Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| | Karditov Park és Állatkert | |
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Scott André Nellondi polgár
Hozzászólások száma: 11 Kaszt: 
Pozició Titulus: Nellondi polgár
 | Téma: Re: Karditov Park és Állatkert Hétf. Máj. 14, 2012 7:16 pm | |
| ~Hm eléggé furcsa ez a tyúk, de ha jobban meg ismerem, akkor talán nem lesz ilyen~Gondolja, közben rá gyújt egy cigire.*Meg hívhatlak esetleg egy hot-dogra?Vagy esetleg nincs kedved meg inni egy italt valamerre?- Persze ha nem lőtték még fel a pizsamát?*Az utolsó mondatát egy kicsit cinkos mosollyal ejti, ki reméli a fiatal bögyös nem veszi rossz néven tőle de neki ilyen a természete.* Főleg akkor ha egy ilyen csinos Bögyös tyúk sétálgat előtte miniszoknyában fel alá.*Közben hallgatja a beszámolóját,hogy valóban a vársz suli tanulója és majd később azt is elárulja neki,hogy merre van a hálója.*~hm ez az info később még jól jöhet majd~gondolja és elnyomja a cigit.*Gyere menjünk mert amint látom az állatkert 5 perc múlva zárni fog.*Mondja és meg indul a kijárat felé ahol reméli,hogy nem kell megint a motozásos procedúrán át esnie igaz már előbb el mondta az öröknek nincs semmi nála de azok a fülük botját nem mozdították arra amit mondott. Vagyis fütyültek egy nagyot rá* |
|  | | Cat Morgan

Hozzászólások száma: 558 Kaszt:  Üzenőláda: Kicsi avatarom ^^

Cat troll; ha meglátod, nos, jó szórakozást ;D
Ha esetleg nem tudod hogy hívj itt van néhány kis becenév ^^
- Catamandra
- Catie
- Caty
- Catamandra Cactus
- Macskusz
A cicmicáért viszont ugrom! : P
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Karditov Park és Állatkert Hétf. Máj. 14, 2012 7:05 pm | |
| * Nagy gondolkodásában egyszer csak arra lesz figyelmes hogy háta mögül egy férfi hang szólítja meg. Hirtelen hátrafordul és azt a férfit pillantja me, aki az előbb még a padon ült egymagában. * - Hello. Öhm, én nem néztem magát,csak vetettem arra egy kósza pillantást. És főleg nem esett ki majdnem a szemem. * Kacsintott a férfira, és őszintén szólva fogalma sincs hogy honnan szedte ezt. Aztán a körszakállas hapsi a ruhájáról is kérdezősködni kezdett. * - Hogy én? Ugyan ne vicceljen. Én sosem fázom, és mindig ilyen ruhákban vagyok. * Mosolygott a férfira, és elkedzte hallgatni annak rövdke beszámolóját és röpke kérdés áradatát. * - Nos, igen diáksegéd vagyok itt az iskolában. Cat Morgan a nevem, persze nem a teljes, az sokkal hosszabb. És nem mellesleg a Belsirion szakon tanulok jósként. És a harmadik emeleten lakom a kastélyban. De majd a szoba nevét elmondom ha jobban megismertem. * Jelentette ki csevegősen, majd sejtelmesen. A hófehér mosoly nem különösebben hatja meg, de nem jelenti ki. * |
|  | | Scott André Nellondi polgár
 | Téma: Re: Karditov Park és Állatkert Vas. Máj. 13, 2012 8:42 pm | |
| ~Lassan mennem kellene hazafelé~gondolja közben egy nagyot, nyújtózkodik. Észre is veszi, hogy egy fiatal tyúk olyan 18 körüli szemmel tartja minden lépését.~Vajon mit akarhat tőlem ez a fiatal tyúk? Ahogy elnézem elég fiatal olyan 18 körüli, lehet. Persze lerí róla messziről, hogy az itteni varázsiskola tanulója lehet.* De ez a haj, nem igen láttam még mostanában olyat, akinek zöld a haja.~Gondolja magában majd fel áll, és oda sétál a számára kissé fiatal tyúkhoz.*Hello segíthetek? Csak azért kérdezem, mert úgy figyeled minden lépésemet, hogy majd ki esik a szemed. Mi vagy te Álruhás Detektív vagy mi a szösz?- Kérdi a lánytól és rá mosolyog így elő tűnnek szabályos hófehér fogai.*Ha tetszik neki a srác akkor a mosolyát olvadozhat vagy a hideg futkoshat végig a hátán.*- Nem fázol ebben az úgy nevezett miniruhában ?-Eléggé hűvös van most hiszen egésznap esett az eső.*Mondja neki majd be is mutatkozik.*-Egy kicsit illetlen vagyok a nevemet még nem árultam el. -Scott André vagyok Nellondi polgár. Lassan 3 hete lakom ezen a vidéken de téged még csak most látlak először. - Merre felé laksz? És a neved is meg tudhatom?*Kérdi, közben rá gyújt egy cigarettára és a füstöt kifújva, várja a számára ismeretlen zöld hajú fiatal tyúk válaszát*
A hozzászólást Scott André összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Máj. 13, 2012 8:43 pm-kor. (Reason for editing : Scott André) |
|  | | Cat Morgan

- Catamandra
- Catie
- Caty
- Catamandra Cactus
- Macskusz
 | Téma: Re: Karditov Park és Állatkert Vas. Máj. 13, 2012 8:29 pm | |
| * Cat a mai naptól a teljes elmeroggyanás szélén állt. Teljesen össze vissza van minden a fejében, nem tudja hova menjen, mit csináljon és kivel beszéljen. De nagy részben megkönnyebbült hogy vége lett a hatalmas tragédiának. Annyira aggódott akkor, hogy most már azt se tudja hol van. Teljesen sokkot kapott. Fejét vakargatva egy csinos kis tunikában indul el, ami kiemeli az alakját. Emiatt meg is bámultál, meg néhány hölgy rosszalló pillantását is kellett viselnie. De nem foglalkozott velük egy percig sem. Csak ment és ment nellond utcáin, míg egyszer egy szép helyre tévedt. Az állatkertbe. Már volt itt. Az ellenőrök a rövid ruha miatt feleslegesnek tartották az átvizsgálást, mert csak nem rejthet el semmit, hisz zsebei sincsenek. De azért mégis csak átengedték. Végül nem találtak semmit és átengedték. A parkban nem nagyon látott senkit, egyedül egy borostás férfit, aki egy padon üldögél egymagában. Úgy gondolja jobb ha most nem megy oda hozzá, csak vár és sétálgat fel alá. Józon esze ismét kezd visszajönni. Az egészet egy hosszú álomként fogta fel. Persze azért látszik rajta hogy nincs rendben valami. Közben oda oda pillant a férfira. tetszik neki a haja. * |
|  | | Scott André Nellondi polgár
 | Téma: Re: Karditov Park és Állatkert Vas. Máj. 13, 2012 7:33 pm | |
| *Nem nagyon tudja magát, mivel lefoglalni így az állatpark felé, veszi útját. Ruházata egyszerű fekete motoros bőr dzseki aminek a hátán egy színes sas motívum van,az alatt kék póló volt és fekete farmernadrágot viselt*. Derekán egy övtáska pihent. Most ha valaki szemébe nézett akkor láthatta,hogy azok nem kékek voltak hanem barnás-feketék és fekete körszakállat is növesztett az elmúlt napokban.* Volt már a Pub -ban is csak most tele van a diákokkal, aki most jöttek vissza az iskolába.~Elmegyek, meg nézem milyen itt az a híres állatkert, amit elég sokan ajánlottak ma.~*Gondolja magában, és lazán átsétál a másik oldalba.* Látszik rajta, hogy nem siet. Nem éppen azok közé tartozik, akik mindig rohannak és nincs egy perc szusszanási idejük sem. Kezében egy selyemzacskó tele apró süteménnyel, amit az utca legelején lévő süteményesben vett.* Ma egy kicsit édes szájú de nem mindig történik meg vele ilyesmi. Tudni lehet róla, hogy szereti a hasát de, oda is figyel a vonalaira, hogy ne legyen plusz kiló rajta sose. Ezért otthonában a haverjai mindig is cukkolták. *Azt mondták neki, hogy egy csaj nem figyel ennyit arra, hogy van-e súly felesleg rajta vagy nincs. Időközben megérkezik az állatkertbe. Bejáratnál sorba áll és megváltja a jegyet majd keresztül esik egy szenzoros vizsgálaton.*~De hülyeség ez a vizsgálat~Gondolta miután visszakapta az értékeit és zsebre tette őket. Rögtön az eligazító táblát vette célba, hogy meg tudja milyen állatok, vannak és merre is, találja őket.* Miután elolvasta a jegesmedvék felé, vette az útját. Látta, hogy itt inkább családos emberek fordulnak meg. Szépen lassan haladt előre, közben meg-megállt egy-két lufihajtogatónál vagy éppen egy művésznél, aki gyorsan felvázolta lapjaira öt és busásan meg is fizette a rajzot.* Süteménye hamar elfogyott, hiszen a majmok elcsórták tőle így az egyik büfé felé, vette az útját ahol egy nagy adag hot-dogot vett és a közeli padon el is, fogyasztotta.~hm, ez finom volt és szerintem többet fogok ide járni. Élvezem ezt a területet minden olyan csendes és barátságos. Az a rajz művész pedig egyenesen fantasztikusan rajzol.~*Gondolja majd a szalvétát, kidobta a kukába és vissza is ült volna a helyére, ha azt egy család nem foglalta volna el éppen.~De jó, hogy itt ez a kislány legalább a luffancsot neki tudom adni, amit a bűvész nekem hajtott.*~Gondolja és a kislány elé guggolva, átadja neki a lufit. *a kislány megölelve öt köszöni meg a lufit majd tovább állnak a családdal. Így visszaülhetett a helyére.*
|
|  | | Hikaru Tudor Patrik

Hozzászólások száma: 39 Kaszt: 
 | Téma: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Máj. 12, 2012 10:16 am | |
| *Patrik mosolyogva megrázza a kezét a lánynak. Utána ránéz a daimonra*. -Kicsit félénk de hát mit is várhatnék nem ismer. *Mondja mosolyogva*. -Hát csak sétálgatok nem sok helyet ismerek eddig. Én is csak pár hete vagyok itt. Nagyon kedvesek a többiek. *Közben elővette a varászpálcáját és elkezdte forgatni*. -Reggelhez képest nagyon meleg van. *Remélte hogy hamar összebarátkoznak. De kicsit zavarban volt. A pálcájával intett egyet s amit látott azt elkezdte lebegtetni.
//Fagy// |
|  | | Myra Doyle

Hozzászólások száma: 5 Kaszt: 
 | Téma: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Máj. 12, 2012 9:34 am | |
| *Nem sokáig maradnak egyedül. Egy fiú hangja töri meg a csendet, és amikor Myra felnéz, egy ismerős arcot lát, legalábbis látásból ismerős, a kúriában biztos elmentek már egymás mellett... Na meg persze valószínűleg rajta is van a kötelező Eramiros kitűző, ez is egyértelműsíti, hogy a srác a Nezabarba jár.* - Szia, én Myra vagyok, Myra Doyle. *Mutatkozik be ő is, és egy kicsit megemelkedve a kezét nyújtja Patriknak.* - Ő Betta. *Bök rá az ölében pislogó daimon-egérre, aki nem igazán szólal meg, inkább csak visszabújik az angyal-elf lány mellzsebébe, ott tökéletes a biztonság...* - Nem rég jöttem én is, néhány hete. Hogyhogy itt a parkban? *Érdeklődik kedvesen a fiú felől, nem igazán tudja, hogyan kellene elkezdeni egy ilyen beszélgetést, de hát soha nem volt barátságtalan, úgyhogy valószínűleg könnyen fog menni a megismerkedés. Vagyis inkább remélhetőleg.* |
|  | | Hikaru Tudor Patrik

Hozzászólások száma: 39 Kaszt: 
 | Téma: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Máj. 12, 2012 9:27 am | |
| *Patrik ma kipihenten felkel az ágyból s úgy dönt hogy elmegy sétálni. Gyorsan felkap egy pólót,egy nadrágot,egy cipőt vesz fel és elindul. Sétálgat a birtokon de inkább elmegy Nellondba úgy is soha nem járt még ott. Azt hitte hogy elfog tévedni de nem így történt egyből oda talált. Gondolkozott hogy hova de eldöntötte és elindult a Palota negyed felé onnan tovább Karditov Park és Állatkertbe ment. Ott nézelődött egy kicsit utána tovább indult és ott lát egy lányt az egyik fa tövébe. Közelebb megy hozzá hogy utána megszólítsa*:-Szia engem Hikaru Tudor Patriknak hívnak és új vagyok itt. Téged hogy hívnak? |
|  | | Myra Doyle

Hozzászólások száma: 5 Kaszt: 
 | Téma: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Máj. 12, 2012 9:17 am | |
| - Betta? Igen, Myra? Szerinted itt van a helyünk? Fogalmam sincs... *Az egérke testbe bújtatott daimon a lány mellzsebéből beszél, vékony kis hangját csak az hallhatja, aki 5-6 lépésen belül tartózkodik. Myra megrázza magát, és megigazítja a rózsaszín virágot a füle mellett.* - Mi bánt? *Kérdezi Betta, de csak gondolatban kap választ, ezt kettőjükön kívül nem hallhatja senki... A lány pedig a következő pillanatban pedig már sasszézva szagol bele az egyik diófa virágaiba, mintha aggodalmát és bánatát elvágták volna. Arca kivirul, vele együtt megérkezik a napsugár is. A lány leül az egyik fa tövébe, daimonja elhelyezkedik az ölében, és mit sem törődve azzal, hogy zöld shortnadrágos lábai sárosak lesznek a reggeli harmatnak köszönhetően, a lehető legnagyobbra nyújtózkodik.* |
|  | | Cat Morgan

- Catamandra
- Catie
- Caty
- Catamandra Cactus
- Macskusz
 | Téma: Re: Karditov Park és Állatkert Hétf. Ápr. 23, 2012 8:35 pm | |
| * Ahogy nagyban sétálgat Exan is csatlakozik hozz. Kicsit megrezzen a hirtelen megszólítástól de sebaj. * - Szia! Nem tudom. * Köszönt és válaszolt egyben a kérdésre. * - De őszintén remélem hogy nem egy színvak bikacsorda keveri össze a zöldet a pirossal, vagy éppen más színnel. * Mondta nevetve, majd vonszolta Exant hogy inkább most jobb lenne menni. * - Viszont az is lehet hogy nem vetted észre hogy elefánt csorda oson mögötted. * Kacsintott egyet vidáman majd kitértek az állatkert kapuján, és meg sem álltak egészen a kastélyig. * |
|  | | Exan Frostburn

Hozzászólások száma: 330 Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Karditov Park és Állatkert Hétf. Ápr. 23, 2012 7:59 pm | |
| * befizette a belépőt, az eladó széles mosolyt vetett rá amikor meglátta, hogy kétszer annyi pénzt kapott mint egy jegy ára. Lassan fütyörészve sétálgatott a kivilágított úton, már elég sötét volt, lassan kilenc óra, és egy két állathoz már be sem lehetett menni. Éppen a bagolyház mellett sétál el , amikor felismeri az előtte sétálgató lányt, először a ruhája tűnik szembe, már egyszer látta rajta, gondolta megvicceli egy kicsit a csajszit, megijedni biztosan nem fog, de azért jó móka. Elég sötét van ahhoz, hogy ne vegye észre egyik biztonsági őr sem, hogy ha esetleg olyan részre mászna be, ami tiltott terület, úgyhogy igyekezett úgy követni Cat.et, hogy a lány ne vegye őt észre. Már éppen meg akarta volna ijeszteni a lányt, amikor a lába alatt megremegett picit a föld, valószínűleg valamelyik testesebb négylábú állat elszabadult mert vágtatáshoz hasonló hangot hallatott, a lány ijesztgetéséről már le is mondott, oda kiáltott neki.* - Hé Caty, szia hallod ezt? *Kérdi még halál nyugodtan, nem különösebben foglalkozik vele, bár lehet, hogy bután teszi, mert talán egy elefánt csorda fog átgázolni a sötétben az ártatlanul sétálgató Caten és Exanon, A tünde fiú attól még nem veszi komolyan, vidáman odasétál Catyhez, hogy együtt menjenek tovább, bár lehet, hogy inkább menekülőre kéne fogniuk a dolgot.Úgy is tettek, kirohantak az állatkertből és visszatértek a kúriába még 10 előtt*
A hozzászólást Exan Frostburn összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 23, 2012 8:36 pm-kor. |
|  | | Cat Morgan

- Catamandra
- Catie
- Caty
- Catamandra Cactus
- Macskusz
 | Téma: Re: Karditov Park és Állatkert Hétf. Ápr. 23, 2012 7:47 pm | |
| * Miután vége lett az órának és Yoanéktól is elbúcsúzott egy kis állati társaságra is szüksége akadt. Annyira szereti az összes élőlényt ami csak létezik hogy nagyon szívesen mindegyikről gondoskodna. Persze ahhoz azért el kéne a segítség... Az állatkert felé vette az útját. Már egyszer járt itt amikor Artival a hajszínéről beszélgette meg Cat találkozott egy hatalmas kígyóval. Hozzá most is be akart látogatni de sajnos a hüllőház most nincs nyitva. Bement az állatkert széles kapuján, megvette a belépőt és sétálni kezdett a kis erdei ösvényeken. Közben folyamatosan előbukkant a fák odújánál leskelődő bagolyszempár. Kicsit rémítő lehet egy sötét ösvényen egyedül ballagni hogy közben jó pár állat a szemét rászegezi, de Catet ezt nem zavarja, nem olyan lány aki bármi ilyesmitől megijed. Így hát csak sétált tovább, kicsit fázott ugyan mert nincs rajta semmi csak egy egyszerű ruha. * |
|  | | Cat Morgan

- Catamandra
- Catie
- Caty
- Catamandra Cactus
- Macskusz
 | Téma: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Márc. 31, 2012 4:52 pm | |
| -Ja, nem olyan világos pinkre gondoltam hajszínnek az tényleg durva. * Nevetett. * - Inkább ciklámen. * mondta kuncogva majd megköszönte a teát. Miután elszürcsölték felálltak a padról és együtt távoztak a gyönyörű állatkertből. Bár állatokat nem is néztek. * |
|  | | Artemis Taylor

Hozzászólások száma: 263 Msn: Skype-om van azon elérte persze ha elkéritek a cimem :D Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Márc. 31, 2012 4:48 pm | |
| Rózsaszin??!!!!ez a zöld még jol is áll de a rózsaszin az olyan királykislányos és nem illik hozzád*nevetve mondja barátnöjének és meg öleli*igazad van majd elmehetünk vmikor vásárolgatni és dumcsizni is de jön majd Pamacs is velünk mert ma ide nem hozhattam magammal sajnos*mondja ezt már mosolyogva majd oda varázsol két pohár meleg teát és bnöjének adja az egyiket* |
|  | | Cat Morgan

- Catamandra
- Catie
- Caty
- Catamandra Cactus
- Macskusz
 | Téma: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Márc. 31, 2012 4:45 pm | |
| * Szemlélgetve nézte Artemis új külsejét. * - Nekem nagyon bejön a hajad Art! * Mondta nevetve. * - Egyszer elmehetnénk valahova shoppingolni. Amúgy arra gondoltam hogy rózsaszín lesz a hajam. Mit szólsz. * Kérdezte széles mosollyal. * |
|  | | Artemis Taylor

Hozzászólások száma: 263 Msn: Skype-om van azon elérte persze ha elkéritek a cimem :D Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Márc. 31, 2012 4:42 pm | |
| Az én uj külsöm nem tetszik?*kérdi majd feláll és körbe forog,hogy meg mutassa milyen az uj stilusa,ami azt takarja,hogy kékes szinű a haja,kékfarmerszoknyát visel sötétkék garbovan és kék topánkát*nem tudom nekem ez tetszik azért változtam meg nem akarok az a kis szürke egérke lenni aki voltam mikor ide jöttem*ezt már nevetve mondja* |
|  | | Cat Morgan

- Catamandra
- Catie
- Caty
- Catamandra Cactus
- Macskusz
 | Téma: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Márc. 31, 2012 4:39 pm | |
| * Meglepődött hogy pont ez bántja Artemist. Ő maga is meghatódott. Járt már így párszor, de mindig túl tette magát rajta. * - Nos Artemis, az az igazság hogy ha neked valaki bejön és először nem viszonozza az akár azt is jelentheti hogy még kicsit korai. Viszont ha barátként tekint rád, sőt kishúgként az nagyon jó. De ez majd a későbbiekben fog eldőlni és nem most. Egy friss ismertségből nehezen lesz kapcsolat. Ahhoz még jobban meg kell ismerned. Mellesleg nem is tudtam hogy bejön neked. * Szólt nevetve. Majd átölelte barátnőjét és vígasztalni próbálta. * - Hát ami az ötletemet illeti. Hívd fel magadra a figyelmet. Szerinted nekem miért zöld a hajam? * Kacsintott a lányra. * |
|  | | Artemis Taylor

| Téma: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Márc. 31, 2012 4:33 pm | |
| Szio Barátném,igen te mindig látod,hogy valami nyomja a lelkem igen most valóban.*mondja a fejét lehajtja és az egyik pad felé igyekezik,hogy leüljön rá*gyere ide elmesélem mi a baj*meg várja mig barátnöje oda megy és leül majd hozzá kezd*tudod nekem bejön Exan csak ö nem ugy tekint rám hanem mint kishug csak nem tudom mit tegyek van valami ötleted?*néz barátnöjére és várja hátha tud valami ötletet adni neki.*annyi a lényeg,hogy multkor játszottunk a patak parton és szájon csokoltam ö is viszonozta de meg mondta,hogy csak hugként tud rám tekinteni*mondja lehajtott fejjel,hogy barátnöje ne lássa,hogy könnyes a szeme* |
|  | | Cat Morgan

- Catamandra
- Catie
- Caty
- Catamandra Cactus
- Macskusz
 | Téma: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Márc. 31, 2012 4:26 pm | |
| * Amint a kígyóval való társalgáson túl lett kiment a hüllőházból. Kifelé menet meglátta egyik barátját Artemist. Régen találkozta már ezért is akart vele nagyon beszélni. * - Artemis! Artemis! * Rohant a lányhoz. Majd utolérte. * - Szia Artemis! Rég beszéltünk. * Amint ez a mondat elhagyta a száját, rögtön meglátta hogy Artemisnek valami nyomja a lelkét. Mert kicsit másabb hangulatban van mint szokott. * - Valami gond? Nekem bármit elmondhatsz. * Mondta bizalmasan a lánynak. * |
|  | | Artemis Taylor

| Téma: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Márc. 31, 2012 4:23 pm | |
| *Lassan lépdel az állatkertben és közben nézelödik hiszen a birtoknak ezen területén sem járt még és ugy gondolta hogy hétvége van igy egy kicsit kikapcsolodik és reméli,hogy valakivel meg beszélheti az Exanon dolgot* |
|  | | Cat Morgan

- Catamandra
- Catie
- Caty
- Catamandra Cactus
- Macskusz
 | Téma: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Márc. 31, 2012 4:18 pm | |
| * Már rengeteget csodálkozott a birtok növényzetével, ám kevesebbet az állatvilágával. Gondolta meg les pár egzotikus lényt és pár trópusi teremtményt. Csodálta hogy amit csak keres ezen a helyen minden megvan. Bolt, fagyizó, természet, állatkert. Ennél jobbat el sem tud nagyon képzelni. Pedig neki aztán tényleg élénk a fantáziája. Betért hát az állatkert tágas kapuján és szétnézett. Elindult egyenesen a hüllő házba. Volt ott minden. Baziliszkusz persze csak olyan aminek a szeme ki van szedve, mert senki sem akar kővé változni. A hatalmas kígyó egyenesen Cat felé nézett. Kicsit ijesztő volt két nagy hatalmas foga és nyálkás zöld bőre. De aki a sárkányokat kedveli annak ez is megfelel. Odament hát az üveghez és kezét ráhelyezte a túloldalon lévő kígyó orrára. Látszólag nem félt tőle. * ~ Békés állat ~ * Gondolta. Majd próbálta az üvegen keresztül megsimogatni a teremtményt, ügyelve arra hogy senki se lássa. * |
|  | | Leila La Fontez Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 44 Msn: nagika20@gmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Sziasztok^^ Játékért írjatok msnen: nagika20@gmail.com vagy PÜben!

| Téma: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Júl. 23, 2011 1:33 pm | |
| *Miközben Amber a padon ül,nyula a földön,egy fiú közelít hozzájuk.*-Ő az én nyulam.*válaszol a fiú kérdésére,majd a nyúlra néz.*-Nem nézem olyan nyúlnak,mint aki folyton eltűri hogy simogatják,és nagyon sokan vannak egy helyen.*magyarázkodik,majd a fiúra néz.*-Amber Millington vagyok.*mutatkozik be kevésbé illedelmesen.A hangján érezni lehet,hogy fáradt.Tegnap nem volt valami kellemes napja...A fiú mosolyára ő is elmosolyodik,majd újra megszólal.*-Te is Nezabaros vagy? *kérdi,miközben újra a fiúra pillant.Annyi nezabarossal találkozott már,hogy nem is tudja hányan vannak.De ő persze nem jár abba a suliba.Csak a kishúga.*
//fagyii// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Júl. 23, 2011 1:25 pm | |
| *Fekete napszemüveg, kockás ing, fekete nadrág a kézben egy szál cigaretta. Hm, kifejezetten helyesnek mondható a fiú, csakhogy nem minden a külsőség. William ugyanis ma bal lábbal kelt, így nem valami kedves... Na, de persze ez nem látszik rajta... Unott léptekkel sétálgat Nellond utcáin, miközben néha elnyom egy ásítást. Felvonja a szemöldökét, amikor egy koldust pillant meg, az már kezd megörülni, hogy végre valakitől kap valamit ám a várt csoda elmarad.* -Te..Most ez komoly? Ahelyett, hogy itt állsz egész nap, kereshetnél valami munkát...Hmpf. *Morogja a fiú, miközben legyint egyet majd tovább sétál. Tekintete az állatpark felé siklik, mire vállat von, vesz egy belépőjegyet, aztán szépen sétálgatni kezd. Több nő is utána néz, de nem különösebben hatja meg a dolog. Nincsenek is olyan sokan, szóval nyugodtan tud sétálni a fiú. Aztán megpillant egy lányt meg egy nyulat, mire kicsit közelebb sétál hozzájuk.* -Ezt ki lehet egyáltalán hozni abból az állatsimogató izéből? *Kérdezi meg miközben elvigyorodik.* |
|  | | Leila La Fontez Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 44 Msn: nagika20@gmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Sziasztok^^ Játékért írjatok msnen: nagika20@gmail.com vagy PÜben!

| Téma: Re: Karditov Park és Állatkert Szomb. Júl. 23, 2011 1:12 pm | |
| *Amber sétálgat a Karditov parkban.Még nem járt itt,ezért alaposan körültekint.Nem lát itt senkit,szóval leül egy padra.A lábát lóbálva gondolkodik.Magával hozta Tappancsot is,meg egy pár narancskarikát elcsomagolva.A nyuszit leülteti az ölébe,és ad neki narancskarikát.*-Egyél csak.*miközben a nyusziját figyeli,a haját összefogja.Hátradől a padon,és az eget nézi.*~Szép idő van.~ *gondolja,miközben Tappancsot simogatja.A narancskarikákat elteszi,mármint azokat,amiket nem kezdett meg Tappancs.A többit otthagyja a nyúl előtt.Ha elfogyasztotta,Amber leteszi a fűre,és hagyja hogy játszon.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Karditov Park és Állatkert Kedd. Dec. 28, 2010 5:34 pm | |
| *Hallgatja a lányt, ahogy a kérdéseire válaszol. Közben meg újra a havas tájat és a fákat figyeli, ahogy Cel is. Mintha várnának valamit. Bár nem, igazából csak bámulnak.* - Nem volt az, szerintem. Mondjuk én sem volta ott. Végülis a végén a suli felrobbant és mindenki haza teleportálódott. *Mondja miközben megrántja a vállát. Nem igazán érdekli, és hangjából áradó unalom is erről árulkodik. Nem érdekli őt a suli sorsa, végülis úgy is újjá építik, ha meg nem lenne így akkor máshova menne tanulni.* - Értem. Én nem megyek. Van hozzá ruhám is meg táncolni is tudok. De nem érdekel ez a bál. A Halloween-i sem volt valami izgalmas. Ez sem lesz az szerintem. Nem érdné meg elmenni *Mondja unottan. Tényleg nem érdekli, meg hát biztos benne, hogy fiúk sem nagyon lesznek, ahogy a Halloween-in sem voltak.*
//Fagy// |
|  | | | | Karditov Park és Állatkert | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|