Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Nellondi Vasútállomás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Nellondi Vasútállomás   Kedd. Dec. 27, 2011 7:44 pm

- Ne vigyorogj Grozdan, mert úgy el tudom rontani a kedved, hogy olyan depressziós leszel, hogy életed végéig elmegyógyintézetben leszel *Morogja a lány. Persze ezzel Kament szeretné elhallgattatni.* -Persze-persze. Ne nyafogj. Ha én azt mondom. Hogy. Nem. Késsük le. Akkor. Nem. Késsük le. *Vág vissza ő is. Hát megint kezdik. Vagyis hát folytatják, amit elkezdtek anno.* -De engem ezért szeretnek. *Pislog a fiúra ártatlanul. Mert ő olyat is tud, sőt nagyon profi benne.* -Neked akkor is nagyobb a fejed. *Vág vissza pimaszul, majd Kamennel együtt nevet az állatos hasonlaton. * -Kezd agyadra menni az állatvilág. *Mondja , de ez azt egyenlőre nem közli Kammel, hogy a kutya is jön. Karácsonyi meglepetés lesz. Tehát a vasútállomás felé menet Gis mellett ott menetel Victor miközben a lány jókedvűen piszkálgatja Kamet. Egészen addig, míg egy fekete hajú leányzó nem áll meg mögöttük. A kezében egy kosarat tart, amiből fehér rózsaszirmokat szór a két diáktársára miközben esküvői dalt dúdol.* -Ez nem normális. *Nevet a lány. Már nem tud ezen kiakadni. Aztán Lorette dúdolása alább hagy, és neki áll dumálni, hogy hagy menjen velük, de végül sikerült lerázni. Aztán a peronoknál összefutnak Pattel is, akit vidáman mosollyal az arcán üdvözöl a Belsis leányzó. Azt viszont nem hagyja, hogy Pat cipekedjen helyette. Annyira nem nehéz. Szóval felszáll ő meg a kutya meg remélhetőleg Kamen is. Elfoglalják az egyik kabint szóval Gis leül Kamennel semben, a kutya meg felül Gis mellé, és a lány ölébe hatja a fejét.* -Szóval mi jót csináltál ahelyett, hogy elkísértél volna? *Kérdezősködik Gis. Nem ismerné be, de túlságosan is érdekli hogy mi történik a másikkal. Szereti tudni, ha hülyeségeket művel. Viszont jól indul ez az utazás ugyanis Gist senki nem zaklatta a vonaton. Tehát leszállnak Szófiában, felszállnak a repülőtéren és irány Párizs! Dehogy. Az úticél London.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Nellondi Vasútállomás   Kedd. Dec. 27, 2011 7:25 pm

*Az ünneprontásra elvigyorodik. Jól van, na. Ez az egyik hobbija.* - Szerinted honnét? Utánanéztem. Ha nem sietsz, le. Fogjuk. Késni *tagolja szépen. A becenevesre csak szélesen vigyorog.* - Mert szerinted én? Agyamra mész a becézéseiddel. Szóval bagoly mondja verébnek... El sem hiszem. Én meg az állatos hasonlat... *Aztán ismét felnevet. Az átöltözésre vállat von, aztán ugye elindulnak vissza a kúriába. Mikor Giselle végez, végre, végre elindulhatnak a vasútállomás felé. Kamen halványan vigyorog az emlékeken, meg az oszlopon, amire múltkor felugrott, hogy körbenézzen. Na, igen. Picikamen! Időközben ugye a kezébe került egy méretes fekete sporttáska, amit Gis felismerhet, ez a tipikus utazós táskája. Múltkor is ez volt nála. Meg persze az övtáskája is rajta, amiből éppen rángatja elő három vonatjegyet, az egyiket rövid úton Giselle kezébe nyomva. Mindent elintézett már. Vonatjegyek, repülőjegyek, meg a fuvar a reptérről a lakásig. És az is le van már szervezve, ki jön eléjük... A vasútállomáson megpillantják Patricet is, aki minden különösebb megszólalás nélkül elveszi Kamentől a saját jegyét, és persze köszön Gisnek. Kamnak most nem. Mert ahhoz most nincs kedve... Egyébként beszélni nem érdemes hozzá, mert a fülébe üvölt a zene, szóval úgysem hallja. Kicsit most antiszoc, na... Szintén egyébként sporttáskával felszerelve, a hátán pedig gitártok. Mert nincs az a mindenható, hogy ő azt ne vigye. Szóval Pat nem foglalkozik velük különösebben, csak elveszi a jegyet, ha kell, felpakolja Gis holmiját, aztán megkeresi a helyüket és ledobja magát. Szerencsére a kabinjuk eléggé üres... És ezúttal Kamennek sem kell lebegnie. A nekromanta megoldja helyette.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Nellondi Vasútállomás   Csüt. Aug. 25, 2011 7:45 pm

- Azért annyira nem borzalmas. Legalábbis, ha én mondom akkor nem. Idióta családi hagyomány? Na abból nekünk is van egy pár, viszont ünnepeken az idióta családi hagyományok jól jönnek.*Vigyorog aztán mikor a fiú hüledezni kezd neki csak pislog.* -Tudnom kellene? Tudod én jobban el voltam azzal foglalva, hogy legyen egy napi rendem és hogy kiismerjem a helyet, mint hogy a városban mászkáljak. És az jó ötlet lenne, ha már végigvonszoltalak Párizson, elvittelek a Riviérára ééés még Amboise-ba is voltál. *Tényleg jó lesz, ha megmutatja neki ezeket a helyeket, mert ő inkább csak az iskolában szokott bolyongani. Aztán észleli, hogy a fiú nem szól vissza így hát akkor csak ő kötekedik Kamen meghallgatja.* - És csodák csodájára nem szól vissza. Mi az? Elvitte a cicád a nyelved? *Szól be megint. Egyébként Antoine szerint mindig ilyen volt max hülyébbé teszik, de azért vigyázzanak rá.* -Kösz, bár az elmondásuk szerint lehet, hogy előbb Svájcban kellene kezdenem. Szeretnéd, hogy a hollómat beidomítsam, hogy menjen Angliába, és ha nektek címeznek levelet akkor hozzátok vigye? *Megint ártatlanul pislog, aztán ugye Kamen végre valahára beszól.*- Te meg tanulj meg csókolni. Egyébként meséltem, hogy lehet leváltják a szakom prefektusát? Mi van? Nem kell így nézni. Akármennyire nem bírom a fél-tündéket az infókat lehet kiszedni a Belsis prefiből. És ne már, hogy csak ennyit. Én felkeresem az idióta bátyámat meg Blanchardot. Meg meg közlöm a hírt anyámékkal és beszélek a szobatársammal meg agyalok a rádiós dolgon. Egyébként ne lepődjetek meg, ha engem hallotok valahonnan. *Egy újabb szóáradat tör elő a lányból, majd félre hívja egy percre Kament, és megkérdi, hogy Mike nem-e adta tovább azt az hamis hírt hogy együtt vannak. Aztán a fiúkkal együtt elindul a suliba, majd felrohan a harmadikra, majd visszamegy a másodikra megkeresni a bátyját, majd ha netán összefutna Pattel meg Kammel köszön nekik, végezetül a hollójával együtt eltűnik a lépcsőknél. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Nellondi Vasútállomás   Csüt. Aug. 25, 2011 7:06 pm

*A lány szavain a grozdanos dologig csak vigyorog meg néha felnevet, azon viszont fintorog.* - Hát hooogy hülyén hangzik. Meg csak azért van, mert van egy idióta családi hagyomány. Szóval borzalom... Utálom. Pont. *Az üvegek felmutatásán megint elneveti magát. Ez abba sem marad, egészen, amíg szóba nem kerül, hogy hol tervezi leinni magát a srác. Vagyis igazából nem. Csak azok jó helyek.* - Nem tudod?! Elviszlek majd. Nellond! Rémlik valami? *Ez is meglepte, bár nem sokkolta. De sebaj, majd ő megmutogatja a lánynak ezeket. Meeert jó helyek. A Jenilián mondjuk jobban meglepődött, mert azt azért mindenki ismerni szokta. Az újak is elég hamar oda szoktak találni. Neki is csak úgy másfél hét kellett hozzá. A kísértésen meg a mártírkodáson megint csak nevet. Ma nincs olyan kötekedős kedve. A zülléses dolgon is nagyot nevetett, és közölte, hogy szerinte éppenséggel ők züllesztik el a csajt.* - Hát, akkor ahhoz jó szórakozást *vigyorog.* - Hát, igen. Remélem idén végre felfogják, hogy csak a bagolypostás dolgokat kapom meg *rázza meg a fejét, és Patric is felnevet. Az éhségen és a konyhán jót nevet.* - Gyakorolj is! Mire legközelebb hazamegyünk, legyél profi szakács! *kacsint. Aztán a lány felteszi a kérdést, mire nemtörődöm módon megvonja a vállát.* - Visszamegyünk a suliba, én megvárok Patric-kel valami prefektust, vagy valakit, aki beosztja egy szobába, aztán irány az ágy. Az utazás mindig elálmosít. *És ezt demonstrálandó ásít is egyet. És valóban ez a programja. Hogy Gis mit csinál, az innentől nem rajta múlik, bár ez kissé furcsa. Ő is megszokta, hogy együtt csinálnak mindent... Mindegy. Most már a Nezabarban vannak, vissza kell szokni az itteni rendhez. De furcsa lesz megint a sulis ágyon aludni!*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Nellondi Vasútállomás   Csüt. Aug. 25, 2011 6:07 pm

//Szintén ezek//

*De Gis arról nem tehet, hogy Kamen látni akart néhány dolgot. Pont. * - Akkor jó. Ki jönne? Hát nem is tudom, de valaki biztosan jönne. Köszönöm a meghívást, és úgy látom te még nem nagyon láttál engem részegen... Nyugooodt vagyok. Csak ő volt a szerencsétlen. *Elegyedik szóba Dannal, majd Kam kérdésén felröhög.* - Hát nem a lényeg, hogy mindenhová elérjen a kezem? Nana, Kamen. Úgy látszik nem jöttél még rá a törtető terveimre. Ha ismert, elismert és befolyásos személyiség akarok lenni akkor ott kell lennem mindenhol. Mit is beszéltünk a kapcsolatokról? *Nevet a lány. Úgy látszik harmadszorra is lefagyott Kamennél a rendszer.* - De én úgy hívlak, Grozdaaaan. Egyébként mi a bajod ezzel a névvel? *Pimaszul vigyorog. Még jó hogy az ő második nevét homály fedi. Nem mintha baja lenne vele csak felesleges számára.* - Nem hoztam. Kaptam, vagyis tegnap maradt. *Vigyorog ő is, és az oldalán lévő táskából felmutat két üveget.* -Van több is, és soha nem tudtál magadra vigyázni. Jóó tudom. Most jön az a rész, hogy az orrom alá dörgölöd, hogy a találkozásaink alkalmával nekem több sebem volt. De. Az. Is. Az. Edzések miatt volt. Rendben?! Egyébként meg ne láttál törött kézzel felmászni a borostyánra. Az szép mutatvány volt. *Be nem áll azért se a szája, de ha egyszer jönnek az emlékek?! * -Te milyen helyekről beszélsz? Fogalmam sincs miket emlegetsz. *Furcsán pillant a fiúra. Neki semmit nem mondanak ezek a nevek.* - Fejezd be a mártírkodást. Egyszer még a sírba viszel, de jegyezd meg, hogy akkor visszatérek kísérteni. *Mondja ezt a már a hajón, majd ugye felbukkannak a franciák is elbúcsúztatni az angyalkájukat. Persze azért Antoine-nak volt egy stílusos beszólása, hogy azért Kamenék ne hagyják túlságosan zülleni. A vonaton meg pár pillanat alatt kiüldözi a bibircsókos banyát miközben ezerszer is átkozza a vonaton. Miért találják meg őt az ilyenek?! Aztán ugye Pat leszáll, de nem hagyja hogy a cuccait pakolják. Ő elbírja, és nem is nehéz.* - Csak neked. Én még átugrok év közben Luxemburgba megnézni ezek a hülyék mit művelnek. *Nevet fel a lány, majd azért hozzáfűz még valamit.* -És most szokjunk el megint mindenféle elektronikus dologtól. Telefont kikapcsolni, laptopot elrakni, mp4-et elrakni, mert itt semmi se működik. *Csóválja a fejét. Hát az elektronikus dolgok hiánya zavarja a legjobban. Kamen pillantását elkapja, aztán vigyorogva megszólal.* -Ha éjszakánként éhes lennél. A konyhában megtalálsz. *Felröhög, de egyébként komolyan gondolja a fél-véla lány.* -Most mi lesz? *Pislog körbe. Igazából jó pár dolga lenne, de valamiért nem akar elszakadni Kamentől. Vagy megszokta, hogy többnyire együtt töltik a napot, vagy teljesen más miatt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Nellondi Vasútállomás   Csüt. Aug. 25, 2011 5:41 pm

// Porthsmouth/Franciaország/vonatút/itt //

*De Gis többet töltött Franciaországban. Pötty. A nem megfojtáson Dan felnevet.* - Nem terveztem. Akkor ki jönne legközelebb Kamennel? Ja, és természetesen meg vagy hívva a mostanra tradicionális újévi bulinkra, de ott nincs olyan, hogy nem részegedik le mindenki. És abban is megnyugodhatsz, hogy olyankor Jesperék bandája is olyan s*gg részeg, hogy nem kötnek belénk. Szóval no para *kacsint. A rádiós dologra Kam felkapja a fejét.* - Milyen rádióban? *pislog nagyokat.* - Te sulirádiós akarsz lenni? *Újabb meglepetés. Noha annyira nem fagyott le, mint korábban kétszer is, de azért meglepődött. Aztán persze egyből bevillan, milyen szépen fel tudná ezt használni. Szóval elraktározza az agyában.* - Ne. Hívj. A. Második. Nevemen! *fakad ki. Utálja a középső nevét, na. Nem kicsit.* - Egyébként meg hogyhogy az övékkel? Hoztál piát? *kérdi vigyorogva.* - Egyébként meg én is tudok vigyázni magamra. Csak részegen nem *von vállat.* - A suliban meg annyira nem tervezek berúgni. Esetleg a Nedaviában, vagy a Jeniliában... Jó, nem *nevet fel.* - Jóóóó, de a legjobb haverjaim, ééééés hiányozni fognak *szipog egyet-kettőt. Aztán ugye hajó, és a túlparton találkoznak a francia csapattal is. Ott Kamen meg Pat inkább külső szemlélőként figyeli az eseményeket, és végre feljutnak a Franciország-Bulgária vonatra. Amikor Gis banyát űz, Kamen meg Patric felettébb jóízűen röhögnek a dolgon. És végre, sok óra utazás után, végre megérkeztek Nellondba! Patric határozottan jókedvűen ugrik le a vonatról, és persze, ha megengedik, segít Gisnek lepakolni a cuccait. Ha nem, akkor nem. Neki egy elég méretes bőröndje van egyébként, és egy gitártokja, mert hát elhozta minden ingóságát, Kamennek pedig a már sokat látott sporttáska az elmaradhatatlan társa.* - Hát, az utazásnak itt vége *szusszant Kam, és Gisre pislog. Tekintetébe enged kiülni még egy szót: kár. Hogy mi? Vélhetően az, hogy ismét megállapodnak a suli unalmas keretei között. Vagy nem?*

A hozzászólást Kamen Grozdan Branimir összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 25, 2011 8:03 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Nellondi Vasútállomás   Kedd. Aug. 09, 2011 1:46 pm

- Szeretném *kacsint. Később, a kabinban a válaszra vigyorogva bólogat, aztán ugye emelkedik, és megjegyzést kap.* - Nem, pusztán csak varázsló *vigyorog a lányra.Aztán ugye Gis azt javasolja, hogy zárják be az ajtót, mire ismét bólogat.* - Csak a banyáktól kíméljen meg az ég, bármi más jöhet, csak azok ne *mondja, aztán a másikat megelőzve felpattan, és bezárja a fülke ajtaját. Hiába, ő van közelebb... Az, hogy melléje ült... Nem szeret háttal utazni, más különös oda nem volt rá, viszont a tekintetet észreveszi, és rá is kérdez.* - Mi az? *Aztán ugye bekapcsolja a zenét, és a rákérdezésre elvigyorodik.* Aha. *Kíváncsian hallgatja a lány szavait, és a vigyora egyre jobban kiszélesedik.* Király! És korábban hol léptetek fel eddig? *Aztán ugye a lány ismét megjegyzést tesz a vonat sebességére, mire Kam közönyösen vállat von.* - Nos, még mindig jobb, mint az autó. *Remélhetőleg nem kérdeznek rá, miért, ha pedig igen, úgyis kitalál valami mondvacsinált hülyeséget... Ahogyan az tipikusan rá vall. Közben a lejátszó átvált a Never surrenderre. Az biztos, hogy végigbeszélik a vonatutat, és persze ha a Monsterhez ér, odanyújtja Gisnek a másik fülhallgatót, hadd élvezze ő is... Közben érdeklődve figyeli a tájat, igyekezve a lehető legjobban felismerni, hogy vajon merre járnak éppen...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Nellondi Vasútállomás   Kedd. Aug. 09, 2011 1:24 pm

- Nem értem miért lenne alapvető. Talán tetszik az öltözékem? Otthon még van pár ilyenem, ha szeretnéd. *Kötekedik pimaszul mosolyogva. Nem is kell neki segíteni, mindig úgy nevelték, hogy ne legyen valami gyenge kislány, aki arra vár, hogy mikor jön az udvarias szőke herceg. Meg amúgy se hagyta volna, hogy pakoljanak helyette, mert nem nehezek a csomagjai. Szerencsére hamar eltávozik az egyetlen zavaró tényező így nyugodtan ücsöröghetnek majd a kabinban.* -Valóban az volt. Meg nem akartam egész végig őt hallgatni. *Gonoszan mosolyog, miután végzett a pakolással Kam felé fordul. Épp akkor szólalna meg mikor a fiú felemelkedik.* Nem is tudtam, hogy egy angyal vagy. * Csipkelődik miközben a srác pakolását nézi.* -Ugye nem baj, ha bezárom az ajtót? Nem akarom, hogy a végén még vén boszorkák is erre tévedjenek. * Kérdi a fiútól, bár amennyire akaratos úgyis kiharcolná hogy bezárja azt a fránya ajtót. Ha engedik neki akkor behúzza, és be is zárja a tolóajtót, ha nem akkor addig nyaggatja a fiút, amíg bele nem egyeznek. Mikor Kam leül mellé kissé furcsán néz rá. Azt hitte a másik helyre fog ülni. Mondjuk ez a tény különösebben nem izgatja. Mikor előkerül a zenelejátszó a Naxeldires fiúnak sikerül ismét mosolyt csalnia Giselle-re arcára. * - Akkor azt hiszem erre nem lesz szükség. *Mondja halkan, és el is tünteti az mp4-ét. * -Invincible, igaz? Ha szerencséd van hallod tőlünk is. Az attól függ hogyan fogunk együtt játszani. Mondjuk mivel én és Henri éneklünk könnyű lesz tartani a tempót. Mivel régebben is felléptünk már együtt ezért meg könnyű dolgom lesz. *Mondja, majd halkan dúdolni kezdi azt a számot, amit épp Kam hallgat. A kérdésnél rápillant a fiúra.* -Attól függ milyen gyors a vonat. Mondtam, hogy a TVG ezerszer gyorsabb, mint ez. *Válaszol, majd remélhetőleg végigbeszéli az utat m mondjuk amúgy se maradna csendbe csak hát, ha Kam nagyon nem akar beszélgetni akkor képes lenne elaludni a zenére.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Nellondi Vasútállomás   Kedd. Aug. 09, 2011 1:04 pm

-Alapvető *vigyorog. Aztán biccent a vívásra, és nem kíváncsiskodik különösebben. Igazából azért, mert nem érdekli. Aztán az unatkozásra felnevet, a csomagokat meg még véletlenül se segítene felpakolni. Minek? Gis elég jó erőben van, ezt valószínűnek tartja, ezért csak fel tud pakolni pár holmit azon a vonatlépcsőn... Ő maga is felrakja a sporttáskát, aztán ugye követi a lányt a kabinhoz. A bajba keveredésre nem reagál, csak egy bólintással, miszerint meg tudja érteni az érzést. Yan sem éppen abban profi, hogy vigyázzon magára... Kíváncsian hallgatja Gis szavait, rezzenéstelen arccal, csak egy kis sajnálkozást ültet ki az arcára, hogy a férfit abba a képzetbe ringassa, hogy még sajnálják is, amiért rossz vonatra szállt. Közbe szólni esze ágában sincs, mert látja, hogy a lány el tudja intézni a dolgot egyedül is. A tömény dohányszag őt is eléri, de őt nem érdekli különösebben, csak kissé elhúzza a száját. A dohányba keveredő izzadságszag... Az az, ami undorodásra készteti.* - Uhh, elég undorító egy élőlény volt, jó is, hogy elkergetted. *Aztán felpillant a csomagtartóra, amit újabb szájhúzás követ. Aztán halkan egy igét mormol az orra alatt, mire kicsit felemelkedik a talajról, és így már könnyedén eléri a tartót. Aztán megszünteti a varázslatot, és lehuppan a lány mellé az ülésre. Enyhén szólva is süt róla, hogy aranyvérű, mert még a leghalványabban sem jutott eszébe nyújtózkodni, vagy ilyesmi. Minek? Egy egyszerű levitációval könnyen és zökkenőmentesen meg lehet oldani a dolgot. Aztán ugye a lány feléje nyújtja az MP4-et, mire megrázza a fejét, és vigyorogva beletúr az övtáskájába.* - Igazán kedves tőled, de ilyesmivel én is készültem *mondja, majd felmutatja a táskából előhúzott sötétkék zenelejátszót, meg a fülhallgatót hozzá. Az egyik felét be is dugja a fülébe, és elindít egy számot, elég hangosan ahhoz, hogy lehessen hallani, hogy az Invincible-ről van szó. A másik füle persze szabad, tehát hallja, amit a másik mond.* - És mondd csak, mennyire hosszú az út? *érdeklődik.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Nellondi Vasútállomás   Kedd. Aug. 09, 2011 12:44 pm

- Természetesen. Biztosan a kedvedért öltöztem így. *Kuncog, majd a seb említésére elfintorodik.* -Vívtam. Ilyen sebekkel számolni kell. *Vonja meg a vállát. Azt nem akarja elmondani, hogy Tyline-nal vívott, bár ez csak "barátságos" mérkőzés volt.* -Látod, nélkülem halálra unnád magad. *Nevet miközben a csomagokat pakolja fel a vonatra, majd ugye ő maga is felpattan.* -Hát annak én se nagyon örültem. Utálom, hogy folyton másokra kell vigyáznom. Hol az öcsém keveredik bajba, hol a bátyám. *Idegesen félresöpör a szeme elől néhány tincset, aztán a cuccaival felszerelkezve elindul, majd mikor megtalálja a kabint ugye megtorpan. Kamen szavaira csak szélesebb lesz a vigyor az arcán. Elhúzza a ajtót, belép és a másik szabad helyre lepakol.* -Szép napot. Elnézést, de ezek a helyek foglaltak. *A pasas értetlenkedve pillant fel a lányra.* -Ezek a helyek foglaltak. Mindjárt jönnek a barátaim. Sajnálom, de ez a mi helyük. Maga talán Spanyolországba tart? Nem hinném. Tudja ez a vonat csak Spanyolországban áll meg, és ez a kabin már megtelt. *Olyan meggyőzően beszél, hogy a férfi kicsit kételkedni kezd.* -Megnézhetném a jegyét? Talán tudok segíteni, hogy melyik vonat az övé. *Bájosan mosolyog, majd mikor megkapja a jegyet ránéz az idegenre, és fejcsóválva válaszol neki.* -Nagyon sajnálom, de rossz vonatra szállt. Látja azt a beérkező kék járművet? Az visz Franciaországba. *Rápillant Kamenre, és azt próbálja sugallni neki, hogy ne merjen közbe szólni, mert akkor rájön a trükkre. Az ismeretlen lekapja a csomagjait a tartóról, majd nagy bocsánatkérések közepette távozik. A fél-véla lány elfintorodik, mikor megcsapja a férfiből áradó tömény dohányszag.* -Sajnálom, de muszáj volt. *Pillant ki az ablakon ahol azt látja, hogy néhány utas segíti fel az előző pasit a másik vonatra. Felrakja a táskát meg a gitárját, majd Edgar mellé leül az üres helyre. Előveszi az mp4-ét majd mosolyogva átnyújtja Kamnek.* -Tudom, hogy nem szeretsz csendben lenni, de ha a Monsterhez érsz akkor add oda nekem is. *Kényelmesen hátradől, figyeli a fiút hogy mit fog ügyködni a Skillet számokkal teli mp4-gyel.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Nellondi Vasútállomás   Kedd. Aug. 09, 2011 12:26 pm

- Gondolom csak a kedvemért *vigyorog szélesen, aztán ugye kérdezik, mire kissé oldalra döntött fejjel válaszol.* - Csak a seb. Azon tűnődöm, hol szerezted. *Amikor a lány nevet, csak egy felvont szemöldökkel jelzi, hogy kíváncsi lenne, miért. Aztán ugye a jegyért nyúl, és hamarosan meg is érkezik a vonat. Az ajtók nyílnak, és felszállás közben újabb kérdés jut el hozzá.* - Semmi különös. De őszintén szólva annyira nem voltam odáig azért az "ünnepségért" *mondja szarkasztikus hangon. Ünnepség, ja. A lány könnyed és gyors léptekkel halad végig a folyosón, így ő is sietősen követi. Végül megállnak az egyik fülkénél, ahol egy dagadt pasas ül, mire kissé elhúzza a száját. Aztán a lány felvetésére ördögi vigyor ül ki az arcára.* - Intézd. Már csak azért is, mert ez a vigyor az arcodon azt sugallja, hogy nagyon fogom élvezni a műsort *vigyorog. Aztán belép a másik mögött a kupéba, kíváncsian várva, hogy mit fog látni. Nagyon kíváncsian, az ördögi vigyornak minden kis halovány jelét eltüntetve az arcáról.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Nellondi Vasútállomás   Kedd. Aug. 09, 2011 12:13 pm

*Túlságosan is bemélyed a "Hamletbe" és mivel a hollójának a kalitkája le van takarva így a madár se jelezhet a lánynak. Mivel nem tünde, vagy vámpír ezért sajnos nem hallja meg a Comatose-t pedig valljuk be neki is ott motoszkál a fejében a dallama. Őt nem különösebben zavarja, ha később indulnak, sőt megnyugtató a peronon a ücsörögni. Ha Gis látná Kament az oszlopnál nevetni kezdene mivel még mindig olvas, ezért tényleg nem veszi észre a fiút. Még mikor közeledik a srác akkor sem pillant fel. Úgy látszik a könyv nagyon leköti, mikor megállnak mellette, és felismeri Kam hangját azonnal felpillant. Halványan elmosolyodik, nem csak a bókon, hanem azon is hogy Kamen tényleg eljött.*- Szia. Köszönöm, sokáig gondolkoztam hogy melyik ruhámat vegyem fel. *Még mindig vigyorog, majd észreveszi hogy Kam az arcát bámulja.* -Mi az? *Pislog értetlenül, majd feleszmél, hogy mivel pár perc múlva indulnak talán oda kellene adni a jegyet a fiúnak.* - Tessék. Tedd el mielőtt elfelejteném odaadni. *Nyújtja át a vonatjegyet, majd felveszi a csomagjait. Rápillant a fiúra, és nevetni kezd. Egy sporttáska szemben Giselle gitárjával, madarával és táskájával. Most is látszik, hogy a lányok több mindent cipelnek magukkal, mint a pasik.* -Egyébként mindjárt jön a vonat. Elvileg itt fog megállni. *Mutat le a sínekre, majd hamarosan megérkezik a járművük is. Giselle halkan tesz egy olyan megjegyzést, hogy a TGV vonat Franciaországban sokkal gyorsabb. * -Mesélj. Mi történt veled a csodálatos ünnepség után? *Kérdi miközben kinyílnak az ajtók, és várják a beszállókat. A francia lányka se rest hamar felszáll a vonatra közben int Kamnek, hogy kövesse őt a helyükig. Gyors léptekkel indul meg a szűk folyosón, majd megtorpan az egyik kabin előtt. Odabent egy dagadt pasas foglal el két helyet. A Belsis lány megrázza a fejét, majd ördögi vigyorral az arcán Kamen felé fordul.* -Igényt tartunk a társaságára, vagy elintézzem? *Kérdi a lehető legangyalibb hangon, de hát a mosolyáról lerí, hogy rosszban sántikál. A fiú válaszára vár, majd bármi is majd belép a kabinba.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Nellondi Vasútállomás   Kedd. Aug. 09, 2011 11:55 am

*Az emberek morcosan pislognak egy alacsony, fekete hajú, hangosan fütyörésző fiúra. Bizony, messziről ki lehet szúrni, de csak a hang alapján, mert sosem lehetett rá büszke, hogy kiemelkedik a tömegből. Hiába, pár centivel kisebb mint az átlag... Ez van. Egyébként jól felismerhetően egy Skillet számot fütyül, méghozzá a Comatose-t. Aztán, egyre közelebb érve igyekszik nyújtogatni a nyakát, végül vállat vonva fellép az egyik oszlopra, ezzel rögtön egy fejjel a többiek fölé emelkedik, így lehetősége van körülnézni. Végre. Így ki is szúrja Gis-t, így leugrik, és gyors léptekkel feléje veszi az irányt. Már így is szépek, egy nappal később indulnak, mint tervezték... Mindegy, max egy nappal tovább maradnak. Az sose gond. Odaérve szélesen rávigyorog a csajra, és így már az ő öltözékét is látni. Egy kék-fehér póló, egyszerű, laza stílusú, kék térdfarmerrel párosítva, oldalán fekete övtáska fehér halálfejes díszítéssel, kezében egy fekete sporttáska. Gyorsan végigméri Giselle-t, ami kivált belőle egy elismerő pillantást.* - Jól áll ez a ruha. Egyébként meg helló *vigyorog rá szélesen. Tekintete a lány arcán lévő sebre esik, és nem igazán tudja, honnét lehet, de talán a múltkori "ünnepélyről". Minden esetre most lerakja maga elé a földre a táskát, és szusszant egyet, körbenézve az állomáson, próbálva kitalálni, melyik lesz a vonatuk.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Nellondi Vasútállomás   Kedd. Aug. 09, 2011 11:26 am

*Miután Kamen beleegyezett, hogy haza kíséri vidáman álldogál a vasútnál. Valamelyest sikerült lecsillapodnia a fél-vélának. Bár a bátyja dolgai most amúgy nem különösebben izgatja őt. Haza megy szórakozni, viszontlátja a barátait, és most számára ez a legfontosabb. Egy szép kék ruhát visel fekete cipővel és harisnyával.. Mogyoróbarna haja kibontva omlik a vállára. Az arcán a seb gyógyulóban van. Valljuk be Gis kicsit rásegített. Épp izgatja a fején lévő sötétkék francia sapkáját, mikor eszébe jut, hogy meg kellene vennie a jegyeket. Igen, hazudott a fiúnak, amikor azt mondta előre megvette a jegyeket. Csak biztosra akart menni. Gyorsan felkapja a sporttáskáját, hegedűjét és a gitárját (na meg Edgar kalitkáját), és elsiet jegyet venni. Pár perccel később visszatér. Megtorpan a peronon arra várva, hogy mikor bukkan fel a Naxeldires fiú közben az embereket nézi, és magában gúnyos megjegyzéseket tesz. Lerakja a földre a csomagjait. Előveszi a zsebéből a telefonját, de úgyis csak akkor fogja bekapcsolni, ha elhagyták az iskola környékét. Addig az mp4-e se működik normálisan így némán álldogál. Néha összerezzen mikor Edgar idegesen károgni kezd a kalitkában. A fél-véla lány leguggol a madárhoz.* -Edgar, nem engedhetlek ki. Először is, mert a vonaton nem lehetsz szabadon. Másodszor pedig azért, mert Kamen nem kedvel. Figyelj, amit leszálltunk a vonatról Amboise-ban szabad vagy. *Egy kicsit megemeli a kalitkának a kendőjét, hogy lássa a hollóját. Mikor megállapította, hogy minden rendben az állomás bejárata felé fordul, hogy lássa, ha Kamy megérkezik. A várakozást hamar megunja, ezért elővesz a táskájából egy könyvet. Hamlet szócska virít a borítón, de nem sokan tudják, hogy mi is valójában a könyv. Giselle előszeretettel cserélgeti a könyveinek a borítóját így mások soha nem tudják, hogy mit is olvas valójában. *
Leila La Fontez
Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 44
Msn: nagika20@gmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Sziasztok^^ Játékért írjatok msnen: nagika20@gmail.com vagy PÜben!

Pozició
Titulus: Nellondi polgár
TémanyitásTéma: Re: Nellondi Vasútállomás   Pént. Júl. 15, 2011 9:02 am

// Lina Wierro,Horváth Réka,Hua Xiangfeng,Ryan Whitman 14:00 -kor írjon! Akkor lesz a tali! //
http://www.crazyygiirls.mlap.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Nellondi Vasútállomás   Csüt. Jún. 23, 2011 11:46 am

*Összepakolta a cuccait, a levelet még tegnap elküldte Alnak, így most itt vár a Vasútállomáson a vonatra, amivel Svédországba utazik Al után. Ledobja magát az egyik székre, kényelmesen elhelyezkedik és várja, hogy jöjjön a vonat. Jó idő van, de ő mégis köpenyben van. Kicsit úgy érzi magát, mint valami világutazó. Nem rég jött haza Japánból, de máris megy Svédországba. Bár mindig is körbe akarta utazni a világot, de azt nem így képzelte el. Öltözete a fekete köpeny, csukyla fejébe húzva, oldalán kardja, egy fehér atléta, egy fekete rövidnadrág, fehér puma edzőcipő, haja meg mint mindig, kócos. Vállán a tértágított táskája, amibe mindent belepakolt, amire szüksége lesz. A hangosbemondó megszólal, szép lassan feláll, és elindul, hogy felszálljon a vonatra. A vonaton beül valahova ahol nincs senki, és várja, hogy odaérjenek. Addig pedig gondolkodik.*
Oliver Andrei Petrova

Kaszt:
Üzenőláda:

Hua Xiangfeng multija^^

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Nellondi Vasútállomás   Szer. Jún. 22, 2011 1:58 pm

*Már épp készül felállni, és távozni, mikor a nevét hallja. De megnézni már nem tudja, hogy ki az, mert valaki letámadja. Jó, hogy meg nem fullad. Rosszallóan néz unokatestvérére, miután az elengedte, de persze örül.*-Tudhattam volna.*Mondja fájdalmas hangon, majd a kérdésre csak vigyorog.*-Hááát, őszintén? Semeddig.*Válaszol pimaszul, majd hozzáteszi.*-Meglepetést akartam.*Szétnéz, és mindenfelé bosszankodó embereket lát.*-Ezt a káoszt neked köszönhetik a szerencsétlen emberek?*Kérdezi. Hiába, jó megfigyelő, és szinte pontos következtetéseket szokott levonni.*-Én is nagyon örülök. Legalább nem tudod felforgatni teljesen a helyet, mert előlem nem tudsz majd meglépni.*Nevet, és figyelmeztetően meglengeti a mutatóujját.*-Egyik sem. Én akartam elmenni, és apa azt mondta, hogy jöjjek ide részben nyelvgyakorlás céljából részben pedig, mert ez egy jóhírű suli.*Válaszolja vidáman. Jókedve van, már nem is annyira fáradt. A következő kérdésre is megadta a választ ugyebár.*-Nincs keved eljönni fagyizni? Úgy hallottam, van itt egy jó. Gyere, meghívlak.*Invitálja unokatestvérét, majd felveszi a hátizsákját, kezébe fogja bőröndjét, és elindul. Közben azért hátranéz, hogy Tyline követi-e őt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Nellondi Vasútállomás   Szer. Jún. 22, 2011 1:47 pm

*Miután megkapta Oliver első levelét vidáman hagyta el az iskolát. Nellond utcáin bolyongva visszatalált a vasútállomásra. Még mindig a kék felsőjét, farmert és a vadonatúj fekete Nike cipőjét viseli. Ott pihen a vállán a fekete válltáskája is. Acélkék szemeivel keres valakit. Az unokatestvérét. Kiszúrja a tömegben a fehér inget és a farmert.* -Tipikus Oliver. *Motyogja franciául, majd átfurakodik a tömegen. Egyből a fiú nevét visítja megöleli szerencsétlen srácot. Nagy nehezen elengedi a fiút mielőtt még megfojtotta volna.* -Oliver Andrei Petrova! Mennyi ideig tartott volna válaszolnod a leveleimre? *Kérdi kicsit szemrehányóan, majd elvigyorodik.* -Örülök, hogy itt vagy bátyus. *Igen, bátyus. Oliver Tylinenak olyan mintha a bátyja lenne.* -Kirúgtak a brit suliból, vagy elpateroltak otthonról? *Szegez egyből a fiúnak egy kérdést. Végigméri az unokatestvérét. Semmi nem változott mióta legutoljára látta. Jó, lehet egy kicsit magasabb nála.* -Szóval minek köszönhetem megtisztelő társaságodat? *Kérdi még mindig mosolyogva. Le nem fagyna a vigyor a képéről.*
Oliver Andrei Petrova

Kaszt:
Üzenőláda:

Hua Xiangfeng multija^^

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Nellondi Vasútállomás   Szer. Jún. 22, 2011 1:37 pm

*Teljesen ki van fáradva. Nem egy rövid idő alatt megtehető útról érkezett idáig. Angliából átment Franciaországba hajóval, onnan pedig többszörös átszállás után vonattal érkezett meg a nellondi vasútállomásra. Fogja nehéz csomagjait, majd a váróba sétál, és leül egy kicsit. Nem fog rögtön berontani az iskolába. Pedig nagyon kíváncsi már, és persze Tyline-t is látni szeretné. Régen találkoztak. Örül, hogy eljöhetett az angol suliból, elege volt már az unalmas órákból, meg az idegesítő tanárokból, és persze a hülye egyenruhából. Fehér ing, és farmernadrág van rajta, plusz egy vadonatúj sportcipő. Még ott üldögél egy kicsit, majd úgy gondolja, hogy átmegy a fagyizóba egy fagyira. Az kell most neki.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Nellondi Vasútállomás   Csüt. Máj. 26, 2011 3:46 pm

*ismét csak némán hallgatja az újabb magyarázatot, még sok kérdése lenne, de nem tudja feltenni őket. És nem is akarja. Minek? Majd úgyis megtudja, ha itt az ideje. Felcsillan a szeme a vérmágia és nekromágia hallatán. Lenne kitől tanulni, de egyelőre még személyesen nem is látta a nőt. És azt hogy hol tartózkodik, azt nem tudta meg. Lehet, hogy nem is lenne túl jó ötlet felkeresni... Még megütheti a bokáját.* - Szóval itt van ez a nő, a Nagyúrnő... *villant egy gyors gunyoros mosolyt, amit nem Jacknek célzott, csak úgy a világba.* - ... aki keres valamit a suliban.. *szív egyet a cigiből, majd kifújja.* - ... és sok diák lázad ellen. Szóval van olyan diák, akit ismerek a lázadozók közül? *Teszi fel újra a kérdést, mert nem kapott rá választ.* - Az iskolának most ki az igazgatója? Csak nem ő lett az? Vagy odaállított maga helyett valakit bábként? Szóval itt vannak most a kegyencek. *Felvillan benne a Crutiatus átok emléke, de furcsamód kellemesen megborzong tőle.* - Érdekes helyzet. Várom a nyarat. *Teszi hozzá kissé sejtelmesen egy félmosollyal, majd szippant még néhányat a cigijéből, ami már nagyon a végénél tart. Nincs hamus semerre, bedobja az ülés alá és eltapossa. Ha nincs hamus, akkor így jártak a takarítók.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Hozzászólások száma: 8702
Msn: wat-kutya@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Nellondi Vasútállomás   Csüt. Máj. 26, 2011 3:39 pm

*A szavakra, mely szerint hónapok óta, csak megvonja a vállát, a cigire emgrázza a fejét, majd leengedi a kezeit maga mellé, és úgy mesél tovább.* -Daronel Deneira, személyesen, minden idők legnagyobb mágusa. Nagyon régi korok leszármazottja. Képes utazni térben és időben egyarátn, és több ezer éves jóslatok alapján találta meg a megfelelő időpontot, amikor átvehette az uralmat. Nem mellesleg minden idők leghatalmasabb nekromantája és vérmágusa egyben. *mondja, miközben kissé kihúzza magát, szemeiben valami furcsa, harcias-lelkes tűz csillan meg, ahogy tulajdonképpen szívesen és elragadtatással beszél a Nagyúrnőről, az ő szeretett, új mesteréről.. vagy miről. Persze, a szavak nem feltétlenül adják át a fiú lelkivilágát teljesen, de az bizonyos, hogy tökéletesen játszik.* -A kérdés jogos, hogy miért van itt.. A folyosókra meg csak annyit, hogy vállald a következményeket. Amúgy amit akarsz, azt csinálsz. Deneira Nagyúrnő pedig hatalmat akar, valami van itt, amire szüksége van. Az iskola idővonalakon nyugszik, amik nagy mágiát fejtenek ki, éppen ezért itt rendezkedett be. Remek stratégiai pont. Semmi egyéb. Vagy talán mégis.. Lent a mélyben vannak furcsa, érdekes, értékes dolgok.. *hangja kissé lehalkul. Nincs mit elhallgatnai, ezt mindenki tudja és mindenki tudhatja is.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Nellondi Vasútállomás   Csüt. Máj. 26, 2011 3:31 pm

*Hallgatja a fiú válaszait, rezzenéstelen arccal mered rá. Majd a mondandó végén biccent. Kis szünet, nem szól semmit, emészti a dolgot. Azt tudta eddig is, hogy a szakvezetők már nincsenek, azt csak fél füllel hallotta, hogy Jack végzett el Jerichoval. Nem rendíti meg a hír. Lehet, hogy hatalmas önzőség, de mint mindig, most is saját érdekeit nézi, és arra kell gondolnia, hogy megszűnt a veszélye annak, hogy titka kitudódik. Csak el Jericho tudott a horcruxról, de ő már nincs. Gondolkozás közben a padlóra meredt, hirtelen feltekint Jackre, kissé oldalra dönti a fejét, majd vállat von.* - Hónapok óta. *Mondja és elővesz egy doboz piros Marlborot meg egy egyszerű fekete gyújtót. Sejti, hogy a fiú nem kér, de azért felé tartja a dobozt, hátha. Ha nem, akkor kivesz egyet magának és rágyújt. Lassan beszívja az első slukkot, majd hátradől kissé és keresztbe teszi a lábát.* - Azt majd eldöntöm, hogy mikor járkálok kint. A következmény majd kiderül. *Se nem sértés, se nem direkt ellentmondás, egyszerűen csak ilyen és kész.* - Ismerek olyat, aki lázadozik? És mit akar a Nagyúrnő és pontosan ki ő? *Teszi fel egymás után a kérdéseket, közben szív egyet a cigijéből. Biztos benne, hogy ezekre nem fog egyenes választ kapni, de egy próbát megér.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda: Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Nellondi Vasútállomás   Csüt. Máj. 26, 2011 3:24 pm

*A gúny a megszokott, Jack fülei számára legalább is, de azért biccent egyet rá, mint egy illendőségből, aztán könnyedén helyet foglal. Jack körül senki sem mászik el szívesen, hiszen ő a Nagyúrnő kedvence, éppen ezért szívesebben kerülik ki, nehogy összetűzésbe keveredjenek vele. És ez így a legjobb. Jack is kerüli az embereket.* -Nagyon régóta. *pillant Estellára.* -Nyár óta. A szakvezetők eltűntek, meghaltak, más síkra kerültek, ahogy tetszik. Magam végeztem Kaen el Jerichoval, aztán átvette a Nagyúrnő az irányítást. A diákok közül persze akad egy-kettő vakmerőbb alak, aki lázadozni akar, de a kegyencek, a megtévesztett aurorok, és az őrdémonok nem engedik mindezt. Dementorok azért nem járnak-kelnek, de óvatosan lépdelj végig az iskola folyosóin kijárási tilalom környékén. Utána meg ne nagyon, hacsak nincs rá külön engedélyed, pecséttel. *meséli, a lehető elgnagyobb szenvtelenséggel. Hogy mi történt vele? Meghalt. Ismét, mint mindig. Bekerült a semmibe, majd visszalökték, mert még nincs vége mindennek. Még dolga van. Még van valami, amit meg kell tennie.. a befejeztlen ügyek. A kis afférról és a démonról eprsze nem beszél. A féléjtündéről. A lány következő kérdésére egyik szemöldöke feljebb szalad.* -Mióta dohányzol? *fonja össze maga előtt a karjait, majd körbepislog, és biccent. Nincs tábla, ami arra utalna, hogy nem lehet.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Nellondi Vasútállomás   Csüt. Máj. 26, 2011 3:17 pm

*Vállat von, de tudja ő, hogy miért tért vissza.* - Nem akarom sokáig magára hagyni kedves szaktársaimat. *Mintha némi gúny csendülne hangjában. Némán lépked tovább titokban Jacket fürkészve. Vajon mi lehet vele? Mi történt, ami ennyire más benne? Fel-felpillant révedezéséből, ránéz a járó-kelőkre, akik nem szívesen haladnak el a közelükben. Lehet, hogy Jack elég sápadt és nem emberi a kinézete, de az biztos, hogy Estella sem hétköznapi. Erre gondolva, hirtelen erőset lüktet tőre. Még nem rejtette el, talán el kéne... Vagy lehet, hogy az a legbiztosabb, ha nála van? Senki sem tud róla. Szaktársa leül, Estella rápillant, majd egy szemközti ülésen helyet foglal és hideg pillantásaival méregeti. Végül halkan, de éppen elég érthetően megszólal.* - Le vagyok maradva. Mióta van a Nagyúrnő hatalmon? Pontosan mik történtek? *Teszi fel kérdéseit, ám a számára legérdekesebbet még nem bökte ki, lehet, hogy nem is fogja. Egyelőre inkább az iskoláról és a diákokról akar megtudni ezt-azt, majd utána jön a személyes jellegű kérdés, amire nagy valószínűséggel nem kap választ. Az lepné meg inkább, ha Jack nyíltan megmondaná, hogy mi történt vele. Körülnéz egy pillanatra, majd megint megszólal.* - Itt lehet dohányozni? *Hülye kérdés, nagyon nem ideillő, de ez Estella.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Nellondi Vasútállomás   Csüt. Máj. 26, 2011 3:10 pm

*Látja a biccentést, tökéletesen látja, de örül, amikor a lány ismét megszólal.* -Nem gondoltam, hogy pont nyár előtt térsz vissza.. Mintha másholo tanulnál és itt laknál. *jegyzi meg, mint egy mellékesen, miközben tovább sétál, végig, lassan a peron mellett, át a várón, ami ma valahogy kihaltabb. Hétköznap van, ilyenkor kevesen járnak az állomáson, kevesen szállnak vonatra, csak az ingázók tulajdonképpen. Amikor beérnek a hatalmas váróterembe, a fiú lefékez, körbepillant, alig lézeng egy-két ember, néhány másik céltudatosan indul A pontból B-be, tehát kevesen vannak. Békésen leül az egyik padra a váróteremben, és onnan néz hideg, jégpáncélos szemeivel a leányzóra. Szemeiben valami furcsa, sejtelmes túlvilági fény csillog. Szikárabb, kissé izmosabb lett, sápadtsága is talán csak erősödött, mondhatni majdnem falfehér a fiú, de attól még messze áll. Ha nem is nagyon, de messze.* -Itt mindig történnek dolgok. *súgja sejtelmesen, majd körbenéz a helyen, tekintete megakad Delilán.* -Miről szeretnél hallani? *kérdezi, tekintetét visszafordítva a lányra.* -A Nagyúrnő uralkodik, én élvezem, a diákok fele lázad.. A szokásos történet. Nemsokára pedig itt a nyár, a levegőben már forrong valami, ahogy minden nyáron. A remény feléled, ahogy ez megszokott ezen az átkozott helyen.

Nellondi Vasútállomás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 13 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next

Similar topics

-
» Nellondi Vasútállomás
» Vasútállomás
» Nellondi temető