Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Madárház

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832
Kaszt:

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Madárház   Kedd. Nov. 25, 2008 4:26 pm

First topic message reminder :

Egy elég érdekes kis épület a birtokon, már amikor közeledsz felé, hangos madárcsicsergést, néha-néha éneket, csivitelést hallasz. Ez egy kisebb épületből érkezik, aminek rendszeres lakói madarak. Megtalálhatóak itt minden fajtából a madarak, bagolytól kezdve a vörös vércséig. Főleg télvíz idején szoktak itt megszaporodni, de általában a nap bármely részében előfordulnak, bár hogy miért, azt nem tudja senki - talán mert itt mindig találnak valami élelmet. Ez a hely rendkívül jó kikapcsolódásra, vagy akár csak ha valaki szereti a természet szülötteit, annak megcsodálására. Ki tudja, lehet, még barátra is lelhet itt.

Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Szurdok ősi szelleme

Minősítés:
Hozzászólások száma: 127

Pozició
Titulus: Szurdok szelleme

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Hétf. Ápr. 06, 2009 4:46 pm

~Érdekes lány...~ *Gondolja magában a kísértet, majd kicsit arréblebeg a tavaszi szellőben.*
-Voltam én már szomorú is, de rájöttem, hogy az fárasztó! *Érvel kicsit a szellem. Miért klegyünk szomorúak? Ha egyszer meghalt, hát meghalt. Ahhoz, hogy föltámasszák elég sokmindenre szükség volna, de szeret kísérteni. Bár ki tudja...- ki tudja mi várt volna rá odaát! Lehet, hogy kedvese is a túloldalon várja. De az is lehet, hogy itt van egy karnyújtásnyira tőle, de mégsem éri el. Talán egyszer majd lesz elég ereje ahhoz, hogy áttérjen a túlvilágra. De ez olyan megfohtatlan esemény, hogy kár egyenlőre beszélni róla.*
-Magányra vágysz? Tán hagyjalak magadra? *Érdeklődik a kísértet tovább és nem tágít.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Hétf. Ápr. 06, 2009 4:40 pm

*Nem hall semmit, maximum Ezüstfog érezhet valamit, de csak mert farkas, aztán hirtelen egy hang szólítja meg és odakapja fejét, mikor egy lebegő szellemet lát maga előtt.*-Öm..Hát izé..Üdv!Csak épp unatkozom, és egy kis magányra vágytam, és gondoltam úgy sincs itt senki a sok csipogó szárnyas miatt.
*Nem túl kedves az tény, de na, nem is szoktak ilyeneket elvárni a lánytól, mert úgy is tudja mindenki hogy nagyjából felesleges.*
-És egy szellem miért ilyen nagyon vidám?
*Kérdi felvont szemöldökkel.Megigazít egy vörös tincsecskét, és körbepillant.Egy színes madár oda repül a farkashoz akinek nem nagyon tetszik hogy az orránál repkednek, így morog egyet mire a madár ijedten megy arrébb.*
Szurdok ősi szelleme

Minősítés:
Hozzászólások száma: 127

Pozició
Titulus: Szurdok szelleme

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Hétf. Ápr. 06, 2009 4:30 pm

*Fagyos kék szem, komor hangulat. Igen, rögtön lerínak a lányról ezek a tulajdonságok, amint meglátja őt a Szurdok ősi szelleme. Kísértetünk igen régóta a kúria, pontosabban a sziget lakója. Évszázadok óta itt éli "életét", amit talán nem is lehet életnek nevezni, hisz egy szelleme slődleges tulajdonsága, hogy halott. Ugyanakkor ő is érez, számára is tud örömöt okozni a napfény a természet, vagy éppen egy párbaj.
A madárház igazán különleges hely. A madarak éneke megidézi a régi, ámbár letűnt korokat, de ez a hivogató napfény mégis valahogy különleessé etszi a jelent is.
Mikor a SZŐSZ meglátja Alexist, rögtön odasuhan hozzá és minden teketória nélkül megszólítja!.*
-Üdvözletem bájos hölgy! Miért búslakodsz itt egymgadban, ezen a csodálatos napon? *Érdeklődik vidáman. eltökélt szándéka jobbkedvre deríteni a deridionos leányzót.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Hétf. Ápr. 06, 2009 4:22 pm

*Alexis mostanság inkább a szobájában tartózkodott szívesen, órákra is csak azért ment mert kötelező volt.Most meg közeledik a Húsvét, egy újabb idegesítő ünnep, amikor van alkalma bátyjának nagyobb társaságokat össze hívni és oda hívni a lányt.Persze ő úgy nagyjából az egészet utálja, és legszívesebben inkább felszívódna, vagy az is egy megoldás lenne hogy a föld elnyelje.Így nem csoda hogy a kedve megint csak nem túl jó.És nem is látja a világot rózsaszínben, mint a legtöbb bolond szerelmes kisgyerek.Talán néha még egyenesen szánalmasnak is tartja.Halkan dúdol miközben belépked a madarakkal teli helységbe, körbepillant, és a madarak először hangosan csipognak, a daimón miatt, aki ugye egy farkas, és természetesen ott sétál a lány mellett.De hamar rájönnek hogy nincs semmi probléma így nyugodtabb ábrázatra váltanak, amiért hálás is a lány, mert semmi kedve megint bevenni pár fájdalomcsillapítót, mert ezek után nyilván megfájdulna a feje.Megáll és nekidől a falnak onnan nézi a sok szép madarat.Daimónja mellé ül és ő is figyeli fagyos kék szemével a szárnyasokat.*
Sonja Willinger
Diák

Hozzászólások száma: 458
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Kedd. Márc. 31, 2009 4:12 pm

*Sonja hirtelen azt veszi észre hogy itt ébred a madarak közt.~Talán tegnap jöttem ide.~Gondolta mert erre nemnagyon volt ésszerü magyarázat.Nem melékezett a tegnap történtekre meg semmi.Hirtelen ráröppent a vállára egy madár majd még egy.Végül Try röppent a lányra .Sonja felállt és óvatosan letette a madarakat kivéve Tryt majd elindult az iskola felé.*
Jessica Dream

Hozzászólások száma: 2721
Msn: orsy_11@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: :.:. Az aki másért harcol,
Az aki önzetlenül hajszol.
Szemben a világgal,
Puszta kézzel akaratból. .:.:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szomb. Márc. 07, 2009 11:38 am

-Persze-persze én is szeretem a meleget de inkább ez az idő!- *néz ki az ablakon majd mikor a lány menni készül ő is indulásra készen áll.* -Na igen...nekem is!- *vigyorodik el majd elindul ő is kifelé. Eddig se volt jóban a madarakkal...ezután se lesznek puszipajtások. Inkább a lovarda felé az irányt miután elbúcsúzik a lánytól.*
~Nem bírom a madarakat....~
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szomb. Márc. 07, 2009 11:35 am

-Már azt hittem te is meleg párti vagy*Vigyorgott, majd kitekintett az ablakon újra, s vállat vont.* -Azért, ha kimelegszik, akkor is elvagyok. Végülis jó néha a barátokkal megmártózni egy-egy strandon, vagy kifeküdni egy fa árnyékába, de ha választani kell...*Megint egy halvány mosoly jelent meg arcán, s megigazgatta kabátját, majd kezével Jess felé intett.*
-Hát ha nem bánod, én megyek. Azt hiszem elég volt ennyi a madarakból.*Biccentett a lány felé, majd kecses léptekkel a házból kifelé vette az irányt.*
Jessica Dream

Kaszt:
Szemben a világgal,

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szomb. Márc. 07, 2009 11:28 am

-Oh én meg elég későn keltem...azt hiszem olyan 10 körül!- *na igen...ha teheti mindig így kel fel. Nem tehet róla imád aludni...apjától örökölte aki akár 24 órában is képes lenne aludni.*
-Igen én is nagyon kedvelem ezt az időt. Bár ahol én születtem mindig süt a nap...azaz legtöbbször. -*mosoylodik el. Amióta ide jött legtöbbször esik az eső és szürkület van de már megszokta és imádja is ezt a dolgot. Igaz nyáron Phonix-ben meg lehet sülni itt meg csak kellemesen meleg van.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szomb. Márc. 07, 2009 11:24 am

*Feleszmél a pár másodperces otthoni emlékek révületéből, s elmosolyodik.*
-Különben jól vagyok... Már egészen korán fent kukorékoltam. Talán 6-7 óra lehetett ha nem korább. Pedig igen csak éjszakába nyúlóan kószáltam a kúriában, persze sehol sem találtam egy lelket se, meg aztán eszembe jutott, hogy ha olyan későn valamelyik tanár, vagy szakvezető rám talál, lehet hogy nem lett volna túl kedves...
*Jelent meg apró vigyor az arcán, majd a madárház ablakaiból ki tekintett a kicsit szürkés ég felé. A fák levelein látszott, hogy a szél még mindig fújja őket. Visszatekintett Jess felé.*
-Hmmm... Szeretem az ilyen időt. Általában ilyenkor szeretek kint lenni a szabadban. Nem vagyok a meleg megszállottja, sőt ... Bár ez érthető, mert Svádország eléggé észak felé van.*Nézett a lányra, megint apró mosoly ült ajkain, hiszen az itteni lányok többsége meg van bolondulva a melegért.*
Jessica Dream

Kaszt:
Szemben a világgal,

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szomb. Márc. 07, 2009 11:18 am

-Ezek tényleg nagyon szépek...- *mosoylodik el majd kis ideig csak a jégmadarat nézi.*
-Óh értem...én nem szeretem nagyon őket...a hollóm is csak azért van mert muszáj valamivel küldözgetnem a levelet...és madarak közül is csak a hollót kedvelem...a többi felőlem mehet ahová akar!- *vigyorodik el majd elengedi a sast, mert nem túlságosan kedveli az ilyesfajta társaságot.*
-Amúgy hogy vagy?-
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szomb. Márc. 07, 2009 11:14 am

-Nem, nincs. Habár ha lenne nyilván egy ilyen jégmadarat szeretnék.*Bökött a madár felé ujjával, közben apró mosoly ült ki szája szélére. A következő pillanatban a sasra nézett, amely Jess karjára szállt. Sophie szemében valami megváltozik, de külső szemlélő nem tudná megállapítani, ám valami eszébe jutott.*
-Igen tudod... otthon volt sok madarunk. a szüleim és a testvéreim szerették a...*itt egy kicsit elhalkult a hangja, s pontosított* -...szóval a szüleim és a testvérem szerették a madarakat.*Próbált egy mosolyt erőltetni az arcára. Igen... ez jutott az eszébe, az otthona, valószínűleg ezért változott meg egy pillanatra a tekintete.* -Apámnak volt egy majdnem ugyan ilyen sasa, az volt kedvence. De már nem emlékszem hogy hívták, mert még egész kicsit voltam amikor megvolt neki.
Jessica Dream

Kaszt:
Szemben a világgal,

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szomb. Márc. 07, 2009 11:08 am

*Igaz az a galamb, holló no de mindegy xD Lola úgy is gondolta inkább megy...de nemsokára egy másik madár váltotta fel helyét. Egy gyönyörű sas repül Jess karjára.* -Te biztos Yora sasa vagy!- *simogatja meg az állat fejét majd a lányra pillant.*
-Na igen...régen küldtem anyáméknak levelet. Neked van madarad?-
*néz körbe majd a jégmadárra...lehet az a lányé...bár ki tudja.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szomb. Márc. 07, 2009 11:03 am

*Hallotta a lépteket, amelyek közeledtek a házhoz. Egy ismerős hang csendült fel mögötte. Sophie hátra fordította fejét, s egy üdvözlő mosollyal visszaköszönt.*
-Szia Jess! *Most végre kihúzta zsebéből a kezét, és a lány felé intett. Majd vissza is fordult az imént kémlelt jégmadár felé, s csak fekete szemeivel követte Jessicát, amint a személyes levelet átadja a galambnak. Amikor kérdés csendült fel a nem túl messze álló lánytól, felé fordult s megvonta vállát.*
-Szabad levegőre vágytam kicsit. Jóformán bent ülök a szobában és olvasok. Tudod néha milyen magamnak való tudok lenni, és bár nem válik káromra a művelődés, azért nem poshadhatok bent éjjel nappal.*Hadarta el tárgyilagos hangnemben, s a galambra pillantott*
-Azt hiszem megkérdezhetném mi járatban erre, de látom.*Küldött egy apró mosolyt feléjük*
Jessica Dream

Kaszt:
Szemben a világgal,

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szomb. Márc. 07, 2009 10:53 am

*Jess és Mex kicsit kómásan indultak el a madárházba. Egy levelet szeretne küldeni anyjáéknak mivel nagyon rég írt már nekik. Amint belém a madárházba egy lányt vesz észre.* -Sophie...szia!- *köszön neki mosolyogva majd az egyik kis "ládához" ment, ahol Lola még bőven húzta a lóbőrt. Elkezdte simogatni Jess a fejét mire az kicsit morcosan ugyan de felébredt.*
-Ha magadhoz tértél ezt anyáéknak vidd el!- *simogatta meg még egyszer a fejét majd levette a madarat és kezére helyezte, közben simogatta és a lábára rakta a levelet.*
-Mi járatban erre?- *kérdezte a lányt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szomb. Márc. 07, 2009 10:41 am

*Kecses léptekkel szeli az utat a Madárház felé, iknább nevezhető táncnak a lépése, mintsem járásnak, de ez reflexből jön, s nem direkt jár úgy, mintha most lépett volna ki egy balett előadásról. Karcsú alakját most egy hosszú, nagyjából a térde alá érő, barnás, csinosan szabott szövet kabát takar el. Nyaka köré egy vékony fehér sálat tekert, amelynek végei precízen el voltak igazgatva a kabát alatt. Hosszú szőke haja ami, meg kell hagyni iskolában töltött ideje óta sokat nőtt, és általában kontyban összefogva hordja, most egy hajgumival féloldalasan összefogott hosszú hajtömeg, ami jobb vállán keresztül van előre vetve. Fején pedig egy elegáns, kisebb karimájú, ugyanolyan barna kalap pihen, mint a kabátja. Kecses léptei már el is hozták a madárházig. Zsebéből ki sem veszi kezét, tudni illik nem fázós, de a mindig hideg kezét jobb szereti a zsebében tartani. Körbe kémlel milyen madarakat találhat e felé, s szeme az egyik jégmadáron akad meg, amely amúgy is nagy kedvence. Közelebb lép, s csendben figyeli a szárnyast amint éppen a földről csipegetni próbál némi élelmet.*
Heidi Hollenberger
Diák

Hozzászólások száma: 17
Msn: perlita6@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: <3 Nezabar <3
Az én elemi sárkánytojásaim. Katt.
Kék é
s Narancssárga <3

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szer. Márc. 04, 2009 6:53 pm

*Amikor Vaszilij barátiasan hátbavágja felnyög és arrébb ugrik azzal a lendülettel. Picit mrgesen figyeli a fiút, nem éppen kedvesen és kellemesen, de aztán egy sóhajjal elnyomja magában a mérgét. Amikor már Marléna is ráieszt teljesen felfújja a pofikáját, és kicsit csipkelődve szólal meg.*
- Hát ti aztán összeillenétek! *Mondja sértődötten, aztán elfordul a párostól.* - Menjetek csak! Én is megyek... Szia Marléna, szia Vaszilij, szia Victor! *Köszön sorba mindenkitől, aztán szépen elindul a szobájába.. Út közben jön rá, hogy a sípját elhagyta, de már nem fordul vissza, kizárt, hogy vissza forduljon. Természetesen Victor sem marad ott egyedül, ő is elsétál a Madárháztól *
Marléna Aleysia Levandel
Diák

Hozzászólások száma: 7
Kaszt:

Pozició
Titulus: Második évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szer. Márc. 04, 2009 6:16 pm

*Szenvetlenül elmosolyodik Heidi ijedelmére, és hamiskásan vállat von, arcán gödröcskék jellennek meg.* Kétlem, hogy az alapítók hittek a babonákban, és taktikailag minden bizonnyal jól védhető a kúria. *Összehúzza magán a köpenyt, és tűnődően nyújtózik.* Kétlem, hogy az a dög a naptárat nézi. De pár hete a tanári előtt várakoztam, és hallottam, hogy miről beszélgetnek bent. Valami a tóparton és a tölgyesben mozgolódik. A kraken áldozatai lidércekként járják az utakat. *Elneveti magát, és ráhuhog a lányra.* Ugye nem ijedtél meg? *kérdezi sejtelmes hangon érdeklődve, de aztán csak bólint Vaszilij szavaira.* Azt hiszem csatlakozok, én is éhes vagyok. További szép estét. *Biccent, és elnyeli a homály.*
Vaszilij Potrevszkij

Minősítés:
Hozzászólások száma: 348
Kaszt:
Üzenőláda:
Az én színem a darkkhaki.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szer. Márc. 04, 2009 6:10 pm

*Figyelmesen hallgatja Marlene meséjét.* -Hű az anyja, ez frankó sztori, ilyen kis tábortüzes. *Nem hiszi el, nem az az ijedős fajta, még akkor is azt gondolja, hogy átverés, amikor már előtte van maga a szörny, de hát van ilyen. Victor szavaira kissé felhúzza az orrát, végül elvigyorodik.* -Ahogy érzed, végülis állat állatot eszik, és kész, de akkor is jó madarakat ijesztgetni, és punk-tum. Heidi elképedésén jót nevet, és hátbeveregeti a lányt.* -Rémtörténet, városi legenda, annyi van, mint a nyü, de kellemes borzongást. *Vigyor, mint mindig, majd végül úgy dönt vár a vacsi.* -Azt hiszem engem viszont szólít az étkező, szinte hallom a hangját. *Biccentés, majd egy elhadart "sziasztok" és távozik is.*
Heidi Hollenberger
Diák

Kaszt:
Kék é
s Narancssárga <3

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szer. Márc. 04, 2009 5:58 pm

*A lány figyeli az eseményeket, kicsit kitágul a pupillája az ijedtségtől, amikor Marléna elkezd mesélni. Heidi kicsit összerezzen és közelebb lép Victorhoz, védelmet keresve. Őt ilyennel könnyedén meg lehet ijeszteni, ha akarja, ha nem.*
- De... De akkor az iskola miért ide épült? *Kérdezi a lány elcsukló hangon. Érdekli őt is, de bátortalan, inkább menekülne el és távolról figyelne. De nem megy, hisz csak mesélt a lány, nem történt semmi halálos. Szemével meredve figyeli Marlénát, hátha folytatja a mesélést, hátha többet megtud. Nem tud igazából semmit az iskoláról, sosem olvasott vissza, mikor idejött az előtt se és az után se... *
- És... És... Hány év van még hátra? *NYög ki még egy kérdést, pedig nem akarja megszakítani a lány beszédét, de ezeket muszáj volt feltennie.*
Victor Andon - Eramir
Diák

Hozzászólások száma: 115
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szer. Márc. 04, 2009 5:51 pm

*Elmosolyodik Heidi szavaira, végre valaki mellé áll. Rákacsint a lányra.* Visszahoztam Skiet, mindig itt szoktam szabadon engedi. *Majd Vaszilijhez fordul.* Ez a természet rendje, és amúgy is, rágcsálókból lényegesen több van, nézd csak meg, az egerek milyen szapora állatok. Egy évben akár ötször is lesznek kicsinyeik akár 3-5 is. Míg a sólymokból milyen kevés van? Amugy meg a rágcsálók meg a bogarakat eszik meg, velük mi lesz?*Néz immár a fehér görényre, aki egyértelműen a húsevők közé tartozik. Aztán AMrléna meséjét hallgatja, őt érdekli a dolog. Minden ami állat és még nem látta, az jöhet, ezért csak bólogat fele, hogy naná, hogy megy.*
Marléna Aleysia Levandel
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szer. Márc. 04, 2009 5:38 pm

*Érdeklődve hallgatja az ütésváltásokat Vaszilij és a két állatvédő között. Ha maradnak, akkor leereszti a karját Victoréról, és elgondolkozva bólogat, a többiek eszmecseréjére. Aztán eszébe ötlik valami.*
Nem tudom, hogy már hallottatok e róla, de állítólag ez egy ősi múltú család lakhelye volt a régi időkben, és miután ők elhagyták a szurdokot, hátrahagytak valami halálos veszedelmet a birtokon. Rúnák övezik a birtokot, mint egy aknamező. *susogja mesemondóan elrévedő hangon.* Ám ami a rúnáknál is komolyabb, egy lény, ami a tóban él. Egy sokkarú szörnyeteg, aki annyit ölt már, hogy a tópartról azt suttogják az enyémek, hogy átokverte hely az, egy démoni fertály. A lény azóta is visszatér, különféle alakokban. Sokszor az álmát aludja, ám harminc évenként megjelenik, és akkor sorozatos borzalmak veszik kezdetüket. Tudtad ezt Vaszilij? *kérdezi a fiútól komoly, vontatott hangon.*
Vaszilij Potrevszkij

Minősítés:
Hozzászólások száma: 348
Kaszt:
Üzenőláda:
Az én színem a darkkhaki.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szer. Márc. 04, 2009 5:24 pm

*Úgy fest csak egy legény van talpon a vidéken...vagyis csak egy főt érdekel az ötlete. Szóval igyekszik vicces mód elütni a dolgot.* -Áh, persze védjük az állatokat meg minden, bár most elengedted azt a sólymot, ami rágcsálókat fog megenni, őket ki védi? *Kötekedős hangulatban van, de ez nála semmit nem jelent, huncut vigyor ül most is az arcán. A rágcsálókra meg természetesen Vanch is felkapja a fejét, és heves bólogatásba kezd.* -Pontosan. Szinte látom lelki szemeim előtt, ahogy az a madár épp egy ártatlan vadászgörényt üldöz...szomorú...igazán szomorú. *Természetesen a daimon is kellőképp rájátszik, gondolatban jó hogy nem pacsiznak össze Vaszilijjal.*
-Hát akkor a tó kilőve. *Teszi hozzá azért, majd Heidire pillant, hisz ő kérdezett. Egy pillanatra elgondolkozik, nem mégsem mondja azt, hogy eddig is a madarakkal szórakozott, még a végén Victor nem venné jó néven.* -Hát az úúúúgy volt...szóval sétáltam. Tudjátok még nincs gesztenyeidény, szóval a gesztenye emberkék hada várat magára. De hallottam valami nagy szemű, beszélő tengerimalacról, gondoltam megkeresem, de jól rejtőzködik, mert nem találtam meg a Ködfenyvesben, úgyhogy visszaindultunk. *Kismonológ levágása után végül csak elhallgat. Hát igen tény, hogy kissé sokat beszél, ahogy Victor is megjegyezte, de az efféle gúnyt általában nem igazán szokta magára venni.*
Heidi Hollenberger
Diák

Kaszt:
Kék é
s Narancssárga <3

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szer. Márc. 04, 2009 5:17 pm

*A lány szépen indulna ki az ajtón, amikor Marlénába ütközik, és kicsit htrahőköl. Nem vbeszi észre a síp lenyúlását, de nem érhet vele sokat a lány, még ha meg is tetszett neki. Csak az ő madarát hívja magához, és ha észreveszi a madár, hogy nem a gazdája, akkor nem csinál semmit, tovaröppen azonnal. Meg persze Heidinek van másikja, nem olyan nagy gz, hogy ezt "elvesztette".*
- Au! Bocsi!... Nem akartam neked menni! *Szabadkozik a lány és néhány lépést tesz hátra és hatalmas pislogásokat ejt Marléna felé. Aztán persze átpillog Vaszilijre is, aki madarakat akar ijesztgetni.* - Hát, nem tudom, hogy jó ötlet e... Talán nem kéne! *Mondja a lány kicsit bátortalanul, miközben néhány lépést tesz oldalra.* - Szívesen megyek, de ne ijesztgessünk madarakat! *Kicsit elmosolyodik, hisz látja, hogy Victor sem ujjongott az ötlettől, sőt.* - Amúgy... Mi járatban vagytok erre? Én a madaramhoz jöttem ki, és ti? *Kérdez rá a lány, miközben figyeli, hogy a többiek mennek, avagy nem, ő éppenséggel Victorra pillantva kérdezi a kérdést.*
Victor Andon - Eramir
Diák

Hozzászólások száma: 115
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szer. Márc. 04, 2009 5:10 pm

Igazán örvendek neked is, Heidi!*hajol meg a másik lány fele. Vaszilijen viszont kissé megütközve néz végig.* nem óbégat, csak beszél, mint te, és ő nem mindig feleslegesen.*Mondja finom gúnnyal és végigsimít a kerecsen sólyom apró fejét két ujjával. A madárijesztgetésre meg egyenesen földve gyökerezik a lába és eleddig vidám arca mintha komorrá válna.* Eszemben sincs. Még hogy ijesztgetni őket... Ha nem lennék ekkora, nem mernéd bántani őket, vagy ha Skie nem lenne egyedül, hanem itt lenne egy egész rajnyi kerecsensólyom. *S bár Marléna belekarol szabad kezébe, ő aztán egy tapodtat sem mozdul, , helyette eloldja Skie rövidke kötelékét, és egyetlen lendülettel szabadon engedi. A sólyom hamar elkap egy felfelé vivő légáramlatot, majd nagyot vijjog még, s eltűnik a Tölgyes irányába.* Nah, így már jobb, barátom!*Néz újra mosolyogva a fiú a sólyom után. Úgy tűnik ő kifejezetten állatpárti.*
Marléna Aleysia Levandel
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Madárház   Szer. Márc. 04, 2009 5:03 pm

*Színtelenül mosolyog, ahogy a többiek is megérkeznek. Valahogy nyűgnek érzi magát, nem tudja, hogyan fog tudni beilleszkedni a diákok közé, annyira magányosnak érzi magát. Nem olyan értelemben, hogy szerelemre vágyik. Nem is tudja, hogy mire vágyik, folyamatos kirekesztettség érzése van. Villogó tekintettel figyeli a társait, próbál beléjük látni, de erre nem lát esélyt, az emberek olyan furcsák, hiszámíthatatlanok. A síp viszont megtetszik neki. Amikor Heidi kilép a madárházból, határozatlanul lépne el mellőle, ám összeütköznek, ezt az alkalmat használja ki Marléma, hogy fürge ujjaival észrevétlenül kihúzza a lány zsebéből a sípot, és rezzenéstelen arccal süllyessze el a sajátjában.*
A tóra madarakat ijeszgetni? Miért is ne? *vonja fel szét metszésű szemöldökét.Sarkon fordul, és belekarolva Victorba megindul a tó felé*

Madárház

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
33 / 40 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next