|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Sepp Dierk Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1190 Msn: sepp_dierk@windowslive.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Holdfény sétány Vas. Dec. 06, 2009 7:03 pm | |
| *Gondolataiba merülve, dudorászva sétálgat, amikor is megpillantja az épp pörgő fiatal szőke nőt. A fiú kissé elmosolyodik, majd abbahagyja a dudorászásást, és a szőszit figyeli. Egészen addig, míg az rá nem jön, hogy nincs egyedül a sétányon. Ekkor leül és irogatni kezd. A szőke fiú elszonytyolodik, majd amikor megbizonyosodik arról hogy a fiatal nő nem figyel rá akkor megigazítja narancssárga ingjéjnek gallérját azaz a nyári mugli divat szerint feltüri, majd lassan odasétál a nőhöz. Aki szemmel láthatólag nem nagyon hall hiszen, a fülében van valami. Így a szőke fiú egy hirtelen ötlettől vezérelve legugol, majd megszólítja a lányt.* - Őhm Szia! *köszön neki.* Nyugodtan táncolj ám csak. *mosolyog rá.* Ne is zavarjon, hogy itt vagyok. *mondja még mindig komolyan, majd egy szó nélkül lepattan a fiatal nő mellé.* Amúgy Sepp Dierk vagyok. *jegyzi meg mellékesen, és érdeklődve tekint a fiatal nő felé, aki reményei szerint folytatja az elöbb abbahagyott táncát.* |
|  | | Adela Ionela Mirunela Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 26 Msn: nezapierre@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Ha játszani van kedved szólj nyugodtan nem tudok róla, hogy embereket ennék. 
Pozició Titulus: Nellondi polgár
 | Téma: Re: Holdfény sétány Vas. Dec. 06, 2009 6:55 pm | |
| * Egy kedves szőke fiatal nő sétálgat az sétányon. Elvarázsolta a palotanegyed szépsége. Képzelődni kezdett miközben mp3-ját bekapcsolta és hallgatni kezdte. hamarosan dalolászásba kezdett. Az úton pörgött forgott hosszú zöld szoknyájában a lányka. A hajba egy szalagot tűzött ami csak úgy repkedett utána. nagyon jól érezte magát. Eközben ráeszmélt, hogy nincs egyedül. Kicsit elpirult, amikor a szőke fiút észre vette. leült egy padra és elővette zöld füzetét. írogatni kezdett és kicsit érettebben viselkedett. Elég visszahúzódó természet, de szívesen ismerkedne. |
|  | | Sepp Dierk Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1190 Msn: sepp_dierk@windowslive.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Holdfény sétány Vas. Dec. 06, 2009 6:42 pm | |
| * A szőke hajú, allidonos fiú lassan kissé mosolyogva sétálgat, a Palotanegyed főutcáján. A sétány ki van világítva, így gyönyörűen fest. Viszont ez Seppet nem hatja meg. Éppen ma látta a naplementét ami, gyönyörű volt. Mint tudjuk, a szőke fiú imádja a természetet, nem is kicsit. Lassan mosolyogva lépdel, teljesen átadja magát Nellond légkörének. A fiú az elmúlt napokat pihenéssel töltötte, így most üde és friss. Miközben sétál egy furcsa párt lát. Egy bicegő férfit, és egy szőke kislányt. De nem nagyon törődik velük. Csak halkan dudorászik, és úgy sétálgat.* |
|  | | Zachary D. Reed Tanár

Hozzászólások száma: 51 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Szaktanár
 | Téma: Re: Holdfény sétány Szomb. Nov. 28, 2009 9:01 pm | |
| * Mikor mosollyal, kedvesen köszönve szólal mega nő, akkor kicsit megnyugszik. Lehet, hogy emlékszik rá a nő, de még sem haragszik. Egyelőre legalább is úgy fest.* - Tudja jól, Barbara. *Mondja, miközben lassan leül a padra, távolabb a nőtől, hogy ne legyen kezdetben tiszteletlen.* - Örültem a meghívásának, de nem sikerült időt szakítanom arra, hogy találkozzak magával... * Furcsán formálja a szavakat, szinte gondolkozik, hogy most mit is mondjon. Mert tényleg... gondolkoznia kell, hogy hogyan fogalmazzon. Kiskutya szemeit a nőre veti, és kicsit ártatlanul felvont szemöldökkel böki ki a kérdését.* - Kisasszony.. tegeződhetnénk? Nem áll a számra a magázódás, habár tisztelem önt, ne vegye úgy, hogy nem... csupán nem vagyok ilyen fiatalon ehhez szokva. *Mondja a férfi, s lassan hátradől a padon, de félig azért még a nőre néz. Attól függ, hogy most mit mondd, hogy a nő visszautasítja e a tegeződést vagy nem. Ha nem, akkor magázva folytatja.* - Rossz benyomást keltettem azzal, hogy nem reagáltama meghívásának? Őszintén, kérem. _________________ *-* Zachary Daniel Reed *-* Az új tanár, aki mindenféle beugrást elvállal az iskolában. Nagyon is kíváncsi arra, hogy a Nezabar diákjai méltóak e a hírükre, miszerint ígéretes mágustanoncok. A férfi egy ábrándozó, kedves, 20-as évei végén járó férfi, aki nem is olyan komoly, hogy félni kelljen tőle. Főként a mentális, és a pszionikus mágiákhoz ért, de a Hangmágia is még az erősségei közé sorolható.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Barbara Candice Blake Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 84 Msn: taborandi@msn.com Kaszt:  Üzenőláda:
Ha fogytán a levegőd, annál inkább ne mutasd jelét a légszomjnak. Fulladj meg elegánsan!
 | Téma: Re: Holdfény sétány Szomb. Nov. 28, 2009 8:37 pm | |
| *Csukott szemmel ül a padon, és elmerengve gondolkodik valamin, amikor meghallja a közeledő lépteket. Talán kissé meg is lepődne, hogy a semmiből kerültek elő a hangok, de végülis egy varázsvilágban élünk, vagy mi a szösz. Így aztán csak a férfira emeli ezüst tekintetét, és gyorsan végigméri. Egy árnyalatnyi mosollyal és kedvességgel szólal meg.* -Jó estét uram. Foglaljon csak helyet. Minek köszönhetem megtisztelő társaságát? Hogy-hogy erre tévedt ezen a kései órán? *Hangja nyugodtan cseng, miközben kacifántos mondatokban fogalmazza mondandóját. Nem akarja felhozni a viszonzatlan levelét, hisz illetlenség lenne, de azért nem felejtette ám el. Ha Zachary leül mellé, félig felé hordul, hogy jól lássa, és a szemébe nézhessen, amikor vele beszél. Még szerencse, hogy a hölgy nem arról híres, hogy a kinézet alapján ítél, hisz ebben az esetben szóba sem állt volna a lezser ruházató férfival.* |
|  | | Zachary D. Reed Tanár

Hozzászólások száma: 51 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Szaktanár
 | Téma: Re: Holdfény sétány Szomb. Nov. 28, 2009 8:18 pm | |
| *A fák árnyékában az egyik ágon üldögél egy kósza ezüst sólyom, ki a hold ezüstös fénéyben nem oly feltünő az árnyak között. Figyeli a közeledő fekete hajú nőt, aki igen csak csinos, hosszú ruhát visel. Nem is csodálkozik az elegancián, hiszen tudja, hogy ki sétálgat itt, a holdfény sétányon. Az, aki meghívta őt egy teára, és az, akinek nem felelt. * ~ Ó, Barbara, miért vagy te Barbara? Dobd el neved, s atyád... Milyen ksi előkelő csaj. ~ *Beszél magában félvárról, miközben még mindig sólyom szemével figyeli a nőt. Majd lassan hangtalanul a fák közé repül, úgy, hogy ne repüljön át a nő felett, ne vegye észre. S a következő percben már ott és sétál előtte, kilépve egy nagyobbacska fa mögül. Fekete dzsekit visel, alatta fekete póló, szeme is feketellik, ám kissé lilásan csillog, ahogy a nőre tekint. * - Jó estét kisasszony. Csatlakozhatok? *Kérdezi, egy bájos mosollyal, lassan megállva a nő előtt. Talpig feketében van, de nem úgy, mint egy gyászhuszár, inkább egy lezser fiatalembernek tűnik. Mivel csak a huszas éveiben jár az ember-férfi. _________________ *-* Zachary Daniel Reed *-* Az új tanár, aki mindenféle beugrást elvállal az iskolában. Nagyon is kíváncsi arra, hogy a Nezabar diákjai méltóak e a hírükre, miszerint ígéretes mágustanoncok. A férfi egy ábrándozó, kedves, 20-as évei végén járó férfi, aki nem is olyan komoly, hogy félni kelljen tőle. Főként a mentális, és a pszionikus mágiákhoz ért, de a Hangmágia is még az erősségei közé sorolható.
Aurora Valanthe Mediaris
A hozzászólást Zachary D. Reed összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 03, 2010 3:27 pm-kor. |
|  | | Barbara Candice Blake Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 84 Msn: taborandi@msn.com Kaszt:  Üzenőláda:
Ha fogytán a levegőd, annál inkább ne mutasd jelét a légszomjnak. Fulladj meg elegánsan!
 | Téma: Re: Holdfény sétány Szomb. Nov. 28, 2009 7:38 pm | |
| *A Hold fényesen ragyog fenn a sötét égen, és félhomályba burkolja a macskaköves sétányt. Egy hölgy sétál az úton, lehellete látszik a hideg levegőben. Fekete öltözete arra utal, nemesi szármarású. Hosszú szoknyája a földet söpri, fűzős felsője fölé szatén kabátkát vett. Fekete göndör haja a vállára omlik, és a Hold fényében lilásan csillog. Bőre színe erősen elüt ruházatától, hisz nagyon világos. Sminkje nem túl erős, csak a szeme van kihúzva. Vonásai szinte tökéletesek, megjelenése tiszteletet követel, látszik rajta a véla vér. Tekintete ezüst színben pompázik, és ez kissé kísértetiessé teszi a nőt. Arca rezzenéstelen, nem sok érzelmet mutat. Épp csak esti sétáját tölti, kellemesen kikapcsolódik egy kicsit. Egy időre becsukja a szemét, és mindössze hallása alapján tájékozódik, figyeli a természet neszeit. Végül sóhajt egyet, már amennyire a fűző engedi, és kecses lépteivel a legközelebbi pad felé indul. Elhelyezkedik, tüdejét újra és újra megtölti a metszően hideggé vált levegővel.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Holdfény sétány Csüt. Nov. 26, 2009 6:11 pm | |
| *Nancy csak felsóhajt amikor a szellő végig megy a parkon.*-Newm nem fázok de mondjuk szerintem ezt nekem kellet volna kérdezni..*mondja kuncogva a nő aztán csak elkezd válaszolgatni a kérdésekre *-Nem azért annyira fiatal sem vagyok , hogy a Nezából jöttem volna 21-leszek majd ..*mondja a nő majd folytatja a beszélgetést*-Hát tudod régen itt éltem csak meghalt apám és anyámmal visszaköltöztünk párizsba..*mondja anő aztán ránéz az órájára.*-ne haragudj de én most távozom..*mondja anő majd még megsimogatja a kutya fejét aztán feláll a padról majd elindul visszafelé az ő megszokott kecses lépteivel.* |
|  | | Zeph Owen Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 73 Msn: michiyo913@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Holdfény sétány Csüt. Nov. 26, 2009 5:56 pm | |
| *Zeph elmosolyodik, amikor Nancy mondja, hogy nem olyan öreg, hogy tegezni kéne. Majd következik egy kérdés.* Igen, itt lakom, nem olyan messze. A bácsikám régi házában. *Mondja, közben balra mutat, hogy arra van. Csak néha-néha pillant a nőre, már csak nagy részben a földet nézi merengve. Amikor Nancyre néz, meglátja, hogy az mosolyog, ami neki is egy halvány mosolyt csal az arcára. ~Ilyen gyönyörű nők is élnek Nellondban?~ kérdezi magában, és mosolyog. Visszatér a föld bámulásához. Egy erősebb szellő fúj végig a sétányon, ami mindent meglibbent. Elég hideg van, Zeph csupán egy pólóban van. Felpillant az égre, majd a mellette ülő nőre.* Nem fázol? *Kérdezi hitetlenkedve, mert ő már kezdi érezni a telet. Miután megkapta a választ, újabb kérdést indít Nancy felé:* Te ide jártál a Nezabarba? *Kérdezi, és amint kimondja, egyből egy újabb kérdés jut eszébe, amit inkább nem hangoztat. ~Vajon hány éves lehet? Elég fiatal, az biztos.~* Mikor költöztél Nellondba? *Kérdezi kedvesen, eprsze cseppet sem vallatóan, inkább érdeklődve.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Holdfény sétány Csüt. Nov. 26, 2009 5:46 pm | |
| *Nancy csak elszomorodik mikor mondja zeph , hogy hány éves a kutya.*-Hát ahhoz képest elég aktív..*mondja a nő majd csak bólint*-Persze tegezhetsz..nem vagyok én annyira öreg ..*mondja a nő kicsit netve aztán csak bólint*-Igen itt lakok auror vagyok..*mondja a nő aztán a kutyás válaszra elmosolyodik.*-Hmm Sátán..*mondja a nő majd tovább simogatja a kutyát*-és te is itt laksz?*kérdezi miközben rámosolyog Zeph-re* |

| Téma: Re: Holdfény sétány Csüt. Nov. 26, 2009 5:40 pm | |
| *Zeph elvigyorodik amikor látja, hogy Nancy simogatni kezdi a kutyáját.* Tizenhárom. *Mondja, és lehajtja a fejét.* Elég idős már. *Simogatja ő is Sátán nyakát és hátát. Kisebb cseng következik, amit a férfi szakít meg.* Itt lakik Nellondban? *Kérdezi, aztán összeráncolja a homlokát.* Tegezhetem? *Mosolyog, persze most se túlságosan. Neki egy mosoly annyit jelent, hogy a szája legvége egy fél millimétert följebb csusszan, aztán két másodperc múlva minden visszaáll. Pedig jobban állna neki a sok mosolygás, de hát ő tudja...* Sátánnak hívják. *Mondja a kutyára célozva, közben abbahagyja a kutyasimogatást. Karba teszi a kezeit, kényelmesen hátradől, és a földet bámulja.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Holdfény sétány Csüt. Nov. 26, 2009 5:32 pm | |
| *Nancy hallgatja a férfi szavát a sármos mosolyra nem reagál semmit .aztán persze ő is válaszol a férfi kérdésére.*hát igazándiból nem tudom miért jöttem ide csak úgy sétálgattam..*mondja sejtelmesen a nő aztán egyszer csak a kutya az ölébe mászik és az arcát kezdi el nyaldosni..*-ohh öhhmm...*mondja a nő aztán mikor visszahúzza Zeph a kutyát csak elmosoylodik*-Áhh semmi baj .nekem is volt kutyám..*mondja a nő aztán mikor a kutya normálisan lefekszik a nő és a férfi közé akkor Nancy elkezdi a kutya nyakát maszírozni..*-Hány éves?*kérdezi a nő persze a kuytára utalva..* |

| Téma: Re: Holdfény sétány Csüt. Nov. 26, 2009 5:25 pm | |
| *Zeph egy ideig csak a kutyáját kényezteti, aztán meghall egy messzi kopogást, feltehetően női sarkak koppanását, mely egyre erősödik. Hamarosan feltűnik egy halvány alak. Közeledik. A férfi ott tartja a tekintetét, aztán amikor a nő már előtte áll, lesüti a szemét.* Szép estét. *Mosolyog rá a lehető legesleghalványabban.* Nem zavar, nem olyan meghitt azért a hangulat... *Néz Sátánra, aki éppen bociszemeket vet az érkezett személyre. Halkan, mély hangon kuncog, aztán kicsit összébb kotorja a háziállatot a padon, hogy Nancy is elférjen.* Zeph Owen. *Mutatkozik be ő is egy miniatűr meghajlást idéző bólintással.* Köszönöm. *Megint egy halvány mosoly terül szét az arcán, amitől igazán sármos lesz, hogy is mondjam, mosollyal elképesztő helyes tud lenni a férfi.* Csak erre jártam, friss levegőt szívni. *Mondja.* És Ön hogyhogy erre jár, ahol senki más? *Most is mosolyog, persze csak minimálisan, egészen addig, ameddig Sátán akcióba nem lendül - megint. Felül, megfordul, és Nancy ölébe telepszik a teste első felével. Közben a nő arcát nyaldossa mohón. Zeph elneveti magát, és megpróbálja visszahúzni a kutyáját.* Öö... bocsánat. *Kuncog, miután sikeresen leamputálta Sátánt.* Mindig ezt csinálja. *~Ha szép nőket lát...~ teszi hozzá magában, persze ezt hangosan nem mondja ki.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Holdfény sétány Csüt. Nov. 26, 2009 5:15 pm | |
| *Egy másik fekete alak is érkezik a sétányra.de csak annyit lehet hallani , hogy kop-kop-kop.Majd egyszer csak egy gyönyőrű nő alakját lehet megismerni .Nancy teljesen egyedül van.Aztán meglát egy alakot aki a padon ül majd elmosolyodik és odasétál.*-üdvözletem..*mondja neki a nő miközben igéző szemeivel ránéz a férfire.Majd sejtelmesen elmosoylodik*-Hmm ugye nem baj ha megzavarom?*kérdezi majd leül mellé a padra*-Nancy Campbell vagyok..*mondja neki a nő aztán ránéz a kutyára majd megsimogatja ha az megenegedi.*-Szép kutya..*mondja neki aztán témát vált*-És mi járatban?*kérdezi a nő aztán csak elnéz a távolba* |

| Téma: Re: Holdfény sétány Csüt. Nov. 26, 2009 5:07 pm | |
| *Zeph érkezik a sötétedő sétány felé. Amilyen sötét az ég, olyan sötét a ruhája is. Egy zöld póló és egy farmer van rajta, a legsötétebb árnyalatokkal. Mellette egy nagy, fehér agár esedezik hosszú, vékony lábain. A nagy fehérség látszik csupán a sötétben, a férfi teljesen láthatatlanná válik a sétány színében.* Na, Sátán, mit szólsz? Délben alig férünk el itt, most meg egy lélek sincs. *Kérdezi a kutyájától, és megsimogatja a buksiját. Lassan kinéz magának egy padot, és leül. Sátán felügrik mellé, összegömbölyödik, és élvezi, ahogy gazdája kényezteti.* |
|  | | Nadin Senoil Diák

Hozzászólások száma: 574 Kaszt: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Holdfény sétány Szomb. Nov. 21, 2009 2:58 pm | |
| - Naná, hogy segítek. Majd összehozunk valami finomat. *Mondja nagyokat bólogatva hozzá, bár ő nem tudja, hogy Marcus mire készül. Azaz hogy inkább csak Nadin fog főzni, és nem a fiú. De nem is baj, majd meglátjuk, mi lesz.* - Oksi. *Bólint, és elfogadja a felé nyújtott kezet, majd felkel a padról, és akkor Marcus mellett sétál tovább, bár megint kézen fogva. Ez valahogy ma megy nekik, de ők tudják, hogy nem kell ezt félreérteni. Igazi barátok.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Holdfény sétány Szomb. Nov. 21, 2009 2:55 pm | |
| - Hát én inkább a tejcsokisért vagyok oda, persze a fehércsoki se rossz. *mosolyog és közben figyeli a lányt, aki igen csak bele van merülve a különféle édességekbe és ezzel igen aranyosan néz ki, főleg ahogy még mutogat is Marcusnak. * - Hát én nem tudok se sütni, se főzni, de egyszer szívesen megpróbálom, de csak akkor, ha segítesz nekem. Úgy is van konyha a suliban, majd betámadjuk és kipróbáljuk, hogy mit tudunk… ~ azaz hogy te mit tudsz ~ *az szinte biztos, hogy ha Marcuson múlik, akkor Nadin fog a legtöbb mindent csinálni, ő pedig majd szépen szóval tartja a lánykát és figyelget meg kóstolgat, szóval ahogy azt kell. Lassan viszont felkel, majd kezét a lány felé nyújtja. * - Na de gyere, még mielőtt éhen halsz. Nézzünk egy cukrászdát. *mondja a lánynak, majd ha az megfogja a kezét, akkor gyengéden felhúzza és ha minden igaz, akkor meg is indulnak ismét a macskaköves úton. *
|
|  | | Nadin Senoil Diák

| Téma: Re: Holdfény sétány Szomb. Nov. 21, 2009 2:49 pm | |
| - Nembaj, majd keresünk. A kúriába bármikor tudtunk enni. *Teszi hozzá, és tényleg nem tetszik neki a kúriás ötlet. Marcusnak igaza volt, jó a megérző képessége.* - Jujj, ennek örülök. És melyiket szereted? Vagyis milyen fajtát, mert én a fehércsokit szeretem nagyon. Olyan finom... *Áradozik szegény lány, miközben akkor már helyet is foglaltak a padon. Közben persze még mindig Marcust figyeli, de lassan csokifellegek lebegnek a feje fölött és körül.* - Sütni? Hát néha kissé ügyetlen vagyok, de igen. Szeretek sütni, főleg csokis sütit. Tudom, meghízhatok tőle, de nem igen zavar, imádom nagyon. Jöhet bármilyen csoki, fehér, kakaós, étcsoki, és így tovább. *Mondja nagy komolyan, és hozzá még kezeivel gesztikulálva is, hogy mondandójának nagyobb hitelt agjon. Hát igen, ha egyszer belelendül, akkor ott nincs megállás.* - És te szeretsz sütni? Vagy inkább főzni szeretsz? *Kérések özöne, szegény Marcus nem tudja mire vállalkozott.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Holdfény sétány Szomb. Nov. 21, 2009 2:44 pm | |
| - Hát nem, de ennek több oka is van. Majd egyszer elmesélem… ha gondolod, de nem most szeretném, mivel elrontanám vele ezt a remek délutánt. *mondja és ezzel ismét utalva arra, hogy nagyon szívesen tölti az idejét a lánnyal. * - A kutyákat én is szeretem, de valahogy mindig jobban odavoltam a macskákért. Tudom, ez egy pasinál furcsa, na de mindegy. Bár lányokba is figyelem, hogy ki milyen vadmacska, tudod. *vigyorodik el, de persze ezzel nem akar semmire se utalni, csupán cak megjegyzi. A pad lassan megtelik a két diákkal és Marcus közben a lány felé fordul. * - Öhm, okés, kereshetünk, bár nem tudom, hogy merre kéne, szóval lehet, hogy jobban járnánk, ha a kúriában ennénk valamit vagy benéznénk a házimanókhoz. *egy ötlet, de valahogy érzi, hogy Nadinnak ez nem fog annyira tetszeni és inkább itt akar majd kutatni. * - Na de ha ragaszkodsz hozzá, akkor biztosan találunk majd egy olyan helyet, ahol ehetünk valami finomat. És igen, szeretem a forró csokit, nagyon is. *mosolyodik el továbbra is, hiszen tényleg odavan az édességekért. * - Amúgy te tudsz sütni? *nincs is jobb, ha egy lány süt saját kezűleg valami finomat, legalábbis Marcus így gondolja. Bár neki még soha senki nem sütött, de talán Nadint egyszer rá tudja venni. *
|
|  | | Nadin Senoil Diák

| Téma: Re: Holdfény sétány Szomb. Nov. 21, 2009 2:28 pm | |
| - Nah jah, vagy itt vagyok, vagy ott. Ohh, nem szeretsz otthon lenni? Az nem jó. *De nem fűz hozzá semmi mást, mert látja, hogy Marcus nem akar ebbe a témába belemenni. Így akkor lépkednek tovább, és hallgatja a fiút. Örül a viszonzott ölelésnek, így már nincs is semmi gond.* - Akkor megegyeztünk. Együtt felfedezzük, úgy sokkal jobb. Nálunk küldetés még nem volt a vándoroknál, de hát majd csak lesz egyszer. *Mondja, s közben fél szemmel a fiút figyeli mosolyogva. Rég volt már ilyen jó kedve.* - Kiscica? Az nagyon aranyos, bár én nem szeretem a macskákat. Amúgy sok kutyánk van, úgyhogy háziállatokból temérdek. Meg van még egy hollóm is, Andrew. *Teszi hozzá nagí bőszen, és mikor Marcus a padra gondol, azonnal rástartol, és lezüttyen a padra.* - Huhh... Én is szívesen vagyok a társaságodban. Jó egy ikedves baráttal ilyen helyen lenni. Meg úgy mindenhol. Tényleg, majd keressünk sütizőt is, már olyan régen ettem. Meg ahol lehet forró csokit kapni. Tényleg, szereted a forró csokit? *Pillog nagy zöld szemeivel érdeklődve Marcus felé, miközben izgatottan izeg-mozog a hátsó felén. Nem tehet róla, teljesen be van sózva, mert végre találkozott a fiúval, meg jó kedve van emiatt, plusz forró csoki hiányban szenved.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Holdfény sétány Szomb. Nov. 21, 2009 2:22 pm | |
| *Szerencsére Nadint nem zavarta a kézfogás és amikor Marcus elnézést kér a kicsit hosszan tartó kézfogásért, a lány egy puszival jutalmazza. Pislog párat, majd elmosolyodik és sétálgat tovább a lány mellett és közben meghallgatja, hogy mi minden történt eddig Nadinnal és hogy merre is járt. * - Hát igen, te már csak ilyen vagy, de nem is baj. Én is imádok utazgatni, de haza nem akarok menni. *húzza el kicsit a száját, majd nem foglalkozva tovább az otthonával, inkább feltesz egy kérdést a lánynak, majd meg is áll és annak smaragdzöld szemeibe néz. Viszont ami ez után következik, tényleg nagyon meglepi. Kap egy nagy ölelést a lánytól. Nem szokta még meg, hogy ilyen közvetlenek vele, de amióta ide jár, egyre több barátja van. Kezeivel átkarolja a lányt, majd fejét ráhajtja egy rövid időre a lányéra, majd egy puszit ad annak buksijára, utána pedig el is engedi. * - Ennek örülök. *csupán csak ennyit mondd, majd végigsimít a szép arcon és utána lassan tovább is indul, de fél szemmel mindig a mellette sétáló leányzót figyeli. * - Őszíntén szólva nem tudom. Úgy terveztem, hogy ezen a hétvégén lejövök ide és egy kicsit körbenézek, mert akármilyen hihetetlen, eddig még én se voltam itt túl sokat, na meg nem ismerem még a helyet, de együtt felfedezhetjük. *egy apró mosoly a lány felé és utána folytatja. * - Akkor jártam itt, amikor az auroros küldetést csináltuk, na meg még vissza is kell jönnöm valamikor. Viszont egyszer majd szeretnék venni egy kiscicát is itt. Tudom, lehet, hogy furcsán hangzik, de én szeretem a macskákat. *kicsit megvakarja a tarkóját, miközben zavartan elmosolyodik. * - Amúgy neked van valamilyen háziállatod? *érdeklődik a lánytól és végül kiszúr egy padot és rögtön felé indul meg. * - Ha nem sietsz sehova, akkor szerintem üljünk le, én szívesen vagyok a te társaságodban. *a mosoly továbbra se tűnik el az arcáról, így ha a lány beleegyezik, akkor szépen lecsüccsen a padra, ha pedig nem, akkor tovább sétálgatnak. *
|
|  | | Nadin Senoil Diák

| Téma: Re: Holdfény sétány Szomb. Nov. 21, 2009 2:12 pm | |
| *Nosza, szépen eljutnak akkor ide is. Nadin nem igazán járt Nellondban, sőt, talán csak kétszer volt itt, úgyhogy neki minden teljesen új és furcsa.* - Húúú, ez de szééép... *Ámuldozik, miközben ő is észreveszi, hogy Marcus még mindig fogja a kezét. Azaz már csak fogta, mert elengedte.* - Semmi baj. *Mondja, majd egy cuppanos puszit nyom a barna szemű arcára mosolyogva.* - Hát voltam otthon, hazaugrottam megnézni az öcsémet és anyuékat, úgyhogy azért nem voltam sokáig. Meg nem tudom, kicsit elbújtam a szobámban, de hát tudod milyen vagyok. Egyszer itt, máskor ott. *Na igen, eddig tényleg sűrűbben jöttek össze, de hát most mi tudott volna tenni. Habár levelet írhatott volna, de most már mindegy. Fő, hogy találkoztak. A kérdésre viszont megáll, majd elgondolkodó arcot vág, aztán hirtelen elmosolyodik, és nagy ölelésben részesíti Marcust.* - Fehogy, téged, Soha! *Direkt kihangsúlyozva minden szót, majd miután jól összeölelkeztek, elengedik egymást, és akkor mennek tovább.* - Amúgy miért is jöttünk le? Egyébként megjegyzem, még csak kétszer voltam itt Nellondban, szóval nem igazán tudom, hogy mi hol merre. *Pirul el kissé, miután Marcusra pillant segélykérően.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Holdfény sétány Szomb. Nov. 21, 2009 2:03 pm | |
| *Úgy tűnik, hogy a lányt nem kell sokáig győzködni, bár ezt valahogy sejtette is a srác, így csak elmosolyodik, majd bólint. El is indulnak, egy ideig kézen fogva, majd Marcus észbe kap és zavart vigyorral ereszti el a lány kezét. * - Upsz, bocsi. *mondja, majd csak sétálnak és sétálnak, mivel nincs azért olyan hűű de közel az a város. Viszont azért csak megérkeznek a macskaköves útra, melyet árnyas fák határolnak. Marcus eddig még nem sokszor járt itt, de most szívesen fedez fel mindenféle helyet itt, Nellondban. Így tehát a Holdfény sétányon lépkedve nézelődik, de közben a mellette sétáló lánykára is figyel. * - Na és te merre voltál manapság? Rég láttalak… *igen, feltűnt a lány hiánya, most már lebukott vele, de ez nem zavarja. Eddig valahogy sűrűbben futott össze Nadinnal, remélhetőleg ez továbbra is így lesz és nem fog mindig eltűnni. * - Vagy esetleg direkt kerülsz? *áll meg egy pillanatra, majd barna szemeit a lányéba fúrja és kíváncsian várja tőle a választ, bár reméli, hogy az nemleges lesz. *
|
|  | | Phionnalla Cairistìo Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 95 Msn: tomkobobo@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Holdfény sétány Csüt. Nov. 19, 2009 8:50 pm | |
| *A lány is megáll, majd mosolyog. Közben órájára néz, de a lány mosolya nem tűnik el.*-hát, még sétáljunk el, márha van kedved, mert még sok időm van.*mondja a lány, kicsit még vidámabban, a fiúhoz bújik, és ha akar, akkor elindulna. Mosolyog, és a fiúhoz bújva indul el a Nedeviába. ott aztán majd meglátják mi lesz.* |
|  | | Krastio Miroslav Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 140 Kaszt: 
 | Téma: Re: Holdfény sétány Csüt. Nov. 19, 2009 8:45 pm | |
| -Tudom, és hálás is vagyok érte. A ranglétra pedig márcsak ilyen. Végig kell járni, ha egyszer fel akarok jutni a tetejére. *mondja, mint egy beletörődve. régen elfogatta, noha néha nehezek a napjai, de tudja, hogy így lehet csak elérni azt, amit szeretne. Az inasság is benne van abba, hogy valakiből mester lehessen. Csakhát sok ez az idő, amit várakozva kell eltöltenie a papírmunkák fölött. Aztán csak sétál, hangtalanul a lány mellett, lassan andalogva, miközben hol a terepet, hol epdig a leányzót figyeli. Amikor elhangzik a kérdés, akkor cseppet eltöpreng.* -Részemről semmi különösebb ötletem nincs. Beülhetünk esetleg a Nedeviába, az egy egészen kellemes hely, persze, csak, ha van ekdved meg időd rá. *néz le a leányzóra, miközben kicsit lassít, majd meg is áll. Mintha csak várná, hogy a lány válasszon egy helyet, amerre célirányosan tovább mehetnek.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |