|
| | Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya | |
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Aurora Valanthe Mediaris Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 8931 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Megbízott Igazgató
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Aug. 11, 2009 1:32 pm | |
| • A nő szépen méregeti a fiút, nem találkozott még az iskolában öhm… iIlyen bőrüekkel. De nem olyan feltünő a nézése, épp csak úgy néz ki, mintha egy új diákját méregetné. Jé, ezt is teszi.* - Rendben. Adja csak ide. *Mondja, egy kedves mosollyal, és a levél kiröppen a fiú kezéből, a nőhöz, s Aurora szépen olvasgatni kezdi. Néhányszor felvonja a szemöldökét, majd biccent egy aprócskát.* - Nos… Nem tudom, hogy mennyit beszéltek magával az előtt, hogy ide küldték. Varázslat jelét adta, ám igen csak le van maradva a varázslás terén, hogyha még csak most derültek ki adottságai. Ajánlom, hogy keressen fel egy mentort, aki segíthetne magának, esetleg egy prefektus,t , főprefektust, vagy akár szakmegbízottat. Ezeka személyek általában igen jártasak az iskolában, és mindenben segíthetnek magának. Én Torina Fostert ajánlom, magasak az átlagai, kitűnő tanuló, és hogyha jó varázsló akar lenni, ő be tudja magával pótoltatni a hiányosságokat. Lenne kérdése, óhaj-sóhaja? *Kérdezi a nő, nyugodtan, miközben leül az asztala mögé, és a levelet is lerakja szépen maga elé. Már nem pillant bele, csak az aláírást keresi, hátha ismeri azt a nevet, ami oda van írva. Bár valószínüleg csak ennek a fiúnaka szülője, vagy ilyesmije.*
_________________ Gyönyörű tünde-véla nő, aki a hetvenes éveiben jár, bár a szépsége örök, hiszen a vére nem hagyja, hogy öregedjen. Néha kedves, néha szigorúbb, szereti, hogyha a diákjai jól teljesítenek, de csak a nagyon jókat dicséri meg, és a nagyon bénákat bátorítja. Így döntse el a diák maga, hogy éppen mit is akar... Tökéletesen bánik az elemekkel, és nagyon ügyes a megtévesztés és elkápráztatás tudományában. Megtévesztő kinézete ellenére káprázatosan nagy a tudástára, hát éppen ezért lett meghívva évekkel ezelőtt ebbe a méltán-híres iskolába. Nem mellesleg az Eramir szak Szakvezetője.
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Aug. 11, 2009 1:19 pm | |
| *Na erre se számított, hogy egy ajtót nem tud kinyitni. Úgy tűnik az ehhez hasonló dolgokhoz itt hozzá kell szoknia. Nem hall kattanást, de az ajtó nyílik és egy nő nyit ajtó* ~Ő lehet az~ -Jó napot tanárnő, és elnézést. A ma Daran jó lesz. *Nem igazán mer ellent mondani, úgy tűnik már így se nagyon van jó kedvében. Bemehet, és szót fogad leül. Nem tudja, hogy megszólaljon, vagy ne, de látni, hogy a zsebéből egy levelet húz elő, és azt szorongatja, majd a tanárnő felé nyújtja.* -Ezt egy ember küldi önnek, ő mondta hogy önt keressem. *A levél arról szól, hogy a fiúnak van érzéke a mágiához, még ha nem is tud róla, de idővel ki fog bontakozni, és azért küldték ilyen messze Angliától, hogy ne szökhessen vissza abba a környezetbe ahonnan jött.* |
|  | | Aurora Valanthe Mediaris Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 8931 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Aug. 11, 2009 1:11 pm | |
| *Szerencsétlen gyerek. Hát igen, a labirintus nem egy könnyű eset, sok szoba, sok terem, és sok kacskaringós folyosó. Mikor a fiú kopog, és azonnal benyitna, szépen azon veszi észre magát, hogy nem tudja lenyomni a kilincset. Nem lehet csak úgy benyitni ebbe a szobába, amikor akar az ember. Az ajtó nem mozdul, ám mögötte egy fiatalnak tűnő nő szépen feláll az asztala mögött. Hosszú filágos ruhája van, selyem, haja kiengedve, mint mindig, s szemében megcsillan egy halvány kiváncsiság a jegesség mögött. Ahogy hallja, hogy a fiú azonnal nyitna be, halkan felsóhajt és megcsóválja a fejét.* ~ Istenem... Ebbena világban nem szokták megnevelni a diákokat? ~ * Magában kissé háborog, de nem látszik meg rajta. Lassan int az ajtó felé a kezével, mire már be is tud lépni a fiú az ajtón.* - Ó... Jó napot... ma Daran? Hogyan nevezzem? Érdekes a múltja, hogy honnan is érkezett, de azért tanulja meg, hogy csak akkor lép be, hogyha kopogott és engedélyt kért. És aztán csak azután beszél, hogyha köszönt. *Cseppecskét jegesen szólal meg, szigorúan, miközben asztala mögött áll, és lassan kezével a földre int, ahonnan kifut lassan borostyán növény, összefonódik egy kényelmes karosszékké. * - Üljön le. _________________ Gyönyörű tünde-véla nő, aki a hetvenes éveiben jár, bár a szépsége örök, hiszen a vére nem hagyja, hogy öregedjen. Néha kedves, néha szigorúbb, szereti, hogyha a diákjai jól teljesítenek, de csak a nagyon jókat dicséri meg, és a nagyon bénákat bátorítja. Így döntse el a diák maga, hogy éppen mit is akar... Tökéletesen bánik az elemekkel, és nagyon ügyes a megtévesztés és elkápráztatás tudományában. Megtévesztő kinézete ellenére káprázatosan nagy a tudástára, hát éppen ezért lett meghívva évekkel ezelőtt ebbe a méltán-híres iskolába. Nem mellesleg az Eramir szak Szakvezetője.
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Aug. 11, 2009 1:03 pm | |
| *Körülbelül ebéd után indult el a másik irányba Baqwa, biztos erre lesz a labirintus alapon, majd végül kiderült, hogy a másik irányba, de neki aztán édes mindegy hogy tölti el a szabadidejét. Egy óra körül fordult meg, és csak most ért a déli szrányba, pedig a labirintushoz hamar elért, de a déli szárny előtt minden egyéb szárnyat bejárt, biztos erre lesz alapon, ahelyett, hogy tájékozódött volna előtte.* ~Hát ezek se unatkoznak, mire megtalálnak valamit.~ *Újabb séta után végre rátalál az ajtóra, ami a szakvezetőlye lakhelyéhez.* ~Azt hiszem kopognom kéne, de minek?~ *Nem lacafacázik kopog, madj be is nyit a szobába.* -Tanár nő itt van?
A hozzászólást Baqwa ma Daran összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd. Aug. 11, 2009 1:11 pm-kor. |
|  | | Laura Wylee

Minősítés:  Hozzászólások száma: 3339 Msn: taborandi@msn.com Kaszt:  Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Jún. 30, 2009 3:59 pm | |
| *Tudomásul veszi, hogy nincs több info.* ~Nem probléma, legább el tudtam mondani valakinek...~ *Már forognak is az agytekervényei, és a kutatáson járnak. De egy pillanata alatt visszazuhan a földre, és úgy érzi nagyot koppan...* -El az iskolából? Nem, az nem lehet! Nekem nincs hova hazamennem! ~Jack! Meg kell keresnem! Hol lehet? Merre lehet ilyenkor?~ -Ki fogom deríteni! ezt megígérhetem! *Mondja a lány és szeme megtelik élette, látni rajta, hogy újra van valami, ami hajtja előre az életben. Talán a nő csak ezért mondta ezt?... Amikor Aurora búcsúzkodni kezd, a lány csak kimértem bólint, feláll, és ő is elköszön.* -Köszönöm a segítséget Úrnő! Nem fog bennem csalódni! Viszlát! *Még egy mosolyt is megejt. Rögtön mintha bármire képes lenne... Hát igen, a megfelelő motiváció. Gyors léptekkel kisiet a szobából, majd futva indul tovább.* |

| Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Jún. 30, 2009 3:44 pm | |
| *A nő nyuodtan végighallgatja a lány szavait, aztán halkan felsóhajt.* - És azokkal nem történt semmi különös, akikkel ott volt? A Darkfield fiúval és Vladislav kisasszonyal nem történtek különös dolgok? Csak magával? Felettébb érdekes... Sajnálom, de nem tudok több információval szolgálni, mint hogy azt mondjam, hogy keressen nyomokat. Keresse fel azt a helyet, ahol mindez történt, hátha talál valamit.. És a maszkos férfiről gyűjtsön a Könyvtárban, lehetséges, hogy a maszkja már felelhető volt könyvekben, és egy csoport tagja. Így nem tudok magának segíteni, csak annyit, hogy ki kell derítenie mi történik, hogyha nem akarja hogy továbbra is irányítva legyen. Sőt, nem lehet irányítva, hogyha nem lehet magával bírni... El kell tanácsolnom az iskola területéről. *Mondja a mély szavakat, elég nyomós ok, hogy Lurának meg kelljen találnia, hogy mi történt vele. És Jack Darkfieldnak ebben segítenie kell... * - Sajnálom kisasszony, de többen nem tudok segíteni, csak irányíthatom magát. Eredjen, pihenjen, nyugodjon meg. Minden végeztével... Keressen meg egy-két hét múlva. *Mondjaa nő, majd feláll asztala mögül, pálcájával int, hogyha Laura felállt, és a fotel gyönyörűen eltűnik onnan. Az ajtó becsukdik a lány után, hogyha kilép, de előtte Aurora még elköszön tőle, elég röviden.* - Viszlát... és sok sikert.*Mondja, jelezve, hogyha ez az egész nem jön össze, és irányítható marad a lány, akkor valószínüleg el kell vinnie innen. Mikor Aurora egyedül marad, visszaül széke mögé és a lapok között kezd kutatni. Maga elé vesz egyet a sok közül, és olvasni kezdi.* _________________ Gyönyörű tünde-véla nő, aki a hetvenes éveiben jár, bár a szépsége örök, hiszen a vére nem hagyja, hogy öregedjen. Néha kedves, néha szigorúbb, szereti, hogyha a diákjai jól teljesítenek, de csak a nagyon jókat dicséri meg, és a nagyon bénákat bátorítja. Így döntse el a diák maga, hogy éppen mit is akar... Tökéletesen bánik az elemekkel, és nagyon ügyes a megtévesztés és elkápráztatás tudományában. Megtévesztő kinézete ellenére káprázatosan nagy a tudástára, hát éppen ezért lett meghívva évekkel ezelőtt ebbe a méltán-híres iskolába. Nem mellesleg az Eramir szak Szakvezetője.
|
|  | | Laura Wylee

Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Jún. 30, 2009 3:33 pm | |
| *Laura inkább mélyeket lélegzik. Talán épp a könnyeivel küszködik, talán egy dührohammal, vagy azzal a bizonyos dologgal, ami irányítani szeretné. Ebben az esetben teljesen mindegy, mivel sikerül legyőznie, és elnyomnia magában. Mikor a Ködfenyvesbeli kalandról kérdezik, újra elgondolkodik egy fép pillanatra, majd kezdi is mesélni.* -Nem emlékeszem mennyi lehetett az idő, de azt tudom, hogy január 24-én történt. Megjegyeztem... Először voltam a fenyvesnél, és Jack Darkfieldet találtam ott. Valamiféle elementálok támadtak meg mindek, és elragadtak. Közben feltűnt Svetlana is... Szóval azok a valamit elvittek egy tisztásra, ahol az a maszkos alak volt. Először Svetlana vérét csapolta meg. Felvágta az ütőerét, és egy üvegcsébe folyatta a vért. Aztán valahogy begyógyította a sebet. Ugyanez volt Jackkel és velem is... *Továbbra is a nő szemeit fürkészi, és látja benne az érdeklődést. Várja a következő kérdést, és meg is kapja. Furcsa módon ezt még soha nem figyelte meg. De valamit azért mégis tud mondani.* -Nem is tudom... De egy biztos, hogy nagyon dühös vagyok, és néha úgy érzem, hogy meg tudnék ölni valakit egyetlen kézmozdulattal... Hogy mi válthatja ki? Erre nem tudok válaszolni... Külömbözuő helyzetekben fordul elő, külömböző emberekkel, külömböző helyeket... Az egyetlen közös tényező én vagyok... |

| Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Jún. 30, 2009 3:03 pm | |
| *A nő rezzenéstelen arccal figyeli, ahogy a lány beszél, ám mikor befejezi, kicsit sóhajtva hátradől a székében. Egyenesen a lány szemébe néz, hiszen Laura is épp a tanárnő tekintetét keresi.* - Nyugodjon meg. Nem őrült meg... Ám lehetséges, hogy valóban arról van szó, hogy nem maga irányítja a testét. Hogyan történt az a bizonyos vér lecsapolás? És milyen maszkos férfiről van szó? Mikor történt ez? Mindent, részletesen arról a kalandjáról. Lehetséges, hogy minden ott kezdődött... És minden azzal az emberrel - hogyha ember - fejeződhet be.*Mondja nyugodtan a nő, miközben végigméri a lányt. Az emlékezetkiesés akár valóban lehet betegség... De nem szabad mugli dolgokból kiindulni itt, a varázsvilágban.* - Mikor valakivel ingerülten beszél, és úgy viselkedik, ahogy máskor soha nem tenné... Mit érez akkor? Mi indítja be mindezt? Mi válthatja ki? *Kérdezi, még mindig nyugodtan, ám szemében érdeklődés fénye csillan, hiszen tényleg érdekes a téma. Valami befolyásolja a diákját... És nem tudni, hogy mi, vagy éppen ki. * - Abban viszont biztosíthatom, hogy valóban élnek azok a diákok, én is hallottam az esetről. Elkülönítve voltak, majd a betegszobára kerültek. Hogyha másként emlékszik az... Az érdekes, kisasszony. *Fűzi hozzá saját gondolatait, majd elhallgat, kíváncsi a részletekre.* _________________ Gyönyörű tünde-véla nő, aki a hetvenes éveiben jár, bár a szépsége örök, hiszen a vére nem hagyja, hogy öregedjen. Néha kedves, néha szigorúbb, szereti, hogyha a diákjai jól teljesítenek, de csak a nagyon jókat dicséri meg, és a nagyon bénákat bátorítja. Így döntse el a diák maga, hogy éppen mit is akar... Tökéletesen bánik az elemekkel, és nagyon ügyes a megtévesztés és elkápráztatás tudományában. Megtévesztő kinézete ellenére káprázatosan nagy a tudástára, hát éppen ezért lett meghívva évekkel ezelőtt ebbe a méltán-híres iskolába. Nem mellesleg az Eramir szak Szakvezetője.
|
|  | | Laura Wylee

Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Jún. 30, 2009 2:51 pm | |
| *Kezd kissé felszabadulni, már nem szorong annyira, mivel beléphetett a vakítóan világos szobába. Ámulattal bámulja a szék növekedését, hiszen minden érdekli, amt még nem látott. Ezt a tulajdonságát még mindíg megőrizte. Lassan leül, és meint sóhajt egyet. Hallani, hogy szabályosan, tudatosan lélegzik, mintha el akarna nyomni magában valamiféle érzést. Összeszedi a gondolatait, és lassan elkezdi a történetét az eljéről.* -Minden ott kezdődött, hogy a Ködfenyvesben volt egy maszkos alak, aki lecsapolta a vérünket. El sem tudom képzelni, hogy milyen szörnyűségeket tehet vele az a... az a valami... Azóta történik velem valami... Néha elfelejtek dolgokat. Az elején még percek lehetttek, úgy hiszem. De aztán órákká, sőt napokká fejlődtek. Annyira félelmetes, mikor az ember nem tudja, hogy mit csinált edíg... Aztán volt egy időszak, amikor ez megszűnt, azt hittem megszabadultam tőle... De ezzel nem volt vége... Emlékszem, hogy néhány diák elhunyt. Mégis nem sokkal utána az egyikkel találkoztam, és az illető szentül állította, hogy csak kóbában voltak, és a gyengélkedőn feküdt. De én emlékszem, hogy kerestem ott is. Sőt, még arra is emlékszem, hogy egy másik diák mondta el nekem, hogy meghaltak. Amikor megkerestem, már azt állította, hogy Ő ilyet soha nem mondott... Nem nagyon értem, hogy mi történik, és miért pont velem... *Itt a kis daimon kiugrik a táskából, és letelepedik Laura ölébe. Egyik mancsát a levegőbe emeli, úgy köszönésképpen, de nem szólal meg, nem akarja megzavarni Laurát.* -Edíg a pontig beletörődtem, hogy kezdek megbolondulni... De minnél inkább küzdök ellene, annál durvább eszközhöz holyamodik a sors... Néha már azt sem tudom, hogy ki vagyok. Diákokat támadok meg, és mintha nem én irányítanám a testem! Nem tudom mit tegyek... Kérem, segítsen! *A lány kezei a térdén fekszenek, és a mondandója során egyre inkább ökölbe szorulnak, helyneként megremegnek. Végül Laura felnéz a nő barna szemeibe, és várja az ítéletet...* ~Jó ötlet volt ez? Ezt kellett tennem? Biztosan helyes?...~ *Ilyen kérdések kavarodnak a fejében, és minden pillanat amíg a válaszra várnia kell, hosszú óráknak tűnnek...* |

| Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Jún. 30, 2009 2:29 pm | |
| *Mikor látja, hogy a lány ismeri az illemet, és addig nem moccan, míg bebocsájtást nem nyer, lassan biccent, hogy nyugodtan jöjjön be a lány. Pálcájával halványan int, mire kiemelkedik a földből - ugyanis az asztalával szemben nincsen padló, se szőnyeg, egyszerű föld van - egy növényekkel keresztbeszőtt borostyán fotel. Aurora szótlaul int, hogy üljön le, miközben hallgatja a lány beszámolóját. Vékony szemöldöke kissé feljebb húzódik, mikor a lány valami furcsa dolgot említ.* - Bármilyen furcsa dolgok történnek az iskola területén, arról nekem tudnom kell. Kezdjen bele! Mi történt, miben tudnék a segítségére lenni? *Kérdezi, de nem azzal a segítőkészséggel, ami normális lenne, inkább komolyan, és halvány követelőzés is csillan a hangjában. Bármiről van szó, arról tényleg tudnia kell. Lassan elhelyezkedik a saját székében, asztala mögött, és előre dől, hogy figyelje Laura minden rezdülését. * - Kisasszony, a daimonja nem óhajt előbújni? *Kérdez rá hirtelen, miközben a táskára néz, majd vissza emeli tekintetét Laurára, és vár. Vár, hogy folytassa végre.* _________________ Gyönyörű tünde-véla nő, aki a hetvenes éveiben jár, bár a szépsége örök, hiszen a vére nem hagyja, hogy öregedjen. Néha kedves, néha szigorúbb, szereti, hogyha a diákjai jól teljesítenek, de csak a nagyon jókat dicséri meg, és a nagyon bénákat bátorítja. Így döntse el a diák maga, hogy éppen mit is akar... Tökéletesen bánik az elemekkel, és nagyon ügyes a megtévesztés és elkápráztatás tudományában. Megtévesztő kinézete ellenére káprázatosan nagy a tudástára, hát éppen ezért lett meghívva évekkel ezelőtt ebbe a méltán-híres iskolába. Nem mellesleg az Eramir szak Szakvezetője.
|
|  | | Laura Wylee

Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Jún. 30, 2009 2:22 pm | |
| *Még le sem ereszti a kezét, és már nyílik is az ajtó. Amint ez megtörténik, Laura leveszi a csuklyát a fejéről, és méz-sárga szemeit körbefutatja a szobán, majd tekintete megállapodik a nőn, aki az asztalnál ül. Még nem mozdul meg, illetlen lenne hívás nélkül melépnie a szobáb, hiszen ez valakinek a lakhelye. Olyan lenne, mintha betolakodna a magánterületére. Így a küszöbön állva kezd bele mondandójába. Hangja kicsit rekedtes, meg is kell köszörülnie a torkát.* -Üdvözlöm Úrnő... Egy kis segítséget kérnék Öntől, de csak akkor, ha nem esik terhére a dolog. Valami furcsa dolog történik... *Itt elhallgat, és egy pillanatra lesüti a szemét, vesz egy nagy levegőt, és magabiztosabban folytatja.* -Úgy gondolotam maga lehet a megfelelő ember, aki segítségemre lehet... *Kissé megtorpan, de szemében még mindíg magabiztosság izzik.* ~Mindent egy lapra?... Kockáztatok, és tévedek, de aki nem mer, nem nyerhet!~ *Még áll ott egy kicsit, jelezve ezzel, hogy nem nagyon akaródzik neki az ajtóból elmondani ezt a bizonyos dolgot* |

| Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Jún. 30, 2009 2:10 pm | |
| *A nő nyugodtan ül az asztala mögött, éppen az új diákok adatlapját szemléli, akik a jövő évtől fogják meg kezdeni a tanulást a Nezabarban, szakján. Kicsit untatja a téma, bár talál egy-két igen csak érdekes lapot is, a sok között. Mikor valaki közeledik, leteszi kezépől a mappát, s lassan feláll asztaal mögül. Felemeli pálcáját, lustán az ajtóra int, még mielőtt Laura leereszthetné a kezét az utolsó kopogás után. Már nyílik is az ajtó. Aurora mágusköpenyt visel, mély-kéket, s a szoba épp úgy fest, mintha jéghideg hó lenne minden felé. Halvány-kék falak, fehér szőnyeg, világos bútorok, minden felé hideg fények. Az egyetlen meleg szín, az a szemének írisze, mely mogyoró-barnán csillog.* - Üdvözlöm, kisasszony. Mi járatban van itt? Miben segíthetek? *Kérdezi, s bár a szeme meleg színű, még is oly rideg a hangja, mint a terem. Meg lehet benne bízni, hiszen segít, hogyha kell, ám nem lehet tőle olyan kedves megértést várni, mint például a szaktanároktól. * _________________ Gyönyörű tünde-véla nő, aki a hetvenes éveiben jár, bár a szépsége örök, hiszen a vére nem hagyja, hogy öregedjen. Néha kedves, néha szigorúbb, szereti, hogyha a diákjai jól teljesítenek, de csak a nagyon jókat dicséri meg, és a nagyon bénákat bátorítja. Így döntse el a diák maga, hogy éppen mit is akar... Tökéletesen bánik az elemekkel, és nagyon ügyes a megtévesztés és elkápráztatás tudományában. Megtévesztő kinézete ellenére káprázatosan nagy a tudástára, hát éppen ezért lett meghívva évekkel ezelőtt ebbe a méltán-híres iskolába. Nem mellesleg az Eramir szak Szakvezetője.
|
|  | | Laura Wylee

Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Jún. 30, 2009 2:03 pm | |
| *Egy lány közeleg a labirintusba. Átlagos ruhában, farmer, póló szokásos oldaltáska és ráadásnak egy hosszú, fekete köpeny, ami teljesen eltakarja Laurát. A csuklya miatt az arca sem látszik. Léptei halk visszhangot vernek az üres folyósó falain.* ~Aurora Valanthe Mediaris... Szakvezető...~ *Végre az ajtóhoz ér, és kopgtat rajta. Szíve szerint egy SOS jelzést dörömbölne morse-jelekkel, de most egy szolid kopogtatás is megteszi.* ~Biztosan tud segíteni... Megbízhatok benne...~ *Futnak a gondolatok a lány fejében, és hallja, ahogy a táskában bujkáló daimonjának elméje is csatlakozik.* ~Ne idegeskedj. Nem a Te hibád!...~ *Erre a lány fájdalmasan mosolyog egyett, és tovább vár, hogy valaki beengedje.* |
|  | | Rosetta Waylan

Minősítés:  Hozzászólások száma: 6046 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Jún. 23, 2009 2:06 pm | |
| *Rosetta gyorsan pislogva figyelte, hogy mit mondd szakvezetőjük, majd amikor a társa szépen elköszönt és midnent megköszönt, gyorsan a kis koboldlányis megteszi mind ezt.* - Igen, köszönjük tanárnő, és itthon leszünk péntek estére! *Mondja a lány, aztán kioldalaz a teremből, Zoéval együtt. Vagy elválnak, vagy azonnal mennek Egyiptomba, ez még kérdéses. * - Nálam itt van az összes cuccom az oldaltáskámban. Te mennyi holmit hozol Zoé? El kell menni érte? És hogyan megyünk? Zsupszkulcs? *Kérdezi a lány, kicsit reménykedve, hogy azért nem zsupszkulcs lesz Zoé választása... Aztán eltünnek Aurora szobájának környékéről.* _________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Miranda Skyfire

Minősítés:  Hozzászólások száma: 174 Msn: pinpat97@hotmail.com (nezabaros) Kaszt:  Üzenőláda:
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Jún. 23, 2009 1:43 pm | |
| *Zoé megkönnyebbült és el is indul Egyiptomba Rose-val hacsak Rosenak van e valami kérdése.Zoé már ki is ment a szobából és csak köszönt és el is távozott.*-Köszönjük!És rendben!Viszlát!*És kiment.* |

| Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Jún. 23, 2009 1:38 pm | |
| *A tanárnő figyeli a két kisdiákot, egyik kobold, azért is olyan pici, a másik lányka pedig még elsős csupán. A szeme nevet, arca még mindig olyan távolságtartó, mint eddig. Egyik lány sem ült le, nem csoda, hiszen lángok nem olyan bizalommal teljesek... * - Nos, természetesen eljött a nyár, így el kell engednem magukat Egyiptomba, hoygha úgy vágynak oda. Viszont egy feltételem van. Mind a kettőjük érjen haza, péntek este nyolc órára. És jelentkezzenek nálam, amennyiben nem személyesen mind a ketten, de legalább egyikőjük. Most kedd van... Szerintem minél előbb induljanak, hogy pénteken már haza is jöjjenek. Egyiptom nem olyan biztonságos, este ne járjanak ki ott, és ha tehetik üzenjenek, bármilyen bajba keveredtek. Most mehetnek, ha óhajtják. *Mondja a fél-véla nő, és egy kedvesebb mosollyal figyeli a párost, hogy erre volt e szükségük, és már mennek is Egyiptomba, vagy van más kérdés.* _________________ Gyönyörű tünde-véla nő, aki a hetvenes éveiben jár, bár a szépsége örök, hiszen a vére nem hagyja, hogy öregedjen. Néha kedves, néha szigorúbb, szereti, hogyha a diákjai jól teljesítenek, de csak a nagyon jókat dicséri meg, és a nagyon bénákat bátorítja. Így döntse el a diák maga, hogy éppen mit is akar... Tökéletesen bánik az elemekkel, és nagyon ügyes a megtévesztés és elkápráztatás tudományában. Megtévesztő kinézete ellenére káprázatosan nagy a tudástára, hát éppen ezért lett meghívva évekkel ezelőtt ebbe a méltán-híres iskolába. Nem mellesleg az Eramir szak Szakvezetője.
|
|  | | Rosetta Waylan

Minősítés:  Hozzászólások száma: 6046 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Jún. 23, 2009 1:24 pm | |
| *A kobold lány kissé zavartan lép be, mikor belép egy kicsit sem érzi magát otthon... Halvány jeges színek, miközben ő mindig az erdő, a temrészet színeiben jár. Aztán szeme a szakvezetőjére vándorol, és annyira megbámulja szép ruháját, hogy kicsit elpirulva néz inkább Zoéra, mikor a lány kezd el beszélni... ~ Tudta a tanárnőnő, hogy Egyiptomba mennénk, de honnan tudta? Talán ott volt valahol, amikor beszélgettünk róla? Én sehol sem láttam... ~ Gondolkoziik magában, aztán mikor Zoé befejezte egy rövidet bólogat, megerősítve a mmndandóját.* - Visszatérünk, hogyha a tanárnő üzenetet küld, előbb is. Nagyon megköszönnénk, hogyha elmehetnénk. *Mondja a lány, bár nem tudja, hogy még mit mondhatna. Csak el lesznek eresztve, hiszen nyár van, ilyenkor a szakvezetők nem olyan komolyan tartják a diákokat, és el lehet menni nyaralni. Nem szokták nagyon visszatartani őket...* _________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Miranda Skyfire

Minősítés:  Hozzászólások száma: 174 Msn: pinpat97@hotmail.com (nezabaros) Kaszt:  Üzenőláda:
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Jún. 23, 2009 1:11 pm | |
| *Zoé megörült ,hogy kinyílt az ajtó.Mikor beléptek a lányok nagyot csodálkoztak.Csodaszép szobában csodaszép kisasszony tél birodalom.Persze akkor csodálkozott legjobban mikor kitalálta ,hogy Egyiptomba mennek.Talán gondolat olvasó?A kisasszony leültette őket és elkezdték mondani amit kell.*-Jó napot! Mi Egyiptomba szeretnénk elmenni a nagynénikémhez.Nagyon régen láttam és itt a szünet.Gondoltam elmehetnék hozzá de egyedül kicsit furcsa ezért elhívtam Rosettát.Legyen szíves megengedni ,hogy elmehessünk 5-6 napra. Kérem!*És Zoé befejezte mondandóját már csak Rose tehet hozzá egyet kettőt.* |

| Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Jún. 23, 2009 12:49 pm | |
| *Mikor kopogásokat hall, lassan feláll az asztala mögül. Egy halvány lila színű ruhát visel, ami majdnem olyan fakó, mint bőre. De selyem, tehát fakósága direkt van így, nem csak sokszor mosta ki, bár ezt sejtheti mindenki. Feláll, ám nem sétál az ajtóhoz, pálcájával intve tárja fel egyszerű ajtaját. A diákok egy kellemes, kékes árnyalatú szobába lépnek, mintha a hó birodalmába kerültek volna. Hó nincs, csupán az árnyalatok sejtetik, hogy a tanárnőnek milyen is a mentalitása.* - Jöjjenek be. Gondolom az Egyiptomi útról van szó. *Mondja, hüvösen, és távolságtartóan a szakvezető, bár nem annyira, látszik a szemében, hogy kiváncsiság is van ott, két diákjával szemben. Másokkal hideg, de a saját szakja diákjaival csak nem lehet olyan kemény, főleg most nem, a szünetben. A nő lassan int a pálcájával, mire a földből kiemelkedik egy tűzoszlop, kék-tűz, felveszi két fotel alakját majd int a lányoknak, hogy nyugodtan üljenek le.* - Nem éget. *Mondja röviden, majd nekidől asztalának és várja a lányok mondandóját.* _________________ Gyönyörű tünde-véla nő, aki a hetvenes éveiben jár, bár a szépsége örök, hiszen a vére nem hagyja, hogy öregedjen. Néha kedves, néha szigorúbb, szereti, hogyha a diákjai jól teljesítenek, de csak a nagyon jókat dicséri meg, és a nagyon bénákat bátorítja. Így döntse el a diák maga, hogy éppen mit is akar... Tökéletesen bánik az elemekkel, és nagyon ügyes a megtévesztés és elkápráztatás tudományában. Megtévesztő kinézete ellenére káprázatosan nagy a tudástára, hát éppen ezért lett meghívva évekkel ezelőtt ebbe a méltán-híres iskolába. Nem mellesleg az Eramir szak Szakvezetője.
|
|  | | Rosetta Waylan

| Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Jún. 23, 2009 12:23 pm | |
| *Rosetta szépen Zoé mellett sétál, egy könyökig érő ujjú pólóban van, és egy rövidnadrágban, lábikóján egy római szandállal. Mikor ideérnek a lánnyal, aki szépen bekopog, a szíve hevesen kezd verni, dübörög, szakvezetőjével gyakorlatilag még sosem beszélt, pedig volt szakmegbízott, meg ilyesmi. Na jó, beszélt, amikor munkát kellett csinálnia, de így, hogy utazni szeretne, és azért engedélyt kérni... így nem. * - Szerinted egyáltalán itt van a tanárnő? Remélem, hogy itt van.. *Mondja a lánynak, míg Aurora be nem bocsájtja őket. * - Akkor ma elmegyünk, hogyha megengedi, és ugye péntek-szombaton már jövünk is haza? *Kérdezi Zoétól, miközben megigazítja az oldaltáskáját, és kicsit a meggyűrődött ruháját is. Aztán csak állnak, várnak, hátha a szakvezetőjük hangját meghallják, s bebocsájtást nyernek a szobájába. * _________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Miranda Skyfire

| Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Jún. 23, 2009 12:05 pm | |
| *Zoé érkezik Aurora kisasszony lakosztálya elé.Zoé már bepakolt a csodás utazáshoz Egyiptomba már csak engedélyt kell kérni a Szakvezető nőtől.Zoén égszínkék színű kabát és farmer szoknya van.Zoé haja lófarkba van kötve és hajpánt is van rajta.Zoé bekopogott az ajtón és vár a kisasszonyra.Zoé boldog ,hogy elmehet nagynénikéjéhez és vele jön szaktársa Rose.Csak öt napra mennek de az is nagyon sok Egyiptomban.Már csak pillanatok kérdése ,hogy Egyiptomban sütkérezhessen a meleg,forró napon.De vele van Rose is egy oldaltáskával aki szintén nagyon izgul.Mindkét lány fel van készülve nagy táskákkal a nagy útra. * |

| Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Máj. 05, 2009 5:05 pm | |
| // Na jó, én komolyan kiváglak, már elmenni akartam... Ezért lesz rövid a hsz ^^U//
- Egy elemi mágus? Itt a közelben? Nos... *Gondolkozik el szépen, majd egy kedves mosollyal folytatja.* - Egy elemi mágusról tudok, aki itt a Lélekölő-hegységben vert tábort, évek óta. Ám nagyon nehéz oda jutni. Úgy tartják, hogy van lejárat a Lélekölő-hegységhez itt, az iskolában, egy járat, ami a közelében ért véget... Nos, miben is tudok én segíteni... *Gondolkozik el, aztán pálcáját körbeforgatja a termen, s egy könyv száll a finom kezébe, amelyet azonnal kinyit. * " Egy út van, egy titkos út, amit soha ember már nem használ. Eldugott, még is mindenki tud róla, a helyről, ahol rátalálhatsz. Sok lény van ott, egy sem ember, és mindig értünk cselekednek... " *Lett volna még folytatás, ám a lap másik fele ki van tépve. A nő egy bátorító msoolyt ejt Irego felé, mielőtt végleg kidobja a szobájából* - Sajnálom, többet nem tudok segíteni, ennyi minden, és most menj, mert lassan vége a napnak, és az egészet itt töltötted! *Szól rá, és komolyan kitessékeli, mögött ebecsukódik az ajtó. * _________________ Gyönyörű tünde-véla nő, aki a hetvenes éveiben jár, bár a szépsége örök, hiszen a vére nem hagyja, hogy öregedjen. Néha kedves, néha szigorúbb, szereti, hogyha a diákjai jól teljesítenek, de csak a nagyon jókat dicséri meg, és a nagyon bénákat bátorítja. Így döntse el a diák maga, hogy éppen mit is akar... Tökéletesen bánik az elemekkel, és nagyon ügyes a megtévesztés és elkápráztatás tudományában. Megtévesztő kinézete ellenére káprázatosan nagy a tudástára, hát éppen ezért lett meghívva évekkel ezelőtt ebbe a méltán-híres iskolába. Nem mellesleg az Eramir szak Szakvezetője.
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Máj. 05, 2009 4:38 pm | |
| *Felőle aztán a nő csipkebugyiban is fogadhatná, az se érdekelné. Az a lényeg, amit mondd. Bár biztos furcsállná a dolgot...* De igen, gyógyszer. *feleli, miközben feláll* Köszönöm, hogy rám áldozta idejét. Természetesen ha nem tudom magam megoldani a problémám, önhöz fogok fordulni. *Mondja egy apró mosollyal.. nem az a fajta, aki sokszor találkozik az "én nem tudom megoldani" helyzettel.. ha nagyon akarja, kétszázadik alkalomra sikerűl. Ha meg nem, akkor nem fontos. Elindul az ajtó felé. Hirtelen megtorpan* Jut eszembe tanárnő... nem hallott véletlenül egy közeli elemimágusról? Állítólag eléggé erős... Anaze mesélt róla, de a nevét elfelejtettem... Azt hiszem itt lakik a közelben... |

| Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Máj. 05, 2009 4:18 pm | |
| *Látja, hogy a lány bevesz valamit, de nem teszi már szóvá, hiszen túl sok köze ahhoz nincs. Na jó, még is csak szóvá teszi, hisz látja a lányon azt a változást a szemében. Valószínűleg csak a bájital hatása, ahogy bekerült a szervezetébe.* - Csak nem gyógyszer? Ideje lenne már mennie. Majd, hogyha bármiféle kérdése van, jöjjön ide, s, hogyha eljött az idő, hogy végre évfolyamot lépjen, akkor várom a gyakorlatokon is. Most menjen, mert nem akarom elvenni az egész napját! * Szól a nő, és fel is áll az asztala mögül, jelezve, hogy tényleg távozzon, mert neki is van jobb dolga. Talárja alatt látszik, hogy eléggé lenge ruhában van, egy levendula színű vékony ruhában, ami nem éppen szakvezetőhöz illik, épp ezért van rajta a talárja, hogy ezt takarja többnyire. * - Köszönöm, hogy eljött a hívásomra, további szép napot, kisasszony! *Köszön el, az ajtó kitárul, Aurora szemével figyeli Irego távozását, majd ajtó becsuk, kattan, és visszaül asztala mögé, hogy a tanmenetet nézhesse át. Persze közben gondolkozik, hogy nyáron kivitelezze e azt a bizonyos beavatási ceremóniát. Minden nyáron… Egy állandó program. Hm. Majd meglátja még.*
_________________ Gyönyörű tünde-véla nő, aki a hetvenes éveiben jár, bár a szépsége örök, hiszen a vére nem hagyja, hogy öregedjen. Néha kedves, néha szigorúbb, szereti, hogyha a diákjai jól teljesítenek, de csak a nagyon jókat dicséri meg, és a nagyon bénákat bátorítja. Így döntse el a diák maga, hogy éppen mit is akar... Tökéletesen bánik az elemekkel, és nagyon ügyes a megtévesztés és elkápráztatás tudományában. Megtévesztő kinézete ellenére káprázatosan nagy a tudástára, hát éppen ezért lett meghívva évekkel ezelőtt ebbe a méltán-híres iskolába. Nem mellesleg az Eramir szak Szakvezetője.
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya Kedd. Máj. 05, 2009 3:55 pm | |
| Természetesen megértettem. *mondja, kicsit megnyomva a "természetesen"-t. Kicsit úgy érzi, mintha komplett hülyének nézné.... elvégre ki az, aki nem érti meg azt, amit mondanak neki? A hülyék.. És mivel Irego nem az, így természetesen elsőre megértette azt, amit a nő mondott* Akkor kiválóra, mi? *huzza el a száját. Tavaly a bájitaltanja kiváló lett, de a többi... nos azt nem tudhatja, amíg nem próbálta. Mindenesetre igyekezni fog. Elmoslyodik* Akkor jövő évben órákon, félévtől meg különórákon találkozunk... *mondja. Na igen.. amit ő egyszer elhatároz. Amúgyis unja már az elsős órákat, amikre most újfent elkezdett bejárni. elvégre ez mégiscsak egy iskola, ahova kötelező bejárnia akkoris, ha megvannak neki a tavalyi jegyzetek i. Nameg akkoris, ha tökéletesen ismeri a tananyagot. Hirteen oldalra kapja a fejét, mintha valaki közvetlen közelről a fülébe sípolt volna. Aurora azonban nem hall semmit. Irego megdörzsöli a fülét, miközben elszámol magában egytől ötig. Eközben keze a zsbébe csúszik, és kivesz onnan egy vékony fiolát* öt *ér végére a számolásnak, és lepattintja a kupakot, és felhajtja a bájitalt. Ezzel az utolsó orvosságát is bevette, hivatalosan is gyógyultnak nyílvánítható. Szeme pirosassárgán felfénylik, de csak néhány pillanatra, ahogy a bájital hat. Aztán újra sötétzöld lesz. Mostmár csak azt kell Iregonak eldöntenie mit csináljon a rengeteg üres fiolával. Majd eldönti. A fiolát egyelőre újra a zsebébe rejti, immár üresen* |
|  | | | | Aurora Valanthe Mediaris lakosztálya | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |