Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| | Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya | |
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Alexandra Voltano

Minősítés:  Hozzászólások száma: 163 Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Szer. Márc. 21, 2012 9:32 pm | |
| *Egy bagoly érkezik a nyitott ablakon át Aurora Valanthe Mediaris íróasztalára. Leoldja magáról a küldeményt, majd megrázza magát, némi tollat hagyva maga után, majd tovaszáll. Ha a tanárnő kibontja a borítékot, abban egy levelet talál, melyben a következő sorok vannak írva:
"Tisztelt Tanárnő! Elnézést kell kérnem, ugyanis barátnőmmel, Isabella Newtonnal sajnálatos módon tönkretettük a hajóroncsot, ami az Eramir főhadiszállásán található. Nem hagyott nyugodni a lelkiismeretem, ezért úgy döntöttem, vállalom a következményeket, és megírom a Tanárnőnek, hogy mi történt. Sokáig egyébként se tudtam volna titkolni, mert az Eramiros diákok nyilván láthattak minket, a bizonyítékot pedig hátrahagytuk. Ma reggel Isabellával ellátogattunk a hajóroncshoz, mert mind a ketten szerettük volna megnézni. Egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttünk, hogy felmegyünk a fedélzetére. Ott egy hajókormányt és egy ágyút találtunk. Isabella a hajókormányhoz ment, én pedig az ágyúhoz mentem. Ekkor elkezdtünk egy játékot játszani, miszerint én voltam a hajó kapitány, Isabella pedig a matrózom. Én az ágyúval elkezdtem "lövöldözni", azaz párszor meghúztam az ágyú zsinórját. Egy váratlan pillanatban azonban elsült, és én hátra repültem, a hajópadló beszakadt, és az ágyú lezuhant a vízbe. Természetesen hajlandó vagyok jóvá tenni az okozott kárt, amennyiben tudom, illetve nyugodt szívvel vállalok büntetőmunkát. Az esetből tanultam, és ígérem, ezentúl vigyázni fogok az iskola tulajdonaira. Tisztelettel: Alexandra Voltano Belsirionos diák." |
|  | | Emily Kyra Beawer

Minősítés:  Hozzászólások száma: 5654 Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Szer. Jún. 02, 2010 6:44 pm | |
| /3. oldal, 6.hsz, Aurora - mogyoró/
Okés - Kaen _________________ Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...
Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon... |
|  | | Aurora Valanthe Mediaris Alapító

Hozzászólások száma: 9355 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 

Pozició Titulus: Megbízott Igazgató
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Csüt. Nov. 05, 2009 5:40 pm | |
| * Igen, pont úgy. Először egyedül élt, aztán megpróbált beilleszkedni ebbe is, abba is, természetesen sosem sikerült. De ez a múltja, és most a jelenben él, ebben az iskolában, és okítja a fiatalságot. Persze nem felejt ő se... Amikor hallja a "fiatal" hölgyemény szájából a két diák nevét, kicsit biccent, mind a két nevet ismeri, mind a két diákot, elég neves tagok az iskolában. Bár igen csak meglepő ez a barátsági szál, ami egy tünde, egy kobold, és egy nekromanta ember között van. Meglepő, egyszóval. A nő biccent, hogy mehet, ám nem is számít arra, hogy Arnuil még visszafordul az ajtóból. A szavak szíven ütik a nőt, de nem mutatja, csak nézi, ahogy az ajtó becsukódik a tünde lány mögött. * - Köszönöm... * Mondja hangosan, de aztán elhallgat, hogy a gondolataiba mélyedjen.* ~ Talán egyszer még tündék közé lépek, hogyha eléggé felkészülök erre. Az én világom már itt van, de lehet, hogy majd, ha az életem be akarom fejezni... Az ott lesz, a tündék között. ~ *Gondolja magában, és csendesen üldögél, miközben maga elé veszi a tünde diákjának a lapját, és néha formális dolgot írógat, hogy hazamenesztette két hónapra, engedéllyel hagyja el az iskolát.* _________________ Gyönyörű tünde-véla nő, aki a hetvenes éveiben jár, bár a szépsége örök, hiszen a vére nem hagyja, hogy öregedjen. Néha kedves, néha szigorúbb, szereti, hogyha a diákjai jól teljesítenek, de csak a nagyon jókat dicséri meg, és a nagyon bénákat bátorítja. Így döntse el a diák maga, hogy éppen mit is akar... Tökéletesen bánik az elemekkel, és nagyon ügyes a megtévesztés és elkápráztatás tudományában. Megtévesztő kinézete ellenére káprázatosan nagy a tudástára, hát éppen ezért lett meghívva évekkel ezelőtt ebbe a méltán-híres iskolába. Nem mellesleg az Eramir szak Szakvezetője.
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Csüt. Nov. 05, 2009 5:29 pm | |
| *Most kicsit ő gondolkodik el egy pillanatra, ahogy elnézi a tanárnő töprengő arcát. Ő is érti, hiszen félig tünde, hogy mit jelent ez, mégis, neki mennyivel nehezebb így, hogy félvérnek született. EZ nem feltétlenül negatívum de sajnos sokan annak kezelik. A tündéknek túl véla, a véláknak túl tünde, valahogy így lehetne ezt magyarázni.* Rosettának és Estellának mindenképpen szólni fogok.*Bólint. Másnak személyesen biztos nem, maximum még egy levelet küld el, aztán ennyi. Szombaton hajnalban útra kel.* Köszönöm!*Végül csak ennyit mond és bólint, hogy megértette. Reméli, hogy ennyi idő elég lesz neki. Miután a tanárnő bólint hogy rendben van elmehet, halkan feláll a székből, s hiúzával együtt elindul kifele, de az ajtóban még visszafordul.* Tanárnő! Minden tündét szívesen lát a Fekete-erdő.* Csak ennyit mond még búcsúzóul, reméli, érti a nő, majd halkan becsukódik a lány és daimonja mögött az ajtó. Arnu fülében még ott cseng a tanárnő sóhaja, no meg a kis patak csobogása.* |

| Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Csüt. Nov. 05, 2009 5:18 pm | |
| *Végighallgatja a lány szavait, és kissé elfordítja a tekintetét, a vízre. Figyel rá, nem erről van szó, csupán gondolkozik... Arról, hogy milyen volt az ő apjának az élete... Akire már nem is emlékszik. Sosem akarta megkeresni. De mindegy is, a múlt nem számít.* - Megértelek. *Mondja egyszerűen, tényleg csupán egy szóval, majd egy halk sóhaj hagyja el az ajkait, és mogyoróbarna pillantásait visszaveszi a lányra. végigméri a kék haját, a tünde füleit, és a fekete szalagokat. * - Egy tündének a tündék között van a helye, és mindig is vissza fog vágyni a természetbe, nem lehet megtagadni azt, ami, és ezt nem is várom el. Engedélyt adok, hogy hazautazzon, de a barátai és a hálótársai minden bizonnyal vissza várják. Ahogy én is. A szakom diákja, így szeretném, hogyha a következő félévben, január első hetében visszatérne. Hogyha elég magának két hónap nyugalom és gondolkodás. _________________ Gyönyörű tünde-véla nő, aki a hetvenes éveiben jár, bár a szépsége örök, hiszen a vére nem hagyja, hogy öregedjen. Néha kedves, néha szigorúbb, szereti, hogyha a diákjai jól teljesítenek, de csak a nagyon jókat dicséri meg, és a nagyon bénákat bátorítja. Így döntse el a diák maga, hogy éppen mit is akar... Tökéletesen bánik az elemekkel, és nagyon ügyes a megtévesztés és elkápráztatás tudományában. Megtévesztő kinézete ellenére káprázatosan nagy a tudástára, hát éppen ezért lett meghívva évekkel ezelőtt ebbe a méltán-híres iskolába. Nem mellesleg az Eramir szak Szakvezetője.
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Csüt. Nov. 05, 2009 4:57 pm | |
| *Vesz egy nagy levegőt de csak hallgat egy ideig aztán újra megszólal.* A második félév elejéig. A szobatársaim elküldik, mit vettek az órákon, az ottani tanítóinktól pedig meg tudom tanulni, hogy ne maradjak le.Igazság szerint... nos, szeretnék egy ideig a sajátjaim között élni. Három éve szinte folyamatosan itt élek, még nyáron is, ritkán megyek haza. Hiányzik az otthonom, a családom, a nyelv ami a sajátom, a szokásaink.... Meg egy időre szeretnék néhány embertől távol lenni. Az utóbbi időben nem úgy alakult néhány dolog, mint hittem. Idő kell hozzá, hogy átgondoljam, hogyan tovább és merre.*Végülis, ez már igaz. Neveket nem mond, az már tényleg személyeskedő lenne, de az alap igazság ennyit takar. Elköszönni végkép nem akar nagyon, maximum a szobatársaitól, meg persze a tanárnőtől, hogy tudja, hol van.* |

| Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Csüt. Nov. 05, 2009 4:46 pm | |
| *Látja, hogy a lány elcsodálkozik, amit azért egy halvány mosollyal nyugtáz, de nem szól érte, hiszen a lány komolynak tűnik, legalább is akkor, amikor leül, és belekezd a mondani valójában.* - Nyugodtan beszéljen, és ne köntörfalazzon kérem. Nem kell a maszlag. Mi a baj? És mennyi időről lenne szó? *Kérdezi, egyenesen, nem szereti, hogyha valaki elakadozik, és gondolkozik azon, hogy mit is mondjon. Mondja azt, amiért itt van, azt amiről beszélni akar. Kivéve persze, hogyha anyázás, és szítkozódás a vége, de persze azt azért gondolja, hogy nem emiatt fogja vissza magát a tünde lány.* ~ Egészségügyi ok?... Nem, egyáltalán nem beteg, csupán valami lelki baj van... ~ - Egy tünde fiatalon nem áll jól a fekete... Főleg nem egy vízmáguson. *Jegyzi meg halkan a nő, tényleg csak kis felszólalásként, ez nem vág annyira a témához, csupán egy kicsi megjegyzés.* _________________ Gyönyörű tünde-véla nő, aki a hetvenes éveiben jár, bár a szépsége örök, hiszen a vére nem hagyja, hogy öregedjen. Néha kedves, néha szigorúbb, szereti, hogyha a diákjai jól teljesítenek, de csak a nagyon jókat dicséri meg, és a nagyon bénákat bátorítja. Így döntse el a diák maga, hogy éppen mit is akar... Tökéletesen bánik az elemekkel, és nagyon ügyes a megtévesztés és elkápráztatás tudományában. Megtévesztő kinézete ellenére káprázatosan nagy a tudástára, hát éppen ezért lett meghívva évekkel ezelőtt ebbe a méltán-híres iskolába. Nem mellesleg az Eramir szak Szakvezetője.
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Csüt. Nov. 05, 2009 4:34 pm | |
| *Mikor belép, egy pillanatra a szája is tátva marad.*~Ez az!~*Néz végig a kékes fehéres árnyalatokon és a kellemesen csobogó patakon. Igen, valami ilyesmi hiányzik talán neki is. Bár az ő szobájában otthon patak nincs, a színek egész hasonlóak. Patak viszont van, sőt, igazi folyó, a Duna. Aztán Arkadion meböki a lányt hogy mozduljon már meg, mire az beljebb lép. Leül a tanárnővel szemben ha az már hellyel kínálta. Kissé elbizonytalanodik, hogy hogyan is mondja amit szeretne. Nem akar hisztisnek tűnni de mégis szüksége van most a levegő változásra.* Jó estét tanárnő! Öhm...arról lenne szó.. hogy... Szóval szeretnék egy időre hazautazni a családomhoz...öhm...egészségügyi okokból.*Valami értelmes indok kell, valamennyire igaz is mert előbb utóbb tényleg kivetkőzik magából, az meg senkinek sem jó. A lelki gondok meg először úgyis egészégügyiekben fognak jelentkezni, ha nem oldják meg őket.* |

| Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Csüt. Nov. 05, 2009 4:27 pm | |
| *Amikor meghallja a kopogást, kissé felvonja a szemöldökét. Az asztala mögött üldögél a nő, hátradőlve, miközben egy diák adatlapját olvasgatja, a három éves felvételiét az iskolába. Csak időt fecsérel, az olvasgatással, de most épp nincs jobb dolga, minthogy a diákokat szortírozza, pakolgatja balra-jobbra az asztalán. Lassan int a kezével, és az ajtó kattan, kinyílik a lány előtt.* - Jó estét. Mit szeretne? Valami baj van? *Kérdezi a nő, lassan előredőlve a székében, felvont szemöldökkel, amikor meglátja a tünde hölgyeményt, fekete ruhákban. Egy tündének nyomós oka lehet, hogyha az ízlése változik, ugyanis eléggé csekély mértékben szoktak változni a tündék életük során... A nő szobája elegáns, fehéres-kékes árnyalatokban játszik, így igen tágasnak tűnik. A teremben körben igazi folyóvíz csobog, körbeszalad a teremben, de a levegő párája még sem zavaró... Csak ott az a nyugtató víz. A nő az asztalával szemben álló székre mutat, jelezve, hogy nyugodtan üljön le.* _________________ Gyönyörű tünde-véla nő, aki a hetvenes éveiben jár, bár a szépsége örök, hiszen a vére nem hagyja, hogy öregedjen. Néha kedves, néha szigorúbb, szereti, hogyha a diákjai jól teljesítenek, de csak a nagyon jókat dicséri meg, és a nagyon bénákat bátorítja. Így döntse el a diák maga, hogy éppen mit is akar... Tökéletesen bánik az elemekkel, és nagyon ügyes a megtévesztés és elkápráztatás tudományában. Megtévesztő kinézete ellenére káprázatosan nagy a tudástára, hát éppen ezért lett meghívva évekkel ezelőtt ebbe a méltán-híres iskolába. Nem mellesleg az Eramir szak Szakvezetője.
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Csüt. Nov. 05, 2009 4:19 pm | |
| *Talpig feketében mint mostanság, fekete selyemszalagokkal a hajában egy tünde és hiúz daimonja áll Aurora Úrnő ajtaja előtt. Nem ideges vagy bármi de azért kicsit izgul, hogy mit fog szólni szakvezetője meg kérdezősködik e vagy sem. Mindenesetre kopog. Nem illik senkire rátörni az ajtót ^^.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Szomb. Szept. 19, 2009 9:33 am | |
| [Rúnamágia házi]
[Folyosó] * Ashley és daimónja tévednek ide, mondhatni szándékosan. Lopakodó lábbelije van rajta amit nemrég készített. Sétálgat, majd az egyik szoba előtt megáll. Aurora Valenthe Mediaris Egy mosoly jelenik meg a száján. Hezitál, hol az ajtóra hol daimónjára pillant. Mered az ajtóra néhány pillanatig, majd belép rajta.*
[ Lakosztály]* Mikor belép az ajtón egy kellemes kinézetű szobát lát maga előtt. Egy hatalmas asztal, rengeteg könyves polc és még megannyi furcsa dolog. Körbe-körbe sétálgat lát néhány fényképet és iratot az asztalon. A könyvespolcok felé is elmegy megnézni az olvasmányokat. Sok könyv főleg elemi mágiával foglalkozik. Leveszi a polcról, ám ennek hatására a többi eldől. Gyorsan visszarendezi őket és még egyszer körbepillant, hogy minden úgy van e ahogy volt. Mosollyal nyugtázza megbizonyosodását. Sietve eltűnik daimónjával együtt a folyosókon.* |
|  | | Celso Eustorgio Bonifacio Diák

Hozzászólások száma: 107 Msn: bogicica11@citromai.hu Kaszt:  Üzenőláda: Ha van kedvetek játszani akkor írjatok rám... ha nem vagyok fenn keresd Miranda Wilsont.
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Szomb. Szept. 12, 2009 5:25 pm | |
| * Celso gyorsan odaoson az ajtóhoz majd egy levelet csúsztat be alatta melyen ez áll :
" Kedves Mediaris professzor.
Elragadott a maga szépsége és sohasem fogom tudni kiverni a fejemből. Egyszerüen nem tudom elfelejteni. Remélem egyszer maga is így érez majd írántam. Hisz szeme mint a fénylő szőlőszemek és arca akár a vilég legszebbjéé.
Diákserege eggyik kimagasló embere..."
*A felelsz vagy mersz egyik nagy dolga ez és Celso el is neveti magát így bekopog, majd gyorsa elszalad... és utána vissza megy a játékterembe a többiekhez... * |
|  | | Arabella Jagusia

Minősítés:  Hozzászólások száma: 5022 Msn: zsokica15@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: arabellajagusia
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Aug. 11, 2009 6:10 pm | |
| *Egy hóbagoly repül ki az egyik harmadik emeleti hálóból, hogy aztán a Kúria folyosóin végighaladva a Labirintusba jusson. Itt is egy bizonyos ajtót keres, méghozzá az eramir szakvezetője, Mediaris kisasszony lakosztályát. Amikor megtalálja a levelet az ajtó elé ejti, ami így félig ugyan becsúszik alatta, de nem teljesen. Amint elvégezte dolgát, a bagoly visszaindul a Szibériai tigrisbe, ugyanis ott várja gazdája. A levél szép, kacskaringós betűkkel íródott:*
Tisztelt Mediaris Úrnő!
Nem is tudom, hogyan kezdhetném el a levelet, ugyanis sajnálatos hírt kell közölnöm Önnel. Sylvié Aramelle első évfolyamos diáklány szörnyű körülmények között lelte halálát a Tűz kövének megszerzése közben a Tűz szigetén! Rám hárult a feladat, hogy ezt a tragikus eseményt közöljem Önnel. Mi mindent megtettünk, hogy ne így történjen, de ez sajnos kevés volt.
Arabella Jagusia
*Csak ennyi áll a levélben, de minden fontos tudnivalót tartalmaz, ait ilyenkor tartalmaznia kell* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Aug. 11, 2009 2:12 pm | |
| *Hát szóval erről van szó, úgy tűnik még lesz egy útja ma, a visszaút talán már könnyebb lesz.* -Köszönöm az útbaigazítást, akkor megyek is. Viszlát. *Elköszön, majd kilép a szobából, az ajtót becsukja maga mögött, majd elindul az első szimpatikus irányba hátha eltalál az udvarra. Kivételesen eltalálta a helyes irányt. Nem arra ment, amerről jött, nem is izgatja hogy jut el oda, majd csak kilyukad az udvaron, ahol Torinának lennie kell.* ~Érdekes egy dolog, akkor úgy tűnik ilyet majd én is tudok csinálni, meglátjuk mi sül ki belőle.~ *A kúria felé vezető utat könnyedén megtalálja, imserős neki az út, az udvarra onnan meg nyílegyenesen visz a járda.* |

| Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Aug. 11, 2009 2:06 pm | |
| - Áhh, tehát semmit se tudsz. Már egy ideje itt vagy az iskolában, így nem értem, hogy miért nekem kell közölnöm, és nem jött magától rá… Tehát, a bvarázslat létezik, ám nem mindnekibben van meg az a képesség, hogy használni tudja a saját mágiáját. Benned a jelek szerint ez meg van, ugyanis a levél ezt írta. *Halkan sóhajt a nő, majd egy levegővétellel nyugodtan folytatja.* - Keresse meg Torina Fostert, és a lány mindent el fog mondani magának. Varázsolni pálcával szokás a mágusoknak, íg el kell mennie vásárolni egyet, ha még semmije sincs. Foster kisasszony most… *Lehunyja a szemét, majd tapogatózni kezd az iskolában… * - Az udvaron található. Varázslóköpeny, sötét haj, de benne néhány toll, ígyszokott járni az iskolában. Régies ruhák… Menjen, keresse meg! A folyosó végén balra, ott a lépcsőn fel, ki az előcsarnokon és már is az Udvaron van. Menjen mielőtt tovább áll onnan. *Mondja a nő, és feláll, kezével intve, az ajtó kitárul, és már útjára is engedi a fiút.* - Sok szerencsét a mágia útján, Baqwa ma Daran.
_________________ Gyönyörű tünde-véla nő, aki a hetvenes éveiben jár, bár a szépsége örök, hiszen a vére nem hagyja, hogy öregedjen. Néha kedves, néha szigorúbb, szereti, hogyha a diákjai jól teljesítenek, de csak a nagyon jókat dicséri meg, és a nagyon bénákat bátorítja. Így döntse el a diák maga, hogy éppen mit is akar... Tökéletesen bánik az elemekkel, és nagyon ügyes a megtévesztés és elkápráztatás tudományában. Megtévesztő kinézete ellenére káprázatosan nagy a tudástára, hát éppen ezért lett meghívva évekkel ezelőtt ebbe a méltán-híres iskolába. Nem mellesleg az Eramir szak Szakvezetője.
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Aug. 11, 2009 1:41 pm | |
| -Mi, micsoda? Varázsolni? Varázslók nem csak a mesékben vannak? *A meglepettség legmagasabb foka jelenik meg raja, nem is gondolt az egészre. Azt se tudta, hogy miért került ide de lassan kezdenek világossá válni a dolgok. Miért volt olyan egy szakkör amilyen, miért ilyen furcsa az iskola, és miért ilyenek a diákok.* -HA valóban azt mondja, hogy én is tudok varázsolni, akkor hogy? Mi kell hozzá? Csak abraka dabra, és kész? *A megvilágosodásból a sötétségbe esik vissza, de reméli hamar rájön a dolgokra.* - -És ezt a Torina Fostert hol találom meg? Pontosan ki is ő? Mesélne nekem róla? Hogy néz ki? *Igen, ő Baqwa, a ha lányról van szó, a kinézet az feltétlenül érdekli, már csak ilyen, reméli legalább megüti az eddig tapaszalt minőséget.* |

| Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Aug. 11, 2009 1:32 pm | |
| • A nő szépen méregeti a fiút, nem találkozott még az iskolában öhm… iIlyen bőrüekkel. De nem olyan feltünő a nézése, épp csak úgy néz ki, mintha egy új diákját méregetné. Jé, ezt is teszi.* - Rendben. Adja csak ide. *Mondja, egy kedves mosollyal, és a levél kiröppen a fiú kezéből, a nőhöz, s Aurora szépen olvasgatni kezdi. Néhányszor felvonja a szemöldökét, majd biccent egy aprócskát.* - Nos… Nem tudom, hogy mennyit beszéltek magával az előtt, hogy ide küldték. Varázslat jelét adta, ám igen csak le van maradva a varázslás terén, hogyha még csak most derültek ki adottságai. Ajánlom, hogy keressen fel egy mentort, aki segíthetne magának, esetleg egy prefektus,t , főprefektust, vagy akár szakmegbízottat. Ezeka személyek általában igen jártasak az iskolában, és mindenben segíthetnek magának. Én Torina Fostert ajánlom, magasak az átlagai, kitűnő tanuló, és hogyha jó varázsló akar lenni, ő be tudja magával pótoltatni a hiányosságokat. Lenne kérdése, óhaj-sóhaja? *Kérdezi a nő, nyugodtan, miközben leül az asztala mögé, és a levelet is lerakja szépen maga elé. Már nem pillant bele, csak az aláírást keresi, hátha ismeri azt a nevet, ami oda van írva. Bár valószínüleg csak ennek a fiúnaka szülője, vagy ilyesmije.*
_________________ Gyönyörű tünde-véla nő, aki a hetvenes éveiben jár, bár a szépsége örök, hiszen a vére nem hagyja, hogy öregedjen. Néha kedves, néha szigorúbb, szereti, hogyha a diákjai jól teljesítenek, de csak a nagyon jókat dicséri meg, és a nagyon bénákat bátorítja. Így döntse el a diák maga, hogy éppen mit is akar... Tökéletesen bánik az elemekkel, és nagyon ügyes a megtévesztés és elkápráztatás tudományában. Megtévesztő kinézete ellenére káprázatosan nagy a tudástára, hát éppen ezért lett meghívva évekkel ezelőtt ebbe a méltán-híres iskolába. Nem mellesleg az Eramir szak Szakvezetője.
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Aug. 11, 2009 1:19 pm | |
| *Na erre se számított, hogy egy ajtót nem tud kinyitni. Úgy tűnik az ehhez hasonló dolgokhoz itt hozzá kell szoknia. Nem hall kattanást, de az ajtó nyílik és egy nő nyit ajtó* ~Ő lehet az~ -Jó napot tanárnő, és elnézést. A ma Daran jó lesz. *Nem igazán mer ellent mondani, úgy tűnik már így se nagyon van jó kedvében. Bemehet, és szót fogad leül. Nem tudja, hogy megszólaljon, vagy ne, de látni, hogy a zsebéből egy levelet húz elő, és azt szorongatja, majd a tanárnő felé nyújtja.* -Ezt egy ember küldi önnek, ő mondta hogy önt keressem. *A levél arról szól, hogy a fiúnak van érzéke a mágiához, még ha nem is tud róla, de idővel ki fog bontakozni, és azért küldték ilyen messze Angliától, hogy ne szökhessen vissza abba a környezetbe ahonnan jött.* |

| Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Aug. 11, 2009 1:11 pm | |
| *Szerencsétlen gyerek. Hát igen, a labirintus nem egy könnyű eset, sok szoba, sok terem, és sok kacskaringós folyosó. Mikor a fiú kopog, és azonnal benyitna, szépen azon veszi észre magát, hogy nem tudja lenyomni a kilincset. Nem lehet csak úgy benyitni ebbe a szobába, amikor akar az ember. Az ajtó nem mozdul, ám mögötte egy fiatalnak tűnő nő szépen feláll az asztala mögött. Hosszú filágos ruhája van, selyem, haja kiengedve, mint mindig, s szemében megcsillan egy halvány kiváncsiság a jegesség mögött. Ahogy hallja, hogy a fiú azonnal nyitna be, halkan felsóhajt és megcsóválja a fejét.* ~ Istenem... Ebbena világban nem szokták megnevelni a diákokat? ~ * Magában kissé háborog, de nem látszik meg rajta. Lassan int az ajtó felé a kezével, mire már be is tud lépni a fiú az ajtón.* - Ó... Jó napot... ma Daran? Hogyan nevezzem? Érdekes a múltja, hogy honnan is érkezett, de azért tanulja meg, hogy csak akkor lép be, hogyha kopogott és engedélyt kért. És aztán csak azután beszél, hogyha köszönt. *Cseppecskét jegesen szólal meg, szigorúan, miközben asztala mögött áll, és lassan kezével a földre int, ahonnan kifut lassan borostyán növény, összefonódik egy kényelmes karosszékké. * - Üljön le. _________________ Gyönyörű tünde-véla nő, aki a hetvenes éveiben jár, bár a szépsége örök, hiszen a vére nem hagyja, hogy öregedjen. Néha kedves, néha szigorúbb, szereti, hogyha a diákjai jól teljesítenek, de csak a nagyon jókat dicséri meg, és a nagyon bénákat bátorítja. Így döntse el a diák maga, hogy éppen mit is akar... Tökéletesen bánik az elemekkel, és nagyon ügyes a megtévesztés és elkápráztatás tudományában. Megtévesztő kinézete ellenére káprázatosan nagy a tudástára, hát éppen ezért lett meghívva évekkel ezelőtt ebbe a méltán-híres iskolába. Nem mellesleg az Eramir szak Szakvezetője.
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Aug. 11, 2009 1:03 pm | |
| *Körülbelül ebéd után indult el a másik irányba Baqwa, biztos erre lesz a labirintus alapon, majd végül kiderült, hogy a másik irányba, de neki aztán édes mindegy hogy tölti el a szabadidejét. Egy óra körül fordult meg, és csak most ért a déli szrányba, pedig a labirintushoz hamar elért, de a déli szárny előtt minden egyéb szárnyat bejárt, biztos erre lesz alapon, ahelyett, hogy tájékozódött volna előtte.* ~Hát ezek se unatkoznak, mire megtalálnak valamit.~ *Újabb séta után végre rátalál az ajtóra, ami a szakvezetőlye lakhelyéhez.* ~Azt hiszem kopognom kéne, de minek?~ *Nem lacafacázik kopog, madj be is nyit a szobába.* -Tanár nő itt van?
A hozzászólást Baqwa ma Daran összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd. Aug. 11, 2009 1:11 pm-kor. |
|  | | Laura Wylee

Minősítés:  Hozzászólások száma: 3350 Msn: taborandi@msn.com Kaszt:  Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Jún. 30, 2009 3:59 pm | |
| *Tudomásul veszi, hogy nincs több info.* ~Nem probléma, legább el tudtam mondani valakinek...~ *Már forognak is az agytekervényei, és a kutatáson járnak. De egy pillanata alatt visszazuhan a földre, és úgy érzi nagyot koppan...* -El az iskolából? Nem, az nem lehet! Nekem nincs hova hazamennem! ~Jack! Meg kell keresnem! Hol lehet? Merre lehet ilyenkor?~ -Ki fogom deríteni! ezt megígérhetem! *Mondja a lány és szeme megtelik élette, látni rajta, hogy újra van valami, ami hajtja előre az életben. Talán a nő csak ezért mondta ezt?... Amikor Aurora búcsúzkodni kezd, a lány csak kimértem bólint, feláll, és ő is elköszön.* -Köszönöm a segítséget Úrnő! Nem fog bennem csalódni! Viszlát! *Még egy mosolyt is megejt. Rögtön mintha bármire képes lenne... Hát igen, a megfelelő motiváció. Gyors léptekkel kisiet a szobából, majd futva indul tovább.* |

| Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Jún. 30, 2009 3:44 pm | |
| *A nő nyuodtan végighallgatja a lány szavait, aztán halkan felsóhajt.* - És azokkal nem történt semmi különös, akikkel ott volt? A Darkfield fiúval és Vladislav kisasszonyal nem történtek különös dolgok? Csak magával? Felettébb érdekes... Sajnálom, de nem tudok több információval szolgálni, mint hogy azt mondjam, hogy keressen nyomokat. Keresse fel azt a helyet, ahol mindez történt, hátha talál valamit.. És a maszkos férfiről gyűjtsön a Könyvtárban, lehetséges, hogy a maszkja már felelhető volt könyvekben, és egy csoport tagja. Így nem tudok magának segíteni, csak annyit, hogy ki kell derítenie mi történik, hogyha nem akarja hogy továbbra is irányítva legyen. Sőt, nem lehet irányítva, hogyha nem lehet magával bírni... El kell tanácsolnom az iskola területéről. *Mondja a mély szavakat, elég nyomós ok, hogy Lurának meg kelljen találnia, hogy mi történt vele. És Jack Darkfieldnak ebben segítenie kell... * - Sajnálom kisasszony, de többen nem tudok segíteni, csak irányíthatom magát. Eredjen, pihenjen, nyugodjon meg. Minden végeztével... Keressen meg egy-két hét múlva. *Mondjaa nő, majd feláll asztala mögül, pálcájával int, hogyha Laura felállt, és a fotel gyönyörűen eltűnik onnan. Az ajtó becsukdik a lány után, hogyha kilép, de előtte Aurora még elköszön tőle, elég röviden.* - Viszlát... és sok sikert.*Mondja, jelezve, hogyha ez az egész nem jön össze, és irányítható marad a lány, akkor valószínüleg el kell vinnie innen. Mikor Aurora egyedül marad, visszaül széke mögé és a lapok között kezd kutatni. Maga elé vesz egyet a sok közül, és olvasni kezdi.* _________________ Gyönyörű tünde-véla nő, aki a hetvenes éveiben jár, bár a szépsége örök, hiszen a vére nem hagyja, hogy öregedjen. Néha kedves, néha szigorúbb, szereti, hogyha a diákjai jól teljesítenek, de csak a nagyon jókat dicséri meg, és a nagyon bénákat bátorítja. Így döntse el a diák maga, hogy éppen mit is akar... Tökéletesen bánik az elemekkel, és nagyon ügyes a megtévesztés és elkápráztatás tudományában. Megtévesztő kinézete ellenére káprázatosan nagy a tudástára, hát éppen ezért lett meghívva évekkel ezelőtt ebbe a méltán-híres iskolába. Nem mellesleg az Eramir szak Szakvezetője.
|
|  | | Laura Wylee

Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Jún. 30, 2009 3:33 pm | |
| *Laura inkább mélyeket lélegzik. Talán épp a könnyeivel küszködik, talán egy dührohammal, vagy azzal a bizonyos dologgal, ami irányítani szeretné. Ebben az esetben teljesen mindegy, mivel sikerül legyőznie, és elnyomnia magában. Mikor a Ködfenyvesbeli kalandról kérdezik, újra elgondolkodik egy fép pillanatra, majd kezdi is mesélni.* -Nem emlékeszem mennyi lehetett az idő, de azt tudom, hogy január 24-én történt. Megjegyeztem... Először voltam a fenyvesnél, és Jack Darkfieldet találtam ott. Valamiféle elementálok támadtak meg mindek, és elragadtak. Közben feltűnt Svetlana is... Szóval azok a valamit elvittek egy tisztásra, ahol az a maszkos alak volt. Először Svetlana vérét csapolta meg. Felvágta az ütőerét, és egy üvegcsébe folyatta a vért. Aztán valahogy begyógyította a sebet. Ugyanez volt Jackkel és velem is... *Továbbra is a nő szemeit fürkészi, és látja benne az érdeklődést. Várja a következő kérdést, és meg is kapja. Furcsa módon ezt még soha nem figyelte meg. De valamit azért mégis tud mondani.* -Nem is tudom... De egy biztos, hogy nagyon dühös vagyok, és néha úgy érzem, hogy meg tudnék ölni valakit egyetlen kézmozdulattal... Hogy mi válthatja ki? Erre nem tudok válaszolni... Külömbözuő helyzetekben fordul elő, külömböző emberekkel, külömböző helyeket... Az egyetlen közös tényező én vagyok... |

| Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Jún. 30, 2009 3:03 pm | |
| *A nő rezzenéstelen arccal figyeli, ahogy a lány beszél, ám mikor befejezi, kicsit sóhajtva hátradől a székében. Egyenesen a lány szemébe néz, hiszen Laura is épp a tanárnő tekintetét keresi.* - Nyugodjon meg. Nem őrült meg... Ám lehetséges, hogy valóban arról van szó, hogy nem maga irányítja a testét. Hogyan történt az a bizonyos vér lecsapolás? És milyen maszkos férfiről van szó? Mikor történt ez? Mindent, részletesen arról a kalandjáról. Lehetséges, hogy minden ott kezdődött... És minden azzal az emberrel - hogyha ember - fejeződhet be.*Mondja nyugodtan a nő, miközben végigméri a lányt. Az emlékezetkiesés akár valóban lehet betegség... De nem szabad mugli dolgokból kiindulni itt, a varázsvilágban.* - Mikor valakivel ingerülten beszél, és úgy viselkedik, ahogy máskor soha nem tenné... Mit érez akkor? Mi indítja be mindezt? Mi válthatja ki? *Kérdezi, még mindig nyugodtan, ám szemében érdeklődés fénye csillan, hiszen tényleg érdekes a téma. Valami befolyásolja a diákját... És nem tudni, hogy mi, vagy éppen ki. * - Abban viszont biztosíthatom, hogy valóban élnek azok a diákok, én is hallottam az esetről. Elkülönítve voltak, majd a betegszobára kerültek. Hogyha másként emlékszik az... Az érdekes, kisasszony. *Fűzi hozzá saját gondolatait, majd elhallgat, kíváncsi a részletekre.* _________________ Gyönyörű tünde-véla nő, aki a hetvenes éveiben jár, bár a szépsége örök, hiszen a vére nem hagyja, hogy öregedjen. Néha kedves, néha szigorúbb, szereti, hogyha a diákjai jól teljesítenek, de csak a nagyon jókat dicséri meg, és a nagyon bénákat bátorítja. Így döntse el a diák maga, hogy éppen mit is akar... Tökéletesen bánik az elemekkel, és nagyon ügyes a megtévesztés és elkápráztatás tudományában. Megtévesztő kinézete ellenére káprázatosan nagy a tudástára, hát éppen ezért lett meghívva évekkel ezelőtt ebbe a méltán-híres iskolába. Nem mellesleg az Eramir szak Szakvezetője.
|
|  | | Laura Wylee

Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Jún. 30, 2009 2:51 pm | |
| *Kezd kissé felszabadulni, már nem szorong annyira, mivel beléphetett a vakítóan világos szobába. Ámulattal bámulja a szék növekedését, hiszen minden érdekli, amt még nem látott. Ezt a tulajdonságát még mindíg megőrizte. Lassan leül, és meint sóhajt egyet. Hallani, hogy szabályosan, tudatosan lélegzik, mintha el akarna nyomni magában valamiféle érzést. Összeszedi a gondolatait, és lassan elkezdi a történetét az eljéről.* -Minden ott kezdődött, hogy a Ködfenyvesben volt egy maszkos alak, aki lecsapolta a vérünket. El sem tudom képzelni, hogy milyen szörnyűségeket tehet vele az a... az a valami... Azóta történik velem valami... Néha elfelejtek dolgokat. Az elején még percek lehetttek, úgy hiszem. De aztán órákká, sőt napokká fejlődtek. Annyira félelmetes, mikor az ember nem tudja, hogy mit csinált edíg... Aztán volt egy időszak, amikor ez megszűnt, azt hittem megszabadultam tőle... De ezzel nem volt vége... Emlékszem, hogy néhány diák elhunyt. Mégis nem sokkal utána az egyikkel találkoztam, és az illető szentül állította, hogy csak kóbában voltak, és a gyengélkedőn feküdt. De én emlékszem, hogy kerestem ott is. Sőt, még arra is emlékszem, hogy egy másik diák mondta el nekem, hogy meghaltak. Amikor megkerestem, már azt állította, hogy Ő ilyet soha nem mondott... Nem nagyon értem, hogy mi történik, és miért pont velem... *Itt a kis daimon kiugrik a táskából, és letelepedik Laura ölébe. Egyik mancsát a levegőbe emeli, úgy köszönésképpen, de nem szólal meg, nem akarja megzavarni Laurát.* -Edíg a pontig beletörődtem, hogy kezdek megbolondulni... De minnél inkább küzdök ellene, annál durvább eszközhöz holyamodik a sors... Néha már azt sem tudom, hogy ki vagyok. Diákokat támadok meg, és mintha nem én irányítanám a testem! Nem tudom mit tegyek... Kérem, segítsen! *A lány kezei a térdén fekszenek, és a mondandója során egyre inkább ökölbe szorulnak, helyneként megremegnek. Végül Laura felnéz a nő barna szemeibe, és várja az ítéletet...* ~Jó ötlet volt ez? Ezt kellett tennem? Biztosan helyes?...~ *Ilyen kérdések kavarodnak a fejében, és minden pillanat amíg a válaszra várnia kell, hosszú óráknak tűnnek...* |
|  | | | | Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|