Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Holdfény sétány

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43  Next
SzerzőÜzenet
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 17912
Msn: rigoevi@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Szakvezető

TémanyitásTéma: Holdfény sétány   Kedd. Dec. 23, 2008 6:29 pm

First topic message reminder :

Nellond Varázslófalu, ami meglátszik a legtöbb helyen. Ez a sétány sem szokványos, nem olyan, mint az átlagos kis mugli városokban levők. A főtérről indulhatsz el rajta. Macskaköves útja kicsit ugyan kényelmetlen, de mégis épp ebben rejlik a varázsa. Egészen a városka parkjába torkollik a sétáló utca. Nevét nem véletlenül kapta. Árnyas, fákkal határolt, meseszép hely, még a nap fényét is furcsán haloványan szűri meg, ezért olyan, mintha épp telihold lenne, van fény, de mégis kicsit misztikus, romantikus. Amikor pedig süt a hold még szebb itt, az égitest fénye olyan módon törik meg a fák levelein, mintha csak valamiféle szikrázó tükörrel irányították volna ide, néhol egészen csillog, mint valamiféle csillámpor.
Jópár padot is láthatsz útközben, ahogy sétálsz, melyek természetesen mágikusan védve vannak az időjárás viszontagságaitól. A hó nem olvad rájuk, nem lesznek vizesek. Sőt, amikor esik az eső, furcsa, láthatatlan burok képződik a sétány felett, így védve azt a víz károsító hatásától. A padok mellett természetesen akadnak szép folyton nyíló virágok, és az egész sétány házak között kanyarog, így nem kevés kirakat, és bolt is nyílik innen, tehát nézelődni is lehet nyugodtan, aki arra vágyik.
Lassú, kényelmes sétával úgy egy óra alatt juthatsz át a parkhoz, ha ezen az úton indulsz el a Főtérről.

567 éves éjtünde, épp ezért jellem téren nem kimondottan kedves, de tiszteli a tudást, és a tudni akarást. A férfi nemet szinte semmire sem tartja, ezt csak az iskola miatt próbálja visszafogni valamelyest. Az illúziók, dalok és tér-időmágia mestere, uralma alá tud hajtani az elme erejével szinte bárkit.
Előtörténet

A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 24, 2009 9:03 am-kor.
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Adela Ionela Mirunela
Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 26
Msn: nezapierre@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Ha játszani van kedved szólj nyugodtan nem tudok róla, hogy embereket ennék. Very Happy

Pozició
Titulus: Nellondi polgár
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Nov. 01, 2009 2:28 pm

* Adela néha fel fel pillant a füzetéből. Egyszer csak egy lányt lát meg táncikálni. Úgy tűnik még nem vette észre. Miközben tovább írogatna a lányka odaér mellé. Mosolyogva rápillant aztán végignéz a lányon. Elég barátságos típus, hogy csak úgy elkezd ismerkedni vele. Ez persze tetszik neki, mert szeret új embereket megismerni.
- Szia. Az én nevem Adela Ionela Mirunela. Örülök, hogy megismerhetlek Cathrine. * Mondja mosolyogva a lánynak és int neki, hogy nem zavar. Kezével mutatja, hogy foglaljon helyet mellette. Eközben becsukja a füzetét. Nem soha senkinek nem fogja megmutatni, hogy mit ír a füzetbe. Látta, hogy a lányka elteszi a fülhallgatóját.
- milyen zenét szeretsz hallgatni? * Kezdte meg az ismerkedést a szöszi hölgy kedvesen. nyitott volt és barátságos. Ki tudja talán jó barátnők lesznek.
Cathrine Collins
Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 16
Msn: kiflo@c2.hu
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Nov. 01, 2009 2:19 pm

*Cathrine táncikálva közlekedik a sétányon.MIvel nem lát senkit ezért tesz így.Haja kiengedve és ezúttal nincs rajta kalap.MOst egyáltalán nem mondhatni elegánsnak ami ritka.Egy nagyon egyszerü fekete kordnadrág, egy fűzöld póló és pulcsi van rajta.Hajában virít egy virág.Mintha pár nap alatt teljesen megváltozott volna.Félfülében fülhallgató van , arra a zenére táncikál.Nagyon ügyesen mozog és nem bukik fel táncolás közben ekkor veszi észre hogy egy másik lány ott ül egy tölgyfánál.Cathrine rögtön befejezi a táncolást és elindul a lány felé aki valami zöld könyvbe irogat.Kikapcsolja és elteszi mp3 lejátszóját és odalép a lány mellé.*
-Szia! Cathrine Collins vagyok. Nem zavarok?
*Kérdezi a lánykátol.*
Adela Ionela Mirunela
Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 26
Msn: nezapierre@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Ha játszani van kedved szólj nyugodtan nem tudok róla, hogy embereket ennék. Very Happy

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Nov. 01, 2009 1:49 pm

* Ezen a hűvös őszi délutánon a Holdfény sétány csendjét ének hang töri meg. Kellemes dallamot szépen dúdolta egy ifjú hölgy. Adela sétált végig a sétányon. A szőke hajába ma egy kékes színű szalagot tűzött. Egy kék szoknyába volt és egy hosszú majdnem földig érő fehér kabátba. Oldalán egy kék táska volt amibe lappangot csodálatos zöld borítójú jegyzet füzete. úgy tűnt egyedül van a sétányon. viselkedése nem mutatta korát lelkében talán örökké gyermek marad. Ugrándozva dalolászva vonult végé. Végül egy terebélyes fa alatt leült elővette füzetét és írni kezdett. Arca mosolyogós volt szemei élettel voltak tele.
Krasimir Waylan
Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 50
Msn: kovi-rosie1@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: "Can we pretend that airplanes in the night sky, are like shooting stars... I could really use a wish right now (wish right now, wish right now...)"

Játékért Chleopatra Penthesilea-t illik zargatni^^

Kattints a tojásokra és a sárkányokra, hogy kikeljenek és felnőjenek!^^

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Szomb. Okt. 31, 2009 2:55 pm

- Kolesz? Oké, meggyőztél. Mikor kezdődik? - kérdezi nevetve.
*Egy ideig csak szótlanul üldögél a padon, lábát lóbálva, és a felhős égboltot kémleli. Bámészkodásából Krastio következő mondata zökkenti ki.*
- Általános varázslóképzés? De hát, az már megvolt, vagy nem?
*Fogalma sincs, mit ért Krastio általános varázslóképzésen, de lehet, hogy nem azt, amire ő gondol. Ő már kijárt egy iskolát, igaz, azóta sem kezdett semmit magával. Megmaradt ugyanolyannak, amilyen volt is.*
- Igen, már mondtad, de... Olyan visszataszító tud lenni. Utálom.
*Lábait felhúzza a padra, és úgy méri fel a terepet, újra.*
- Úgy lesz. Menj csak, majd még találkozunk! Jó munkát, szia!
*Még nem megy el, továbbra is marad a padon, és amennyiben senki nem érkezik, elhagyja a sétányt.*
Krastio Miroslav
Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 140
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Szomb. Okt. 31, 2009 2:46 pm

-Nem nehéz, beülsz a koleszba, és nem marad sok időd, csak a koleszon bvelül flangálni. Nagy épület, tele titkos ajtókkal, járatokkal, nyitott tantermekkel, zárt kapukkal.. Nem kell oda Anglia, elég lesz, ha odabent tudsz mozogni. *mondja halvány félmosollyal, kissé elrévedve.* -Még ráérsz, szóval nyugi. *tér vissza gondolataiból.* -Ráérsz addig, amíg elvégzel egy általános vrázslóképzést, utána meg mehetsz, amerre kedved tartja. Mellesleg, a házimunka erősít, alázatra tanít és nagyon is élelmessé tesz, úgyhogy csak serényen. *mondja elmosolyodva, aztán biccent.* -Akkor legyen úgy. Nah, de nekem még be kell ugranom a hivatalba, úgyhogy majd még biztosan összefutunk. Ha nem, akkor küldj egy levelet, egyenesen a hivatalba, Krastio Miroslav névre. Úgyis én nézem át az összeset. *forgatja meg szemeit, egy nagy sóhajjal, majd int a fiú felé, lepattantva a padról.* -Na szia! *köszön el, és nem sokkal később eltűnik az első utcasarkon befordulva.*
Krasimir Waylan
Nellondi polgár

Kaszt:
Üzenőláda: "Can we pretend that airplanes in the night sky, are like shooting stars... I could really use a wish right now (wish right now, wish right now...)"

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Szomb. Okt. 31, 2009 2:35 pm

- Hát... Majd megpróbálom. Egyelőre örülök, ha itt kiismerem magam, hát még Angliában... - csóválja meg a fejét, és elhúzza a száját. Nyomozniuk kellett? Úgy látom, itt tényleg nem az alapoknál kezdik az oktatást. Harmadikos, vagy fiatalabb diákok bűnözők után nyomozgatnak? Nekem való hely lenne. Bár én már túl vagyok ezen.
*Elgondolkozik a dolgon, az ő iskolájában ilyet nem csináltattak a diákokkal. Biztos nagyon élvezte volna a helyzetet, az tény, mert hát veszély a beceneve. Na jó, ez így nem teljesen igaz, de lényegtelen.*
- Igazából már tudok angolul... De nem tudom, hogy mennyire akarom most elhagyni Bulgáriát. Még gondolkozok a dolgon.
*Visszakacsint Krastionak, kedveli a fiút. Nem gondolta volna, hogy már az első felfedező sétáján barátokra talál.*
- Értem. Igazából meglep, hogy pont ő nem jött le...
*Felvonja a szemöldökét, majd hangos kacagásban tör ki.*
- Igen, sajnos ezt volt alkalmam megtapasztalni. Bár nem hittem volna, hogy a sepregetéstől és az ablaktörléstől erősödök és fejlődök. Azt megköszönném. Bár nem tudom, pontosan hol is van ez a bolt, de majd egyszer biztos megtalálom.
Krastio Miroslav
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Szomb. Okt. 31, 2009 2:11 pm

*Elneveti magát.* -Akkor emnj Angliába az aurorképző egyetemre, onnan könnyebb egyből terepre kerülni, mert az mívesebb iskola. Mellesleg, azért kell diákokat kísérnem, mert ide jöttek, Nellondba, segíteni egy nyomozásban, pontosabban a városbeliek elkezdtek pletykálkodni, és a Hivatalnak nem volt ideje utánanézni a dolgoknak, és hoztam a diákokat, hogy legyen sikerélményük, meg dolgozhassanak nyugodtan. Valami ostobaság. Azóta pedig a férfi is előkerült. Bebújt a fal mögé a behajtók elől. *forgatja meg a szemeit, majd fáradtan sóhajt egyet, elnevetve a végét.* -Az nincs messze, egy jó suli után alapból felvesznek, ha jelentkezel. Csak tanulj meg angolul, és előtted a siker útja. Csak rá kell lépni. *kacsint bátorítóan, bíztatóan a fiú felé.* -Szeméylesen sajnos nem, de minden bizonnyal meg fogok vele ismerkedni. A múltkor nem jött le. *von vállat.* -Ugyan, a házimunka edzi meg a férfit! És, ha tudok, akkor majd kimentelek. Persze célszerű lenne, ha tudnál nekem jelezni, mert látnok nem vagyok, és a semmiből nem fogom tudni, hogy éppen mikor és merre jársz. Szóval, ha úgyis sokat mászkálsz nellondban, akkor majd ugorj be a mindenes boltba, Kis mütyűrök és hasznos holmik boltja, teljes nevén, és szerezz be valami jelzőt. *mondja tanácsként, mert a semmire tényleg nehéz építeni.*
Krasimir Waylan
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Szomb. Okt. 31, 2009 1:44 pm

*A sármos mosoly nem igazán hatja meg, ő nem az a típus, de azért gyanítja, hogy Krastio nem azért vetette be, hogy meghódítsa. Eléggé abszurd feltételezés lenne.*
- Igen tudom. A baj, hogy nem tudom elképzelni magam papírok között ücsörögve. Furcsán hangzik, de nem voltam túl jó tanuló, ha elméletről volt szó. A gyakorlat jó, és az mindig is könnyebben megy. Tudod, én inkább a tettek embere... Koboldja vagyok. De miért kell diákokat kísérni? Arra vannak a tanárok, nem?
*Látszik rajta, hogy nem igazán érti a helyzetet. Diákcsapatok kísérésére nem vállalkozna, mert a mérete miatt szinte biztos, hogy nem vennék komolyan, és ettől nagyon hamar elveszítené a türelmét.*
- Igen, de Anglia... Nos, nem vagyok az a világjáró típus, szóval szerintem ez kiesik. Most próbálok valami munkát szerezni, hogy bebizonyítsam a családomnak, én is jó vagyok valamire.
*Kicsit eltöpreng, hiszen nem teljesen biztos abban, hogy az említett család ezt el is fogja hinni.*
- Igen tudom... A gyógyítóság elég bonyolult szakma, de engem igazából soha nem érdekelt kifejezetten. Arra ott van Rosetta, ugyebár. Egyébként személyesen is ismered?
~Na tessék jobb témát nem is találhattam volna, mint a húgom. A te hibád, miért kezdtél el róla beszélni? Lehetnél egy csöppet megértőbb is, Tempi.~
- Igen, de elég ritkán találkozunk. Hacsak nem az utcán, mert elég keveset vagyok otthon. Amikor mégis, akkor házimunka... A még több takarítást elkerülendő, inkább felfedezem Nellondot. Kétségtelenül jobb szórakozás, mint a mosogatás, vagy a szemét kihordása...
*A bíztatásra elmosolyodik, látszik, hogy Krastionak sikerült lelket öntenie belé.*
- Köszi... Azt szoktam csinálni, mert érdekes. A sötét negyedben még nem jártam, és valószínűleg az lesz az utolsó hely, ahová beteszem a lábam. De ha esetleg mégis elkapnak ott ok nélkül, ugye kimentessz?

A hozzászólást Krasimir Waylan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 31, 2009 2:45 pm-kor.
Krastio Miroslav
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Szomb. Okt. 31, 2009 1:25 pm

-Naugye, hogy ugye. *vet be egy sármos mosolyt. A szavakra elmosolyodik, és kis ideig lehunyva tartja a szemeit, majd ismét kinyitja őket.* -Tudod, az aurorság is lentről kezdődik. És azt hiszem még van pár évem, amíg rendesen, terepre küldenek. Addig diákcsapatokat kísérek, és afféle kellemes papírmunkákkal töltöm az időmet, mint jelentések átnézése.. És ha van, akkor hajrá! Egy jó általános képzés, egy vagy két év speciális suli, és utána bekerülhetsz egy hivatalba, lentre. *mosolyodik el.* -Ha Angliába mész tanulni, akkor könnyebb az elhelyezkedés, de arra nagyon rá kell gyúrni. *mondja kisé eltöprengve.* -Mellesleg gyógyító, vagyis annak készül, de rögös és hosszú még az út. Mellesleg, a többi része titok. *kacsint a fiúra.* -Tudod, nem adhatok ki mindent magamból mindenkinek. A végén még valami olyasmit tudnál meg, amit nem lenne szabad elmondanom. A te testvéred, te nyugodtan beszélhetsz vele ilyesmikről. *mondja egyszerűen, majd emgrázza a fejét.* -Nem, nem vagy gáz, egyszerűen csak még nem szoktad meg az utcákat, és kissé ügyetlen vagy. Ennyi. De annak kifejezetten örülök, hogy tetszik. Nyugodtan járj felfedezőutakat, nem veszélyes a környék. Hacsak nem lépsz be a sötét negyedbe, amit egyedül nem ajánlok, de társaságban se nagyon. Azt inkább kerüld el. *inti óva a fiút kissé sötétebb, komorabb pillantásokkal.*
Krasimir Waylan
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Szomb. Okt. 31, 2009 1:16 pm

- Nem is örülnék, ha elmennénk innen. Jó kis hely.
*Ő semmit sem tud, és sejt azokról a bizonyos sötét dolgokról, meg hullákról, meg ilyenekről. De ez talán jobb is így, mert még előjönne belőle az eddig igen mélyen elrejtőzött Sherlock Holmes.*
- Oh, úgy látom, félreértettél... Tudom, mi az az auror, csak egy kicsit lázba hozott a dolog... És szerintem nem nézel ki annyira ugráltathatónak, de ha téyleg az vagy, nem hiszem, hogy ez még sokáig így marad.
*Bíztatóan rámosolyog a fiúra, daimónja is ugyanígy tesz, bár ez nála csak egy barátságos kis vicsorítás. Ami ugyanakkor ilyesztő is lehet, ha meglátják a majom fogait. De ő ezt nem elrettentésnek szánta.*
- Ó, ha ész, akkor jó. Mert az van.
*Ahogy egy csöppnyi egoizmus is a hangjában. Igazából beképzeltségből egy leheletnyivel több van, mint észből, de attól még okos a fiú, nem is kicsit.*
- Az más. Már kezdtem félni. Gyógyító? Na tessék, mindig mondják, hogy testvéri szeretet így, testvéri szeretet úgy, de Rosetta erről valahogy elfelejtett szólni. Nem mintha olyan fontos lenne, de jó tudni, hogy kit hívjunk betegség esetén. Amúgy mi az az egy s más, amit hallassz?
*Érdeklődve fürkészi Krastiot, és a fejét kissé oldalra billenti.*
- Ennyire feltűnő volt? Nagyon gáz vagyok... - lehajtja, és megcsóválja a fejét, majd a kérdésre szinte azonnal felkapja.*
- Nagyon tetszik. Nincs nagy nyüzsgés, de azért van egy olyan... Hogy is mondjam? Városi alapzaj... Meg hát jó sok ember van itt...

A hozzászólást Krasimir Waylan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 31, 2009 2:45 pm-kor.
Krastio Miroslav
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Szomb. Okt. 31, 2009 1:04 pm

-Ne is! Nellond nagyon kellemes kis hely, és igazából egészen békés kisváros. ~Ha leszámítjuk azokat a nemrég megtalált hullákat.. a jeleket.. a megszállásokat.. a Trast Brivinston Kúriát..~ *borús gondolatok, amik nem ülnek ki az arcára, és pár pillanat alatt el is hessegeti őket, jóóó messzire méghozzá.* -Igen, bűnüldözőszerv a varázsvilágban. És előtted áll az első számó ugráltathatóság. *mondja egy kissé kevesebb lelkesedéssel, mert igen, ezt a szakmát is alulról kell elkezdeni.* -Elemistaként is lehet aurornak lenni, ahhoz nem az átkok kellenek inkább, hanem ez itt. *kocogtatja meg a saját fejét.* -Ész barátocskám, furfangos logika, kombinálóképesség, és ravaszság. *a fiú szavaira elneveti magát.* -Semmi különös, egyszerűen csak akik a Nezabar falain belül vannak azokért, nos, részben én felelk. Amúgy a húgod egészen jó gyógyító nevében áll. Vagyis, tanoncként. De hallok egyet s mást. *mondja kissé kihúzva magát. A papírmunkák között legalább van ideje. Elindul ő is a pd felé, de, amikor a fiú megbotlik, idegesen utánakap, aztán látja, hogy semmi baj, és csak elmosolyodik, majd leül a padra, és onnan néz a fiúra.* -Azt látom. *mondja cseppet gúnyosan, sunyin mosolyogva.* -És, eddig milyen a mis kis városunk? *érdeklődik, combjaira csapva kezeivel.*
Krasimir Waylan
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Szomb. Okt. 31, 2009 12:49 pm

- Semmi probléma, megesik az ilyen. Igazából, ami azt illeti, én meg az emberekhez nem szoktam hozzá. De muszáj lesz megszoknom, mert nem úgy néz ki, hogy rövidesen elhagyjuk Nellondot. Nem is akarom egyébként, az eddigi tapasztalataim alapján jó hely - mondja, miközben megsimogatja Tempi fejét.
*Őt nem bántja meg a fiú, nem az a sértődős fajta, sőt, kifejezetten nehéz megsérteni. Azt viszont rossz néven veszi, ha segíteni próbálnak neki, de hát, fontos az első benyomás, így, ha barátokat akar szerezni, ezt is el tudja fogadni.*
- Igen, sajnos tapasztaltam már... De most szerencsére nem így történt. Auror? - ez láthatóan egészen izgalomba hozza, szinte már kisgyereknek néz ki.
- Ezek szerint te auror vagy? Én is szerettem volna az lenni, de inkább az elemi mágiákban vagyok jó, mint az átkokban. Mondjuk azok is hasznosak, de egy aurornak értenie kell az átkokhoz is azért...
*Felvonja a szemöldökét, hisz neki fogalma sincs arról, hogy híresek lennének.*
- Te jó ég, mit művel a húgom és az unokaöcsém, amitől olyan híresek vagyunk?
*Valóban megdöbben, és reméli, hogy a rokonai nem tettek semmi rosszat.*
- De, leülhetünk. Amúgy, engem nem kell félteni, tudok vigyázni magamra - mondja apró moya iközben elindul a legközelebbi padra... és megbotlik.*
- Semmi baj, jólvagyok!
*Leül a padra, és nem meglepő, hogy a lába épp, hogy csak leér a földre. Az arca kicsit vörös a bénázástól, de túléli.*

A hozzászólást Krasimir Waylan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 31, 2009 2:46 pm-kor.
Krastio Miroslav
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Szomb. Okt. 31, 2009 12:36 pm

-És bocs, hogy nem vettelek észre csak.. Nem szoktam hozzá a koboldokhoz, meg az egyéb, nem emberi lényekhez errefelé. *szabadkozik kissé zavartan, és igyekszik nem emgbántani szavaival a fiút, majd felsegíti, talpra állatja, és elmosolyodik* Rendben, akkor nem pottyantál, hanem érkeztél. Ahogy vesszük. Csak tudod, ha például hopponálsz, vagy zsupszkulccsal utazol, akkor gyakorta megesik, hogy az ember idepottyan. Ez afféle auror szavajárás. *legyint, mintha az egésznek nem is lenne igazából semmi értelme, vagy jelentőssége. A koboldfalura kissé eltöprengi magát.* -Mhmm. *morogja maga elé, miközben próbálja felidézni a helyi koboldfalukat, hát valljuk be, kevés sikerrel. Nincs otthon a mágikus lényekben. De a név már többet mond neki.* -Áh, egy Waylan! Így már nagyjából értem a dolgokat. Errefelé egész híresnek számítotok. *mosolyodik el ismét, majd kezet nyújt a fiúnak, és megszorítja azt, egyszóval viszonozza a kézfogást, nyújtást.* -Amúgy nincs ekdved inkább leülni? Úgy nem törne ki a nyakad. *próbál kedveskedni, mindenféle degradálás és lenézés nélkül mondva szavait.*
Krasimir Waylan
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Szomb. Okt. 31, 2009 12:27 pm

*Nos igen, feltűnik neki, hogy abbamarad a dúdolás, így legalább biztos lehet abban, hogy észrevették. Aztán jön a képzeletbeli csápolás, ugyancsak képzeletbeli "Idenézz, itt vagyok lent!" stílusú kiabálással. És észreveszik. Pontosabban inkább észreveszi, de ez mellékes. Viszont elég sokat kellett rá várnia, mindegy, úgy dönt, hogy ezt inkább nem teszi szóvá.*
- Igen. Öhm... elestem. Hiszen neked mentem, és elestem. Bocsi.
*Ha lány lenne, bociszemek jönnének, de mivel ő határozottan férfiból van, ez inkább kimarad. Krastio kinyújtott kezét elfogadja, így könnyűszerrel feltápászkodik.*
- Köszi - köszöni meg a segítséget, miközben leporolja talárját.*
- Egy kobold faluból, nem messze innen. A húgom és az unokaöcsém az iskolába járnak... De egyébként nem pottyantunk. Oh, még be sem mutatkoztam. Krasimir Waylan, ő pedig a daimónom, Tempi.
*Ezúttal ő nyújt kezet, igaz, teljesen más célból, mint az előbb Krastio. Kicsit ugyan kényelmetlen neki, mivel egész végig fölfelé kell néznie, ha látni is akar valamit a fiú arcából.*

A hozzászólást Krasimir Waylan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 31, 2009 2:56 pm-kor.
Krastio Miroslav
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Szomb. Okt. 31, 2009 12:13 pm

*Kényelmesen dúdolgat, és nem is hallja, hogy mögötte valaki lépked, és még a falombok is megrezdülnek, ám amikor valaki nekimegy, akkor kissé kizökken a gondolatból, a dalból is, meg mindenből, és egy cseppet megtántorodik. Érdeklődve fordul meg, miután visszanyerte az egyensúlyát.* -Mi a fene..? *értetlenkedve néz körül, miközben keresi azt a valakit, vagy valamit ami nekiment, még a fejét is erőteljesen megvakarja, majd tekintete egyre lejjebb és lejjebb téved, és megpillantja azt az apró koboldot, aki lehuppant a földre. Halvány mosoly suhan át az arcán, egészen zavart mosoly.* -Szóval itt vagy. Már azt hittem, csak képzelődtem, és magamat gáncsoltam ki. De minek ülsz a földön? *kíváncsiskodik, majd jobbját a fiú felé nyújtja.* -Gyere, felsegítelek, még a végén megfázol. Honnan pottyantál ide? *kíváncsiskodik, mivel ő maga itt született, röpke 18-19 éve, és nem igen látta eddig a fiút, tehát minden bizonnyal új lakos.*
Krasimir Waylan
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Szomb. Okt. 31, 2009 12:08 pm

*Fiatal kobold fiú lépked a Holdfény sétányon. Az öltözéke nem túl különleges, egy egyszerű, fekete varázslótalár, és egy ugyanilyen színű köpeny. Ami egyébként egyáltalán nem vall rá, nem igazán szereti az ilyen ruhákat.
Lassú léptekkel sétál, elmerengve az élet dolgain, meg hasonlókon. Az élet dolgai alatt azt értem, reméli, hogy nem fog eleredni az eső. Kissé ugyan poénosnak tűnik, de semmi kedve nincs most elázni, hát, ez van.
Amúgy, kicsit lemaradva a fiútól, a faágakon olykor-olykor egy fürgén ugrándozó, aranyszínű foltot lehet megpillantani. Kétségtelenül az arany oroszlánmajmocska daimón az, név szerint Tempi. Aztán egy ugrással utoléri Krasimirt, és a vállára telepedik.*
~Hát itt vagy? Hol csavarogtál? Jaj már, annyi új dolog van itt, és én mindent fel akarok fedezni... Hát akkor fedezz, de lehetőleg ne vessz el.~
*Beszélgetés közben észre sem veszi az előtte lévő férfit, akinek sikeresen neki is megy, aztán pedig visszapattan. Ennek köszönhetően, ha Krastio meg is fordul, nem láthatja Krasimirt, mivel a kobold feje most körül belül Krastio térdével van egy magasságban.*

A hozzászólást Krasimir Waylan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 31, 2009 2:57 pm-kor.
Krastio Miroslav
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Szomb. Okt. 31, 2009 11:56 am

*Egy viszonylag alacsony, fekete, dús hajú fú lépeget, miközben élvezi az enyhe, őszi szellőt, ahogyan az beletúr a hajába. Barna köpenyt visel, egyszerű ruházatot, és a köpeny halkan suhog mögötte a szél hatására. Halkan csattog egy cseppet néha-néha egy-egy erősebb széllökésnél, ami hevesen belekap a könnyed anyagba. Zssebrevágott kézzel sétál a sétányon, halkan dúdolgatva magában, miközben sötét szemeivel egyre csak azt lesi, merre és hogyan tudna valamilyen ismerettségre szert tenni, vagy hogyan ütközhetne bele valami újba, izgalmasba, kalandba, esetleg egy régen látott, de annál kedvesebb ismerősbe.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Okt. 25, 2009 7:20 pm

*Azért határozottan megkönnyebbül, mikor a nő foglalkozásukat hallva nem rájuk támad, hanem inkább elmosolyodik. Angel viszonozza a mosolyt, majd csak hallgatja a szavait.* - Kívánom, hogy még sokáig tudja ilyen jól végezni a munkáját. *Hajol meg kissé, majd felegyenesedik, és közben morog maga elé, ami talán nem is érthető igazán.* - Elvégre többet ér, mint amit a mi fajtánk általában művel... *Aztán csak megcsóválja a fejét egy sóhajtás kíséretében, és újra Moranához fordul.* - Azért ha bármit megtud, keressen fel, kérem. Hivatali negyed, Bogdani út 12... Vagy várjon... látja ott azt a palotát? *Az egyik kimagasló épületre bök, majd folytatja.* - Ha az esetleg jobban útbaesik, oda is elvihet egy levelet, a nagynénémhez. Fjodorov. *Teszi még hozzá a vezetéknevet, elvégre anyja nővére, nem viselik ugyanazt a nevet, plusz a sajátját meg sem mondta. A férfi közben távozik, mire Angel köszönést motyog, majd megint a nőhöz fordul vissza.* - Öhm... mondja... vagyis... tegezhetem? Szóval mennyire ismeri ki magát a szórakozónegyedben? A Nedaviába kellene eljutnom, de a társam csak nem jön, én meg nem ismerem a járást arrafelé.
Morana Volos
Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 19
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Okt. 25, 2009 7:09 pm

*Elemeli csípőjéről a kezét, és azzal támasztja meg a másik kezét.* - Áh, aurorok. *Sóhajt fel, és halványan elmosolyodik. Hátralöki szőke hullámos tincseit, majd körbepillant.* - Megteszem, amit tudok. Segítek, ahol lehet, de én sem lehetek ott mindig mindenhol. *Válaszol mosolyogva, mintegy megköszönve Angelnek. Mardhug kérdésére felszalad a szemöldöke, és megköszörüli a torkát. Ajkait szóra nyitja, és halkan kezd beszélni.* - Maga szerint itt vesztegelnék, ha tudnék bármit is róla? Kérem, ha nem is vagyok maguk közül való, de azért a jót szolgálom többnyire. Vámpírokat és alvilági lényeket ölök, felkeltem a holtakat, áthozok egy-két feleslegesen eltávozott lelket a másvilágról. Ne nézzen ennyire tehetetlennek. *Válaszol a férfinek, eléggé éles hangszínben, hiszen nagyon fontoskodva kérdezte őt, úgy, mintha ő valami kis hétköznapi utca embere lenne.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Okt. 25, 2009 6:53 pm

*Látja, hogy a nő nemigen örül a kérdéseknek, ráadásul ő is rögtön nekik szegez egyet, méghozzá az, hogy miért érdekli őket a dolog. Angel kissé zavartan elmosolyodik, majd felel.* - Nos, először is általános emberi kíváncsiság, másodszor pedig aurorként éppen az ilyen furcsa esetek kivizsgálása a dolgom, hogy így tudjak rendet tartani a városban. *Felel meg a kérdésre, és ezzel tulajdonképpen arra is, hogy mégis kicsoda ő. A történetre csak hümmög, majd bólint.* - Igen, azt hiszem sejtem a végét. Nos, ez esetben ez egy igen nemes cselekedet volt. *Biccent, majd a sétány másik vége felé pislog, arra, amerről jött, majd felsóhajt.* ~ Hol késel már...? ~ *De társa még mindig sehol, pedig lassan már tényleg a Nedaviában kellene lenniük.* - Az életben nem jutok el odáig... *Morogja maga elé morcosan, nem a többiekre nézve, hanem el, a messzeségbe. Viszont ekkor megütik a fülét Mardhug szavai, miszerint szintén auror. Meglepetten pillant rá vissza, majd elmosolyodik.* - Üdv, kolléga. *Aztán csak figyel, hátha megtudnak valamit arról a maffiáról, elvégre nem ártana felszámolni.*
Mardhug Grihol
Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 84
Msn: sepp_dierk@windowslive.com
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Okt. 25, 2009 6:30 pm

*Morana hirtelen felugrik tőrrel a kezében. A férfi ijedve lépdel hátra. Ez a kevés akció elég volt ahhoz, hogy emékei visszajátszódjanak. Újra éli hatalmas párbajának főbb eseményeit, majd hirtelen szeme villan egyet és visszatér a valóságba. Szinte azonnal megszólal, ám tudja már felesleges, hiszen a hölgy elrakta a tőrét.*
- Na nyugalom. Nem bántom én magát, és szerintem a melletem álló hölgy sem. *mondja hangosan, majd a feltett kérdésre így válaszol.*
- Engem személy szerint a szakmám miatt érdekel a kislány. Tudja auror vagyok. Jobbanmondva már csak voltam, de remélhetőleg még az is leszek. *mikor befejezi a Morana elmeséli a kislány rövid történtét. A férfi az utolsó szavaknál felszisszen. Úgy látszik Nelondban is pezseg az élet.*
- Szegény lány. Nem hiszem el. Hogy lehet valaki erre képes. *motyogja majd a hiúzra pillant aki időközben Morana és közé ugrott, hogy védje aztakit védenie kell.*
- Epi nyugi. Nincs már semmi baj.~Már jól vagyok.~*második mondatát már csak gondolatban ejti ki.* Amúgy mit tudni erről a maffiáról? *szemeiben a régi tűz ég. Ismét a tűzvonalban akar élni. Harcolni a gonosz ellen a városban akár egyedül is.*
Morana Volos
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Okt. 25, 2009 6:11 pm

*Miközben szép lassan új erőre kap, valaki megzavarja a nyugalmát. Ijedten ugrik fel, és tőrét már egyből Mardhugnak hajítaná, mikor feltűnik neki, hogy az nem akar támadni. Megpörgeti kezében a fegyvert, majd a tokjába teszi, és ülve válaszol a férfinak.* - Eh... köszönöm. *Nem tud mit kinyögni, elvégre mit lehetne erre reagálni? Nem túl sok értelmeset, az egyszer biztos. Biccent, hogy remek, nagyon örül meg minden.* - Én meg Morana, és nem értem mit... *Ám ekkor már meghallja a kérdéseket, és megcsóválja a fejét, majd feltartja mutatóujját, és beszélni kezd.* - Miért érdekli magukat ennyire a kislány? *Kérdezi végigmérve mindkét személyt, próbálja beazonosítani kik ők, mik ők, hiszen most rohadtul nincs kedve megölni két embert ok nélkül - nem mintha máskor lenne, de a szakmája olykor-olykor megköveteli ezt a szükséges áldozatot. Felpattan a padról, és egyik kezét csípőre teszi, míg a másikat meghajlítja, és mutatóujját az állához nyomja.* - Egyébként pedig a maffia túszul ejtette őt, mivel a szülei tartoztak nekik. Aztán fizetett a család, de már késő volt, mert a lányt megölték, és itt jövök én a képbe. Gondolom a többit egyedül is kitalálják. *Most még mindennemű kedvességet elhárít, ami automatikusan jönne lényéből, hiszen nem tudja hogy kikkel áll szemben. Bizonyosan feloldódik, ha valami titulust, megnevezést vagy foglalkozást hall a többiektől.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Okt. 25, 2009 5:50 pm

*Csak halványan mosolyog a szavakra, majd végül elszakítja tekintetét a hiúztól, és már nyitná a száját, hogy elköszönjön és siessen tovább, viszont ekkor kérdés is érkezik.* - A szórakozónegyedbe sietek, a Nedaviába. *Jegyzi meg kurtán; azt nem köti a férfi orrára, hogy razziázni megy oda, elvégre nem tudja, hogy amaz is auror volt egykor. A neszekre ő is felfigyel, így nem is próbálkozik megint az elköszönéssel. A kézmozdulatokra gépiesen válaszol, majd lassan eljut az agyáig az a rendkívül értelmes és tartalmas a gondolat, miszerint: he?! Mindenesetre halkan közelebb lép a padhoz, pálcáját előhúzva, majd döbbenten nézi végig a nekromanta ténykedését, és hátrál is egy lépést. Aztán végignézi, ahogyan a nő életre kelti a lányt, majd végül elteszi a pálcát, és összefonja maga előtt a karjait. Igen, elteszi a fókuszt, elkövetve azt a hibát, amit az aurorkiképzésen ki akarnak nevelni az újoncokból. Hát, van ilyen.* - Az előzményeket megismerhetjük esetleg? *Kérdezi a nő arcát fürkészve, egészen elfelejtve, hogy neki most teljesen máshol kéne lennie. A társa úgyse jön. A bemutatkozásra eszmél fel, majd kiböki a keresztnevét, de csak azt.* - Részemről Angel.
Mardhug Grihol
Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 84
Msn: sepp_dierk@windowslive.com
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Okt. 25, 2009 5:42 pm

*Miközben a központi tér felé tart Epimetheussal beszélget. Véleményük sok mindenben eltér. Szeretne újra találkozni Ayával, ám hiába kereste a lányt, eltünt. Majd valamikor biztos összefutnak.*
~ Már megin Slo gazdáján járatod az agyad? Honnél tudod? Látom a gondolataidat.Elvégre a védelmeződ vagyok. A francba. Erről elfelejtkeztem. Amúgy igen.~
*A férfi egészen furán nézhet ki. Hiszen nem beszélget senkivel, mégis arcizmai amik a mimikáért felelősek folyamatosan mozgásban vannak. Mardot annyira leköti a híúzzal való beszélgetés, hogy észre sm veszi a vele szembejövő Angelt. Így összemennek.*
- Óhh elnézést. Igazat megvallva én sem figyeltem nagyon, ezért is nem kerültem ki önt. Maga se haragudjon. *jegyzi meg majd mosolyogva fogadja az Epimetheusra vonatkozó dicséretet.* Nagyon köszönöm. Tényleg gyönyörű, de ugyanolyan rendetlen.*vigyorog daimonjára.*
- Amúgy mi járatben erre? Hoppá elnézést.* szólal meg miután rájött, hogy semmi köze ahhoz, hogy mit keres erre a nő.Majd neszre lesz figyelmes, és az aurorok közötti kézmozdulatokkal csendre inti Angelt. Persze az már csak azután jut eszébe, hogy Angelnek nem is szabadna értenie a jeleket amikor a nő csendben marad. Érdeklődve pillant felé, majd hallgatózni kezd. A zajok az egsyik pad mögül érkeznek. Vagy legalábbis az egyik pad közeléből. Így a férfi lassan odasétál a padhoz, és Morana tevékenységét nézi. Életébenegyszer látott ilyet, így eltátja a száját de nem szólal meg. Ugyanazokkal a mozdulatokkal mutogat Angelnek mint az elöbb. Mikor Morana végez és elküldi a fiatal lányt halkan megszólal.*
- Gratulálok, amint látom sikeres volt a varázslata. *jegyzi meg halkan majd ismét megszólal, ám ezen szavakat már mindkettő friss ismerősének mondja.*
-Egyébként Mardhug Grihol vagyok.*ejti ki a nevét, bemutatkozásképpen majd Moranára tekint. * Ha szabad megkérdeznem mi történt a kislánnyal?
Morana Volos
Nellondi polgár

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Holdfény sétány   Vas. Okt. 25, 2009 5:31 pm

*Egy pad mögött, a sötétben neszre lehet figyelmes a két auror, egy halottkeltő támaszt fel épp egy élettelen kislányt. Eléggé meggyötörte őt ez a fél óra, amit a gyerekkel töltött, hiszen az kvibli, azaz valami olyasmi. Hol megmutatkozik benne a mágia, hol nem, így különösen nehéz feltámasztani. * - Gyerünk, ennek már tényleg sikerülnie kell! *Már sírt, nevetett, toporzékolt és hálát is adott az elmúlt fél órában, de még mindig nem akar feltámadni az a rohadt halott, akinek vérétől gyászkeretesek a körmei, tapad a haja és ragad a kezén a bőr. Idegesen rajzolja a kislány homlokára a rúnajelet, pálcájával, majd előveszi tőrét, és azt vési a lány bőrébe, majd ejt egy vágást az ujján, és teljesen önkívületi állapotba kerül. Szemeit valami furcsa köd önti el, és megremeg. Egy teljes percig csak rázkódik, és a kislány sebei kezdenek összehúzódni, a vér lepereg Moranáról, és visszaröppen a lány sebeibe, az utolsó cseppig. A lány teste már teljesen ép, sikeresen rekonstruálta azt, azonban most a túlvilágról vissza kell hívnia annak lelkét. Még pár percig remeg, aztán lélekmágiával a lány lelkét annak élettelen testébe helyezi. Mikor végzett, felsóhajt, és mikor a lány magához tér, felsegíti, és leporolja.* - Anyukádék már várnak, menj csak haza. *Elég kegyetlen húzás volt a maffia részéről, hogy zsarolásképp megölték a Kereskedőnegyedben azt a kislányt, akinek szülei tartoztak nekik. Fáradtan bújik ki a pad mögül, és egyszerűen lerogy rá, úgy gyűjt erőt.*

Holdfény sétány

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
29 / 43 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43  Next

Similar topics

-
» Erdő
» Macskák kódexe