Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Timothy Waylan Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1779 Msn: erik1995@freemail.hu Kaszt: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Nellondi Vasútállomás Kedd. Dec. 23, 2008 8:04 pm | |
| First topic message reminder :A Nellondi Vasútállomás a kis városka szélénél található meg, de megéri elmenni, hiszen nem egy csúnya, lepukkant állomásról van szó, sőt! Az egész állomás a bronz és az arany színek átmenetében pompázik, bár van, ahol sima arany, és van, ahol sima bronz. A diákok is eljöhetnek ide, hogy innen tovább menjenek haza, vagy ha visszajönnek a Nezabarba vonattal, akkor is ide érkeznek. Bár az állomás nem hatalmas, a falucskához mérten talán mondhatjuk nagynak, hiszen a Nezabar miatt nagy forgalom kell, mert kell az ellátás még a falu lakosságán kívül egy több mint 1000 fős iskolának, aztán ott van még a személyzet,. A házimanóknak is kell valami kaja, meg innivaló is (mert azért ők is esznek). Maga az állomás 3 emeletből áll. Van egy pincének mondható rész, ahol tárolják a különböző dolgokat, itt van még a személyzet szállása is, hiszen nem csak nellondiak dolgoznak itt, messziről jövők is, hiszen a vasútállomás jó munkalehetőséget ad, és valljuk be, az igazgató sem fizet rosszul. Van a felsőbb rész, ahol van egy étterem, és néhány kiadható szoba is, valamint itt vannak a mosdók is. A porond mondhatni a középső rész, ez a központ is, hiszen ide érkeznek a vendégek, ha felsétálnak egy lépcsőn, és belépnek az aranyozott szegélyű kapun. Vannak itt órák is, és nélhány fa, bokor is ültetve, valamint más, kúszónövényekkel is van befuttatva néhány kerítés. Az egyetlen szolgálati lakásnak mondható szoba, ami itt van, a főporondőré, aki mindenki felett rendelkezik, mármint aki a porondon van, és itt dolgozik. A vonatokba csak akkor lehet beszállni, mikor egy porondőr int, az induló és érkező vonatok kiírása pedig egy függő táblán van, ami mágikus úton változik. Az utazni kívánó diákoknak, felnőtteknek, akik még várnak a vonatukra, padok vannak kirakva, és egy kisebb büfé is van üzemeltetve. |
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Rosetta Waylan

Hozzászólások száma: 6147 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Nellondi Vasútállomás Szer. Dec. 22, 2010 5:32 pm | |
| *Egy alacsony, törékeny termetű leányzó szédeleg a terepen. Nem tudja nagyon, hogy mi is történt tegnap, de tudja, hogy a Nezabar nagy része megsemmisült, a szobája, a személyes tárgyai, amiket nem hozott haza nyaraláshoz készülve... A képek, amiket még első évben rajzolt, amiket a szekrényére rakott, plakátként... Azok felrobbantak, összetörtek a tárgyai, a gyertyái, minden, amit nem rakott el aznap a táskájába. Örjítő és fájdalmas ez a gondolat. Ahogy az is, hogy nem nagyon emlékszik mi is történt. Szabad ég alatt mászkál, a feje hasogat, furcsán hunyorog, majd ide keveredik, a vasútállomáshoz. Nem tudja mi van vele, de be akar menni valami fedett helyre most, és ez kerül vele szemben. Mikor észreveszi Hamont, azonnal felé pillant, nem akar egyedül leni... Itt van NEllondban, közel az iskolához, ami romokban.* - Hamon... Hamon! Szia... *Köszön a lány, kicsit gyengén, és odasétál hozzá.* - Annyi minden oda veszett... *Próbál nem negatív lenni, de hogy lehetne más? Sehogy.* - Te tudod mi történt? Én már itt a szüleim házában tértem magamhoz... _________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Hamon Joulice-Melange

Minősítés:  Hozzászólások száma: 312 Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Nellondi Vasútállomás Szer. Dec. 22, 2010 5:28 pm | |
| *Épp most kecmereg le a vonatról, mivel a tegnapi finom robbanás hazaküldte. Bár a haza nála erőteljesen tág fogalom, hiszen világ életében szinte az utcán élt, így a még kiskorában belakott árvaházi ágyában tért magához. Ezen aztán rendesen meglepődött ő is és persze az ott dolgozók is, akikkel már nagyon régóta nem találkozott. Nem igazán érti továbbra sem, hogy mi történt. A villanás a robaj, aztán az árvaház. Furcsa és jó lenne mielőbb rájönni, hogy mi volt ez az egész. Viszont vonatot csak most sikerül elérnie, főként hogy az ingóságai nagy része is ugye odaveszett és egy tolvaj nem rendelkezik nagy utánpótlásokkal, meg kellett hát szerezni a pénzt délelőtt az utazásra legalább. A szomorú az, hogy a második féléves tandíj nagy része is ment a levesbe, így a következő hetekben lesz elég dolga, hogy újra összeszedje. A fekete piac felé pillantgat, hiszen már sikerült néhány ékszert a vonaton is bezsebelni, és mielőbb meg kellene tőlük szabadulni. A kézitáskát ledobja maga mellé, majd egyelőre körülnéz, hátha lát ismerős arcot, hiszen jó eséllyel mások is érkeznek vonattal mostanság majd vissza, ha nem is épp most, de a napokban.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nellondi Vasútállomás Vas. Aug. 15, 2010 8:21 pm | |
| - A hajamnak nincs is köze a másik kettőhöz. *Pislog.* - És a többinek mi az oka, na, Sherlock? *Vigyorog rá a fiúra.* - Nem tudom, jó az a csoki, na. És egyébként nem értem az írókat. "Még nem tudom, hogyan, de ha beledöglök is visszahozom Gabrielt"? Mi az, hogy nem tudja, hogyan? Ugyanmár, kapásból három verzió lenne. Ráadásul ha nem azért volt a vérmágiás cucc, hogy Kali visszahozza, akkor felesleges szál, ami meg nem vall az írókra. Minden egyes képnek jelentősége van. Az azért ugye rémlik, hogy volt a kisfiú, akinek az öccsét megtámadta az a banya, ezért Dean azonosulni tudott vele? Michael volt a neve. Vagy egy másik részben, a második évadban, a Tall Tales után eggyel a pap egy Michaelről készült festményt elemez Dean-nek. A Tall Tales-t éppen most láttam otthon, egy mugli ismerősömnél, akihez kicsempésztem magam amíg apa nem figyelt. Mikor Dean felnéz Gabriel lakásához, bevillan egy bibliai ablak. Tudod, olyan izé... Nem tudom jól leírni, milyen ablak. És Kripke a második évadnál még azt mondta, nem lesznek benne angyalok! Már azt se hisszük el nekik, amit kérdeznek! *Csacsog, és látszik, hogy nagyon szeretné így hinni. Aztán szemtelenül elmosolyodik.* - Tudnom kell, hogy csak engem vágtál-e át azzal, hogy nem értessz a nőkhöz. De ha nem szeretnél róla beszélni, nem kell. És arra nem válaszoltál, hogy elég jó vagyok-e a szüleidnek! *Nevetgél, miközben hagyja magát bevezetni.* |
|  | | Toportyán Zakariás

Minősítés:  Hozzászólások száma: 367 Kaszt:  Üzenőláda: Animal I have Become
Néha pont azon az úton találkozunk szembe a sorssal, melyen megpróbáljuk elkerülni azt.

| Téma: Re: Nellondi Vasútállomás Vas. Aug. 15, 2010 7:52 pm | |
| *Csak egy kisebb sóhajjal reagálja le a családos dolgot, a kérlelésre és unszolásra pedig csak finoman megpöccinti a lány orrát.* -A szemed színét, a hajad rövidebbségét, és azt, hogy csokit tartasz magadnál. *mosolyodik el.* -Hogy megváltoztál egy cseppet. *kacsint mégegyszer a lányra, majd belépdel mellé, és hallva, hogy a lány nem akar beszélni a dolgokról, felemeli a kezeit, és bólint.* -Rendben, nem faggatlak. *aztán elneveti magát.* -Hohóó! Álljon meg a menet. Te nem szeretnél arról beszélni, ellenben én meg erről nem igazán csevegnék. Vagy, talán szívesen hallgatod, hogyan udvarolok hercegkisasszonyoknak, grófnőknek és bárónőknek? *kérdezi, félredöntve a fejét, eléggé hitetlenkedő fejjel és arckifejezéssel, megcsóválva a fejét.* -Nem hinném. Az, hogy miért baj? Diplomáciai kapcsolatokat könnyedén lehet elvágni azzal, hogyha kikosarazok egy olyan lányt, aki fontos kapocs lenne, mert könnyen lehet, hogy háborút robbantok ki, viszályokat. Minden egyes dolgot tehát finoman kell közölni, és könnyedén. És még akkor is lehet, hogy valamit elront az ember. A politika már csak ilyen, kedveském. *sóhajt fel ismételten, majd csak elmosolyodik, és határozott léptekkel vezeti be a lányt a Jenelilába.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nellondi Vasútállomás Vas. Aug. 15, 2010 7:45 pm | |
| - Nekem azért nem mindig ennyire jó, hogy messze vagyok. Csak apa annyira elfoglalt, hogy ha otthon lennék se látnám sokkal többször... *Aztán hirtelen Sebastian befordítja maga elé, mire meglepődik, de csak egy pillanatnyi ideje van erre, mert már kapja is a csókot, amit viszonoz. Utána viszont a fejét csóválja.* - Ne hidd, hogy ennyivel megúszod. Tessék elmondani, mit értessz! *Nyúzza tovább, majd ugye Zakariásról mesél, röviden, és újra megrázza a fejét.* - Köszönöm, de... Mindegy, nem szeretnék róla beszélni. *Aztán elmosolyodik.* - És miféle hercegkisasszony volt? Mesélj róla! A szüleidtől kaptál fejmosást? De hát miért baj az nekik, hogy nem flörtölsz más lányokkal, ha egyszer barátnőd van? Vagy esetleg nem vagyok nekik elég jó a partnerednek? *Dönti félre a fejét, miközben sétálnak szépen az iskola felé, és lassan csak elérnek már a Jeniliához.* |

Néha pont azon az úton találkozunk szembe a sorssal, melyen megpróbáljuk elkerülni azt.

| Téma: Re: Nellondi Vasútállomás Vas. Aug. 15, 2010 7:30 pm | |
| -Értem. Ennyi előnnyel jár, hogyha más ország beli iskolába jársz, mint ahol a családod van, és ez a hátránya annak, ha az ország, a város, a hely azonos, és a családod a helytartó család. Túl sok a gond, a megbeszélés, a bál.. *forgatja meg a szemeit, majd az oldalbabökésre egyszerűen befordítja maga elé a lányt, majd egy rövidebb, de annál forróbb csókot nyom a szájára, majd lazábban tartja meg, kezeit a lány derekán tartva, úgy nézve le rá, egy sejtelmes kacsintással. Amikor a barát részhez érnek, akkor csak pislog egy kicsit, elfordítva a fejét.* -Oh.. Részvétem. *súgja egészen halkan, lesütve a szemeit, de nem engedve el a lányt. Felnéz a szőkeségre, pontosabban le, lényeg, hogy tekintetét felemeli, és átkarolja a lány vállát, finoman, de magabiztosan tartva, hogy jelezze, ő itt van, ha szükség van rá, és nyugodtan kisírhatja magát a lány, nincs egyedül. Bíztatásképpen, vígasztalóan karolja most át, semmi több, semmi erőszakosság, semmi kényszer, csak tartja Arianát. Amikor a lány szemei ismét kékek lesznek, elmosolyodik, láthatóan nagyon megkönnyebbül. A kérdésre fejcsóvál.* -Volt egy bál, megismerkedtem egy barnahajú hercegkisasszonnyal, kosarat adtam neki, amiért kaptam egy kis fejmosást, írtam aranyozott betűkkel egy bocsánatkérő levelet, majd kikalapáltam a demokráciai.. dem... *összeráncolja a szemöldökét.* -Diplomáciai kapcsolatokat. *húzza ki magát végül, afféle "igen, ezaz, ezt kerestem" tekintettel és kiállással.* -Semmi izgalmas, teltek a napok. *mondja végül, halvány vállvonással, megdörzsölve, emgsimogatva a lány karját mosolyogva.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nellondi Vasútállomás Vas. Aug. 15, 2010 7:19 pm | |
| - Hát, nekünk nem igazán van ilyen rendszerünk, és nem csak a távolság miatt. Apa elég keveset van otthon, a testvéreim itt... Más szűk családtagom meg nincs. A kakastaréj mindenesetre nem vonz, és hajszínben különösebben a rózsaszín sem. *A fényre viszont oldalba böki Sebastiant.* - Na, szóval mit értessz? Tessék elmondani! *Aztán ugye jön az elszontyolodás, mire Sebastianhoz bújik, mikor az átkarolja.* - Csak... volt egy magyar barátom. Vele voltam Magyarországon is, és az utolsó találkozásunkkor csúnyán összevesztem vele... Decemberben meghalt. *Teszi hozzá csendesen, kisebb szünet után. Aztán sétál a fiú mellett. A megrettenést látja, de csak halványan elmosolyodik, miközben a szemei végül mégis a saját kék színüket veszik fel.* - És igazán semmi nem történt, amíg nem voltam itt? |

| Téma: Re: Nellondi Vasútállomás Vas. Aug. 15, 2010 6:41 pm | |
| -Minden egyes vasárnap. Hagyomány! *emeli fel mindkét kezét, mintha az ég is rászakadna ezeken a napokon, majd csak legyint, és simét emgfogja a lány kezeit. Ha nem kell, hát nem viszi a csomagokat, de az úriemberség, és a gálánsság megkívánja, hogy megkrédezze. Lovagiasság, etc. A haj dolgára lassan, kimérten bólint, jelezve, hogy felfogta a dolgokat.* -Hát igen, akinek könnyű, annak könnyű. De azért majd szólj, mielőtt valami extrém színben pompázol. Mondjuk rózsaszín kakastaréjt kreálsz. Mert attól, azt hiszem, egy kicsit visszarettennék. *viccelődik egy kicsit a lánnyal, jókedélyűen, játékosan, a morgolódás dolgára nem is igazán reagálva, csak szemeiben sejlik fel valami játékos, sejtelmes fény. Zeal meg békésen pihen a fiú vállán, néha feldorombolva-morogva, amikor megsimogatják.* -Nyelvtudor. Három nyelv egész sok. És, ha nem te választottad, akkor ideje volt. Mellesleg semmit sem mondtál, semmi rosszat. *csóválja meg a fejét finoman, majd csak tartja a lányt, magához vonva, átkarolva. Nem mond semmit, csak végigsimít a lány hátán. Mélyen érzi, hogy nem kellene rákérdeznie, mi ez a nagy komorság, de mégiscsak férfiből van, és kíváncsi is egy cseppet.* -Mitől szontyolodtál el? Régi emlékek? Baj történt odahaza? *kíváncsiskodik, gyermekien ártatlan szemekkel és hangsúllyal. A nagy Colwell família örökös sarja, a jövő vezére, aki jelenleg egy ötéves kisgyerek érdeklődésével és arckifejezésével rendelkezik, miközben sétál a lány mellett. A fekete szemek, amikor ráemelődnek, akkor azonban kissé elakad a lélegzete, és megtorpan, megretten a szemektől. Nemhiába.. Éjfekete, kútmély szemek, és egyrészt az előbb nem iylen volt a lány tekintete, más színű volt, másfelől mégiscsak bizarr, ha valakinek ennyire sötét a szeme.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nellondi Vasútállomás Vas. Aug. 15, 2010 6:28 pm | |
| - Akkor neked is családias napod volt, ahogy hallom. De legalább végre láthatom Zealt. *Nevet, miközben újra megsimogatja a kis állatot, aztán megrázza a fejét.* - Áh, elbírom, még csak lebegtetni sem kell. *Eszébe jut egy jelenet. Faith első érkezése, mikor két kézzel, varázslat nélkül cipelte fel a másodikra a nehéz bőröndöt, amit aztán a fiú fél kézzel felkapott... Ahhoz képest ez a táska semmi, köszöni, tényleg elbírja.* - Csak láttam egy lányt, akinek pont ilyen rövid haja volt, csak vörösben... Úgyhogy kipróbáltam, nekem hogy áll, és arra jutottam, hogy egészen jól. És tudod, én kísérletezhetek, ha nem néz ki jól, két másodperc visszacsinálni. De akkor örülök, ha nem csak szerintem szép. *Azután viszont ő is megtorpan, és értetlenül pislog.* - Mármint mit értessz? És kár, pedig finom. *Vonja meg a vállát, de akkor ő sem szedi elő a csokit. Sebastian morgolódása viszont feltűnik neki, és a fiúhoz bújik, megállva az utca közepén.* - Mi a baj...? Rosszat mondtam? Nem akartam, hidd el... *Aztán megrázza a fejét.* - Három nyelven beszélek, hé! Jó, ebből egyiknek a tanulását sem én választottam, de... ezt most igen. Magyar. Tudod, mint Jana, meg Szevér, meg... Na mindegy, szóval egyszer voltam Magyarországon, és nagyon tetszett a nyelv, meg úgy az egész, szóval szépen megtanulom, és majd visszamegyek. Valamikor. Egyszer... *Ő maga is elkomorodik kicsit, ahogy a szívébe nyilal egy mondat. "Végülis csak egy ország, ahova úgysem jutsz vissza"... Az utolsó találkozásuk lett volna, ha... Megrázza a fejét, majd megszorítja Sebastian kezét, és újra elindul, ha a fiú is jön, de csak maga elé néz, kissé üvegesebb tekintettel. A szemei önkéntlenül változnak, nem igazán tűnik úgy, mintha tudatosan csinálná. De feketék lesznek, egészen feketék, mint két fekete lyuk. A puszira mindenesetre elmosolyodik, és viszonozza Sebastian arcára, miközben végre felnéz.* - Köszi. Nagyon igyekszem. És mi volt itt, amíg nem voltam? *De a szemek most feketék maradnak.* |

| Téma: Re: Nellondi Vasútállomás Vas. Aug. 15, 2010 6:14 pm | |
| *A lány ledöbbenésére csaka fejét rázza meg.* -Ebédről jöttem, családi ebédről, és beszélgettünk, és.. Tudod te hogy van ez. A fejlődésem, a neveltetésem, az okításom, a jövőm.. A lexikális tudás felelevenítése.. *darálja kissé szárazon, hidegen, majd emgrázza a fejét. Nem igen akar családi dolgokról beszélni, elég, ha mindezt odahaza hallgatja, máshol nem kell erről cseverészni. Szeret ilyenkor kikapcsolódni, és kiszállni a család dolgaiból. Nincs is annál jobb. Amikor elfogadják a virágot, és húzni kezdik, akkor könnyedén ellöki magát a faltól, finoman, és megindul, ujjait összefonva a lány ujjaival.* -A csomagodat ne hozzam, nem nehéz? *érdeklődik, a lány válltáskája felé biccentve fejével. A beszámolóra csak biccentget a haj kérdésére pedig mosolyogva figyeli a lányt.* -Megleptél. Először fel sem ismertelek, de amúgy tetszik. Jól áll. *biccentget, meg helyesel, a csokira pedig kétketve emeli feljebb szemöldökeit, ahogyan lassít léptein, és egy fél pillanatig meg is áll a levegőben.* -Ahham.. mindent értek. Nem kérek, kössz. *mondja, kissé morgolódva, zártabban beszélve, majd végül elmosolyodik, és csak a szemeit forgatja meg. Érti a célzásokat. A magyar szavakra, számolásra ismét csak szemöldökráncol.* -Nem is tudtam, hogy érdeklődsz más idegen nyelvek iránt. Amúgy ez milyen nyelv? Finn? *érdeklődik, félredöntött fejjel, mivel a magyar a finnugor nyelvcsalád része, és kívülről hasonlít a két nyelv, ő pedig nem nagy nyelvész. Jana és Szevér emlegetésére mintha már rémlene neki, hogy ez nem feltétlenül finn, de ki tudja? Közelebb hajol a lányhoz, és nyom egy puszit az arcára.* -Ügyesen tanulsz, kis nyelvtudor. *mosolyodik el ekdvesen, finoman emgszorítva a lány kezét, miközben tovább sétálnak.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nellondi Vasútállomás Vas. Aug. 15, 2010 5:57 pm | |
| *Pislogva mered Sebastianra a név után.* - Nem, Ariana. Ennyire azért nem változtam meg, hé. Mi van Belzegárral? *Eléggé le van döbbenve, nem ilyen nyitásra számított.* - Anglia messze van, igen. Otthoni tájakon jártam, hazai fészekben, apánál, a testvéreimmel. Larissával meg James-szel utaztunk haza, és ott volt Blanche is, szóval az egész család... vagyis a legszűkebb, érted. Szóval velük voltam, meg ellovagoltam a nagybátyámék felé is, mind a kettőhöz, hoztam üzenetet Lawrence-nek, meg üdvözlést a négyesfogatnak... Semmi érdekes. *Megvonja a vállát, de a szemekről nem szól semmit, elvégre Sebastian arra nem kérdezett rá, a többi kérdést meg nem a szemre irányulónak vette.* - És hogy tetszik a hajam? *Nevet fel, majd megfogja Sebastian kezét, és húzni kezdi, hogy induljanak, de persze csak finoman.* - Köszönöm szépen! Nem is számítottam rá, igazán gyönyörű... *Kicsit el is pirul a haja vége, ahogy átveszi a virágot.* - Kérsz csokit? Van nálam két táblával. És hogy mivel gazdagodtam? *Kissé félredönti a fejét, majd sejti, hogy Sebastian aligha érti, de magyarul szólal meg.* - Egy, kettő, három, négy, öt, hat, hét, nyolc, kilenc, tíz. *Aztán visszavált bolgárra.* - Húszig megy egyébként, és tudok több szót is! Mondatokat még csak ilyen debileket, tudod, a macska zöld, meg társai. De azért a köszönöm, szeretlek, jó napot hármashoz képest előrelépés. *Sorolja vidáman, a három szót persze megint magyarul.* - Remélem, Szevér meg Jana meg fog lepődni! |

| Téma: Re: Nellondi Vasútállomás Vas. Aug. 15, 2010 5:42 pm | |
| *Csak figyeli a vonatból elősorjázó emberkéket, és először fel sem tűnik neki, hogy Ariana száll le. Nem így látta utoljára. Akkor hosszú haja volt és kék szeme. A metamorfmágusokhoz pedig nem igen van hozzászokva, így nem szokta még emg azt sem, hogy a lány csak úgy váltogatja a haját is, a szemét is, bár az előbbi annyira sokat nem változott. Amikor a lány célirányosan felé tart, akkor valami benső, hatodik érzék már jelzi, hogy talán ismerős neki a lány, termetre legalábbis, meg a haja színe is, de a hossza.. meg a szemek.. Amik a fiú szerint egy emberben a legfontosabbak.. Azok másra utalnak. Végül aztán Zeal leugrik a földre, lemászva a fiú hátán, Sebastian pedig rájön, hogy tényleg Ariana jött vele szembe, és ölelte meg. Amikor a lány a nyakába vetődik, hacsak részlegesen is, kicsúszik belőle a sorolt nevek közül egy, az utolsó.* -Belzegár.. *szusszantja, majd visszaöleli mosolyogva a lányt, nyomja egy csókot annak homlokára.* -Messze jártál, mivel gazdagodtál? *érdeklődik, végignézve a lányon, egyik kezével végigsimítva annak arcán, emgfigyelve szemein.* -Kivel futottál össze? *érdeklődik, márcsak a szemszín miatt is. Zeal hagyja magát simogatni, majd két lábra állva kihúzza magát, és szépen visszamászik a fiú vállára, kicsit emgbökve, megrágva annak fülét, aki erre észbe kap, és előkapja a virágot.* -Ezt neked hoztam, afféle köszöntőajándék, hogy ne üres kézzel jöjjek. *mondja egy kisebb, enyhén zavart mosollyal átnyújtva a virágot.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nellondi Vasútállomás Vas. Aug. 15, 2010 5:30 pm | |
| *Vidáman néz ki az ablakon, szinte egészen rátapad, de Sebastiant egyelőre nem szúrja ki. Mikor a vonat lassítani kezd, akkor feláll, szedelőzködik, majd mikor megáll, akkor szépen leszáll. Egy nagyobb válltáskája van, abban van minden. Pereus is leugrik, majd Larissával és James-szel együtt leszállnak a vonatról. Itt viszont elköszön testvéreitől két-két puszival, és elindul. Szőke haja le van vágatva, így most váll fölé ér. Egyébként egy kék blúzt visel, egy kék, térd alá érő szoknyával, a szemei pedig sárgásbarnán csillognak. Akár még Sebastian-nak is ismerős lehet a szempár... Sebastian-nak, akit hamarosan kiszúr, és vidáman integetve siet felé.* - Seeeb! *Lelkesen a fiú nyakába veti magát, de persze vigyáz az állatra, meg a virágra, szóval nem annyira nyakba, csak... megöleli, na.* - Szia, Zeal! *Köszön vidáman az állatnak is, és megsimogatja.* - Hiányoztál, te kópé. *Aztán felnéz a fiúra, mosolyogva.* - És te is. Köszi, hogy kijöttél elém. |

| Téma: Re: Nellondi Vasútállomás Vas. Aug. 15, 2010 5:22 pm | |
| *Könnyed, nyári, kockás ing, rövidebb fajta farmernadrág, egyszerű tornacipő, kezek a zsebben, napbarnított bőr, sötét haj, sötét szemek, és egy furcsa, sármos mosoly, ami ott játszik a fiú orcáján. Vasárnap van, nemrég szabadult el a megszokott, vasárnapi vacsoráról, de már átöltözött, volt egy köre a Jenelilában, szerencsére. A nyakában msot ott van valami furcsa, fehér boa-szerűség, ami nem is fehér, inkább világosbarna színű, a háta teljesen barna,a hasa pedig fehéres. Hogy mi az? a kérdés jó, láthatóan valami állat-szerűség, mintha egy sál lenne, vagy valami női szőrme. De minek hordana ilyet a fiú? Fejében éppen a démonokat sorolgatja, így a szája meg-meg mozdul, de hang nem jön ki rajta, viszont egészen lelkesen gondolkozik, és sorol, miközben emgtámaszkodik a peronon, a korlátnál, és várja a befutó vonatokat. Bal kezében egy szép szál virág.* |
|  | | Kalandmester

Hozzászólások száma: 8833 Kaszt: 
Pozició Titulus: Mesélő
 | Téma: Re: Nellondi Vasútállomás Szomb. Aug. 07, 2010 2:42 pm | |
| *Egy szót sem szól Jack és a szerelme ügyeire, arra sem, hogy Laura esetleg megölte az illetőt. Makacs hallgatásba burkolja magát, bár néha szóra nyílik a szája, de aztán némán csukja vissza, és a végén nyel egyet.* - Megragasztani mindent meglehet, csak rajta marad a ragasztó nyoma, a régi repedések árnyéka. Nem lesz ugyanolyan, mint volt, talán sosem, és sokkal jobban kell vigyázni vele, mert sokkal könnyebben esik szét, akár egyetlen óvatlan mozdulat hatására is. De mégiscsak jobb, mint összetörve, darabokban... nem? *Várja Laura válaszát, majd elmosolyodik, mikor az kijelenti, hogy nélküle megy.* - Hát, akkor... ég veled, szép szőke lány. Kétlem, hogy látjuk egymást, de hát ki tudja... nem születtem látnoknak... *Sejtelmesen kacsint Laurára, majd int, és a gitárral meg a macskával együtt a vonatig fut. Néhány méterrel a szerelvény előtt csatlakozik hozzá egy fekete hajú fiú, majd együtt ugranak fel, és indulnak el Anglia felé... de az ablakból a szőke fiú még visszaint, majd morcosan magyarázza bátyjának, hogy nem, nem csajozott amíg ő a csomagjaik ügyét intézte.* _________________ A kalandmester irányítói: Kaen el Jericho, Cirelin de Sovalon, Aurora Valanthe Mediaris, Emily Kyra Beawer
|
|  | | Laura Wylee

Minősítés:  Hozzászólások száma: 3350 Msn: taborandi@msn.com Kaszt:  Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?
 | Téma: Re: Nellondi Vasútállomás Szomb. Aug. 07, 2010 2:35 pm | |
| - Igen, azt próbálom. Nagyon is. Amikor kellett, vigyáztam az illetőre, akit Jack szeret... Bár akkor még nem tudtam, de ha tudtam volna... Akkor sem teszek másképp. Csak kicsit nehéz elfogadnom a helyzetet... *Nos igen, ha a fiú tudná, hogy mi is van a háttérben, talán jobban megértené. A valóságban sem lenne könnyű megérteni az ilyesmit... Tovább beszél.* - De már mindent elrontottam. Megöltem az illetőt. Persze nem szó szerintem, csak a régi személyiségét. Áh... Bolondok aranya. Vagy bolondok szene. *Azért hallgat tovább, és kicsit megingatja a fejét, jelezve, hogy nem egészen ért egyet. Elvégre csak beszélgetnek.* - De ha maradok, megint csak fájdalmat okozok. És sajnos ezt az üveggömböt már nem lehet megragasztani... *És most nem is magára érti, hanem Chrisre... Nem tudja, hogy mit kéne csinálnia, hogy kijavítsa a nekromanta hibáit. Vagy talán nem is kell... Talán vissza kéne zuhannia, és maradnia jégvirágnak, hideg üvegnek, beleadni mindent, hogy élet és halál ura legyen, valódi nekromágiát tanuljon, és istent játszhasson. Majd egy pillanat alatt számba vesz mindent. A fájdalmat, és hogy tartja a hátát, és minden rosszat, míg a másik oldalon a mosolyt, és a fontos dolgot, hogy Jack bizony itt van, és ha nem is szereti soha, ő még távolról ott lehet, és ha nem is mondja el soha neki, még vigyázhat Arianára, esetleg ha nagy baj van, akár Jackre is... Szóval amikor kinyitja a szemét, felsóhajt, és bólint egyet.* - Indul a vonatod, de úgy tűnik nélkülem mész... *Mosolyodik el, jelezve, hogy meg lett győzve. Marad még. Még... Szóval el is köszön a fiútól, és maga után lebegtetve a cuccait elindul. Majd mégis megáll a fényben, és visszanéz a fiúra, kezét felemelve integet neki, és szemében közben csillog egy új remény.* |
|  | | Kalandmester

| Téma: Re: Nellondi Vasútállomás Szomb. Aug. 07, 2010 2:03 pm | |
| *Csak némán simogatja Laura vállát, haját, hátát, amit éppen elér, hogy megvigasztalja kicsit. Mostmár nem reagál semmit a névre, és a befejezetlen mondatra sem kérdez vissza.* - Ha mást szeret, azt is el kell fogadnod, és inkább azt szem előtt tartani, hogy ő boldog legyen azzal a mással. Bár... hogyha tényleg hamis reményt ad... *Itt megakad. Félredönti a fejét, mereng, mintha saját életéből jutna eszébe valami. Nem tudja befejezni a mondatot, a végén nyel egyet, és megköszörüli a torkát.* - Úgy valóban sokkal nehezebb, de hidd el, ha elmész, és nem jössz vissza... azzal csak rosszabb lesz. Fájni fog a hiányod annak, aki ismert. Ha fájdalmat kapsz, nem az a megoldás, hogy fájdalmat adsz vissza. Pláne azoknak, akik megszüntetni próbálják ezt. Inkább bízd rájuk magad, és törődj velük, ne azzal, aki a fájdalmat adagolja. És igen... az idő mindent megváltoztat. Minden szerelmet megszüntet... azt is, ami a legjobban lángolt, sőt, az ég porrá a leggyorsabban... *Felsóhajt, és ő maga is csak néz el... és mintha az ő szemeibe is könnyek gyűlnének, de ahogy Laura, ő sem hagyja lecsorogni őket.* _________________ A kalandmester irányítói: Kaen el Jericho, Cirelin de Sovalon, Aurora Valanthe Mediaris, Emily Kyra Beawer
|
|  | | Laura Wylee

Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
 | Téma: Re: Nellondi Vasútállomás Szomb. Aug. 07, 2010 1:36 pm | |
| *Kicsit megingatja a fejét, és beharapja ajkát, hogy visszafogja a zokogást. A szavakra pedig megint megrázza a fejét.* - Én próbáltam továbblépni. Istenigazából igyekeztem. És az illető... Minden egyes alkalommal mondott vagy tett valamit, amivel elhitette, hogy még nem adhatom fel, mert még van reményem a boldogságra. Egy csók, egy tánc, egy pillantás... Vagy bármi más. Egy egyszerű szó. Kedvesemnek nevez vagy betakar... Letörli az arcomról a könnycseppet, és meleg a keze... *Újra ingatja a fejét, és reméli, hogy a fiú megérti, hogy így aztán nagyon nehéz továbblépni, és ezért lenne jobb hazamenni. Vagy nem? Elvégre itt vannak azok, akikre támaszkodhat. Észre sem veszi, hogy a srác tekintete megremeg a gyűrűre, de az érintésre elmosolyodik. És a szavaira igyekszik válaszolni, de továbbra is fojtogatja a visszatartott zokogás.* - Egyszerűen... Nem értem, hogy miért kéne tartanom magam. Kiderült, hogy az, akit szeretek, valaki mást szeret... Valaki olyat, akivel jóban voltam, de mégsem gondoltam, hogy ez a helyzet egyáltalán szóba jöhet, mert... Jack nem úgy néz ki, mint... *A mondatot elharapja, nem akarja elmondani, hogy az illető, akit Jack helyette szeret egy fiú. Szóval csak kihúzza magát, és arcát a fény felé fordítja, becsukott szemekkel.* - Csak hol van már az én hajnalom?... Üljek még, és ne tegyek semmit? Az idő megváltoztat bármit is?... *Kérdezi szinte költőien, de azért vár rá választ. Minden esetre most azért kicsit magabiztosabbnak néz ki, és a vonat, amivel el kellett volna mennie, talán már el is gurult Írország felé.* |
|  | | Kalandmester

| Téma: Re: Nellondi Vasútállomás Szomb. Aug. 07, 2010 1:17 pm | |
| *Hallgatja a lány szavait, és elgondolkozva simogatja a macskát.* - Hát, nem tudom. A szerelem valóban a bolondok aranya... de nem kellene feladni miatta a küzdelmet. Szerintem nem kellene ilyen hamar belekeseredned a szerelembe. Próbálj meg továbblépni, és ha egyedül nem sikerül, akkor kapaszkodj bele olyanokba, akik továbbmennek. Akkor húznak majd magukkal, és ha áthúztak a holtponton, már tovább tudsz menni egyedül is. Van olyan, aki előrelép, és bele tudsz kapaszkodni, ugye? *Pillant Laurára ismerős-kék szemeivel, talán kicsit... jelentőségteljesen. A gyűrű és a név - pontosabban névtöredék, mert csak annyit lát - láttán megrebbennek a szemei, mintha kavicsot dobna az ember a tó vizére, de aztán ez el is múlik. Utána a macskát leteszi a földre, és kissé esetlenül karolja át a síró Laurát.* - Hé... remény mindig van, tudod? Ha arra gondolsz, hogy nem bírod tovább, jusson eszedbe, hogy eddig is kibírtad. Mindig a hajnal előtti utolsó óra a legsötétebb. Mondjak még kliséket? Vannak a tarsolyban, ha kell. És tudod, miért klisék? Mert az emberek sokszor mondták őket egymásnak, és emiatt elkoptak. De épp azért mondták ennyiszer, mert igazak. _________________ A kalandmester irányítói: Kaen el Jericho, Cirelin de Sovalon, Aurora Valanthe Mediaris, Emily Kyra Beawer
|
|  | | Laura Wylee

Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
 | Téma: Re: Nellondi Vasútállomás Szomb. Aug. 07, 2010 1:07 pm | |
| *Valahogy el kell mosolyodnia, ahogy a fiút hallgatja. Hazamennek, szülőkhöz, báttyal. Csupa olyan dolog, ami neki vagy sosem volt, vagy már évek óta nincsen. Még a daimon megjelenése is egy ilyen dolog, bár csak sejti, hogy a macsek egy daimon. Majd a kérdésre ismét elmosolyodik, és szemébe könnyek gyűlnek, de nem csurognak le, mert a lány gyorsan a szél felé fordítja, hogy felszáradjanak. De azért tekintete egy kicsit elhomályosul.* - Úgy döntöttem, hogy új lapot kezdek... El kell mennem innen, mert már nem tartozom ide... *Suttogja, és közben lehajtja a fejét, majd folytatja.* - Tudod, én azt hittem, hogy két élet összefonódhat, akár életeken keresztül is. És hogy ezt a köteléket semmi nem szakíthatja szét. De úgy tűnik, hogy nagyot tévedtem... Minden út szétválik egyszer. *Mondja, és most már tényleg sír. Hallani, még ha haja takarja is könnyeit. Majd egy esetlen mozdulat után jobbjával, amin a gyűrű van, int egyet.* - De a szerelem is csak a bolondok aranya. *Mondja, és most a fiú arcára néz, kék szemeibe... Laura tekintetében a könnycseppek csillognak, de csak megingatja a fejét.* - És én persze bolond vagyok... *Fájdalmasan felnevet, de inkább csak egy nyögés, és kezét a szeme elé emelve felzokog, majd megtörli a szemét.* |
|  | | Kalandmester

| Téma: Re: Nellondi Vasútállomás Szomb. Aug. 07, 2010 12:49 pm | |
| *Édes tudatlanságban van azt illetően, hogy még a puszta megjelenése is csak a lány rosszkedvét fokozza, mert az itthagyottakat idézi fel. Neki a gitár kis túlzással a mindene, így egyértelmű, hogy az lóg az oldalán. Álmosan nyávogva végre előkerül egy kisebb szőrcsomó is, egy kölyökmacska. A fiú lepillant rá, majd a karjaiba veszi, és úgy néz Laurára.* - Az ott? Köszönöm szépen, akkor majd arra szállok fel... Jobb is, ha később indul, mert a bátyám még nem került elő, pedig megnyúznak otthon, ha lekéssük a vonatot... *Frusztráltan a hajába túr fél kézzel, majd azt újra a macskára helyezi, és kék szemeivel felpillant Laurára.* - Valami baj van? Nekem nyugodtan elmondhatod, minden bizonnyal úgysem látjuk egymást többet. Épp ezért a legjobb néha egy idegennek kipanaszkodni magad. Egyébként köszönöm. *Húzza ki magát a gitár dícséretére, de a mosoly kicsit lehervad az arcáról, és komolyan figyeli a szőkeséget.* _________________ A kalandmester irányítói: Kaen el Jericho, Cirelin de Sovalon, Aurora Valanthe Mediaris, Emily Kyra Beawer
|
|  | | Laura Wylee

Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
 | Téma: Re: Nellondi Vasútállomás Szomb. Aug. 07, 2010 12:38 pm | |
| *Csukott szemei lassan kinyílnak a hangra, és maga mellé tekint, a szavak forrására. Minden esetre a kisebb táskát leteszi, méghozzá a bőröndre, és gyorsan körbenéz az állomáson, keresve a vonatot, amivel a fiú elmehet. Végül csak ránéz, és végigméri. a gitárról Szevér jut eszébe... Igen, vele nem is beszélt, pedig kellett volna. Végül csak sóhajt egyet, amikor megnézi a táblát, ahol ki vannak írva a peronszámok, és az uticélok.* - Azt hiszem az... De csak később indul... *Teszi hozzá, és hangja kicsit búskomor. Persze közben elmutat egy vonat felé, ami Angliába fog indulni. Lehet, hogy neki is oda kéne mennie... Minden esetre visszafordul a fiúhoz, és egy erőltetett mosoly kerül az arcára.* - Szép gitár... *Majd újra lehajtja a fejét, és sóhajt egyet, majd az égre néz, ahol kisütött a nap.* |
|  | | Kalandmester

| Téma: Re: Nellondi Vasútállomás Szomb. Aug. 07, 2010 12:21 pm | |
| - Elnézést! Meg tudnád mondani, melyik vonat megy Angliába? *A lányt a merengéséből egy vidám hang szakítja ki. Egy fiatal fiú áll meg mellette, korabeli lehet, tizenhat-tizenhét éves. Vállig érő szőke haja enyhén kócosan áll, szemei pedig kéken csillognak, valami furcsa, szemtelen beütéssel. Kezein fekete kesztyű, de olyan fajta, aminek az ujjai le vannak vágva, csuklóján karóra, egyébként pedig egy gitár van az oldalára akasztva. A pólója meg Metallicás. Türelmesen várja a választ, kezeit zsebredugva, maga előtt a földet rúgdosva, és töretlenül mosolyog.* _________________ A kalandmester irányítói: Kaen el Jericho, Cirelin de Sovalon, Aurora Valanthe Mediaris, Emily Kyra Beawer
|
|  | | Laura Wylee

Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
 | Téma: Re: Nellondi Vasútállomás Szomb. Aug. 07, 2010 11:58 am | |
| *A szőke lány egy bőrönddel áll az egyik peronon, de vonat még sehol. Egyik kezében egy utazótáska, a másikat maga mellett lógatja. Most is a fekete rövidszoknya és a fehér blúz van rajta, egy pár fekete cipő, és fekete talár. Haját kicsit fújja a szellő, ahogy lehajtott fejjel álldogál a peronon. Csukott szeme alatt egyre felvillannak az emlékek, a közelmúlt emlékéi. Ariana, ahogy kéri, hogy ne menjen, Aeryn csokija, Patrick szavai a menekülésről, Rosetta könnyes szemei... De minnél többet gondolkodik, annál inkább érzi, hogy mennie kell, de lába mégsem viszi. Már nem is nagyon tudja, hogy mi van odakinn, csak fejében zakatolnak a gondolatai és arra figyel.* |
|  | | Laura Wylee

Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
 | Téma: Re: Nellondi Vasútállomás Kedd. Jún. 01, 2010 10:00 pm | |
| // 13. oldal legalja, Duncan Cornel hszében egy maddárkaja, és ezzel kipurcantam XD
Okkés -Cir// |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|