaztad egyszerűen a duplikálást? Simán lemásolhatod úgy egy egyszerű pálcamozdulattal. Ezzel neki is lát, hogy megmutassa, és egyszersmind fel is frissítse a lány ilyetén emlékezetét az órai tananyagot illetően.* - Exemplum! *Mutat a pálcájával a manók receptjére, majd amikor az majdnem leesik a visszatűzött helyéről, mármint a duplikátum, utána kap a hullani igyekvő papírdarabnak. Nem lett tökéletes a varázslat, ez nem mindig megy neki olyan fenoménul, de most szerencsére csak a papírlap lesz pergamen helyett rózsaszín fénymásoló papír.* - Tessék, így kell ezt. *tartja a lány orra elé a duplikátumot, amin még az írás is teljesen azonos annak a manónak a kézírásával, aki a receptet a pergamendarabra leírta.* - Amúgy ha megéhezel, az étkezőben simán kérhettél volna enni, vagy ott a közös társalgós konyhája, ahol magadnak is sok mindent megtalálsz a hűtőben. Ha ezt egy manó most meglátja, asszem kapunk tőle morgást. Lassan a bálra készülnek. *Ezzel odamegy egy hűtőhöz, és a már megszokott helyről kivesz egy darabka megtermett pácolt húst, majd alufóliába csomagolja, és Linának int, hogy kövesse.* - Gyere! Nem lenne jó, ha itt találnának bennünket, mert hamarosan ebédidő, és ha előkerülnek, szorulni fogunk, hogy mit randalírozunk a területükön.* Ezzel kifele indul a konyhából az érkezőbe, aztán majd még meglátja merre, persza ha Lina is vele tart.*

//Exemplum - Duplikátum
Ez az egyszerű varázslat minden komoly rúnamágus eszköze, a veszélyessége nem az alapvarázslat. Egy kezdő varázsló mindössze annyit tud vele megcsinálni, hogy egy nem mágikus tárgyból egy tökéletes másolatot hoz létre. Ez a duplikátum, ami szintén nem mutat mágikus tulajdonságokat, általában harc előtt ha egy sereg nem rendelkezik túl sok fegyverrel, akkor rúnamágusokat hívnak segítségül, hogy alkossanak további fegyvereket. A komolyabb varázslat (amihez kellőképpen elhivatottnak kell lenni) az a szimulákrum. Ezt csakis mágikus tárgyra, vagy mágiával létrehozott élőlényre lehet rajzolni. A tárgyból vagy élőlényből megalkot még egyet, ám ha az eredeti, vagy a szimulákrum megsemmisül, úgy a másikra is ugyanaz a sors vár//
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Házimanók Titkos Konyhája   Pént. Okt. 29, 2010 9:12 am

- Szia Gaea! Nem, nem egyedül. Az én kiscicám is evett belőle. Tudod, nem vacsoráztam. Ez az úgy nevezett vacsorareggelim.És sajnálom, Pihi néha az étel rabjává vál. De ez a süti! Borzasztóan finom! És te? Mi járatban vagy erre felé? * Kérdezi, majd meglátja ennek a csodás ütinek a receptjét.* ~ Kakaó csoda...~ * Olvassa a süti receptjét. Letépi a falról a papírctlit, és elkezdi olvasni. A zsebéből kivesz egy papírt, és egy ceruzát. Felírja a receptet. Mikor leírta, visszahelyezi a receptet a falra, és a leírt receptet a zsebébe rakja.* ~ Ezt ki fogom próbálni!~
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Házimanók Titkos Konyhája   Pént. Okt. 29, 2010 9:00 am

*A konyhába halkan nyit be a vörös hajú Prefektus lány. Tudja ugyanis saját bőrén tapasztalva, hogy a manók nem nagyon szeretik, ha csak úgy belenyúlkálnak a dolgaikba. És neki most éppenséggel nem is akármire van szüksége, hanem sörben pácolt marhahús szeletre a postamadaraknak. Madaraknak? Inkább egynek. Ugyanis van nála egy olyan csomag, amit nem lenne jó, ha a tollasa csak azért kezelne hanyagul, mert hamburger fasírttal eteti, vagy éppen csak egy döglött egeret dob elé. Ahogy bedugja a fejét, majd óvatosan beljebb lép, kiszúrja hogy Lina éppen tejet iszik egy morzsákkal telezsúfolt sütőtálca mellett, és az asztalon … ~Te jó ég!~ … Az asztalon egy macska van fönt! Beljebb sétál óvatosan a konyhába, és félhalkan suttogva Linára szól.* - Lina szedd le azt a macskát légyszi az asztalról! Ott ételeket készítenek a manók! Egyébként is mit garázdálkodtok a konyhában? Enni az étkezőben is lehet kényelmesen ráadásul. *Odaér a lányhoz, és a macsekhez, majd észreveszi, hogy az egész sütis tálca üres.* - Te jó ééééég! Ezt mind te faltad be egyedül? *Néz elkerekedő szemekkel Linára, majd Hópehely pofiját is két kézre kapva átvizsgálja, hogy az a drága kis szőrgombóc mibe nyalhatott még bele. Közben jól meg is dögönyözi a cicát*
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Házimanók Titkos Konyhája   Pént. Okt. 29, 2010 8:47 am

* Benyit az épületbe, majd szétnéz.* - Hahó? * A kérdésére nem válaszolt senki. A terem közepén egy kicsiny asztalka volt.* - Gyere Hópehely! Üljünk le! * Odasétáltak, és leültek. Az asztalon egy tálca forró sütit láttak. A macska ráugrott az asztalra, és beleharapott egy süteménybe. A cica evett és evett.* - Hópehely! Nem szégyenled magad? Lehet valaki reggelije! * De az illat megbűvölte, és ő is kivett egy még megnem rágcsált sütit. Nézegette, és hamm! Bekapta.* - Hm! Ez nagyon ízletes! * És kivett még egyet, és még egyet. Az összes elfogyott ami az óriási tálcán volt található. Mikor már egy morzsaszem se maradt, az asztalon termett egy pohár tej. És persze egy kistállka tej. Beleszürcsőltek, ami szintén ízletes volt. Mire már abból is kifogyott az utolsó csepp, akkor a tálca, a pohár és a kistállka pukk eltűnt.* - Ez egy igazi varázskonyha!
Hamon Joulice-Melange

Minősítés:
Hozzászólások száma: 312
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Házimanók Titkos Konyhája   Szer. Aug. 11, 2010 12:15 pm

-Végülis ez is igaz, de néha nekem ez is jól esik, igazából szeretek összeütni dolgokat. *Válaszol egy félmosollyal, hiszen mondhatni van aki szépítkezni szeret, van, aki helyette főz, süt. Aztán elneveti magát a felvetésen.* -Azért csak módjával, módjával. Időnként készítek dolgokat, de nem leszek a bejárónőd. *Jót szórakozik a kacérkodó leányzón, az kell mondani, hogy igen jól érzi vele. Aztán amikor jelzik, hogy a szája csokis csak vállránt, ez gyakori szokása.* -Majd a végén kimosakszom, előre minek, utána úgyis megint csokis lesz. Fő a praktikusság! *Eszegeti tovább a palacsintát, és tényleg nem nagyon törődik vele, hogy egyre csokisabbá válik az arca. Aztán amikor Aeryn is elkezd eszegetni...* -Jó étvágyat, bár furcsa párosítás, de nem lehet rossz. *Mosolyodik el, aztán figyel a válaszra a Nellondba való közlekedés kapcsán.* -Értem, értem, akkor először a vadőr, aztán majd utánajárok ennek az átjárónak is, vagy minek és akkor nem kell olyan gyakran zargatni a fickót. *Vonja le végülis a végső következtetést, majd úgy fest a szőkeség távozni készül.* -Akkor egészségedre Aeryn, és hajrá! *Bokszol bele a levegőbe, ha a másik ennyire siet, akkor biztosan valami fontos dolga lehet. A puszit előtt azért még jól letörli az arcát, hogy ne kenje össze a leányzót és persze viszonozza.* -Szia! *Köszön el, majd még a távozó után pillant, aztán betöröl még 2-3 palacsintát. A többit pedig szépen elcsomagolja, jól fog az még jönni a nap folyamán, ha netán megéhezne, ami nála egyáltalán nem ritka esemény, aztán picit összepakol, majd végülis ő is távozik.

//Én is köszi pocok! ^^ Várlak majd haza, pájpáj! Smile
Aeryn Baker

Minősítés:
Hozzászólások száma: 459
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Házimanók Titkos Konyhája   Szer. Aug. 11, 2010 12:01 pm

Hát nekem azért nem unalmas, ha valaki megcsinálja az ételemet, mert addig én tudok valami mást csinálni, erre még nem gondoltál? *mosolyog a fiúra* Azért én is csinálok sokmindent, mint például ismerkedem, prefiskedek, ilyesmik. Addig meg csinálsz palacsintát te. *kacérkodik picit, de azért módjával. Nem törli le a fiú száját, de azért kuncog, picit zavarban is van, bár nem tudja hogy mitől, inkább csak mutatja, hogy kifolyt a dzsúz.* Hát ezek jól hangzanak, de én őszibarackkrémet kérek a palacsintába, és rá pedig tejszínhabot. Most éppen erre vagyok kívánós. *Nem affektál, ő tényleg ilyesmiket szeret, de biztos van a konyhában, mert már evett itt ilyet.* Hát ööö... én még nem vagyok olyan régóta prefektus, és még én sem voltam nellondban, de az biztos, hogy a vadőrt ha ráér meg lehet kérni, illetve még megy valahonnan egy föld alatti járat is nellondig, vagy talán teleport lenne? *tűnődik el.* Az biztos, hogy az ottani teaházban lukadsz ki, de először érdemes vadőrőrözni. *Még megvárja amíg a fiú megcsinálja a paliját, és akor kezd csak bele az eszegetésbe.* Hm... isteni, jó ötlet volt tőled. *Felpattan, és az órájára néz.* Anyám, már ennyi az idő? *tömi magába az utolsó falatokat.* Rohannom kell, bocsi. Legközelebb adok még neked szobát is, és jó volt a palacsinta, köszi! *Ad neki két puszit, és kiszalad.*

//köszi a játékot cicc, indulnom kell, pájpáj!//

Patrick hugicája. Az úri családból származó lányka bizony apuci szeme fénye, és meglehetősen el van kényeztetve, habár ez nem tette beképzeltté, vagy lekezelővé, inkább nagyon közvetlen mindenkivel. Daimonja a közepeske méretű hótigris, Dennis.
Hamon Joulice-Melange

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Házimanók Titkos Konyhája   Szer. Aug. 11, 2010 11:47 am

-Én nem igazán tudom, hogy milyen ez a lélek másik fele dolog, de biztosan nem a te hibád, meg az övé sem, csak valahogy így jön ki a lépés. Szerintem azok lehetnek a daimonjukkal nagyon-nagyon szoros kapcsolatban, akik sokáig csak rájuk voltak utalva, mint például az ikrek, akik mindig együtt vannak, mások egymással, mint azok, akik például más iskolába jártak. *Fejtegeti. Hát igen, jól néz ki, és hülyének sem mondható, bár az is tény, hogy a jó tolvaj nem is lehet túlzottan buta, mert akkor hamar felkopna az állat. Az étkező említésére csak vállránt.* -Az olyan unalmas, ha mindig csak eléd teszi az ételt és soha semmit nem kell csinálni. Valahogy nem bírnám, időnként tennem kell dolgokat. ~Lassan Nellondba is le kéne látogatnom.~ *Morfondírozik el picit, de mivel háttal áll a hölgyeménynek ezt nem nagyon veheti észre, hiszen épp palacsintákat dobál és süt.* -Jól beszélsz, legalább megjött az eszed mindenevő kisasszony. *Viccelődik, de azért közben helyeslően bólogat is, és a tányért a palacsintákkal odaviszi szépen az asztalhoz, majd felpattan szemben Aerynnel az egyik székre.* -És mit kérsz a palacsintádra. Találtam még az alapanyag kereséskor kakaót cukorral, van lekvár, nutella, szóval mindenféle jó édes dolgok. *Kacsint egyet, majd kanalat vesz magához és el is kezd kenni egy palit nutellával, aztán nagyot harap, amiből a szája széle eléggé csokis is lesz. A kérdésre válaszol természetesen, miután valamennyit evett, hiszen nagyon éhes.* -Végülis igen, megismertem két kedves lányt is, bár még szobám nincs, de mindennek eljön az ideje. Tényleg ebbe a Nellondba hogyan lehet lejutni, vagy mikor? Te prefektusként biztosan tudod. A vadőr visz le úgy hallottam, de vannak ilyen nem is tudom...menetrend szerinti járatok? *Bután hangozhat a kérdés, számára így is van, ezért picit fel is húzza a szemöldökét a kérdés közben.*
Aeryn Baker

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Házimanók Titkos Konyhája   Szer. Aug. 11, 2010 11:38 am

*Ha láthatóan végigmérték, akkor már érdeklődően visszapillog, végre valaki értékeli. Így hát némileg magabiztosan lép beljebb.* Ne szabadkozz, sokszor még én is elfeledkezem szegényről. *Bök a nagymacskára, aki morcosan bekúszott az asztal alá.* Ő pedig hajlamos belefeledkezni az önsajnálatba, ahelyett hogy folyton bombázna gondolatban, én meg a nagy csend miatt tényleg észre sem veszem. *Persze ez nem a tigris hibája, csak ő jobb szereti az emberi társaságot, de biztos lesz olyan helyzet, amikor csak a daimonjára lesz utalva. Ellenben a lány hevesen bólogat* Ha ebédidő, akor csak rajta. bár nem értem, hogy miért itt, amikor az étkezőben rogyásig tele vannak az asztalok, habár én semmi rossznak nem vagyok az elrontója. *Nevetgél, és helyet foglal. Rákönyököl az asztalra, és onnan nézi ábrándozva a fiút.* Nem sokat foglalkozom a kajálással? Hm... akkor még szerencse, hogy nem látszik rajtam, de állandóan tudnék enni. *Megvárja, hogy a fiú nem önti e magára az olajat, és csak utána folytatja* Hát fogjuk rá. Úgy tűnik, hogy az itteni pasik közül sem mindnek ment el az esze, és ha Winnifred is így szeret engem, akkor már jó az úgy. Tényleg azoknak a társaságát kell keresnem, akiknek én vagyok a fontos. *Aztán elhallgat, és várakozóan néz a fiúra.* És neked hogy tetszik itt? Jól telt az első napod? *Hátradől, és nézi a palacsintasütést, aztán amikor jeleztek neki, feláll, és megteríti az asztalt. *

Patrick hugicája. Az úri családból származó lányka bizony apuci szeme fénye, és meglehetősen el van kényeztetve, habár ez nem tette beképzeltté, vagy lekezelővé, inkább nagyon közvetlen mindenkivel. Daimonja a közepeske méretű hótigris, Dennis.
Hamon Joulice-Melange

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Házimanók Titkos Konyhája   Szer. Aug. 11, 2010 11:26 am

*A közeledő hangokra az ajtó felé pillant, de nem gondolja úgy, hogy valami rosszat tenne éppen, és ezért netán pácban lenne, így csak kíváncsian várja, hogy ki közeledik. Aztán meglát egy járőröző aurort elhaladni az ajtó előtt, akire azért csúnyán néz...ne, de végül csak egy mosollyal biccent a fickónak. Aztán újabb érkezik, csinos hölgy személyében, akit nem túl feltűnően, de azért láthatóan végigmér.* -Hm...nem rossz darab! *Vigyorodik el szélesen, nem lehet tudni, hogy most a ruhára érti, vagy eleve a leányzóra. Mindenesetre a tigrisnek biccent.* -Üdv! *Aztán megint Aeryn-hez fordul, picit azért fújtatva, mert a palacsinta tésztát kikeverni elég nagy erőmunka ugyebár.* -Igen láttam tegnap is ezt az aranyos tigrincset, bár az ilyen nagymacskák felé van bennem egy minimális tartás, de úgy láttam itt az iskolában sokaknak van daimonja, úgyhogy majd idővel megszokom a dolgot. *Fejtegeti, miközben a sütőre szépen odabiggyeszti a palacsintasütőt, majd egy kis olaj is előkerül tálkában. A leányzó felvetésére csak elmosolyodik, majd a fali órára pillant.* -Fél 1 van, alapvetően ebéd idő, ilyenkor muszáj enni. Te biztosan nem éheztél még szép hölgy, talán ezért nem forgolódsz sokat étel körül. *Teszi még hozzá, bár ebből sem lehet tudni, hogy pontosan mit is akar vele, bár ő persze tudja, hogy ez jelenti azt, miszerint ő már nem egyszer éhezett, így ha már kiköhögte az iskola díját, akkor itt aztán rendesen akar enni. Bele is önti az első adag olajat, és tésztát a tepsibe, és készülhet is a palacsinta.* -Nos, ezek szerint tegnap óta már jobban vagy? *Pillant a szőkeségre, miközben az állával a szekrény felé bök, ahol láthatóan tányérok sorakoznak, jelezve, hogy picit besegíthet a leányzó, kitenni a tányérokat.*
Aeryn Baker

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Házimanók Titkos Konyhája   Szer. Aug. 11, 2010 11:18 am

*Némiképpen jobb hangulatban kelt fel ma reggel, és némi mosakodás, szépítkezés után felöltötte legcsinosabb ruháját, és elindult lefelé, hogy társaságot keressen. Dennis mostanában eléggé el volt hanyagolva, a tigris úgy érezhette, hogy már nem is számít, csak valahogy a lány sokkal jobban szereti a társai visszajelzéseit, mintsem egy daimonét, mert nem tudja elképzelni, hogy saját lélekdarabja jobban ki tudná őt okosítani. Mindenesetre a lány vigasztalásul kicsit megdögönyözte a nagymacskát, és mindketten jobb kedvvel célozták meg a lefelé vezető lépcsőket. Beérnek a labirintus folyosóira, ahol a lány egy viszonylag ismerős alakot lát besurranni a konyhába, ezért sebességet vált, és követi. Ő is belép ide, és mosolyogva köszön.* Szia Hamon, úgy látom már be is rendezkeztél, ennek nagyon örülök. *Ad neki két puszit, de ölelést azért még nem.* A múltkor sajnos nem tudtam bemutatni a daimonomat, de ezt most megejtem. Ő Dennis, nagyon aranyos tigrincs. *A daimon csak bólint, és elvonul, hogy ne zavarja a fiatalokat.* Te mindig valami kajálda közelében vagy? *kérdez rá vigyorogva.*

Hamon Joulice-Melange

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Házimanók Titkos Konyhája   Szer. Aug. 11, 2010 11:08 am

*Halk fütyörészés zaja veri fel a labirintus folyosójának alapvető csendjét. Időnként felpillant egy-egy fáklyára a falon, amit mintha szél lobogtatna meg, de talán ez csak valamiféle mágiával megoldott látvány lehet, hiszen ablak nincs, idelent a szél se nagyon tud fújni. A múltkori beszélgetéskor elhangzott titkos, lezárt folyosók felkeltették a figyelmét, hiszen nem árt egy kis költőpénzt összekalapolni erre az évre, mert örült, hogy ki tudta fizetni a tandíjat. Ezért is indult el kis felfedező útra, de hát mit ad isten az éhség győz mindenek felett. Ruházatát tekintve ugyanabban van, mint tegnap szinte teljesen, hiszen még nincs saját szobája, nem pakolt ki. Klaffog a barna bőr papucsban, majd megáll egy ajtó előtt, és végül be is nyit. Valamiféle konyha lehet, ahová került, mert elég sok az edény és ehhez hasonlót. Megkorran a gyomra, hiszen bőven ebédidő van már, így hát be is lépdel.* -Nézzük csak. *Morfondírozik félhangosan, majd egy tálhoz lépdel és kotyvasztani kezd. Egy kis liszt, tojás, só, tej. Minden meg van, ami kell, jöhet is a palacsinta tészta kikeverése.*
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1199
Msn: korcinti@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Házimanók Titkos Konyhája   Pént. Júl. 02, 2010 7:39 pm

*Liz érkezik a konyhába. Odasiet egy manóhoz és megszólítja.*
-Jó estét kívánok! Csak egy kérésem lenne. Szeretnék kérni egy kis ételt, amit oda tudok adni egy postamadárnak. Csak szeretnék hazaküldeni egy levelet a szüleimnek még a harcok előtt. Kérem. *Néz szomorúan a manóra, aki megsajnálja és ad egy kosár ételt Liznek, aki boldogságában ugrik egyet.*
-Köszönöm szépen. Ígérem meghálálom még valamikor. Viszont látásra.* Mondja, majd kisiet az ajtón és felszalad a szobájába.*
Elisaveta Mira
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1948
Msn: michiyo913@hotmail.com
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Házimanók Titkos Konyhája   Kedd. Jún. 01, 2010 2:13 pm

//Zöldség a 11. oldalon, Effie Ginger Delaney hsz, Csüt. Dec. 24, 2009 3:26

Okkés Smile - Cir//
Effie Ginger Delaney
Diák

Hozzászólások száma: 129
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Házimanók Titkos Konyhája   Csüt. Dec. 24, 2009 1:26 pm

*Tüzetesen nézegeti a dobozkákat, de csak egy fehér egeret talál, azt is a liszt mellett. Ekkor Fleur felfedezi a kisállatot, és látva, ahogy küzd vele, elmosolyodik.* - Haha, megvagy! *Nevet fel, és telekinézissel magához vonzza az állatkát. Kivesz a táskájából egy süteményt, és a szájába teszi.* - Na, ha ez kellett, a tiéd. *Nevet fel, és Fleurre mosolyog.* - Nagyon szívesen, délelőtt sütöttem, a Társalgó konyha részlegében. Otthonos ez a suli, kezd egyre jobban magába szippantani. *Ismételten felkuncog, és mosolyogva válaszol, a fura kis lénnyel kezében, majd helyet foglal.* - Szeretem, és a hideget is. De csak ha utána ihatok egy forró csokit, vagy kakaót. *Ma nagyon jó kedvében van, így egy újabb felszabadult kacagást hallhat Fleur a negyed-véla lánytól.*

//Fagyi//
Fleur Isabelle Trender
Diák

Hozzászólások száma: 1495
Kaszt:
Üzenőláda: Játékot, játékot, játékot és mégtöbb jááááátékot Razz Csak érjek rááááááá! Köcceee!

Tituluslista:
Titulus: Angyalkák Angyalkája Razz
Titulus: Miss céltalan
Titulus: Miss "Nem tudom miért vagyok itt"

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Házimanók Titkos Konyhája   Csüt. Dec. 24, 2009 1:19 pm

*Úgylátszik Effie is karácsonyi hangulatban van.* -Boldog karácsonyt neked is. És köszi. *mosolyog a lányra. Kicsit kínonak érzi hogy ő kapott mostmár ajándékot de sajnos ő nem tud adni semmit a lánynak. Na de vannak ilyenek is az életben...Túl kell lépni rajtuk.* -Hát nem láttam. De persze, szivesen megnézem. *mondja miközben a sütisdobozok felé sétál. És valóban, megpillantja a kis rózsaszín izét...* -Igazad van. Itt van!. *pillant Effie felé miközben megpróbál a törpegolymók felé nyúlni, ám az elszökik a kezeiből. Láthatóan bizony szeretne falatozni a sütikből. Így Fleur meghagyja a kis szőrmók begyüjtését a gazdájának.* -na és...szereted a havat? ilyenkor tök szépen csillog. *mit mondjon, hát felvetett egy egyszerű témát. Rossz csaknem sülhet ki belőle.*
http://www.liziregeny.gportal.hu
Effie Ginger Delaney
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Házimanók Titkos Konyhája   Csüt. Dec. 24, 2009 1:11 pm

*Éppen körbe-körbe pislog, hogy merre lehet hőn imádott állatkája, mikor is megjelenik az imént említett szaktárs, Fleur. Biccent a lánynak, és rámosolyog.* - Szia, ööö... nem tudom. Nem láttál erre egy rózsaszín kis szőrcsomót, ami sütire vadászott? *Oké, lássuk be, ez nem egy köznapi kérdés. De mégis hogy lehetne jobban jellemezni szerencsétlen pattogó... izét? Megvakarja a fejét, és kezet nyújt a leányzónak.* - Én Effie. Boldog Karácsonyt, Fleur! *Mosolyogva nyúl a táskájába, és kivesz egy cukormázas mézeskalácsot, amit átnyújt a vélhetően francia lánynak.* - Szerintem a sütidobozoknál lesz. Megnézed a másik polcnál? *Mereszti mogyoróbarna szemeit a lányra, és kérlelően tekint rá.*
Fleur Isabelle Trender
Diák

Hozzászólások száma: 1495
Kaszt:
Üzenőláda: Játékot, játékot, játékot és mégtöbb jááááátékot Razz Csak érjek rááááááá! Köcceee!

Tituluslista:
Titulus: Angyalkák Angyalkája Razz
Titulus: Miss céltalan
Titulus: Miss "Nem tudom miért vagyok itt"

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Házimanók Titkos Konyhája   Csüt. Dec. 24, 2009 1:02 pm

*Hamarosan alig hallható kopogó léptek közelednek. Egy narancsbarna hajú lány nyit be a Házimanók Titkos konyhájába. Kis csemegére vágyott és úgy gondolta itt hamarabb megkapja mint az étkezőben. Karácsony napján ő egy fehér nadrágot és pulóvert vett magára aminek a szélén piros csík látható. vagyis a pulóver szélén. Karácsonyi ajándékot nem kapott még, de úgy érzi hamarosan megjön a szüleitől egy kis ajándék. Sejtelme sincs hogy mi lesz az...de kivárja. Türelmesen. Amint belép hangokat hall és észrevesz egy hófehér bőrű barna hajú lányt.* ~vajon ki ez...még sosem láttam. Na mindegy...karácsony van, ismerkedjünk.~ *gondolja és odasétál a lányhoz. Úgy látszik keres valamit.* -Szia! segíthetek? *ajánlja fel segitségét* -Amúgy Fleur vagyok. *kezet nyújt a diáklánynak és válaszát várva ő is a sütisdobozok felé tekint.*
http://www.liziregeny.gportal.hu
Effie Ginger Delaney
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Házimanók Titkos Konyhája   Csüt. Dec. 24, 2009 12:26 pm

*Barnás tincsek, sötétbarna szempár, hófehér bőr. Alighanem Effie Ginger Delaney - az allidonos diáklány. Haja kiengedve, szokás szerint szabadon lengedezik, verdesi vállát. Egy kötött, sötétzöld pulóverben lófrál, amin zavaróan nagy, vörös bojtok lógnak. Vállán egy szintén kötött, vörös táskát visel, benne néhány süteménnyel. Kardja, és annak tartója keresztben van átvetve a hátán, a táskával ellentétes irányban. Pálcája egy kisebb szíjjal az övéhez kapcsolva, és egy fekete farmert, valamint egy pár csizmát visel még. Elég pöttöm lány, így nem valami ijesztő látvány, de amit az élet elvett tőle a mágia terén, visszaadta a harcban.* - Scottie! Scottieee, hol vaaagy? *Csiripel a kis törpegolymóknak, miközben benyit a Házimanók Titkos Konyhájába. Már járt itt, még nyáron. A kis állatot kutatja, tekintetével a süteményes dobozok felé keres, hiszen Scottie mézeskalács-vadászat miatt hagyta el gazdáját. Tipikus.*
Estera Linnet
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3365
Msn: lizzyke1@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: ˝Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'˝

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Házimanók Titkos Konyhája   Kedd. Dec. 22, 2009 7:14 pm

*mivel Lilynek nincs ellenvetése, megindulnak lefelé, majd irány a konyha. ott a manók segítőkészen űgrálják˝ körbe a lányokat.*-Szedjünk össze bőven kaját,m és menjünk le a főhadra. Jó? *Mondja, majd megkéri a manókat, hogy pakoljanak meg kékt két kosarat sütikkel, meg innivalóval. Pár másodpercen belül a teli kosarak. meg is jelennek előttük. Estiék elveszik, majd Lilyvel, és a finomságokkal teli kosarakkal megindulnak a főhadra.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Házimanók Titkos Konyhája   Kedd. Dec. 22, 2009 6:55 pm

*Lily újdonsült ismerősével óvatosan belép a manók konyhájára. Az ajtó csöndben nyílik és mindketten belépnek és beljebb is mennek. *
-Azt hiszem jól esne valami harapnivaló. A kinti hidegben megéheztem kissé. *-így körbenéz hátha a nagy kavalkádban talál is valami fogához valót.*
-Te találtál valamit? *-néz ismét körbe a lányt keresve.* -Mert ha igen, szerintem menjünk innen. Nem igazán szeretem a manókat és most nem szeretnék velük összefutni. ~Bosszantó kis lények tudnak lenni.~ *Lily visszagondol egy esetre még mikor a Roxfortba járt.*
Effie Ginger Delaney
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Házimanók Titkos Konyhája   Hétf. Okt. 19, 2009 2:41 pm

*Lassan falatozza a karamellát, közben persze figyel a vele szemben elhelyezkedő szaktársra. Kicsit szórakozottan tekint körbe, zavartan, mivel cseppet fél a házimanók esetleges reakciójától. Hátralöki barnás tincseit, és megértően bólint.* - Értem. Hát, szerintem semmi méreganyag nincsen benne, de rád bízom. *Halványan elmosolyodik, és mikor a lány szemhéja megrándul, kicsit ráncolja a homlokát, és értetlenül mered rá egy egész másodpercig, aztán - mivel megszokta az ilyesmit a nővérétől - visszatér az evéshez. Feláll az asztaltól, és keres valami újabb finomságot. Léptei majdnem a manók munkaterületéig elérnek, de végül csak nem teszi be a lábát az ő földjükre.* - Hm, lássuk csak... *Az ábécé sorrendben lévő hozzávalós polcokra pillant, és a "G" betűnél időzik el a tekintete, mikor talál egy egészen apró dobozt amin a gumicukor szó áll. Természetesen néhány avasodott, teljesen megkeményedett gumimaci van csak a doboz aljára ragadva, amit megszagol, de már illata sincs, tehát valószínűleg íze sem. A "Zs" betű felé orientálódva azonban talál zselét, majd zselés cukrot is, és az ez utóbbi címkével ellátott dobozt lerántja, és a teli dobozból kivesz néhány darabot, majd visszateszi a dobozt a polcra. Valami bogarat lát meg, és legyint, hogy elrepüljön, azonban a zselatinos és zsályás - nem mellesleg elég méretes - hozzávalós dobozok Effie telekinetikus képességei révén egy hirtelen löket után a föld felé tartanak. Ijedten kapna oda, de már késő, a műanyagtárolók már a földön vannak. Szerencsére egyik sem nyílt ki, csupán megrepedt a zsályás oldala.* - Hoppá... még nem igazán tudom kezelni a képességem, pedig már elég régóta megvan. *Csóválja meg megadóan a fejét, aztán a repedt dobozt felröpteti maga mellé, és előveszi a pálcáját.* - Reparo! *Pálcájával körözni kezd a repedés felett, és egy kis kék fény jelenik meg a pálcáján, ami szikrává válik, felrántja a hiányzó darabkákat a földről, és teljesen reparálja a dobozt.* - Kész is. *Jelenti ki csak úgy magának, és az ajtó felé fordul. Felsóhajt, és visszafordul az asztalhoz, elkezdi elpakolni a használt holmikat.* - Mit szólnál, ha elmennénk innen? Szerintem nem örülnek, hogy itt esz minket a fene. Esetleg körbenézhetnénk a Kúriában, hátha találunk valami nyugis, kiülős helyet. *Halkan beszél, már csak azért is, hogy a manók ne fogjanak gyanút. Hátralöki haját, és úgy várja a lány válaszát, közben még megigazítja a ruháját is, óvatoskodva.*
Stefan Dimitrov
Diák

Hozzászólások száma: 104
Msn: erik1995@freemail.hu
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Házimanók Titkos Konyhája   Pént. Okt. 16, 2009 9:03 pm

//fagy, mert Nikonak nem jó a neza//

Házimanók Titkos Konyhája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 10 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Similar topics

-
» Titkos Barlang
» Titkos labor
» Titkos barlang
» H.E.L.L. - Titkos Kísérleti bázis
» Házimanók Titkos Konyhája