Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Madárház

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Marléna Aleysia Levandel
Diák

Hozzászólások száma: 7
Kaszt:

Pozició
Titulus: Második évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szer. Márc. 04, 2009 6:16 pm

*Szenvetlenül elmosolyodik Heidi ijedelmére, és hamiskásan vállat von, arcán gödröcskék jellennek meg.* Kétlem, hogy az alapítók hittek a babonákban, és taktikailag minden bizonnyal jól védhető a kúria. *Összehúzza magán a köpenyt, és tűnődően nyújtózik.* Kétlem, hogy az a dög a naptárat nézi. De pár hete a tanári előtt várakoztam, és hallottam, hogy miről beszélgetnek bent. Valami a tóparton és a tölgyesben mozgolódik. A kraken áldozatai lidércekként járják az utakat. *Elneveti magát, és ráhuhog a lányra.* Ugye nem ijedtél meg? *kérdezi sejtelmes hangon érdeklődve, de aztán csak bólint Vaszilij szavaira.* Azt hiszem csatlakozok, én is éhes vagyok. További szép estét. *Biccent, és elnyeli a homály.*
Vissza az elejére Go down
Vaszilij Potrevszkij

Minősítés:
Hozzászólások száma: 322
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szer. Márc. 04, 2009 6:10 pm

*Figyelmesen hallgatja Marlene meséjét.* -Hű az anyja, ez frankó sztori, ilyen kis tábortüzes. *Nem hiszi el, nem az az ijedős fajta, még akkor is azt gondolja, hogy átverés, amikor már előtte van maga a szörny, de hát van ilyen. Victor szavaira kissé felhúzza az orrát, végül elvigyorodik.* -Ahogy érzed, végülis állat állatot eszik, és kész, de akkor is jó madarakat ijesztgetni, és punk-tum. Heidi elképedésén jót nevet, és hátbeveregeti a lányt.* -Rémtörténet, városi legenda, annyi van, mint a nyü, de kellemes borzongást. *Vigyor, mint mindig, majd végül úgy dönt vár a vacsi.* -Azt hiszem engem viszont szólít az étkező, szinte hallom a hangját. *Biccentés, majd egy elhadart "sziasztok" és távozik is.*
Heidi Hollenberger
Diák

Hozzászólások száma: 17
Msn: perlita6@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: <3 Nezabar <3
Az én elemi sárkánytojásaim. Katt.
Kék é
s Narancssárga <3

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szer. Márc. 04, 2009 5:58 pm

*A lány figyeli az eseményeket, kicsit kitágul a pupillája az ijedtségtől, amikor Marléna elkezd mesélni. Heidi kicsit összerezzen és közelebb lép Victorhoz, védelmet keresve. Őt ilyennel könnyedén meg lehet ijeszteni, ha akarja, ha nem.*
- De... De akkor az iskola miért ide épült? *Kérdezi a lány elcsukló hangon. Érdekli őt is, de bátortalan, inkább menekülne el és távolról figyelne. De nem megy, hisz csak mesélt a lány, nem történt semmi halálos. Szemével meredve figyeli Marlénát, hátha folytatja a mesélést, hátha többet megtud. Nem tud igazából semmit az iskoláról, sosem olvasott vissza, mikor idejött az előtt se és az után se... *
- És... És... Hány év van még hátra? *NYög ki még egy kérdést, pedig nem akarja megszakítani a lány beszédét, de ezeket muszáj volt feltennie.*
Victor Andon - Eramir
Diák

Hozzászólások száma: 115
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szer. Márc. 04, 2009 5:51 pm

*Elmosolyodik Heidi szavaira, végre valaki mellé áll. Rákacsint a lányra.* Visszahoztam Skiet, mindig itt szoktam szabadon engedi. *Majd Vaszilijhez fordul.* Ez a természet rendje, és amúgy is, rágcsálókból lényegesen több van, nézd csak meg, az egerek milyen szapora állatok. Egy évben akár ötször is lesznek kicsinyeik akár 3-5 is. Míg a sólymokból milyen kevés van? Amugy meg a rágcsálók meg a bogarakat eszik meg, velük mi lesz?*Néz immár a fehér görényre, aki egyértelműen a húsevők közé tartozik. Aztán AMrléna meséjét hallgatja, őt érdekli a dolog. Minden ami állat és még nem látta, az jöhet, ezért csak bólogat fele, hogy naná, hogy megy.*
Marléna Aleysia Levandel
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szer. Márc. 04, 2009 5:38 pm

*Érdeklődve hallgatja az ütésváltásokat Vaszilij és a két állatvédő között. Ha maradnak, akkor leereszti a karját Victoréról, és elgondolkozva bólogat, a többiek eszmecseréjére. Aztán eszébe ötlik valami.*
Nem tudom, hogy már hallottatok e róla, de állítólag ez egy ősi múltú család lakhelye volt a régi időkben, és miután ők elhagyták a szurdokot, hátrahagytak valami halálos veszedelmet a birtokon. Rúnák övezik a birtokot, mint egy aknamező. *susogja mesemondóan elrévedő hangon.* Ám ami a rúnáknál is komolyabb, egy lény, ami a tóban él. Egy sokkarú szörnyeteg, aki annyit ölt már, hogy a tópartról azt suttogják az enyémek, hogy átokverte hely az, egy démoni fertály. A lény azóta is visszatér, különféle alakokban. Sokszor az álmát aludja, ám harminc évenként megjelenik, és akkor sorozatos borzalmak veszik kezdetüket. Tudtad ezt Vaszilij? *kérdezi a fiútól komoly, vontatott hangon.*
Vaszilij Potrevszkij

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szer. Márc. 04, 2009 5:24 pm

*Úgy fest csak egy legény van talpon a vidéken...vagyis csak egy főt érdekel az ötlete. Szóval igyekszik vicces mód elütni a dolgot.* -Áh, persze védjük az állatokat meg minden, bár most elengedted azt a sólymot, ami rágcsálókat fog megenni, őket ki védi? *Kötekedős hangulatban van, de ez nála semmit nem jelent, huncut vigyor ül most is az arcán. A rágcsálókra meg természetesen Vanch is felkapja a fejét, és heves bólogatásba kezd.* -Pontosan. Szinte látom lelki szemeim előtt, ahogy az a madár épp egy ártatlan vadászgörényt üldöz...szomorú...igazán szomorú. *Természetesen a daimon is kellőképp rájátszik, gondolatban jó hogy nem pacsiznak össze Vaszilijjal.*
-Hát akkor a tó kilőve. *Teszi hozzá azért, majd Heidire pillant, hisz ő kérdezett. Egy pillanatra elgondolkozik, nem mégsem mondja azt, hogy eddig is a madarakkal szórakozott, még a végén Victor nem venné jó néven.* -Hát az úúúúgy volt...szóval sétáltam. Tudjátok még nincs gesztenyeidény, szóval a gesztenye emberkék hada várat magára. De hallottam valami nagy szemű, beszélő tengerimalacról, gondoltam megkeresem, de jól rejtőzködik, mert nem találtam meg a Ködfenyvesben, úgyhogy visszaindultunk. *Kismonológ levágása után végül csak elhallgat. Hát igen tény, hogy kissé sokat beszél, ahogy Victor is megjegyezte, de az efféle gúnyt általában nem igazán szokta magára venni.*
Heidi Hollenberger
Diák

Kaszt:
Kék é
s Narancssárga <3

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szer. Márc. 04, 2009 5:17 pm

*A lány szépen indulna ki az ajtón, amikor Marlénába ütközik, és kicsit htrahőköl. Nem vbeszi észre a síp lenyúlását, de nem érhet vele sokat a lány, még ha meg is tetszett neki. Csak az ő madarát hívja magához, és ha észreveszi a madár, hogy nem a gazdája, akkor nem csinál semmit, tovaröppen azonnal. Meg persze Heidinek van másikja, nem olyan nagy gz, hogy ezt "elvesztette".*
- Au! Bocsi!... Nem akartam neked menni! *Szabadkozik a lány és néhány lépést tesz hátra és hatalmas pislogásokat ejt Marléna felé. Aztán persze átpillog Vaszilijre is, aki madarakat akar ijesztgetni.* - Hát, nem tudom, hogy jó ötlet e... Talán nem kéne! *Mondja a lány kicsit bátortalanul, miközben néhány lépést tesz oldalra.* - Szívesen megyek, de ne ijesztgessünk madarakat! *Kicsit elmosolyodik, hisz látja, hogy Victor sem ujjongott az ötlettől, sőt.* - Amúgy... Mi járatban vagytok erre? Én a madaramhoz jöttem ki, és ti? *Kérdez rá a lány, miközben figyeli, hogy a többiek mennek, avagy nem, ő éppenséggel Victorra pillantva kérdezi a kérdést.*
Victor Andon - Eramir
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szer. Márc. 04, 2009 5:10 pm

Igazán örvendek neked is, Heidi!*hajol meg a másik lány fele. Vaszilijen viszont kissé megütközve néz végig.* nem óbégat, csak beszél, mint te, és ő nem mindig feleslegesen.*Mondja finom gúnnyal és végigsimít a kerecsen sólyom apró fejét két ujjával. A madárijesztgetésre meg egyenesen földve gyökerezik a lába és eleddig vidám arca mintha komorrá válna.* Eszemben sincs. Még hogy ijesztgetni őket... Ha nem lennék ekkora, nem mernéd bántani őket, vagy ha Skie nem lenne egyedül, hanem itt lenne egy egész rajnyi kerecsensólyom. *S bár Marléna belekarol szabad kezébe, ő aztán egy tapodtat sem mozdul, , helyette eloldja Skie rövidke kötelékét, és egyetlen lendülettel szabadon engedi. A sólyom hamar elkap egy felfelé vivő légáramlatot, majd nagyot vijjog még, s eltűnik a Tölgyes irányába.* Nah, így már jobb, barátom!*Néz újra mosolyogva a fiú a sólyom után. Úgy tűnik ő kifejezetten állatpárti.*
Marléna Aleysia Levandel
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szer. Márc. 04, 2009 5:03 pm

*Színtelenül mosolyog, ahogy a többiek is megérkeznek. Valahogy nyűgnek érzi magát, nem tudja, hogyan fog tudni beilleszkedni a diákok közé, annyira magányosnak érzi magát. Nem olyan értelemben, hogy szerelemre vágyik. Nem is tudja, hogy mire vágyik, folyamatos kirekesztettség érzése van. Villogó tekintettel figyeli a társait, próbál beléjük látni, de erre nem lát esélyt, az emberek olyan furcsák, hiszámíthatatlanok. A síp viszont megtetszik neki. Amikor Heidi kilép a madárházból, határozatlanul lépne el mellőle, ám összeütköznek, ezt az alkalmat használja ki Marléma, hogy fürge ujjaival észrevétlenül kihúzza a lány zsebéből a sípot, és rezzenéstelen arccal süllyessze el a sajátjában.*
A tóra madarakat ijeszgetni? Miért is ne? *vonja fel szét metszésű szemöldökét.Sarkon fordul, és belekarolva Victorba megindul a tó felé*
Vaszilij Potrevszkij

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szer. Márc. 04, 2009 4:47 pm

*Baromira zavarják a madarak, ami nagyon jól látszik rajta. Az etetés jó ötlet, mivel így legalább elmennek kicsit arrébb a dögök, és egy kis időre csendesebbre is váltanak.* -Furi neved van, de örvendek persze. Ezek a rikácsoló dögök viszont...áh... *Azzal ki is vágtat a madárkalitkából, mert lassan elpattan az agya, és annak senki se örülne feltétlenül. Közben kint már érkeztek ketten is, nekik volt eszük és nem mentek be a hangzavarba.* -Halihó, Vaszilij vagyok, ő meg Vanch. *Mutatkozik be, majd a sólyokra siklik a tekintete.* -Hoztad óbégatós társaival trécselni? *Húzódik a szája széles vigyorra, de azért visszafogja magát és nem nyúlkál az állat felé, mert az még a végén megtalálná harapni. Marléna eléggé hogy is mondjuk magánakvalónak hat, de ilyen egyénekre is szükség van a világban. Kicsit mindenesetre azért elbizonytalanodik. Álldogál egyik lábáról a másikra, hisz most itt vannak a madárház előtt, és fogalma sincs mit kéne csinálni.* -Jöttök velem madarakat ijesztgetni a tóra? *Elvigyorodik, de csak finoman, hogy ha netán a többiek állatvédő fajták, akkor ráfoghassa, hogy természetesen csak viccelt, és egyáltalán nem gondolta komolyan a dolgot.*
Heidi Hollenberger
Diák

Kaszt:
Kék é
s Narancssárga <3

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szer. Márc. 04, 2009 4:37 pm

*A lány összerezen, amikor a madarak felrebbennek álmukból, és csiperegni kezdenek, kicsit csapkodnak is a szárnyukkal. Utánna megjelenik egy fiú is, akit nem ismer, nem mintha olyan sok embert ismerne egyenlőre a kúriában. Mikor a fiú integetni kezd felé, a lányka kicsit visszainteget, bátortalanul, majd a madarak felé pillog. Zsebéből előbukkan egy kis síp, amit a szájába vesz és halkan megfújja. Nem olyan fűlsíketítő a hangja, csupán egy jelzék, a madarának. Elyon szépen fel is kapja a fejét, gazdájához röppen, aki megsimogatja a fejét. Elrakja a sípját, most más kerül ki a zsebéből... Egy kis csemege. Szépen bedobja madarak felé, a madárház másik felébe, hogy oda gyűljenek, ott csipogjanak... Hátha picit elhallgatnak. Aztán végre a fiúhoz fordul és daimonjához.*
- Örvendek! *Mondja egy picit bátortalanabbul, majd folytatja, végigmérve a fiút, és a vadászgörényt.* - Engem Heidinek hívnak. ~Már amikor a nagyon okos fiúk nem kezdenek el "Hejj, gyere ide Hejj," és egyéb érdekességeknek hívni... Mondjuk már a Hei-t is kezdem megszokni. ~ *A lány hátrafordul, mikor a nyitott ajtón beköszön nekik egy lány, majd érkezik egy másik fiú is. *
- Szia Marléna, én Heidi vagyok. Vaszilij, menj nyugodtan ki hozzá, mindjárt jövök! *Szól a lány, a fiúra pillogva, majd a madarához fordul. Kicsit babusgatja, ad neki egy bagolycsemegét, odaadja a levelet, és útnak ereszti. Aztán szépen kisétálgat a bagolyházból, hisz ha az ismeretlen lány nem óhajt bemenni, nem lesz olyan bunkó, hogy bent maradjon, és a küszöbön át ismerkedjenek. *
- Heidi Hollenberger! *Köszön közben azEramiros fiúnak is, aki itt bukkant fel.* - Jajj, de sokan lettünk! *Mondja a lány, egy kedves mosollyal az ajkain.*
Victor Andon - Eramir
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szer. Márc. 04, 2009 4:32 pm

*Egy eramiros fiú is érkezik, aki úgy tűnik, már visszafele jön, egyszer volt itt délelőtt. Magas, szálas srác, világosbarna hajjal ami a szélrózsa minden irányába áll borzasan. Hozzá csillogó zöld szemek. Sportcipőt, fekete nadrágot és sötétzöld pulóver visel, egyik karján kemény bőrkesztyű, okkal, ugyanis egy kerecsen sólyom üldögél rajta, láthatólag nyugodtan. Vidáman motyog neki valamit a fiú, mire a madár néha csipog vagy valami hasonló hangot ad és nem túl boldog, mikor megbillen menet közben, ilyenkor veszettül kalimpál a szárnyaival, bár Vic igyekszik vigyázni rá. Azonban mielőtt belépne, máris megpillant egy lányt, s a hangokból ítélve, más is van itt.* Sziasztok!* Köszön vidám hangon, s az eramiros lány fele enyhén meghajol, mivelhogy a sólyom még mindig ott a kezén de azért az illem az illem.* Victor Andon, örvendek!
Marléna Aleysia Levandel
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szer. Márc. 04, 2009 4:24 pm

Marléna érkezik meg a madárházhoz az ösvényen lépdelve a kúriából. Szinte úszik a levegőben, ahogy kerülgeti a göröngyökkel és mélyárkokkal övezett fehér múrvás utat. A levegő csalóka, bár már nyíló ibolya illatát hozza a szél, hivatlanul beóvakodik lenge köpenye alá a csípős fuvallat. Nincs különösebb szándéka a madárháznál, nem fog beszámolni sorsa alakulásáról a családjának, ám körül tud egy picit nézni, elzártan a kúria dohos levegőjétől, és a társalgó nyomott zajától. Már messziről végigjáratja tekintetét a különféle tollazató és éktelenül rikácsoló madarakon, és finoman elmosolyodik, a világ zajától menekül egy másik zajforráshoz. Ha már itt van, nem fordul vissza, különösképpen hogy udvariatlanság lenne a már két előtte érkezett diákkal szemben. Nem lép be, kintről bólint a két dalnoknak.*
Hello. *biccent be a társainak, ám úgy dönt, hogy így is lehet társalogni, ha szükséges, nem szándékozik idő előtt megsüketülni.* Marléna vagyok, ha bárkit érdekel.
Vaszilij Potrevszkij

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szer. Márc. 04, 2009 4:12 pm

*Nem a kúria felől ékrezik, mivel már jó ideje az udvaron van, sétálgatott kicsit. Nem, most nem gesztenyét gyűjt, hisz nincs szezonja, csak úgy lófrált. Vanch természetesen vele van, mint mindig, bár a vadászgörény már kissé hőbörög, mert kissé hűvös van, és már menne be. Épp veszekednek kicsit, mikor a madárház felé közelítenek. Volt már itt, nem tetszett neki a hely, mivel baromi hangosak voltak az kis dögök, és majd beszakadt a dobhártyája. Viszont mikor látja, hogy oda tér be egy másik lány, akkor mégis csak arra felé veszi az irányt, mert ma még alig találkozott épkézláb emberekkel. Benyit hát ő is, de megint az az átkozott zaj.* -Hogy jó...életbe! Hahóóó! *Integet oda kissé kiabálva a másik lánynak.* -Vaszilij vagyok, ő meg Vanch. *Igykeszik odajutni a másik lányhoz, de a sok madár között ez elég nagy kihívásnak számít. Valahogy úgy fest kölcsönösen nem kedvelik egymást, Vaszilij és a madarak, mert utóbbiak kimondottan mintha csak direkt kezdtek volna el ordibálni, mikor a fiú belépett.*
Heidi Hollenberger
Diák

Kaszt:
Kék é
s Narancssárga <3

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szer. Márc. 04, 2009 4:07 pm

*Egy fiatal lányka sétálgat ki, a madárházhoz, hogy kicsit megismerkedjen a tereppel és meglátogassa a madrkáját, Elyont. A szőke fürtös lány egy meleg kékpulóvert visel, de igazából más meleg ruha nagyon nincs rajta. Mikor ideér, a madárházba, először körbepillog, bekukkant, keresve a csipogó madárkákat, akik lehet épp nappal aluszkálnak. *
~ Hol vagy Elyon?...~ *Gondolkozik a lányka, fürkészve a tömeget, miközben a kezével belöki teljesen az ajtót és belép rajta. Másik kezében egy levelet szorongat, szép rózsaszín borítósat, illatosítottat, s miegymás. Haza küldené, a szüleinek... Már ha a madarára talál. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Pént. Feb. 27, 2009 7:11 pm

*Megunata a rajzolás és leugrott macska ügyességgel az ágról majd lesegítette daimonát és visszaindultak a kúria felé*
~Remélem összefutok ma még Deyannal mert tudom hol van a szemöldöke.~*gondolja és mosolyog*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Pént. Feb. 27, 2009 6:50 pm

*Yora útja a madárházhoz vezet megpillantegy alkalmas fát és segít előbb daimonjának felmászni utána ő is felmászik.Yora lába lelóg a fáról miközben rajzolgat.Moren a vaskos ágon kényelmesen elfekszik.Yora elrajzolja Deyant és anyukáját.Majd Larát és Jesst és Aravist aztán következik Fluer és persze Alexist se haggyja ki Ezüstfoggal a sorból.Miközben rajzolgat egy dalt dúdol.*-Jó volt ez az óra nem Moren?-*kérdi a farkast*-Persze jó volt.-*mondja és ásít egyet*
Yordana Alexandra Andon
Diák

Hozzászólások száma: 38
Kaszt:
Üzenőláda: \"mindig, és mindenkor mosolyogj!\" ha játszani szeretnél csak egy levél vagy msn-re vegyél fel, ha ráérek tuti játszok Smile

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Pént. Feb. 27, 2009 3:22 pm

- Ha kíváncsiak lennének Rám, akkor szerintem már rég írtak volna. Nem lett volna kötelező több oldalas leveleket írni, elég lett volna csak pár sor, amiben megkérdezik jól vagyok-e, vagy, hogy mi van Velem. De ezt sem tették, így nem láttam szükségét annak, hogy írjak.. *feleli, majd odasétál a padhoz, és leül, de nem közvetlenül mellé.*
- Nem, nem történt semmi, csak egyszerűen egyedül érzem magam, s nem igazán tudok beilleszkedni, bár valószínű lehetett volna jobban is próbálkozni ezzel, de hát.. miért feltétlenül nekem kellene? *feleli, majd kicsúszik a szájából egy újabb kérdés.*
- Nem kell rá válaszolni, inkább csak magamtól kérdeztem.
- Örülök neki, hogy jól vagy *mondja őszintén, majd elmosolyodik.*
- Én is hasonlóan tettem..

// Fagy //
Adam Stoyan
Diák

Hozzászólások száma: 24
Msn: darknissa@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Érzéseinket nem szabad szégyellni akkor sem, ha méltatlanra pazaroljuk.
Ha játszani szeretnél érdeklődj a főkarinál ^^

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Pént. Feb. 27, 2009 3:16 pm

- Miért nem írsz haza?*kérdezi, és egy padra ül le. Kezével int, hogy a lány is üljön le, ha akar.* - Bár érthető...*folytatja, és egy kedves mosolyt megereszt a lány felé. Mikor a lány rosszullétről beszél, felhúzza a szemöldökét* - Történt valami, ami miatt rosszul voltál?*kíváncsiskodik. Mi tagadás aggódik a lány miatt.* - Persze nem muszáj elmondanod, nem kötelező*teszi még gyorsan hozz, mikor Yor másfelé akarja terelni a szót.* - Én jól vagyok, köszönöm. Igen, mostanában nem sűrűn jártam az iskolában, a legtöbbet a szobámban voltam.*magyarázza, közben pedig egyik ujjával dobol a padon.*
Yordana Alexandra Andon
Diák

Hozzászólások száma: 38
Kaszt:
Üzenőláda: \"mindig, és mindenkor mosolyogj!\" ha játszani szeretnél csak egy levél vagy msn-re vegyél fel, ha ráérek tuti játszok Smile

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Pént. Feb. 27, 2009 3:01 pm

//Olvad//
*Figyeli a fiút, majd bólint, jelezve, hogy érti.*
- Hát, én nem kaptam levelet senkitől, és én sem küldtem haza *mondja, közben a haját babrálja.*
- Most már jól, de egy hete még elég rosszul éreztem magam. Semmihez sem volt kedvem.. Egyszóval depis voltam.. kicsit. Na jó nagyon, de inkább beszéljünk másról *kéri, csak, hogy tereljék valamerre a témát, majd közelebb sétál hozzá.*
- És Te hogy vagy? Rég láttalak..
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Hétf. Feb. 23, 2009 4:12 pm

Hát igen, ők már csak ilyenek*mondja*én sem meséltem el neki minden kalandot, ami itt ért, mert az kicsit sok lett volna nekik*hisz érte már itt egy két olyan kaland, ami akár az életébe is kerülhetett volna.*
Menj csak nyugodtan, úgyis én is bemegyek nemsokára, csak még kimegyek egyet sétálni az udvarra. Sziasztok*köszön el tőlük, majd mikor Chris távozik a daimónjával együtt, akkor ő még megy egyet sétálni az udvarra, majd ő is bemegy a kúriába, még mielőtt az órára menne*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Hétf. Feb. 23, 2009 4:07 pm

*Bólogat.* - Na igen, az anyukák már csak ilyenek... A nagy balhékat nem is említettem nekik, a démonbagoly miatt pláne szívrohamot kapna... a többiről nem is beszélve. *Kirázza a hideg, ahogy a többikalandjaikra gondol... a tölgyes, estébé. Na mindegy, nagy nehezen túltette magát azokon a dolgokon is, ezek ahhoz képest már gyerekjátéknak bizonyulnak... Elgondolkozik, majd Lilith közel sétál hozzá.* Bemegyünk óra előtt? - Aha... Szia Zoro, azt hiszem, bemegyünk... órán találkozunk! *Ezzel a fiú és daimónja eltűnnek a kúria felé vezető úton.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Hétf. Feb. 23, 2009 4:02 pm

Hát én is csak annyit írtam, hogy volt egy kis balhé, és a filmet nem sikerült megnézni, mert attól függetlenül, hogy anyum is varázsló, de az aggódóbb fajtából való*mondja, hisz anyja, néha, sőt inkább eléggé sokszor túlzásba viszi az aggódást, ami eléggé zavaró tud lenni*
Hát megértem, hogy nehéz hozzászoknod, hisz egy ilyen kinevezés, mindig váratlanul éri az embert*tudja ő, hisz még a mugli sulijában, őt is érte egy-két díj, vagy kinevezés, amire szinte nem is számított volna*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Hétf. Feb. 23, 2009 3:57 pm

*Csak figyeli Zorót, majd felnevet.* - Hát igen, én inkább le sem írtam, hogy pontosan mi történt ott... csak azt írtam, hogy elmentünk színházba... tudod, az én anyám mugli, és szívrohamot kapna, ha megtudná, milyen galibába keveredtem... de azért már illendő volt írnom, azt se tudom, mikor írtam haza utóljára... *A gratulációt mosolyogva fogadja.* - Köszönöm szépen. Igazából még alig tudom felfogni... bár Ari azt mondta, hogy sejtette, hogy kinevezés lesz a vége, én rendesen meglepődtem rajta... *Közben nézi Lilithet, aki csakúgy poénból nekiállt madarakat kergetni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Hétf. Feb. 23, 2009 3:52 pm

*Végighallgatja a fiú mondandóját majd őis válaszol*
Hát velem nem történt ma még semmi érdekes, csak msot eljöttem elküldeni ezt a levelet, mert már ideje volt írnom, mert a végén még leszidást kapok*mondja kissé ironikusan* na meg még Lyraról sem tudtak, meg úgy szinte semmiről sem ami itt történt velem. Na igen meg a színházas sztoriról sem, bár azt kicsit finomítottan írtam le, bár igazából, akkor ott lenni eléggé szörnyű volt, de így utólag, eléggé könnyen túltettem magam rajta*mondja, majd a fiú kitűzőjére téved a szeme*Óó. most látom, hogy diákképviselő lettél, gratu*mondja a fiúnak, hisz szinte biztos benne, hogy eddig nem volt az, és nem akar bunkónak látszani, hogy nem mond rá semmit*

Madárház

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
33 / 40 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next