Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Holdfény sétány

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Okt. 25, 2009 6:53 pm

*Látja, hogy a nő nemigen örül a kérdéseknek, ráadásul ő is rögtön nekik szegez egyet, méghozzá az, hogy miért érdekli őket a dolog. Angel kissé zavartan elmosolyodik, majd felel.* - Nos, először is általános emberi kíváncsiság, másodszor pedig aurorként éppen az ilyen furcsa esetek kivizsgálása a dolgom, hogy így tudjak rendet tartani a városban. *Felel meg a kérdésre, és ezzel tulajdonképpen arra is, hogy mégis kicsoda ő. A történetre csak hümmög, majd bólint.* - Igen, azt hiszem sejtem a végét. Nos, ez esetben ez egy igen nemes cselekedet volt. *Biccent, majd a sétány másik vége felé pislog, arra, amerről jött, majd felsóhajt.* ~ Hol késel már...? ~ *De társa még mindig sehol, pedig lassan már tényleg a Nedaviában kellene lenniük.* - Az életben nem jutok el odáig... *Morogja maga elé morcosan, nem a többiekre nézve, hanem el, a messzeségbe. Viszont ekkor megütik a fülét Mardhug szavai, miszerint szintén auror. Meglepetten pillant rá vissza, majd elmosolyodik.* - Üdv, kolléga. *Aztán csak figyel, hátha megtudnak valamit arról a maffiáról, elvégre nem ártana felszámolni.*
Vissza az elejére Go down
Mardhug Grihol
Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 84
Msn: sepp_dierk@windowslive.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Nellondi polgár
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Okt. 25, 2009 6:30 pm

*Morana hirtelen felugrik tőrrel a kezében. A férfi ijedve lépdel hátra. Ez a kevés akció elég volt ahhoz, hogy emékei visszajátszódjanak. Újra éli hatalmas párbajának főbb eseményeit, majd hirtelen szeme villan egyet és visszatér a valóságba. Szinte azonnal megszólal, ám tudja már felesleges, hiszen a hölgy elrakta a tőrét.*
- Na nyugalom. Nem bántom én magát, és szerintem a melletem álló hölgy sem. *mondja hangosan, majd a feltett kérdésre így válaszol.*
- Engem személy szerint a szakmám miatt érdekel a kislány. Tudja auror vagyok. Jobbanmondva már csak voltam, de remélhetőleg még az is leszek. *mikor befejezi a Morana elmeséli a kislány rövid történtét. A férfi az utolsó szavaknál felszisszen. Úgy látszik Nelondban is pezseg az élet.*
- Szegény lány. Nem hiszem el. Hogy lehet valaki erre képes. *motyogja majd a hiúzra pillant aki időközben Morana és közé ugrott, hogy védje aztakit védenie kell.*
- Epi nyugi. Nincs már semmi baj.~Már jól vagyok.~*második mondatát már csak gondolatban ejti ki.* Amúgy mit tudni erről a maffiáról? *szemeiben a régi tűz ég. Ismét a tűzvonalban akar élni. Harcolni a gonosz ellen a városban akár egyedül is.*
Morana Volos
Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 19
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Okt. 25, 2009 6:11 pm

*Miközben szép lassan új erőre kap, valaki megzavarja a nyugalmát. Ijedten ugrik fel, és tőrét már egyből Mardhugnak hajítaná, mikor feltűnik neki, hogy az nem akar támadni. Megpörgeti kezében a fegyvert, majd a tokjába teszi, és ülve válaszol a férfinak.* - Eh... köszönöm. *Nem tud mit kinyögni, elvégre mit lehetne erre reagálni? Nem túl sok értelmeset, az egyszer biztos. Biccent, hogy remek, nagyon örül meg minden.* - Én meg Morana, és nem értem mit... *Ám ekkor már meghallja a kérdéseket, és megcsóválja a fejét, majd feltartja mutatóujját, és beszélni kezd.* - Miért érdekli magukat ennyire a kislány? *Kérdezi végigmérve mindkét személyt, próbálja beazonosítani kik ők, mik ők, hiszen most rohadtul nincs kedve megölni két embert ok nélkül - nem mintha máskor lenne, de a szakmája olykor-olykor megköveteli ezt a szükséges áldozatot. Felpattan a padról, és egyik kezét csípőre teszi, míg a másikat meghajlítja, és mutatóujját az állához nyomja.* - Egyébként pedig a maffia túszul ejtette őt, mivel a szülei tartoztak nekik. Aztán fizetett a család, de már késő volt, mert a lányt megölték, és itt jövök én a képbe. Gondolom a többit egyedül is kitalálják. *Most még mindennemű kedvességet elhárít, ami automatikusan jönne lényéből, hiszen nem tudja hogy kikkel áll szemben. Bizonyosan feloldódik, ha valami titulust, megnevezést vagy foglalkozást hall a többiektől.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Okt. 25, 2009 5:50 pm

*Csak halványan mosolyog a szavakra, majd végül elszakítja tekintetét a hiúztól, és már nyitná a száját, hogy elköszönjön és siessen tovább, viszont ekkor kérdés is érkezik.* - A szórakozónegyedbe sietek, a Nedaviába. *Jegyzi meg kurtán; azt nem köti a férfi orrára, hogy razziázni megy oda, elvégre nem tudja, hogy amaz is auror volt egykor. A neszekre ő is felfigyel, így nem is próbálkozik megint az elköszönéssel. A kézmozdulatokra gépiesen válaszol, majd lassan eljut az agyáig az a rendkívül értelmes és tartalmas a gondolat, miszerint: he?! Mindenesetre halkan közelebb lép a padhoz, pálcáját előhúzva, majd döbbenten nézi végig a nekromanta ténykedését, és hátrál is egy lépést. Aztán végignézi, ahogyan a nő életre kelti a lányt, majd végül elteszi a pálcát, és összefonja maga előtt a karjait. Igen, elteszi a fókuszt, elkövetve azt a hibát, amit az aurorkiképzésen ki akarnak nevelni az újoncokból. Hát, van ilyen.* - Az előzményeket megismerhetjük esetleg? *Kérdezi a nő arcát fürkészve, egészen elfelejtve, hogy neki most teljesen máshol kéne lennie. A társa úgyse jön. A bemutatkozásra eszmél fel, majd kiböki a keresztnevét, de csak azt.* - Részemről Angel.
Mardhug Grihol
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Okt. 25, 2009 5:42 pm

*Miközben a központi tér felé tart Epimetheussal beszélget. Véleményük sok mindenben eltér. Szeretne újra találkozni Ayával, ám hiába kereste a lányt, eltünt. Majd valamikor biztos összefutnak.*
~ Már megin Slo gazdáján járatod az agyad? Honnél tudod? Látom a gondolataidat.Elvégre a védelmeződ vagyok. A francba. Erről elfelejtkeztem. Amúgy igen.~
*A férfi egészen furán nézhet ki. Hiszen nem beszélget senkivel, mégis arcizmai amik a mimikáért felelősek folyamatosan mozgásban vannak. Mardot annyira leköti a híúzzal való beszélgetés, hogy észre sm veszi a vele szembejövő Angelt. Így összemennek.*
- Óhh elnézést. Igazat megvallva én sem figyeltem nagyon, ezért is nem kerültem ki önt. Maga se haragudjon. *jegyzi meg majd mosolyogva fogadja az Epimetheusra vonatkozó dicséretet.* Nagyon köszönöm. Tényleg gyönyörű, de ugyanolyan rendetlen.*vigyorog daimonjára.*
- Amúgy mi járatben erre? Hoppá elnézést.* szólal meg miután rájött, hogy semmi köze ahhoz, hogy mit keres erre a nő.Majd neszre lesz figyelmes, és az aurorok közötti kézmozdulatokkal csendre inti Angelt. Persze az már csak azután jut eszébe, hogy Angelnek nem is szabadna értenie a jeleket amikor a nő csendben marad. Érdeklődve pillant felé, majd hallgatózni kezd. A zajok az egsyik pad mögül érkeznek. Vagy legalábbis az egyik pad közeléből. Így a férfi lassan odasétál a padhoz, és Morana tevékenységét nézi. Életébenegyszer látott ilyet, így eltátja a száját de nem szólal meg. Ugyanazokkal a mozdulatokkal mutogat Angelnek mint az elöbb. Mikor Morana végez és elküldi a fiatal lányt halkan megszólal.*
- Gratulálok, amint látom sikeres volt a varázslata. *jegyzi meg halkan majd ismét megszólal, ám ezen szavakat már mindkettő friss ismerősének mondja.*
-Egyébként Mardhug Grihol vagyok.*ejti ki a nevét, bemutatkozásképpen majd Moranára tekint. * Ha szabad megkérdeznem mi történt a kislánnyal?
Morana Volos
Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 19
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Okt. 25, 2009 5:31 pm

*Egy pad mögött, a sötétben neszre lehet figyelmes a két auror, egy halottkeltő támaszt fel épp egy élettelen kislányt. Eléggé meggyötörte őt ez a fél óra, amit a gyerekkel töltött, hiszen az kvibli, azaz valami olyasmi. Hol megmutatkozik benne a mágia, hol nem, így különösen nehéz feltámasztani. * - Gyerünk, ennek már tényleg sikerülnie kell! *Már sírt, nevetett, toporzékolt és hálát is adott az elmúlt fél órában, de még mindig nem akar feltámadni az a rohadt halott, akinek vérétől gyászkeretesek a körmei, tapad a haja és ragad a kezén a bőr. Idegesen rajzolja a kislány homlokára a rúnajelet, pálcájával, majd előveszi tőrét, és azt vési a lány bőrébe, majd ejt egy vágást az ujján, és teljesen önkívületi állapotba kerül. Szemeit valami furcsa köd önti el, és megremeg. Egy teljes percig csak rázkódik, és a kislány sebei kezdenek összehúzódni, a vér lepereg Moranáról, és visszaröppen a lány sebeibe, az utolsó cseppig. A lány teste már teljesen ép, sikeresen rekonstruálta azt, azonban most a túlvilágról vissza kell hívnia annak lelkét. Még pár percig remeg, aztán lélekmágiával a lány lelkét annak élettelen testébe helyezi. Mikor végzett, felsóhajt, és mikor a lány magához tér, felsegíti, és leporolja.* - Anyukádék már várnak, menj csak haza. *Elég kegyetlen húzás volt a maffia részéről, hogy zsarolásképp megölték a Kereskedőnegyedben azt a kislányt, akinek szülei tartoztak nekik. Fáradtan bújik ki a pad mögül, és egyszerűen lerogy rá, úgy gyűjt erőt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Okt. 25, 2009 5:15 pm

*Sietős léptekkel halad, összehúzva magán a vékony kabátot, ami alig véd az időjárás ellen. Maga a kabát halványbarna színben pompázik, a nadrágja pedig fekete. Felső ruházata ugyebár nem látszik a kabáttól, így arról felesleges szót ejtenem. Aggódva méregeti a fenti esőfelhőket, mert rendben van, hogy a mágikus burok védi a sétányt az esőtől, de ha kiér innen, már nem ez lesz a helyzet. Természetesen most is a nagynénjétől jön, ezért járkál a palotanegyedben, magától sosem jön ide, maximum ha éppen ide vezénylik. Pár perccel ezelőtt még a hivatali negyedbe tartott vissza, aztán kapta az értesítést, hogy ugyan ugorjon már be a Nedaviába, mert fülest kaptak, hogy kétes alakok ütötték fel ott a főhadiszállásukat. Tehát irány a szórakozónegyed... időközben hátrafelé pislog, társát keresi, aki a patrónust küldte az értesítéssel, hiszen megbeszélte vele, hogy valahol itt találkoznak, és innen együtt mennek a Nedaviába. Mivel nem figyel az orra elé, sikeresen belefut Mardhugba.* - Oh... elnézést. *Pislog fel a férfira elvörösödve, és hátrébb lép.* - Én... igazán nem akartam... nem figyeltem az orrom elé, ne haragudjon. *Tekintete a hiúzon akad meg, és szemei felcsillannak.* - Milyen gyönyörű állat! *Jegyzi meg ámulva, a kezét a szája elé emelve.*
Mardhug Grihol
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Okt. 25, 2009 5:05 pm

*A fekete hajú férfi éppen a véros központja felé tart, azonban most még a palotanegyedben sétálgat. Annak is az egyik leghíresebb részén, a holdfény sétányon.*
~Milyen szépek itt a házak.Mondjuk a miénk sokkal szebb és othonosak mint ezek.De azért igazán költhettél volna többet arra a villára amibn élünk, ha már megteheted. ~ *jegyzi meg daimondja aki mellete sétál. Mardhug az égre emeli a tekintetét, és megforgatja a szemeit. Nem hiszi el, hogy a hiúz még mindig ezen a témán lovagol. Lassan ránéz majd telepatikusan üzenni kezd neki.*
~Nagyon jól tudod, hogy miért nem vettem nagyobb házat. Egy személynek ez a nyolc szobás villa is bőven elég. Mellesleg nem is akarok feltűnősködni a városban.~
*Mardhug egyébként szokásos felszerelésében van. Fekete farmer, ugyanolyan színű rövidújjú ing, illetve a jobb kezén lévő fekete karkötő. Ez a ruházat tűnhet szembe bárkinek aki ránéz a fiatal férfire aki kissé biceg.*
Morgane Devan
Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 77
Msn: hanka940326@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: "Megfojthat bánat, újra erőt ad az ég
Vaskézzel támad, de megvéd a zöld, a kék
Elzár és kínoz, mérgekkel olt a múlt
De bent egy hang biztat, hogy újra lerázd a súlyt."

Aki játszani akar, engem bármikor zaklathat Very Happy Very Happy Very Happy

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Okt. 25, 2009 10:43 am

*Morgane figyeli a társaságot. Az állatkák jól elvannak. A lány, a cicájáról mesél.*
~ Szegény állat~
*Majd figyeli, ahogy gazdája ölébe ugrik. A férfi feláll, és elmegy. Sátánnak nem nagyon akaródzik vele menni, de muszáj. Morgane felemeli Ronniet.*
-lassan nekünk is mennünk kell. Majd még találkozunk. Szia.
*Elköszön, majd elsétál az ellenkező irányba.*
Zeph Owen
Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 73
Msn: michiyo913@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Okt. 25, 2009 10:37 am

*Zeph is elmosolyodik a cica történetén, persze nem viszi túlzásba.* Őt Sátánnak hívják... *Néz a fehér agárra, majd vissza a lányokra. ~Tényleg, hétvége van, most jönnek a Nezabaros gyerekek látogatózni...~ jut eszébe a fiatal férfinak, majd hallgatja tovább a történetet. Pár pillanatnyi csend után Zeph feláll a padról, és hátralép párat.* Nekem most mennem kell, örülök, hogy találkoztunk. További szép napot! *Egy halvány mosollyal int, füttyent egyet, hogy hívja a kutyáját, de az nemigen akar engedelmeskedni.* Sátán! *Szólítja meg az állatot, aki erre felemeli a fejét, majd vissza, és tovább szaglászik a többi állat körül. Zeph megfordul, lép egyet Sátán felé, akinek több se kell, a gazdája után ugrik, és szorosan a térdéhez tapad.* Jó kutya. *Azzal egy utolsó mosolyt vet a lányokra, és eltűnik.*
Effie Ginger Delaney
Diák

Hozzászólások száma: 129
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Okt. 25, 2009 10:27 am

*Felsóhajt, és a cipőorrát kezdi bámulni, mikor megszólal a férfi, majd a kislány is. Valami mosolyfélét erőltet az arcára, és ő is bemutatkozik.* - Effie Delaney vagyok, a Nezabarból. *Int itt a fejével az iskola felé, aztán a japán vadmacskára, majd a golymókra mutat.* - Ő Lyle, ő pedig Scottie. Lyle egy igazi túlélő, az egyszer biztos. Leesett a Tower-hídról, beszorult egy csatornába... *Itt elneveti magát, hiszen elég nevetséges a kiscica története, bár az már nem nevetséges, hogy a farka csonk, három lába van, és csak egy és negyed szeme. A macska felugrik a földről, Effie elkapja, és a karjaiban tartja, miközben megsimogatja a hasát.* - Nem tudom, talán vonzza az embereket. *Mondja félig gúnyosan, félig csipkelődve a fiatal hímnek, aztán megsimogatja a golymókot is.* - Most megyünk is, még van egy-két elintéznivalónk Nellondban. Viszlát! *Köszön el, felkapja állatait, és sietősen távozik.*
Morgane Devan
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Okt. 25, 2009 10:01 am

*Morgane mosolyogva figyeli, hogy Ronnienak új társasága lesz. Végül kiderül a férfiról is, hogy nem egy gonosz alkat, és beengedi kutyusát az állattársaságba. A lány, az emberekhez lép. érdeklődve figyeli őket. Nem tűnnek veszélyesnek, de jobb az óvatosság. Csípőre tett kézzel nézi őket.*
- Morgane vagyok. A kutyusom pedig Ronnie
*Csak ennyit hajlandó mondani. Tovább nézi az állatkákat. Nagyon tetszik neki a kis golymók.*
Zeph Owen
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Okt. 25, 2009 9:47 am

*Kis idő után Sátánnak társasága akad. Zeph csak nevet először, majd meglátja a kuya gazdáját, és komolyabb arckifejezést vesz fel.* Ugyan, semmi baj, Sátán nem bánt senkit... *Mosolyog halványan, de csak nagyon halványan Morganera, majd a kutya nyakörvét visszahúzva maga mellé ülteti Sátánt. Lassan Effie is megérkezik, és köszönti a "gyülekezetet".* 'Napot. Öm... Zeph vagyok. *Néz először az egyik, majd a másik lányra. ~Hm... gyülekezünk?~ néz körbe a fiatal férfi, majd halvány mosollyal elengedi Sátán nyakörvét, aki egyből az állatsereglethez csatlakozik, és érdeklődve szaglászik. Kissé agresszív külseje mögött egy kedves kutya.* Hogyhogy ennyien járnak ma erre? *Kérdezi érdeklődve a férfi, közben a kutyáját nézi.*
Effie Ginger Delaney
Diák

Hozzászólások száma: 129
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Okt. 25, 2009 9:38 am

*A Kúria felől egy bájos negyedrészt véla leányzó érkezik ide, persze ő mit sem sejt erről. Eddigi élete valahogy túl mozgalmas volt ahhoz, hogy bárki is elmondja neki ezt az egészen aprócska infót. Scottie és Lyle a nyomában caplatnak, Scottie ezúttal a megviselt japán vadmacska hátán. A lány barnás tincsei szokás szerint szabadon, egy teljesen mezei, egyszerű fekete hajpánt van benne csupán. Egy sötétzöld kapucnis pulcsit visel, fekete farmerrel és egy pár edzőcipővel. A kapucnitól alig látni az arcát, de azért aki ismeri könnyen beazonosíthatja.* - Lyle, Scottie, siessetek már! *Szól állatkáinak, de azok változatlan lassúsággal vergődnek egymáson, és bandukolnak a harcos lány után.* - Szép napot. *Biccent Morgane-nek, majd Zephnek, és aztán megpillantja a lány kutyáját. Scottie megunja Lyle társaságát, így leugrik róla, és pattogva kezd új játszótársat keresni, és meg is találja azt Morgane kutyusának személyében. A törpegolymók felpattan annak hátára, és ugrándozni kezd rajta. Effie csak felsóhajt, és kapucnija alól kilógó göndörített tincseit igazgatja.*
Morgane Devan
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Okt. 25, 2009 9:26 am

*Morgane rohan. Ronnie elszaladt tőle, és eltűnt. A lány befordul egy sarkon, és meglátja kedvencét. A kis bernáthegyi, éppen egy nagyobb kutyát idegesít. Fel le ugrál előtte, farkát csóválva, csaholva és nagyokat vakkantva. Morgane elsápad. Kis kutyája mindig is elven, és barátságos volt. de ezzel sodorta magát bajba legtöbbször. A lány odarohan, és szó szerint rávetődik kutyusára. Majd amikor észreveszi a padon csücsülő férfit, könnyes szemmel néz rá.*
- Ne haragudjon rá. Olyan kicsi még... csak játszani szeretett volna... máris elviszem
*Nagyokat nyelve kel fel a földről. leporolja fekete nadrágját. lejjebb húzza túlméretezett fekete pulóverét, és idegesen figyeli a férfit. Szőke haját ma felfogta. Ölébe fogja a még mindig ficánkoló kiskutyát. próbálja simogatva lenyugtatni, de nem igazán megy. Végül előhúz zsebéből egy kis kutyahamit és odaadja neki. Ezzel el lesz egy ideig.*
Zeph Owen
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Okt. 25, 2009 9:11 am

*Egy régies öltözetű férfi érkezik magabiztos, gyors léptekkel a sétányra, ahol aztán kissé lelassít, és normális tempóban halad tovább. Felsőtestét egy nyitott ing fedi, alul meg egy sötét farmer van rajta. ~Szép hely...~ néz gyorsan körbe, de a lépteit nem lassítja már tovább. Hosszú haja kibontva omlik a vállára, egyenesen keresztezve arcvonásait. Ahogy sétál, meglát egy padot, ahova leül. Szorosan a lába mellett egy nagyobb testű kutya lohol, olyan agárféle, nem a legszebb fajtából. Amikor a férfi leül, a kutyája is felügrik a padra, és összegömbölyödik gazdája mellé.*
Sonja Willinger
Diák

Hozzászólások száma: 458
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Szomb. Okt. 24, 2009 4:48 pm

-Persze menjünk de nagyon kár hogy nem jössz a bálra!Így szinta biztos hogy én sem megyek!
*Mondta bár talán még elmegy de ez valószinűtlen.Sonja nem a hőburokvarázsigéjét elfelejtette így akár szeretné akár nem így is úgyis fázni fog.*
-Te nem fázol?
*Teszi fel a kérdést mivel már a lehelete is látszik.Mondjuk a srácon kapát van Sonján pedig csak egy pulcsi de azért Seannel még ha nagyon fázik is szivesen megy el bárhová.*
Sean Randy Zealot
Segédtanár
Segédtanár

Hozzászólások száma: 192
Msn: rupert3569@hotmail.com
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Szomb. Okt. 24, 2009 4:39 pm

*A fiú végül is azt megérti, hogy a lány kíváncsi. De mindegy is. Ha neki tetszik a dolog, hát csinálja nyugodtan. Nem fog beleszólni és talán talál valami érdekes dolgot. Majd elválik. Ahogy sétálnak lassan, de biztosan közelítenek a parkhoz. Sean még ott sem volt, így talán azt is megnézi, de nem biztos. Közben látja a lányon, hogy eléggé fázik. Bár a lány használhatná a hő burok igét is. Akkor nem fázna. Talán csak kiment a fejéből. Majd a halloween-i bálról beszélgetnek tovább.*- Ezek a partyk egy jó baráttal is izgalmasak tudnak lenni. Én sajna nem hiszem, hogy megyek, már van programom az napra és mikor visszaérek, már nem nagyon akarok bulizni, inkább csak lepihennék. *Meséli a fiú. Bár egy jó kis ünnepség feldobná a kedvét az biztos, de nem készül, inkább csak ejtőzik. Majd már csak pár lépés a parkig.*- szerintem nézzünk szét itt is. Ha nincs ellenedre.*Mondja a lánynak. Reméli van kedve, és ott is szétnézhetnek.*
Sonja Willinger
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Szomb. Okt. 24, 2009 4:28 pm

//olvad//
-Azért nem unom mert nagyon érdekel mi lehet de már úgyis közel járok a következő sorhoz csak van egy szó amit sehogysem értek.
*Sonja elkezd fázni.Úgytűnik nem elég a pulcsi amit felvett.Összedörzsöli két kezést úgy próbálja melegen tartani őket.*
-Hát szeretnék emnni de egyedül unalmas lenne tudod?! És nincs kivel mennem de azért biztosan jó lessz!
*Válaszolt a srác kérdésére ekkor kirázta a hideg.*
-És te mész?
*Kérdi kedvesen.*
Sean Randy Zealot
Segédtanár
Segédtanár

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Szomb. Okt. 24, 2009 11:17 am

*Bár sajnálatos módon hasonló választ várt, de azért reménykedett, hogy megtud valami érdekes, suliban történt sztorit. Hát tévedett. Úgy látszik vagy a suli lesz egyre hétköznapibb, vagy csak nagyon szűk körben történnek az ilyen dolgok.*- Csak egy sorral. Illetve, persze biztos az is nehéz volt, de nem unod meg, ha ilyen lassan haladsz? Türelmes vagy azt meg kell hagyni. Én lehet, hogy már rég félre tettem volna a helyedben. De persze te nem én vagy. Nah mindegy. Csak gondoltam megkérdezem.* A lány megint visszakérdez, de a fiúnak már nincs ideje válaszolni. Valami a vállára esik, amit ő reflexből le akar dobni magáról. Még jó, hogy a kis rágcsáló jól megkapaszkodik, különben Sean messzire dobta volna. Nem számított semmiféle támadásra. Szerencsére nem történik baj és Sean sem ijed meg túlságosan. A kis pele hozzádörgölőzik, majd tovább áll.*- A kis… buta. Majdnem eldobtam. Huh.* Majd Sonja jegyzi meg, hogy biztos tetszik neki. Sean nem tudja erre miért szolgált rá, de persze nem bánja. Majd tovább mennek. Hát Sean egy kicsit felébredt ez már biztos. Kezei továbbra is a meleg zsebében. Nincs ugyan hideg, de hát túl meleg sem. Ahogy sétálgatnak Sean csak most vette észre, hogy milyen hosszú utat jártak be eddig. Lassan elérnek a parkig. Bár persze azért még van előttük bőven út, de már látni a végét.*- Na és mond csak, te mész a Halloween-i bálra?* Tesz fel egy aktuálisabb kérdést.*

//Fagy//
Sonja Willinger
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Szomb. Okt. 24, 2009 11:06 am

-Nem sok.Szinte semmi csak rájöttem még egy sorra abbol a könyvböl tudod.Unalmas volt eddig számomra minden persze biztos volt olyan akinek voltak kalandjai de sajnos nekem nem.
*Válaszolt a kérdésre kicsit csalódottan.*
-És veled történt valami érdekes?
*Kérdezte és ekkor Sean vállára urott a pele.Neki dörgölödzött a nyakának majd ismét fölszaladt egy fára és folytatta az udrándozást.Sonja kuncogni kezdett.*
-Azthiszem megkedvelt téged!
*Mondta a pelére utalva.*
Sean Randy Zealot
Segédtanár
Segédtanár

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Szomb. Okt. 24, 2009 11:01 am

*Miközben sétálnak, különféle alakok sétálnak el mellettük, de Sean ügyet sem vet rájuk. A lányra, és persze a lába elé figyel. Ebben a fekete kabátban úgy tűnhet, mint valami sötét alak, és talán más sem akar vele megismerkedni. A lány elmondja, hogy miért jött le és persze megkérdezi, hogy Sean miért jött le. Elmosolyodik, majd elmondja, de annyira nem érdekes.*-Jah hát tudod, csak kellett egy kis változatosság. Ezért gondoltam, hogy lejövök ide. Nagyon ritkán jutok le a faluba, szóval nekem eléggé újat tud mutatni.* Séta közben néha felnéz, hogy a kis pele mit művel. Reméli nem fog leesni. Egy ideig csak szótlanul sétálnak egymás mellett.*- És mond csak, történt veled mostanában valami érdekes? Órán, hétvégén, vagy valami kaland?* Kérdezi, mivel ebben az iskolában sok furcsaság történik. Talán a lány is találkozott egy ilyen furcsasággal. Sajnos nem sok hírt kapni ezekről. Ezért jó lenne ha hallani valami ilyesmit.*
Sonja Willinger
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Szomb. Okt. 24, 2009 10:53 am

-Én csak szeretek errefelé lenni és ki szoktam használni hogy hétvégén el lehet jönni nellondba.
*Sonja nagyon örült Sean társaságának. Ugyan nemnagyon szerte társaságban lenni Seannel mellett önmaga lehet.*
-És te mi járatban errefele?
*Kérdi miközben halk léptekkel halad sean mellett.Áfonya közben ismét felszaladt a fára és fölörrük udrándozik.Ma nagyon játékos kedvében vagy a kis állatka.A lány kedves pillantásokat vet a srácra sétálás közben.*
Sean Randy Zealot
Segédtanár
Segédtanár

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Szomb. Okt. 24, 2009 10:46 am

*Bár itt sosincs egyedül az ember, de Sean nem is figyelte, hogy kik vannak még itt. Nem figyelte az arcokat, csak ment előre és a természet szépségit csodálta. Bár annyira őt nem rendíti ez meg, de azért el kell ismernie, hogy szép. Így majdnem elsétál egy lány mellett, aki ráköszön hírtelen. Sean megtorpan, és a lányra néz. Eltelik egy fél másodperc, mire belécsap a felismerés villáma. Pislog egy kicsit mielőtt megszólal.*- Szia Sonja. Igen én vagyok.*Azzal elhúzz a sálat a szája elöl egy kicsit.*- Bocsi, de nem is vettelek észre. Nem nagyon nézelődöm. Mi járatban erre felé?*Közben a kis rágcsálója a vállára ugrik. Sean kezével mutatja, hogy beszélgetés közben nyugodtan sétálhatnak tovább. Sean csizmája minden lépésnél halkan döng egyet. Határozott és tudatos lépések ezek. A fiú kezei a zsebében vannak és séta közben hol előre, hol a lányra pillant.*
Sonja Willinger
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Szomb. Okt. 24, 2009 10:37 am

*Sonja sétálgat a holdfény sétányon.Egy farmer és egy kék kötött pulcsi van rajta.Haját a lágy szellő meg-meg libbenti ahogy ballag.Gyönyörü ilyenkor a sétány, az egész őszi színekben pompázik.Sonja nagyon szereti ilyenkor a sétányt.Egyszercsak lépteket hall.Hátrafordul és észrevesz egy alakot.Lassan közelít feléje akkor esik le neki hogy ki is az.*
-Sean te vagy az?
*Kérdi kedvesen.*
-Rég láttalak!
*Mondta és ekkor leurott egy fárol Áfonya és pont Sonja vállán landolt.A lány arcán megjelenik egy kedves mosly.Megsimizi peléje buksiját majd ismét Seanra pillant.*

Holdfény sétány

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
28 / 41 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Next

Similar topics

-
» Tó és tópart
» Holdfény sétány
» Erdő