Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Madárház

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Aali White
Diák

Hozzászólások száma: 2258
Msn: aaliwhite@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Kedd. Aug. 18, 2009 7:40 pm

*És csodák csodájára, jön is társa, méghozzá egy elég félénknek tűnő lány személyében. Aali egyből felméri a helyzetet, és észreveszi, hogy a lány nemrég érkezett. A gyakorlott szemnek látható, ha valaki új, valamilyen szinten a legvagányabb emberben (vagy tündében, koboldban, vélában stb.) is megvan az a kezdeti félénkség. Főként a lányokban.
Éppen ezért Aali felölti az egyik legkedvesebb mosolyát, és feláll.*
-Szia! Én pedig Aali (ejtsd. Eli) White vagyok, az allidon főprefije. *Mutatkozik be ő is.*
-De szerintem ne üljünk le, hanem inkább induljunk vissza a kúriába. Kicsit sötét van már idekint, aztán ki tudja, milyen szerzetek garázdálkodnak itt az erdőben. *Kacsint Sarah-ra. Aztán leporolja a ruháját (halványkék póló farmer sorttal), és elindul visszafelé. Gyorsan elmormog egy Lumos-t, amitől a pálcája hegyén egy fehér fény Jelenik meg, úgy 1-2 méternyi területet bevilágítva.*
-Ez azért nem árt. Nem szándékozom semmiben sem elesni. *Mosolyog továbbra is.*
-Viszont, gondolom most érkeztél a suliba. Egy pillanat, és megnézem, a várószobában kell-e még lenned. *Szabad kezével előveszi a kis rózsaszín füzetecskét, amelyben a hálók és lakóik vannak benne, és nagy nehezen kinyitja a Várószoba-lányok feliratnál. Sarah neve már vastagon van szedve, úgyhogy kész az adminisztráció.*
-Oké, akkor már csak egy háló kellene neked. Már nincsen sok szabad hely a lányoknál…*Mondja, de inkább csak úgy magának. Aztán a pálcáját keresztben a szájába veszi, mivel másképp nem tud egyszerre írni és világítani is.*
~Nézzük csak…Itt van, megvan~ *Gondolja. Vigyorogna, de mivel szája tele van, ezt inkább hanyagolja. Inkább csak gyorsan befirkantja Sarah nevét a helyére, majd összecsapja a füzetet, és a tollal együtt elrakja. Végre kiveszi a pálcáját a szájából.*
-Kész is. A Hárpia hálóban leszel. *Tájékoztatja a végeredményről Sarah-t, miközben elindul az ösvényen, maga mellett a lánnyal. Egyeesen a kúria harmadik emeletére tart, a Hárpia-háló felé.*
Vissza az elejére Go down
Sarah Ilda
Diák

Hozzászólások száma: 51
Msn: homonnai.agota@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: "Nem vagy itt, és hiányzol. Minden nap rád várok, amikor egyedül fekszem az ágyamon... Nem maradt más csak a fájdalom."♥

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Kedd. Aug. 18, 2009 7:09 pm

*Mivel Sarah még új,ezért eltervezi hogy körül nézi a sulit,el megy a madárházhoz.Rigócsipergesét lehet hallan,ahogy megy az uton előtte egy faház,és látja hogy ott ül egy leány.*-Szia Sarah vagyok.leülhetek ide melléd?-kérdezte kicsit félénken Sarah.-Remélem nem baj hogy ide jöttem hozzád..*~kicsit félek hogy milyen lesz ez a lány..remélem kedves.igaz még nem találkoztam durva lánnyal se fiúval,és remélem nem is fogok.~fejezte be gondolatát Sarah.*ott áll a lány előtt és várja a válaszát.*
Aali White
Diák

Hozzászólások száma: 2258
Msn: aaliwhite@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Kedd. Aug. 18, 2009 6:59 pm

*Aali lépeget a tölgyesben. Meglepetten konstantálja, hogy már ilyen korán kezd sötétedni, tehát a séták idejét előrébb kell hozni pár órácskával, hacsak nem akar a Lumos bűbáj apró fényecskéjével visszakeveredni a kúriába. Most is rögtön menne, de ha már egyszer elindult, inkább odasétál a Madárházhoz, ai eredetileg is az úticálja volt. De aztán siekrült elmerengenie, párszor le is ült, ezért lett a fél órás sétából másfél órás szerencsétlenkedés.
Ahogya odaér, önkéntelenül is Csirrire, a feketerigó daimóünjára pillog.* ~Mennyivel jobb, hogy ő azért itt van nekem…Kivétel, mikor elkezd csipogni a fülembe.~ *Fejezi be gondolatmenetét kelletlenül. Néha nem mindig előnyös, ha az ember egy kevésbé fejlett értelmi képességű lénynek a hangja ordít az illető fejében.* ~Jólvan, nem szóltam. Vagy gondoltam. Az a fő, hogy most szépen csendben maradj.~ *És ő ezzel le is intézte a beszékgetést. Inkább fogja magát, aztán leül a faházikó fala mellé egy kis időre.*
Katerina Shezhana Varvara
Diák

Hozzászólások száma: 529
Msn: sidor@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Ha vkinek játszani van kedve és partner kell, akkor ha elérhető vok csak írjon rám itt vagy msnen és ott leszek Smile

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Kedd. Aug. 18, 2009 9:12 am

*Kate nem is nagyon veszi észre, hogy a fiú ott lépdel a közelében, csak majd akkor amikor megszólítja. Vidáman köszön neki, közben a sérült madarat a ketrecbe rakja.*
-Szia Aaron, rég találkoztunk! Amúgy ezt a sérült kis állatkát hoztam ide!*Mutat a ketrecben lévő madárra.Majd valami éelmet keres neki.*-És téged mi szél hozott erre?*Kirara közben egy vödör vizet hoz a lánynak, amiből egy keveset ad a madárkának.Majd miután ellátta a kis állatot, a fiúval együtt szótlanul visszamentek a szobájukba.*

Madárka:
http://avesdigital.iespana.es/familias/paridos/images/previews/preview15.jpg
Aaron Drawer - Allidon
Diák

Hozzászólások száma: 451
Msn: daviid018@citromail.hu
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Kedd. Aug. 18, 2009 8:59 am

*Aaron unatkozott eddig, éppen ezért kezdett el sétálgatni. Neki teljesen mindegy volt, hogy merre megy, a lényeg az, hogy valakivel találkozzon. És ez a valaki nem is más, mint Kate, egyik barátja, akivel már elég régen találkozott. Talán az a játszótéri eset volt az utolsó. Aaron a mai napon farmert, és kék pólót vett fel, így lépett be a madárházba, ahol egyből megpillantotta Kate-et, akinek egy madár volt a kezében. Kicsit furcsa látvány, de hát ez a madárház, itt a madarak látványa szokásos.*
-Szia Kate! Mi jót csinálsz errefelé?
*Kérdezi a lányt, majd elkezdi nézegetni a madarakat, miközben figyel a lányra.*
Katerina Shezhana Varvara
Diák

Hozzászólások száma: 529
Msn: sidor@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Ha vkinek játszani van kedve és partner kell, akkor ha elérhető vok csak írjon rám itt vagy msnen és ott leszek Smile

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Kedd. Aug. 18, 2009 8:49 am

*Kate ma reggel a Madárházba látogat. Kezében egy törött szárnyú madárkát fog, amit tegnap talált. Jobbnak látja, ha itt gondozza, mint a szobájában. Már messziről hallja a madarak beszédét. Kirara szótlanul kullog mellette, még fáradt , akárcsak gazdája. Megérkeznek az épülethez, majd belépnek. Közeledtükre egy bagoly hangosan elkezd huhogni.Mikor a lány odapillant , meglát egy szép hóbaglyot egyedül üldögélni. Odamegy beteg kis madárkájával, hogy megcsodálja, majd pedig keres egy kis kalitkát a sérült jószágnak.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Vas. Aug. 16, 2009 8:57 pm

*Tekintete visszavándorol egy madárra, mely éppen ebben a pillanatban száll le és tollászkodni kezd, legalábbis ahhoz hasonlót csinál.* - Értem. *Feleli, de valójában nem egészen érti a fiú helyzetét, de nincs kedve erről kérdezősködni.* - Valóban a Naxeldir nyert? Ezt nem tudtam. Akkor még nem voltam itt. *Mondja apró örömöt víve a válaszába. A madár hirtelen felrepül és a társaival röpködni kezd. Simo ezután Isaac felé fordul egy kérdést feltéve .* - Te honnan jöttél?

//fagyunk//
Isaac Karnel
Diák

Hozzászólások száma: 18
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Vas. Aug. 16, 2009 8:24 pm

~Simeon Stanimir.Lám-lám-lám...~ *Tűnődik a nevén olyan..furcsának találja.De mégis nemesnek,elegánsnak.Pont mint amilyen nem ő.De ezen csak vállat ránt magában.Ránéz a fiúra mégha az nem is viszonozza,mert nem szeret levegőbe beszélni,illetve,ha neki beszélnek sem szeret elfordulni.A szemkontaktus a párbaj lényege.ÉS neki harcolnia kell egész életébe.Kivéve amikormár feljutott a csúcsra.Majd tágra nyílik a szeme amikor rákérdez Simo,hogy rég jár e ide.* -Hogy régen-e?*Aztán elmosolyodik saját kitörésén.* -Elméletileg már 2008 óta ide járok.Gakorlatilag a vizsgák után jöttem.Még rendes hálóm sincs.De azért jó itt lenni.Főleg hogy a szak nyerte idén a szakkupát. *Miközben ezt fejtegeti,felsillan szeme,és a büszkeség is a hangjában.Bátran meri mondani,ugyanis végigmére már a gyereket,levágta,hogy naxissal beszél.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Vas. Aug. 16, 2009 8:11 pm

- Üdv! Simeon Stanimir. *Mutatkozik be Simo egy köszönő bólintás kíséretében. Ő is nekidől a korlátnak, fejét pedig negyvenöt fokban hátrahajtja, tekintetével a madarakat követve.* - Még kicsit új vagyok. Nemrég jöttem. *Mondja továbbra is a madarakat fürkészve. Ezt mindenkinek elmondja, így érthetővé válik, hogy miért nem ismerik még.* - Te már régóta jársz ebbe a suliba? *Kérdezi egy pillanatra Isaacra pillantva.*
Isaac Karnel
Diák

Hozzászólások száma: 18
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Vas. Aug. 16, 2009 7:54 pm

*Isaac már ott áll lesben,a korlátnak nekidőlve,mikor az érkező betoppan.A madárházban a növények és fák miatt,ami baz élőhelyeket biztosítja,kellemes illat uralkodik.Szép hang is párosul hozzá,hisz egy-két madár kimagaslóan szép éneke meghallatszik még varázslatosabbá téve a helyet.* ~Egész romantikus.~ *Gondolja.Aztán picit elborzad.* ~Lenne....~ *De ezt gyorsan elhessegeti.Végtére is azért jött ide,mert a sövénylabirintusban felfedezte,hogy igazán szereti a madarakat és majd ezt beveti,aikor nagyhatalmú mágus lesz.Mert ebben bizonyos és senki el nem tántoríthatja.Az érkező felé odaordítja a fejét és száját félmosolyra húzza irányába.A fogpiszkálót amit eddig rágott is kiveszi,hogy tudjon beszélni.* -Szép estét.Isaac Karnel. *Mutatkozik be,majd erős mellkasát kicsit jobban a fiú felé fordítja hogy letudja olvasni a szakot.Naxeldir.Hát igenerre már csak büszke lehet az ember...Mégha nem is teljesen ember.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Vas. Aug. 16, 2009 7:42 pm

*Simeon fáradtan lépked, annak ellenére, hogy egész nap nem volt semmi dolga, csak lustálkodott, olvasgatott. Egyszer csak madárcsicsergésre lesz figyelmes és megtorpan.* ~Vajon honnan jöhet ez a zaj?~ *Gondolja a hangok forrását keresve. Elindul előre a hangok után és megérkezik a madárházba. Kíváncsian nézelődik, vékony mosollyal az arcán. Még sosem látott egy helyen ennyi madarat.*
Samantha Cooper
Diák

Hozzászólások száma: 141
Msn: sammy.blake@hotmail.com
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Vas. Aug. 16, 2009 7:18 pm

~Ennyire unalmas lennék? Na ez szép!~
*Tűnődik el miután elbúcsúzott Anaze-tól és nézi ahogy távolodik. Végül egy vállrándítással lezárja a dolgot és visszafordul a madarak felé akik közben "fájdalmas búcsút" vettek egymástól és külön úton folytatják a délelőtti forróságot szép lassan felváltó hűs nyári estét. Még sokáig nézegeti a madarakat, talán több, mint 1 óra is eltelik mire lábai jelezni kezdik, nem tetszik nekik az egy helyben álldogálás. Kicsit megrázza felváltva mindkettőt, hogy helyre álljon a vérkeringésük, majd fájó szívvel búcsút vesz a közben gyarapodó madárseregtől és lassú léptekkel, az előbbi dalocskát folytatva elindul vissza a kúria irányába.*
http://www.lynthis.try.hu
Anaze White
Diák

Hozzászólások száma: 3016
Msn: koka.gergely@invitel.hu
Kaszt:
Üzenőláda:
Katt :>

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Madárház   Vas. Aug. 16, 2009 7:06 pm

*Anaze cask hallgatja a lány szavát, láthatóan ezekben a pillanatokban nem unatkozik annyira, ám hamarosan órájára pillant.* -Uh ne haragudj nekem mnenm kell, van még pár melóm. *Vakarja meg a fejét ismételten, gyorsan elbúcsúzkodik, majd elsiet a kúriába.*
Samantha Cooper
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Vas. Aug. 16, 2009 7:03 pm

-Engem is hasonló érzés űzött ki a 4 fal közül, nem volt más ötletem, mint sétálni valamerre, és a végén meghallottam a madarakat. Látom, te nem nagyon lelkesedsz a helyért, de én szeretek itt lenni. Valahogy mindig felvidít ez a látvány.
*A szárnyasok egyik pár fős csoportját figyeli. Kicsit magasabban vannak, de elég lenne csak felnyújtózni és nagyobb erőfeszítés nélkül is elérhetné őket. De tudja, ha csak feléjük lépne, máris szétrebbennének, ezért inkább hagyja őket és tekintetét ismét Anaze felé fordítja nehogy azt higgye a fiú, hogy róla teljesen megfeledkezett.
Anaze White
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Madárház   Vas. Aug. 16, 2009 6:53 pm

*Az eramiros fiú megvakargatja fejét, azon gondolkozik, hogy valójából mit is keres itt, pontosabban csak a szavakat keresi hozzá, melyeket hamarosan meg is találhat. Természetesen válaszol is a kérdésre, arcáról pedig lerí hogy tényleg nem szeret itt lenni.* -Unalóműzés céljából. Keresek valamit, ami megszünteti ezt a nagy semmit bennem, mert nagyon unatkozok már egész napja. Máshol már jártam, szóval most benéztem idee is. *Társít hozzá egy vállrántást, majd a kérdést felteszi viszontba is.* -S te? Jöttél madarakat hallgatni? *Mosolyog rá a leányzóra.*
Samantha Cooper
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Vas. Aug. 16, 2009 6:47 pm

*Anaze megjelenése egy kicsit meglepte, de örül, hogy látja a fiút.*
-Szia *köszön vissza vidáman, és még szélesebb mosoly jelenik meg az arcán.* -Mi járatban erre felé?
*A madarak ismét mozdulatlanná dermedtek majd amint sikerült elég bátorságot gyűjteniük kirepültek a madárházból. Csak páran maradtak bent ők is valamivel halkabbak lettek, így Anaze és Sam nyugodtan saját hangnemükben társaloghattak.*
~Nem nézném ki belőle, hogy szereti ezt a helyet, de legalább látszik, hogy még mindig nem ismerem annyira.~
Anaze White
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Madárház   Vas. Aug. 16, 2009 6:39 pm

*Anaze kissé unta mára fejét a mai napon, semmit sem tudott igazán csinálnia, legalábbis ötlete nem akadt. Egész nap csak járkált oda-vissza, fel-alá, próbálta elütni valahogy az időt, de hát, mindenkinek az életében vannak olyan napok, amikor nem tud mit kezdeni magával. Végül elhatározza, hogy betekint a madárházba ismét, régen volt már, hogy utoljára itt járt, s nem is igazáns zereti az itteni csivitelést, de azt gondolta, nem árthat, ha idejön, hátha megtalálja a nap értelmét. Ha ezt nem is, de Samanthán biztosan megakadt a szeme, melyre egy kisebb derű költözött arcára, megközelíti a lányt.*
-Szia. *Ejti meg a szokásos köszönést felé, majd csak vár, hoy ő hogyan válaszol erre.*
Samantha Cooper
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Vas. Aug. 16, 2009 6:23 pm

*A madárház ezen a késő délutánon hangosabb, mint az már megszokott az év ezen részében. Ha valaki elkezdené számolgatni a lakóit, 20 csiripelő, repkedő madarat biztos össze tudna számolni. A hangzavar mégis egy pillant alatt abba marad amikor egy lágy dallamot dudorászó női hang csapja meg az állatok fülét. Mint valami múzeumban, ahol épp állnak/ülnek kőszobor szerűvé dermednek és figyelnek az egyre közeledő hang irányába amihez aztán lépések zaja is társul majd felbukkan egy világos zöld nyári ruhát viselő alak. Mikor a madárház közelébe ér lelassítja és úgy lépked felé. Először lassú léptekkel körbejárja az épületet csak után a merészkedik beljebb. Megáll a bejárat mellett és a falnak dőlve nézegeti ezeket a számára lenyűgöző és szavakban meg sem fogalmazható csodálatos lényeket. Mikor kilépett szobája ajtaján nem gondolta, hogy ide fog kilyukadni, csak hagyta had vigyék lábai amelyek a legjobb helyre vezették. Ajkai közül egy sóhaj tör fel, miközben a madarakat figyeli akik hosszú percek teltek el ugyan,d e kezdték megszokni a jelenlétét és folytatták a nyüzsgést. Sam mosolyogva nézte őket, majd igaz, most valamivel halkabban de megint dúdolni kezdte az előbbi dallamot, aminek aztán a szövege is eszébe jutott és éneklésre váltott.*
Leona Arts
Diák

Hozzászólások száma: 1342
Msn: hanka940326@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
Pierre and Leona best friend forever ever

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Pént. Aug. 14, 2009 5:24 pm

*Leona megnyugszik és elmsolyodik.
- Az jó lesz, mehetünk. Köszönöm a ma délutánt.
Elindulnak a kúria felé.*
Adam Thomson
Diák

Hozzászólások száma: 80
Kaszt:
Üzenőláda: Ha játszani van kedved, csak végy fel Msn-en: ritaveronika@axelero.hu
Vagy írj rám egy privát üzit.

ANN-TABITHA SERENITY MULTIJA

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Pént. Aug. 14, 2009 5:21 pm

*Adam elhallgatja a lány csengő hangocskáját* ~Aranyos lány... Tényleg jó, hogy taliztunk~ *gondolkodik el, majd válaszol* -Tudom én is, hogy nem úgy gondoltad- *nézi tovább a süniket, majd ő is az órájára néz* -Ne haragudj, de nekem mennem kell!- *mosolyog a fiú* -Ha szeretnéd, akkor visszakísérlek a Kúriába- *és vagy egyedül, vagy a lánnyal elindul vissza az iskola felé.*
Leona Arts
Diák

Kaszt:
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Pént. Aug. 14, 2009 5:03 pm

*Leona hirtelen megijed hogy a fiú félre értelmezi szavait.
- Nem azért mondtam ... én egyáltalán nem bántam meg és örülök hogyha te sem. Csak olyan jó a társaságodban hogy nem is vettem észre mennyi az idő. Örülök hogy eljöttünk ide.
A sünös történeten jót mosolyog. Neki soha nem volt testvére akikkel játszhatott volna, ezért inkább az idősebb gyerekek társaságát kereste , akikkel csak nagyobb kalandokban vettek részt. Sosem csináltak igazán kisgyerekes dolgokat. Aztán az egyik fiúval éltünk, míg el nem jöttem a suliba. Szóval nem volt ilyen dolog az életemben... Van kedved máshová menni? Én személyszerint szívesen megnézném a kékfátyol-vízesést.*
Adam Thomson
Diák

Kaszt:
Üzenőláda: Ha játszani van kedved, csak végy fel Msn-en: ritaveronika@axelero.hu

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Pént. Aug. 14, 2009 4:49 pm

-Hát éles kis csőre van, az biztos- *mosolyodik el a fiú* -Már nem is vérzik- *na igen. Az igaz, hogy nem vérzik, de a fiú azért egy kicsit érzi a csípés helyét* ~Még jó, hogy nem harap, és nincs mérge sem...~ *gondolkodik el magában* ~Nem vagyok neki szimpi... Végül is lehet ilyen...~ *gondolkodik még egy kicsit magában* -Jé! Sünik...- *nézi a kis állatokat* -Ők is az eszembe juttatnak egy kis történetet. A volt nevelőimmel voltunk kempingezni. És Peter, a család fia, fogott nekem egy sünit... Én pedig megsimogattam a kis álatot. Majd egy almát szedtünk le a közeli almafáról, és odaadtuk a süninek...- *mosolygott a fiú* ~vajon mi lehet Peterrel? Írnom kellene neki~ *majd a lányra néz* -Tényleg elment az idő, de én nem bántam meg, hogy eddig nem a szobámban ültem- *nézi a lányt, miközben ő elvörösödik.*
Leona Arts
Diák

Kaszt:
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Pént. Aug. 14, 2009 4:39 pm

*A lány nevetni kezd a lovaglás iskoláját hallva.
- Hát nekem nem ment ilyen könnyen. De lehet hogy csak azért, mert nekem összekellett szokni a lóval. - mikor Adamet megcsípi a madár, Leona felszisszen. - Nagyon fáj? Nem tudom mindig jóban voltam az állatokkal. - megsimogatja a kis madarat, de egy kicsit azért haragszik rá.
Lassan arréb lépked hogy a fiú is láthassa a tüskés családot.
- Nagyon édes állatok. De meg tudják védeni magukat. - mutatja ujján a kis sebet.
Vigyorogva hallgatja a fiút. Neki is az Orchidea a kedvence.
Az órájára néz és halkan megyjegyzi.
- Hű milyen gyorsan elszaladt az idő. Sajnálom az ujjadat nagyon fáj?
Adam Thomson
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Pént. Aug. 14, 2009 4:20 pm

-Hát Ann annyit mondott a lovaglásról, hogy nagyon egyszerű. Ráülsz és már megy is- *vigyorodik el ezen, mert ezt még ő is viccesnek találja* -Szerinted is így megy ez a lovaglás dolog?- *nem mondhatni, hogy félős lenne Adam, de lovakkal még nem volt dolga, na... A lány valahogy minden állatot oda tud magához csalogatni* -Eztz hogy csinálod?- *Adam is megpróbálja utánnozni a lányt, de a kisbagoly neki az újába csíp* -Auuu!- *csak ennyi jön ki a száján, majd az újára egy varázslattal egy kötést helyez* -Ez nekem nem megy, de még jó, hogy varázsló vagyok...- *mosolyodik el, majd tovább figyeli a lányt. Ekkor az lehajol. Talált valamit, de Adam nem látja pontosan, hogy mi is lehet az* -Mit találtál?- *kérdezi a lánytól kíváncsian, majd figyeli továb a lány mozdulatait* -Szeretem a növényeket. Főleg a virágokat. Mint például a rózsa, vagy az orchidea... De sajátom ugye még semmiből sem volt... Kivéve a kutyus... Ő már az enyém- *huzza ki magát a fiú büszkén, miközben a szemével a lány szemeit kémleli.*
Leona Arts
Diák

Kaszt:
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Pént. Aug. 14, 2009 4:02 pm

*Leona hallgatja ahogy Adam az állatbarátairól mesél és ismét elmosolyodik. Főleg amikor kiderül a fiú milyen tapintatos.
- A lovak mindenkit szeretnek. De komolyan. Igen tudok lovagolni. Már itt is tettem egy kis túrát, de a farkasok éppen akkor vágytak egy kis üldözésre. Megtanítanálak ha gondolod, de inkább nem veszem el Anntől ezt a lehetőséget. - mondja, majd amikor elrepül előtte az előbb simogatott bagoly, és leszáll mellé, nevetve odamegy hozzá, hogy ismét megsimogassa gyönyörű tollait.
Sok növény is van körülötte, némelyik egészen különleges. mint például a nagy narancssárga harang alakú. Belekukkant és pont beleférne a feje. Nagyon édes illata van. A lány kicsit elkábul tőle. Most már legalább tudja hogy a növény húsevő. A következő áldozata a szárán mászik. Egy apró kukac, aki valószínűleg az illatos zamatra pályázik.
Leona megsajnálja a kis léányt, és inkább átteszik egy másik növényre. Az egyik bokor alatt, ismerősökbe botlik. Egy süncsalád lakhelyét fedezte fel valószínűleg.*
~Végre találtam valami igazán nekem valót. - gondolja, miközben felegyenesedik hogy tovább nézelődjön.
- Te szereted a növényeket?*

Madárház

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
23 / 40 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next