|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Synerella DeLalune Diák

Hozzászólások száma: 68 Msn: farkaskolyok@windowslive.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Első évfolyam
 | Téma: Re: Madárház Csüt. 27 Aug. 2009, 17:31 | |
| *Elképedve hallgatja a történetet.* -Hú...hát akkor húzós lehetett apáddal. Nekem csak egy unokatesóm volt mugli. Apám amúgy rockzenész volt. Tudod...Einblick...sötétebb zenét kedvelők köreiben elég híres. Anyám háztartásbeli. Most valami új pasija van, de nem valami nagy szám.Apa halálaután költöztünk el Franciaországból. Vízió az utolsó kézzelfogható emlékem róla. Tőle kaptam. Egy héttel a halála előtt. Amúgy ne foglalkozz a kritikákkal. Zenészcsemetéjeként eztmegtanultam. Nekem tetszik a séród. Olyan igazi összekócolandó. *Ezt bebizonyítva nevetve össze is rázza a fiú haját, majd zsebéből előkap egy fésűt.* -Bocsi. Ezt muszáj volt. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Madárház Csüt. 27 Aug. 2009, 17:25 | |
| *Felnevet, mikor a lány "bajuszt növeszt" magának.* -Hm, jól áll. Ragaszd oda. *mondja, és nevet egyet a saját viccén is. Aztán újra elpirul ő is, mikor megdicsérik.* -Köszi. Nem mindenkinek szokott tetszeni... De én így szeretem. Régen így lázadtam a mugli apám ellen, aki szívbajt kapott tőle, hogy minek kell bezseléznem a hajamat, mert egyrészt szerinte drága a zselé, másrészt meg pocsékul áll. De aztán nekem megtetszett, és végül is így maradt. Apával amúgy soha nem jöttem ki jól, és végül is kitagadott, mikor megkaptam a felvételi levelemet az iskolába. Azt akarta volna, hogy az ő vállalkozását vigyem tovább, és ne kövessem anyám példáját, aki pedig boszorkány. Ezt viszont anyáról csak az esküvő után tudta meg apa, addig titokban tartotta anya. *meséli az ő történetét.* -Na és te? Te is félvér vagy? Vagy te mágus családban nőttél fel? *kérdi kíváncsian a lányt. Ő is nagyon érdekesnek tartja őt...* |
|  | | Synerella DeLalune Diák

| Téma: Re: Madárház Csüt. 27 Aug. 2009, 17:13 | |
| *A fiú bókjára elpirul,ezért copfját arcába húzza, amitől "bajusza nől". Várakozó arccal néz Deyanra, hogy vajon jól áll e neki a bajusz,eközben válaszol neki mély medvehangon.* -Nem kell virágnyelven beszélned, megértettem, hogy nem bírod az igazgatót. De ne aggódj, nem szokásom pletykálni. Nem az a típus vagyok. Az a libáknak való,nem nekem. Ja és mellesleg te se vagy rossz pasi. Egész jó a séród. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Madárház Csüt. 27 Aug. 2009, 17:09 | |
| *Elmosolyodik azon, hogy a lány szabadkozni kezd a kérdése miatt. Nem haragszik ő rá, hisz nem tudhatta.* -Semmi baj. Nem tudhattad, hogy mi a helyzet, úgyhogy nem haragszom. Egyébként tényleg helyes lány vagy. *bókol egy kicsit, hátha örül neki a lány, annak ellenére, hogy most járásról nem igazán lehet szó. Aztán hallgatja Jackről a véleményét.* -Tényleg? Én azt a srácot ismerem... De persze csak névről, még nem sokszor beszéltem vele. Miért, mit mondott vagy mit tett? Egyébként Jack az igazgató jóbarátja, akit mondtam, hogy a magam részéről nem igen tartom jófejnek... *fogalmaz direkt finoman, nehogy valakinek a fülébe jusson, főleg ne az igazgatónak magának.* //user részéről ez nem igaz, Kaen userként igenis jófej, ez csak és kizárólag karakter szinten érvényes.// |

| Téma: Re: Madárház Csüt. 27 Aug. 2009, 17:00 | |
| -Ó...ne haragudj...nem akartam. *Kissé zavarba jön,mikor a srác megemlíti a volt barátnőjét. Nyilván rossz neki. Nem akarja felszakítani a sebeket, úgyhogy inkább másfelé tereli a témát.* -Énis találkoztam egy sráccal, aki nem épp túl kedves. De nekicsak ez a gondja. Nem állt ssorba,amikror a jómodort osztották. Jack Darkfield a neve. *Majd elpirul és megjegyzi.* -És az előbbiért neharagudj. Nem tudtam. Túl kiváncsi vagyok. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Madárház Csüt. 27 Aug. 2009, 16:56 | |
| *Mosolyogva hallgatja végig a lányt. Ő nem szokott csak úgy ide feljárni a madarak miatt, csak akkor, ha valamit fel kell adnia. De azért ezt tiszteli a lányban, hogy ennyire szereti a természetet meg az állatokat.* -Szerintem a legtöbbje jófej, de már volt rossz tapasztalatom is. Mikor ide jöttem a suliba, volt egy nem normális srác, aki minden mondatomba belekötött és kiforgatta, pedig nem is mondtam neki semmit. De szerencsére azt a srácot már jó ideje nem láttam. Szerintem a tanároknak sem tetszett a modora, és kipaterolták innen. A tanárokra szintén elmondható, hogy jók, de épp az egyik igazgatóval már meggyűlt egyszer a bajom. Valahogy nem bírom szegényt... De azért ezt megpróbálom nem nagyon éreztetni vele, hogy én ne járjak úgy, mint a másik fiú. *magyarázza a lánynak, és a második kérdésére is elpirul.* -Hát... végül is úgy is mondhatjuk. Volt egy jó hosszú, fél éves kapcsolatom, de sajnos egy idő után elhidegültünk egymástól, és szakítottunk. Sajnos ritkán találkoztunk, és Aravis azóta a főprefektusunkat boldogítja, én pedig lényegében szabad vagyok. Habár van egy-két lány, aki tetszik... De egyelőre nem akarok senkivel járni, mert meg akarom magam óvni a csalódástól. *mondja, és a lányra pislog. A hangjából kihallotta, hogy talán tetszik neki, de nem mondhatott mást, különben hazudott volna.* |

| Téma: Re: Madárház Csüt. 27 Aug. 2009, 16:42 | |
| *Elvigyorodik.* -Szóval te ilyen kis harcias vagy. Én is kedvelem a művészetet. Sokat írok. És az állatokat is szeretem. Tulajdonképpen csak a madarak miatt jöttem fel ide. És milyenek az emberek? Jófejek? *Egondolkozik eközben. Érdekli a srác....és....helyes is...úgyhogy hozzáfűz egy mondatot.* -Ha te ilyen kis harcos vagy, gondolom tapadnak rád a csajok. *Nehezen titkolja, hogy egy ksi féltékenység lappang a hangjában,de úgy gondolja ráér még megismerni mindenkit, lehet, hogy csak felszínen kedves ez a srác.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Madárház Csüt. 27 Aug. 2009, 16:34 | |
| *A lány kis hörcsöge odaaraszol hozzá, és rágni kezdi a nadrágját. Kuncog egyet magában rajta, és megpróbálja elhúzni magától, de a hörcsögnek erős foga van, úgyhogy csak Sirenella segítségével sikerül.* -Semmi gond nem történt. Ennyi az egész. *mondja, és előveszi a pálcáját, és rámutat a szakadásra.* -Reparo! *mondja, és a nadrág újra a régi, nem látszik rajta semmi. Aztán elgondolkodik, hogy mit is mesélhetne.* -Hát, mit is meséljek róla... Ugyebár van négy szak, a Deridion, az Allidon, a Naxeldir és az Eramir. A deridionosok általában harcos természetűek, a vérükben van a küzdelem. Az allidonosok inkább a művészetet kedvelik. A naxisok általában kicsit depressziósok, másik nevük a Holtak Őrei, szeretnek az elmúlással foglalkozni és sok köztük a nekromanta is. Lényegében ők a sötét oldal. Az eramirosok pedig a négy természeti elem, a tűz, a víz, a levegő és a föld mesterei. Azért szakokba járunk, mert minden szaknak vannak szakspecifikus tárgyai, azaz amit másodiktól felfelé kötelező választaniuk az oda járó embereknek, a többi választható. Jelenlegi igazgatója Kaen el Jericho és Cirelin de Sovalon. *mondja, aztán elgondolkodik, hogy mit is tud még róla mondani. Még nagyon sok mindent, de szerinte majd a lány rákérdez, ha valami érdekli, hirtelenjében ennyit tudott összeszedni, amit fontosnak tart.* |

| Téma: Re: Madárház Csüt. 27 Aug. 2009, 16:19 | |
| *Örömmel veszi, hogy a fiú visszajön vele. Leül egy tisztának tűnő padra és leteszi Víziót, aki rögtön odaisaraszol Deyanhoz.Megszaglgatja kicsit a nadrágját,majd rágni kezdi.* -Néhány hónapja érkeztem meg. De még nem ismerek sok embert itt. *Zavarában előre húzza hosszú copfját és simogatni kezdi. Rápillant hörcsögére és észreveszi, hogy mit csinál, gyorsan felkapja és arcához emeli.* -Vízió nem szabad! Rossz hörcsög vagy. *Bocsánatkérően a fiú felé fordul.* -Ne haragudj, Vízió nagyon kiváncsi természet. Mesélsz nekem egy kicsit az iskoláról? |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Madárház Csüt. 27 Aug. 2009, 16:15 | |
| *Elmosolyodik azon, hogy sikerült a lányt meglepnie.* -Hát, igen, a mugli iskolámban tanultam egy kis franciát is. Már elég sokat felejtettem, de a legalapabb dolgok még megmaradtak. Egyébként nem sietek, maradhatok dumcsizni... *mondja, és szépen visszaballag a lányhoz. Közben észreveszi, hogy a lány állatkája is őt szemléli.* -Aranyos állatkád van. *mondja a lánynak. Hirtelen nem tudja beazonosítani, hogy mi is ő voltaképpen, de azért az aranyos jelző mindenképp ráillik szerinte.* -És te mikor érkeztél? Még új vagy vagy már nem annyira? *kíváncsiskodik a lányról kicsit.* |

| Téma: Re: Madárház Csüt. 27 Aug. 2009, 16:04 | |
| *Kissé meglepődik, amikor a srác rögtön tudja, mit jelent a DeLalune.* -Öööö...izé...igen, azt jelenti. Sietsz vaahová? Mert ha nem,akkor visszajöhetnél velem kicsit beszélgetni. Alig ismerek valakit. *Ezalatt Vízió kidugja fejét a lány markából és orrát mozgatva szemléli a számára új lényt, vagyis Deyant.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Madárház Csüt. 27 Aug. 2009, 16:00 | |
| *Egy lány érkezik fel a madárházba, aki valami oknál fogva zavartan pillog rá. Annyit azért megállapít magában, hogy helyes lány.* -Szia. Én Deyan Dragomir vagyok, harmadikos deridionos. Nem, nem madarászok... Levelet küldtem, és épp menni készültem... *mondja, aztán eszébe jut, hogy a lány neve mit jelent.* -Amúgy nagyon szép neved van. Ugye azt jelenti, hogy "a holdé"? *kérdi kíváncsian. Szereti az ilyen beszélő neveket. Aztán kicsit zavartan álldogál ő is, mert lehet, hogy a lány beszélgetni szeretne vele, de most hirtelen nem jut eszébe téma.* |

| Téma: Re: Madárház Csüt. 27 Aug. 2009, 15:46 | |
| *Synerella igyekszik fel a lépcsőn dögő léptekel bakanyában, skót kockás piros nadrágjában és egyszerű fekete felsőjében. Haja lófarokban lifeg jobbra-bara. Levelet nem ír senkinek. Csak a madarakkal akar lenni egy kicsit. Szereti az állatokat. Útja felén egy fiúba botlik. Zavartan rávigyorog az ismeretlenre,majd köszönti.* -Szia! Te is madarászol? *Valamiért itt aziskolában gyakran zavarba jön, majd eszébe jut,hogy még nem mutatkozott be.* -Synerella DeLalune. Allidon,első évfolyam. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Madárház Csüt. 27 Aug. 2009, 15:42 | |
| *Deyan érkezik a madárházba. Egy levelet akar feladni az anyukájának, hogy megérdeklődje, mi a helyzet odahaza. Elég rég írt neki, úgyhogy most hiányzik neki. Ő is megírta benne a szakítást Aravisszal és hogy egy ideig nagyon maga alatt volt a dolog miatt. Az Arany Pálcát is le írta benne, hogy jelentkezett rá, és hogy most várja, hogy mi lesz az eredménye. Mikor megérkezik a helyszínre, megkeresi a kuvikját, és ráköti a lábára a levelet, majd kidobja az ablakon, hadd menjen az útjára, majd elindul visszafelé. A lépcsők aljáról viszont léptek zajtát hallja, úgyhogy kicsit vár, mert kíváncsi, ki az.* |
|  | | Sarah Ilda Diák

Hozzászólások száma: 51 Msn: homonnai.agota@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: "Nem vagy itt, és hiányzol. Minden nap rád várok, amikor egyedül fekszem az ágyamon... Nem maradt más csak a fájdalom."♥
 | Téma: Re: Madárház Kedd. 18 Aug. 2009, 19:47 | |
| *-Köszi a szobát.-*mondta Sarah mosolyogva.*-Te mióta jársz a suliba?és hány éves vagy?*Sarah csak barátkozni szeretne.~remélem nem zavarja hogy ennyit kérdezek tőle.~gondolta magába Sarah,és ahogy közben mennek vissza kúria harmadik emeletére.És várja a lány válaszát.* |
|  | | Aali White Diák

Hozzászólások száma: 2258 Msn: aaliwhite@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Madárház Kedd. 18 Aug. 2009, 19:40 | |
| *És csodák csodájára, jön is társa, méghozzá egy elég félénknek tűnő lány személyében. Aali egyből felméri a helyzetet, és észreveszi, hogy a lány nemrég érkezett. A gyakorlott szemnek látható, ha valaki új, valamilyen szinten a legvagányabb emberben (vagy tündében, koboldban, vélában stb.) is megvan az a kezdeti félénkség. Főként a lányokban. Éppen ezért Aali felölti az egyik legkedvesebb mosolyát, és feláll.* -Szia! Én pedig Aali (ejtsd. Eli) White vagyok, az allidon főprefije. *Mutatkozik be ő is.* -De szerintem ne üljünk le, hanem inkább induljunk vissza a kúriába. Kicsit sötét van már idekint, aztán ki tudja, milyen szerzetek garázdálkodnak itt az erdőben. *Kacsint Sarah-ra. Aztán leporolja a ruháját (halványkék póló farmer sorttal), és elindul visszafelé. Gyorsan elmormog egy Lumos-t, amitől a pálcája hegyén egy fehér fény Jelenik meg, úgy 1-2 méternyi területet bevilágítva.* -Ez azért nem árt. Nem szándékozom semmiben sem elesni. *Mosolyog továbbra is.* -Viszont, gondolom most érkeztél a suliba. Egy pillanat, és megnézem, a várószobában kell-e még lenned. *Szabad kezével előveszi a kis rózsaszín füzetecskét, amelyben a hálók és lakóik vannak benne, és nagy nehezen kinyitja a Várószoba-lányok feliratnál. Sarah neve már vastagon van szedve, úgyhogy kész az adminisztráció.* -Oké, akkor már csak egy háló kellene neked. Már nincsen sok szabad hely a lányoknál…*Mondja, de inkább csak úgy magának. Aztán a pálcáját keresztben a szájába veszi, mivel másképp nem tud egyszerre írni és világítani is.* ~Nézzük csak…Itt van, megvan~ *Gondolja. Vigyorogna, de mivel szája tele van, ezt inkább hanyagolja. Inkább csak gyorsan befirkantja Sarah nevét a helyére, majd összecsapja a füzetet, és a tollal együtt elrakja. Végre kiveszi a pálcáját a szájából.* -Kész is. A Hárpia hálóban leszel. *Tájékoztatja a végeredményről Sarah-t, miközben elindul az ösvényen, maga mellett a lánnyal. Egyeesen a kúria harmadik emeletére tart, a Hárpia-háló felé.* |
|  | | Sarah Ilda Diák

Hozzászólások száma: 51 Msn: homonnai.agota@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: "Nem vagy itt, és hiányzol. Minden nap rád várok, amikor egyedül fekszem az ágyamon... Nem maradt más csak a fájdalom."♥
 | Téma: Re: Madárház Kedd. 18 Aug. 2009, 19:09 | |
| *Mivel Sarah még új,ezért eltervezi hogy körül nézi a sulit,el megy a madárházhoz.Rigócsipergesét lehet hallan,ahogy megy az uton előtte egy faház,és látja hogy ott ül egy leány.*-Szia Sarah vagyok.leülhetek ide melléd?-kérdezte kicsit félénken Sarah.-Remélem nem baj hogy ide jöttem hozzád..*~kicsit félek hogy milyen lesz ez a lány..remélem kedves.igaz még nem találkoztam durva lánnyal se fiúval,és remélem nem is fogok.~fejezte be gondolatát Sarah.*ott áll a lány előtt és várja a válaszát.* |
|  | | Aali White Diák

Hozzászólások száma: 2258 Msn: aaliwhite@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Madárház Kedd. 18 Aug. 2009, 18:59 | |
| *Aali lépeget a tölgyesben. Meglepetten konstantálja, hogy már ilyen korán kezd sötétedni, tehát a séták idejét előrébb kell hozni pár órácskával, hacsak nem akar a Lumos bűbáj apró fényecskéjével visszakeveredni a kúriába. Most is rögtön menne, de ha már egyszer elindult, inkább odasétál a Madárházhoz, ai eredetileg is az úticálja volt. De aztán siekrült elmerengenie, párszor le is ült, ezért lett a fél órás sétából másfél órás szerencsétlenkedés. Ahogya odaér, önkéntelenül is Csirrire, a feketerigó daimóünjára pillog.* ~Mennyivel jobb, hogy ő azért itt van nekem…Kivétel, mikor elkezd csipogni a fülembe.~ *Fejezi be gondolatmenetét kelletlenül. Néha nem mindig előnyös, ha az ember egy kevésbé fejlett értelmi képességű lénynek a hangja ordít az illető fejében.* ~Jólvan, nem szóltam. Vagy gondoltam. Az a fő, hogy most szépen csendben maradj.~ *És ő ezzel le is intézte a beszékgetést. Inkább fogja magát, aztán leül a faházikó fala mellé egy kis időre.* |
|  | | Katerina Shezhana Varvara Diák

Hozzászólások száma: 529 Msn: sidor@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Ha vkinek játszani van kedve és partner kell, akkor ha elérhető vok csak írjon rám itt vagy msnen és ott leszek 
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Madárház Kedd. 18 Aug. 2009, 09:12 | |
| *Kate nem is nagyon veszi észre, hogy a fiú ott lépdel a közelében, csak majd akkor amikor megszólítja. Vidáman köszön neki, közben a sérült madarat a ketrecbe rakja.* -Szia Aaron, rég találkoztunk! Amúgy ezt a sérült kis állatkát hoztam ide!*Mutat a ketrecben lévő madárra.Majd valami éelmet keres neki.*-És téged mi szél hozott erre?*Kirara közben egy vödör vizet hoz a lánynak, amiből egy keveset ad a madárkának.Majd miután ellátta a kis állatot, a fiúval együtt szótlanul visszamentek a szobájukba.*
Madárka: http://avesdigital.iespana.es/familias/paridos/images/previews/preview15.jpg |
|  | | Aaron Drawer - Allidon Diák

Hozzászólások száma: 451 Msn: daviid018@citromail.hu Kaszt: 
 | Téma: Re: Madárház Kedd. 18 Aug. 2009, 08:59 | |
| *Aaron unatkozott eddig, éppen ezért kezdett el sétálgatni. Neki teljesen mindegy volt, hogy merre megy, a lényeg az, hogy valakivel találkozzon. És ez a valaki nem is más, mint Kate, egyik barátja, akivel már elég régen találkozott. Talán az a játszótéri eset volt az utolsó. Aaron a mai napon farmert, és kék pólót vett fel, így lépett be a madárházba, ahol egyből megpillantotta Kate-et, akinek egy madár volt a kezében. Kicsit furcsa látvány, de hát ez a madárház, itt a madarak látványa szokásos.* -Szia Kate! Mi jót csinálsz errefelé? *Kérdezi a lányt, majd elkezdi nézegetni a madarakat, miközben figyel a lányra.* |
|  | | Katerina Shezhana Varvara Diák

Hozzászólások száma: 529 Msn: sidor@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Ha vkinek játszani van kedve és partner kell, akkor ha elérhető vok csak írjon rám itt vagy msnen és ott leszek 
 | Téma: Re: Madárház Kedd. 18 Aug. 2009, 08:49 | |
| *Kate ma reggel a Madárházba látogat. Kezében egy törött szárnyú madárkát fog, amit tegnap talált. Jobbnak látja, ha itt gondozza, mint a szobájában. Már messziről hallja a madarak beszédét. Kirara szótlanul kullog mellette, még fáradt , akárcsak gazdája. Megérkeznek az épülethez, majd belépnek. Közeledtükre egy bagoly hangosan elkezd huhogni.Mikor a lány odapillant , meglát egy szép hóbaglyot egyedül üldögélni. Odamegy beteg kis madárkájával, hogy megcsodálja, majd pedig keres egy kis kalitkát a sérült jószágnak.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Madárház Vas. 16 Aug. 2009, 20:57 | |
| *Tekintete visszavándorol egy madárra, mely éppen ebben a pillanatban száll le és tollászkodni kezd, legalábbis ahhoz hasonlót csinál.* - Értem. *Feleli, de valójában nem egészen érti a fiú helyzetét, de nincs kedve erről kérdezősködni.* - Valóban a Naxeldir nyert? Ezt nem tudtam. Akkor még nem voltam itt. *Mondja apró örömöt víve a válaszába. A madár hirtelen felrepül és a társaival röpködni kezd. Simo ezután Isaac felé fordul egy kérdést feltéve .* - Te honnan jöttél?
//fagyunk// |
|  | | Isaac Karnel Diák

Hozzászólások száma: 18 Kaszt: 
 | Téma: Re: Madárház Vas. 16 Aug. 2009, 20:24 | |
| ~Simeon Stanimir.Lám-lám-lám...~ *Tűnődik a nevén olyan..furcsának találja.De mégis nemesnek,elegánsnak.Pont mint amilyen nem ő.De ezen csak vállat ránt magában.Ránéz a fiúra mégha az nem is viszonozza,mert nem szeret levegőbe beszélni,illetve,ha neki beszélnek sem szeret elfordulni.A szemkontaktus a párbaj lényege.ÉS neki harcolnia kell egész életébe.Kivéve amikormár feljutott a csúcsra.Majd tágra nyílik a szeme amikor rákérdez Simo,hogy rég jár e ide.* -Hogy régen-e?*Aztán elmosolyodik saját kitörésén.* -Elméletileg már 2008 óta ide járok.Gakorlatilag a vizsgák után jöttem.Még rendes hálóm sincs.De azért jó itt lenni.Főleg hogy a szak nyerte idén a szakkupát. *Miközben ezt fejtegeti,felsillan szeme,és a büszkeség is a hangjában.Bátran meri mondani,ugyanis végigmére már a gyereket,levágta,hogy naxissal beszél.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Madárház Vas. 16 Aug. 2009, 20:11 | |
| - Üdv! Simeon Stanimir. *Mutatkozik be Simo egy köszönő bólintás kíséretében. Ő is nekidől a korlátnak, fejét pedig negyvenöt fokban hátrahajtja, tekintetével a madarakat követve.* - Még kicsit új vagyok. Nemrég jöttem. *Mondja továbbra is a madarakat fürkészve. Ezt mindenkinek elmondja, így érthetővé válik, hogy miért nem ismerik még.* - Te már régóta jársz ebbe a suliba? *Kérdezi egy pillanatra Isaacra pillantva.* |
|  | | Isaac Karnel Diák

Hozzászólások száma: 18 Kaszt: 
 | Téma: Re: Madárház Vas. 16 Aug. 2009, 19:54 | |
| *Isaac már ott áll lesben,a korlátnak nekidőlve,mikor az érkező betoppan.A madárházban a növények és fák miatt,ami baz élőhelyeket biztosítja,kellemes illat uralkodik.Szép hang is párosul hozzá,hisz egy-két madár kimagaslóan szép éneke meghallatszik még varázslatosabbá téve a helyet.* ~Egész romantikus.~ *Gondolja.Aztán picit elborzad.* ~Lenne....~ *De ezt gyorsan elhessegeti.Végtére is azért jött ide,mert a sövénylabirintusban felfedezte,hogy igazán szereti a madarakat és majd ezt beveti,aikor nagyhatalmú mágus lesz.Mert ebben bizonyos és senki el nem tántoríthatja.Az érkező felé odaordítja a fejét és száját félmosolyra húzza irányába.A fogpiszkálót amit eddig rágott is kiveszi,hogy tudjon beszélni.* -Szép estét.Isaac Karnel. *Mutatkozik be,majd erős mellkasát kicsit jobban a fiú felé fordítja hogy letudja olvasni a szakot.Naxeldir.Hát igenerre már csak büszke lehet az ember...Mégha nem is teljesen ember.* |
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |