Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Sövénylabirintus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Atum Malah
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 883
Msn: ko_link@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Egyszer minden véget ér. Mi csak szereplők vagyunk a történetben, életünket könnyen kiolthatja egy nyílvessző vagy egy kő.

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Sövénylabirintus   Hétf. Márc. 23, 2009 6:57 pm

*Atum még végignézi ahogy a lány eltűnik az egyik kanyarban majd ő is elindul kifelé mert egy kicsit elfáradt.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sövénylabirintus   Hétf. Márc. 23, 2009 6:54 pm

A lány miután végig hallgatta mond valamit.-Nekem a Legendás Lények Ismerete a kedvencem.És a kis kutyámnak a neve pedig Snoopy.-mutat a kis csivavájára.Majd sajnálattal mondja következő szavait.-Sajnos mennem kell mert már Snoopy éhes,de remélem még találkozunk.-Mondta majd sietős léptekkel s kutyájával nyomában elrohant.
Atum Malah
Diák

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda: Egyszer minden véget ér. Mi csak szereplők vagyunk a történetben, életünket könnyen kiolthatja egy nyílvessző vagy egy kő.

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sövénylabirintus   Hétf. Márc. 23, 2009 6:48 pm

-Két hete vagyok itt. Nekem sz összes tantárgy tetszik de a kedvenceim a Sötét Varázslatok Használata és a Elemi Varázslatok ismerete.-*Atum már nem is bánta hogy kijött egy kicsit. Így egy új ismerősre tett szert és reméli hogy ha jobban megismeri nem ellensége hanem barátja lesz.*-Nagyon aranyos a kutyád. Mi a neve?-
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sövénylabirintus   Hétf. Márc. 23, 2009 6:43 pm

*A lány vállat von és válaszol.-Miért ne ha már ugy is kijöttem...-És ment Atum után.Azonban nem mentek szótlanul mert Aelin kérdezősködni kezdett.-Mióta vagy itt?És mik a kedvenc tantárgyaid?-Kérdezte szende kislányos hangján hátra tett kézzel a fiú mellet baktatva miközben Snoopy itt-ott lábának ütközött.*
Atum Malah
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sövénylabirintus   Hétf. Márc. 23, 2009 6:37 pm

*Atum meghallotta hogy valaki közeledik felé és meg is szólítja. Egy lány az mellette egy kutyával.*-Szia. Én Atum vagyok.-*Majd miután végez a cipőfűzőjével elindul a labirintus felé de még visszafordul*-Nincs kedved velem jönni?-
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sövénylabirintus   Hétf. Márc. 23, 2009 6:32 pm

Aelin le vitte Snoopy-t egy kicsit a levegőre mert nem bírt tovább magával bent.Nagyon felöltözött mert úgy látszott hogy kint azért hideg van.Miközben mentek Aelin nem látott senki ismerőst ezért oda mentek az egyetlen fiúhoz aki éppen kötött a cipőjét.-Szia én Aelin vagyok ő pedig Snoopy a kiskutyám.-Reménykedett a lány hogy Szóba áll vele.
Atum Malah
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sövénylabirintus   Hétf. Márc. 23, 2009 6:17 pm

*Atum lép a labirintus bejáratához. Úgy gondolta hogy vacsora után jól fog esni egy kis séta. ~Remélem nem fogok eltévedni.~De mielőtt bemenne leül egy közelben lévő köre és elkezdi bekötni a cipőfűzőjét. Amint végez lassan elindul a labirintus bejárata felé.*
Jérémy Raphael
Diák

Hozzászólások száma: 440
Msn: domineza@windowslive.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Akinek van kedve játszani az írjon nyugodtan! Nem harapok Razz De csak akkor, ha elviseli, hogy gonoszak a karakterével Razz

Jérémyt jelképező sárkány

Ha már Aurorának van, legyen Jérémynek is! Razz

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Sövénylabirintus   Csüt. Márc. 19, 2009 6:50 pm

*Jérémy sétálgat az udvaron.* ~"Nyehehehe." *Hallja a fejében.* ~Ajj már megint? Egyre gyakrabban hallom ezt a furcsa kuncogást. *Mormolja magában.* Nocsak-nocsak. Csak nem egy sövénylabirintus?~ *Gondolja és egy ravasz mosoly jelenik meg az arcán.* ~Bemegyek. Úgy sincs semmi dolgom..~ *Határozza el magát, és belép a kétméteres sövénylabirintusba. Háta mögött mozgolódást hall.* ~Ez meg micsoda?~ *Néz hátra ijedten. A labirintus bejárata zárult el.* ~Erre azért nem számítottam... Na mindegy. Nézzünk körbe!~ *Határozza el magát és elindul a sötét labirintusban. Néha beszélgetéseket hall, máskor pedig mocorgásokat.* ~"Nyehehehe."~ *Hallja újból, de próbál nem foglalkozni vele.* ~Tudom hogy hallasz! Engem úgy sem versz át!~ -Ki van itt?! *Kiált fel erőteljes hangon.* -Toldd elő a képed te gyáva! *Ordítja, de nem érkezik válasz.* ~Lehet hogy megőrültem?~ *Mérgelődik, felsóhajt egyet és továbbmegy. Menet közben tenyerét érinti a sövényfalhoz. Jérémy-nek tetszik a növények tapintása, folytatja. Egyszer csak nagy mozgolódást hall tőle balra. Megijed és megáll.* ~Már megint mi történik?~ *Tőle 3 méterre megnyílik egy átjáró. Gyenge kék fény világít a magas sövényátjáró elé. A fiú óvatosan a nyílás közelébe megy és bekukucskál rajta. Egy öt méter széles sövénykört lát. Ám a sövények falát gyönyörűséges, halványan, kéken világító rózsák borítják be.* ~Ez hihetetlen. Életemben nem láttam még ilyen szépet!~ *Csodálkozik és közbe belép. A gyönyörű virágok szinte hívogatják a fiút. Óvatosan megközelíti a falat, és egy rózsaszál felé nyújtja a kezét.* ~Nem történt semmi. Azt hittem hogy egy csapda.~ *Mondja magában és elmosolyodik. Megszagolja a csodálatos virágot. Gyengéd, kellemes illata van. Le szeretné szakítani de fél hogy baj lesz belőle. Remegő kézzel végül leszakítja. Nem történt semmi, megnyugszik. Ekkor felnéz az égboltra.* ~Egyre sötétebb van. Ideje indulni.~ -Kérlek engedj át! *Mondja határozott hangon. Pár másodperc múlva a sövény utat nyit vissza az udvarra.* -Köszönöm. *Mondja és mosolyogva elindul haza.*
Fleur Isabelle Trender
Diák

Hozzászólások száma: 1495
Kaszt:
Üzenőláda: Játékot, játékot, játékot és mégtöbb jááááátékot Razz Csak érjek rááááááá! Köcceee!

Tituluslista:
Titulus: Angyalkák Angyalkája Razz
Titulus: Miss céltalan
Titulus: Miss "Nem tudom miért vagyok itt"

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sövénylabirintus   Csüt. Márc. 19, 2009 6:01 pm

//Fagy! Kell menjek X( Majd bepótoljuk!!! Ne hariiii! //
http://www.liziregeny.gportal.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sövénylabirintus   Csüt. Márc. 19, 2009 5:59 pm

*Yora lépked daimónjával a labirintus felé.*~Rég voltunk itt.~*Gondolja és meglátja Fleurt és egy másik lányt, odamegy hozzájuk.*-Sziasztok.Zavarok?Amúgy Yora vagyok,deridionos.-*Mutatkozik be az ismeretlen lánynak és a szőrmókra pillant.*-Szabad megkérdeznem mi ez?Aranyos lehet hacsak belül nem egy bestia.-*Mondja msolyogva de daimónja tisztes távolságra marad a szőrmóktól.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sövénylabirintus   Csüt. Márc. 19, 2009 5:48 pm

*Francesca sétálgat erre , ál-daimonjával, a kis szőrmókkal, Mattel. Megpillatja Fleurt, biccent neki, majd úgy dönt, hogy odamegy hozzá kivételesen.*-Szia! *Köszön a lánynak, de nem mosolyog*~Látom drága Francesca a kedvesség még mindig nem a te asztalod~*Szól be neki gondolatban Matt, mire Francesca csak egy gúnyos mosolyt intéz neki*~Menj a francba mondtam már?~*Kérdezi, majd Fleurhoz fordul*-Mi újság? *Egyszerű alapkérdés, de Francescától ez nem megszokott*
Fleur Isabelle Trender
Diák

Hozzászólások száma: 1495
Kaszt:
Üzenőláda: Játékot, játékot, játékot és mégtöbb jááááátékot Razz Csak érjek rááááááá! Köcceee!

Tituluslista:
Titulus: Angyalkák Angyalkája Razz
Titulus: Miss céltalan
Titulus: Miss "Nem tudom miért vagyok itt"

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sövénylabirintus   Csüt. Márc. 19, 2009 5:27 pm

*Fleur a sövénylabirintus felé tévedt. Csak véletlenül jött erre. Itt még nem járt. Elkezdett menni ide-oda a labirintusban. Fekete farmert és fekete kardigánt viselt. Haja kiengedve és fru-fruja a szemébe lóg. Reméli hogy téved erre valaki. Habár ilyen késői órán aligha.*
http://www.liziregeny.gportal.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sövénylabirintus   Hétf. Márc. 16, 2009 4:40 pm

//fagy//
Concordia Xanto
Diák

Hozzászólások száma: 653
Msn: kecskesszuszu@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sövénylabirintus   Hétf. Márc. 16, 2009 4:28 pm

* Lassan haladnak és pár dolog végre tisztázódik.Lyra pedig ad pár választ, amiből Concordia következtetni is tud pár dologra.*
- Csak nem... Létezne, hogy a Lélekölő-hegységben élő alakok hozták ide az elsőt?-
* Rájön, hogy nem is olyan elképzelhetetlen a dolog, sőt!Igaz még egy kegyencel sem találkozott, nem mintha szeretne, de el tudná képzelni, hogy esetleg ők szabadították Nezabar békésen tanulgató diákjaira ezt a fertőt.Minden esetre bárki tette ezt Zakuroval és a többiekkel, azt meg kell bosszúlni.Bár el tudna képzelni több variációt, mert a daimon eddig sok mindent mondott.De amiket, most magyarázott, abból ez az elgondolás tűnt a legkézenfekvőbbnek.*
- De egyébként is mit érdekel egy tündét?Hiszen végre megszabadultál Zakurotól, attól a kolonctól, aki csak bosszantani tudott... Ez nem igaz!! Nem-e?Hiszen minden gondolatodat tudom és a kis Zakuroét is.Tudom, hogy... gyűlölted! Miket beszélsz te dög?! Vigyázz, te belehalhatsz egy sérülésbe, de én nem!Úgyhogy felesleges is elővenned a tőrőd!-
* Ennél a szóváltásnál már álltak és Concordia csak kerek szemekkel nézett a gúnyosan villogó szemekkel néző daimonra.És akkor látta be, hogy teljesen tehetetlen az, akihez egy ilyen kerül.Mert tudja pontosan mit gondol.És végre leesett a tündének is a tantusz.A sövényhez lépett és ott összeesett mint valami rongybaba és csak ült, a fekete párduccal szemben... tehetetlenül.*
- Szóval, ti el akarjátok érni azt, hogy megőrüljön a kapott gazdátok, vagy csak simán meg akartok minket ölni? Talált!Hosszú volt mire rájöttél, de sikerült.Azt hittem sosem fog lejönni miről beszélek... Esküszöm, megölöm azt, aki idehozott belőled akár egyet is!-
* Mondja a végét már kiabálva a lány.Majd a sírástól folytogatva feláll, de ezt nem mutatja.Így ezt nem is láthatja Lyra sem.Majd a lánynak elkezdi mondani.*
- Csak óvatosan azzal a kis döggel!Ha halálos sebet kap, akkor csak te halsz meg...-
* Közli a lánnyal a tényt, majd tovább sétál mintha aaz előző kis dráma meg sem történt volna.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sövénylabirintus   Hétf. Márc. 16, 2009 4:06 pm

*Érdeklődve figyeli Concordia és Zakuro beszélgetését, emlyből több dolog is kiderül. Vírusok. Vagyis fertőződnek, vagyis osztódással szaporodnak. A második pedig, hogy nem békések. sőt, borzalmasak. És elveszik a daimonoktól a gazdájukhoz való kötődést. Nem szép dolog. Bár a szőkeségnek nincs daimonja, azt azért tudja, hogy egy daimon és a hozzá tartozó ember egyek. Csupán két testben van a lelkük, de nem lehet őket szétszekítani, mert meghalnak. Neki csak ez a kis izé jutott. Concordia kérdéseire csak elgondolkodik, és felvesz a földről egy követ, amit hozzá vág az édes kis valamihez, aki belül maga a borzalom.*
Taln először csak egyedül volt. Valaki bejuttathatta, valaki, aki nem szereti a sulit. vagy az igazgatókat. Valaki akinek az a célja, hogy tönkre tegye a Nezabart. Talán, de foggalmam sins.. *Mondja egy fejrázás kiséretében, miközben továbbsétálnak. A szőrmók úgytűnik távolságot tart, talán az orrpöcc miatt, talán a kő miatt.*
Concordia Xanto
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sövénylabirintus   Hétf. Márc. 16, 2009 3:57 pm

* Látja, amint Vodka elalszik a szőke lány kezeiben.Elmosolyodik, majd várja a választ daimontól, aki még nem volt hajlandó válaszolni.*
- Hogy mik vagyunk?Csodálkozom, hogy még nem jöttél rá.Ugyanis tegnap még kisérleteztél szerencsétlen lányon a fogadóban, aki kővé dermedt. Szóval daimonok vagytok? Igen is, meg nem is.A daimonoknak van egy érzelmi kötődése, ahhoz akivel osztozik a lelkén, de nekünk nincs.Ezért tudok beléd harapni.És a többiek és ezért képesek ezt csinálni. És neked miért nem fáj?Hiszen te valódi daimon vagy Zakuro. Az lehet, hogy olyan testbe kerültem, de a vírusunk... izé szóval, mi nem vagyunk igazi daimonok. Már lebuktál!-
* Mondja gonosz mosolllyal az arcán, és úgy tűnik a szövegelésből már elege van a daimonnak, mert nem szólal meg többet.*
- Szóval ezek valamiféle fertőzés részei... Az a kérdés miféle fertőzés ez?És, hogy került az iskola területére?-
* Kérdezgeti inkább saját magát, de persze ezeket a szavakat Lyrához intézi.Úgy tűnik a lány kis bigyusza, most megsértődött a tündére és Lyrára is, mert egy jó lépés távolságot tart a szőkeség mögött.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sövénylabirintus   Hétf. Márc. 16, 2009 3:40 pm

*Figyeli Concordiát, és nevet a szörnyecskéjén, aki a tündének köszönhetően pár percre a földön köt ki.*
Köszönöm a tippet, ezentúl ezt fogom alkalmazni, ha kikészít ez a.. ez a.. micsoda.. *Mondja, hiszen még mindig nem sikerült rájönnie miről is ebszélnek.. Követi Concordiát, habár kicsit még mindig iszonyodik a labirintustól, de félelmét egyszer mindenképpen le kéne győzni, itt van rá a remek alkalom, végtére is. Sajnos a szőrcsomó is magához tér, sé követi őket. Vodka közben elalszik gazdája kezében, sé édesen szuszog. A szőkeség figylei Concordiát, és a daimont, és biztos benen, hogy egymással, gondolataikban társalognak... *
Concordia Xanto
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sövénylabirintus   Hétf. Márc. 16, 2009 3:31 pm

- Nem is csodálom, szerintem ez a kis izé simán széttép bárkit, aki útban van neki... Amúgy, ha jót akarsz magadnak akkor használd ezt.-
* Mondja és közelebb hajol a szőrcsomóhoz, aki most megint ártatlan képét mutatja, de Concordia nem hatódik meg a nagy szemektől.Azzal rákoppint az orrára a valaminek, és a kis dög, egyből elszédül és hasraesik.S jó pár percig így is marad.*
- Ezek el is ájulnak tőle, de ha lenne daimonod, egyébként is valószínűleg az nem dőlne ki ettől, ahogy Zakuro sem.De egy időre mindenképp visszafogja...-
* Mondja diadalittas mosollyal az arzán, aztán tovább sétál.Épp meg akarná kérdezni Lyrát, hogy jön-e vele, amikor mmegáll és a lány már ott is van mellette.Nem mintha olyan 6 lépésnél többet tett volna meg, dehát nem zavarja.Ezt igennek veszi, így megy tovább.Aztán maga mellől újra meghallja fekete párduca hangját.*
- Miért bántasz minket, ha ne csináltunk semmit?Nézz ránk, van nállunk aranyosabb lény, mert szerintem nincs.És te egy tünde vagy, akinek az a feladata, hogy védje a természetet és a benne élő teremtményeket.Erre mit csinálsz?Szégyenletes...-
* Itt elhallgat a daimon és várja, hogy mit felel erre Concordia, de a tünde hangja teljesen nyugodt és csak annyit kérdez:*
- Még is mik vagytok?-
* A többesszám pedig szándékos, hiszen eddig is, így beszélt vele Zakuro idegesítő kiadása, mióta találkozott Sheidyval és Andreyel a fogadóban..*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sövénylabirintus   Hétf. Márc. 16, 2009 3:18 pm

*Megpuszilja a kutyakölyök fejét, látszik az apróságon, hogy rohangálni szeretne, de gazdája angyon is félti. Concordia kérdésére csak lemondóan megrázza a fejét.*
Szegény Vodka az istállóban aludt Smeraldával, mert ez a dög nem akar leszakadni rólam, és féltem a drágámat.. *Mondja egy sóhaj kiséretében, miközben Vodka buksiját simogatja.*
A ház, a ház.. *Motyogja, miközben kezére néz, amin ott díszeleg a fekete pötty.*
Semmit.. ha lenen valami kiindulópont, vagy tudnánk ki az, ki volt az.. Az a ködös alak.. *Kirázza a hideg, ahogy emlékeibe idézi a ronda képet.*
Ha meghalok legalább ez a magát édesnek tettető valami se lesz többé.*Mondja egy erőltetett nevetés kiséretében, miközben undorogva a most is édesnek, ellenállhatatlannak látszó szőrcsomó felé mutat.*
És te? Van ötleted? *Kérdez vissza reménykedve.*
Concordia Xanto
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sövénylabirintus   Hétf. Márc. 16, 2009 3:13 pm

* Látja, amint Lyra és kis kutyája közeledik.Illetve mögötte az a ronda kis bestia, aki hozzácsapódott.*
- Szia!Hát ha azt vesszük, akkor igen, mert nem harapdál mióta kissé megtapostam a mancsát, meg rájöttem mivel lehet likvidálni őket egy időre.És nálatok javult valami?-
* Kérdezi gyülölködő pillantást vetve a kis szőrcsomóra.Majd egy mosollyal megsimogatja Vodka fejét.Aztán mivel nincs jobb ötlete rákérdez a hétvégi kis vámpíros történetre.*
- És kitaláltál már valamit a házzal kapcsolatban?-
* Bár tudja, hogy a kis izék, sokkal nagyobb problémát jelentenek per pillanat, mint a két hét múlva való kényszerű visszatérés Nellondba.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sövénylabirintus   Hétf. Márc. 16, 2009 3:00 pm

*Lyra érkezik a labirintushoz, bár nem igazán tudja, mért is jött ide, ugyanis legutóbb, mikor itt járt, valami életre kelt inda megszállta Kidát, és az Allidonos főprefektus majdnem életét vesztette. Talán abban reménykedett, hogy itt megszabadulhat Likőrtől, a tegnap még cukinak, ma már azonban vérszomjasnak tűnő bestiától. A lány vidám, de bosszús, hiszen nem tudja lerázni a szőrpamacsot. Kutyája, Vodka a karjaiban van, a beagle-nek szüksége volt már a friss levegőre, viszont a szőkeség nem meri őt elengedni, és a földre tenni, mert fél, hogy Likőr megöli kis drágáját. Ma egy fekete szoknyát, hozzá tetszínű harisnyát, és egy fekete lapostalpú cipellőt visel, fölül pedig egy sötétzöld pulóvert. Haja egy fonatban omlik hátra, frufruja eltűzve. Egészen hozzászokott ahhoz, hogy így hordja a haját. A labirintusnál Concordiát, és megzakkant daimonját találja, így mosolyogva, ám de kicsit undorkodó kifejezést vágva sétál oda hozzájuk, mert eszébe jutnak a szörnyek, az övé is, aki morogva sétál mögötte, és néha néha nekiugrik a bokájának, holott Lyra nem tudja megérteni, mért csinálja ezt.*
Sziasztok! Javult valamit a helyzet? *Kérdezi kissé komoran a párducra mutatva.*
Concordia Xanto
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Sövénylabirintus   Hétf. Márc. 16, 2009 2:52 pm

* Elég bosszus most Concordia.Két okból is, az első daimonja, akinek legújabb hobbijává vát, hogy megőrítse a tündét.És a másik, hogy még nem volt ideje - a szörnyű fekete párduc miatt - elmenni a könyvtárba és keresni valami megoldást arra a fekete foltra, vagy legalább utána nézhetne annak, hogy ki vagy mi képes ilyenekre...*
- Hagyd abba, most!-
* Hangzik fel a dühös tünde kiáltása, mire Zakuro kb 2 percre abbahagyja a piszkálását, majd mikor a megőrült daimon újra kezdené Concordia az orrára koppint, mint mindig.Ez az egyetlen módszer - legalábbis, amire eddig rájött a tünde - amivel le lehet állítani a megzakkant daimonokat és azokat a kis bestiákat, amik a többieknek van.
A páros megérkezik a labirintusba és ott elkezdenek sétálni, közben Concordia próbál valamilyen értelmes magyarázatot találni miért jelennek meg a szőrcsomók és miért diliznek be a daimonok, de egyenlőre semmi.Még mindig érzi a bokáján lett két harapást, és egyszer-egyszer fel is szisszen, ahogy mennek.De legalább azóta mióta megtaposta kicsit Zakuro mancsát az nem vetemedett harapásra.Így komolyabb sérülésre nem kell számítani.*
Anaze White
Diák

Hozzászólások száma: 3016
Msn: koka.gergely@invitel.hu
Kaszt:
Üzenőláda:
Katt :>

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Sövénylabirintus   Szomb. Márc. 14, 2009 9:01 pm

*Anaze mosolyog a lányra, a puszikra válaszol szintén egy puszival.* -Bent? Rendben, ott legalább nicsn is iylen hidedg. *Mosolyog bátorítóan a lányra, majd mielőtt saját akaratából elindulhatna,a láyn már húzni is kezdi befelé, úgyhogy bent foyltatjáka beszélgetésüket.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sövénylabirintus   Szomb. Márc. 14, 2009 8:58 pm

*Mila elmosolyodik. Nem is tudta, hogy a fiú isprefektus, pedig azért mindig jelen van a prefektusi megbeszéléseken. Valőszínű, hogy egyet kihagyott. De hogy hgyan? Nos, erre még nem jött rá, de majd kinyomozza. Végülis mindegy, mert mostmár tudja, hogy a fiú is beletartozik a Prefektusok körébe. Erre a gondolatra egy röpke mosoly szökik arcára, majd Anaze-re pillant, aki üzeletelni kezd vele. Mila titokzatosan elmosolyodik, afféle szexisen. Majd egy apró puszit nyom Anaze ajkaira.*
-Hát... Van pár ötletem, ami mindkettőnknek megfelelne...-*kacsint pajkosan a fiúra Mila. Ekkor ismét valami mocorogni kezd mellettünk. Mila összerezzen.*
-Jesszus. Menjünk innen! Bent megbeszéljük!- *mondja Mila, majd megfogja Anaze kezét és húzni kezdi kifelé a labirintusból. Csakhamar meg is találják a kiutat, majd besietnek a Kúriába.*
Anaze White
Diák

Hozzászólások száma: 3016
Msn: koka.gergely@invitel.hu
Kaszt:
Üzenőláda:
Katt :>

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Sövénylabirintus   Szomb. Márc. 14, 2009 8:53 pm

-Köszi. *Hangzik a fiú szájábóla gratulációra a válasz, majd ismételten egy csók, és erre reagál a fiú egy viszonzással.*-Megbüntetni egymást? *Mosolyog, kissé viccesnek találja a dolgot.* Hm, és miféle ára volna ennek az eltekintésnek? *Kezd bele a kisebb "üzletelésükben", bár a fiúnak még fogalma sincs, hogy miféle árra gondolhat a lány,d e egyet tud. ha a lány szabja ki, az neki megfelel, brámi is legyen az. * -Kíváncsi vagyok, hogy mifélre árra gondolsz jelen pillanatban. *Moosolyog efel, jól láthatóan, lévén msotmár a pálca által nyújtott fényben vannak.*

Sövénylabirintus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
30 / 40 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next

Similar topics

-
» Sövénylabirintus
» Sövénylabirintus