Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Madárház

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szomb. Aug. 29, 2009 10:24 am

-Sikerült! *Örül a fiú, majd szomorúan tapasztalja, hogy a lányak mennie kell.*
-Várj, én is megyek. Szia! *Ő is a lány után szalad.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szomb. Aug. 29, 2009 10:16 am

*Ash feszülten figyel miután Baqwa betette a fiókákat a madarak közé. 5 percnyi várakozás után látja, hogy befogadják a fiókákat.* Befogadták őket! Ez nagyon szuper!*lelkendezik Ash aminek a következtében a földön köt ki. Majdnem daimónjára esett, de az esés irányát változtatta a pörgése.*Máskor jobban vigyázok. Látom a madarak is szét röppentek körülöttem.* mondogatja talán csak magának, de nem baj ha a fiú is meghallotta. Föltápászkodik és ránéz az órájára.* Igazán sajnálom Baqwa, de még el kell intéznem pár dolgot és még sok felé kell elmennem. Remélem majd találkozunk még.*mondja majd int a fiúnak és kiviharzik a madárházból.Az ajtóból még vissza fordul egy szösszenet miatt.* Ja, igen és remélem jó volt a kis madármentés. Nekem nagyon tettszett. Máskor is eljövök ide meglátogatni őket. Szia!* Immáron kilépett az ajtóból és a várószoba felé vette az irányt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szomb. Aug. 29, 2009 9:54 am

*A lány után megy, miután meglátja a madarakat. Nem fut, mert félti a madarakat. Majd egy kicsit később megáll a lány mögött.*
-Szerintem is tökéletes lesz. *Óvatosan beteszi a madarak közé, és figyeli, hogy mi fog történni.*
-Vajon bofgadják őket? Mit gondolsz? *Kérdezi, és izgatottan vára mi fog történni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szomb. Aug. 29, 2009 9:41 am

*Baqwát követve érkezik a madárházba a két fiókával. Mikor benyitnak sok száz talán még több madarat pillantanak meg. Ashley próbál a tekintetével hasonló színű madarakat keresni akik esetleg nevelhetik az újdonsült lakókat. Talál olyat aminek kék pötty van a fején ám a tollazat más színekben pompázik. Aztán hirtelen elrepült előtte egy hasonló madár, mint a fiókák. Elkezd futni a madarak után és örömmel látja, hogy nem repültek messzire. Óvatosan megsimogatja az egyiket, ami szerencsére nem támadt vissza. Persze megtehette volna. Int Baqwának, hogy jöjjön oda ahol ő van.*- Nézd, találtam egy madárpárt amik hasonlítanak a fiókákra. Szerintem ők tökéletesek lesznek.* csacsogja lelkesen vigyorogva.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Aug. 27, 2009 6:54 pm

*A lány titokzatoskodni kezd, de neki van egy 99%-os sejtése, hogy kiről is van szó. Végül is örül neki, hogy népszerű a lányoknál, de sajnos egyelőre még mindet vissza kell utasítania. Majd talán elérkezik az a nap is, amikor nem.*
-Tényleg? Pedig kíváncsi lennék, hogy ki az. De akkor ha nem akarod, nem fontos.
-Rendben, ha akarsz, menj csak. Szia. Én is örülök, hogy megismertelek, és szerintem biztos találkozunk még. Szia, Syrenella.
*köszön el a lánytól, ő is ad neki egy puszit, és aztán ő is elindul nem sokkal a lány után a hálójába.*
Synerella DeLalune
Diák

Hozzászólások száma: 68
Msn: farkaskolyok@windowslive.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Aug. 27, 2009 6:48 pm

*Bambulásából felkapjaa fejét, mikor a fiú megszólal.*
-Értem. Jó neki. Nekem is tetszik valaki. Azt hiszem ismered.
~nNaja...minden reggel látja a tükörben~
-Denem mondhatom el. Pont azért nem mert ismered. De mostmár mennem kell. Fáradt vagyok és Vízió is szeretne nyugovóra térni.
*Felkel a padról.*
-Hát akkor...remélem még találkozunk...nagyon örülnék. Viszlát Deyan Dragomir.
*Lehajol, ad egy puszit a fiú arcára, majd hatalmas és hangos léptekkel lemegy a lépcsőn.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Aug. 27, 2009 6:44 pm

*Egyszerűen vállat von a lány megjegyzésére, hogy nem fog tetszeni az apjának az új nője.*
-Tudom. Bárkit találnék, neki nem felelne meg. De hogy őszintén megmondjam, nem is tud érdekelni a legkevésbé sem. Ő sem kérdezett meg róla, hogy elváljon-e anyától vagy hogy milyennek találom az új nőjét, úgyhogy őt se érdekelje, hogy mi van velem. Főleg miután a családból is kitagadott. *hát igen, egy kicsit fel tudja kapni a vizet, mikor az apja véleményéről van szó, de ez csakis neki szól, és nem a lánynak.*
-Nekem van még egy kutyusom. A legeslegjobb barátnőmtől kaptam, mikor megszületett. Ann-Tabitha Serenitynek hívják. De csak barátok vagyunk, mert neki is van pasija. *magyarázza a lánynak, hogy nehogy félreértse a dolgot.*
Synerella DeLalune
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Aug. 27, 2009 6:34 pm

*Hangosan felnevet.*
-Új nők. Lehet, hogy ő meg a TE új nődet nem fogja kedvelni. Nekem nincs saját baglyom. De egy ilyet szeretnék, mint ez itt. Vagy egy fülesbaglyot. Gyönyörű állatok. Más állatod nincsen mellesleg?
~Hülye,hülye,hülye! Hülye vagy Synerella! Egy ilyen pasinak te sose fogsz tetszeni! Megértetted?!~
*Gondolatmenete közben ráncolja homlokát,majd megrázza fejét és a falat bámulja.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Aug. 27, 2009 6:30 pm

*Úgy tesz, mintha elgondolkodna Vízió ajánlatán.*
-Hát, nem is tudom. Szerintem nem ő az igazi. Nem a stílusom. *mondja, mintha egy igazi lányról beszélne. Sirenella gondolatait persze nem hallotta, de egyébként valószínűleg nem is tudna rá mit mondani, mert amit a hörcsögre mondott, az nem igaz, mert helyesnek tartja, ugyanakkor a másik okot meg elmondta.*
-Egy kuvikom van, anyától kaptam. Épp az előtt küldtem el egy levéllel, mielőtt megjöttél. Megkérdeztem anyától, hogy mi újság van odahaza, meg hogy apa még mindig együtt van-e azzal az undorító némberrel, akit a legutóbb talált magának. Nagyon nem bírom a képét az új nőjének.
Synerella DeLalune
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Aug. 27, 2009 6:17 pm

*Felnevet és magára teríti hosszú haját,mint valami takarót.*
-Tökéletesen. Egyébként nem tudom mi bajod,szerintem Vízió nagyon csini hörcsöglány. Nem is tudom miért nem akarsz vele járni.
~Vagy a gazdájával~*A gondolatra elpirul és reménykedik,hogy nem látszik rajta, hogy az előbb min törte a fejét.
-Milyen baglyod van? *Kérdése közben magához vesz egy gyöngybaglyot. Az állat tűri és befészkeli magát Synerella ölébe*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Aug. 27, 2009 6:12 pm

*Felnevet, és szépen összekócolja a lánynak a haját, aztán persze neki esik a fésűnek.*
-Sebaj. Türelemjáték. Nekem meg általában sok türelmem van... *mondja, aztán vigyorog arra, hogy nem fogja üldözni a nagy szerelmével.*
-Hát ja. Kár hogy én nem vagyok hörcsög. Így most kicsit érdekes, ha belém van esve... *poénkodik egy sort, de azért reméli, hogy nem volt nagyon torz poén és a lány is tud vele együtt nevetni rajta.*
-Jó erős hajad van. Na nem baj, majd megoldom. *valóban, kicsit nehezen halad a fésűvel, de nem adja fel. Lassan kezdi felvenni a régi alakját, és egy olyan tíz percen belül sikerül is helyreállítani az eredeti állapotot.*
-Na, így jó lesz? *kérdi, aztán még a háta mögött marad, ha nem, ha meg igen, akkor visszaül a helyére a lány mellé.*
Synerella DeLalune
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Aug. 27, 2009 5:58 pm

*Kibontja hosszú derékig érő fekete haját, majd kihívóan, nevetve a fiúra néz.*
-Csak tessék. De ezt nem öt perc kifésülni.
*Eközben a kis kiváncsi állatkát begyömöszöli a zsebébe és ráhúzza a cipzárt.*
-Így ni...így már nem fog megzabálni téged a nagy szerelmével. Na mi lesz azzal a kócolással?* majd nevetve megbökdösi a fiút.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Aug. 27, 2009 5:56 pm

*Elgondolkodik a lány idézetén. Részben igazat is ad neki, de ő azért a jövőt fontosnak tartja.*
-Hát, szerintem ez csak részben igaz. Az szerintem nagyon fontos, hogy az ember törődjön a jövőjével, különben csak sodródik az árral. Én pedig nem mindig azt szeretem, ami a többség. Szeretem úgy alakítani az életem, ahogy akarom. Ehhez viszont elengedhetetlen az, hogy a jövőt szem előtt tartsam. *magyarázza a lánynak a nézeteit, aztán hagyja, hogy fésülje a haját. Ő is nevet egyet, mikor az egészet a szemébe fésüli, de aztán végül is helyére kerül a haja ahogy volt, úgyhogy ezért hálás a lánynak.*
-Köszi. Én ne kócoljalak össze téged? Csak azért, hogy én is megfésülhesselek. *mondja, aztán észreveszi Víziót, ahogy újra a nadrágját rágja.*
-Hm, biztos finom lehet, ha ennyire szereti rágni. *jegyzi meg nevetve, és elveszi onnan a hörcsögöt, és újra megjavítja a nadrágját. A másik részére jobbnak látja nem válaszolni, hisz ilyenekben nem szeret véleményt alkotni.*
Synerella DeLalune
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Aug. 27, 2009 5:46 pm

*Látva, hogy a fiú elszomorodik,igyekszik kicsit felvidítani.*
-Ne gondolj arra, hogy mi volt. Se arra, hogy mi lesz. Hogy okosat mondjak: "A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma adomány. Becsüld a jelent, mert jót jelent!". És különbenis. Lányok hevernek a lábaid eőtt. Nézd meg, én péládul itt fésülgetlek.
*Elneveti magát, miközben állítását bebizonyítja s elkezdi fésülni a fiút. Természetesen egyenesen az egészet a szemébe. Miután ezen a látványon is kinevetgéli magát rendesen megfésüli és visszaül helyére.*
-Inkább foglalkozz azzal, hogy Vízió rágja megint a nadrágodat. tetszel neki. Látod, mondtam én! Imádnak a nők. teljesen beléd zúgott ez a kis pöttöm.
*Rámosolyog a fiúra.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Aug. 27, 2009 5:41 pm

-Hát igen. Nagyon megkönnyebbültem, mikor a suliba kerültem, olyan jó volt hozzám mindenki. Akkor még nagyon gyenge voltam lelkileg, és nagyon könnyű volt kiborítani. Azonban már az első napomon megismerkedtem Aravisszal, aki nagyon kedves volt hozzám, és rögtön össze is barátkoztunk. Később pedig szerelem is lett belőle... De sajnos csak két héttel ezelőttig tartott. *mondja a végét kicsit elszomorodva, de aztán válaszol Sirenellának is.* -Értem. Hát, akkor neked sem lehetett könnyű gyermekkorod. És amúgy nem is szoktam nagyon mások véleményére adni, ha nem érdemes. *mondja, aztán elneveti magát, mikor Sirenella összekócolja a haját.*
-Hát, akkor most fésülheted újra. *mondja szigorúan csak poénkodva, például azért, mert rögtön elő is került a fésű az akció után.*
Synerella DeLalune
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Aug. 27, 2009 5:31 pm

*Elképedve hallgatja a történetet.*
-Hú...hát akkor húzós lehetett apáddal. Nekem csak egy unokatesóm volt mugli. Apám amúgy rockzenész volt. Tudod...Einblick...sötétebb zenét kedvelők köreiben elég híres. Anyám háztartásbeli. Most valami új pasija van, de nem valami nagy szám.Apa halálaután költöztünk el Franciaországból. Vízió az utolsó kézzelfogható emlékem róla. Tőle kaptam. Egy héttel a halála előtt. Amúgy ne foglalkozz a kritikákkal. Zenészcsemetéjeként eztmegtanultam. Nekem tetszik a séród. Olyan igazi összekócolandó.
*Ezt bebizonyítva nevetve össze is rázza a fiú haját, majd zsebéből előkap egy fésűt.*
-Bocsi. Ezt muszáj volt.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Aug. 27, 2009 5:25 pm

*Felnevet, mikor a lány "bajuszt növeszt" magának.* -Hm, jól áll. Ragaszd oda. *mondja, és nevet egyet a saját viccén is. Aztán újra elpirul ő is, mikor megdicsérik.*
-Köszi. Nem mindenkinek szokott tetszeni... De én így szeretem. Régen így lázadtam a mugli apám ellen, aki szívbajt kapott tőle, hogy minek kell bezseléznem a hajamat, mert egyrészt szerinte drága a zselé, másrészt meg pocsékul áll. De aztán nekem megtetszett, és végül is így maradt. Apával amúgy soha nem jöttem ki jól, és végül is kitagadott, mikor megkaptam a felvételi levelemet az iskolába. Azt akarta volna, hogy az ő vállalkozását vigyem tovább, és ne kövessem anyám példáját, aki pedig boszorkány. Ezt viszont anyáról csak az esküvő után tudta meg apa, addig titokban tartotta anya. *meséli az ő történetét.*
-Na és te? Te is félvér vagy? Vagy te mágus családban nőttél fel? *kérdi kíváncsian a lányt. Ő is nagyon érdekesnek tartja őt...*
Synerella DeLalune
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Aug. 27, 2009 5:13 pm

*A fiú bókjára elpirul,ezért copfját arcába húzza, amitől "bajusza nől". Várakozó arccal néz Deyanra, hogy vajon jól áll e neki a bajusz,eközben válaszol neki mély medvehangon.*
-Nem kell virágnyelven beszélned, megértettem, hogy nem bírod az igazgatót. De ne aggódj, nem szokásom pletykálni. Nem az a típus vagyok. Az a libáknak való,nem nekem. Ja és mellesleg te se vagy rossz pasi. Egész jó a séród.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Aug. 27, 2009 5:09 pm

*Elmosolyodik azon, hogy a lány szabadkozni kezd a kérdése miatt. Nem haragszik ő rá, hisz nem tudhatta.*
-Semmi baj. Nem tudhattad, hogy mi a helyzet, úgyhogy nem haragszom. Egyébként tényleg helyes lány vagy. *bókol egy kicsit, hátha örül neki a lány, annak ellenére, hogy most járásról nem igazán lehet szó. Aztán hallgatja Jackről a véleményét.*
-Tényleg? Én azt a srácot ismerem... De persze csak névről, még nem sokszor beszéltem vele. Miért, mit mondott vagy mit tett? Egyébként Jack az igazgató jóbarátja, akit mondtam, hogy a magam részéről nem igen tartom jófejnek... *fogalmaz direkt finoman, nehogy valakinek a fülébe jusson, főleg ne az igazgatónak magának.*
//user részéről ez nem igaz, Kaen userként igenis jófej, ez csak és kizárólag karakter szinten érvényes.//
Synerella DeLalune
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Aug. 27, 2009 5:00 pm

-Ó...ne haragudj...nem akartam.
*Kissé zavarba jön,mikor a srác megemlíti a volt barátnőjét. Nyilván rossz neki. Nem akarja felszakítani a sebeket, úgyhogy inkább másfelé tereli a témát.*
-Énis találkoztam egy sráccal, aki nem épp túl kedves. De nekicsak ez a gondja. Nem állt ssorba,amikror a jómodort osztották. Jack Darkfield a neve.
*Majd elpirul és megjegyzi.*
-És az előbbiért neharagudj. Nem tudtam. Túl kiváncsi vagyok.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Aug. 27, 2009 4:56 pm

*Mosolyogva hallgatja végig a lányt. Ő nem szokott csak úgy ide feljárni a madarak miatt, csak akkor, ha valamit fel kell adnia. De azért ezt tiszteli a lányban, hogy ennyire szereti a természetet meg az állatokat.*
-Szerintem a legtöbbje jófej, de már volt rossz tapasztalatom is. Mikor ide jöttem a suliba, volt egy nem normális srác, aki minden mondatomba belekötött és kiforgatta, pedig nem is mondtam neki semmit. De szerencsére azt a srácot már jó ideje nem láttam. Szerintem a tanároknak sem tetszett a modora, és kipaterolták innen. A tanárokra szintén elmondható, hogy jók, de épp az egyik igazgatóval már meggyűlt egyszer a bajom. Valahogy nem bírom szegényt... De azért ezt megpróbálom nem nagyon éreztetni vele, hogy én ne járjak úgy, mint a másik fiú. *magyarázza a lánynak, és a második kérdésére is elpirul.*
-Hát... végül is úgy is mondhatjuk. Volt egy jó hosszú, fél éves kapcsolatom, de sajnos egy idő után elhidegültünk egymástól, és szakítottunk. Sajnos ritkán találkoztunk, és Aravis azóta a főprefektusunkat boldogítja, én pedig lényegében szabad vagyok. Habár van egy-két lány, aki tetszik... De egyelőre nem akarok senkivel járni, mert meg akarom magam óvni a csalódástól. *mondja, és a lányra pislog. A hangjából kihallotta, hogy talán tetszik neki, de nem mondhatott mást, különben hazudott volna.*
Synerella DeLalune
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Aug. 27, 2009 4:42 pm

*Elvigyorodik.*
-Szóval te ilyen kis harcias vagy. Én is kedvelem a művészetet. Sokat írok. És az állatokat is szeretem. Tulajdonképpen csak a madarak miatt jöttem fel ide. És milyenek az emberek? Jófejek?
*Egondolkozik eközben. Érdekli a srác....és....helyes is...úgyhogy hozzáfűz egy mondatot.*
-Ha te ilyen kis harcos vagy, gondolom tapadnak rád a csajok.
*Nehezen titkolja, hogy egy ksi féltékenység lappang a hangjában,de úgy gondolja ráér még megismerni mindenkit, lehet, hogy csak felszínen kedves ez a srác.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Aug. 27, 2009 4:34 pm

*A lány kis hörcsöge odaaraszol hozzá, és rágni kezdi a nadrágját. Kuncog egyet magában rajta, és megpróbálja elhúzni magától, de a hörcsögnek erős foga van, úgyhogy csak Sirenella segítségével sikerül.*
-Semmi gond nem történt. Ennyi az egész. *mondja, és előveszi a pálcáját, és rámutat a szakadásra.*
-Reparo! *mondja, és a nadrág újra a régi, nem látszik rajta semmi. Aztán elgondolkodik, hogy mit is mesélhetne.*
-Hát, mit is meséljek róla... Ugyebár van négy szak, a Deridion, az Allidon, a Naxeldir és az Eramir. A deridionosok általában harcos természetűek, a vérükben van a küzdelem. Az allidonosok inkább a művészetet kedvelik. A naxisok általában kicsit depressziósok, másik nevük a Holtak Őrei, szeretnek az elmúlással foglalkozni és sok köztük a nekromanta is. Lényegében ők a sötét oldal. Az eramirosok pedig a négy természeti elem, a tűz, a víz, a levegő és a föld mesterei. Azért szakokba járunk, mert minden szaknak vannak szakspecifikus tárgyai, azaz amit másodiktól felfelé kötelező választaniuk az oda járó embereknek, a többi választható. Jelenlegi igazgatója Kaen el Jericho és Cirelin de Sovalon. *mondja, aztán elgondolkodik, hogy mit is tud még róla mondani. Még nagyon sok mindent, de szerinte majd a lány rákérdez, ha valami érdekli, hirtelenjében ennyit tudott összeszedni, amit fontosnak tart.*
Synerella DeLalune
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Aug. 27, 2009 4:19 pm

*Örömmel veszi, hogy a fiú visszajön vele. Leül egy tisztának tűnő padra és leteszi Víziót, aki rögtön odaisaraszol Deyanhoz.Megszaglgatja kicsit a nadrágját,majd rágni kezdi.*
-Néhány hónapja érkeztem meg. De még nem ismerek sok embert itt.
*Zavarában előre húzza hosszú copfját és simogatni kezdi. Rápillant hörcsögére és észreveszi, hogy mit csinál, gyorsan felkapja és arcához emeli.*
-Vízió nem szabad! Rossz hörcsög vagy.
*Bocsánatkérően a fiú felé fordul.*
-Ne haragudj, Vízió nagyon kiváncsi természet. Mesélsz nekem egy kicsit az iskoláról?
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Csüt. Aug. 27, 2009 4:15 pm

*Elmosolyodik azon, hogy sikerült a lányt meglepnie.* -Hát, igen, a mugli iskolámban tanultam egy kis franciát is. Már elég sokat felejtettem, de a legalapabb dolgok még megmaradtak. Egyébként nem sietek, maradhatok dumcsizni... *mondja, és szépen visszaballag a lányhoz. Közben észreveszi, hogy a lány állatkája is őt szemléli.*
-Aranyos állatkád van. *mondja a lánynak. Hirtelen nem tudja beazonosítani, hogy mi is ő voltaképpen, de azért az aranyos jelző mindenképp ráillik szerinte.*
-És te mikor érkeztél? Még új vagy vagy már nem annyira? *kíváncsiskodik a lányról kicsit.*

Madárház

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
22 / 40 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Next