|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Kynger Iwood

Hozzászólások száma: 408 Msn: senyo8@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 

Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Sövénylabirintus Vas. 08 Feb. 2009, 14:12 | |
| *Kynger gyors léptekkel közeledik a labirintus felé... A mai napot a kalandoknak szánta ezért gondolta hogy itt talán eléggé kalandos lessz.* ~... Nemtudom hogy vissza fogok-e taláni segítőtárs nélkül deee... azért megpróbálom...~ *kis habozás után megteszi az első lépést be a labirintusba aztán megáll. Hátranéz és mégegyszer átgondolja hogy nekivágjon-e.*... -Hhhhhhhh *Sóhajt egyet majd csukjáját a fejébe húzza, kezét zsebreteszi és lassan elindul egyre bejjebb, és bejjebb. Pár méter után ismét megáll, és a maga melletti sövényt kezdi bámulni.* ~Mintha ezen a részen meg lenne kopva egy kicsit...~ *Belenyúl a sövényfalba és letép egy kifakult levelet, amit zsebre is tesz. Majd valamit megpillant magamellett...* ~Bisztos csak a szél...~ *Gondojja és tovább álldigál a koptatott sövénnyel szemben.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Sövénylabirintus Vas. 01 Feb. 2009, 13:10 | |
| *Érdeklődve pillant alányra, mikor elővesz egy nagy könyvet.* ~ Ez most olvasni akar vagy mi a szösz? Itt fogunk órákon át ülni és bámuljuk egymást, vagy mi lesz? ~* Gondolataiba mered,majd mikor a lány mondja neki, hogy merre kell menni, megnyugszik.* -Aranyos. Hát akkor szia!*köszön el a lánytól, majd elindul a szobája felé* ~ Micsoda különös szerzet. És ahogy beszélt, nem semmi. ~ * Tűnödik el kissé.* |
|  | | Petia Ageniya Diák

Hozzászólások száma: 280 Kaszt: 
Pozició Titulus: Második évfolyam
 | Téma: Re: Sövénylabirintus Vas. 01 Feb. 2009, 13:06 | |
| *Elfpgadja a segítséget. Most már áll. Még mindig fel néz a lányra. * -Hát kézzel nem próbltam. Mágásán ván á kilincs. Váázsláttál meg nem sikerült. Bár lehet, hogy á mágásság miátt. *Mondja majd elkezd gondolkozni. Olvasott egy könyvet amiben benne volt, hogy merre kellmenni egy labirintusban. Csak nem emlékszik má rá. Tskájába nyúl és elővesz egy jó nagy könyvet. Lapozgatni kezdbenne majd meg áll. A lány nem étheti ami ide van írva. Régi nyelven íródott. * -Ebben az áll, hogy bálrá kell menni és akkor kijutunk. *Azzal már el is indult előre és bevette a balos kanyarokat. * -Igen dáimonom van. Pito. *Mutatja meg a kis állatot. Egyszer csak megtorpan. Oda értek ahonnan a kis kobold lányka elindult. A kapu pedig nyitva van.* -Áh meg ván á kijárát. Sziá. *Köszön el a Deridonos lánytól majd már el is tűnik.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Sövénylabirintus Vas. 01 Feb. 2009, 12:45 | |
| -Gondoltam, hogy nem vagy az, csak hát tudod senkit nem láttam és... Szóval remélem érted.Én növény? Na nem. Láthatod, hogy nem vagyok növény, még állat sem.*kissé elmosolyodik, mikor a koboldlány lecsüccsen a földre.* -Még a végén felfázol. Nah gyere keressük meg azt az ajtót, és nyissuk ki valahogy. Csak sikerül.*Kezét nyújtja az eramirosnak, hogy fel tudjon állni.* - Nem sértésként , de nem lehet hogy túl gyenge vagy a kinyitásához, és nem is kell varázslat? Bárén nem tudom, nem ismerem ezt a helyet, most járok itt először. Tudod még új vagyok, és nem igazán ismerem az iskolát.* Magyarázza Petiának, miközben a kis koboldra pillant.* -Jól láttam, hogy nem vagy egyedül? Neked is van daimonod , vagy micsodád? Tegnap találkoztam egy lánnyal, annak egy borza volt. vagy ez csak egy sima állatka? * Érdeklődik, miközben szemével a kijárat felé pillant.* |

| Téma: Re: Sövénylabirintus Vas. 01 Feb. 2009, 12:38 | |
| *Nagy nehezen kimászik majd leporolja magáról a növényi darabkákat és a port. Pito kidugja fejét de rögtön vissza is bújik. Petia felnéz a lánya, hisz az jóval magasabb a kis koboldnál.* -Kicsivágyok denem szörny. Én ázt hittem, hogy te vágy áz a bövény áki elgáncsolt. *Mondja erős akcentussal. Jobb ha nem kérdez rá a Deridonos lány hisz eléggé mérges lesz akkor Petia.* -Csák sétáltám és átléptem á káput,ami becsukódott mögöttem. Nem lehet varázslátokkál kinyitni. Nem tudom hol vágyunk. De jó lenne ki szabadulni innen. *Feleli, azzal leül a földre. Kissé elfáradt már. Nem szeetne itt maradna örökre. Ha kell megrocsolja a növényeket. Most viszont gondolkoznia kell, hogy fog innen kiszabadulni.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Sövénylabirintus Vas. 01 Feb. 2009, 12:30 | |
| *Kissé értetlenül bámul maga elé. Most akkor mi van? ivel beszélget egyáltalán. Mikor ismét megszólal az a valaki már nagyjából be tudja azonosítani hogy hol is van az idegen, de inkább nem mozdul.* - Semmi gond, én sem tudtam, hogy ki maga. * Szólal meg ismét, majd várja hogy a másik lány mondjon valamit. Ám egyszer csak halk zörgést hall.* ~ Ez meg mi? ~* Tünődik magában, miközben megpillant egy fejet, kicsit megijed, ám próbál megnyugodni.* -Áh szia! Szóval veled beszélgettem. Én meg már azt hittem, hogy valami kis szörnyecske rohangál itt. Ne haragudj tényleg. Gondolom hallottad a nevem, így nem kell bemutatkoznom. Miért vagy itt? Illetve hol is vagyunk?*Néz körbe. Valahogy még mindig nem esett le neki, hogy egy labirintusban van.* |

| Téma: Re: Sövénylabirintus Vas. 01 Feb. 2009, 12:23 | |
| *Most már minden világos a kis kobold lány számára. Egy dik ugyan úgy csapdába került mint ő. Legalább nincs egyedül, de azért kitudja kivel beszélget. Eléggé gyanakvó tipus az egyszer biztos. * -Szovál egy diák. Így már midnjárth más. Hát énh a fállál beszélgettem. Ne hárágudjon. Nem tudtám, hogy ki mágá. *Mondja, eléggé furcsa egy beszélgetés volt az egyszer biztos. Most a növényhez fordul szúrós szemmel.* -Áttól ez mégh nem volt szép dologh. *Fűzi hozzá szavait. Körülnéz és megállapítja hogy hol van. Nem nagyon haladt előre is megtudja állapítani.* -Á Bejárathnál vágyok. Legalábbis én itt jöttem be. *Feleli egyszerűen. Neki egy picit több az esélye ahoz, hogy megtalálja a lányt. Bár nem tud a sövény felett átnézni de alul talán igen. Így hát ahol a gönösz növény van elkezd keresgélni. Talál is egy helyet amit szépen át tud tőrni. Fejecskéjével elindul. Majd mikor át ért körülnéz, és megpillantja a lányt.* -Sziá. *Köszön neki. Csak a feje látszik, többi testrésze a túl oldalon van.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Sövénylabirintus Vas. 01 Feb. 2009, 12:16 | |
| *Érdekes arckifejezése lehet, mikor meghallja, hogy előtte van az a valaki. Lenéz a földre, az égre pillant, balra jobbra néz, de sehol senki. Talán valaki megvicceli? nem hiszi, bár nem kifejezetten ismeri még a Nezabar diákjait, így hát ki tudja.* -Már elnézést, de én nem állok Ön előtt.Én növényfal? Na ne szórakozzon velem. Én Thora Shaughnessy vagyok , Deridionos diák, első évfolyam. Nem is nekem beszélt ezek szerint?* kérdezi a lánytól, amjd elindul előre, hátha lát valakit, de egyenlőre senki nem bukkan a szeme elé. * ~ Furcsa. Ki lehet ez az idegen, és miért szórakozik velem? Mégis mire lehet jó neki ez az egész?~* Gondolkozik el, majd megáll.* -Hol van Ön? Merre találom?* kérdezi az idegentől. Vagy lehet, hogy csak halucinál?* |

| Téma: Re: Sövénylabirintus Vas. 01 Feb. 2009, 12:09 | |
| *Ha valaki tudná, hogy mifolyik itt biztos röhögőgörcsöt kapna. * -Itt állok ön elött. Olyán kicsi nem vágyok. *Mondja a lány kissé mérgesen. Torkán megakadt a szó amikor meghallota azt ,hogy nem ő gáncsolta el. * -Deh hisz. Ön volt áz. *Még mindig a növényhez beszél. Lehet,hogy rosszal kezdett el komunikálni, vagy éppen megviccelik őt. Ajaj ez nem éppen jó dolog. Kitudja kivel beszélget. Lehet, hogy egy tiltott helyen kóvályog. * -Énh Petia Ageniya vágyok. Eramires. Ön pedig egy növény fal aki elgáncsolt. *Mondja a lány, majd körülnéz. Hátha van itt valamilyen kijárat. Nem tud válaszolni a második kérdésre. Még ő maga sem tudja. Ha kicsit többet járna kint akkor bzitos tudná, de így, hogy folyton a szobájában olvas nem tudja. Kellene neki egy kis idegen vezető. De kit fog itt találni, ahol még a növények is undokok? * |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Sövénylabirintus Vas. 01 Feb. 2009, 11:58 | |
| *Egyszerre csak elkapja a nevetőgörcs, hiszen még soha nem hallott ilyen furcsán beszélő valakit. Azért válaszol a lánynak, megvan győzödve arról, hogy neki beszél.* -Az igazgatókhoz? Mit tett, hogy oda akar menni? Illetve mégis ki Ön? Nem látom sehol. Előbújna?*Szétnéz, de még mindig nem lát senkit* ~ Hát ilyen nincs! Nem igaz, merre menjek? Jó lenne tudnia~* Tűnödik el magában majd újra megszólal.* -Már hogy ne lenne hangom? És én nem gáncsoltam el senkit! Ilyen alaptalan vádat! *mondja kissé dühösen a lánynak.* -Elárulná végre, hogy ki maga és mit akar? Illetve hol vagyok most? * Kissé remeg a hangja, hiszen nem tudja, hogy kivel beszélget. Hogyha tudná, hogy egy Eramiros lánnyal minden bizonnyal megnyugodna, de így nem tud* ~ Ki kell találnom valamit! Sürgősen el kell mennem innen!!! De merre is kell menni? Ó apám ilyen nincs!! Miért velem történik ez?~*kérdezi magától. nem igazán érti, hogy hol is van, illetve hogy ki az a titokzatos személy, akivel beszélget.* |

| Téma: Re: Sövénylabirintus Vas. 01 Feb. 2009, 11:50 | |
| -Szóvál vigyázz, merth áz igázgátókhoz fogok menni. *Fenyegeti még mindig a növényt. Majd egyszer csak egy hangot hall. Egy teljesen idegen hangot. Kissé körülnéz majd hátrál egy lépést. * ~Ez á növény beszél.~ *Állapítja meg magában. Pito most kidugja kis fejecskéjét. * -Ááá. Szóvál hángjá is ván. Remélem meg értette, hogy nem szabad csak úgy elgáncolni mászokát. *Mondja majd elindul megint. Mentségére nem tudja, hogy egy Deridonos leányzó szólt hozzá az elöbb. De most meg áll. Nem kellene tovább menni, hisz el is tévedhet és akkor tényleg nem tudja, hogy hol kell kimennie.* ~Náh gondokozzunk. Válámit kell tennünk. Há mádárr lennél akkor most fel repülhetnél. Deh nem vágyok áz. Még jóh. Váláki le is lőhetne.~ *Ez a kis eszmecsere történt köztük. Amit csak ők érthetnek.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Sövénylabirintus Vas. 01 Feb. 2009, 11:38 | |
| *Thora lép be a sövénylabirintus kapuján. Csak tudná, hogy minek jött ide. Ismét arra szánta el magát hogy mindenképpen felfedezi az iskola minden egyes zugát, de arra nem gondolt volna, hogy ilyen helyek is lehetnek erre. Csak sétálgat, nézelődik, mikor egy hangra lesz figyelmes. Kissé összerezzen. Halkan, ám annál határozottabban szólal meg* -Van itt valaki? Ki szólt? Hahó!!!* Fél, hiszen ki tudja ki, vagy mi van itt. Még sosem járt erre, nem tudhatja hogy éppenséggel milyen veszélyeket rejthet ez a hely* ~ Olyan érdekesen szólalt meg ez a valaki, vagy valami...Jó lenne megtalálni~* Gondolja magában, miközben próbálja megtalálni a hang forrását. Egyenlőre még mind hiába...* |

| Téma: Re: Sövénylabirintus Vas. 01 Feb. 2009, 11:31 | |
| *Petia lépi t a Sövény labirintus kapuját. Az rögtön bezrul mögötte, amitől kissé megilyed. Próbálja varázslatokkal kinyitni, de nem sikerül neki. Miért is sikerülne egy másod évesnek egy Nezabaros ajtót könnyen kinyitnia. Úgy látszik örökre itt marad. Talán majd észre veszik és majd eljönnek érte. De most csak megy egy kicsit. Pito ott van a vállán. Sajnos át mászni nehezen tudnának a nagy növény falon. Ahogy így megy egyszer csak elesik. Hangos szitkozódás közepette áll fel a kis kobold lány. Rögtön körülnéz és megdöbbenve veszi észre, hogy az egyik növényke gáncsolta el a kicsikét. Nincs szíve bántani de azért rgtön oda is lép elé.* -Ná idefigyelj! Ne, hogy még egyszer ezth merd csinálnih velem! Különbenh nágyon meg fogod bánni. *Így beszél egy növényhez aki lehet, hogy meg sem hallja. Ha valaki erre jár biztos nem fogja százasnak látni Petiat.* |
|  | | Nemes Kida Diák

Hozzászólások száma: 500 Msn: the_velvet_nightmare@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda:
++Savanyú a szőlő - mondta az oroszlán és megette a szüretelőket.
++hózöldike number 1
++imported from hungary
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Sövénylabirintus Szomb. 31 Jan. 2009, 21:49 | |
| *Nem egészen arra számított, hogy ez a kis kóceráj elkezd omladozni. Ahhoz túl gyenge, hogy felkeljen és nekiálljon szaladni, mint a többiek, így csupán magában hálás köszönetet mond Daninak, hogy a hátára viszi, mintha valami óvodásat játszanának. Kiérve az öklendezést követően száját elhúzva néz az elporladó növényre. Száját véres pulóverébe törli. Ha felérnek, az lesz az első, hogy egy a fürdőbe beviszi a pulóvert, és egy véletlen tűzeset során elégeti azt. Dani megjegyzésére nem mond semmit, csupán odasétál mellé, s egy Kida féle extra erős tockost adományoz a tarkójára. Látszik, hogy már sokkal jobban van...* -Sziasztok! *Köszön el a többiektől, majd Danival együtt a konyha felé veszik az irányt.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Sövénylabirintus Szomb. 31 Jan. 2009, 21:42 | |
| *Mikor minden sikeres, kicsit örülni kezdene, de ekkor a terem amiben vannak omladozni kezd, majd mikor Lyra Kidát kezdi el kivonszolni, úgy dönt segít neki, mikor kiérnek, és Kidából kijön az a valami, akkor rögtön megérti, hogy persze a növények a barlangfalon. Arra amit Dani mond inkább nem is mond semmit, hanem inkább elköszön a többiektől, és elindul a Kúria felé, hogy holnapra túltegye magát ezen az egész dolgon, bár mikor felér a hálóba, még egy darabig nem megy az alvás, de egy óra forgolódás után sikerül elaludnia.* |
|  | | Boros Dániel Diák

Hozzászólások száma: 833 Msn: boros_dani@hotmail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Játékért msn-es riasztás, vagy privis értesítés.
Titulus: Kida fogadott bátyója
Titulus: MESE kapitánya
Titulus: Host Klub Királya
||||
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Sövénylabirintus Szomb. 31 Jan. 2009, 21:34 | |
| *Nagy megkönnyebbülésére sikerül a varázslat. Viszont az már kevésbé tetszik neki, hogy a terem omladozni kezd. Felkapja Kidát a hátára, és kettesével véve a lépcsőket felrohan rajta ki a szabad ég alá. Lerakja Kidát, és leül a földre. Kerek szemekkel nézi azt ami kijön a lányból. Közelebb lépdel hozzá és pálcája végével elkezdi szurkálni a szénné égett valamit.* -Tök jól lehet nyomkodni. *Hát igen, vannak akiknek ilyen hülye humorok van. Az órája csipogására figyel. Ami mutatja, hogy eléggé elkéstek már. Gyors léptekkel indul meg a kúria felé. Ott még elhadar egy viszlát-ot és valami olyan helyet keres ahol talál pár beszélgető partnert.*
//Köszi, jó mese volt! ^^// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Sövénylabirintus Szomb. 31 Jan. 2009, 21:28 | |
| *Mikor Kida összeesik mellétérdel, és próbálna segíteni a lánynak, nem mintha tudna valamit. Mikor Daninak sikerül a varázslat megkönnyebbülve felsóhajt, de ekkor beomlani készül az egész.. barlangféleség, ezért gyorsan feláll, Kidát is felhúzza, támogatja.* Segítene valaki?*Kérdezi miközben megpróbál Kidával együtt feljutni a lépcsőn, ami sikerül is, majd ott leül a földre, és a lányt maga mellé ülteti, aki öklendezni kezd, és egy növény jön elő belőle. Lyra nagyon meglepődik.*~Hát persze! ezek mozogtak..~*Jut eszébe, és miután már Kida is megnyugodott, és a karja sem dagadt hozzá fordul.* Egyben vagy? Jobban vagy? *Kérdezi, majd a biztonság kedvéért segít neki felállni.* Szerintem menjünk vissza a kúriába.. arról, amerről jöttünk.. és futni kéne, ha nem akarunk még nagyobb bajt..*Mondja órájára mutatva, hiszen már takarodó után vannak. Mikor látja, hogy a többiek is mennének mond egy lumossolemet, majd futva indul el a teremből, át a sövényen, és szerencsére pár perc múlva már ki is érnek a labirintusból.* Mostmár csak a kúriát kéne megtalálni..*Mondja zihálva, majd a többiekkel együtt elindul a kúria felé, ahol is elválnak, és Lyra a Feketeözvegy hálóba érkezik, ahol egyből elterül az ágyán, viszont egy darabig még álmatlanul forog, pontosabban elalszik, de rémálma van, ezért felébreszti magát, és nem hagyja, hogy újra elaludjon..* |
|  | | Játékmester Naxeldir

Hozzászólások száma: 277 Kaszt:  Üzenőláda: Ha az élet és halál közötti szakadék fölött feszülő vékony kötélen óhajtanál táncolni... keresd Susan Watsont vagy Liliya Galinat esetleg
Christopher Strife-ot!
Pozició Titulus: Mesélő
 | Téma: Re: Sövénylabirintus Szomb. 31 Jan. 2009, 21:20 | |
| *Bááár a mesélő dönti el hogy a varázslat sikerül e vagy nem ? \\  \\ de most sikerül és a kristály átment a helyére ezután viszont morajlás kezdődik mintha az egész össze akarna omlani gyorsan ki kéne menni innen mielőtt rájuk omlik az egész. Ahonnan jöttek könnyedén kiérnek s ha így sikerül akkor már a barlangon kívül Kida öklendezni kezd mintha valami fel akarna jönni. És fel is jön egy növény egy két percig még vergődik majd szénné ég a szabad ég alatt. Bár a sebesülések megvannak viszont a dudor már nincs és az érzés se . A lánynak szerencséje volt hogy sikerült megoldani a dolgot külkönben az életével fizetett volna* \\Köszi a részvételt srácok a szent mise véget ért mennyetek béééékével \\ |
|  | | Nemes Kida Diák

Hozzászólások száma: 500 Msn: the_velvet_nightmare@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda:
++hózöldike number 1
++imported from hungary
 | Téma: Re: Sövénylabirintus Szomb. 31 Jan. 2009, 21:13 | |
| *Lassan már nem csak a bal karjában érzi a lüktető fájdalmat, hanem egész teste remeg. Kénytelen leülni a földre, hiszen lábait túl gyengének érzi ahhoz, hogy tovább álljon. Bár a leülés helyett inkább az összecsuklás a jobb szó. Már szinte feleslegesnek érzi, hogy pulóverét sebéhez szorítsa, hiszen egész testében érzi a fájdalmat. Némán, tekintetét a kristályra szegezve merül gondolataiba. Ha már az a vízbe esik, akkor látnia kell, még így se maradna le róla. Feszülten figyeli ahogy a kéklő fényű kristály a helyére kerül, s lélegzetét visszafojtva várja a hatást. Kezd kicsit kellemetlen lenni ez a gyengeség, tehetetlenség és nem utolsó sorban a növekvő, szétfeszítő fájdalom.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Sövénylabirintus Szomb. 31 Jan. 2009, 21:10 | |
| *A lebegtetésen hamar elgondolkodik, és azt is tudja, hogy Kida nincs olyan állapotban, Lyran pedig hallja, hogy nincs olyan helyzetben, hogy koncentrálni tudjon egy ilyen varázslatra, ekkor Dani felvállalja hogy átjuttatja, ám a biztonság kedvéért Zoro is készenlétbe áll, arra az estere ha valami közbejönne, mikor már majdnem odaér e helyére a kristály, akkor egy kicsit mintha elindulna lefelé, ezért Zoro már mondaná is a varázsigét, ám ekkor Dani sikeresen a helyére teszi a kristályt, és ekkor mindannyian izgatottan kezdik várni a hatást, hogy mi történik Kidával.* |
|  | | Boros Dániel Diák

Hozzászólások száma: 833 Msn: boros_dani@hotmail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Játékért msn-es riasztás, vagy privis értesítés.
Titulus: Kida fogadott bátyója
Titulus: MESE kapitánya
Titulus: Host Klub Királya
||||
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Sövénylabirintus Szomb. 31 Jan. 2009, 21:06 | |
| *Elgondolkozik a dolgon. Lefagyasztani nem lenne jó ötlet a vizet, mivel nem elég erősek hozzá, így marad a lebegtetés. Jobb ötlet híján kiáll a part szélére. Felemeli a pálcáját.* -Valaki segítsen nem biztos, hogy teljesen végig bírom majd vinni. *Mondja miközben a kristályra mutat pálcájával.* -Vingardium Leviosa! *Mondja határozottan, mire felemelkedik a kristály és óvatosan a víz fölé viszi a kristályt. MAga biztosan küldi egyre közelebb az oszlophoz.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Sövénylabirintus Szomb. 31 Jan. 2009, 21:02 | |
| *Figyeli az eseményeket, de közben azon gondolkodik, mi lehet Kida karjában.* Az az izéé Az az árny.. nem lehet, hogy az...?*Kérdezi, de tudja hogy hülyeséget mondott, hiszen nem bújhatott bele Kidába.. valami más lesz az..* Szerintetek a Vingardium leviosa megoldás? *kérdezi, de ő nem képes megcsinálni, mert remeg a keze, és közben segítségkérően néz a két fiúra. hirtelen még a haragja is elmúlt, amit Danival szemben érzett. Most nagyobb bajuk is volt, mint hogy hozzávágja a bakancsát.* |
|  | | Játékmester Naxeldir

Hozzászólások száma: 277 Kaszt:  Üzenőláda: Ha az élet és halál közötti szakadék fölött feszülő vékony kötélen óhajtanál táncolni... keresd Susan Watsont vagy Liliya Galinat esetleg
Christopher Strife-ot!
Pozició Titulus: Mesélő
 | Téma: Re: Sövénylabirintus Szomb. 31 Jan. 2009, 20:57 | |
| *A víz kihozza a kristályt de még mindig át kéne juttatni a túl oldalra. Kida közbe már egyre nagyobb fájdalmakat érez most már egész testébe mintha mozogna az a valami talán gyorsan elhatározásra kellene jutni hiszen hangzott itt el jó ötlet. A kristálynak a másik oldalon a helye...* |
|  | | Nemes Kida Diák

++hózöldike number 1
++imported from hungary
 | Téma: Re: Sövénylabirintus Szomb. 31 Jan. 2009, 20:53 | |
| *Nem hallja a fiú által ledobott kristály csobbanását, s nem is érzi, hogy lenne valami hatása. Lehet, hogy nem ártana lemenni a lépcsőkön. A fokokon lassan lépegetve jut le Lyra után. A levegő kicsit frissebb, mint egy szinttel fentebb.* -Egy lebegtető bűbáj esetleg? *Pislog a többiekre, hiszen az általa ismert varázslatokat most nem tudja hasznosítani.* -Az mindegy, hogy a kristályt vagy valakit lebegtetünk át. Csak a kristály a helyére kerüljön. *Mondja a többieknek határozottan. Mégis csak róla van szó, ilyenkor illik gondolkozni, ha nem kívánkozik ilyen módon halni. Legalább... valami párbaj során essen el, vagy sárkányvacsora legyen. Ez a minimum.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Sövénylabirintus Szomb. 31 Jan. 2009, 20:47 | |
| *Mikor lemennek akkor meglepődik, mert hát. egy kicsit másra számított, majd mikor a többiek is keresően néznek körbe, rájön, hogy nincs meg a kristály. Ekkor hátra fordul, és valahol nem olyan messze meglát valamit, közelebb megy , és ekkor látja hogy a kristály az, ekkor megpróbálja finoman kivenni, ám majdnem beleesik a vízbe, és a hullámok is eléggé haragossá válnak, ám ez pont kapóra jön, mert a kristályt közelebb hozza a parthoz, így ekkor gyorsan kiveszi a vízből, és odaviszi a többiekhez.~Most már csak át kéne valahogy juttatni~gondolja magában, ám most semmi varázslat nem jut hirtelen az eszébe, ez elő fordul vele néha mikor éles helyzet van, ezért várja, hogy a többiek közül, majd valakinek eszébe jut valami hasznos* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |