Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Karditov Park és Állatkert

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 11 ... 22  Next
SzerzőÜzenet
Leila La Fontez
Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 44
Msn: nagika20@gmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Sziasztok^^ Játékért írjatok msnen: nagika20@gmail.com vagy PÜben!

Pozició
Titulus: Nellondi polgár
TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Szomb. Júl. 23, 2011 1:33 pm

*Miközben Amber a padon ül,nyula a földön,egy fiú közelít hozzájuk.*-Ő az én nyulam.*válaszol a fiú kérdésére,majd a nyúlra néz.*-Nem nézem olyan nyúlnak,mint aki folyton eltűri hogy simogatják,és nagyon sokan vannak egy helyen.*magyarázkodik,majd a fiúra néz.*-Amber Millington vagyok.*mutatkozik be kevésbé illedelmesen.A hangján érezni lehet,hogy fáradt.Tegnap nem volt valami kellemes napja...A fiú mosolyára ő is elmosolyodik,majd újra megszólal.*-Te is Nezabaros vagy? *kérdi,miközben újra a fiúra pillant.Annyi nezabarossal találkozott már,hogy nem is tudja hányan vannak.De ő persze nem jár abba a suliba.Csak a kishúga.*

//fagyii//
Vissza az elejére Go down
http://www.crazyygiirls.mlap.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Szomb. Júl. 23, 2011 1:25 pm

*Fekete napszemüveg, kockás ing, fekete nadrág a kézben egy szál cigaretta. Hm, kifejezetten helyesnek mondható a fiú, csakhogy nem minden a külsőség. William ugyanis ma bal lábbal kelt, így nem valami kedves... Na, de persze ez nem látszik rajta... Unott léptekkel sétálgat Nellond utcáin, miközben néha elnyom egy ásítást. Felvonja a szemöldökét, amikor egy koldust pillant meg, az már kezd megörülni, hogy végre valakitől kap valamit ám a várt csoda elmarad.* -Te..Most ez komoly? Ahelyett, hogy itt állsz egész nap, kereshetnél valami munkát...Hmpf. *Morogja a fiú, miközben legyint egyet majd tovább sétál. Tekintete az állatpark felé siklik, mire vállat von, vesz egy belépőjegyet, aztán szépen sétálgatni kezd. Több nő is utána néz, de nem különösebben hatja meg a dolog. Nincsenek is olyan sokan, szóval nyugodtan tud sétálni a fiú. Aztán megpillant egy lányt meg egy nyulat, mire kicsit közelebb sétál hozzájuk.* -Ezt ki lehet egyáltalán hozni abból az állatsimogató izéből? *Kérdezi meg miközben elvigyorodik.*
Leila La Fontez
Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 44
Msn: nagika20@gmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Sziasztok^^ Játékért írjatok msnen: nagika20@gmail.com vagy PÜben!

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Szomb. Júl. 23, 2011 1:12 pm

*Amber sétálgat a Karditov parkban.Még nem járt itt,ezért alaposan körültekint.Nem lát itt senkit,szóval leül egy padra.A lábát lóbálva gondolkodik.Magával hozta Tappancsot is,meg egy pár narancskarikát elcsomagolva.A nyuszit leülteti az ölébe,és ad neki narancskarikát.*-Egyél csak.*miközben a nyusziját figyeli,a haját összefogja.Hátradől a padon,és az eget nézi.*~Szép idő van.~ *gondolja,miközben Tappancsot simogatja.A narancskarikákat elteszi,mármint azokat,amiket nem kezdett meg Tappancs.A többit otthagyja a nyúl előtt.Ha elfogyasztotta,Amber leteszi a fűre,és hagyja hogy játszon.*
http://www.crazyygiirls.mlap.hu
Rosita Sofía

Hozzászólások száma: 153
Msn: riki1997200@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Egy forróvérű spanyol leány. Wink

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Kedd. Dec. 28, 2010 5:34 pm

*Hallgatja a lányt, ahogy a kérdéseire válaszol. Közben meg újra a havas tájat és a fákat figyeli, ahogy Cel is. Mintha várnának valamit. Bár nem, igazából csak bámulnak.* - Nem volt az, szerintem. Mondjuk én sem volta ott. Végülis a végén a suli felrobbant és mindenki haza teleportálódott. *Mondja miközben megrántja a vállát. Nem igazán érdekli, és hangjából áradó unalom is erről árulkodik. Nem érdekli őt a suli sorsa, végülis úgy is újjá építik, ha meg nem lenne így akkor máshova menne tanulni.* - Értem. Én nem megyek. Van hozzá ruhám is meg táncolni is tudok. De nem érdekel ez a bál. A Halloween-i sem volt valami izgalmas. Ez sem lesz az szerintem. Nem érdné meg elmenni *Mondja unottan. Tényleg nem érdekli, meg hát biztos benne, hogy fiúk sem nagyon lesznek, ahogy a Halloween-in sem voltak.*

//Fagy//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Kedd. Dec. 28, 2010 5:23 pm

*Megtudja, hogy Rosi a csata előtt érkezett. Bizony a lány a fa közepébe talált. Ezt az eszközt sosem hagyja a szobájában mindig magánál hordja. Még ha nem is jó harci eszköz tudja forgatni. Mint ahogy a tőrt is.* - 3 - 4 napja igazából feldezem a környéket. Hallottam a csatáról.. borzalmas lehetett...*Feleli a lány bizony, csak azt sajnálja nem volt ott bár biztos ő is ölt volna.* - Nem tudom még. Igazából nincsen báli ruhám sem.. és nem vagyok az a táncos lábú egyén sem..*A Scoop családban bizony senki nem olyan táncos lábú Brenda talán az. Még hozzá nagyon is.* - Te mész? *Kérdezi meg, Rositól.*
Rosita Sofía

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Kedd. Dec. 28, 2010 5:02 pm

*Csak bámul még mindig gonosz mosollyal az arcán, és szépen csendbe burkolóznak. Figyeli a fákat, a szeme sarkából meg azt veszi észre, hogy a lány elővesz valamit a táskájából. Automatikusan oda fordítja a fejét, és figyeli, ahogy a lány felhúzza az íjat és lő, egyenesen az egyik fa közepébe. Erre elsimerően bólint egyet.* ~ Szép lövés volt. Kár, hogy ez a fegyver nem épp a legjobb csatákban. Pedig azért hasznos tudna lenni. ~ *Gondolja, bár neki sosem lesz ilyen fegyvere. Tökéletesen jó neki a katanája. Végülis nagyon jól forgatja. És csatában is nagyon hasznos, közel harci fegyver.* - Nem baj. Nem olyan régóta. Én még a csata előtt érkeztem meg. Te? *Kérdi a a lánytól, bár a hangjában nem érezhető a kíváncsiság.* - Te jössz a holnapi bálba? *Kérdi újra a lánytól, de csak úgy kicsúszott a száján. Mindenki erről beszél amióta kihirdették. Így már várt volt, mikor kérdi meg ő is valakitől, akart akaratlanul.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Kedd. Dec. 28, 2010 4:39 pm

*Még Chleon kívül nem igazán találkozott senkivel az iskolában vagy azon kívül így örül neki, hogy van még egy ember akit megismerhet. Ám, nézi a lány a fákat és hajtja a kísértés, hogy célozzon egyet. A táskájából, kivesz egy nyílvesszőt és az íjját megfogja, céloz és a fatörzs közepét találja el.* ~ hmm.. lehetne jobb is.~*Gondolja magában, majd szépen oda sétál kiveszi a fából a nyilat és vissza rakja a többi nyílhoz, majd vissza rakja a hátára az íjját.* - Ne haragudj, de már hajtott a kísértés.Te régóta jársz ebbe az iskolába?*Érdeklődik Rosita iránt, majd szépen lassan vissza sétál az Allidonos lányhoz.*
Rosita Sofía

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Kedd. Dec. 28, 2010 4:25 pm

*Csak bambul előre, még mindig azzal a gonosz mosollyal az arcán. Még jó, hogy nem látunk bele a fejébe. Lehet, hogy nem épp szép dolgokat látnánk, őt ismervén. Sose volt az a kedves fajta. Inkább csak magának való. Majd megjelenik egy másik lány is.* - Szia! Hát nem. *Valahogy felettéb jobb a kedve. Talán a tegnap előtti beszélgetés van rá még mindig ilyen hatással, pedig az azért már kicsit régen volt. De hát mindegy.* - Rosita Sofía. Allidon. *Mondja, de itt be is fejezi. Nincs kedve beszélgetni. Egyelen akivel szívesen beszélget az Gaiaea. Mással inkább nem, vagyis még daimonja az akivel beszélget. Nem beszél, csak néz előre. Nézi a mellszobrot, a fákat, a havat, ahogy fehérlik.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Kedd. Dec. 28, 2010 3:46 pm

*Már egy ideje sétál Nellondban Gianna Faith Scoop, a kíváncsiság hajtotta milyen lehet a hely és egészen elmosolygott rajta, hogy ide gyakran fog eljönni. Most éppen a Karditov Parkban sétál szokásos öltözete, a barna farmer nadrág, hozzá illő barna felső van rajta és hőburok van rajta. Hátán az íjja szokás szerint rajta. Gyakorolna, ha tudna, de hiszen most ebben a hidegben nem fog neki állni lőni. Inkább csak sétál és csodálkozik, hogy milyen nyugodt ez a hely. A pálcája természetesen, a zsebében van, azt is magánál hordja és tőre is van. Ahogy halad a Karditovban egy lányt pillant meg, és szépen lassan oda sétál hozzá. Barna haja Giának csak úgy omlik a vállára.* - Szia! Látom, nem csak engem hívott ki a természet, erre felé.*Jegyzi meg, majd hamuszürke szemeivel rápillant a lányra.* - Gianna Faith Scoop, Naxeldir.*Mutatkozik, be majd, a kezét nyújtja.*
Rosita Sofía

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Kedd. Dec. 28, 2010 3:31 pm

*Rosi sétál le a Karditov parkba. Itt se járt még, így csak a kíváncsiság vonzotta. Ruhája a megszokott, fekete egész szoknya ami a földig ér, oldalán katana, fekete bőrkabát, fekete magassarkú csizma, nyakában hosszú fekete-pink sál, haja két oldalt göndör, fufruja elől egyenes és pink, kezén fekete bőrkesztyű. Szépen lassan sétál körbe a parkban, és kíváncsian figyeli a téli tájat. Majd a park közepére ér, ahol egy mellszobor van emelve. Nem nagyon érdekli ki lehetett ez az ember, inkább csak leül egy padra és csodálja a természetet. Nem épp druida fajta de azért szépnek találja. Valamiért egy gonosz mosoly ül ki az arcára, miközben keresztbe teszi a lábát a térdén. Ki tudja mi járhat most is a fejében. Végülis mostanában még rosszabb lett. Nagon is szókimondó lett mostanában, vagyis azóta amióta felrobbant a suli. Kicsit még örül is annak, hogy felrobbant.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Szomb. Okt. 30, 2010 7:33 pm

- Biztos szép lehet. *Bólint a Skóciáról szóló részre rá. Ő az egész világból csak itt, Bulgáriában járt, meg Magyarországon néhányszor, az egyik nagyanyjánál. Máshol sosem...* - Aha. Érdekes lehet úgy írni! *Neveti el magát halkan.Igaz, máshogy nem is szokott nevetni. Már nem azért, mert szégyellné nevetését, sőt, mások szerint kimondottan szépen nevet - de most nem ez a lényeg. A vigyorgó fiú látványára csak megcsóválja a fejét. Oya pedig, úgy tűnik, nem marad sokáig, hiszen máris elindult, otthagyva őket.* - Rendben, szia! *Gyakorlati órákon? Dehát minden órán van gyakorlat! Érdekes, biztosan úgy értette, hogy az óra gyakorlati felén. Lil az órájára pillantva megállapítja, hogy bizony már elég késő van: ideje lenne visszatérni az iskolába.* - Én azthiszem visszamegyek. Te is jössz? *S ha jön, vele, ha meg nem, egyedül tér vissza a jó meleg szobába. Talán már választ is érkezett arra a bizonyos levélre...vagy nem.*
Oyasumi Setsuna
Diák

Hozzászólások száma: 80
Msn: LinaLuna12@freemail.hu
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Szomb. Okt. 30, 2010 7:25 pm

*Lil kérdésén elmosolyodik. Nem várta tőle hogy pont versekről fognak beszélgetni.* - jól vagyok. Igen szeretem a verseket. *Azon sem csodálkozna ha a fiú arcán maradna a mosoly.* - Emanuel ha az órákon alszol. Akkor a gyakorlati órákon mit fogsz csinálni? *Na mindegy. Majd még találkoznak.* - Bocsi de mennem kell. Majd még találkozunk. Sziasztok.
Emanuel Branimir
Diák

Hozzászólások száma: 38
Msn: gaara666Chakra@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Tita -jó látod azt írtam tita nem pedig tiszta- boldog vagyok olyan rozsaszin köd lengedezi be a látó teremet. xD

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Szomb. Okt. 30, 2010 7:09 pm

- Nagyon szép hely úgy imádom az a sós tengeri levegőt ami betölti az egész szigetet. Néha szoktam de ahhoz amolyan félzombi állapotba kell kerülnöm hogy még értelme is legyen. *mosolyog rendületlenül csoda hogy nem marad úgy az arca, de most nem Lilre hanem a feléjük jövő hölgyeményre.* -Szerbusz.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Szomb. Okt. 30, 2010 7:02 pm

*Emanuel bemutatkozására bólint.* - Értem, és Skócia szép hely? Még sosem jártam ott. *A következőkre pedig elneveti magát. Na igen, kinézte a dolgot a fiúból! Bár, azt megnézné, hogy a gyakorlati részt hogyan alussza át!* - Igen, szeretem. Esetleg szoktál írogatni? Amúgy nyugodtan szólíts Lilnek, az rövidebb. *Mosolyog a fiúra, majd meglátja a feléjük közeledő Oyát, akivel már találkozott egyszer. Nos, azt nem mondhatni, hogy csönd van közöttük, eléggé jól elbeszélgetnek a fiúval, de mikor odaér melléjük a lány, köszön neki is.* - Szia, Oya! Hogy vagy? Épp a versekről beszélgettünk. Te szereted őket? *Vonja be a lányt is a beszélgetésbe. Jó kis dumapartit csapnak itt - bár már besötétedett, ez őt nem zavarja.*
Oyasumi Setsuna
Diák

Hozzászólások száma: 80
Msn: LinaLuna12@freemail.hu
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Szomb. Okt. 30, 2010 6:50 pm

*Oya séta közben két ismerőst lát. Nem akarja megzavarni a beszélgetésüket. De már egy ideje csönd van. Úgy tűnik nem igazán tudják mit mondjanak. Meg már kicsit unalmas neki egyedül sétálni. Úgy dönt odamegy hozzájuk.* - Sziasztok. *Várja hogy köszönyeek ők is.
Emanuel Branimir
Diák

Kaszt:
Üzenőláda: Tita -jó látod azt írtam tita nem pedig tiszta- boldog vagyok olyan rozsaszin köd lengedezi be a látó teremet. xD

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Szomb. Okt. 30, 2010 6:37 pm

- Valóban a nevem Bulgáriai de Skóciában élünk a szüleimmel. Kis postagalambot játszok otthon. *neveti el magát* Igen új vagyok és eddig nagyon tetszik az iskola, meglehet az órák nagy részét átalszom na jó nem a nagyját csak az utolsó öt percet... *újabb csönd szünet de ez most másabb kissé* Szereted a verseket Liliya?
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Szomb. Okt. 30, 2010 6:11 pm

*Tényleg kínos kissé a csönd, amit már épp megtörni készülne a lány, mikor a mellette s kissé mögötte baktató fiú megteszi helyette.* - Én Liliya Galina vagyok, de már mondtam, az előbb. *Mosolyog rá, nem gúnyosan, se nem lenézően, hanem kedvesen-elnézően. Elég kétbalkezesnek tűnik a fiú, tipikus rakás szerencsétlenség! A bájcsevej tényleg nem maradhat el, bár a lány nem ezt a kifejezést használná rá.* - Szóval...honnan jöttél? Bulgáriából, igaz? A neved alapján gondolom. Én is. *Majd ha választ kap, előhozakodik a következő kérdésével.* - És tetszik a suli? Új vagy, igaz? Még nem találkoztunk, szerintem, csak órákon. *Bár, őszintén szólva nem igazán rémlik neki a fiú. Annyian vannak ott, mostanában meg annyi a baja, hogy nem igazán figyel a környezetére, meg ilyesmikre...*
Emanuel Branimir
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Szomb. Okt. 30, 2010 5:54 pm

*elmormog gyorsan egy jól vagyok-ott és elfogadja a felé nyújtót kezet. Viccesnek tartja a kérdést és el is mosolyodig rajta hogy ezt kimutassa.* - Igen. *Mondta ki határozottan és elindultak. A Fiú a nő mögött ment kicsivel. Nem igazán sétált még erre. Enyhén nyomasztó csönd lopta be magát köréjük vagy csak ő köré? Nem lehete ezt tudni. De annyi szent hogy nagyon kellemetlenül érzi magát.* - Ühm elnézést... az én nevem Emanuel Branimir, szabad megtudnom a tiédet? * Ha a lány igenel felel és megmondja a nevét akkor tovább sétálva bájcsevejbe kezdenek ki honnan jött ide.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Szomb. Okt. 30, 2010 5:44 pm

*Gondolatmenetéből egy nekiütköző test, majd egy igazán nőies seggreesés ébreszti fel. Felnézve észreveszi a vele szemben a földön ülő fiút, és pár másodpercnyi fáziskésés után halkan elneveti magát.* - Uhh...bocsi...jól vagy? *Tápászkodik fel, majd leporolja magát, és kezet nyújt a még mindig a földön ülő fiúnak. Ha az felkel, Lil befejezi farmerja letisztítását, majd ismét felnéz.* - Bocsi..kicsit elgondolkoztam. Amúgy Liliya Galina vagyok, ide járok a Nezabarba. Gondolom, te is. *Ilyen hülyeséget! Hát mégis hova máshova járna?* - Öhm...sétálunk? *Vakarja meg zavartan a fejét. Utál egyhelyben ácsorogni. Szóval, ha a fiú beleegyezik, elindulnak tovább az ösvényen, a hatalmas fák között.*
Emanuel Branimir
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Szomb. Okt. 30, 2010 5:33 pm

*Em akkorákat ásítva megy, hogy kész csoda, hogy az előtte jobban mondva mellette elmenő diákokat nem nyeli le keresztbe. Nyújtózik egy egy kicsit majd az eget nézi a kis albínó csak egy a bökkenő ezzel, még pedig az, hogy a lába elé nem figyel és könnyedén neki mehet valaminek illetve valakinek. Álmos és felettébb elmerengett tekintetén efféle aggodalom nem észlelhető pontosabban nyoma sincs. De mint minden idilli pillanatnak ennek is nyoma vész egy elegáns -mert ő még úgy is tudja- hanyatt eséssel. Erős gondolkozás jelei mutatkoznak arcán azon a porcelán fehérségű bőrén. Ami szokás szerint annyiból áll hogy felkeljen e vagy sem. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Szomb. Okt. 30, 2010 5:14 pm

*Lil sétál a parkban, gondterhelten bámulva maga elé. Nem néz se jobbra, se balra, fel sem néz a ketrecből rácsivitelő állatokra. Nem néz semerre sem. Pontosabban: néz visszafelé. Mikor utoljára látta Yant, éppcsak elment előtte a folyosón, ám mire utolérte volna: eltűnt. Hátra sem nézett a kiabálására. Aztán nem látta többet. Egy rakás levelet hagyott az ágyán, amik mind eltűntek, ám nem tudni hova. Válasz nem érkezett. Lil pedig már csak arra tud gondolni: mit vétett? Mit csinált rosszul? De legfőképp: hol van Yan?! Ma bement a szobájába, és..nem voltak ott a cuccai. Etűntek. Mindene. A ruhái, a könyvei...minden. Csak egy kis doboz maradt itt, benne egy kígyóval, Vorral. Lil most úgy fogja ezt a dobozt, mintha minimum az élete függne tőle. Írt egy levelet Yannak, ám megunta a várakozást, nem bírt egyhelyben maradni az üres szobában. Egyszerűen..nem ment. Fél. Nagyon fél. Fél, hogy elveszíti azt, aki a legfontosabb számára. Fél, hogy nem látja többé. Fél, hogy valami baja esett...vagy rá mérges...vagy...vagy... Nem, nem szabad tippelgetnie. És figyelnie kéne az útra. Még a végén nekimegy valakinek. De nem teszi. Nem képes már arra sem. Szánalom!*
Anton Sava
Nellondi polgár

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Szomb. Okt. 30, 2010 10:54 am

//fagyunk kicsit//
Lina Wierro

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1245
Msn: linawierro@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Szomb. Okt. 30, 2010 10:49 am

* Furcsán néz a férfira, mintha egy kicsit is hazudgálna. De aztán hirtelen elmosolyodik, és vállatvon.* - Rendben, tehát az őn neve Ivan. Na én megyek tovább, régen voltam állatkertben, remélem ez a nam lehet egy ilyen nap nem de? * Nevetett , majd elköszönt, és elindult. Néha néha hátra nézett Ivanra, de mikor már egészen távol voltak egymástól, akkor már rá se pillantott. Leült egy közeli padra, és egy hot-dogos bár volt előtte. Felállt, és kért egyet.* - Kérek egy hot-dogot majonézzel. Semmi csípős le legyen rajta! * Mikor megkapta, kifizette, és még elment egy büfébe, ahol egy ásványvizet is vett. Majd a park színhelyére ment, és egy asztalhoz ült. Ott fogyasztotta el a hot-dogot, és néha kortyolt is a vízből. Mikor már megette, a szemetesbe beledobta a hot-dognak a kis tálcáját, és a víz üvegét. Tovább tanulmányzota az állatkertet,mikor....*

A szöszke lány teljesen megváltozott. Új haj stílust váltott, és maga a lány is megváltozott..A hősiesen visszaszerzett lovagja,Lor is "megbékélt" vele, tehát Prefektus lánykán teljesen új lappal indítja az új évet, 2012-t. Általában farmerekben, pólókban, esetleg sztreccsujjú lógós hosszújukat visel. Visszajött a humora és macskája is,Pihike is megnőtt, igazi vadmacska lett belőle.
http://www.limemuff.mlap.hu
Anton Sava
Nellondi polgár

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Szomb. Okt. 30, 2010 10:42 am

*Hát végül nem lett komolyabb baja a leányzónak, mert Anton még azelőtt elkapta, hogy csúnyán elesett volna. Hirtelen talpra is állítja az allidonos leánykát. Mikor az hirtelen bemutatkozik és elmondja a fél életét Antonnak, a férfi rosszallóan és kissé dorgálóan tekint rá.* Nem tanácsos idegeneknek csak úgy bemutatkozni kishölgy. Mivan, ha én egy rosszindulatú, sötét mágus vagyok? Vagy netán egy szélhámos zsebtolvaj? *Mondja a férfi, majd elmosolyodik, mert alapvetően semmilyen sötét ügylete nincs (vagy legalábbis a külvilágnak nem mutat sötét ügyleteiből semmit).* Az én nevem Ivan. Ivan Bolkjevik. *Mutatkozik be ő is kedvesen, ám valójában ez nem fedi a valóságot. Ki ez a férfi hát? hamis néven mutatkozott be, elképzelhető, hogy valóban nem egy kedves úriember, mint ahogy az látszik. Persze Lina ebből semmit sem sejt, hisz nem tudhatja, hogy a férfi neve valójában nem Ivan Bolkjevik és nem is ad okot a gyanakvásra.*
Lina Wierro

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1245
Msn: linawierro@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Szomb. Okt. 30, 2010 10:35 am

* Nagyon meglepődik, a férfi miatt. Először csak mint egy kém úgy ment, de most meg véletlenségből neki megy. Ez hihetetlen. A férfi elkapja, de alig már pár centi volt neki, és kész vége a műsornak. De, azért, jó, hogy elkapta, mert nem akart a betegszobába feküdni.* - Vááá! * kiáltotta, de aztán megkönynebülten néz a férfi szemébe, mivel nem történt semmi különös.* - Nagyon köszönöm szépen, hogy elkapott, de máskor lehetne egy kicsit figyelmesebb! * mosolygott a férfira.* - Én Lina Wierro vagyok, 16 éves diák. Örvendek a szerencsének! Mármint, nem olyan nagy szerencse, de mivel így írák az élet forgatókönyvében a bemutatkozásst, hát akkor legyen. * Nevetett, mivel elég bohókásan fogalmazott.*

A szöszke lány teljesen megváltozott. Új haj stílust váltott, és maga a lány is megváltozott..A hősiesen visszaszerzett lovagja,Lor is "megbékélt" vele, tehát Prefektus lánykán teljesen új lappal indítja az új évet, 2012-t. Általában farmerekben, pólókban, esetleg sztreccsujjú lógós hosszújukat visel. Visszajött a humora és macskája is,Pihike is megnőtt, igazi vadmacska lett belőle.
http://www.limemuff.mlap.hu

Karditov Park és Állatkert

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 22 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 11 ... 22  Next

Similar topics

-
» Park
» A Robinson park
» Karditov Park és Állatkert
» Kirinashi Nikumi park
» Karakterek - Hogy néznének ki South Park változatban? (XD)