Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Karditov Park és Állatkert

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23  Next
SzerzőÜzenet
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 17915
Msn: rigoevi@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Szakvezető

TémanyitásTéma: Karditov Park és Állatkert   Kedd. 23 Dec. 2008, 18:30

First topic message reminder :

Karditov... már Nellond polgárai közül is sokan alig emlékeznek ki is volt egy a férfi, aki méltán híres volt...kétbalkezességéről. Az volt a vágya, hogy egy parkot ad a városnak, amit saját maga tervez meg és ültet be növényekkel. Egész jól haladt, már majdnem a park fele kész volt, habár többször is életveszélybe került, amikor 1-1 fát próbált megmachinálni, hogy azok nagyobbak, szebbek legyenek, és több árnyékot adjanak. De végül hibát követett el. Épp a park közepén található kis boltívet akarta felállítani, amikor nem a megfelelő varázslatot alkalmazta. Az események gyorsan követték egymást...mint valamiféle előre megrendezett káoszelméleti bemutató, és végül a boltív a férfire zuhant, ezzel a halálát okozva.
A park közepén azóta is ott van a szakállas, akkoriban 50-es éveiben járt férfi kissé butuskán mosolygó mellszobra.
Maga a hely, egyébként olyan, mint a legtöbb park. Fák, bokrok, virágok mindenütt, és jó néhány pad is akad itt, a leülni és pihenni vágyók számára. Középen ott a boltív, épp a mellszobor felett, a férfi emlékére, és úgymond halálára emlékezve ezzel.
Ami még különleges itt az a kis állatkert. Nem nagy, épp csak 7-8 ketrecből áll. Akadnak itt mindenféle varázslények, persze nem a veszélyes fajtából.
Az egyik ketrecben kelta tündérmanók integetnek kifelé, néha kissé megtréfálva a nézelődőket, és ami a kezük ügyébe kerül, azzal jól megdobálják az arra járókat.
Akad itt sátánebe is, ami ugye nem bántja az embert, de azért meglehetősen félelmetesen néz ki. Lehet rajta gyakorolni a zenét, mivel egy hárfa van a ketrec mellé kihelyezve a lelkes próbálkozóknak.
És még jó néhány kisebb varázslény, repülők, és nem repülők, csúszók és mászók, néha még változik is a kollekció, és cserélődnek, az időjárásnak megfelelőien, hisz nem mindegyikük bírja a hideget, vagy épp a meleget.

567 éves éjtünde, épp ezért jellem téren nem kimondottan kedves, de tiszteli a tudást, és a tudni akarást. A férfi nemet szinte semmire sem tartja, ezt csak az iskola miatt próbálja visszafogni valamelyest. Az illúziók, dalok és tér-időmágia mestere, uralma alá tud hajtani az elme erejével szinte bárkit.
Előtörténet

A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 24 Jún. 2009, 09:03-kor.
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Hétf. 30 Aug. 2010, 13:11

*Amikor a "bácsi" kijelenti, hogy miért cigaretázzik Samara csak felvonja a szemöldökét. Talán egy kis aggodalom látszik az arcán.*-Aha.*de csak ennyit mond. Azt is kissé sután. Mindenesetre, amikor a sétapálcával megkocogtatjáka lábát megforgatja a szemeit.*-Győztél.*mondja megadóan a lány, miközben felsóhajt. Nem, mostmár nem is próbálkozik hülyére venni a fiút.*-Nocsak.*mondja a lány még mindig csillogó szemekkel.*-Viszont, ha jól tudom van egy bájitaltan gyakorló terem a főhadiszáláson.*mondja az iskolára célozva, majd csak megcirógatja a vállán lévő pókot.*-Viszont..Azt hiszem bemutatkozom az ottaniaknak.*mondja a lány egy sötét mosollyal az arcán.*-Bey bey Allan..*mondja a lány, miközben elindul az iskola irányába. igaz kissé kelletlenül, de legalább oda megy.*
Allan Redrick
Nellondi polgár

Minősítés:
Hozzászólások száma: 106
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Nellondi polgár
TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Hétf. 30 Aug. 2010, 12:50

* Allan hallgatja a lányt, majd megcsóválja a fejét.*
- Majd meglátod kislány... ha majd te is nagyobb leszel, és olyan lehetetlen helyzetbe kerülsz mint amilyenbe én vagyok mostanság, akkor rá fogsz szokni... valószínűleg. Nem jó dolog. Nem szeretem igazán. De megnyugtat.
* magyarázza a fiú, majd mikor a lány nekiáll hogy a kése, vagy tőre neki nincs is, a sétapálcával megkopogtatja a combjára szíjazott pengét Hogy a fenébe ne ismerné a családját? Nem is lehetne majd családfő, ha nem ismerné őket.*
- Hoppá... akkor ennyire falábad lenne, hogy még táncolni sem tudsz? Vagy... mi ez itt? Javíts ki ha tévedek, de te nagyon jól táncolsz. Talán jobban mint bárki a családból. Amúgy meg... igen régen jártál nálam. Valamikor felnézhetnél. Van pár új dolgom.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Hétf. 30 Aug. 2010, 12:37

*Akkor Allan rágyújt csak felvonja a szemöldökét.*-Aztán, majd panaszkodsz, ha tüdőbajos leszel.*mondja, a lány, miközben egy mosoly jelenik meg az arcán. Igen, úgy érzi, hogy most neki van igaza. Nem baj. Mindenesetre csak végighallgatja a férfit, majd értetlenül pislog.*-Mi..micsoda? Milyen kés?*játsza a hülyét, majd csak megcsóválja a fejét.*-Allan bácsi nem kéne orvoshoz mennie? Samara vagyok nem pedig valami amazon nő.*mondja a lány, miközben az egy gonosz kis mosoly jelenik meg az arcán. Aztán,a mikor visszakérdeznek csak köhint egyet.*-Hát igazából arra gondoltam, hogy vagyis régen voltam már nálad..Mutathatnál valami újdonságot.*mondja a lány, miközben sárga szeme felcsillannak.*
Allan Redrick
Nellondi polgár

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Hétf. 30 Aug. 2010, 12:20

* Hallgatja a lány kifakadását, majd megszólal. Teljsen nyugodtan, miközben elővesz egy szál cigit, és rágyújt..*
- na idefigyelj. Hercegnőnek neveltek téged a családban, vagy életképes embernek? Kylet ismerve... márpedíg jól ismerem a "Redrick ikrek" másik tagját... kifejezetten éltképes nőt neveltek belőled. Nekem ne add elő, hogy egy terrárium miatt nyavalyogsz. Vagy ha rád támad valaki akkor mi lesz Na mi lesz? Megvéded magad. Azért tanulsz ott, azért tanulsz varázsolni, azért van a késed, amit Kyle szermányolt a seregben. Nem igaz?
* Csak megcsóválja a fejét, majd beleszív a cigijébe.*
- Egyébként meg?
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Hétf. 30 Aug. 2010, 11:54

*Amikor Wanda elköszön csak felvonja a szemöldökét.*-Menj.*morogja a lány, majd, amikor Allan közbeszól még párat lép tovább, majd végül megáll. Hátat fordítva áll a férfinek, miközben az beszél erősen gesztikulál a lány. Mindenesetre csak megfordul szemei könnyesek. Úgy látszik sokat gyakorlot a tükör előtt.*-Persze mindig engem kell szivatni, de csak, mert én vagyok a legkisebb...Nem is tudjátok, milyen rossz, ha valaki legkisebb egy nagy családban. Ráadásul én lány vagyok. Mivan, ha vlami állat rámtámad?*kérdezi meg a lány és most az állatot emberre érti. Mindenesetre csak letörli a könnyeket a szeméről, majd idegesen felsóhajt.*-Jó abbahagyom..*mondja a lány, majd visszatér a rendes "Samara"*-Egyébként meg..*mondjan a lány, de nem fejezi be a mondatot.*
Allan Redrick
Nellondi polgár

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Hétf. 30 Aug. 2010, 11:47

* Wanda elköszön, így aztán ő elsétál. Ellenben Samara hisztijére össze szalad Allan szemöldöke.*
- Most megállsz Kisasszony. Nem érdekel a hisztid. Iskolába méssz, ha tetszik ha nem. A bátyád is járt oda. (Kyle) és én is. Justin is, és Sammy is fog. Nem érdekel, hogy mennyire tetszik vagy sem. Mész és kész. Nem fogok erről vitát nyitni.
* A hangja most erőteljesen komoly. Láátszik, hogy valóban nem akar erről vitatkozni.* - Értve vagyok? * Kérdi kicsit élesen. Az arcvonásai is kissé megerősödnek így. Látszik, hogy Julian helyét képes át venni ha kell. Márpedíg sajnos valószínűleg lassan kell.*
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Hozzászólások száma: 4214
Msn: mercedesz2000@vipmail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Hétf. 30 Aug. 2010, 11:40

- Bocs, Samara... *mondja a lány, amikor látja, hogy Allant nem sikerült becsapniuk, és úgy érzi, hogy ez az ő hibája, elvégre nem túl jó színész.* - Nekem most muszáj mennem. Sziasztok. *Köszön el, majd elindul a szobája felé.*

//Bocsi, usernek mennie kell. Köszi a játékot. Smile //
http://www.mercedesz2000.gportal.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Hétf. 30 Aug. 2010, 11:33

*A lány már válaszolna wanda kérdésére, de Allant nem nagyon tudja hülyére venni. Samy-t talán néha-néha meg esetleg Kyle-t. Mindenesetre csak ellöki magát a lánytól, majd úgy áll, hogy mind a két személyt rendesen lássa. Felvonja a szemöldökét, majd csak vállat von.*-Te mindig mindenre rájössz.*morogja oda a lány, majd a következő szavakra csak felkapja a fejét.*-Persze ő bezzeg még otthon lehet...Jó most megyek haza.*mondja a lány, miközben nagy hévvel elindul Allan irányába. Észresem veszi, hogy a pók megesik a válláról.*-Meg különben is abban a nyomor tanyában még terrárium sincsen..És Picúrnak is hiányozni fognak a..*mondja a lány, miközben a vállára pillant. Aztán csak sárgaszemeivel körbepislog, majd a földön mászó pókra néz.*-Gyere ide.*mondja miközben felkapjja az állatot, majd, ha senki nem állítja meg akkor bizony képes haza menni és kiverni a hisztit.*
Allan Redrick
Nellondi polgár

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Hétf. 30 Aug. 2010, 11:22

* Allan látja a két lány viselkedését. És nem véltlenül érti meg ő egyedül a néma Palmyrát tökéletesen, még hangsúly szinten is. felvonja a szemöldökét.*
- Wanda... neked pedíg Szia. Nem vagyok én olyan öreg, akit magázzni kelljen.* És valóban. Allan alíg jár túl a 25-ön. Így aztán tényleg nagyon nem idős* - Samara... Ne akarj már hülyére venni. Úgy is tudod, hogy sosem sikerül. Azt hiszed nem hallottam a kis szóváltásotokat? Nagyon jól tudom, hogy most látjátok egymást először.
* Sóhajt a fiú lemondóan, majd koppant kettőt a sétapálcájával mnt egy nyomatékosítás képpen.* - Hallom Samy még mindíg nem volt hajlandó eljönni otthonról, pedíg a szülők már rúgdossák miatta, hogy ne hgyjon téged egyedül, mert hajlamos vagy az elkallódásra. Na majd gyakorlok egy kis nyomást arrafelé. * Majd mind a két lányra néz felváltva.* - És mi a helyzet az iskolában? Hogy mennek most ott a dolgok? Úgy hallom radikális változások vannak. * Mondja komolyan elgondolkodva.* - Talán nem is árt. Bár nem ismertem az itteni viszonyokat. A fene tudja.*
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Hétf. 30 Aug. 2010, 11:16

*A lány csak megforgatja a szemeit.* - Nem szeretem a pókokat. Rovar fóbiám van. *Mondja a földön ülve, és a másokat cikiz dolgot meg nem is érti.* - Tudtommal én nem cikiztelek téged. Te szívatsz engem. *Emeli meg kicsit a hangját, amikor megjelenik Samara bácsikája.* - Jó napot. *Köszön a lány, aztán amikor Samara fölsegíti a földről és belé karol, nem igazán érti a helyzetet, ám amikor közli, hogy egy barátja a suliból, Wandának leesik a tantusz.* - Mit kapok, ha segítek neked? *súgja oda Samarának, majd ha a lány ajánl valami olyasmit, ami Wandának tetszik, akkor mosolyogva bemutatkozik:* - Wanda Dorcas Gloria. Nem rég ismertem meg Samarát, de már most jó barátok vagyunk. *Neki nem megy túl jól a színészkedés, de azért próbál mindent beleadni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Hétf. 30 Aug. 2010, 11:07

-Akkor meg ne visítozz.*mondja a lány, miközben csak mgé jobban kihúzza magát. Amikor a lány seggre ül csak elvigyorodik.*-Látod..látod így jár az, aki másokat cikiz.*Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje. Na mindegy. Amikor meghallja a háta mögött az ismerős hangot egy ideig csak zavartan pislog, de, amikor megfordul a legszebb mosolyát veti a férfire.*-Allan bácsi..Nahát micsoda meglepetés.*mondja a lány, miközben angyalian mosolyog a férfire. Közelebb sétál hozzá, majd a "bácsika" nyakába veti magát. az iskolás dologra csak magában morog. Legszívesebben jól odaszólna Allan-nek, de nem teszi helyette csak még jobban elmosolyodik.*-Nem, dehogy...*mondja a lány, aztána következő kérdésre csak a magasba szalad a szemöldöke. De gyorsan el is tűnik.*-Én? Hát, pedig..*moytogja a lány. Nagy színész...Mindenesetre újra Wandához fordul.*-Allan bácsi ő az egyik barátom az iskolából.*mondja a lány, miközben felsegíti Wandát, amjd belekarol a lányba.*
Allan Redrick
Nellondi polgár

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Hétf. 30 Aug. 2010, 11:00

* És lásd...a baj nem jár egyedül. Lassan a Herpetológiai részlegről nem más sétál elő, mint Allan Redrcik. Hűvös az idő, így egy fekete garbóban van, egy fekete nadrában, és acélbetétesben. Kezében az elmaradhatatlan kobrafejes sétapálca, csuklóján a kis korallkígyó. (Mérgező állat) Megáll egy pillanatra. Arca sápadt, ami tőle szokatlan. Mindíg jó formában szokott lenni, ám most mintha kissé nyúzott lenne. Elindul a két lány felé, mert persze ő felismerte unokahúgocskáját.*
- Szép estét a kisasszonyoknak. Samanta Drága... régen láttalak. Kyle már azt mondta, hogy biztos elnyelt az iskola sötét kútja.
* Mosolyog a lányokra. Majd Wandára pillant. Nincs semmi nemesi felsőbbség a tekintetében. Teljesen korrekt emberi.* - Allan Redrick vagyok. A Redrickek másodikja. Örvendek.* Majd Samantára néz.* - Hogy eteted te Picúrt? Nézd már meg... a szőre nem is csillog... mi a fenét csinálsz te ezzel az állattal? * Kérdi halovány mosollyal.*
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Hétf. 30 Aug. 2010, 10:52

- Hamupipőke? Nem vagyok hamupipőke... *Mondja, aztán mikor a lány az arcába nyomja a pókot, Wanda csak egyre jobban hátrálni kezd, majd megbotlik valamiben és fenékre esik. Aztán felkel, leporolja magát.* ~Szóval egy Redrick... Akkor ezért gondolja azt hogy bármit megtehet.~ *Sóhajt egyet, majd végignéz Samarán.* - Gondoltam megnézem az állatkákat itt az állatkertben. A kígyókkal meg különösebben nincs semmi bajom, amíg az üvegfal másik oldalán vannak. *Mondja, de látszik rajta, hogy valójában a kígyóktól is kirázza a hideg.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Hétf. 30 Aug. 2010, 10:47

*Nem is figyel fel az éneklésre csak, amikor az felerősödik akkor pillant egy kicsit a lányra, de különösebben nem foglalkozik vele. Ám, amikor felvisítanak mellette csak felvont szemöldökkel néz a lányra.*-Mivan Hamupipőke. Ha a pasikat keresed azok nem erre lesznek.*mondja a lány, majd csak egy mosolyka jelenik meg az arcán. A vállán ücsörgő pókra pislant. Egyik kezével felnyúl érte majd a tenyerébe helyezi.*-Nem nézeeeed meg?*kérdezi meg a lány, miközben majdnemhogy Wanda képébe nyomja az állatot. A bemutatkozásra csak kihúzza magát.*-Én meg Samara Redrick*mondja a lány és valahogy a vezetéknevét msáhogy mondja ki. Nos, igen lehet nyugodtan úgy fogalmazni, hogy büszke. Mindenesetre csak visszafordul a kígyókhoz.*-És mit keresel te itt?*kérdezi meg a lány, miközben félig a lányra pislant.*
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Hétf. 30 Aug. 2010, 10:32

- Sálálá, Nellond, Nellond, de rég jártam itt. *Közeledik énekelgetve és szökkengetve a kígyós ablakhoz. A mai napon is, mint mindig rózsaszínbe öltözött, ám most fehér pöttyök találhatóak a ruhájában. Két nyuszija most nincs vele, elvégre állatkertbe jött, ide nem hozzá magával őket.* - Ááá... egy pók. *Visít egyet, amikor meglátja a Samarán ücsörgő pókot és egy kicsit arrébb is fut.* ~Ezt nem hiszem el. Remélem nem a házi kedvence, vagy ilyesmi.~ *Gondolja a lány, aztán óvatosan közeledik Samara felé.* - Amúgy Wanda vagyok. *mutatkozik be, majd a lány felé nyújtja a gumicukros zacskót, hátha az kér belőle.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Hétf. 30 Aug. 2010, 10:25

*Egy fekete egyberészes ruhában sétálgat az állatkertben. A vállán ott ücsörög Picúr is. Kezében ott forgatja a pálcáját.*~Miért nem értik meg, hogy nem akarok iskolába menni?~*teszi fel magának a kérdést, amire ugyan választ nem kap. Csak unottan sétálgat a hüllök és a pókok osztályán. Elmélyülve nézegeti őket.*~Fogadni menék abban a hülye iskolában ilyen sincs..~*morogja a lány, majd csak megcirógatja a vállán ülü pókot. Mindenesetre csak tovább sétálgat. Végül csak megáll az egyik kígyós ablaknál. Mondhatni rátapad az üvegre. Úgy nézi az állatot.*
Allan Redrick
Nellondi polgár

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Kedd. 17 Aug. 2010, 23:05

Már a parknak zárva kellene lennie. Ám Allan Redrick, mint az állatpark egyik adományozója, szinte korlátlan bejárással rendelkezik. Különösképpen saját kedvenceihez, akik nem mások mint a kígyók. Ám most nem arra veszi az irányt. A farkasok felé sétál. Lassan megáll a korlátnál, rákönyököl. Hosszú fekete fényes haja tökéletesen csillog a holdfényben. Szemei sárgán villannak, akár a farkasoké, akik a fűben, és a fák alatt fekszenek. Allan hosszú ujjú fekete ingben, fekete nadrágban, bakancsban sétál. Alíg nyomja el az egyik csikket, már gyújt rá a következőre. Keze kissé remeg, arca ami általánosan szoborszép, most erőteljesen nyúzott. Mintha már jópár napja nem aludt volna. Az ismerősei sem láthatták talán még ilyennek. Kyle, aki sokszor hozta már ki a fiút a laborból, amikor elfeledkezett az időről a térről, és csak a saját kísérletei éltették. Akkor nem evett, nem aludt. Csak néha ivott egy egy kortyot. De akkor sem nézett ki így. Ám most... most teljesen más. A bőre ugyan szép, és ápolt. A haja szintén. Ám a szemeiben iszonyatos fáradtság, már-már rémület csillog. Hogy mitől? Maga sem tudja. Pusztán valamiért idegtépő félelem, és pánik szerű hangulat uralkodott el rajta az utóbbi napokban. De maga sem tudja megmagyarázni miért. Mélyet szív a cigarettájából, majd hirtelen hang szalad ki a száján. Egy dal. Mély...nagyon mély hangon kezd bele. A farkasok füle megrezzen, majd felülnek, és úgy nézi a kései látogatót. A fiú énekelni kezd.*
- Hello darkness, my old friend,
I've come to talk with you again.
Because a vision softly creeping,
Left its seeds while I was sleeping.
And the vision that was planted in my brain...
Still remains within the sound of silence.

* A farkasok lassan csatlakoznak háttérkórusként a fiú bánatához. Talán értik miről énekel. Valakiről... aki szavak nélkül szól hozzá. Akit most el fog ragadni a sötét jövő. Aki bár eddig is elég kétséges volt... de mostmár egyre biztosabban nem lehet az övé. Egyikük sem hagyhatja el a családját. És az áthidalhatatlan szakadék ott tátong. Allan arcán ahogy énekel egy-egy könnycsepp gördül alá. Nem tudja mi vár rá. De valahol a lelke mélyén már tudja, hogy ennek a félelemnek oka van. Ennek a pániknak csírája, mely lassan lassan gyökeret vert az agyában. A Redrickék mindíg mosolygós méregkeverője most sír. És a farkasok vele sírnak.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Csüt. 05 Aug. 2010, 20:21

*Pislogva figyeli, ahogy Tricia átugrál mellé, majd kihúzza magát.* - Megfelel! *Vágja rá vidáman, megszorítva Tricia kezét. Aztán Justinra a vállát vonogatja, egyszer találkozott a fiúval, de az a cigarettával a kezében már rögtön leírta magát, pláne, mikor csak nevetett, mikor Beryl kijelentette, hogy tüdőrákot fog kapni, és akkor majd nézhet. Viszont mikor Tricia elpirul, elkerekednek a szemei, és megint visongani kezd, méghozzá jóóó hangosan.* - Híííííí! Tricia szerelmes Justin Redrick-be! Tricia szerelmeeees! Két szerelmes pár, mindig együtt jár, egy tányérból esznek, mindig összevesznek, zsupsz! *Énekli vidáman, lóbálva a kezét, és ezzel ugyebár Triciáét meg Miles-ét is, amíg fejbe nem vágja valaki.* - Tricia szerelmeeees! *Nevetve énekel tovább, de még mindig jóval hangosabban a kelleténél. Ráadásul mivel Tricia megy, ezt is menekülésnek tudja be, tehát igaza van.* - Szerelmes, szerelmes, szerelmes! *Pattog vidáman, és körbetáncolja a hármast, így megölelni-megpuszilni is nehéz, de vidáman integet Tricia után.* - Sziaaa, és majd mutasd ám be a kedvesed anyáéknak iiiis! Szia, Mag! *Integet persze új ismerőse után is, majd felpislog Miles-ra.* - De Miles bácsi, te ugye még nem mész? Ugye te jössz velem fagyizni? *A lelkesedés kezd eltűnni, a leányzó pedig elszontyolodik, hiszen Miles is mondta, hogy majd vissza kell mennie ügyelni, és akkor ő egyedül marad. Aztán kicsit szájelhúzva bólogat.* - Tényleg csúnya lenne... De ha nem vagyok beteg, akkor segíthetek, ugye? *Viszont Miles is bejelenti, hogy megy, mire elszontyolodva öleli meg.* - Szia, Miles bácsi... majd holnap benézek, és ments meg sok-sok embert! *Köszön még el, majd ő maga is kitáncol az állatkertből. Útközben tényleg vesz egy fagyit a Jégvilágban, és megy haza.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Csüt. 05 Aug. 2010, 20:18

- Ne tessék bántani a Redrickéket, csak... khm... kicsit más felfogásuk van a szórakozásról, mint nekünk. Ennyi az egész. Meg nem olyan társaságkedvelőek. Maguknak való népség. De ha nem ártotok nekik, ők sem fognak nektek. *Mosolyog, majd Beryl szavaira bólogat.* - Bizony, bizony senki nem foglalkozik a betegek ápolásával, amikor maga is beteg. Csúnya lenne, ha lehánynád a sebes lábú öreg néniket, ugye? *Kacsint le a kislányra, szabaddá vált kezével meg is bökve az orrát, majd Tricia és Magdalena elmennek, ő pedig mosolyogva elbúcsúzik tőlük, és már éppen vinné Berylt fagyizni, amikor mentális üzenetet kap. Igen, mugli kórházakban csipogó a trendi, ő telepatikus üzenetet kap egy profi mentalista gyógyítónőtől, hogy szükség van rá, hát megáll, és elengedi a lány kezét.* - No, Beryl sajnálom, de most szóltak, hogy mennem kell... szóval sipirc haza, és majd beszélünk. *Mosolyog, majd megvárja, míg a lány elindul hazafelé, ő pedig sietős léptekkel elindul vissza az ispotályba, fehér köpenye meglebben utána, de pár lépés után eltűnik, és ott bukkan fel megint. Igen, messze van, nem teheti meg, hogy egész addig sétál... a kötelesség az hívja.*
Magdalena Kristina
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 72
Msn: santaviktoria@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Csüt. 05 Aug. 2010, 18:40

*Tetszik neki az állatkert, szépek az állatok. Hallja a „bácsi” szavát és elkezd bólogatni. Sétálnak, amikor megszólal Tricia, hogy megy. Ő erre felkapja a fejét, hogy ő ígérte meg neki, hogy elkíséri. Ezt nem mondja, de ő is megfordul és elköszön.*
-Nekem is mennem kell, mert nem találok haza. Majd még beszélünk. Örültem a találkozásnak. Sziasztok. További jó szórakozást. *Mondja és Tricia után megy.*

//Köszíí a játékot, még játszottam volna, de akkor nem lett volna jó, mert a karim nem talált volna haza. De mind1. Jó volt veletek játszani. ♥^^//

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Csüt. 05 Aug. 2010, 18:20

*Amikor Beryl lebiggyeszti az ajkait akkor elengedi Miles bácsi kezét, majd átugrabugrál Beryl másik oldalára. Megfogja a húga kezét, majd rámosolyog.*-Most megfelel királykisasszony?*kérdezi meg, miközben egy meleg mosolyt küld a lány felé.*-Igen a Redrick-ek valóban sötétek..*mondja a lány, majd, amikor Jsutin kerül szóba csak vállat von.*-Szerintem ő még a jobbik eset..*mondja, miközben az arca kissé pirulni kezd. Majd csak elkezd körbepislogni.*-Öhm fagyii? Az jóó*mondja a lány, de a kis pír még mindig látszik az arcán. Mindenesetre csak némán leszegett fejjel, sétál a húga mellett. Pillantása a kezén lévő órára esik.*-Jaj, megígérte az egyik prefi, hogy ad nekem szobát...nekem most mennem kell.*nyafogja a lány, majd csak felsóhajt.*-Miles bácsi örültem a találkozásnak.*mondja, miközben megöleli a bácsit, amjd egy puszit nyom annak az arcára.*-beryl mi még találkozunk legyél jó.*mondja a húgának, majd azt is megöleli és puszit nyom annaka homlokára.*-Magdalena öhm szerintem én most nem tudlak visszakísérni.*mondja a lány egy mosolyka keretében, majd még odafordul a többiekhez.*-Na akkor rohanok is sziasztok.*mondja a lány, miközben sietős léptekkel indul meg a kúria felé.*

//Köszi a játékot, de most két helyen nem megy>< //

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Csüt. 05 Aug. 2010, 17:59

*Kissé lebiggyesztett ajakkal pislog Triciára, mikor az megszerzi Miles másik kezét, és így azt, amit ő már megfogott, teljesen kisajátítja. Átöleli a kart, és gyakran pislog fel a rokonra.* - Nem szoktam a Redrick-eket figyelni, nem tetszenek. Olyan sötét alakok... Még az is, amelyik fehérben jár... A szőke hajú meg túlságosan... *Itt elhallgat, nem is tudja, milyen jelzőt használjon Justinra, úgyhogy csak megrántja a vállát.* - De a mi családunkban jó emberek vannak, ugye? Meg tündék. És Colwelléknél is. Kár, hogy Sebastian is elment az iskolába, így alig láthat... Fagyiiii! *Csillannak fel rögtön a szemei, aztán csalódottan hervad le a vigyor az arcáról Miles szavaira, de eszében sincs ellenkezni.* - Rendben, Miles bácsi... Akkor majd az állatkert után elmegyünk fagyizni, jó, lányok? Hogyha betegként kerülnék az ispotályba, még ennyire sem engednék, hogy segítsek az ápolásban. Ugye? *Pillant fel Miles-ra megerősítést várva.* - Igazad van, Tricia, Miles bácsi mindenkit meggyógyít! *Énekli vidáman, mikor a férfi meséli, hogy egyik esete sem volt komoly. Közben pedig sétálnak az állatkertben, és a lány vidáman mutogat a kneazle-ketrec felé.* - Azokat annyira szeretem! Szépek, ugye?
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Csüt. 05 Aug. 2010, 17:51

*Magdalena végül bemutatkozik, mire a férfi biccent egyet jelezve, hogy értette, majd ugye kétoldalról közrefogják, kézenfogják, ő meg elindul a két csöppséggel és a diáklánnyal együtt az állatkert részlege felé.* - Persze, hogy megyünk, amíg nem kell visszamennem az ispotályba. *Mosolyodik el. Igen, nem érdekli, milyen idős a két kislány, neki már csak csöppségek maradnak. Beryl és Tricia szavaira is bólogat.* - Igen, meggyógyítottam, illetve hát allergiás, de kezeltem, meg adtam neki otthonra is gyógyszert, bájitalt, hogy ne legyenek kiütései. Volt ma pár csúnya eset, de egyik se nagyon komoly, inkább csak az ijedtségek voltak nagyok. Egy öreg néni elesett az udvaron, és a lánya nem értett a gyógyításhoz... szóval szerencsére ma nem volt semmi komoly. *Magdalena szavaira felemeli a fejét, és a homlokát ráncolja.* - Lányok, ha fagyit akartok, akkor menjetek át a kereskedőnegyedbe a Jégvilágba... az ilyen útszéli, bódékból árulókban én nem bízok... nem szeretném egyikőtöket sem ételmérgezéssel az ispotályban látni. *Néz le mindháromra, bár inkább csak Beryl kerülne oda, Tricia meg Magdalena meg az iskolába... de persze ha itt lennének rosszul, az más kérdés.*
Magdalena Kristina
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 72
Msn: santaviktoria@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Csüt. 05 Aug. 2010, 17:44

*A lány hallja Miles kérdését, így válaszol rá nevetve.*
-Magdalena-nak hívnak, de jobban szeretem ha becéznek. *Szimpatikusak neki a most megismert emberek, így kedvesen beszél velük. Körülnéz, majd indul a többiek után. Az állatkertet szereti, így mosolyog és bólogat. Örül a jó dolgoknak amik most történnek vele, de elszomorodik , mikor lát egy olyan férfit, aki hasonlít az édesapja rokonához. A vigyor egyből elszáll az arcáról, hiszen azaz ember is bántotta őt nagyon sokszor. Nem akarja elrontani a napját, így inkább a többiekre figyel. *
-Köszi Tricia, kedves tőled. Eszünk egy fagyit? Ott van a sarkon. *Kérdezi csodálattal, hiszen rég nem evett fagylaltot.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Karditov Park és Állatkert   Csüt. 05 Aug. 2010, 17:34

-Igen tudom...*mondja a lány, majd csak megpöcköli húga orrát, amikor az nyafog. Amikor Miles megborzolja a haját csak felnevet. Hiába tizenöt éves a lány ő már csak ilyen gyermeki marad. Amikor Mag csak Beryl-nek köszöni meg kissé sértetten bújik Mileshez.*-Igeeen menjüünk..*mondja a lány, aztán csak odaáll Miles másik oldalára, majd megfogja a "bácsi" kezét.*-Bizony, bizony sok állat van itt. Meg van egy csomó kígyó is...Az egyik Redrick mindig ide jár nézegetni őket.*mondja a lány kiegészítve a húgát. oh, hát persze, hogy neki is meg kell szólalnia. Miért is ne? Amikor Beryl valami beteg kislányról kezd el kérdezősködni csak félrebillenti a fejét.*-Miles bácsi mindenkit meggyógyít.*mondja a lány, majd Mag-re pillant. Már el is felejtette, hogy az előbb megsértődött a lányra.*-Séta után visszakísérlek a Kúriába..Én is odamegyek úgyis szóval..*mondja a lány, majd hagyja, hogy darlin visszaugorjon a vállára.*

Karditov Park és Állatkert

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 23 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23  Next

Similar topics

-
» Park
» Central Park
» Kirinashi Nikumi park
» Karakterek - Hogy néznének ki South Park változatban? (XD)
» Hawaii Vulkánok Nemzeti Park