Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Aeolus Játszótér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 35  Next
SzerzőÜzenet
Lavanya Yamuna
Nellondi polgár

Minősítés:
Hozzászólások száma: 115
Msn: ciaradelafresque@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Nellondi polgár
TémanyitásTéma: Re: Aeolus Játszótér   Szomb. Márc. 12, 2011 5:41 pm

-Hát, nem tudom, én csak a szárnyasok húsát szeretem, és ugyebár azt nem lehet vegetáriánusnak mondani. *mondja Lav Sárának.* -Ha jólesik neki akkor csinálja, én is dohányzom, néha többet, néha kevesebbet. *említi meg a hosszú fekete hajú lány.* -Viszont közel sem tudok annyit enni mint Evan, szerencsére. *folytatja.* -Milyen szerencsés vagy, rajtam biztos meglátszana minden egyes finom falat. *jegyzi meg a fiúnak.* -Egyébként én nem a Nezába járok, afféle magántanuló lennék ugyanis. Negyedikes vagyok mint például Alanois Winderburg aki az unokatestvérem egyébként. *válaszol Lav kedvesen a lánynak, majd a következö pillanatban már a földön van és azt sem tudja mi történt vagy történik. Szíve hevesen dobog és a két másik diákot nézi hogy megvannak-e, valaki megsebesült-e, elvégre azt levette hogy megtámadták öket. A nagy párbaj után már csak a hinta tövében lévö fiúra lesz figyelmes ahogy zokog, odamegy és próbálja nyutgatgatni, és kérdezi töle.*-Mi a fene volt ez? Kik voltak ezek és mit akartak töled? *majd várja hogy ha akarja elmondja a fiú.*
Vissza az elejére Go down
Evandrus Njord
Diák

Hozzászólások száma: 491
Msn: dundee2008@windowslive.com
Kaszt:
Üzenőláda: Az élet olyan,mint a puzzle.Apró darabokból rakod össze... mígnem kialakul a teljes kép. De vigyázz! Ha csak egyet is elveszítesz,soha többé nem lesz az életed kirakója kerek egész.

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Aeolus Játszótér   Szomb. Márc. 12, 2011 5:21 pm

*Épp a cigijét szívja, amikor megpillant két alakot, akik nagyon mutogatnak a játszótér felé. Amikor elindulnak, a pálcás zsebébe teszi a kezét* -Megtaláltak *gondolja, aj amikor azok pálcát rántanak, gondolkozás nélkül támad* -Stupor *az átok célba talál, az egyik varázsló ájultan esik össze. A másik azonban támad, de célt téveszt, és alig 10 centivel Evandrus feje mellett a hintába csapódik a zöld fénycsóva. Rászegezi a pálcáját, és kimondja a varázslatot.* -Capitulatus *szerencséje volt, a pálca kirepül támadója kezéből* -Mész az apás után, Evandrus! *kiabálja nevetve a varázsló. Evandrust szíven üti a felismerés, hogy az apja gyilkosa áll vele szembe. Mérhetelen harag, és gyűlölet lesz úrrá rajta, és életében először kimondja az átkot* -Avada Kedavra! *Amikor nem történik semmi, elkábítja a varázslót, és zokogva borul a hinta tövébe*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Aeolus Játszótér   Szomb. Márc. 12, 2011 4:42 pm

- Áá, értem. *Kicsit hátrébb lép a fiútól, de hát az mégiscsak a benne lakozó kegyetlenségről beszél... Ki tudja, az a kegyetlenség mikor tör ki belőle. Ő jó környéken nőtt fel, vidáman, mondhatni gondtalanul, csak a mostohatestvérével voltak bizonyos összezörrenései... De az utóbbi időben az is egészen kezd megoldódni. ... Oké, teljesen máshogy kezd megoldódni, mint ahogy az testvérek között lenni szokott, de hát sosem tekintették egymást testvérnek, na. Inkább barátnak. Meg... Jó, ezt hagyjuk. Téényleg hagyjuk.* - Szóval vegetáriánus vagy? Én nem igazán, bár tény, hogy nem igazán eszek húst... De inkább azért, mert a legtöbb félét nem szeretem. Viszont ha jól van elkészítve, sajnos nem tudom megállni, természetimádat ide vagy oda... *A vállát vonogatja kissé, majd felsóhajt, mikor a fiú rágyújt. Nem szól rá, elvégre arrébb ül - bár tény, hogy a füst azért ígyis érződik -, de azért megjegyzi.* - Nem értem, mi a jó ebben... Csak a tüdődet roncsolod vele. Meg a körülötted lévőkét. *Aztán egy fiatal lány érkezik, korukbeli, akinek mosolyogva köszön.* - Heló, én Sarah vagyok. Nincs semmi újság, csak beszélgetünk Evandrus-szal... Te is az iskolába jársz, ugye?
Lavanya Yamuna
Nellondi polgár

Minősítés:
Hozzászólások száma: 115
Msn: ciaradelafresque@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aeolus Játszótér   Szomb. Márc. 12, 2011 4:29 pm

*Lav nagyon örült a mai szép délutánnak, így mivel végre berendezkedett és mindent kicsomagolt gondolta tesz egy nagyobb kört ebben az új "városban" aminek neve Nellond. Nemrég volt itt, de még nem igazán tudott semmit mi hol található, de most végre volt ideje és fáradt sem volt annyira így körülnézett. Ahogy sétálgatott és próbálta megjegyezni a föbb boltokat, megakadt szeme az állatbolt kirakatán, majd elhatározta hogy ö is beszerez majd egy új kisállatot mert bár volt régen egy baglya azt sajnos kegyetlenül lelötte egy mugli vadász még otthon. Na, mindegy, végülis nagyon örült hogy ennyi minden közül lehet választani ebben a boltban, így megjegyezte hol találja és indult is tovább. Következö megállója a játszótéren volt ahol is meglátott néhány fiatalt akik nagyon beszélgettek valamint, fel is tünt neki hogy a fiút ismeri, így gondolta köszön nekik.*-Sziasztok, szia Evandrus. En Lavanya vagyok, Evannal már összefutottunk a Teaházban, miújság?*mondja Lav kedvesen a többieknek, majd rámosolyog a fiúra.*
Evandrus Njord
Diák

Kaszt:
Üzenőláda: Az élet olyan,mint a puzzle.Apró darabokból rakod össze... mígnem kialakul a teljes kép. De vigyázz! Ha csak egyet is elveszítesz,soha többé nem lesz az életed kirakója kerek egész.

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Aeolus Játszótér   Szomb. Márc. 12, 2011 4:14 pm

*Szendvicset tudok venni akárhol, most is van nálam! Igazság szerint nem is annyira éhes vagyok...............hogy mondjam................inkább csak nassolhatnékom van. De az sokszor. A leckével, meg úgy vagyok, hogy bennem van a kegyetlenség. Ifjúságom alatt belém "verték" hogy úgy mondjam *mondja a lánynak, majd kivesz a táskájából egy szendvicset* -Ugyan nem szalámis, mivel vega vagyok, de azért ez is finom *mondja a lánynak, majd harap egyet a szendvicséből. Amikor a mókus csorgó nyállal figyeli a szendvicset, elővesz neki egy nagy csomag mogyorót. Odébb ül a hinták másik végére a lány miatt, és rágyújt egy cigire*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Aeolus Játszótér   Szomb. Márc. 12, 2011 4:04 pm

- Engem nem tudnak rávenni, hogy megcsináljam azokat a házikat. *Kicsit lebiggyeszti az ajkát, de hát nem várhatja el mástól, hogy így tegyen... Neki jobban el is nézik, hiszen Riel is megmondta: senkitől nem várják el, hogy kiforduljon magából. Kerek perec megmondta a tanárnak, hogy ő nem fog állatokat kínozni.* - Ha éhes vagy, azon nem forrócsokival meg ilyenekkel kell segíteni. Akkor inkább hordj magaddal egy finom szendvicset, salátával, sajttal, szalámival, meg főtt tojással. A barátod Pick szalámit is tud küldeni, ha túró rudit meg a többit is. *A változásra még mindig kicsit forgatja a szemét, majd elköszön Alice-tól.* - Kár, hogy máris mész! Na szia, majd még biztosan találkozunk.
Evandrus Njord
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Aeolus Játszótér   Szomb. Márc. 12, 2011 3:56 pm

*Integet a távozó lánynak, majd mentegetőzni kezd* -nem, nem csak úgy kínoztam meg, a nekro leckém miatt voltam kénytelen. De amint láthatod, megváltoztam, és még ugyan egy kicsit furcsa, de biztos, hogy többet nem fogok állatokat kínozni, csak leckecéljából! *mondja a lánynak, majd dögönyözni kezdi a mókust* -Ja mostanában egy kicsit sokat nassolok, magam se tudom miért! Egyre éhesebb vagyok és nem tudom, hogy ennek mi lehet az oka *mondja gondolkozó fejjel. A lánnyal természetesen magyarul beszélget tovább. Nagyot kortyol a forrócsokijából* -Hé, tényleg megváltoztam! *mondja a lánynak, hiszen látja rajta, hogy haragszik a történet miatt*
Alice Wantroose
Diák

Hozzászólások száma: 50
Kaszt:
Üzenőláda: Bárkivel szívesen játszom:D

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Aeolus Játszótér   Szomb. Márc. 12, 2011 3:45 pm

*Alice az órájára nézett.*-Jézusom! Már ennyi az idő?! Sajnálom mennem kell-*mondta és legszivesebben még maradott volna és leült volna hintázni és még a pilóta kekszet is megette volna de a barátnőjével kellett találkoznia.*-Sziasztok. Örülök, hogy megismerhettelek titeket.-*mondta és elszaladt. Majd egy utolsót még hátra integetett és eltűnt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Aeolus Játszótér   Szomb. Márc. 12, 2011 3:32 pm

*A farkas elhúzódik a simogatás elől, és megrázza a fejét.* - Ejnye kisasszony, csak óvatosan! *Ha Alice még nem látott daimónt, alighanem megijed, mikor az állat hirtelen megszólal. Mindenesetre mikor a lány elindul a két diák felé, akkor felpattan, és visszaüget a gazdája mellé, onnan pislog fel az allidonosra. Sára a fejét ráteszi a daimón fejére, és felnéz.* - Jé, szia. Igen, Ookami tényleg aranyos. *Elvigyorodik, és megvakarja a farkas füle tövét. De hát mégiscsak a lelke fele, ez csak neki engedélyezett, idegeneknek nem igazán engedi, hogy tapizzák. Az olyan érzés, mintha a testében vájkálnának, nem túl kellemes.* - Én Sára vagyok, vagy Sarah, ha azt könnyebb kiejtened. *Persze már visszatér a bolgár nyelvhez, bármennyire is fájó szívvel hagyja el a magyart, de a lány aligha értené meg. Evandrus történetére viszont iszonyat jelenik meg az arcán, és kiugrik a hintából.* - Megkínoztad a mókust, csak úgy?! De hát mit ártott neked? Te mit szólnál, ha valaki csak úgy jönne, és megkínozna? Ő is ugyanúgy a természet teremtménye! *Összefonja maga előtt a karjait, és láthatóan nem hiszi el, hogy Evandrus egy pillanat alatt megváltozott, és soha többé nem fogja bántani az állatokat és a természetet. A szeme is lángol... talán nem annyira jó ötlet állatkínzásról beszélni két druida közelében. Aztán a forrócsokira megrázza a fejét.* - Köszönöm, nem kérek. Miért van nálad mindig ennyi étel meg ital? *Értetlenkedik.*
Evandrus Njord
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Aeolus Játszótér   Szomb. Márc. 12, 2011 3:15 pm

* A mókusnak láthatóan tetszik, ahogy a lány dögönyözi* - Hát ez hosszú történet *kezdi el mesélni a lánynak* Tegnap találkoztam vele az erdőbe. Na már most rólam azt kell tudni, hogy gyűlöltem, az állatokat, a növényeket, és az összes többi élőlényt az embereket kivéve. Amikor megláttam a mókust, őt is megkínoztam, és csak aztán fogadtam meg, hogy megváltozok. És azóta jól elvagyunk. *mondja szem lesütve a lánynak, majd elfelez még egy kekszet a mókussal, aki örömmel be is falja azt.* -Ő szerbusz! *száll le a hintáról, és 2 puszival köszönti a lányt* -Evandrus Njord vagyok, ő pedig Szepetneki Sára *mutatja be egymásnak a lányokat, majd felveszi a mókust és dögönyözni kezdi. körbe kínálja a lányokat keksszel, majd elővesz 3 termoszforrócsokit és egy termosz mogyorós cappucinót a táskájából. Átnyújt egy-egy forrócsokit a lányoknak, a Capuccinót pedig a mókusnak adja, és az hálás szemmel, nagy örömmel kezdi el kortyolni.* - Ő nem ülsz le? *adja át a helyét Alicenek* -És? Mi újság veled mostanában? *kérdezősködik* -Mesélj valamit *beszélteti a lányt, majd kivesz még egy pilótát a dobozból*
Alice Wantroose
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Aeolus Játszótér   Szomb. Márc. 12, 2011 2:57 pm

*Alice felemeli fejét e könyvből. Látja, hogy elötte egy mókus és egy farkas áll. A könyvet beleteszi a táskájába és közelebb hajol az állatokhoz.*-Jaj de aranyosak vagytok ti!-*mondja nekik és megsimogatja őket. Azután látja, hogy attól a két embertől jöttek akik a hintában ülnek. Oda megy hozzájuk.*-Sziasztok! Alice Wantroose vagyok. Olyan édesek ezek az állatok-*mondja és újból lehajol és megsimogatja őket.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Aeolus Játszótér   Szomb. Márc. 12, 2011 2:46 pm

- Sejtettem, egy nap alatt nem szokott sok dolog történni. Na de azért mégis! Mi a véleményed az átváltoztatástan óráról? Szerintem a sólyomszem nagyon jó varázslat, tényleg hasznos, hogyha élesíteni tudjuk a látásunk. Érdekes volt az a hangyafarm. *Lelkesen beszél, miközben hajtja a hintát, de nem nagyon persze, csak úgy félgőzzel.* - Ennyire nem hagy aludni az a mókus? Ejnye már. Ő az első háziállatod? *Félredönti a fejét, majd megrázza.* - Szerintem nem könnyebb, de hát ízlés kérdése. *Megpillantja a másik lányt, de egyelőre ő sem közelít hozzá. Viszont a farkas a mókussal együtt közelebb megy, és felnéz rá nagy szemeivel.*
Evandrus Njord
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Aeolus Játszótér   Szomb. Márc. 12, 2011 2:24 pm

* Ő is vesz egyet a kekszből és leül a lány mellé a hintába és megsimogatja a mókust* -Hát nem történt túl sok minden! *feleli a lánynak * -Nem sokat aludtam az éjszaka, ugyanis valaki nem hagyott *kacsint a mókusra.* -Viszont tegnap megjött a postám! *mondja a lánynak, és elővesz egy csomag vaniliás győri édest táskájából, és átnyújtja a lánynak* Boldog karácsonyt! *mondja nevetve, és meglöki maga alatt a hintát, és elfelez egy kekszet a mókussal* Amúgy nincs semmi bajom a buszokkal, csak így könnyebb kimondani *mondja, miközben a mókust simogatja. Amikor észreveszi a padon ülő lányt, könyvvel a kezében, súg valamit a mókusnak, mire az odamegy a lányhoz, és játékosan elkezdi bökdösni a lány lábát*
Alice Wantroose
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Aeolus Játszótér   Szomb. Márc. 12, 2011 2:19 pm

*Alice vett egy jégkrémet amit jó ízűen nyalogatott.*~Olyan rég ettem fagyit~*gondolta. A fagyi epres volt és hirtelen lecsöppent belőle egy kis darab a földre.*~ Á! Mindegy. Majd csak elolvad.~*gondolta és tovább ment. Kis idő múlva, mikor elnyalta a fagyiját odament a hinták mellé a padra leült és elővett egy könyvet amit elkezdett olvasni. Nagyon belemerült és talán azt sem venné észre ha egy mentős menne el mellette ugyanis annak nagy hangja van.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Aeolus Játszótér   Szomb. Márc. 12, 2011 2:11 pm

- Mi bajod van a buszokkal? *Hunyorog a fiúra játékosan, elvégre azt a bizonyos köszönést legnagyobb tudta szerint v-vel mondják. Vesz a pilótakekszből, és szalutál a fiúnak.* - Köszi szépen. Annyira mázlista vagy, hogy ennyi édességet kapsz otthonról... Na mindegy. Nem, azt hiszem, nem ismerjük egymást. *Rámosolyog Huanra, aki viszont most egy időre magukra hagyja őket, és elvonul hintázni. Ő maga szépen megeszi a kekszet, majd lökni kezdi a hintát, és közben int Evandrusnak, hogy nyugodtan üljön bele a másikba.* - Na mesélj, mi történt veled tegnap óta? Velem nem sok, elfeleztük a túró rudit Mattel, még egyszer köszönöm szépen.
Evandrus Njord
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Aeolus Játszótér   Szomb. Márc. 12, 2011 1:15 pm

*Miközben mókusával játszik, észreveszi, hogy megszólítják, így felpillant, és látja, hogy egy szőke srác áll fölötte, és a kezét nyújtja.* -Nagyon örülök, Evandrus Njord vagyok! *ráz kezet barátságosan a fiúval.* -Eramiros. *mutat a kitűzőjére, amit a szíve fölött visel. Majd amikor megpillantja a magyar leányzót a teázóból mosolyog és köszön neki, természetesen magyarul* -Szerbusz! Mutatok valami finomat! *vigyorog a lányra, és megkinálja a korábban elővett pilótakeksszel, majd a srácot is megkínálja vele* -Ő ismeritek egymást? *kérdezi meg társait, majd ha azok nemmel felelnek, akkorbemutatja őket egymásnak. Amikor a mókus a lábát karmolássza, felveszi és simogatni kezdi. Nem is gondolta, hogy valaha is ilyen jól meglesznek egy állattal, ugyanis nem is olyan régen még gyűlölte őket, ezt a mókust is tegnap még az erdőbe kínozta.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Aeolus Játszótér   Szomb. Márc. 12, 2011 1:04 pm

- Ennek borzalmas íze van... Keserű. *Egy fintorral teszi el a csokit. Mégsem dobja ki, nem pazarol, de ezt megenni már biztos nem fogja. Már megbánta, hogy megvette, tényleg hihetetlenül rossz íze van. Megigazítja az oldalán a táskát, miután becipzározta, és megáll, hiszen kereszteződéshez érkezett. Elgondolkozik, merre kell továbbmenni, majd találomra elindul valamerre. Ráér, ha véletlen eltéved, előbb vagy utóbb úgyis visszajut a központi térre. Megpillantja a játszóteret, és vidáman gyorsít fel.* - Verseny a hintáig! *Rikkantja, és valóban versenyt futnak odáig a farkassal. Na persze a négylábú nyer. Sára nevetve veti bele magát a hintába, majd körülnéz, mielőtt hajtani kezdené. Meg is pillantja a tegnapi eramiros fiút egy másikkal együtt, és odainteget nekik.* - Heló, Evandrus!
Huan Migel Santiares

Hozzászólások száma: 140
Msn: tamka7@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Bárkivel szívesen játszok^^

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Aeolus Játszótér   Szomb. Márc. 12, 2011 12:58 pm

* Egerével a vállán lépdel errefelé, a megszokott fehér frakkjában, szürke ingjében, nadrágjában, cípőjében... oldalán kardja, a tartóban. Allidonos kitűzője helyén, szőke hajbozótja pedig a szokásosan van rendezve, azaz, össze vissza, kócosan. Mikor a játszótér színes világába pillant, akkor meglát egy fiút. Egy kicsit hunyorítva veszi ki a szimbólumos kitűzőjét a fiúnak.* ~ Ez egy Erás fickó...~ * majd sóhajt egyet, és odasétál a fiúhoz, aki éppen a szépidőt élvezi ki, egy kis mókával.* - Szia! * motyogja, majd a kezét nyújtja, jelezve, hoyg kezet akar rázni, mivel így illik.* - Huan Migel Santiares. Allidonos. * erre már elmosolyog. Ma valahogy rosszul kelt, és aludt, így kicsit fáradt. Ezért volt az előbb olyan komor. Charliet megsimogatja, majd leül a csúszda végére.*
Evandrus Njord
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Aeolus Játszótér   Szomb. Márc. 12, 2011 12:39 pm

*Ébredés után lezuhanyzik, felvesz egy frissen vasalt fekete inget egy fehér öltönnyel, és a fekete weszkó csizmájával, majd a mókusával az ölében kimegy a játszótérre. Leül egy padra. Elővesz a táskájából egy csomag pilótakekszet, egy szendvicset, egy tál magot a mókusnak. Amikor befejezte a reggelijét, megsimogatja újdonsült barátját, és elkezdenek játszani*
Higashiyama Natsumi
Nellondi polgár

Hozzászólások száma: 55
Kaszt:
Üzenőláda: Ha játszani szeretnél, üzenj Hua Xiangfengnek Wink

Okina Kurino Kinoshitade

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aeolus Játszótér   Szomb. Márc. 05, 2011 3:44 pm

*Lehuppan a padra, és nézi, hogy vajon mennyire lesz gyors Lisa. Úgy tűnik, a rossz irányba indul el. Mosolyogva figyeli a keresést, majd mikor meglesz a maci, tapsikol néhányat.*-Te aztán gyors vagy, szupergyors!*Kiáltja, majd magához öleli maciját. Visszadja Lisának, hogy dugja el. Ő maga befogja a szemét, és nem leselkedik. Szinte alig telt el kis idő, mire visszaér.*-Megyek is!*Ugrik fel, majd elindul, hogy megkeresse. *-Hanii, doko ni iru no?*Szólongatja a játékot. Neki kicsit toábbtart, mert ő nem tudja, hogy merre van. Végül csak rábukkan.*-Megvagy!*Azzal visszaszalad Lisához.*Mennyi volt?*Kérdezi meg az idejét, mert ő még nem tud ilyeneket számolni.*

//Fagyi//
Lisa Deadwood

Hozzászólások száma: 210
Msn: riki1997200@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: A szőke, bérgyilkos jégkirálynő. Wink

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aeolus Játszótér   Szomb. Márc. 05, 2011 3:37 pm

*Mosolyogva figyeli, ahogy a daimon mutatja neki az utat, hogy a kislány hova dugta el a macit. Lisa már csak ilyen, szeret átverni másokat és ért is hozzá. Mikor Natsumi szól, hogy indulhat keresni elmosolyodik.* - Már keresem is. *Mondja egy újabb titokzatos mosollyal, majd már indul is. Körbe néz, nézelődik sok felé, de csak 1-2 perc múlva, indul el a fa irányába ahol el van dugva a maci. Ott olyan arcot vág, hogy "jé, itt van!" és máris visszi oda Natsuminak. 2 perc alatt megtalálta.* - Megtaláltam. Most viszont te jössz a keresésben. Amig eldugom, addig te is ülj le a padra és te se less! *Mondja nevetve és kacsint egyet. El is indul és amögé a fa mögé dugja a macit, amelyik mellett volt eldugva. Rászór egy kevéske kis levelet és máris ott van a kislány mellett. Elég gyorsan fut.* - Eldugtam, keresheted. *Mondja, majd leül a padra és számolja magában a perceket.*
Higashiyama Natsumi
Nellondi polgár

Kaszt:

Okina Kurino Kinoshitade

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aeolus Játszótér   Szomb. Márc. 05, 2011 3:24 pm

-Még nem is hallottam ilyenről.*Ámuldozik, bár nem nagyon érti, hogy mi az a lélekdarab. De most még nem is kíváncsi rá annyira.*-Oké, akkor megyek is. De ne less!*Kiáltja nevetve, majd elszalad az egyik fához, és mögé eldugja Haniit. Azután továbbfut, és összeszed néhány száraz falevelet, és eltakarja vele, hogy ne látszódjon annyira. Persze valamennyire kilóg, hiszen nem akar csalni. Azt nem látja, hogy a daimon figyeli. Ezután visszamegy Lisához.*Eldugtam, kered meg!*Ugrándozik vidáman, és kíváncsi, hogy Lisa mennyire lesz gyors.*
Lisa Deadwood

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aeolus Játszótér   Szomb. Márc. 05, 2011 3:18 pm

*Mosolyogva hallgatja a lányt, bár mosolya, már inkább olyan hármas keverék, titokzatos, kedves, és valamennyire már gonosz is.* - Köszönöm Natsumi. *Mondja egy titokzatos mosollyal, majd válaszol is.* - Az egy lélekdarab, ami állati alakot öltött. *Magyarázza a kislánynak, majd csak figyeli, hogy az felfogta-e. A játék ötletre csak bólint egyet.* - Rendben akkor kezd te. Én addig visszaülök a padra és becsukom a szemem. *Mondja a kislánynak és így is cselekszik. Leül a padra és becsuklya a szemét. Persze közben a mongúz alakú daimon, figyeli, hogy Natsumi hova dugja a macit. Persze Natsumi nem látja, hogy a mongúz figyeli őt.*
Higashiyama Natsumi
Nellondi polgár

Kaszt:

Okina Kurino Kinoshitade

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aeolus Játszótér   Szomb. Márc. 05, 2011 3:00 pm

-Arigato.*Köszöni meg a dícséretet.-Neked is szép neved van. A daimon az micsoda?*Kérdez rá, és közben megpróbálja helyesen ejteni a szót. Mikor meghallja, hogy Lisa segít neki, nagyon megörül.*-Köszi. Legalább nem lesznek itt ennyien.*Mondja, majd csak figyeli, ahogy Lisa elővesz egy pisztolyt. Megnyugszik, mikor hallja, hogy csak játék. Hogyne venné be, hiszen kicsi még, könnyű átverni. Majd egy játékon gondolkozik.*-Akkor játszunk olyat, hogy mindketten eldugjuk Haniit egymás után. És az nyer, aki rövidebb idő alatt megtalálja.*Mondja el javaslatát.*
Lisa Deadwood

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Aeolus Játszótér   Szomb. Márc. 05, 2011 2:53 pm

*Mikor a lány japánul a macijához kezd beszélni, nagyot néz.* - Nos, örvendek Natsumi. Aranyos a mackód. Amúgy én Lisa vagyok, ő meg a daimonom Joe. *Mondja mosolyogva a lánynak, majd mutat a daimonra mikor bemutatja. Mikor meghallja a lány tervét egy titokzatos mosoly húzódik a szájára.* ~ He-he. Kezdem kedveli ezt a lány. Ugye nem akarsz gonoszt csinálni belőle? -Jó ötlet. ~ *Gondolja és a kislányhoz fordul.* - Szívesen segítek neked Natsumi. *Mondja a kislánynak, majd a táskájába nyúl és előveszi a pisztolyát.* - Ez egy játék pisztoly, amivel ha lövök egy, olyan hangja van, mintha igazi lenne. Ez biztos elijeszti őket. *Mondja egy újabb titokzatos mosollyal az arcán. A kislány biztos, hogy beveszi, hogy egy játékpuska, mivel illúzióval megvan változtatva a külseje.* - És, hogy érdekesebb legyen. Játszunk valami olyat, amiben van nyertes és vesztes, és az lőhet aki nyer. De ne felejtsd, nem lőhetsz emberekre, csakis a bokrokba, vagy a fákba. *Mondja a lánynak, majd várja, hogy az mondjon egy játékot.*

Aeolus Játszótér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
13 / 35 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 35  Next

Similar topics

-
» Aeolus Játszótér