Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Madárház

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8833
Kaszt:

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Madárház   Kedd. Nov. 25, 2008 4:26 pm

First topic message reminder :

Egy elég érdekes kis épület a birtokon, már amikor közeledsz felé, hangos madárcsicsergést, néha-néha éneket, csivitelést hallasz. Ez egy kisebb épületből érkezik, aminek rendszeres lakói madarak. Megtalálhatóak itt minden fajtából a madarak, bagolytól kezdve a vörös vércséig. Főleg télvíz idején szoktak itt megszaporodni, de általában a nap bármely részében előfordulnak, bár hogy miért, azt nem tudja senki - talán mert itt mindig találnak valami élelmet. Ez a hely rendkívül jó kikapcsolódásra, vagy akár csak ha valaki szereti a természet szülötteit, annak megcsodálására. Ki tudja, lehet, még barátra is lelhet itt.

Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Keezheekoni Ehawee

Minősítés:
Hozzászólások száma: 42
Kaszt:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Madárház   Pént. Ápr. 01, 2011 5:12 pm

*Kedves arcú leányzó lépdel a Madárházban. Hajában tollak, oldalán bőr kis táska, lábain saru, szóval elég úgymond... természetesnek hat. Oldalán persze ott lépdel daimonja, Western, a prérifarkas. Keezhekoni lehuppan az egyik padra, és füttyszóval kíséri a madarak dalolását, el-elkapva néha egy-egy kisebbet, persze csak finoman, nem bántva őket, éppen csak addig a kezében tartva, ameddig jobban megszemléli a szárnyasokat.*
Evandrus Njord
Diák

Hozzászólások száma: 781
Msn: dundee2008@windowslive.com
Kaszt:
Üzenőláda: Az élet olyan, mint a puzzle. Apró darabokból rakod össze... Mígnem kialakul a teljes kép.
De vigyázz! Ha csak egyet is elveszítesz, soha többé nem lesz az életed kirakója kerek egész.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Madárház   Vas. Feb. 06, 2011 8:56 pm

Nincs semmi gond *mondja kicsit lelombozódva, ugyanis a nekromágia a kedvence közé tartozik*Am nem tudom mi bajod van a nekromágiával, ha belegondolsz, tök nagy móka hullákkal bábozni! Nagyon morbid, de nagyon nagy! Demost ezen nem foguk összeveszni! Amúgy abban igazad van, hogy 10 perc alatt nem sok baj történhet, viszont mindjárt életbe lép a kijárási tilalom, úgyhogy szerintem folytassuk a bszélgetést a Jeniliába *invitálja a lányt és reménykedik benne, hogy veletart, mert össze akar vele barátkozni*

//Fagy//
Emily Kyra Beawer

Minősítés:
Hozzászólások száma: 5654
Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Madárház   Vas. Feb. 06, 2011 8:40 pm

- Ja, értem. Hát, rám ne számíts ez ügyben, gyűlölöm a Nekromágiát, és ráadásul nem is értek hozzá... *Hallgat el egy kicsit.* - Bocsi... *Vakarja meg a tarkóját. Tényleg nem egészen az ő tantárgya ez a halottáncoltatósdi.* - Nem, egyelőre nem, minden a legnagyobb rendben. *Rázza meg a fejét, és az órájára pillant.* - De még amúgy is van egy kis idő a kijárási tilalomig, addig nem hiszem, hogy bármi baj akadhatna, meg amúgy is, nem úgy ismerem a többieket, hogy takarodó után mindenképpen illegális helyen akarnának tartózkodni. *Jelenti ki, és lejjebb ereszti a pálcáját, körülkémlelve a fák között.*

Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...

Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon...
http://www.bukottangyal.blogger.hu
Evandrus Njord
Diák

Kaszt:
Üzenőláda: Az élet olyan, mint a puzzle. Apró darabokból rakod össze... Mígnem kialakul a teljes kép.
De vigyázz! Ha csak egyet is elveszítesz, soha többé nem lesz az életed kirakója kerek egész.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Madárház   Vas. Feb. 06, 2011 8:27 pm

Ő hát izé *prbálja összeszedni a gondlatait* még korán van aludni ugyhogy gondoltam egy kicsit járok a birtokon és aztán megláttalak téged előreszegezett pálcával, papagájjal a válladon és azt hittem, hogy baj van és gondoltam el kell egy kis segitség!azon kívül meg megkléne csinálni a nekromancia leckét is, de még nem találtam tetemet.*záporozik belőle a szó és nem tudja abba hagyni, pedi érzi hogy túl sokat beszél* És, találtál valamit a járörözés közbe,?*kérdi félszeg mosllyal a z arcán a prefektusra kacsintva**csöndb3e maradok, gondolja, és ugy is tesz várva a lány válaszát*
Emily Kyra Beawer

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Madárház   Vas. Feb. 06, 2011 8:12 pm

*Csendesen áll, kezén Adonisszal, a pálcájával világítva, olyan tekintettel, mint aki attól fél, hogy most fog elpatkolni. Ami mondjuk nem valószínű, na de hát mindenki retteg valamitől, és ez a valami Emily számára egyet jelent a baglyokkal - ezekkel a szárnyas, huhogó szörnyetegekkel. Ekkor érkezik egy ismeretlen hang, ami felé suhan a sötétből. Emily a pálcáját a hang irányába emeli, hogy megszemlélhesse újdonsült társaságát. Kicsit megkésve, de válaszol is a köszöntésre, egy mélyről feltörő sóhaj után.* - Ohh, öm... Üdv! Emily Kyra Beawer vagyok, de csak Emily. *Mutatkozik be egy barátságos mosollyal.* - És Allidonos prefektus, nem mellesleg. *Érinti meg pálcás kezével a szakos, majd a posztját jelölő kitűzőt a kabátján. Jobb kezét egy kicsit lejjebb ereszti, majd egy hirtelen mozdulattal felrántja, Adonisz pedig abban a pillanatban szárnyra kap, és tovasuhan.* - Nem voltam egyedül ezidáig sem. *Mosolyodik el féloldalasan, a madárra utalva.* - Most meg aztán végképp. *Kacsint a Evandrusra.* - Egyébként én csak... egy kis friss levegőt szívok, ilyenek... Járőrözök, ahogyan azt egy prefektusnak kell. *Feleli, majd vissza is kérdez, hogy vajon újdonsült ismerőse mifenét csinál idekint.*

Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...

Evandrus Njord
Diák

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Madárház   Vas. Feb. 06, 2011 7:55 pm

*A nekromágia leckéje miatt kóborol tetemet keresve a birtokon előre szegezett pálcával, amikor egyszer csak a madárház fele téved, és megakad a szeme egy szőke lányon, aki világító pálcával áll és ugy néz ki mint aki fél a baglyoktól.Gondolkozik, hogy megszólitsa -e és hosszas töprengés után odamegy a lányhoz*Szia! Evandrus Njord vagyok *mutatkozik be illedelmesen, fő az első benyomás.* szerintem még nem találkoztunk!Nagyon örülök a szerencsének! *Ez fejbe baráttságosabbnak hangzott, de most már mindegy, gondolja* mit csinálsz kinn ilyen hűvös este egyedül? *kérdez ismét és vár, hagyja a lányt is szóhoz jutni*
Emily Kyra Beawer

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Madárház   Vas. Feb. 06, 2011 7:45 pm

*Egy szőke leányzó törtet céltudatosan a Madárház felé. Kinyújtott jobb kezén ott ücsörög papagája, Adonisz, a biztonság kedvéért, hogy "megvédje", ha kell. Bal kezében pálcája, aminek vége – természetesen – világít, hogy nagyjából az orráig ellásson, hisz már sötét van, bár az ég tiszta, és a Hold fénye átszűrődik a fák között. Fekete, hosszú kabát van rajta, egy szürke farmerrel meg egy szintén fekete csizmával, fején a kapucni majdhogynem a szemeit is eltakarja. Szőke haja kilóg a nyakánál, de ez nem zavarja, bár, már vagy egy milliószor megfogadta, hogy le fogja vágatni, bár soha nem lett belőle semmi, így már a fenekét csapdossa a hajzuhatag, már persze, ha rendesen, szabadom esik a vállára. Amikor megpillantja a Madárházat, megáll, és majd' földbe gyökerezik a lába... Szokás szerint inába szállt a bátorsága, a kezdeti lelkesedés alábbhagyott, hogy na most aztán jól megmutatja ki a kemény csaj. Mármint a baglyoknak. A múltkori nem túl élvezetes kaland után - amin mondjuk talált egy érdekes gyűrűt, és ez azért jó, na de azért mégis - ami Nellondban, a vidámpark béli Szellemkastélyban történt, szinte görcsösen el akarja űzni legnagyobb mumusait... azaz a baglyokat. De most, hogy már a célegyenesben van, mégsem tűnik ez olyan jó ötletnek, mint eredetileg.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Feb. 03, 2011 4:26 pm

- Semmi gond.*Mondja a kutyára és vissza pillant Roryra. Leül a lány mellé, későn reagálva ha nem zavarja. Persze, hallgatja érdeklődve a lányt, majd a futást felhozza mit lehet azon szeretni. Ez olyan, hogy az alvást miért szereti valaki...*- Megnyugtatja a lelket, és jó a természetben kint lenni eggyé vállni. Szinte el repül az idő.*Feleli, majd szóba hozzák az iskolát és hogy volt e órán Rory.* - Akkor lehet, nem figyeltem jobban ne haragudj. És milyen az iskola meg az órák?*Kérdezi meg a tanár váltást gondolom akkor az Allidonos lányzót nem igazán zavarja. Mondjuk Brendát sem , vagy is csak egy kicsit de mit lehet tenni? El kell fogadni ez van...* - hmm, ne haragudj de el felejtettem Sissyt megetetni ő a macskám.Jösz te is?*Kérdezi Roryt ha igent mondd akkor, együtt ballagnak a madárházból.*
Rory L. Milborrow-Quenell

Minősítés:
Hozzászólások száma: 131
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Feb. 03, 2011 4:12 pm

- Nem szeretek futni. Az olyan... olyan unalmas, nem? *Kérdezi zavartan, és kíváncsian, hiszen nem is érti, mit lehet a rohangálásban szeretni. Arra viszont, hogy szabad-e megsimogatni Lucky-t, csak rázza a fejét.* Sajnálom, de nagyon-nagyon kényes, csak nekem engedi, hogy hozzányúljak. *Jelenti ki kicsit csalódottan, bár nem bánja, hogy nem tapizza össze mindenki az állatot, de akkor is.* - Pedig már voltam órán... Sötét Hatalmak Elűzésén, meg... meg Nekromágián, meg... meg még voltam már egy csomón. Hiszen holnap egy hete, hogy ide járok! *Kiált fel büszkén, és kihúzza magát. Tetszik neki ez a hely, őszintén tetszik.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Feb. 03, 2011 3:57 pm

*Hallgatja Roryt akinek egészen szimpatikus. Elmosolyodik barátságosan, majd az egyik szemébe lógó tincset hátra dobja.* - Hát futás, felülés ilyenek.. muszáj kicsit kondiban tartsam magam meg amúgy is szeretek futni. *Válaszolja Rorynak, és nem is kell kérdeznie, mert ár válaszolja is hogy ő nem sportol semmit. Megcsóválja Bren a fejét, majd szóba hozzák az állatokat, és mondja Lucyt a kutyáját aki már is fel figyelt a nevére.* - Aranyos kis kutya, szabad?*Kérdezi a simogatásra, és ha megengedi Rory akkor meg simogatja. A hangosra egyet ért, és nem érti a Vándor lány sem, hogy miért nem jött ide már korábban.* - Óh, én még tavaly télen.. begyepesedtem. De igazából, már meg is szerettem ezt a helyet, nem hagynám itt. És te, mikor érkeztél? Gondolom, mostanában mert még órán nem igazán láttalak.*Feleli őszintén kérdéssel egybekötve, majd leül a lány mellé és érdeklődően figyel.*

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Feb. 03, 2011 3:48 pm

- Na igen... *Vörösödik el.* - De köszönöm. *Mondja mosolyogva, és kivillannak apró, hófehér fogai.* - El... *Mondja szomorú szemekkel.* - Edzés? Miféle edzés? Mit sportolsz? Én nem sportolok semmit. *Mondja durcásan, hiszen neki ebből sem jutott ki kisebb korában, ekkoraként meg már semmi kedve elkezdeni bármiféle sportágat is. Jó, persze, vívni tud, de hát az meg a kutyát sem érdekli.* - Én Luckyt szeretem. *Mondja büszkén, mosolyogva, és a kutya fel is kapja a fejét a neve hallatán.* - Ő a kedvencem. *Húzgálja meg az állat füleit.* - Egyébként én sem jártam még erre, pedig eléggé... hangos. *Húzza el a száját, és a zavaró hangzavarra céloz, amit a madarak együtt gerjesztenek.* - Mikor érkeztél? *Kérdezi összeráncolt homlokkal.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Feb. 03, 2011 3:42 pm

*Csak álldogál, és nézelődik majd vissza pillant Roryra. Hallja a bemutatkozást, felvonja a szemöldökét.* - Jó hosszú a neved, de a Rory az aranyos.*Jegyzi meg, hiszen tényleg tetszik a neve. Gondolta, hogy másik szakról van hiszen Naxiban még nem igen látta. Meg szinte alig találkozott valakivel. Karennel is be kéne izzítani egy találkozót, meg Susant is rég látta meg Janát is. Na igen, sok mindenkivel de hát csak a háttérben van. Órákon ott van de az semmi, mert utána mindig máshol van meg mostanában edzik elég rendesen. * - Jaj, de aranyos!De tényleg*Mondja csevegő hangon majd a madárka mellkasához, nyúl óvatosan és megsimogatja majd elmosolyodik.*- Eltűnt?*Kérdezi fennhangon, majd áttér csevegő hangra.* - Hát, elegem lett mára az edzésből úgyhogy kis kikapcsolódás gyanánt jöttem erre felé. Meg még nem is jártam itt.*Feleli Rorynak, majd egy baglyot pillant meg ami a vállára szállt éppen. Bren meg is simogatja, a baglyot.* - Hm.. Milyen kár, hogy nem hóbagoly.. nekem mondjuk gyöngybaglyom van azt látok minden nap. Te neked mi a kedvenc állatod vagy madarad?*Érdeklődik, hiszen állatoknál vannak meg Bren is szereti őket nagyon.*

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Feb. 03, 2011 3:31 pm

*Nemsokára az tűnik fel neki, hogy Lucky a fülét hegyezi. Erre tart valaki? Meglehet. Sejtése be is igazolódik, amikor egy fekete hajú, a kitűzője szerint Naxeldires lány libben be a Madárházba.* - Sziaaaa... *Köszön kicsit elnyújtva, és elkezdi keresni a kis bóbitást, hiszen egy másodpercig nem figyel, és az mégis eltűnik a szeme elől. Hihetetlen. Lemondóan visszafordítja a fejét Brendához - hiszen így hívják, mint utúbb kiderült. Biccent, és bemutatkozik.* - Rory Lekisha Milborrow-Quennel vagyok. De amúgy... csak... csak Rory. *Darálja el nem éppen rövid nevét.* - Ja igen... És... és Allidon. *Teszi hozzá, hiszen rajta nincs kitűző, a második napon elhagyta valahol. De majd megkeresi Rékát, és megkérdezi, mit kell ilyenkor csinálni.* - Hát én csak... jöttem... Nézelődöm. Találtam egy naaaagyon szép kis madárkát, ilyen picike... *Mutatja fel apró öklét.* - ...és zöldes a mellkasa, meg van neki bóbitája. De eltűnt. *Mondja csalódottan, és visszakérdez természetesen, ahogyan azt illik.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Feb. 03, 2011 3:18 pm

*Mostanában mindenből kimarad Brenda nem csoda, valahogy ki akar maradni a dolgokból. Próbál, változni? De vajon miben? Hiszen, végül is így tökéletes ahogy van. Fekete haja ki van vasalva és csillógóan omlik a vállára. Egy nyakba akasztós fekete felső van rajta fehér bőrnadrág feszít rajta. Igen mutatós. A Fehér nadrághoz, egy fehér mellény tartozik vérvörös ajkán meg szájfény van. Szeme ki van festve, jól láthatóan a ruhájához öltözött, és magassarkút visel. Persze, ez szokatlan látvány lehet mert Brenda egyáltalán nem az a magassarkú típus.. A madárház felé lépdegél még úgy sem jár erre.* - Hol is vagyok? Egy szalmaszál nagyon,helyezkedik a csontozott uton;kis, száraz nemzet; izgágán szuszog,zuzódik, zizzen, izzad és buzog...*Énekelget magában halkan és lágyan, nincs rossz hangja, de nem szeretné megmutatni tudását. Inkább marad a rajznál és a vers költésnél. Egy lányt pillant meg még sosem látta. A bőrnadrágjának a zsebébe dugja mind a két kezét és szépen kecsesen mint egy díva oda sétál a lányhoz.*- Szia! Látom, nem csak engem vonzott ide a madárház.... ahol sok a bagoly meg a hasonlók.*Mosolyog egyet, a lánynak, majd jön a jól megszokott bemutatkozás.* - Brenda Scoop, Naxeldir.*Mutatkozik, egy fej biccentéssel. Nem kenyere a kézen fogás, az a fiúknál szokott lenni.* - Mi járatban erre?*Érdeklődik a lánytól.*

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Feb. 03, 2011 3:07 pm

*Rory a madárházban ül egy padon, és a szebbnél-szebb szárnyasokat figyeli. Csillogó szemei egy zöld mellű, kis bóbitást figyelnek, aki ide-oda cikázik a nagyobbak között, kihasználva fürgeségét és mozgékonyságát. Rory fülét kicsit bántja, hogy össze-vissza huhognak, csivitelnek, dalolnak a madarak, és ez mind egy masszaként éri, de a látvány kárpótolja a dologért. Lucky, a farkaskutya mellette fekszik a földön, és különösebben nem foglalkozik a többi állattal, inkább csak pihenget, elfáradt az egész napos kastély-járásban.*
Amelia Davenport
Diák

Hozzászólások száma: 126
Msn: szokai1997@gmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Pént. Nov. 12, 2010 5:59 pm

*Meglepődve hallgatja, hogy Kat össze jött egy pasival, már épp gratulálni akart amikor elmondta, hogy szakítottak.*
-Miért szakítottatok? És hogy hívják? Hogy néz ki? *Teszi fel sorba a kérdéseket és teljesen felpörög a gondolatra. Kivámcsian várja a válaszokat.*
-Hát vlem?? Velme semmi érdekes lebetegedtem meg ilyenek nem olyan érdekes dolgok. Viszont amit te készülsz meélni az nagyon érdekes és izgalmas tehát részletes beszámolót kérek.. Vagyis nem mert biztos fáj neked ez az egész de azért kíváncsi vagyok mi történt.. *Sóhajt fel. Hát igen a kíváncsiságát sohasem tudta legyőzni, mindig mindenre kíváncsi és bele üti a dolgát abba is amibe nem kéne.. Nevetve nézi, hogy barátnőlye mennyire örül nekik és ő is lepillanta az állatkára és rávigyorog.*
-Cuki! *Mosolyodik el de amikor látja, hogy Kat halyába madár repül nevetni kezd, de segít barátnőjén. Leteszi a kígyót és óvatosan kitekeri a hajat ami a madár lábába tekeredett.*
-Bocs csak vicces volt a látvány!- *Engedi el a csöpp kis énekest.*

//Fagyás..//
Katherine Mary Black
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1963
Msn: pasztor_bianka@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Pént. Nov. 12, 2010 5:42 pm

*Örül, hogy nem küldik el és szorosan öleli egykori legjobb barátnőjét.*
- Annyira hiányoztál! Annyira, de annyira! És annyi minden történt, bár a felét azt hiszem te is tudod. Tudod, az iskola elfoglalásáról. Azt hiszem te is semleges voltál, mert a harcokban nem láttalak egyik oldalon sem. *Bele kezd meséjébe és kezd érthetővé válni amit mond.* - Szóval volt, illetve van egy fiú, akivel összejöttem, de nem sokáig. Mert...szakítottam vele. *Itt egy fájdalmas sóhaj következik.* - De ő még mindig szeret és én nem tudom, mit érzek iránta, vagy hogy mit akarok, mert egyszerűen elbizonytalanít, ha beszélek vele. *Újabb sóhaj.* -De mesélj, veled mi történt? *Kérdezi mosolyogva. A kígyó láttán sikítva ugrál újra.* Devil! Te is annyira hiányoztál! És ismeritek már Lazzt? Ugye milyen drágaság? *Be nem áll a szája, egészen addig, amíg egy madár bele nem kap a hajába. Szegényke biztos csak el akart repülni a lány feje felett, de a lába beleakadt a hajába.* -Aúúú. Segíts! De ne bántsd szegény madárkát! *Néz kérően Amyre.*

Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Pént. Nov. 12, 2010 5:29 pm

* A sikításra ilyedten hátrébb lép egyet és épp körbenézne amikor Kat a nyakába veti magát. Egy nagy mosoly terül szét az arcán és ő is szorosan átöleli barátnőjét. Közben pedig beljebb lép, hogy annyira ne legyenek útban ha esetleg valaki erre járna.. A szóáradatra amit Kat egy szusz alatt mond el nagyon kell figyelni, hogy mindent meg értsen. Homlokráncolva próbálja értelmezni amit eddig halott. Végül egy perc után az agyáig is eljutottak a dolgok. Elengedte Kat-et és bocsánat kérően ránézett.
-Te is nagyon hiányoztál nekem! *Mosolyog rá kedvesen.*
-Mi minden történt? - *Kérdezi és közben lehajol felvenni Devilt.*
Katherine Mary Black
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Pént. Nov. 12, 2010 5:17 pm

*Nem éppen terem, inkább a birtokon van, de nem gond. Nyílik az ajtó és egy hangot hall, amit régen megismert volna, de most nem rémlik. Már fordul reflexből, hogy kezdje bemutatkozó szövegét, de amint meglátja egykori legjobb barátnőjét torkán akad a szó.*
- Szia Ka.. *Zavar-e? Hát nem ismeri meg őt hátulról? Egy fél percnyi döbbent csend után felsikít és szinte vetődik Amelia felé.* -Amy! *Visítja és egyenesen a lány nyakába veti magát.* -Dehogy is zavarsz. Alig láttalak egy ideje. Tudom, hogy ott voltál órákon, de nem láttalak. Annyi minden történt és úgy hiányoztál. *Alig lehet érteni valamit szavaiból, annyira hadar.*

Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Pént. Nov. 12, 2010 5:04 pm

[color=teal] N*yugodtan halad végig a folyosón, meg-megtorpanva, hogy körbenézzen. Minden ajtónál gondolkodik egy kicsit, hogy be menjen-e vagy sem, de végülis az utóbbinál dönt. egy idő után megunja, hoyg ne tud mit csinálni ezért benyit a következő terembe. meglepődve látja, hogy ott egy ismerőse áll. Nem si tudja, hogy be menjen-e vagy inkább forduljon, visza. Úgy dönt, hogy ott marad, de sokkal illendőbb ha megkérdezi zavarja-e.*
-Öhm.. nem zavarok?-* Kérdezi meg kissé halkan de reménykedik benne, hogy Kat meghallja.*
Katherine Mary Black
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Pént. Nov. 12, 2010 4:56 pm

*Szégyen nem szégyen, ő még itt nem járt. Próbálja összeszedni bátorságát, hogy belépjen a madarak birodalmába. Végül is kíváncsisága győz és Lazzal együtt bevonul. A sok csicsergésre ellágyul a szíve és éneklésbe kezd. Égő-e? Csak egy icpicit. De annyira...Hófehérkének érzi magát. A mugli mesékben talán ő énekelt a madarakkal az erdőben. Ez végül is nem erdő, de a kis szárnyas állatkák megvannak.* -Ugye milyen gyönyörűek? *Arcán annyira boldog mosoly terül szét. Szereti az állatokat, csak hát a Természetmágia nem az asztala vagy az Élőlényidézés. Abba hagyja a dalt, amíg a farkasra pillant, aztán tovább énekel a madarakkal.*

Diák

Hozzászólások száma: 26
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szomb. Okt. 16, 2010 3:12 pm

*Tágra nyílt szemekkel hallgatja végig Mil ordibálását.* -Aki elbír fogadni az az igazi barát! Aki megérti a stílusom! *Ordít utána. Lucifer itt esik ki a lány kezéből, aki övéhez kap és egy tőrt szed le róla. Kitárja az ajtót és a tőr éppen Mil mellett suhan el, egyenesen a fába. Elvétette? Nem, de mi haszna lett volna, hogy ha megöl valakit a második napon? Nem sok, így hát az éppen vadászó Lucifert felkapva kiviharzik, a tőrét kiszabadítja a fából és az övére teszi. Sebbel lobbal elindul a másik irányba. Lucifer szomorkásan nyávog.*
- Most ezt ne! *Néz rá dühösen Hope. Kissé sántítva elkeveredik valamerre.*

//köszi a játékot ^^//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szomb. Okt. 16, 2010 3:01 pm

-Ezzel a stílussal még barátokat sem fogsz szerezni!*Ordibál rá Hopera.*-Na ami az én észemet illeti szépen elhúzom a csíkot mire még itt vér fog folyni! A te, és a macskád vére!*Majd szépen felkapja táskáját és visszamegy a Kúriába. Senki se tudja már megállítani, olyan magabiztosan lépked... Idegesek, látszik rajta. Ekkor eszébe jut valami.*-Ak, 17:00-tól tudod, hogy kivel fogunk találkozni? Nem. Kivel? Hát Linával. Az szupii! Én is megyek! Ki mondta, hogy nem jössz? Muszály jönnöd.*Mosolyodott el Mil, majd nagy boldogan visszaszaladtak a 3. emeleti Imádkozó Sáska hálóba.*
Adelaida Hope Silver
Diák

Hozzászólások száma: 26
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szomb. Okt. 16, 2010 2:54 pm

*Idáig egész jól bírta tartani magát, de Mil most felbőszíti. Keze kissé ökölbe szorul, de nagy szerencséje van ma a lánynak, mert Lucifer megmenti azzal, hogy Hope kezei tele vannak.*
- Szóval utánozol. Igen, ez a tisztelet legfőbb jele, úgy hogy ez egész rendben van. *Gúnyos mosoly ül ki szája szélére, miközben a macska nyávog. Ereszt a szorításon, persze azért nem fog megszökni. Mintha a madarak is éreznék a feszültséget, kissé elhallgatnak. Vészesen kezd fogyni az önuralma a lánynak és most már az sem érdekli, hogy ez a második napja.* - És talán azért nem közlök veled minden apró részletet, mert van magánéletem ami nem tartozik egy olyan idegenre, akit alig 20 perce ismerek! *Az utolsó szót szinte már kiálltja. Néhány pillanatig fagyott csönd ül a helyiségben, aztán a madarak újra csicseregni kezdenek. Hope szemei villámokat szórnak. Azt hitte, hogy itt majd más lesz mint otthon. Eddig két emberrel találkozott, az egyik mondhatni szimpatikus volt neki, de a másik...egyelőre még nem nagy véleménye lehet az iskoláról és a tanulóiról, csak annyi, hogy kíváncsiak.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szomb. Okt. 16, 2010 2:40 pm

Bent eléggé rossz szemen vette, hogy nem fogadta el a jó indulatát...*~Ezzel a csajjal se leszek soha jóba... Majd ha megjavul, akkor...~Majd gúnyos szemekkel nézte a macskát. Mil Leguggolt Akhoz. Közben válaszolt a kérdésekre.*-Bécsi vagyok, 16, Imádkozó sáska. A többit pedig hagyjuk inkább.*Majd egy jó ízű, gúnyos mosoly ül ki Mil szájára, de el is hagyja azt, mert még beszélnie is kell valamit.*-És ahogy látom te meg nem vagy túl csacsogós szerzet...*~Ez a csaj... Öcsém... Ha még egy rossz szót szól esküszöm eljövök innen, és mindenkivel találkozgatni fogok, csak hogy elfelejtsem őt...~

Madárház

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
7 / 40 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next