Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Marzsurien börtöne

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Jack Darkfield

Minősítés:
Hozzászólások száma: 8711
Msn: wat-kutya@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Marzsurien börtöne   Szomb. 27 Dec. 2008, 19:48

-Háh! Köhög a bolha! *veti csak úgy oda a fiúnak, a tündefiúnak, aztán a padlóra kerül. Egész édes álma van, félkómásan, a hajó könnyedén zötykölődik alatta, ő pedig kellemesen ring. Mintha egy hosszű, ezüst folyón utazna, aminek a végén már várja a sötét nagyúr. Jack kinyújtja felé a kezét, de aztán egy nagyobb rántás az időfolyamban, és a fiú magához tér. Keze felfelé nyújtva, keserű ébredés ez, ásít egy nagyot, megdörzsöli szemeit, majd felül. Krbenéz, Odron ott fekszik kiterülve mellette.* -Szépreggelt kislány. Ideje felkelni. *simogatja meg a macskáját, majd feláll, és körbenéz.* -Nah, milyen a hátszelünk? *kérdezi lelkesen, miközben megigazítja magán a talárját. Elsétál a hajó széléhez, majd onnan szemléli a dolgokat, és egészen vidámnak tűnik, mintha remek álma lett volna. Merthogy az volt. Odron nagyot nyújtózik, majd végül a hajó révbe ér.* -Újra a jelenben, háát.. lehetne rosszabb is.. *vonja emg a vállát, majd kipattan a hajóból, és csak int a távozó külhoniak után. Mikor Summer feléjük fordul, kissé kérdőn sandít rá, összefonja maga előtt a karjait, Odron élénk, sárga szemekkel figyeli, mit akarhat a lány, és mitől ilyen gondterhelt. Aztán a szavak eljutnak hozzá.* -Heh. Ez nem lehet.. *először csak ennyit mondd, aztán Odron sandít fel értetlenül.* -Hogy lehet Gabriel? akkor nem Sötét Nagyúrnő lenne..? *félrebillenti a fejét, majd Jack arcáról midnen jóérzés, minden mosoly lefagy. Eljut végre a tudatáig, és teljesen emgszűnik körülötte a világ. Gabriel, a sötét nagyúr.. megjelenik előtte a nő képe.. ahogyan oylan furcsán nézet rá.. hogy nem hitt neki.. a könyv.. számok ekringenek a feje körül, teljes összevisszaságban. Aztán megjelenik az a bizonyos zidár, ami épen és sértetlenül kezd el pulzálni, és Gabriel megkaparintja. Szemei gonoszan izzanak, ahogyan a fiúra néz. Bájosan rámosolyog, majd rákacsint, megpendíti a zidárt, és... Jackben ekkor eltörik valami. Halk, nyöszörgő hangot hallat, és csak üveges szemmel mered maga elé. Gabriel magára ölt egy szép, éjfekete köpenyt, csuklyát húz a fejébe.* -Több ezer év.. több ezer év.. *szinte nem is hallani, amit a fiú motyog. Úgy érzi magát, mintha éppen msot vágták volna gyomorszájon. Kellemetlen érzés. Ahogyan leomlik körülötte minden. Azok az ezüst éjtünde szemek, a féléjtünde-félkülhoni ember gonosz szemei, a zidár, a köpeny.. Minden itt van, és sajnos Jack is. Visszaemlékszik az álomra, mintha a paradicsomban érezte volna magát, aztán az a kép is elromlik. Csupa szenny lesz számára hirtelen a világ, és megtántorodik. Visszakérdezne ő is Summernek, de addigra már szinte mindenki elmegy. Odron köszön minden távozónak, majd Jackre néz, aki lassan, mintha kést döftek volna a gyomrába, és a vérzéstől lenne, lábai megrogynak és a földre zuhan.* -Nem lehet igaz.. *súgja maga elé, de szavai elvesznek a semmiben. Odron emgböki az orrával a fiú oldalát, az szinte automatikusan simogatja meg.* -Jack, menjünk be. Gabriel.. hogy pont ő lenne az.. akiben hittem.. akire felnéztem.. akire hasonlítani akartam.. egy nő? *najó, ez így erős, de ebben minden benne van, amit a fiú érez. Hogy pont ő lenne az a bizonyos, ez a félvér, ez a számára senki, aki csak egy véletlennek köszönheti, hogy rosszkor szállt ki, ráadásul az eddigi tervei teljesen leomlottak. Szemeiben mérhetetlen fájdalom látszódik, majd emgrázza a fejét, és immáron minden elszáll. Feláll a földről, leporolja magát, arca hideg, érzésektől mentes, majd ocelotjára néz.* -Ha így van, legyen így. Így kellett, hogy történjen. A sötét nagyúr, a sötét nagyúrnő. Semmin sem változtat. De hiszen minden megváltozik. Te megmondtad előre Odron, sajnálom, hogy nem hittem neked. *elfordítja a fejét, és szépen elindul, visszafelé, valahova, még ő sem tudja hova, csak el innen. Odron a nyomába szegődik, nem tehet mást, de nem is akar. Későre jár, az első árnyban a fiú köddé válik.*

Andrew Worthington
Diák

Hozzászólások száma: 1509
Msn: gerardwayner@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: -

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Marzsurien börtöne   Szomb. 27 Dec. 2008, 19:33

- Én nyámnyila..? Ugyanmár, kedves Jack Darkfield... Én nem nyámnyila vagyok, szimplán csak nem szeretnék meghalni egy ilyen kis dolog miatt, én még mindig élvezem az életet. És hogy félek-e a haláltól..? Nekem sokkalta kevesebb okom lenne, mint neked. Én még mindig kevesebb eszköz által tudnék meghalni, mint te, emberkölyök.
*Diadalittas mosolyt fabrikál a sápadt üvegporcelán-maszkra, melyet magán hord, rendületlenül. Persze tudja, hogy a dolog még fog folytatódni, de azért jól eső érzés az, hogyha csak egy percig is, de most nyerő helyzetben van. Az, hogy a folytatás mi lesz, már tényleg a jövő kérdése, hiszen hamarosan elkezdenek utazni a jelenbe, azonban ez nem tud menni komplikáció nélkül, így ájultan fekszik a csónakban. Nem lát semmit, nem hall semmit, így lemarad az élő egyenes adásról, az izgalomról, mely a csónakban megy.
Ő úgy zötykölődik, mit sem tudva, mint valami baba, aki pólyába tekerve éppen a babakocsiban fekszik, és anyukája rángatja azt fel s alá, hogy aludjon elfele végre, és ez sikerül is. A nyugalom szigetén hajózik az álmában, ahol a népe fogadja őt, és a tudása már nem is olyan kevés, hiszen ez a célja, hogy az érdeklődési körében mindent tudjon, annak a tájékán minden egyes információ a kezében legyen.
Nem látja, ahogyan Gabriel kiesik, és így a nő sorsa megpecsételődik, ő lesz Daronel, hiszen ő bukkan fel a semmiből az 4666-os év hajnalán... Ő lesz az, aki egy világot ráz meg a hatalmával, ő lesz az, aki később, 5666-ban eltűnik a semmibe, ki tudja, hogy miért, majd 6666-ban visszatér, hogy az iskolát megtámadja. De vajon miért teszi ezt? Miért kell ilyen eszközökhöz fordulnia? Miért kell megtámadnia az iskolát, mi érdekes van ott benne? Talán a szakvezetők tudását akarja, vagy ki tudja, hogy miért érkezett, egy felfegyverkezett csapattal az oldalán, akik lehet, hogy most is a lélekölő-hegységben tanyáznak, bár hatalmas nagy szégyenben, elvégre vesztettek... Csak egy szakvezetőt, Cirelint sikerült megölniük, de ő is életre kelt, és bosszúra szomjazik... Jason vérére..?
Hirtelen ébred fel, a két idegen, frissen megismert utas még csak most indul el, elbúcsúzik tőlük, bár neki ez egy viszláttal ér egyet értékben, nem is mond egyebet. Habár nem reméli, hogy fognak még találkozni, az nem lenne jó ómen. Csak a bajban sikerült vele összefutnia, akkor legközelebb is akkor, amire meg nem kíváncsi, két szóban megfogalmazva.
Summer ziháltan meséli el a történetet nekik, amikor meghallja, hogy Gabriel Daronel, enyhén szólva elfintorodik.*
- Gabriel..? Pont Gabriel?
*Megrökönyödött, megfagyott arc. Lassan kiszáll a bárkából, és biccent egyet, mikor Summer elindul. Ő sem sokáig tartózkodik ott a helyszínen. Ville-nek köszön csak, Jack-nek csak biccent, ahogyan azt a legjobb barátoknál szokás. Nem ők értik meg egymás mondanivalóját szavak nélkül is..? És ez szinte természetes, hogy Jack és Goraph ezalatt a kaland alatt nagyon megszerették egymást, szinte kebelbarátok lettek, olyannyira.*
~Még egyszer összefutok vele...~
*A fagyos megjegyzést nem mondja ki hangosan, inkább a lépésekre koncentrál, melyet a kúria felé tesz meg. Beront az ajtón, és felsiet a tundrai farkasba. Gyorsan lefürdik, majd bepattan az ágyba... Könyvet sem vesz elő, mint azt szokta lefekvés előtt. Mára, és talán holnapra is elege van a könyvekből... Csak és kizárólag Gabriel jut róla eszébe, ő olvasott mindig krónikákból, lexikonokból, jóslatokból. Nem, erre most nem kíváncsi. Lehunyja a szemét, és elalszik. Rémálmok gyötrik...

A tündehalál fanyarú sorsa tükröződik az álmainak mély szegleteiben. Berontott oda is a gonosz, amely sosem rest, sosem alszik... Daronel Deneira megpecsételte az éjszaka sorsát. A tudás, melyet megtudott, nem édes... Keserű íze kergeti őt.*
Vissza az elejére Go down
Ville Hyvönen
Diák

Hozzászólások száma: 103
Kaszt:

Pozició
Titulus: Második évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Marzsurien börtöne   Szomb. 27 Dec. 2008, 19:09

*Ő már csak arra ébred mikor a bárkába vannak*~mi a jó élet~*gondolja a feje sajog mint az állat majd körbe néz*-Mi történt Summer?*kérdezi mert látja hogy eléggé megkövülten néz bár mintha hallott volna egy nevet de ezzel most nem törődik a hajó lassan megérkezik, elbúcsuznak a gennymanótol majd hallgatja tovább a lányt*-Érdekes és főleg ez az egész, nem tudom elhinni*mondja pedig úgy látszik mégis igaz*-Megtörtént ami megtörtént nem tehetünk ellene semmit és az érdekébe se most annyit tehetünk hogy várunk és mérlegeljük az eseményeket *mondja komoly hangon majd körbe nélz*-FÁrasztó nap votl ez szerintem Nail és én is megyünk ezt meg kell emészteni*miondja és sok sok gondolattal a fejébe hagyja el a társaságot*
Summer Crannion
Diák

Hozzászólások száma: 137
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Marzsurien börtöne   Szomb. 27 Dec. 2008, 19:04

*Szép lassan ébredeznek a többiek is, és végül ki is kötnek...tehát hazaérnek. Ez is valami, és mind életben vannak, de mégis sok új dolgot tudtak meg, amiből sok minden eléggé letaglózó. Mikor a fiúk magukhoz térnek végül megfordul, hisz eddig kifelé bámult. Aztán le is szállnak, és a két társ elmegy külhoni felé. Integet nekik még egy ideig, majd a fiúk felé fordul.* -Ez...hihetetlen, túl sok minden történt rövid idő alatt. Gabriel maga a nagyúr. Azt hitte én vagyok, aztán ki akart lökni a hajóból, de ő esett ki a zidár után...zavaros, tudom. A lényeg, hogy Gabriel maga Daronel Deneira. *Beleborzong a dologba. Tehát ők maguk szabadítják rá a nagyurat a világra, azaz ő. Miatta történik meg az iskola megtámadása, és miatt haltak meg már jó sokan. De mi mást tehetett volna? Zavaros...nagyon zavaros az egész. Egy pillanatig még mered maga elé, majd végül csak megrázza a fejét, mintegy lemondólag, hogy ezen most kár lenne agyalni, majd máskor, majd ha kipihente magát. Elköszön hát a többiektől, és a kúria felé veszi az útját.*
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8833
Kaszt:

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Re: Marzsurien börtöne   Szomb. 27 Dec. 2008, 18:55

*Gabriel ki is esik a bárkából a zidár után, majd eltűnik az idő folyamában. Hát így történt. Gabriel Belzegar, a félig külhoni ember, félig éjtünde 4666-ban kiesett az ótünde bárkából, és a zidár segítségével ő lett minden idők egyik legnagyobb mágusa Daronel Deneira néven.
Azonban az időutazók lassan magukhoz térnek. Még meg tudják beszélni a történteket, majd visszajutnak a saját idejükbe. Itt Haimfiddi és Gonzü érzékeny búcsút vesz tőlük, majd lelépnek, vélhetően külhon felé.*
Summer Crannion
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Marzsurien börtöne   Szomb. 27 Dec. 2008, 18:48

*Végül csak sikerül bejutni a hajóba, szóval végre elindulhatnak vissza, abban az időbe, ahova ténylegesen tartoznak. De jön még valaki is velük. Eléggé meglepődik Gabriel életben levésén, és azokon, amiket mondd.* -De én...én nem, nem vagyok semmiféle Daronel Deneira. *Próbál mentegetőzni, de a nő úgy fest nem igazán hagyja szóhoz jutni.* -Nem ugrok! *Veti meg a lábát a hajón, de úgy fest a hangszer ellen nem tehet semmit sem, de aztán a gennymanóra pillant, aki jelez neki...nála van a zidár. Alakulnak a dolgok azért mégis csak. A nőre mered. Egészen meg van őrülve. Annyira nem látja át ezeket az évszámokat, de hallja a most-ot, és a zidár is repül, a nő meg próbálná elkapni. Tudja már mit kell tenni. Végülis ezzel csak azt teszi, amit kell. Aprót lök Gabriel-en, aki így kizuhan a bárkából. Ő meg csak megkövülten áll meg a hajó szélén, és mered kifelé. Nem is figyel arra, hogy a fiúk magukhoz tértek-e már, vagy nekik mikor kell kiszállni. Zavaros az egész. És akkor bevillan neki, hogy a köntösön a motívum...ugyanaz, min a nagyúré. Még jobban elkerekedik a szeme...tehát Gabriel Daronel Deneira. Továbbra is bámul bele az idő kavarodásába...nehéz ezt így ép ésszel felfogni.*
Kalandmester

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Marzsurien börtöne   Szomb. 27 Dec. 2008, 18:37

*Summer sikeresen a bárkába juttatja társait, majd ő is ugrik. Lent Haimiddi és Gonzü állítgatja az időmutatókat, és készen állnak hogy induljanak, ám az utolsó pillanatban egy sötét árny még utánuk ugrik a bárkába. Gabriel! A homlokán egy csúnya seb, de kimászott a romok alól. A zidár a kezében, gyorsan vet egy futó pillantást az időmutatókra, ám a bárka már el is indult, maguk mögött hagyják a múltat. A lány észre sem veszi az újult fiúkat, vádlón Summerre mered.*
Tudtam! Te vagy Daronel Deneira! A társaiddal együtt a jövőből érkeztél, használtad az imperiot! Te leszel majd hatalmon 2500 év múlva. *Előkeresi a könyvét és bólint.* Igen, azt írják, hogy Daronel Deneira 4666-ban tűnt fel a semmiből, és került hatalomra, majd 5666ban eltűnt, és csak újabb ezer év múlva, a ti időtökben jelent meg ismét. Ez magyaráz mindent.
*A mutatókra néz.* Szóljatok 4666-nál. *szól a gennymanónak, és a tündérkének.* Ki fogsz ugrani! *kiabál Summerre* Te vagy Daronel Deneira, és beteljesíted a sorsod! Én pedig hagyom hogy megtörténjen! A zidárnak nem tudsz ellenállni!
*A hangszerhez nyúlna, de megrökönyödve fedezi fel, hogy csak egy fadarab van a kezében, és halk nevetés hall Summer lábainál.* Jól tettem gazdi? *kérdezi nevetve a gennymanó, kezében az ellopott zidárral.* Ha már Siqr látott bennetek fantáziát, én tisztelem a döntését. Ez meg egy hülye. *Legyint Gabriel felé. Az idő egyre gyorsabban folyik, nem látszik semmi a külvilágból, csak elmosodott táj. Haimfiddi Summerre vigyorog, majd a zidárt a bárka pereme felé dobja, hogy az kiessen belőle. Gonzü felüvölt* MOST! Itt az idő! *Gabriel kétségbesetten veti magát a zidár után. Summernek csak aprót kell rajta löknie... És akkor látja meg Gabriel köntösét, ugyanaz a motivum, mint Daronel Deneira köntösén. Gabriel Daronel Deneira!*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda: Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Marzsurien börtöne   Szomb. 27 Dec. 2008, 18:26

-Nocsak Goraph, kinyílt a csipád, mi? *veti doa a tündefiúnak, végighallgatva annak szavait.* -Nem akarok meghalni, de én, veled ellentétben, nem félek a haláltól. És én, veled megintcsak ellentétben kész vagyok tenni azért, hogy ne feltétlenül meghaljak. De látom, azért te is belejössz, csak nagyon akarnod kell.. nyámnyila alak vagy Goraph. Vigyázz, mert az élet nem csak a tündeművészetekből áll. a halál mindig ott van melletted. És, ha nem vagy elég leleményes... *megvonja a vállát, szemei sejtelemsen csillannak meg. Aztán ismételten elkövetkezik a harc pillanata. Derekasan küzd, ügyesen mozog, és ekkor emgpillantja a smaragd színű fényt. Egy kis pillanatra eltűnik előle a világ, és csak ő áll ott, egy ébenfa pálca mered felé, egy éjfekete pálca, és megint látja a smaragd fényt. Ekkor rézi, hogy valami elkapja a bokáját, és az álom tovaszáll. A fiú megrázza a fejét, Odron pedig karmait immáron az ellenségbe mártja bele. Jack az arcát Belzegárék felé fordítja.* ~10.. 9.. 8..~ *közben visszasandít a kis barbárra, akit sikerült szépen leszednie. Ismét a kezében tőre, amit letöröl, majd egy ügyes mozdulattal visszateszi az övébe.* ~ 7.. 6.. 5.. 4..~ *gyorsan körbesandít, majd az asztal felé néz.* ~3.. 2.. 1..~ *és lelkesen izzik a szeme, mikor emgpillantja a felkelő Belzegárt. Elmosolyodik, mosolya gonosz, gúnyos, ahogyan figyeli, hogy az egész csapatból csak ő maradt meg. Ő, aki lepaktált talán az ördögnél is aljasabb lényekkel, de most visszatért. Visszatért, hogyha elpusztítanák véglegesen, akkor a lidércek marcangolják szét a lelkét. A fiút már nem is izgatja, hogy igen, könynedén elbánt egy barbárral. Karjáról eltűnik az izzás, eltűnik a pajzs. Nem nagy szám varázslattal megölni egy olyan valakit, aki fegyverrel küzdött mindig is és csak saját erejére tudott támaszkodni. Jack ettől nem lesz hős, azt nagyon is jól tudja. Csak elvégezte az őrá kirótt feladatot, és ezzel le is szerepelt. Azt szokták mondani, ha az ember leszerepel, tapsot kap, majd a függöny legördül. Most azonban a helyzet teljesen más. Se taps, se nagy szerep, csak leszereplés.* ~És ím, az idő kereke visszaáll a helyére. Remélem Deneira Nagyúr boldog.~ *hopsza, máris nem tegezi, még gondolatban sem, távol az illetőtől a sötét nagyurat, a kegyencek fővezérét. Mintha ezzel is tiszteletet akarna iránta kifejezni. A fiú látja, ahogyan Belzegár máris ölni akar és pusztítani, és látja, ahogyan felrobban, és ezernyi apró kis cafatra szóródik szét. Azt azonban már nem látja, hogy Odronnal mi lesz, és azt sem, ahogyan talán elmegy a hajó.. és talán velük együtt..*

Andrew Worthington
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Marzsurien börtöne   Szomb. 27 Dec. 2008, 18:20

*Goraph és Jack teljesen másak, ez látszik. Kezdjük csak a fajnál... Ember és tünde. Két teljesen különálló kultúra, melyek lenézik egymásét, bár inkább a tündék az emberekét, de ez szinte részletkérdés, a lényeg ott van, hogy valamelyikük feljebbvalónak érzi magát a másiknál. A másik a jellem... Jackből a tünde simán kinézné, ha kell, megölne bárkit.. és még a szeme sem rebbenne. De ezt a tündéből nem lehetne kinézni, ő teljesen más véglet, ő a komoly, és megfontolt alak, aki bár nem válogat, ha a saját céljáról van szó, de egy határt ismer, és azt nem lépi át. Az ember előszeretettel oktatja ki a tündét, ez eddig fordítva még nem volt, maximum csak ironikus megjegyzés... De a tradíciók változnak, ha kell, Goraph is tud ilyen lenni.. És igen, talán hülye volt, hogy ezt eddig nem tette meg így, ideje változtatni a dolgokon, a kockát újra kell fordítani, a jó irány felé, csalva az állapotával.
Az átka telibe talál, a volt gladiátor nyaka hirtelen elmetsződik, elterül, és halott lesz, de még egy oszlopot is kidönt. A fiú letaglózva áll a helyén, és teljes megrökönyödésben nézi végig a halált... Majd Gabriel is meghal, rádől a támaszték, és a zidár... Neem, azt ő akarta megkapni, magához akarta venni, ez nem... nem ér.. Miért kell ennek így megtörténnie, ebben a formában?*
- Nyugodj már le Jack, ha akarsz, rohanj a végzetedbe, és nem fogok... Jelenleg még mindig nem akarok meghalni. Arról viszont vitatkozhatnánk, hogy te szeretnél-e...
*Apró szemrehányás, melyet vagy felvesz a fiú, vagy nem, ez már csak rajta áll. Az események nagyon gyorsan pörögnek, Ville úgy tűnik megölte Belzegárt, legalábbis a tünde egyik pillanatban még ezt látja, de később már áll felfele, hála az ördögi cimborálásoknak, a pokol is kilöki magától, már oda sem való... És visszaküldi, szenvedjen az életben, ők nem kérnek belőle. Hirtelen plazmaszerű valamivel robbantja fel az éjtündevezért, méghogy a gonosz férfi kér a titkos varázslatból...
Akkor neki mije van? Szemágyúja..?!
A plazma utóhatásai rápattannak a fiúra is, elájul, majd elveszti az eszméletét. Már a bárkát sem látja... Talán a halott Mardzsurien volt az utolsó látványa, amit látott..? Az eléggé bizarr lenne, és furcsa. Egy felrobbantott test az utolsó képkocka, melyet az agya még képes volt rögzíteni. Summer marad talpon egyedül, bár ő nem érzi, hogy lehetségesen belepottyan a bárkába, hiszen még mindig eszméletvesztve van a helyen, de ha minden jól megy, már úsznak is az idő folyamában, vissza a jelenbe...
Ideje volt már.*
Ville Hyvönen
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Marzsurien börtöne   Szomb. 27 Dec. 2008, 18:01

*Ahogy látja sikerült a varázslat és a férfit el is találja aki láthatóan bele is hal*-Ezzel megvagyunk akkor hogy tovább?*kérdezi kicsit bele suttogva a levegőbe közbe körbe néz még mindig le van lassulva látja hogy atöbbiek derekasan írtják az ellent lassan vissza fordítja a fejét a másik főfejes felé és készülne hátrálni mert azért ahogy látja ő is nagy falat lehet de ekkor felkel Belzagar Ville meg is lepődik láthatóan a szemei kissé kitágulnak úgytünik kezdi érteni a dolgot bár most úgy érzi hogy sokminden történt ami megkavarja*~hogy felébredjen a démon? erről beszélt?~*gondolkozik a szavakon amit Daronel mondott még kint de többre nincs is ideje mivel a plazmábol neki is jut így ájultan esik a földre. A többiekről semmit nem tud el sötétedik minden. Most már úgytünik az ő élete is Summer kezébe van*
Summer Crannion
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Marzsurien börtöne   Szomb. 27 Dec. 2008, 17:57

*Láthatóan mindenki könnyedén meg tudja védeni magát, és Gabrielt sem ő ölte meg, hanem közvetve Goraph. Ville avadája azért kicsit meglepi, ő nem lett volna képes rá...legalábbis most úgy érzi, aztán fene tudja. Mikor Belzegár felkel, hiába tudta, hogy ez lesz, picit azért mégis meglepi a dolog. Ijesztő a fickó, az egyszer szent, sőt... Az éjtünde vezetőt minden gond nélkül teszi el láb alól...ezzel hát elindítottak valamit, valamit ami nem feltétlenül jó, de így kellett történnie, hisz ők sem lennének itt, ha nem így alakul a múlt. A múlt, melyet ők alakítottak így, ezzel közvetve sokak halálát okozva később, akiket Belzegár puszított el. De vajon a Daronelnek miért volt szüksége Belzegárra, hisz úgy fest ő sem egy gyenge gyerek. A fiúk végülis kidőlnek mellette....csak egy leány marad talpon a bárka mellett. Viszont oda muszáj lenne a többieket is bejuttatni...valahogy.* -Nubilium externum. *Idézi meg a felhőket, melyek a forgószél alapjait képezik. Így remélhetőleg mindhárom fiút át tudja lökni a hajóra, és ő maga is utánuk veti magát.*
Kalandmester

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Marzsurien börtöne   Szomb. 27 Dec. 2008, 17:50

*Ville varázslata nyomán smaragdszín plazma vágódik Sernique mellkasának, aki enyhe ívben emelkedik meg, majd rogy össze holtan. Az éjtündék egyást kaszabolják, egyre kevesebben vannak. Summer alig tudja elkerülni a feléje rohamozó Gladissont, ám utánalő egy futóhomokot, majd a süllyedő délvidéki harcos lángolva hamvad el a tűzgolyóban. No igen, a puszta erő mitsem ér a mágia ellen. Goraph a vékony tünde sokkal fürgébb az egykori gladiátor Yruntánál. A vágás amit ejt a harcoson, közvetlenül a nyakát éri. Yrunta hatalmas döndüléssel omlik össze. Esése közben kidönt egy oszlopot,ami maga alá temeti a zidározó Gabrielt is. Jack pedig könnyedén végez az ijfú külhoni emberrel. Átkai ellen az teljesen védtelen, meg sem tudja közelíteni a fiút. Mardzsurien azonban felfedezi a behatolókat, és már éppen azon lenne, hogy likvidálja őket, amikor Sernique megremeg, és feláll a háta mögött. Szemgödreiben lidércfény táncol. Hát igaza volt a gennymanónak, a túlvilági hatalmak most még visszaküldték a lelkét az alku értelmében. Sernique szemében plazmagömbök indulnak útjukra, és cafatokra robbantják Mardzsurient. Eltalálják a diákokat is, Ville is, Goraph is, Jack is kap belőle. Mindhárman ájultan zuhannak a padlóra. Summer van talpon egyedül, de Sernique nem foglalkozik vele. Viszont a lány hall valamit. Mintha két apró teremtmény veszekedne valamin. És megpillantja ismét az ezüstös folyót. És ott úszik rajta az ótünde bárka. A trónterem mögött, lent haladnak el. Ugornia kell, ha el akarja érni, de valahogy bele kéne dobnia a többieket is.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Marzsurien börtöne   Szomb. 27 Dec. 2008, 17:38

*Ugyanmár, a harci láz eddig senki emberfiának nem ártott. Van oylan jó drog, mint a vörös köd meg a zidár dallamai. Ügyes, könnyed, szinte macskaléptekkel suhan fel a lépcsőn, majd benyit, és egyből félreugrik, az ajtó mellé. Körbenéz és felméri a helyzetet magában. Amúgyis, ha Jack midnenkit kinyír, akkor mindenkit kinyír. Ha a sötét nagyúr mondja, akkor megy, és öl, amennyit és ameddig csak kell. Valahogy mostanság egészen furcsa irányba mentek el a fiú dolgai, éppen ezért lehet az, hogy fáj a feje gyakorta, és imádja a sötét nagyurat. Mint valami fanatikus.* ~Hűha, már csak de Sovalon hiányzik innen..~ *sunyi, gonosz mosoly, miközben szépen végignézi az apró, lejátszódó jelenetet. Mikor Belzegár kimondja azt a bizonyos Imperius átkot, újabb mosoly suhan át az arcán, szemei emgvillannak.* ~Látod, látod, hogy bevált a módszer? Miféle módszer? Imperiussal a tündék egymást ölik, nekünk ennyivel kevesebbet kell eltenni láb alól. Odron, meet up again in Paradise!~ *rákacsint az ocelotra, majd beleveti magát a küzdelembe. Kezdetben pálcáját az egyik éjtünde torkának szegezi.* -Sectumsempra! *egy gyors vonás, és, ha minden igaz, ennyivel kevesebb küzd maga ellen. Aztán látja, ahogyan Ville nagyban elindul.* -Háh, megmondtam, hogy jönni fog neki érzésből! *aztán szemei tovasiklik, és lám, Summer vaktában lövöldözget, de az a három fószer vadul jön feléjük. Gyorsan elemzi a helyzetet magában.* ~A zidáros Gabrielre szükség van, ő miatta küzdenek a tündék egymás ellen. Belzegár és a főéjtünde ellen megy Ville, akkor hármunknak maradt a három társ. Mindenkinek egy jut.. príma..~ *szemei összeszűkülnek, a harci láznak köszönhetően a tűz csak úgy ropja a táncot lángnyelveivel a szemében, a sápatag bőr miatt mintha lidérces árnyként nézne rá ellenségeire. De csak mintha. Szemei gyilkosan villannak, és már el is dobja a tőrét. Egyenesen becélozza vele a látnoki képességű vadász szemeit. Pálcáját végighúzza a könyökétől a kézfejéig.* -Materia Crista. ~Lássuk Ruset, mit ér a tudományod.~ *majd, ha a pajzs emgvan, akkor máris nagyobb kedvvel inbul el a támadói felé. Odron közben lelkesen veti bele magát a harcokba. Ha Jack kiszemelte magának a látnok vadászt, nem tágít.* -Laimius! Locomotor Mortis! *ez a kettő azonban előbb mégis inkább megy annak a nagy barbárnak, hátha örülni fog neki. Hangja hideg, majd visszatér a drága vadászunkhoz.* -Obstructo! Caecus! *hátha nem sikerült az előbbi vakítás. Pálcája gyorsan jár, csuklója könynedén mozog, közben a balján lévő mágikus, de fizikai pajzzsal védi magát az esetleges csapásoktól. Harci láz tombol benne, ügyesen ugrál ide meg oda.* -Caecus! *újabb vakítás a harmadik jómadár felé, próbálkozik nagyban.* -Goraph, ébresztő, ne várj ölbe tett kézzel! *kiált rá a tünde fiúra, miközben ügyesen mozog tovább, és, ha lehet, akkor baljával visszahívja a tőrét a kezébe.*

Andrew Worthington
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Marzsurien börtöne   Szomb. 27 Dec. 2008, 17:32

*Lehet, hogy most nem éppen a legnormálisabb állapotában van, a halál közelsége az agyára ment, és mostmár, mint valami kisgyerek, aki a játszótéren van, és a homokozóban épít, ő is ugyanúgy építi a fejében a saját kis világát, melyben minden jó, és szép, és még élnek a gázlények, ótündék. De ezt hiába magyarázza Jackéknek, ők nem érthetik meg, mivel erre képtelenek olyan tekintetben, nem tündék, nekik ez a gondolkozásmód nem adatott meg, mint amilyen a fiúnak is van.
Elindulnak lassan, és hirtelen megpillantja a bálozó éjtündéket, a mosoly az arcára fagy, rengetegen vannak, fejük felett pedig ott lóg Sernique Belzegár, valamint a megmentő társak, az éjtündevezér pofája pedig méginkább rémisztő, az a lilás árnyalat, melyben ott ül a gúnyos mosoly... Szinte vérfagyasztó, a fiú hátát a hideg csapkodja.
Lassan leereszkednek az áldozatok, a fiú szinte várja, hogy végre megölje Belzegárt Ville, bár ő azt nem akarja látni. Akkor beteljesedik a sors, és visszamehetnek. Legszívesebben kisétálna a helyiségből, de ekkor fordulópont jön, mely az ő szemöldökét is felvonja: Gabriel Belzegár lánya... És utána meg még a zidárral játszadozva ülteti a bogarat Ville fejébe, hogy ölje már, ölje már. Talán nem lenne meg a családi béke, melyet minden ember olyan nagy szeretettel papol..?*
~Siessetek már, siessetek.~
*Hirtelen hallja meg a hangokat, Ville végzi a varázslatot... Vár, hátha elterül holtan a nagy úr, aki később összehívja az alapítókat... De így... Nem borították fel az élet rendjét? Ha visszamennek, lesz iskola? Reszkető kezekkel várja a hatást. Hárman elindulnak feléjük, Goraph előkapja a pálcát, és rögtön el is kezd varázsolni, de nem erőlteti meg magát, egyet támad, és egy személy felé...*
- Sectumsempra.
*Mondja, azzal lassan kissé kifordul az ajtóból, és vár türelmesen.*

A hozzászólást Goraph Pierront Werthover összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 27 Dec. 2008, 17:43-kor.
Ville Hyvönen
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Marzsurien börtöne   Pént. 26 Dec. 2008, 21:51

*Lassan ő is felér a többiekkel a terembe hát igen*~Hát Jack megőrült de sebaj attol nem kell tartani hogy vissza vonul, Goraph? Hááát ő kicsit furi de azért jófej fazon és éjtünde ez talán jelent valami jót. Summer pedig ahogy látom még nem esett kétségbe szóval van esélyünk túlélni a dolgot~*gondolja kicsit még idegeskedve persze a hátbaverés valamennyi erőt ad neki, hallja fent a terembe ahogy már megy a banzai majd elhangzik az imperio is*~jól ellopták~*jegyzi meg magába majd körbe néz látja hogy a hangszeres fickó felerősíti a varázslatot, hát ahogy látja mindenki elkezdte a harcot ő még mindig nem ért teljesen mindent de nincs is ideje gondolkozni mert hall valami egyre erősödőt a fejébe valamit ami már szinte mindent túlharsog, a fejére szorítja a kezeit majd egy kicsit szédelegve járkáll remélhetőleg nem találja el semmi majd felnéz a célpontra látja hogy elég nagy a felfordulás node ezt akkor ki is kéne valahogy használni felemeli a pálcáját most már csak a hangot hallja a fejébe és nem is tud mást tenni szinte már önkényesen követi a hangot majd végül megszólal*-Serniqué!*kiálltja el magát az alak felé majd jön az ige is bár nem tudja sikerül e de most ez valahogy ösztönösen jött nincs más esély ezzel kell próbálnia nem gonodolkozik csak cselekszik *-Avada Kevadra*mondja ki az igét közbe még mindig a férfit figyeli valahogy megszünt létezni most minden körülötte úgytünik a sárc nem nagyon bírja ha hangok szólalnak a fejébe és kénytelen nekik engedelmeskedni is most már csak figyeli az eredményt mi történhet*

\\fagyi\\
Summer Crannion
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Marzsurien börtöne   Pént. 26 Dec. 2008, 21:32

*Úgy fest szépen el is indulnak. Jack szemében a harci láz nem tetszik neki.* ~Miért akar ennyire...gyilkolni? Nem tudom, kicsit fura nekem...lassan már tartok tőle.~ *Egy futó pillantás még Jack-re, de remélhetőleg nem kattan be és nyír ki mindenkit. A tünde se valami bíztató utitárs, leginkább még Ville az, akit úgy ahogy csapattársnak lehet nevezni, de hát őt sem ismeri igazán. Nehéz helyzet, ha valaki olyanokkal keveredik bajba, akiket alapvetően nem ismer. De hát nincs más lehetőség. Felérnek a bálterembe, ahol táncikálnak az éjtündék. A lopott varázslat is felhangzik, és mint kiderül a zidáros csaj Belzegár lánya. Ez épp nem jó dolog, hisz ki kellene nyírni a lányát is, ahogy Daronel mondta. Aminek vélhetően Belzegár nem örülne nagyon. Bár ő is meghal...tehát mehet a családi összejövetel a halottak között. Nincs más jöhetnek a varázslatok, tűzgolyó, futóhomok, napfény, robbanó tűzgömb, minden ami elemi varázslat. Majdhogynem vaktában lődöz, hisz nem akarja tudni, kinek oltja ki az életét, inkább nem akarja látni, mit tesz, hátha úgy könnyebb.*
Kalandmester

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Marzsurien börtöne   Pént. 26 Dec. 2008, 21:23

*Nincs nagyon idő merengeni. Sürgeti őket az idő, szó szerint, mert akár le is maradhatnak arról a bizonyos ótünde bárkáról. Szedik a lábukat fel a lépcsőkön, és benyitnak a terembe. Ott vagy többszáz éjtünde valami bált tart, a lakodalmi asztal felett fel vannak lógatva Sernique-ék. Az éjtünde nagyúr, Vérivó Mandzsurien üldögél, és szórakozott mosollyal engedi le az árulókat. Sernique egy pillanatra habozik, majd... * Imperio! *üvölti. Gabriel is leesik mellé, és a zidárral rásegít az igére.* Segítek apám!* Az éjtündék teljesen megőrülnek, egymást kezdik el ölni. Az éjtünde nagyúrra nem hat a varázs, sőt a diákokra sem, de láthatóan Sernique szövetségeseire sem. Ám ekkor Ville fejében megszól egy hang, szép halkan, majd erősödik.* ~Meg kell ölnöd Serniquét! Meg kell ölnöd Serniquét! Meg kell ölnöd Serniquét!Meg kell ölnöd Serniquét! MEG KELL ÖLNÖD SERNIQUÉT!!!!~ *Ville agyára egyre nehezebb súlyként nehezedik a varázs. A zidárral Gabriel egyértelműen sugalja neki, mit kell tennie. De miért? Mert ahogy most kiderült, Gabriel Belzegar lánya. Ám a többiek, Gladission, Rontel, és Yrunta fegyvert rántva indulnak el feléjük, míg Sernique varázspárbajt vív Mardzsuriennel.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Marzsurien börtöne   Pént. 26 Dec. 2008, 21:13

*A rövid beszélgetésre a két lény között felfigyel, de főképpen a manóéra, az valahogy hangosabb és jobban eljut hozzá.* ~És a kép lassan összeáll..~ *töpreng el magában, majd továbbra is kivont pálcával a kezében követi a többieket, meg a vezető manót, hogy ők vezessenek. Mikor a ligethez érnek, majd feltűnik az ezüst folyó, a fiún valami nagyon ismerős érzés lesz úrrá. Igen, megjelenika régi, ekdves ismerős.* ~Daronel! Az én régi, jóöreg cimborám, hát keblemre! Jack, állj le, ennyire nem örülhetsz neki.. Tudod milyen régóta nem láttam már?~ *szól vissza Odronnak, miközben figyeli, ahogyan a fekete lény kiszáll a partra.* -Szépestét, már csak ön hiányzott a képből. Meg a fejemből.. *sunyi, gonoszkás mosoly, miközben figyeli, hogyan is rendelkezik igazi példaképe. Mintha az apjára nézne fel, bár ez eléggé morbid gondolat, dehát ez van. Ha Jacket folyton összekeverik vele, akkor nem tehet róla, hogy így érez. Mégsem lehet az eltitkolt ikertestvére.. Aztán újra a megszokott küldetés. A szíve szinte repes, valami tényleg nincsen rendjén a fiúval, hiszen örül neki, hogy a Sötét Nagyúr parancsait követheti.* ~Mi az Jack, már csak a tömegmunkára vagy alkalmas?~ *a fiú értetlenkedve sandít le Odronra.* ~Belzegár megölése nem rád lett bízva. Nem zavar?~ *a nagymacska szinte irritálóan pislog fel a fiúra, miközben farkát emgrebbenti.* ~Egyszer inogtam meg, de akkor is megdicsért. A burokkal hibát követtem el, de most.. Bizonyíthatsz? beteljesítem azt, aminek be kell teljesülnie.~ *von enyhén, alig láthatóan vállat, miközben gondolatban kissé flancosan, de őszintén válaszol, aztán visszanéz a sötét nagyúrra. Régen látta, az bizonyos, és nem is marad sokáig. Közli velük, hogy indul. Jack meg, a kis naív fiúcska utánainteget, mintha ezt üzenné "remélem még találkozunk" és az már mellékes, hogy tényleg ebben reménykedik. Számára világosak a dolgok, legalább is egyre jobban összeáll a kép, bár az is igaz, hogy a lidérccel már volt egy találkája a jövőben, és a sötét nagyúrral is voltak már, hmm, különös öszetűzései. Mikor a nagyúr teljesen eltűnik, összecsapja a kezeit.* -Nos, akkor irány az a bizonyos fellegvár! Ville, fel a fejjel! Menni fog az, csak nyugi. *mondja, miközben bíztatóan hátbaveregeti szaktársát. Már csak az hiányzik, hogy dúdolgatva sétáljon fel, majd ugyanilyen hangnemben Avadákkal kezdjen el lődözgetni. Hát, kissé fura figura, meg bizarr, annyi szent és bizonyos. Főleg, hogy a pálcáját zsebreteszi, övéről leszedi a tőrét, és azt kezdi el forgatni a kezében, szemeiben felizzik a harci láz.* -Goraph, szólj, ha felébredtél véglegesen az álmodozásból. Sajnálom tünde úrfi, de munka van. *mondja gonosz mosolylal, szemei gyilkosan megvillannak, majd baljába kapja a tőrt, jobbjába ott villan a pálca, és szépen elindul, nagy vígan, felfelé a lépcsők sorozatán.*

Andrew Worthington
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Marzsurien börtöne   Pént. 26 Dec. 2008, 21:10

- Szóval ezek még mindig élnek... Vagyis ebben a múlt korban? Vajon merre találhatóak? És az ótündék? Ők is élnek még talán? Bár a vérmágia nem hiányzik, de azért jó lenne a nagy ősökkel találkozni. Megnézni, milyenek voltak, milyen volt a kultúrájuk..?
*Álmodozik hangosan, szemei kápráznak, a halál közelsége kihozta belőle az őrültet, idegei szinte megfeszülnek, és így beszél, öntudatlanul. A lidért tényleg eltűnt, nem is jön vissza, ennél sokkalta váratlanabb fordulat következik. Daronel, a nagy kegyencvezér érkezik meg, és kezdi el őket tanácsokkal ellátni. Az éjtünde csak megmentette őket, de konkrét segítséget nem adott, ezért is mondta mindezt az előbb.
A terv nem hangzik egyszerűen, sőt, szinte bizarr az egész, a tünde hátán furkos a hátborzondás hatására, ez most teljesen sokkolta. Gyilkolni, már megint... Ez nem hangzik jól... Daronel szintén lakónikus, és be is fejezi a mondanivalóját, és már megy is a bárkán. A tünde lassan elindul a vár ura felé, csak így sikerül mindent megoldani, hátha követik a többiek. Nem azért, mert ő szeretne éjtündét ölni, bár faji ellentéteiből adódóan ez lenne a legjobb megoldás, de ez nem az ő műfaja, majd Mr. Új-Daronel megteszi. Ville meg Belzegárt... Tökéletes, ő kimarad.*
Ville Hyvönen
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Marzsurien börtöne   Pént. 26 Dec. 2008, 20:51

*Végig hallgatja Goraphot szerinte is érdekes dolog bár nem tudja hogy ő honnan tudja. VAlószínüleg éjtünde mivolta miatt mindegy megkezdődött a versenyfutás hallja hogy valaki valamit motyog a hangról Summerre gondol de nem hallja egy a távolság kettő a sietség miatt is az utat figyeli majd megérkeznek a ligetbe ahol ő aga is figyelmes lesz arra az úszó bárkára*~hmm ilyet nekünk is kéne szerezni de honnan???~*akarja tovább folytatni a gondolatot de ekkor megjelenik a sötét köpenyes alak*~mond hogy nem ő~*gondolja de van egy rossz érzése viszont most nem mozdul ahogy látja nincsenek veszélybe közbe hallgatja az utasítsokat majd amikor rámutatnak inkább megkérdezné hogy "ééén? És hogy?.Ez komoly? " de mégse teszi inkább nyelve eggyet bólint*~hát ha ezt kell tenni ezt kell tenni fő hogy hazajussunk de akkor is nehéz dió~*gondolja közbe megmarkólja a pálcáját ahogy látja nem tudnak mást tenni így bólint miszerint mindent ért és amikor kell folytatja az útját a többiekkel közbe agya folyamatosan zakatol nem tudja mire megy ki ez az egész meg hogy meglegyen a démoni hatalma meg folyamatos dolgok amikről a srácnak fogalma sincs mi az*
Summer Crannion
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Marzsurien börtöne   Pént. 26 Dec. 2008, 20:44

*Végül csak kiderül mi is volt ez a gáz izé, bár sosem hallott még ilyesmiről, szóval most is nehezen vágja le, hogy most hogy is vannak a dolgok. Jack motyogását nem hallja, szóval ezt a részt végképp nem fogja szegény leányzó egyelőre megtudni. Mindenesetre lassan magához tér, és mennek tovább. Mikor a tündérke oldalba böki, elkerekedik a szeme.* -Tehát...akkor innen fogja tudni. *Motyogja maga elé, ez ilyen maguk elő motyogós időszak most. Ezek szerint akkor Belzegár innen tudja majd az igét, mert ellpota a fejükből, azaz ellopatta, akkor csak ezért hívta őket ide, azaz elsősorban ezért. Aztán megjön a sötét nagyúr. Kezd minden teljesen összezavarodni, és már lassan azt sem tudja ki kicsoda, és pontosan ki miért is van itt. Tétován ácsorog csak, és próbálja felfogni a férfi szavait.* ~Ölni..megint?~ *Nagyot nyel, nem tudja, hogy képes lesz-e rá, hogy megint megtegye.* ~Muszáj, különben soha nem jutuni haza. Jó...nem neked kell csinálni.~ *Húzza el a száját. Alapvetően jókislányról van szó, és most itt kéne már megint öldökölnie. Ville még nagyobb feladatot kap, meg kell ölnie Belzegárt. Ezt végképp nem érti, démoni hatalom, meg hasonlók. Semmi köze nincs a nekromanciához, az egész kezd már számára túl bonyolult lenni. Végül egy bólintást présel valahogy ki magából, mást nem tehet. Csak akkor juthatnak haza, ha megteszik, amit kell, bár ki tudja, talán akkor sem, alapvetően a bizalom már manapság nem valami biztos dolog.*
Kalandmester

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Marzsurien börtöne   Pént. 26 Dec. 2008, 20:32

*A tündérke oldalba böki Summmert* A manó kilopott valamit a fejetekből, és odaadta Siqr-nek. *Haimfiddi vállat von* Ééés? Ezt kaptam parancsba. Siqr meghalt, de az Imperiot még elvitte Sernique-nek. Ez volt a dolga, de most már menjünk, ki kell szabídítanunk őket. *Egy nagyobb terembe, egy ligetbe érkeznek. Szökőkút, növények. És egyszercsak mint egy ezüstös folyó, megjelenik valami mellettük a levegőben. Egy hatalmas fekete bárka. Egy sötét köpenyes alak száll ki belőle. Minden kétséget kizáróan Daronel Deneira. Az arcát továbbra sem lehet kivenni. Suttogva szól a diákokhoz.* A gennymanó és a tündérke a kincstárba menjen, ott még áll egy ilyen az ősi ótünde bárkákból, azzal vissza tudtok jutni az időtökbe. *Haimiddi és Gonzü már pattan is. A sötét nagyúr folytatja.* Ha felértek a trónterembe... *mutat a háta mögötti felfele vezető lépcsőre* Szabadítsátok ki a foglyokat. Meg kell ölnötök mindenkit a teremben. *Villére mutat* Neked kell megölnöd Sernique Belzegart, hogy a démoni hatalma életre keljen. Ha ez sikerül, akkor az ótünde bárka ott lesz, és hazamehettek. A körnek be kell zárulnia... Indulok. *Biccent, és visszaszáll a bárkába, ami szépen eltűnik az idő folyamán át.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Marzsurien börtöne   Pént. 26 Dec. 2008, 20:22

*A varázslatok átsuhannak a lidércen. Nem baj, legalább Jack tűzgömbje sikeresen életre kelt, és eljutott a célig, sőt, még tovább. Ez a fiúnak máris nagy siker. Mikor Siqr megszólal Goraph újabb nyavajgása után, akkor kérdőn felvonja a szemöldökeit.* -Te? *hitetlenkedik egy sort, és éppen kérdezné, hogyan, mikoris a teste vibrálni kezd, meg lila köddé alakul, és nekiesik a szellemnek, pontosabban a lidércnek. Ne keverjük a fajokat, vigyázat. Értetlenül pislog, hogy erre hogy volt képes, hogy lehet ekkora metamorf mágus, hogy konkrétan gázzá alakul, vagy eszenciává, vagyis egy nagy lila pacnivá, de alila színt különösképpen utlja. Erről a feje körül levő lila burok jut eszébe, és egy kissé el is mélázik, aztán újabb hangokat hall. A lény felé fordul, és idegesíti, hogy nagyon is ismerősök azok az ezüstös szemek. Bármennyire is gázos a helyzet, bármennyire is sietni kéne innen elfelé, mégis leáll, és csak áll, és azon agyal, hogy mi a csuda lehet a gond azokkal a szemekkel. Aztán nekiesik valami odlalról.* -Hékás! Te túlfűtött agresszív méregzsák, nyughass le, nem én vagyok a hibás! Nem én idéztem magamat, ember, álljj le, megyünk már, nem kell kicsapni a hisztit. ~Mintha te nem ezt tetted volna az előbb.~ *Csak fintorog egyet ocelotjára, majd fordulna, hogy távozzon, de még a lidérc után néz, és az visszanéz rá. És ekkor konkrétan lesokkol, lábai a földbe gyökereznek, és egy pillanatra elméje messze jár. Újra ott van a folyosón. Befordul, és csak halkan áll, kivont pálcával, és a lidérc, kezében a gömbbel lassan, fokozatosan megfordul. Jack csak figyeli, néma csendben, majd a lény elengedi a gömböt, ami több ezernyi apró szilánkra esik szét. A lidérc ránéz, Jack a lidércre, és ő nem bántja. Viszont azok a szemek, a szemek.. pár pillanat alatt forog le minden, de ő még mindig ott áll, és belenéz az ezüstös szempárba.. Aztán a lidérc egyszerűen sarkonfordul, és eltűnik. A fiú elől egy újabb rántással tűnik el a kép, de az álomból még mindig nem akar felocsúdni, noha máris ismét a katakombák, a barlangok vannak előtte, és még látja, ahogyan a lidérc eltűnik a folyosókon, egy másik irányba.* -Siqr.. hát vártál.. több, mint 2500 év telt el.. nem adtad fel.. ezért haboztál.. nem Daronel volt az.. ó, egy cseppet sem.. ezért engedtél el.. mert engem ismertél.. ismerni fogsz.. Siqr.. *csak halkan motyog maga elé, szemei még mindig révedeznek, most azonban csak az eltávozott lidérc után. Utána ismét pörögnek az események, és a többiek mind menni akarnak, mert menniük is kell, hiszen mégsem maradhatnak itt örök időkre. Goraph felkiáltása neki nem sokat mondd, de, ha futni kell, és az idő gyorsul, lábait is fürgén szedi, ocelotja ott vágtat mögötte. Goraph szavaira elképed egy cseppet.* -Nem segített? Nem segített?! Hegyesfülű barátom, térj észre! Ha nem esik neki a szörnynek, ha nem áldozza fel magát, akkor.. akkor az felfal minket! ~És akkor Belzegar nem térne vissza..~ *gondolat és kimondott szó, mindkettőnek ereje van. Jack kissé emgtántorodik, ahogyan belegondol az idők furcsa szövedékébe és folyamataiba.* -Hát, el kell végezni a feladatot. Merre van az éjtündék bázisa? *néz rá az egyik manóra Odron, és úgy szólal emg, mintha mi sem lenne ennél természetesebb. Közben a fiú igyekszik visszanyerni egyensúlyát, több-kevesebb sikerrel.*

Andrew Worthington
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Marzsurien börtöne   Pént. 26 Dec. 2008, 20:17

*Jack teljesen kifakad, a lidérccel kezd el ordibálni, nem éppen kultúrált módon, a tünde sem rest, az előbb ő is kiadta ami benne volt, bár nem ilyen választékosan, és hosszan, ő lakónikus módon tömören megfogalmaztra Siqrnek azt, hogy menni akar. Hirtelen minden megváltozik, a varázslatok nem hatnak semmit, és Siqr ad nekik időt, megadja magát, és megtámadja a fekete árnyat, de ez egy különleges jelenséggel jár együtt.*
- Ez nem is éjtünde! Ez egy gázlény, az ótündék előtti nagy uralkodók voltak itt a Földön.
*Mondja tényorientáltan, kissé elképedve, ezek még mindig élnek..? A gennyes lény is elkezdi őket unszolni, miközben a gázlény egyesül a lidérccel. Ő nem ismeri a lényt, de úgy tűnik, hogy Jacknek ismerős, ránézésre. Elindul, menekül, de nem tudja, mit tegyenek, amint kijutnak a veszélyes helyről.*
- Időt nem tudunk utazni, mit tegyünk, itt ragadtunk, Siqr sem segített. Tipp?
Ville Hyvönen
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Marzsurien börtöne   Pént. 26 Dec. 2008, 19:51

*Hát úgytünik nemigen jöttek össze a dolgoka ahogy szerette volna de sebaj ahogy látja hőslelkü bajtársuk már megy is hogy felálldozza magát a hogy látja egybe olvadtak de nem hisz a szemének*~azt a fene~*csak ennyit tud mondani magába is majd látja hogy Jacket elkezdi püfölni a kicsi de most nem akar gondolkozni tudja hogy valami nagyon nem úgy sült el ahogy kéne viszont élnek*-Azt hiszem akkor lépnünk kéne srácok de merre?*kérdezi kicsit körül nézve hiszen a bandábol sokan leamortizálódtak, Haimfiddi felé fordul*-Csak hogy tudnunk kéne az utat szóval menny és követünk*mondja majd pálcát szegez és ha a banda elndul ő is megy bár nem tudja mi történt most valahogy midnen össze keverődött*

Marzsurien börtöne

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4  Next

Similar topics

-
» Marzsurien börtöne