|
| | Kaen el Jericho lakosztálya | |
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendég Vendég
 | Téma: Re: Kaen el Jericho lakosztálya Szomb. Márc. 22, 2008 7:56 pm | |
| *ELmosolyodik, majd átveszi a pennát, és a lap fölé hajol, és girbe gurba betükkel rá firkantja a nevét, s egy szöteget*" kizárólag Jericho mester részére aki hozzányul annak le lesz törve a keze.*-Hú ha ezt el tudja olvasni akkor ő a mesterek mestere*neveti el magát*-Soha nem voltam tul szépíró*mondja mindegy védekezés képpen majd a többiek felé fordul*-Csak győzze megenni ezeket, mondjuk nem lehet tudni hogy a profnak mekkora az étvágya de talán sikerül valami örömet szerezni neki*mondja*-na és most? |
|  | | Jack Darkfield

Minősítés:  Hozzászólások száma: 8607 Msn: wat-kutya@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Kaen el Jericho lakosztálya Szomb. Márc. 22, 2008 7:50 pm | |
| -Hát nagyon is tévedsz. Ha tudni szeretnéd, Iskolaelsőségem ellenére cseppet sincs ambícióm és tehetségem az elemi varázslatok iránt. lacarnum tűzesője helyett nekem csak a szikrák maradnak, emg a kisebb füst. *mondja megvonva a vállát, amjd Tonyra sandít egy mosollyal, aztán visszanéz Rainára.* -Nos, végső soron talán ennyi is elég. *mondja, majd gondol egyet, miközben a gyűrűjére pillant. Elővesz a pálcáját, majd mormol valamit, aztán a papírra bök vele. Látszólag semmi nem történik, majd kirajzolódik rajta egy kisebb, lidérc szerű alak, majd mellette dőlt betűkkel a szöveg.* "Kaen el Jericho Mester kizárólagos részére - avatatlan kezek számára csak a halál marad" *felül a címzés, alatta pedig a figyelmeztetés, és a betűk mintha egészen félelmetesen néznének ki. Jack, mikor ezzel végzett, szépen leteszi a levelet a tányér elé.* -Remélem ez így majd megteszi. Bár nem nagyon sokan járnak erre, legalább is ha van eszük, akkor nem nagyon járnak erre. *mondja, miközben művét nézi, majd felnéz a többiekre, Tony kezébe nyomva a pennát, zsebrevágja saját pálcáját.* -Írd alá. *mondja még a fiúnak, miközben a papír felé bök.* _________________ Ifjú nekromanta novícius, vámpírfiú, a vére helyén is bájital csörgedezik, s bár nem tudja, egy Alkimista életútját járja, hiába keresi a halált, és várja végzetét, minden napját utolsóként élve meg. Kaen el Jericho jóbarátja
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Kaen el Jericho lakosztálya Szomb. Márc. 22, 2008 7:42 pm | |
| *Akkor ezek szerint már a szépen írt papírt írja alá és azt egészíti ki egy mondattal. * - Én is kíváncsi vagyok, de biztosan megtudjuk majd, legalábbis nekem van egy olyan érzésem. *mondja most már vigyorogva, majd a sátáni kacajra csak enyhén felvonja a szemöldökét.* - Hát neked biztos nem nagyobb, ha már egyszer iskolaelső vagy. *egy kedves mosoly, ami most egyáltalán nem szekálás akar lenni, majd ő is az ajtóra pillant, de úgy tűnik, hogy az valóban nem nyílik.* - Oké, akkor hát tegyük le ide. De én nem ismerek olyan bűbájt, amivel meg lehetne védeni. Max annyit tehetünk, hogy nagy betűkkel ráírjuk a papírra, hogy "El Jericho Mester részére, aki hozzá már érni, az halál gyermeke" és ez talán elég elrettentés lesz. *mondja vigyorogva, majd várja, hogy Tony is aláírja a papírt. * - Hát ha gondolod, majd segítek gyakorolni ezeket, úgy érzem, hogy egész jól mennek. *mondja egy aprócska mosollyal a fiúnak és közben óvatosan leteszi a műanyag tányért, amiben a két nyárs van, tele hússal, krumplival, zöldségekkel, de persze a húsból több van és még van ott két pirított szelet kenyér is. Ezt letakarja egy egyszerű szalvétálval, majd Jackra pillant, akinél a levél van, hogy akkor most mi legyen. Ráírja-e azt, amit Raina javasolt vagy egyszerűen csak leteszi a levelet.*
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Kaen el Jericho lakosztálya Szomb. Márc. 22, 2008 7:40 pm | |
| *Elmosolyodik, amikor oda érnek*-Áh nem bók amugy még hogy nem nagy, a temteőbe egy Lacarnumot gyakoroltunk vagy két óráig és örültünk ha felgyújtunk egy kopjafát*mondaj nevetve, madj bólint Jacknek*-Szerintem is haggyuk itt, nem akarok a démona martalékává vállni vagy ilyesmi de hát legalább hárman halunk meg*-neveti el magát*majd várja hogy most merre, amerre ők mennek arra megy ő is hogy ha még van valami prógram és őkl nem állmosak* |
|  | | Jack Darkfield

Minősítés:  Hozzászólások száma: 8607 Msn: wat-kutya@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Kaen el Jericho lakosztálya Szomb. Márc. 22, 2008 7:36 pm | |
| *Jack, még mielőtt a lány elvehetné a papírt, elővesz egy másikat, és szépen leírja az egészet, és csak azt adja oda a lánynak. Amikor visszaveszi csak elmosolyodik.* -Kíváncsi vagyok mit fog mondani erre a megjegyzésre.. *mondja, majd Tonynak nyújtja a pergament is, meg a pennát.* -Méghogy nem nagy dolog.. egyeseknek talán nem, de másoknak meg annál nagyobb dolog.. *mondja, majd felnevet, tipikus, sátáni kacajával.* -Bemenni hozzá, ha ő nem akarja? Egy, életveszélyes, halálos feladat, kettő, úgysem lehet bejutni. *mondja, miközben megérkeznek a lakosztály elé. Jack megnézi magának az ajtót, ismeri, pontosan, és nagyon is jól ismeri a helyet, talán túl jól is.* -Szerintem ha letesszük, lefedjük, akkor nem lesz baja. Vgay valami egyszerűbb bűbájjal lefedjük, vagy nem is tudom.. *gondolkozik, dehát a bejutás teljesen lehetetlen. Azért ellenőrzi az ajtót, lenyomja a kilincset, megpróbálja kinyitni, de semmi.* -Csak tegyük le. *mondja megismételve a dolgokat ez úttal határozottabban.* _________________ Ifjú nekromanta novícius, vámpírfiú, a vére helyén is bájital csörgedezik, s bár nem tudja, egy Alkimista életútját járja, hiába keresi a halált, és várja végzetét, minden napját utolsóként élve meg. Kaen el Jericho jóbarátja
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Kaen el Jericho lakosztálya Szomb. Márc. 22, 2008 7:31 pm | |
| - Szerintem is tökéletesen lesz így a levél, nincs ezen mit ragozni. *mondja, majd még mielőtt elindulnának, gyorsan odalép Jackhez, elveszi tőle a pennát és a pergament, ha a srác arra írta, majd gyorsan odafirkantja a nevét, majd még hagy egy kis helyet a két fiú aláírásának is, majd a levél aljára még ír egy rövidke kis megjegyzést : "Ne aggódjon, nem mérgeztük meg, bár gondoltunk rá, ha már egyszer nekromanták vagyunk. " majd miután ezt leírta, visszaadja Jacknek a papírt és Tony szavaira elmosolyodik.* - Kössz a bókot. *mondja és amikor megdícsérik az elemi varázslatokból szerzett tudásáról, akkor egy csöppet elpirul, pedig ez nagyon nem szokása. * - Jaj, hisz ez nem nagy dolog, na meg érdekelnek az elemi varázslatok. *mondja, majd elindul be a kastélyba. Elég hamar beérnek, majd már meg is érkeznek a mester szobájának ajtajához. A tányérral a kezében ácsorog, majd a fiúkra pillant.* - Szerintetek bemenjünk vagy tegyük le ide az ajtóba? De itt bármi kosz rámehet és bárki ellpohatja. Szóval mi legyen? *fordul érdeklődve társai felé és hol Tonyra, hogy pedig Jackre néz.*
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Kaen el Jericho lakosztálya Hétf. Márc. 17, 2008 4:30 pm | |
| *Egy éjfekete varjú érkezik a szobába, talán résnyire nyitvahagyott ablak, vagy felfedetlen rés által - nem tudni. Bizarr madár. Egy hófehér borítékot ejt le a szakvezető asztalára, melyen csupán a címzett neve áll: Kaen el Jericho. Hátán nincs pecsét, a végletekig egyszerű. Tartalma egy pergament, melyen a vékony, dőlt, gyönyörű kézírás bordó tintával íródott. A holló egy ideig még a lakrészben tartózkodik: okosan csillogó szemeivel körbetekinget, mintha felmérné, milyen alaknak hozta a postáját. Néma marad, csupán néha lábainak sercegése hallatszik. De nem kutat, nem keresgél: öt perc sem telik belé, hogy ugyanott, ahol bejutott, távozzon is. Már amennyiben nem sütik meg hívatlan látogatása miatt.* |
|  | | Pjotr Boljakov Diák

Hozzászólások száma: 110
Pozició Titulus: Második évfolyam
 | Téma: Re: Kaen el Jericho lakosztálya Vas. Feb. 10, 2008 3:36 pm | |
| *A szőke herceg kopogtat a szakvezetője ajtaján. Az érdekli, hogy mi is pontosan a bájital házi egyik kérdése, mert ez még nem tiszta számára. A kopogásra nem felel senki, ám az ajtó nyikorogva betaszítódik. A fiú meglepődik. Hoppá! Bekukkant. Sehol senki. Hm.. Tényleg üres volna a lakosztály? Betolja az ajtót, és körbepillant.* Jericho professzor? *kiált körbe, de nem kap választ. Beljebb lép. Az asztalon valamiféle tekercs van, tetején egy csomagnyi ezüstpor.* Ez meg mi? *emeli fel a tekercset. Még bele sem olvasna, mert a hálóból mocorgás hallatszik. Huh, betört a tanár dolgozószobájába. Rémülten viharzik ki, és csapja be maga mögött az ajtót. Csak utána jön rá, hogy a tekercs és az ezüstpor nála maradtak. Ciki. Elindul a kriptába, ott lesz ideje megvizsgálni őket* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Kaen el Jericho lakosztálya Hétf. Feb. 04, 2008 6:56 pm | |
| *Végig hallgatja a professzor monológját, ám mikor ebcsapta orra előtt az ajtót, szeme felvillan. Látszik a férfin, hogy nem szokott hozzá, az ehez hasonló bánásmódhoz.* ~Átkozott tünde.~ *Morog magában pár sort, majd átveszi fejében a teendőket, majd sarkon fordúl és elindúl szállása felé* ~Méghogy Kaen nem előítéletes, a fenéket nem. Karatan is tud tévedni.~ *Lassú léptekkel halad, közben szobája kúlcsát szorongatja, és felvesz egy eldbott törött pennát.* |
|  | | Kaen el Jericho Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 11497 Msn: szinaypeter@msn.com Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Nekromágia tanár
 | Téma: Re: Kaen el Jericho lakosztálya Hétf. Feb. 04, 2008 6:46 pm | |
| *Hidegen mélyeszti zafírkék szemeit a férfiébe. Arca mosolytalan.* Az első emeleti folyosóról nyílik a gondnoki szállás. Meg fogja találni, ébenfa ajtó, ezüst névtáblával, amin már az ön neve szerepel, s alatta, hogy gondnoki szállás. *Támaszkodik neki az ajtófélfának.* Mivel későbbre vártuk, a szoba még nincs felszerelve az igényelt berendezéssel. Intézkedem, holnapra meglesz a kért felszerelés. Ha jól tudom, 21-e még messze van. A farkasölő főzetet én fogom elkészíteni pár nappal holdtölte előtt. *Magában morog egy sort, még egy vérfarkas Nadinon kívül. Remek.* Hogy mik a teendői? Mint minden gondnoknak. Az intézmény tisztán tartása, a képek s szellemek kordában tartása, felügyelete, minden rendkívüli azonnali jelentése, illetve szükség szerint a diákokra figyelni. Azonban ha nem haragszik, dolgom van. *Csapja be az ajtót.*
_________________ A Nezabar-i kúria renegát tündehercege. A több mint 700 éves aranytündéről kevesen tudják, hogy vámpír, többen pedig életükkel fizetettek e tudásért. A bájitalkészítés tudora, nekromanta nagymester.Cinikus, ám nem rosszindulatú, ha valóban segítségre szorul valaki, nem tagadja meg, ám a zafírkék pillantás mögött sötét titkok lappanganak...
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Kaen el Jericho lakosztálya Hétf. Feb. 04, 2008 6:28 pm | |
| -Jóestét uram. Elnézést, hogy megzavartam. Hát igen hamarabb végeztem mint hittem. *Átveszi a kúlcsot, közben mosolyog.* -Öm azt megkérdezném, hogy hol van a szállásom és, hogy pontosan mik lesznek a teendőim, mert erről még nem tájékoztattak. *Kicsit zavarban van, mert azért ezt illene tudnia.* ~Na most biztos jól leégtem előtte. Mekkora marha vagyok.~ *Szeme sarkából megpillant valamit, de betudja csak halucinációjának és nem törődik vele.* - Uram remélem Mr. Karatan értesítette akis problémámról. üzentem vele, hogy mikr elenne szükségem a szobámban és, öm remélem nem voltam túl körülményes, de tudja, hogy van ez, jobb félni mint megijedni. *Erőltetetten mosolyog.* |

Minősítés:  Hozzászólások száma: 11497 Msn: szinaypeter@msn.com Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Kaen el Jericho lakosztálya Hétf. Feb. 04, 2008 6:09 pm | |
| *A vámpír kivételesen még a szobájában tartózkodik. Hamarosan indul az éji vadászatra, már készülődik. Így a kopogás váratlanul éri. Belebújik a fekete garbóba, fejére húzza a csuklyát, és résnyire nyitja az ajtót.* Igen? *Majd szemügyre veszi az illetőt, és kimérten biccent* Jó estét. Csak hétvégére vártuk. *Mormolja kényszeredetten.* Nos nem probléma. *Visszalép a dolgozószobába, és a férfi szobakulcsával tér vissza.* Ez az öné. Vegye fel a teendőit, ha valamit segíthetek, csak szóljon. Ám most engedelmével... intézném a dolgaimat. Vagy van még valami? _________________ A Nezabar-i kúria renegát tündehercege. A több mint 700 éves aranytündéről kevesen tudják, hogy vámpír, többen pedig életükkel fizetettek e tudásért. A bájitalkészítés tudora, nekromanta nagymester.Cinikus, ám nem rosszindulatú, ha valóban segítségre szorul valaki, nem tagadja meg, ám a zafírkék pillantás mögött sötét titkok lappanganak...
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Kaen el Jericho lakosztálya Hétf. Feb. 04, 2008 6:04 pm | |
| *Nagy nehezen megtalált Kaen szobját, megáll az ajtó előtt, megigazítja köpenyét és hajtá, majd kopogni kezd. ! kopogás után le erszti kezét és rmeéli, hogy a professzor itt tartózkodik.* ~Remélem itt van.~ *Mióta családja meghalt, folyamatosan aggasztó álmai vanna, amik lassan ébren is kísértik, még itt az sikola falai között is vannak rémképzetei, de ezeket nagyon jól titkolja. Felsóhajt és várja Kaent.* |

| Téma: Re: Kaen el Jericho lakosztálya Hétf. Feb. 04, 2008 12:06 pm | |
| *A vámpír ébredezik a koporsójában. Bár még nappal van, de ma sok az intéznivalója. Félretolja a koporsó fedelét, és kimászik. Egy levelet talál a dolgozószobája küszöbén. Kinyitja, és végigfutja a kusza sorokat. Végül pennát és tintát véve elő, asztalhoz ül, hogy válaszoljon.* Mr. Hansang, Az iskola kísérteteiről nem adunk ki információkat, ugyanis ők is rendelkeznek azzal, a joggal, hogy ha titokban akarják tartani kilétüket, nem fedjük fel. Tehát amennyiben a szellem nem árulta el Önnek, nekem sem áll módomban. Kaen el Jericho *Aláírja, majd a félvér jégdémonnal elküldi a fiú szobájába*
_________________ A Nezabar-i kúria renegát tündehercege. A több mint 700 éves aranytündéről kevesen tudják, hogy vámpír, többen pedig életükkel fizetettek e tudásért. A bájitalkészítés tudora, nekromanta nagymester.Cinikus, ám nem rosszindulatú, ha valóban segítségre szorul valaki, nem tagadja meg, ám a zafírkék pillantás mögött sötét titkok lappanganak...
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Kaen el Jericho lakosztálya Szomb. Feb. 02, 2008 4:20 pm | |
| *Lee egy papírral a kezében érkezik az egyik alapítónak a lakosztályához ez most Kaen el Jaricho.Lee melelet ott sétál kis kutyusa is mivel az Udvaron abbahagyta a felfedező utat és újra a gazdájához csatlakozott.Lee betűzi az ajtóra ezt a levelet amin ez áll* Tisztelt Jerichi professzor! Érdeklődni szeretnék a szurdok ősi szelleméről.Tudom hogy maga igen bölcs és tudása már nem ismer határokat.Arra kérném ha ez lehetséges mondja el nekem amit tud erről a szellemről.Az életrajzát és az igazi nevét is szeretném megtudni.Nagyon örülnék ha kérésemnek eleget tenne.Kérem értesítsen engem valahogy a válasszal kapcsolatosan Tisztelettel Lee Hansang Lee mituán kitűzta az ablakra ezt a levelet elindul a szobájába a kutyájával eggyüt ahol ad neki enni lezuhanyozik és elmegy aludni reméli hogy holnap már okosabb lessz valamivel* |

| Téma: Re: Kaen el Jericho lakosztálya Vas. Dec. 23, 2007 6:51 pm | |
| *A bájitalmester a dolgozó szobába menet megpillantja a levelet. Lehajol és elolvassa. Az asztalhoz viszi, pennát és tintát ragad, majd egy üres pergamenre írni kezd.*
Patal kisasszony,
Köszönöm, hogy szólt, el van engedve, január 2.-án várom vissza, akkor kezdődik a második félév. Deltalo úr elengedése nem az én hatásköröm, ám ön érezze jól magát. Kellemes ünnepeket.
Kaen el Jericho
*A levelet a félvér jégdémon kézbesíti Clare szobájába* _________________ A Nezabar-i kúria renegát tündehercege. A több mint 700 éves aranytündéről kevesen tudják, hogy vámpír, többen pedig életükkel fizetettek e tudásért. A bájitalkészítés tudora, nekromanta nagymester.Cinikus, ám nem rosszindulatú, ha valóban segítségre szorul valaki, nem tagadja meg, ám a zafírkék pillantás mögött sötét titkok lappanganak...
|
|  | | Clare Petal Diák

Hozzászólások száma: 803 Msn: manantial@freemail.hu Üzenőláda: Újra kezdeni mindent e világon, - megteremteni, ami nincs sehol, de itt van mindnyájunkban mégis, belőlünk sürgetve dalol, újra hiteti, hogy eljön valami, valamikor, valahol...
Pozició Titulus: Első évfolyam
 | Téma: Re: Kaen el Jericho lakosztálya Vas. Dec. 23, 2007 5:45 pm | |
| *Clare lépked a mester szobája felé kezében a levéllel amiben ez áll: Tisztelt Tanár úr! Szeretnék engedélyt kérni hogy Dorago Deltalo Elemista diákkal mehessek Spanyolországba karácsonyozni a keresztapjához. Várom válaszát. Üdvözlettel:Clare *A lány becsúsztatja a mester szobája ajtajának alsó részén a borítékot majd Clare távozik a helyszínről.* |

| Téma: Re: Kaen el Jericho lakosztálya Pént. Dec. 21, 2007 4:06 pm | |
| *Bólint, hiszen neki is van még bőven dolga.* Megpróbáljuk menteni a menthetőt, remélem nyárig nem történik semmi, mert június elején megjönnek a jövő évi tanárok, és legkésőbb akkor együtt lemegyünk a csatornákba, ahol szükség lesz az ön erejére is. Köszönöm a támogatását. És persze jobbulást kívánok az elkövetkezendő pár napra. Viszlát! *köszön el, majd bekulcsolja az ajtót.*
|
|  | | Nadin Screwburry Nem Játékos Karakter

Hozzászólások száma: 62 Kaszt: 
Pozició Titulus: Nem játékos karakter
 | Téma: Re: Kaen el Jericho lakosztálya Pént. Dec. 21, 2007 4:00 pm | |
| *Elgondolkozva hallgatja végig a férfi szavait, és csak pár pillanat múlva szólal meg, mikor Kaen visszatér a főzettel.* -Köszönöm az italt és a tájékoztatást is. A hírek nem jók, nagyon nem. Remélem sikerül utána járniuk mi történhetett...nekem ~nincs hova mennem.~ *Nem fejezi be a mondatot, nem akar senkit untatni rossz sorsával, hisz egy vérfarkas gyógyítót nem sok helyen alkalmaznak, csoda, hogy most van állása, és még szeret is itt lenni, a néha kissé zajos diákok ellenére is.* -Ha esetleg bármiben segítségükre lehetek, nyugodtan szóljon, nekem is fontos az iskola jövője, de nem is zavarom tovább. Gondolom mindenezek mellett akad min gondolkoznia. *Az ajtó felé lép, majd köszönés után, ha már Kaen nem marasztalja valami fontossal távozik is. Meg kell azért nézni, hogy a Betegszobán végre helyre állt-e a rend.* |

| Téma: Re: Kaen el Jericho lakosztálya Pént. Dec. 21, 2007 3:57 pm | |
| *A vámpír daimonja, Ariana a feketepárduc kényelmesen elfekszik a kandalló előtt, ahova a férfi begyújtott.* Hát vannak fejlemények, de hogy össze tudom e foglalni? Ez jó kérdés. *A poharat az egyik kezében tartva odasétál a merengőhöz, és belepillant. Emlékei vörös-zafír ködfoszlányokat öltve sejlenek elő.* Kaptunk egy követet a mágusszövetségtől, hogy a segítségünkre legyen, ő maga még nem igazán számolt be a nyomozásról, ám annyit már tudunk, hogy a csatornabeli rém nem egyedül van, hanem ketten vannak. A kisebb azonban ember, vagy humanoid, hiszen a követ harcolt is már vele. Mostanság ez történt.. ám jártunk Cirelin mágiája segítségével a jövőben, és nem túl biztató a helyzet. A távoli jövő alapján halottak vagyunk. De úgy sejtem, minden jövőbeli esemény meghatározó csomópontja egy monstanság bekövetkező, vagy talán pár hónapon belül megeső cselekmény lesz. *megrázza a fejét* A jövő még mindig homályos. Az idegen ködbe burkolózik, nem fedi fel magát, csak találgatni tudunk, szemünket mintha elhomályosítaná valamely sötét hatalom. *réved el a tünde tekintete a kandalló lángjaiba, majd visszapillant a nőre, és elmosolyodik* Valóban, köszönöm, hogy előzékeny. *belép a saját laboratóriumába, és pár pillanat múlva jön csak vissza a gőzölgő bájitallal* |

| Téma: Re: Kaen el Jericho lakosztálya Pént. Dec. 21, 2007 3:42 pm | |
| *Aprót bólint* -Köszönöm elfogadom. Igazából nem szeretném feltartani, csak a csatornás ügy miatt gondoltam megérdeklődöm van-e valami történés. Hallottam, hogy a Könyvtáros más posztra került, és van itt valaki a máguszövetségtől, nem rég egy diák meghalt? Lehet már tudni valamit? *Kortyol, majd a férfire pillant.* -Mellékesen pedig a bájitalért jöttem, így nem önnek kell mindig elhoznia nekem. *Halvány mosoly suhan át sápadt arcán.* |

| Téma: Re: Kaen el Jericho lakosztálya Pént. Dec. 21, 2007 3:36 pm | |
| *Résnyire tárja az ajtót, és lejjebb csusszan a szemöldöke a meglepődés után* Áh, Nadin, örvendek. *tárja ki nagyobbra az ajtót, majd miután beengedte a nő, bekulcsolja a zárat. Visszasétál a dolgozószobába, és hellyel kínálja a nőt.* Egy kis karácsonyi csokoládélikőrt? *kérdezi szórakozott félmosollyal, és már tölt is a kupicából. A porcelánpoháron érződik, hogy a likőr forró, ám az illatából itélve rendkívül finom. A vámpír magának is tölt, majd hátradőlve a fotelben kortyolgat* Igen? |

| Téma: Re: Kaen el Jericho lakosztálya Pént. Dec. 21, 2007 3:33 pm | |
| *Pontosan három óvatos, halk koppintás hallatszik az ajtón. Valaki úgy fest odakint bebocsátásra vár...* |

| Téma: Re: Kaen el Jericho lakosztálya Szer. Dec. 12, 2007 5:51 pm | |
| *Kilép a dolgozószobából, és megpillantja a levelet. Végigfutja a kusza sorokat, majd intézkedik. Szól Jozefnek, hogy a fiú megkapta az engedélyt.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Kaen el Jericho lakosztálya Szer. Dec. 12, 2007 2:58 pm | |
| *Megérkezik a Mestere ajtajához. Nem kopog mert nem akarja zavarni,mert biztos fontos dolga lehet. Egy borítékot próbál meg nagy nehézségek árán átdugdosni az ajtó alatt, ami végül sikerül is.Miután bedugta elindul vissza a saját dolgai után. A levél tartalma a következő*
Üdvözlöm Mester. -Tony Cascda vagyok és azért merem zavarni e -levélben mert, engedélyt szeretnék kérni hogy lemehessek Nellond-ba. Ha lehetne még ma szeretnék lemenni bűbájtan óra után. Remélem Mesterem megengedi hogy lemehessek mert kíváncsi vagyok a Falura. Előre is köszönöm.
Maradok Tisztelettel. Tony Cascada |
|  | | | | Kaen el Jericho lakosztálya | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |